29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 68 ... 76 77 [78] 79 80 ... 83 84 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 19. 19:44 | Link

Lili

Ami érdekes, hogy mielőtt el kellett mennem, és kihagytam egy kis időt, a navine újságnak írtam pár cikket. Nem voltam egy felkapott, de nem mondanám, hogy nagyon sikertelen lettem volna. Lehet, megpróbálom újra a dolgot, fel fogom őket keresni a közeljövőben.
- Valamikor a navine lapnak írtam pár cikket. Ahogy így mondod, lehet, felveszem velük a kapcsolatot, lehet e csatlakoznom hozzájuk. Az itteni sportok nem nagyon jönnek be. Egy, ami érdekel, én azt akarom csinálni, vagy semmit. Muglik közt nőttem fel én is, így tudom, mivel jár ez a hozzád, és a hozzám hasonló diákoknál. -
 Nem egyszerű, amit Lili csinál, de azt látom rajta, hogy szívesen teszi, és vállalja is érte az áldozatot. Nem sajnálja rá az időt. Én nem tudnám ezt utána csinálni. Pedig, lehet nekem is hasonlóan kellene tennem. Tanulásra tér át. Idén nem vettem fel sok órát, hiszen nemrég jöttem, így nem sok időm van felkészülni. teljesíteni akarom őket. Összesen hat tárgyam van.
- Hat tárgyat vettem fel. Nem akartam túlvállalni magam, hiszen nagyon kevés felkészülési időm van rá. Átváltoztatástan, repüléstan, a mágia elmélete és gyakorlata, mágiatörténet, önismeret és mugli és mágusismeret. Furának hat a legutolsó tantárgy, hiszen muglitársadalomból jöttem, de éppen ezért érdekel, és vettem fel. Te milyen tárgyakat vettél fel? -
 A mugliismereten mindenki csodálkozik, aki tudja honnan érkeztem, milyen háttérrel rendelkezem. Éppen ezért érdekel, hogyan látják a varázslók a varázstalan embereket, mit gondolnak róluk, az életükről, világukról.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Wittner Dávid
INAKTÍV


Sudden | Tattoo-boy
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 175
Írta: 2018. február 24. 13:32 | Link


outfit | kizárva


Néha próbálok csak tényleg rendesen alkalmazkodni egy helyzethez, ez a mostani is valahogy így születhetett, azt hiszem. Mert hát, csak mondtam pár dolgot, ami megmaradt egy előadásról, amire beültem egy ismerőssel anno. Nem voltam teljesen hülye, csak kivételes képességű zseni sem. Nem mintha zavart volna a dolog.
- Nem mintha tudnám - nevettem fel csendesen, de csak nyomatékosítottam vele a dolgokat. Sokszor szoktam ilyet, főleg, mert tényleg nem annyira érdekelt a képregények ezen része. Kicsit elkezdtem megerősíteni a főbb vonalakat a sátorok sziluettjén, majd komolyabban a lányt vázoltam fel a sátor előtt, mert a többi jobb esetben fix tényező, nem kéne elmozdulnia, ő viszont Murphy szerint biztosan fog.
- Mindkettőnek megvannak a maga hibái és szépségei, nem hiszem, hogy bárkinek is kötelező lenne dönteni a kettő között. De ez persze, csak az én véleményem.
Az ismerőseim között is bőven akadt olyan, aki csak ezt vagy azt szerette, én meg jöttem a magam kis fancységével, és közöltem, hogy leszarom, én nem fogok miatta változni. Szomorú.
- Ez legyen a szupererőm? Bekötött szemmel aktrajzolás? Vicces lenne, nem hiszem, hogy túl gyakran hívnának, Batman helyett - horkantam fel, de muszáj volt egy kicsit nevetgélnem, ahogyan magam elé képzeltem a helyzetet. - Akkor valamikor összefuthatnánk... aztán megmutatom őket.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. február 25. 10:37 | Link

Benedek

- Ha szeretted, és hiányzik, akkor szerintem érdemes megpróbálnod. Ha lenne időm, biztos, hogy én is belevágnék, mert nagyon jó a csapat.
Nem bánom persze, hogy nem csinálom az Edictumot. Ha különfoglalkozásokról van szó, akkor előtör belőlem a főnix. Mindent ki akarok próbálni, de ami nem fog meg, azzal nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem megy tovább, le kell adnom. Az én mozgásigényemmel egy lapnál nem sokáig húznám. Francinak jól áll az ilyen, de mi eléggé ellentétek vagyunk ebből a szempontból.
- Nem könnyű, tudom.
De azért megpróbálják kihozni a legtöbbet, hogy a mugli világból érkezett diákok is megtalálják a helyüket, és ne legyen olyan nagy sokk a váltás a két világ között. Az én váltásom okozta sokkot persze lehetetlen volt csökkenteni, de Shanes néni kedvesen bánt velem, és olyan új szintjét ismertem meg a szeretetnek, melyet a mugli világban nem biztos, hogy megtapasztaltam volna. Hálás vagyok neki, amikor csak tehetem, meglátogatom, sőt az unokája a szomszédunk, akivel nagyon jó viszonyt ápolok, mivel a családjaink is nagyon jóban vannak.
- Vegyesen vettél fel könnyű és nehéz tárgyakat, szerintem jól kiegyenlítik egymást. Elég sok közös óránk van, például a reptan, az önismeret, a mágiatöri és a mugliismeret. Az elsőnél nem ajánlom, hogy a közelemben légy, mert eléggé béna vagyok, de lelkes, viszont muglin, mágiatörin és önismereten akár lehetnénk padtársak is. Persze ehhez az kell, hogy mind a ketten sikeresen levizsgázzunk.
Ami még egy kihívás lesz, neki is, nekem is, de azért remélem, hogy jövőre már az alapképzés feléhez eljutok. Mondjuk nekem sok tárgyam van, megvárom, hogy jövőre mi marad, és annak szellemében újragondolom az összeállítást.
- Ezen kívül van még bájitaltanom, gyógynövénytanom, legendás lények gondozásám, mitvallom és svk-m. Ha nem színésznő, akkor gyógyító szeretnék lenni, állatorvos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 25. 13:53 | Link

Lili

A vívással kapcsolatban azt gondolom, nem biztos, hogy itt a suliban nagy érdeklődés lenne a sportág iránt. Ha meg sem próbálom, akkor nem tudom meg, hogy egyáltalán lenne rá igény.
- Az igaz, ha nem próbálok csapatot verbuválni, akkor nem tudom meg azt sem, hogy egyáltalán van e rá igény. Nem egy olcsó sportág, és attól félek, nem mindenki tudja ezt megengedni magának. Átgondolom ezt még ezért, nem lefutott téma. -
 A vizsgaidőszakot nem szeretem, hiába van nagyon szabadsága a diákoknak, elsülhet ezért is rosszul. Annak viszont örülök, hogy nem szóban kell felelni, hanem írásban. Jobb vagyok, ha le kell írnom. Nem szeretek beszélni, főleg tanárok előtt. Lámpalázas szoktam lenni, és könnyebben belekavarodok. könnyen össze tudnak zavarni.
- Az a szerencse, hogy írásbeli van. Nem szeretem a felelést, mivel könnyen megtudnak zavarni engem. Amikor írni kell, akkor van idő többet gondolkodni, és jobban kitudom így fejezni magam. Te hogy vagy ezzel a dologgal? -
 Ha sikerülnek a vizsgák mindkettőnknek, semmi akadálya sincs, hogy a közös órákon egymás mellett üljünk.
- Én benne vagyok, hogy egymás mellett legyünk a közös óráinkon a következő tanévben. Biztos vagyok abban, hogy sikerülni fog mindkettőnknek az összes vizsga, egy évfolyammal följebb lépünk. -
 Mindig is magabiztosan kell indulni, hiszen máshogy nem megy. A vizsga kezdetekor mindig van bennem egy kis félelem, de csak egészséges szinten.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. február 25. 17:48 | Link

Benedek

- Pontosan, de amúgy a párbaj szakkör is ehhez hasonló, csak mágikusabb, és eléggé megdolgoztatja az elmét, hogy ember ezredmásodpercek alatt a megfelelő bűbáj vagy átkot mondja, és persze ott van a tökéletes pálcamozdulat is.
Teljesen átszellemülök, amikor erről beszélek, érzem, ahogy a bőröm szinte felforrósodik, és ha nem fedne illő mennyiségű alapozó - elvégre valentin nap van -, akkor most láthatná a másik fél is, hogy mennyire elpirultam, és nem csak azért, mert a széles hátú terelő srác arrébb ült, ezzel újra felfedve előttem a csodálatos látványt, amit Mr. D. jelent. Túl idős hozzám... mindenki ezt mondaná, de engem nem érdekel, mert szerintem igenis ideális a korunk. Csak azt nem tudom, hogy ki az a navinés, akit az Edictum hozzá kapcsolt, akivel olyan nagy a szerelem. Persze nem biztos az sem, hogy igaz, vagy ha igaz is, nem lehet olyan nagy, hiszen ezen a különleges napon itt ül, és egyedül, valamit a haverjaival eszik. Szóval vagy nem igaz, vagy nem fontos. Esélyem mindenképpen van, csak észre kell vennie.
Az igazán nagy ok, amiért ilyen lelkes vagyok, mert vágyok a bájolásra, de én magam nem csinálhatom, csak akkor, amikor Kedves bácsinál vagyok, és csakis szigorúan addig a határig, amíg ő engedi, tovább egy kicsit sem. Túl sok bennem a mágia, és ha nem vigyáznak rám, akkor még a végén felrobbantom az egész kastélyt. Kínos lenne. Kínos most is. Van háztársam, aki azt hiszi, hogy azért nem járok olyan tárgyakra, ahol aktív pálcahasználat van, mert kvibli vagyok, közben meg nem, pont hogy olyan vagyok, akiben vagy tizenkét erős mágus ereje lakik. Megérintem a nyakláncom, és ezzel ösztönösen visszarántom magam a valóságba. Félig van, ideális.
- Nem tudom persze, hogy jövőre lesz-e tanár, aki indít ilyet, de elég sok exauror van a tanári karban.
Meg olyanok is, akik jelenleg aurorok még, de nem tudom, hogy mennyire hangoztatják ezt. Csak a faluban hallottam ez-azt. Állítólag Magnus bácsi kifejezetten büntetésből van itt, bár nem tudom, hogy mit követhetett el, de elég csúnya dolog lehet, ha vagy száz tini őrzése lett a büntetése, ráadásul pont a rellonosok. Sajnálom szegény bácsit, biztos nagyon bánja, hogy csúnyán viselkedett.
- Én inkább felelős fajta vagyok, kidumálom magam, ha szorul a hurok, de persze ha írásbeli, akkor írásbeli, nincs nagyon mit tenni. Olyankor ha nem tudom, rajzolok valami kedveset a lap szélére.
Arra, hogy sikerülni fogna a vizsgáink elmosolyodok és bólintok is, remélem, hogy így lesz, nagyon szeretném azt a harmadik osztályt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 25. 19:36 | Link

Lili

Fölhozza Lili a párbaj szakkört, ami persze varázslópálcával művelnek. Ez nem az én műfajom, nem ugyanaz, amire én gondolok, vágyok. Azt veszem észre, hogy nagyon hosszú pillantásokat vett a másik asztal felé. Eddig is oda pillantott néha, de nem nagyon vettem figyelembe. Most már értem miért. Az egyik srácot nézheti, aki szemmel láthatóan idősebb, de ez egy srác esetében nem probléma egy kapcsolatban. Számomra az a zavaró, hogy velem beszélget, és oda vett szerelmes pillantásokat.
- Nem az én műfajom az itteni párbaj. Ezt meghagyom a varázsló fiataloknak. Majd utána nézek milyen lehetőségeim vannak vívás területén itt a suliban. -
 Beszél kihatóan a párbaj foglalkozásokról, kitarthatja, ki lehetne rá a legalkalmasabb, de ez nem nagyon érint meg, csak nem akarom megsérteni azzal, hogy szóvá teszem. Most jut eszembe, hogy Valentin nap van, ezért is van Liliben az a plusz indíttatás, érdeklődés a fiú iránt, és öltözött ki ennyire. Nem hiszem, hogy minden nap így jönne le reggelizni.
- Jó kiállású a srác, akit kinéztél magadnak. Van esélyed nála? -
 Kissé rosszindulatú megjegyzést teszek neki a fiúval kapcsolatban. Nem akarok hisztis jelenetet, hogy miért nem rám figyel, beszélget. Helyette a fiút bámulja állandóan. Zavaró tényező, hogy nem arra figyel, akivel beszélget. Én ültem ide, de akkor is megtisztelhet. Nem hiszem, hogy örömmel fogja venni a beszólásomat, akkor csendben folytatjuk a reggelit.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. február 25. 20:42 | Link

Benedek

- Danténál?
Kérdezem egy pillanatra meglepődve, hogy feltűnt neki. Azért arra figyelek, hogy ne bámuljak, és többnyire a nevén se nevezem, de most annyira meglepett, hogy rákérdezett, hogy kicsúszott a számon, csak ilyen simán. Nem nagyon zavar mondjuk, de nem szoktam ezt így hangoztatni. Andrist se mondtam el soha.
- Nem tudom. Nem vetem el a lehetőséget, de egy rellonosnál sosem tudhatja az ember. Ők eléggé rosszfiúk.
Lehet, hogy ő csak a rossz lányokhoz vonzódik, de akkor így járt. Az tuti, hogy én nem leszek feslett, nem illik ahhoz, amit el akarok érni. Sem ahhoz, ha színésznő leszek, sem ahhoz, ha állatorvos. Ezen kívül nyilván egy olyan ismert embernek, mint Révay Valentin sem okozok kellemetlenséget azzal, hogy kisebbik leányát könnyedén szájára tudja venni mindenki. Ki van zárva.
- Mondjuk annyira nem érdekel a dolog, előbb a vizsgáim legyenek meg, meg ma este apa névnapja, aztán amikor majd a nővérem felbolygatja a családi békét, akkor foglalkozom ezzel.
Eléggé esélyes, hogy ez be fog következni, mert eléggé összemelegedtek Farkassal, ha mondjuk terhes lesz vagy házas, esetleg fordított sorrendben, az biztosan hatással lesz, még akkor is, ha apa nem mondja ki, tutira. Szóval majd a totális káoszban eldől, hogy van-e lehetőségem fiúzni vagy sem. Nem akarom kiidegelni én is apát.
- Na és te? Tetszik valaki? Vagy ennyire még nem volt időd körbenézni?
Amúgy nem igazán veszem magamra az ironikus megjegyzést, mivel nem vagyok nagyon egyik házba való se, így ez azt hiszem megintcsak nem a saját házamba illő tulajdonság, de egyszerűen az ilyen dolgok, leperegnek rólam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Bogna Zdanowska
INAKTÍV


titkos mikkentyű
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 204
Írta: 2018. február 26. 17:16 | Link


÷ kinézet ÷ december 11. (már kizáródva) ÷


Jól tudtam, hogy ha valaki nem feltétlen kifiguráz egy tényt, és nem is villog vele, de jókor jegyzi meg, azt értékelni kell. Most is így volt ez, talán ezért is mosolyodtam el, talán csak jól esett, hogy valaki nem közölte velem rögtön, hogy ő inkább csendesen rajzolna tovább. Bármelyik is legyen, de a hely, a gyűlő tömeg ellenére is úgy voltam vele, hogy nem vagyok rossz helyen. Meg legalább az időm sem vesztegetem, annál komolyabb problémám ritkán akad, pedig ez a hirtelen költözgetés elég sok mindent felborított. Persze azért Dávidra nézve nem éreztem magam rossz társaságban, ez pedig elég sokat dobott a hangulatomon is.
- Nem az, csak vannak, akik szilárdan hiszik, hogy a választásuk a jobb és tényszerűbb. Ha logikusan nézzük csak összeeresztve a kettőt, csapat a csapat ellenbe, hogy játsszák le, lehetne ezt eldönteni. Biztos lennének mindkét oldalon, akik elég jól egyben maradnának, meg olyanok is, akik nagy valószínűséggel a perc töredékét sem élnék meg.
Én sosem foglaltam állást, jó, ez sem teljesen igaz, viszont olyat, amivel eldönteném a melyik lehet jobb kérdést, biztosan nem. Nem szoktak kedvenceim lenni, az túl fogalmatlan. Van olyan, akit a legtechnikásabbnak tartok, vagy aki a legnagyobb tetteket viszi véghez, de ez a kategorizálás sokak szerint marhaság. Szerintem meg az észszerűtlenségük az.
- Azt hiszem jobb, ha nem is tudom, akkor képzeletből vagy tapintás utáni érzékeléssel rajzolnál - néztem komolyan magunk elé, mintha elgondolkodtam volna rajta teljesen őszintén, és amennyire zavarba ejtő lett volna belegondolni, olyan gyorsan hagytam a feltételezéseket elsuhanni. Semmi alapja. - Batman helyett? És mi lenne a te hívójeled? És rendben van, úgyis találkozunk órákon is meg a házban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. február 26. 18:31 | Link

Lili

Rellonosokról mindenki rosszat mond, én csak ezekből tudok kiindulni, mivel nem ismerek egy diákot sem a házból. Régen lehet találkoztam, beszélgettem abból a házból való társammal. Ránézésre sem egy hívogató társaság, de nem is nagyon vágyom rá. Nagyra tartják magukat, pedig nem egy jó benyomást keltő banda, de lehet erre büszkék.
- Nem annyira szimpatikusak a Rellon házból való diákok. Régebben beszélgethettem abból a házból való emberrel, de nem keltettek jó benyomást. Gonoszak, nagyképűek, a többség buta. Az utóbbi nem egy szerencsés dolog, főleg ha párosul a többivel. Ne haragudj, ha megsértettelek, de ez a véleményem róluk. -
 Ha tetszik, ha nem Lilinek, akkor is ezt gondolom róluk. Az meg az ő döntése kivel jön össze, kivel nem. Nekem is megvannak a kiszemeltjeim, de nem akarom kijátszani a kártyáimat, hiszen házbeli is van köztük. Névtelenül is említeném meg neki, biztos vagyok benne, hogy kérdezősködne. Ilyenek a nők.
– Van, aki tetszik, de még az elején vagyunk az ismerkedésnek. Még nem tudni lesz e valami belőle, vagy nem. Persze reménykedek, de nem akarok árnyékra vetődni, ezért nem is akarok sokat beszélni róla. -
 Gyorsan lezárom a témát, mert tényleg nem szeretném ezt a dolgot elkiabálni. Tudom, milyen a női természet, nem akarom, hogy kíváncsiskodjon, és kérdéseket tegyen fel ezzel kapcsolatban.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Wittner Dávid
INAKTÍV


Sudden | Tattoo-boy
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 175
Írta: 2018. március 9. 13:05 | Link


outfit | kizárvaAlapvetően lehetett volna ez az egész sokkal rosszabb is. Például ha mindenkinek minden cucca bent ragad és ki sem tudjuk őket hozni, az egy határozottan kínos helyzet lett volna, nem csak a számomra, de mindenki más számára is. Főleg a lányoké. Volt, aki csak a sminktáskáját és a piperecuccát hozta ki, meg egy ruhát, hogy ami fontos, az megvan. Öm... fúj?
- Nem értem mi bajod a tápos hősökkel. Szerintem Mókuslány a leghasznosabb marvel hős valaha! - horkantam fel, de a hangomban lehetett érezni az iróniát. Mármint... a nő... egy hatalmas...mókus volt. Nem mentünk bele a részletesebb elemzésekbe és azt hiszem, hogy ez jobb is volt így. Nem állt rendelkezésre mindenre kiterjedő lexikon és amúgy sem kéne most kielemezgetni, hogy melyik csapat rendelkezik ütősebb képességekkel.
- Tapintással. Aktot. - A kitörni készülő röhögést nagyon nehezen sikerült megfékezni, de így is megrázkódtak a vállaim az erőlködéstől. Nem szeretem ennyire visszafojtani a dolgot, most mégis kellett. - Természetesen egy nagy, kék, pixeles szívecske a Yüah felirattal. Nagyon menőn nézne ki, majd megmutatom azt is, egyszer. De nem mondhatod el senkinek, hogy én vagyok az a szuperhős. Az alteregóm titokban kell tartanom.
Nem gondoltam teljesen komolyan, de közben meg mégis, kicsit olyan vicces is volt, ahogy ez az egész hét is. Nem bántam, hogy a lány ide rakta le a cuccát, azt hiszem, megleszünk.


//köszi a játékot//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. március 10. 15:28 | Link

Benedek

- Nem sértettél meg, én nem vagyok rellonos.
Bár megvan bennem jó pár tulajdonság, ami hozzájuk is kapcsolható, de azért a szívem eléggé sárga. Nem gondolom butának őket, de ez az én véleményem. Nekem inkább úgy jönnek le, mint a leglazább arcok a kastélyban. Időnként kifejezetten van egy olyan ingerem, hogy velük lógjak, és ilyen ez a mostani helyzet is, bár azt hiszem, most kifejezetten Dante miatt akarok abban a közegben járatos lenni.
Azt azonban elismerem, hogy ambiciózus vagyok, sokszor nem figyelek oda arra, kinek okozok abban a pillanatban fájdalmat, amikor lehetőségem adódik valamire. Nem vagyok gonosz, vagy rosszindulatú, csak gyerek, aki nehezen látja át a dolgokat azonnal. Van persze, amikor szembetűnik a rossz rész, de az én heves természetemmel ez nem mindig jön át azonnal. Szeretek nyerni, szeretem, ha igazam van, ez is valamennyire rellonos és valamennyire eridonos tulajdonság. Azt hiszem, a beosztásomnál az döntött a navine mellett, hogy ott tudok a legkevésbé rossz irányba elmenni, és a legkevésbé bajt csinálni.
- Mindenki másként találkozik velük. Az évfolyamra járók például most egészen nyugisak, szerintem még nem nyíltak ki annyira. A problémák harmadévtől felfelé történnek.
A végén kuncogok egy kicsit, képzelem, hogy mennyire sok indulat mehet ott lent. Lehet, esténként egymással bunyóznak, és a klubhelyiségük igazából nem más, mint egy nagy ring.
- Nem is szabad, mert akkor elszáll a szerencse. Viszont drukkolok, hogy összejöjjön.
Én elég könnyen esek szerelembe, majd szeretek ki, és kezdek el mást szeretni. Ez olyan eridonos dolog, mondom, hogy eléggé kevert gyerek lett belőlem, majd megmondom az apukámnak, hogy elég rossz vásárt sikerült lebonyolítania velem.
- Tele vagyok.
Megsimogatom a pocakomat, ami a sok kajától olyan lett, mint egy terhes nénié, meg persze egy kicsit ki is nyomom, vicces, amikor ilyen. Alapból oda kellene figyelnem, és szigorú diétát követnem, de nem vagyok hajlandó ilyen borzalmas kijelentésekbe még csak belegondolni sem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 12. 18:48 | Link

Lili

Mindenki másként tekint a rellonosokra. Úgy vettem észre, hogy utalni vagy bírni lehet csak. Köztes nem létezik. Nekem nem szimpatikusak, sokat gondolnak magukról, főleg azok a tagok, akik nem annyira lettek ésszel megáldva.
- Ezt én is észre vettem, hogy felsőbb évesként vadulnak meg. Az első két három évfolyam az még tudja csillapítani magát. Magasabb évfolyamokban engedik szabadjára magukat. Őszintén megmondva, nekem nem sok jó tapasztalatom van velük. -
Fejtem ki a mondandómat. Lili ehhez képest elmenne köztük, bár nem látszik annak a rosszindulatú egyénnek. Kezdek tele lenni.
- Köszönöm, a lehető legtöbbet hozom ki magamból, hogy valami legyen köztünk, de ez nem csak rajtam múlik. Majd kialakul. -
Mesélek neki a lányról, elég szűkszavúan, hiszen ez elég kevéske a meséléshez. Öt nem is kérdezem a pasizásról, hiszen látszik, kiért van oda annyira. Nem tudom hogyan állnak köztük a dolgok, de szerintem ez csak plátói szerelem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. március 13. 10:45 | Link

Benedek

- Nekem leginkább semleges, azt hiszem.
Mondjuk Kolos, aki a színjátszást vezeti, nagyon jó arc, de Kamilla eléggé ijesztő. Nagyon csúnyán tud nézni, és olyankor mindig eléggé félek tőle. Egyszer azt álmodtam, hogy csak úgy fogta magát, és levágta a hajam. Nem csak egy kicsit, hanem az egészet, sosem volt még ennél rosszabb álmom. Azóta párszor álmodtam még ezt, és meg kell vallanom, eléggé hátborzongató még mindig. Tudom, mások emiatt eléggé furcsán néznének rám, de nekem ez nagyon komoly, a hajam eléggé szent és sérthetetlen. Éppen ezért jó, hogy van egy türelmes nővérem, aki imádja fésülni a hajam. Neki köszönhetően ilyen szép és egészséges.
- Igen, ez kétirányú, mondjuk szerintem, ha az ember jól bedobja magát, akkor lehetetlen nem történnie semminek.
Én is eléggé sok mindent elterveztem már, hogy miként szólítom meg majd Dantét, és ebben, az egyszerű leüléstől a beleszaladáson át az ölébe esésig és ájulásig minden volt. Még gondolkozom, meg igyekszem megfigyelni, hogy mivel tudom a leginkább meglepni őt annyira, hogy ne felejtsen el egy életre. Most még talán plátói, de egy nap szerintem ez igazi lesz. Lehetetlen, hogy ne legyen az.
- Szerintem én lassan megyek, még átolvasom a mugliismeretet. Te még maradsz?
Kérdezem végül eltolva a tányért magamtól, ami egy halk pukkanással el is tűnik. Imádom ezt a trükköt, a mágia egyszerűen csodálatos, és úgy érzem, hogy nem lennék képes soha megválni tőle.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 13. 22:08 | Link

Lili

Nem mindegy hogyan dobja be magát az ember. Minkét félnek megvannak a praktikái, hogyan tegye láthatóvá magát a másik fél számára. Az a kérdés hogyan jöjjön le, mit szeretne az ember. Megvannak a praktikák a nők és a férfiak számára, ez a világ rendje.
- Szerintem mindenkinek megvannak a saját kis praktikái, hogy tegye magát feltűnővé a másik számára. Én abban nem kételkedek, hogy te nagyon is sikeresen fogod venni ezt az akadályt. -
 Mondom ezt mosolyogva a lánynak, aki már be is fejezte a reggelit. Én is végéhez járok, de azért még veszek magamhoz egy kevéske táplálékot.
- Én még maradok, eszek pár falatot. Aztán én is megyek átnézni pár dolgot. -
 Mondom a lánynak, ami annyit jelent, mehet nyugodtan, ha jobb dolga is akad a vizsgák előtt. Nekem is rá kellene készülnöm még a vizsgákra, nem állok annyira jól még, hogy elkönnyelműsködjem a dolgot, már az elején.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Révay Lili Athalie
Független boszorkány, Szárnyaló Okkamik csapattag, Színjátszós, Egyetemi hallgató, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


A halálosztó kiskedvence :3
offline
RPG hsz: 448
Összes hsz: 984
Írta: 2018. március 15. 17:48 | Link

Benedek

- Köszönöm, ez nagyon jól esik! Nagyon rendes vagy!
Felelem lelkesen, mert erre nem számítottam. Szerintem még van hova fejlődöm, meg aztán még csak most kezdem ezt az egészet, és hát ott volt Andris is, akit azért most éppen látok elsétálni a piros asztal felé, és azért még egy picit megdobban a szívem. Nagyon kedves volt hozzám, és azt mondta, nagyon szép vagyok, és akkor én nagyon boldog voltam. Aztán valahogy jött az az Edictum pletyka, és nem tudom, mostanában nem beszéltünk. Írnom kell neki gy baglyot! Mindenképpen írni fogok neki egyet.
- Oksi, akkor visszamászok.
Mondjuk lehet, hogy leginkább aludni fogok, mert most olyan nagyon jól laktam, hogy csak na. Persze nem kellene csak így, félvállról vennem a tanulást, de még egy napot azért lehet, hogy ellustulok. Addig is, míg alszok, gondolhatok Dantéra, mint a tökéletes fiúra, aki álmomban szerelmet vall nekem. Felkelve kicsit nyújtózom, nem feltűnően, meg nem nagyon, mert eléggé tele van a pocakom.
- Akkor később találkozunk majd, szia.
Intek is egyet neki, és aztán kényelmes sétatempóban elindulok vissza a Navinébe. Mondjuk most tényleg lehet, hogy aludnom kellene kicsit, mivel este apácska névnapját ünnepeljük, és kettőkor hadifelszerelésben kell állnom otthon, a konyhában, ahol a nővérem kis beosztottjaként teljesítem majd a kéréseit. Arra viszont jelenleg semmi motivációm nincs, hogy már most hazamenjek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíj 2018
Iskolaelső 2019 tavasz
Alastair Magnus
INAKTÍV


Illúziómágus
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 377
Írta: 2018. április 2. 18:45 | Link

Tati
- hajjaj de rég írtam bocsi -

Most első sorban inkább a kis sérülésre koncentrál, nem tudhatja ugyanis, hogy tényleg kicsi-e, mennyire vágott mélyre vagy csak felszíni, de úgy egyáltalán a seb tisztaságáért is van mit aggódni itt, a forgalmas nagyteremben, ahol jelenleg mindenki mászkál össze-vissza. Minden más utána jöhet majd.
Ezeket az aggodalmakat oszlatja el a látvány, merthogy ez nem tűnik igazán vészesnek. Azt mondjuk megérti, ha fájdalmas a nő számára, de láthatóan viccelődni is van energiája. Elmosolyodik, miközben nonverbálisan rászór első körben egy fertőtlenítő bűbájt.
- Bizony, hősi sérülés, bár remélhetőleg nem hősi halál.
Jó fiú akart lenni, ha az apja megtudná, hogy még ebben a pozícióban is képes kiszúrni csinos kollegákat (még ha ez viszonzott is), olyan lesújtó pillantásokkal jutalmazná, amely ennél sokkal hosszabb távú fizikai sérülésekkel kecsegtet. Nem mintha olyan tizenhat éves kora óta motiválná a megfelelés.
Felvon maguk köré egy egyszerű vizuális illúziót, többre nincs szükség, így külső szemmel úgy tűnik, hogy Tatiana saját erőből kel fel. Ezzel szemben Alastair egyelőre inkább csak felkínálja a választás lehetőségét.
- Mit gondolsz, vigyelek, vagy csak rám támaszkodsz, mennyire fáj?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oravecz Tatiana
INAKTÍV


Az igazgató testőre =^.^=
offline
RPG hsz: 169
Összes hsz: 254
Írta: 2018. április 2. 19:34 | Link

Alastair

- A szívem szakadna meg, ha ennyi fért volna az életembe.
Mondjuk eléggé tartalmas harmincegy volt, mit ne mondjak. Vélának születtem, de a vérem olyan csökött, hogy csak Dwayne érzi a mágiámat, ő is pánikol, ha a közelemben van, pedig elvileg nem ez a funkció rendeltetett mellé. Aztán lett négy férjem, viszonylag rövid idő leforgása alatt, mesterien tudok italt mérni, és van egy lányom, aki bár a negyedik férjem nevét viseli, az elsőtől született, és az irónia, hogy az utolsó válásom kikényszerítője, egy véla volt. Ha tehát most jönne el a vég, akkor az biztos, hogy nem lenne unalmas a visszatekintés, viszont ha lenne rá esély, hogy néhány képkockára Ali is rácsempésződjön, akkor azért még megkockáztatnám ezt az életben maradást.
Szisszenve konstatálom a fertőtlenítő bűbájt, ami szerencsére visszarángat a jelenbe, mielőtt még túl messzire menne a fantáziám. Ezer éve nem fantáziáltam senkiről, azt hiszem, éppen itt volt az ideje, hogy legyen valaki, aki kellőképpen felkelti az érdeklődésemet.
- Uhh...
És lehet, hogy nem kellene, hogy felkeltse, mert a kérdés annyira megrohamozza az elmémet képekkel, hogy az valami hihetetlen. Hogy lehet ez a férfi egyáltalán valós.
- Ha el tudod intézni, hogy ne vegyék észre, akkor vigyél, kérlek. Fő a biztonság, még a végén leesik a lábam.
Jó, nem valószínű, meg hát vágtam én már meg magam jobban is a korábbi munkáim vagy éppen főzés közben, szóval nem féltem attól, hogy megtörténne, de akarom azt a lehetőséget. Viszont a pletykákat nem, mert azok mindent el tudnak rontani. Ez meg egy lehetőség, próba, cseresznye.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Alastair Magnus
INAKTÍV


Illúziómágus
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 377
Írta: 2018. április 2. 20:04 | Link

Tatiana

Egyik szemöldökét színpadiasan felvonja, fejét pedig kérdőn félrebiccenti, az egész mozdulat kimondatlanul csak egy kétkedő kérdést sugároz: "ez tényleg egy kérdés?" A félmosoly mindenesetre sokat tompít a gesztuson.
- Illúziómágiát oktatok, kérlek, vedd elintézettnek.
Annyira elintézettnek, hogy már el is van intézve, na tessék, milyen előre gondolkodó lett hirtelen. Erre szokta azt mondani, hogy a csatatéren szerzett stratégiai tapasztalatok milyen jól jönnek ilyen egyszerű, hétköznapi élethelyzetekben is, nem igaz?
- Na gyere. - Direkt nem térd alatt fogja meg, mielőtt megemelné, nem szeretne nyomást gyakorolni arra a területre, így inkább kicsit fentebb a combok alá csúsztatja be az alkarját, a másikkal pedig a nő hátát tartja meg.
- Kapaszkodj azért. Aztán várom az útmutatást, merre menjünk. - Elindul a kijárat felé, szerencsére sikerült elsőre stabil fogást találnia, ezért nem kell kényelmetlenül helyezkednie a másiknak menet közben.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oravecz Tatiana
INAKTÍV


Az igazgató testőre =^.^=
offline
RPG hsz: 169
Összes hsz: 254
Írta: 2018. április 2. 20:44 | Link

Alastair

- Az a baj az illúziómágiával, hogy túl élénk hozzá a fantáziám, nem tudom, mennyire szerencsés párosítani.
Sóhajok egyet, de szinte azonnal mosolyba görbül a szám, olyan cicamosoly szerűbe, ami mindig megelőzi azt, ha valami komolyabbat akarok kérni. Akik régóta ismernek, már előre fel szoktak készülni, mert tudják, hogy most valami következik.
- Ali...
A legcicásabb, legdorombolósabb hangomat veszem elő, hogy meggyőzzem már most arról, ami még csak egy kósza gondolat. Kékjeimet ráemelem, és hosszú pilláimmal rá is pillogok. Tudom, hogy mágiám semmi, de hát csak tudok valami kis meggyőzőerőt előcsalogatni.
- Azért majd egyszer megmutatod, milyen érzés?
Remélem, hogy mondjuk ha bele is megy, nem azonnal valami rémisztőt mutat nekem, olyat, amitől éjjel nem tudok majd aludni, hanem valami izgalmasat, amitől rájövök, mennyire nagyon szerethető dolog az illúziómágia. Oké, most is eléggé vonzó így elképzelve, hogy ez a kékszemű félisten mire lehet vele képes, de egyszer át akarom élni.
- Örömmel.
Kuncogok, ahogy felemel, és átkarolom a vállát, ahogy elindulunk kifelé. Ilyen könnyedén még senki se vett fel, szinte élmény így "utazni", nem is értem, hogy eddig miért nem használtam ki a lehetőséget.
- Hárommal arrébb balra. Ott van egy üresen álló tanári szoba. Nem kérte senki és mágia védi, de van hozzá kulcsom, vész esetére.
Ez pedig most vészhelyzet kérem, hiszen ha elfertőződik mondjuk, akkor annak tényleg nagyon csúnya vége lesz.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Alastair Magnus
INAKTÍV


Illúziómágus
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 377
Írta: 2018. április 2. 21:05 | Link

Tatiana

- Hajjaj, ne szokd el te is a navine házvezetőtől ezt a becenevet, nem vagyok én negyven rabló főnöke. Még ha a Rellonosok néha hajaznak is arra. - Érdekes, külföldön, míg Angliában dolgozott, senkiben meg sem fordult, hogy ezzel a becenévvel illesse, ha már mindenképpen valahogy rövidíteni akarták, akkor elég volt az Alec. Ahhoz képest ez az Ali mit ne mondjon, nem a kedvence. Olyan illúzióromboló(sic!).
- Mármint? Egy illúzió? Nap mint nap találkozhatsz velük színházakban, de még itt a kastélyon belül is díszletek képében. De mutathatok majd valamit.
Nem biztos, hogy a teljes kastélyon át vinni már hasonlóan férfias könnyedséget csalna elő belőle - ahogy az átlagos fizikumú férfiaknak 100%-a is így járna ezzel. Még jó, hogy nemhogy a kastélyon átnyargalni nincs szükség, de még csak szintet sem kell változtatni, maradnak itt, csak néhány ajtóval arrébb.
- Miket meg nem tudok, egész jól ismered ezt a kastélyt. Vész esetére?
Valószínűleg nem véletlenül nem tudott róla, esélyesen a mágikus védelemhez hozzátartozik egy figyelemelterelő bűbáj is. Hasonló a mechanikája, mint az illúziómágiáé, de érthető okokból kifolyólag Alastair nem úgy járkál a kastélyon belül, mint egy élő radar. Mindössze a Rellon hálókörleteit kutatták át Warrennel alaposan - egyrészt minisztériumi utasításra, másrészt a saját lelkiismeretük és gyanakvásuk is erre sarkallta. Elvégre mégiscsak huzamosabb ideig egy neo-halálfaló vette be magát a kastély falai közé. Sok káros dolgot hagyhatott volna itt. Szerencsére semmi ilyesmit nem találtak, ennyivel kevesebb dolgok volt évkezdéskor.
- Megjöttünk. - Így, hogy tudott a varázslatról, már nem volt nehéz meglátnia az ajtót külön leleplező bűbáj nélkül is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oravecz Tatiana
INAKTÍV


Az igazgató testőre =^.^=
offline
RPG hsz: 169
Összes hsz: 254
Írta: 2018. április 2. 21:34 | Link

Alastair

- Pedig szerintem elég jól illik hozzád.
Jegyzem meg még mindig mosolyogva. Mindenféle udvarláson kívül, tényleg. Szerintem az aurorokat körüllengő különleges aura miatt van. Van bennük valami megmagyarázhatatlan erő, ami tiszteletet parancsol. A tény pedig, hogy most a karjaiban cipel, egyszerre vált ki belőlem izgatottságot, tiszteletet és furcsa nyugalmat. Pedig rellonos, frászt kellene tőle kapnom.
- Az más, ha te csinálod, amikor érzem, amikor átjár. Szerintem a hétköznapi illúziók nem izgalmasak. Neked hatalmad van, bármit megtehetsz egy emberrel. Ha akarod, boldoggá válik, ha akarod, az önpusztításba kergeted. Ez eléggé izgalmas, nem?
Mondjuk én nem vagyok benne ebben annyira, csak utánaolvastam, hogy ki mit tud és mit jelent a tudása. Elméleti okoskodó vagyok. Az igazgató úr mellett szeretek felkészült lenni, ha megkérdezi például, hogy mitől több a gondolatolvasás, mint a legilimencia, meg tudom válaszolni simán, nem esek kétségbe.
- Rellonos vagyok.
Kacsintok rá szemtelenül. Hiába jártam ki az iskolát már ezer éve, ha egyszer zöld voltam, örökké zöld maradok, még az egyenruhám is megvan, és a vérem nem hiszem, hogy valaha vízzé válik, olyan zöld, hogy az már ijesztő.
- Finoman.
Simítok végig a tarkóján, miközben leszállok. Mégsem olyan könnyű megállni a lábamon. Még a végén komoly bajom lesz tényleg. Ahogy leérzek, megbillenek, és még szerencse, hogy Alastair kellően közel áll ahhoz, hogy ne boruljak el, mint egy zsák krumpli. De ciki lenne.
- Bocs. Amúgy, mindenkinek van beceneve. Mi a tiéd?
Kérdezem, miközben a tenyeremet a falra irányítom, és nyomában elkezd kialakulni a szoba ajtaja. Mintha most rajzolódna ki.
- Körülbelül harminc ilyen helyiség van a kastélyban, ami úgy nyílik, hogy a tenyeremet, vagy az igazgató úr tenyerét azonosítja a fal. Vannak egészen picik, meg néhány nagyobb. Gyere.
Támaszkodom a kezére, és nyitok be a helyiségbe. Nincs áporodott szag, semmi, a manók rendszeresen takarítanak.
- Ez a volt Eridon házvezető irodája és lakhelye volt. Kellemes hely.
A kanapéhoz botorkálok, mert az van a legközelebb, és szusszanva leülök. Egy kicsit azért most már aggódom.
- Szerinted tényleg le fog esni a lábam?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Alastair Magnus
INAKTÍV


Illúziómágus
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 377
Írta: 2018. április 2. 22:00 | Link

Tatiana

- A bármit túlzás ugyan, de ha kreatív vagy, sok lehetőség adódik. Alapvetően az érzelmeket aligha tudom frontálisan befolyásolni. Én csak olyan ingereket tudok adni, amik talán kiváltják őket. Nem ugyanaz.
Kikerüli, hogy ez mennyire izgalmas vagy mennyire nem. Alapvetően a hétköznapokban viszonylag semlegesen áll hozzá a mágiaághoz, pusztán gyakorlati hasznát tudja méltatni, különösebb érzelmi kötődései viszont nincsenek. Viszont mikor bevetésen van, a harcmezőn, akkor mintha előbújna a rosszabbik.. vagy inkább szenvedélyesebb énje, ami egy destruktív gyerek minden kíváncsiságával és kísérletező kedvével veti bele magát a mágiahasználatba. Nem véletlen, hogy még párbajozni sem különösebben szeret, gyakorlásképpen sem - már csak abból kifolyólag sem, mert ha egyszer párbajba bonyolódik, onnantól számára nincs olyan, hogy gyakorlás. Győztes és vesztes van, mozgó és mozdulatlan, legyőzött célpont. Ha már ütöd, addig üsd, míg össze nem törik. Mindig ez volt a filozófiája a harctéren is, nem is küldték soha őket olyan feladathoz, ahol finomkodni kellett. Arra voltak más csapatok, más emberek.
- Nem is lehet másképp, mint finoman. - Lassan engedi le, nehogy hirtelen kelljen ráállnia a súlyára, ha már Tatiana kénytelen lekászálódni a bejutáshoz. Automatikusan mozdul, mikor a nő elveszti az egyensúlyát és úgy lép, hogy megkapaszkodhassanak benne.
- A legtöbben, akik valahogy rövidítenének, Alecnek hívnak. Az amerikaiak sokszor Alexnek. De várj-várj, ennyire sok hasonló helyiség van? És ide akkor senki más csak te és az igazgató.
Ezt az információt muszáj pontosítania és elraktároznia. Ez még hasznos lehet. Betámogatja a helyiségbe Tatianát, aztán a kanapéra is segít neki leülni, majd leguggol az ülőgarnitúra mellett, és ráfogva a nő vádlijára gyengéden úgy pakolja, hogy a sérült láb egyenesen ki legyen nyújtva.
- Nem hiszem, csak azért fáj ennyire, mert még nem nyugodott le a fertőtlenítő bűbáj után. Na várj egy kicsit.. - apró varázslattal hűvös levegőt bűvöl a seb köré. Nem illúzió, hatásosabb most az egyszerű varázslat.
- Hagyjuk, míg lemegy a duzzanat a széleknél, aztán begyógyítom. Ha most tennénk, akkor heg maradna.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oravecz Tatiana
INAKTÍV


Az igazgató testőre =^.^=
offline
RPG hsz: 169
Összes hsz: 254
Írta: 2018. április 2. 22:21 | Link

Alastair

- Szóval ingerek.
Ha tudná milyen nagyon bosszantó, hogy ennyire hivatalos. Úgy érzem magam, mint egy kisdiák, aki elrontotta a vizsgán a legalapvetőbb feladatot, és a tanár már szinte a szájába rágná, csak, hogy megértse. Szívem szerint felpofoznám, és közölném vele, hogy: "Hát nem érted, hogy ingereeeeeeek." Néha olyan nagyon nehéz a férfiakkal.
- Erős kezed van, Alec. Hú, ez fura. Még meg kell szoknom.
Tetszik, csak fura, de jobb, mint az Alastair, vagy, hogy mindig Mr. Magnusnak hívjam. Kezdett már agyérgörcsöm lenni tőle. Viszont tetszik, hogy ezt megosztotta velem, különlegesnek érzem, és ehhez elég volt egy harci sérülés. Mi az nekem, nem igaz?
- Az Alex nem tetszik, túl hétköznapi. Te ennél különlegesebb vagy.
Pillantok fel rá az utolsó mozdulatoknál, ahogy az ajtó elhelyezkedik a megfelel mélységben, és be tudunk nyitni végre. Nem is felelek neki addig, amíg le nem ülök, azért ez így sokkal jobb, és be kell vallanom, ahogy leguggol elém, elpirulok, milyen csodálatos ember már, hát hihetetlen. Közben valahogy sikerül azért a pálcámat előhalászni, és némi gyér fényt varázsolni. Azért ez így, hogy látja is, mi a helyzet rendesen, mégiscsak biztatóbb, nem mintha ne bíznék benne, de azért az a heg, amit említett, eléggé ijesztően hat. Nem tehetek róla, nekem tényleg szunnyad az a hülye véla vérem, és öregszem, az ilyenek meglátszanak, és nem vicces.
- Kellemes. És amíg leapad, addig mit csináljunk, barkóbázzunk?
Mondjuk nekem van egy jobb ötletem, de hát nem hozhatom csak úgy fel, hogy akár jobban kényelembe is helyezhetjük magunkat. Házi nyúlra állítólag nem szabad lőni, és lehet, hogy jobban jártam volna, ha inkább tényleg megmaradok pincérnőnek, és úgy találkozunk.
- Amúgy igen. Sok ilyen helyiség van. A legtöbb, közel a fele raktár vagy szertár volt korábban, vagy seprű tároló. Aztán olyan öt régi tanterem is van. Van olyan, amelyik veszélyes, mert vagy rossz állapotban van, vagy nem tő képzett tanár túl erős mágiát szabadított el, és még az előző előtti igazgató zárta le. Aztán van jó pár tanári szoba is, mint ez, amiket elrejtenek évkezdéskor, ha senki se szeretné használni. Néhány megszűnt és új funkciót nem kapó helyiség. Ennyi. Tudom az összeset, és mindegyikbe bejárásom van. De most először csináltam más előtt, és szerintem eléggé menő volt, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Richárd
Független varázsló


kisvajda||fontosabb, mint a globális felmelegedés
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 538
Írta: 2018. augusztus 6. 19:16 | Link

Köszönjük, Emese
A Rellon asztalánál


A telefonom azóta, hogy itt vagyunk, csak hébe-hóba működik, leginkább akkor, ha épp kedve van hozzá, egyébként meg b*szhatom, mert legfeljebb asztaltámasznak jó, vagy arra, hogy nekivágjam valakinek.
A Rellonkörlet hátrahagyása óta ki-be kapcsolgatom, harsog is az üdvözlő- és elköszönő zene - asszem nem kell külön elmondanom, hogy mennyire unalmas és idegesítő -, és próbálok felcsatlakozni az internetre, hogy annak csodás, ám nem túl legális bugyraiban találjak valami működőképes streamet, és míg kajálok, élőben nézhessem a soron következő kosármeccset. Ja, tudom, az aranyvér szégyene vagyok. Bele se kezdj, hallottam már párszor. Mindenesetre amint lesz egy kis szabadidőm, úgy értem, amit nem henyéléssel, kviddiccsel meg kajálgatással akarok eltölteni, meg kell nézetnem a telefon rúnáit. Lehet lemerültek.
Csak a zöld-ezüst ház asztalának közepénél pillantok fel, mikor megállok a helyem előtt, és kifejezéstelen arccal az ott ülő lány hátára emelem unott tekintetem. Várok egy percet, hátha a csaj a segítségem nélkül is veszi a lapot, de gyanítom, se az aurám, sem pedig az illatom nem elegendő ahhoz, hogy feltűnjön neki, söprés van.
Aztán újra megnyomom a telefon bekapcsológombját, és a szolgáltató dallamát követően megbillentem a fejem.
- A helyemen ülsz, princess - közlöm vele az egyértelműt, ha esetleg lemaradt volna a hírről, hogy Vajdáék in da hausz, és mivel jó napom van, úgy döntök türelmesen megvárom, amíg az összes morzsájával együtt arrébb költözteti a seggét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikecz Emese
KARANTÉN


#köszönjükemese
offline
RPG hsz: 56
Összes hsz: 101
Írta: 2018. augusztus 6. 20:07 | Link

Szívesen, Richárd

Végül is abban is van valami jó, ha az ember egy csomó másikkal ehet együtt, nem? Nem. Már fél órája azt nézem, hogy a szerencsétlen lány egy pár hellyel mellettem mennyire képtelenül sok kaját töm a szájába, meg különben is rohadt nagy a hangzavar, sokan vannak és még emberek is, akik azt feltételezik, hogy az étkezést csak úgy lehet élvezni, ha kedvesen mosolyogva megérdeklődik a másiktól, hogy ugyan hogyan is vagyunk éppen.
Egy szokásos fintorral az arcomon kortyolok bele a narancslébe, és közben megértem azt a csodát, hogy miért is járok én az étkezések kilencven százalékában a konyhába kajálni. (Azt mondjuk nem állítom, hogy ott is teljesen egyedül vagyok, de legalább kevesebb a kölyök.) Nos tehát éppen rászánnám magam, hogy egy kenyeret is megkenjek magamnak amikor meghallom azt a borzalmasan idegesítő dallamot, amit csak egy mugli ketyere képes kiadni. Hát ezt komolyan nem hiszem el. Lerakom a kenyeret, majd komótosan fordulok hátra, hogy felmérjem, vajon a hang gazdája tényleg képes nekem címezni ezt a mondatot. Mert hát bizonyára valamit nagyon félreértett. Fél szemöldököm a levegőbe szalad, ahogy cseppet sem kedvesen mérem végig az illetőt.
- Biztosan elkerülte a figyelmemet a foglalt tábla… - felelem egy ártatlan mosoly kíséretében. - Bízom benne, hogy képes vagy ebben a teremben egy másik üres helyet is találni - a szélesedő mosoly még mindig az arcomon virít, amint visszafordulok a kenyeremhez. Ezt a bájgúnárt…
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

köztünk nincs távolság.  
csak az el nem érés  
szívritmuszavara.  
Vajda Richárd
Független varázsló


kisvajda||fontosabb, mint a globális felmelegedés
offline
RPG hsz: 192
Összes hsz: 538
Írta: 2018. augusztus 6. 21:00 | Link

Köszönjük, Emese
A Rellon asztalánál


Figyelem ahogy hátrafordul, azt is, ahogy arra a tipikus mosolyra húzza a száját, amitől a vérnyomásom mindegy hol vagyok és ki váltja ki belőlem, de a pillanat törtrésze alatt szökik az egekbe. Viszonzásképp én is elmosolyodom, még a számszéle se reszket meg, de amint visszafordul a száraz kenyeréhez, kénytelen vagyok eleget tenni testem akaratának, és állkapcsomat balra-jobbra megmozgatva kiropogtatni befeszülő nyakamat is. Hát komolyan, mi a f*sztalicska van itt?!
- Drágám - oldalasan dőlök mellé, és szabad kezemmel a kenyérmorzsái mellé tenyerelve, bájos mosollyal hajolok be az intimszférájába. - Esetemben nyilvánvalóan nem képességbeli problémákról van szó. Tudod, mióta ennek a kastélynak vagyok kénytelen a dohos levegőjét szívni, itt ülök. Tiszta, ugye?
Ami őt és kinyilatkoztatott képességeit illeti, még arra sem veszem a fáradtságot, hogy magamban továbbgondoljam, netalántán reflektáljak rá. Pillantásom felesleges beszéd és körök helyett a vacsorájára esik, és egy gyönyörűen megkomponált mindent értek arckifejezéssel folytatom.
- Á, szóval te vagy a suli anorexiás csaja - sóhajtok, és még az ajkamat is lebiggyesztem, érezze csak a törődést. - Hajajaj. Jól van, princess, ez esetben még egyszer szépen megkérlek, kotródj a sarokba, és ott csipegesd a száraz morzsákat. Csak aztán nehogy megártson ez a sok kaja!
Egészen közelről beszélek hozzá, a hangom halk és ijesztően negédes, mégis épp annyi éle van, amennyit megkíván a helyzet. Az arcomon cseppnyi érzés sem látszik, a vonásaim komolyak, egyedül a mosoly hazudja, hogy minden rendben van. Egy minket néző idegen még azt is hihetné, hogy udvarolok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Mikecz Emese
KARANTÉN


#köszönjükemese
offline
RPG hsz: 56
Összes hsz: 101
Írta: 2018. augusztus 6. 21:18 | Link

Szívesen, Richárd

Teljes nyugalommal vetem bele magam ismét a kajakészítésbe, ezúttal abba, hogy valamit tegyek a kenyérre. Mondjuk sonkát. Meg zöldséget. Ezt a folyamatot még az sem zavarja meg, hogy a telefonos srác illetlenül közel hajol. Egy mély levegőt veszek, mielőtt felé fordulva bámulnék vissza az arcába.
- Nos, szívem, mióta én az itteni padokat koptatom, itt ülök. Tekintve, hogy tizennégy éves korom óta teszem ezt és veled még nem találkoztam, gyanítom, hogy még csak most érkezhettél. Szóval nekem nagyon is tiszta minden, de ne aggódj, majd te is megszokod - a végére egy szemtelen vigyort is megengedek magamnak, amint megpaskolom a kedves idegen arcát, csak úgy bátorításképpen. Mint ahogy az ember egy kisfiút biztatna, aki elveszítette a játékát.
Ezután igyekszem a figyelmemet a kajám felé fordítani, kevés sikerrel, mert még arra is kritikát kapok, hogy mit eszem éppen.
- Nem, az nem én vagyok, hanem ő ott - mutatok a hátam mögé a levita asztalához, miközben beleharapok a kenyerembe, hogy aztán lenyelve a falatot válaszoljak.  - Szóval értékelem, hogy ilyen erőfeszítéseket teszel egy nyamvadt ülőhely megszerzése érdekében, de még mindig azt kell mondjam, hogy keresned kell magadnak egy másikat, új fiú! - Még egy kacsintás is belefér a történetbe, majd egy újabb jóízű harapás, mert hát anorexiás aztán biztos nem vagyok. Csak jó a genetikám. Azt még nem sikerült eldöntenem, hogy szerencsétlen tényleg ennyire ragaszkodik ehhez a helyhez, vagy csak ilyen elcseszett módon szokta felszedni a csajokat. De hát, azt hiszem előbb-utóbb kiderül, mert jelenleg nem áll szándékomban innen tágítani, talán mégiscsak szórakoztató a nagyteremben való étkezés.
Utoljára módosította:Mikecz Emese, 2018. augusztus 7. 13:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

köztünk nincs távolság.  
csak az el nem érés  
szívritmuszavara.  
Neffry Ezra
KARANTÉNoffline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 66
Írta: 2018. szeptember 12. 14:11 | Link

Stella

Éppen csak leadtam a papírjaimat és már sprinteltem is ki az irodából. Köszönöm, nekem egy perccel sincs kedvem tovább időzni abban a barlangban, mint azt muszáj lenne, inkább szedtem is a sátorfámat - jelen helyzetben egy válltáskát -, és elindultam a kis dolgomra. Ami jelen pillanatban nem volt semmi, majd délután napközizek az ovisokkal, de az még bőven odébb volt, így kis tanácstalansággal sétáltam vagy húsz percet a kastélyban, aztán valahogy a nagyteremben kötöttem ki. Olyan ebédidő körül volt, de olyan holtidő, aki nagyon éhes volt, már bekajált, aki meg halasztgatta, még nem ért ide, így mikor besandítottam, nem volt nehéz kiszúrni Stellát.
Igazából innentől el is dőlt, be is sétáltam, majd nem sokkal később ledobtam magam mellé, odébb tolva valami bájolgó pávagyereket, hogy "figyelj fiam, nem a te súlycsoportod, húzz innen".
- Helló csillagvirág - karoltam át a vállát egy pillanatra vigyorogva, aztán csak megingattam a fejemet és becsórtam az asztal közepéről egy adagot a vaníliasodós túrógombócból. - Hogy megy a suli? Minden rendben? Ölelés, valami? Vagy már túl nagy vagy hozzá?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

I'm the sex-ed teacher in the bk. Get over it!
Bodza Edina Gyöngyvér
INAKTÍV


B.E.Gy./Kavics <3 | Dinamit | Pincér a Félszeműben
offline
RPG hsz: 146
Összes hsz: 456
Írta: 2018. szeptember 12. 20:39 | Link

Nóci


Hi-he-tet-len, hogy ennyivel megúsztam a sátras balhét. Még mindig pironkodva fogadtam a tekinteteket, amik körbevettek az eset után, és a sutyorgásokat, hogy ott a sátras lány. Reflexből mentem volna az Eridonhoz, hogy utána később órán csatlakozzak Csanihoz, de ő már terelt volna hozzájuk. Szerintem ő örült a legjobban a zöldalma-létemnek. Gyakrabban látott. Azért nem volt olyan rossz ez, de hiányoztak a barátaim a saját házamból.
– Helló! – köszöntem Nórinak, az egyike legjobb prefinknek. Addig örülök, amíg nem Anna, vagy Emily az. Nem tudnék egyelőre a szemükbe nézni, ezúttal tényleg túllőttem a célon a „kis” garázdálkodásommal. Vicc, hogy Csani megrovó tekintete szarabbul esett, mint a házvezetőm reakciója. Néha az az érzésem, hogy Csani inkább Levitásnak való, de azért rácáfol, ha akar a drága.
Nem az bántja a hülyéjét, hogy mekkora szabályszegést követtem el, hanem az, hogy nem avattam bele a tervbe... Zakkant, de pont ezért mondtam igent százegyedik alkalomra. – Lehet tudni, meddig tart még a kizárásom?
Remélem, nem hosszabbít Sárki bá', azt azért nem bírnám ki. Bírom a zöldeket, jó arcok, de na, belül mindig is főnix maradok. - Nagyon haragszik rám Sárki bá'?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Varga Nóra
INAKTÍV


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 137
Összes hsz: 714
Írta: 2018. szeptember 12. 21:06 | Link

Edina

A prefektusi és lektori teendőm kicsit feltorlódtak, így most fáradtan üldögélek a reggelire várva a Nagyteremben. Bencét a kis tavacskás kalandunk óta nem láttam, el van tűnve. Ki tudja, lehet, hogy már mással gyakorol... Elgondolkodva érintem meg ajkaimat a csókjaira emlékezve, de pont ekkor rángat vissza valaki a valóságba. Megrázom a fejem, majd feltekintek. Edina köszönt, az egyik elsős. Ja igen, én kísértem Sárkiapuhoz a beiratkozásakor.
- Ó, szia, bocsi, kicsit elkalandoztam, meg fáradt is vagyok -ásítok egyet, a kezem a számra teszem, majd végre figyelek a kérdésére.
- Nincs meghosszabbítva, ha erre gondolsz, de ha balhézol, egy héttel tovább tart. Minél jobban meghúzod magad, annál hamarabb jöhetsz vissza - Bevillan a sztori, Sárkiapu összehívta a prefiket és úgy mondta, hogy be ne engedjük, és ha besurran, küldjünk neki üzenetet azonnal és intézkedik. Hát igen, a lázadók egyike. De aki balhét kavar, az így jár, most hátha megtanulja.
- Háát, ha nem is haragszik, de azért mindig van veled gond, a múltkori konyhás ügy, most ez. Kicsit nyugodj le, és ha szeretnél valamit takarodó után, inkább szólj nekem és viszek kaját, innivalót, bármit. Most még egész jól megúsztad ezzel az áthelyezéssel, mert ha Kedves ad feladatot, az nagyobb szívás. - Elhúzom a szám, mert nehéz volt Sárkiapunak meggyőznie Kedves bácsit, hogy ne adjon más feladatot. Mondjuk wc pucolás 2 hétig az egész kastélyban, mindennapos almozás a lovardában vagy Kedves bácsi saját asszisztense egy hónapig. Ezektől lett megmentve, nem is tudja, mekkoa mázlija van.
Utoljára módosította:Varga Nóra, 2018. szeptember 12. 22:44 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz

Oldalak: « 1 2 ... 68 ... 76 77 [78] 79 80 ... 83 84 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet