24. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Mindenkit szeretettel vár az Eridon egy eszméletlen partira!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet

Oldalak: « 1 2 ... 68 ... 76 77 [78] Le | Téma száljai | Témaleírás
Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. február 19. 19:44 | Link

Lili

Ami érdekes, hogy mielőtt el kellett mennem, és kihagytam egy kis időt, a navine újságnak írtam pár cikket. Nem voltam egy felkapott, de nem mondanám, hogy nagyon sikertelen lettem volna. Lehet, megpróbálom újra a dolgot, fel fogom őket keresni a közeljövőben.
- Valamikor a navine lapnak írtam pár cikket. Ahogy így mondod, lehet, felveszem velük a kapcsolatot, lehet e csatlakoznom hozzájuk. Az itteni sportok nem nagyon jönnek be. Egy, ami érdekel, én azt akarom csinálni, vagy semmit. Muglik közt nőttem fel én is, így tudom, mivel jár ez a hozzád, és a hozzám hasonló diákoknál. -
 Nem egyszerű, amit Lili csinál, de azt látom rajta, hogy szívesen teszi, és vállalja is érte az áldozatot. Nem sajnálja rá az időt. Én nem tudnám ezt utána csinálni. Pedig, lehet nekem is hasonlóan kellene tennem. Tanulásra tér át. Idén nem vettem fel sok órát, hiszen nemrég jöttem, így nem sok időm van felkészülni. teljesíteni akarom őket. Összesen hat tárgyam van.
- Hat tárgyat vettem fel. Nem akartam túlvállalni magam, hiszen nagyon kevés felkészülési időm van rá. Átváltoztatástan, repüléstan, a mágia elmélete és gyakorlata, mágiatörténet, önismeret és mugli és mágusismeret. Furának hat a legutolsó tantárgy, hiszen muglitársadalomból jöttem, de éppen ezért érdekel, és vettem fel. Te milyen tárgyakat vettél fel? -
 A mugliismereten mindenki csodálkozik, aki tudja honnan érkeztem, milyen háttérrel rendelkezem. Éppen ezért érdekel, hogyan látják a varázslók a varázstalan embereket, mit gondolnak róluk, az életükről, világukról.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Wittner Dávid
Mestertanonc Eridon, Legilimentor, Elsős mestertanonc


Sudden | Tattoo-boy
offline
RPG hsz: 39
Összes hsz: 101
Írta: 2018. február 24. 13:32 | Link


outfit | kizárva


Néha próbálok csak tényleg rendesen alkalmazkodni egy helyzethez, ez a mostani is valahogy így születhetett, azt hiszem. Mert hát, csak mondtam pár dolgot, ami megmaradt egy előadásról, amire beültem egy ismerőssel anno. Nem voltam teljesen hülye, csak kivételes képességű zseni sem. Nem mintha zavart volna a dolog.
- Nem mintha tudnám - nevettem fel csendesen, de csak nyomatékosítottam vele a dolgokat. Sokszor szoktam ilyet, főleg, mert tényleg nem annyira érdekelt a képregények ezen része. Kicsit elkezdtem megerősíteni a főbb vonalakat a sátorok sziluettjén, majd komolyabban a lányt vázoltam fel a sátor előtt, mert a többi jobb esetben fix tényező, nem kéne elmozdulnia, ő viszont Murphy szerint biztosan fog.
- Mindkettőnek megvannak a maga hibái és szépségei, nem hiszem, hogy bárkinek is kötelező lenne dönteni a kettő között. De ez persze, csak az én véleményem.
Az ismerőseim között is bőven akadt olyan, aki csak ezt vagy azt szerette, én meg jöttem a magam kis fancységével, és közöltem, hogy leszarom, én nem fogok miatta változni. Szomorú.
- Ez legyen a szupererőm? Bekötött szemmel aktrajzolás? Vicces lenne, nem hiszem, hogy túl gyakran hívnának, Batman helyett - horkantam fel, de muszáj volt egy kicsit nevetgélnem, ahogyan magam elé képzeltem a helyzetet. - Akkor valamikor összefuthatnánk... aztán megmutatom őket.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. február 25. 10:37 | Link

Benedek

- Ha szeretted, és hiányzik, akkor szerintem érdemes megpróbálnod. Ha lenne időm, biztos, hogy én is belevágnék, mert nagyon jó a csapat.
Nem bánom persze, hogy nem csinálom az Edictumot. Ha különfoglalkozásokról van szó, akkor előtör belőlem a főnix. Mindent ki akarok próbálni, de ami nem fog meg, azzal nem tudok mit kezdeni, egyszerűen nem megy tovább, le kell adnom. Az én mozgásigényemmel egy lapnál nem sokáig húznám. Francinak jól áll az ilyen, de mi eléggé ellentétek vagyunk ebből a szempontból.
- Nem könnyű, tudom.
De azért megpróbálják kihozni a legtöbbet, hogy a mugli világból érkezett diákok is megtalálják a helyüket, és ne legyen olyan nagy sokk a váltás a két világ között. Az én váltásom okozta sokkot persze lehetetlen volt csökkenteni, de Shanes néni kedvesen bánt velem, és olyan új szintjét ismertem meg a szeretetnek, melyet a mugli világban nem biztos, hogy megtapasztaltam volna. Hálás vagyok neki, amikor csak tehetem, meglátogatom, sőt az unokája a szomszédunk, akivel nagyon jó viszonyt ápolok, mivel a családjaink is nagyon jóban vannak.
- Vegyesen vettél fel könnyű és nehéz tárgyakat, szerintem jól kiegyenlítik egymást. Elég sok közös óránk van, például a reptan, az önismeret, a mágiatöri és a mugliismeret. Az elsőnél nem ajánlom, hogy a közelemben légy, mert eléggé béna vagyok, de lelkes, viszont muglin, mágiatörin és önismereten akár lehetnénk padtársak is. Persze ehhez az kell, hogy mind a ketten sikeresen levizsgázzunk.
Ami még egy kihívás lesz, neki is, nekem is, de azért remélem, hogy jövőre már az alapképzés feléhez eljutok. Mondjuk nekem sok tárgyam van, megvárom, hogy jövőre mi marad, és annak szellemében újragondolom az összeállítást.
- Ezen kívül van még bájitaltanom, gyógynövénytanom, legendás lények gondozásám, mitvallom és svk-m. Ha nem színésznő, akkor gyógyító szeretnék lenni, állatorvos.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. február 25. 13:53 | Link

Lili

A vívással kapcsolatban azt gondolom, nem biztos, hogy itt a suliban nagy érdeklődés lenne a sportág iránt. Ha meg sem próbálom, akkor nem tudom meg, hogy egyáltalán lenne rá igény.
- Az igaz, ha nem próbálok csapatot verbuválni, akkor nem tudom meg azt sem, hogy egyáltalán van e rá igény. Nem egy olcsó sportág, és attól félek, nem mindenki tudja ezt megengedni magának. Átgondolom ezt még ezért, nem lefutott téma. -
 A vizsgaidőszakot nem szeretem, hiába van nagyon szabadsága a diákoknak, elsülhet ezért is rosszul. Annak viszont örülök, hogy nem szóban kell felelni, hanem írásban. Jobb vagyok, ha le kell írnom. Nem szeretek beszélni, főleg tanárok előtt. Lámpalázas szoktam lenni, és könnyebben belekavarodok. könnyen össze tudnak zavarni.
- Az a szerencse, hogy írásbeli van. Nem szeretem a felelést, mivel könnyen megtudnak zavarni engem. Amikor írni kell, akkor van idő többet gondolkodni, és jobban kitudom így fejezni magam. Te hogy vagy ezzel a dologgal? -
 Ha sikerülnek a vizsgák mindkettőnknek, semmi akadálya sincs, hogy a közös órákon egymás mellett üljünk.
- Én benne vagyok, hogy egymás mellett legyünk a közös óráinkon a következő tanévben. Biztos vagyok abban, hogy sikerülni fog mindkettőnknek az összes vizsga, egy évfolyammal följebb lépünk. -
 Mindig is magabiztosan kell indulni, hiszen máshogy nem megy. A vizsga kezdetekor mindig van bennem egy kis félelem, de csak egészséges szinten.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. február 25. 17:48 | Link

Benedek

- Pontosan, de amúgy a párbaj szakkör is ehhez hasonló, csak mágikusabb, és eléggé megdolgoztatja az elmét, hogy ember ezredmásodpercek alatt a megfelelő bűbáj vagy átkot mondja, és persze ott van a tökéletes pálcamozdulat is.
Teljesen átszellemülök, amikor erről beszélek, érzem, ahogy a bőröm szinte felforrósodik, és ha nem fedne illő mennyiségű alapozó - elvégre valentin nap van -, akkor most láthatná a másik fél is, hogy mennyire elpirultam, és nem csak azért, mert a széles hátú terelő srác arrébb ült, ezzel újra felfedve előttem a csodálatos látványt, amit Mr. D. jelent. Túl idős hozzám... mindenki ezt mondaná, de engem nem érdekel, mert szerintem igenis ideális a korunk. Csak azt nem tudom, hogy ki az a navinés, akit az Edictum hozzá kapcsolt, akivel olyan nagy a szerelem. Persze nem biztos az sem, hogy igaz, vagy ha igaz is, nem lehet olyan nagy, hiszen ezen a különleges napon itt ül, és egyedül, valamit a haverjaival eszik. Szóval vagy nem igaz, vagy nem fontos. Esélyem mindenképpen van, csak észre kell vennie.
Az igazán nagy ok, amiért ilyen lelkes vagyok, mert vágyok a bájolásra, de én magam nem csinálhatom, csak akkor, amikor Kedves bácsinál vagyok, és csakis szigorúan addig a határig, amíg ő engedi, tovább egy kicsit sem. Túl sok bennem a mágia, és ha nem vigyáznak rám, akkor még a végén felrobbantom az egész kastélyt. Kínos lenne. Kínos most is. Van háztársam, aki azt hiszi, hogy azért nem járok olyan tárgyakra, ahol aktív pálcahasználat van, mert kvibli vagyok, közben meg nem, pont hogy olyan vagyok, akiben vagy tizenkét erős mágus ereje lakik. Megérintem a nyakláncom, és ezzel ösztönösen visszarántom magam a valóságba. Félig van, ideális.
- Nem tudom persze, hogy jövőre lesz-e tanár, aki indít ilyet, de elég sok exauror van a tanári karban.
Meg olyanok is, akik jelenleg aurorok még, de nem tudom, hogy mennyire hangoztatják ezt. Csak a faluban hallottam ez-azt. Állítólag Magnus bácsi kifejezetten büntetésből van itt, bár nem tudom, hogy mit követhetett el, de elég csúnya dolog lehet, ha vagy száz tini őrzése lett a büntetése, ráadásul pont a rellonosok. Sajnálom szegény bácsit, biztos nagyon bánja, hogy csúnyán viselkedett.
- Én inkább felelős fajta vagyok, kidumálom magam, ha szorul a hurok, de persze ha írásbeli, akkor írásbeli, nincs nagyon mit tenni. Olyankor ha nem tudom, rajzolok valami kedveset a lap szélére.
Arra, hogy sikerülni fogna a vizsgáink elmosolyodok és bólintok is, remélem, hogy így lesz, nagyon szeretném azt a harmadik osztályt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. február 25. 19:36 | Link

Lili

Fölhozza Lili a párbaj szakkört, ami persze varázslópálcával művelnek. Ez nem az én műfajom, nem ugyanaz, amire én gondolok, vágyok. Azt veszem észre, hogy nagyon hosszú pillantásokat vett a másik asztal felé. Eddig is oda pillantott néha, de nem nagyon vettem figyelembe. Most már értem miért. Az egyik srácot nézheti, aki szemmel láthatóan idősebb, de ez egy srác esetében nem probléma egy kapcsolatban. Számomra az a zavaró, hogy velem beszélget, és oda vett szerelmes pillantásokat.
- Nem az én műfajom az itteni párbaj. Ezt meghagyom a varázsló fiataloknak. Majd utána nézek milyen lehetőségeim vannak vívás területén itt a suliban. -
 Beszél kihatóan a párbaj foglalkozásokról, kitarthatja, ki lehetne rá a legalkalmasabb, de ez nem nagyon érint meg, csak nem akarom megsérteni azzal, hogy szóvá teszem. Most jut eszembe, hogy Valentin nap van, ezért is van Liliben az a plusz indíttatás, érdeklődés a fiú iránt, és öltözött ki ennyire. Nem hiszem, hogy minden nap így jönne le reggelizni.
- Jó kiállású a srác, akit kinéztél magadnak. Van esélyed nála? -
 Kissé rosszindulatú megjegyzést teszek neki a fiúval kapcsolatban. Nem akarok hisztis jelenetet, hogy miért nem rám figyel, beszélget. Helyette a fiút bámulja állandóan. Zavaró tényező, hogy nem arra figyel, akivel beszélget. Én ültem ide, de akkor is megtisztelhet. Nem hiszem, hogy örömmel fogja venni a beszólásomat, akkor csendben folytatjuk a reggelit.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. február 25. 20:42 | Link

Benedek

- Danténál?
Kérdezem egy pillanatra meglepődve, hogy feltűnt neki. Azért arra figyelek, hogy ne bámuljak, és többnyire a nevén se nevezem, de most annyira meglepett, hogy rákérdezett, hogy kicsúszott a számon, csak ilyen simán. Nem nagyon zavar mondjuk, de nem szoktam ezt így hangoztatni. Andrist se mondtam el soha.
- Nem tudom. Nem vetem el a lehetőséget, de egy rellonosnál sosem tudhatja az ember. Ők eléggé rosszfiúk.
Lehet, hogy ő csak a rossz lányokhoz vonzódik, de akkor így járt. Az tuti, hogy én nem leszek feslett, nem illik ahhoz, amit el akarok érni. Sem ahhoz, ha színésznő leszek, sem ahhoz, ha állatorvos. Ezen kívül nyilván egy olyan ismert embernek, mint Révay Valentin sem okozok kellemetlenséget azzal, hogy kisebbik leányát könnyedén szájára tudja venni mindenki. Ki van zárva.
- Mondjuk annyira nem érdekel a dolog, előbb a vizsgáim legyenek meg, meg ma este apa névnapja, aztán amikor majd a nővérem felbolygatja a családi békét, akkor foglalkozom ezzel.
Eléggé esélyes, hogy ez be fog következni, mert eléggé összemelegedtek Farkassal, ha mondjuk terhes lesz vagy házas, esetleg fordított sorrendben, az biztosan hatással lesz, még akkor is, ha apa nem mondja ki, tutira. Szóval majd a totális káoszban eldől, hogy van-e lehetőségem fiúzni vagy sem. Nem akarom kiidegelni én is apát.
- Na és te? Tetszik valaki? Vagy ennyire még nem volt időd körbenézni?
Amúgy nem igazán veszem magamra az ironikus megjegyzést, mivel nem vagyok nagyon egyik házba való se, így ez azt hiszem megintcsak nem a saját házamba illő tulajdonság, de egyszerűen az ilyen dolgok, leperegnek rólam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bogna Zdanowska
Mestertanonc Eridon (H), DÖK elnökhelyettes, Elsős mestertanoncoffline
RPG hsz: 20
Összes hsz: 54
Írta: 2018. február 26. 17:16 | Link


÷ kinézet ÷ december 11. (már kizáródva) ÷


Jól tudtam, hogy ha valaki nem feltétlen kifiguráz egy tényt, és nem is villog vele, de jókor jegyzi meg, azt értékelni kell. Most is így volt ez, talán ezért is mosolyodtam el, talán csak jól esett, hogy valaki nem közölte velem rögtön, hogy ő inkább csendesen rajzolna tovább. Bármelyik is legyen, de a hely, a gyűlő tömeg ellenére is úgy voltam vele, hogy nem vagyok rossz helyen. Meg legalább az időm sem vesztegetem, annál komolyabb problémám ritkán akad, pedig ez a hirtelen költözgetés elég sok mindent felborított. Persze azért Dávidra nézve nem éreztem magam rossz társaságban, ez pedig elég sokat dobott a hangulatomon is.
- Nem az, csak vannak, akik szilárdan hiszik, hogy a választásuk a jobb és tényszerűbb. Ha logikusan nézzük csak összeeresztve a kettőt, csapat a csapat ellenbe, hogy játsszák le, lehetne ezt eldönteni. Biztos lennének mindkét oldalon, akik elég jól egyben maradnának, meg olyanok is, akik nagy valószínűséggel a perc töredékét sem élnék meg.
Én sosem foglaltam állást, jó, ez sem teljesen igaz, viszont olyat, amivel eldönteném a melyik lehet jobb kérdést, biztosan nem. Nem szoktak kedvenceim lenni, az túl fogalmatlan. Van olyan, akit a legtechnikásabbnak tartok, vagy aki a legnagyobb tetteket viszi véghez, de ez a kategorizálás sokak szerint marhaság. Szerintem meg az észszerűtlenségük az.
- Azt hiszem jobb, ha nem is tudom, akkor képzeletből vagy tapintás utáni érzékeléssel rajzolnál - néztem komolyan magunk elé, mintha elgondolkodtam volna rajta teljesen őszintén, és amennyire zavarba ejtő lett volna belegondolni, olyan gyorsan hagytam a feltételezéseket elsuhanni. Semmi alapja. - Batman helyett? És mi lenne a te hívójeled? És rendben van, úgyis találkozunk órákon is meg a házban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. február 26. 18:31 | Link

Lili

Rellonosokról mindenki rosszat mond, én csak ezekből tudok kiindulni, mivel nem ismerek egy diákot sem a házból. Régen lehet találkoztam, beszélgettem abból a házból való társammal. Ránézésre sem egy hívogató társaság, de nem is nagyon vágyom rá. Nagyra tartják magukat, pedig nem egy jó benyomást keltő banda, de lehet erre büszkék.
- Nem annyira szimpatikusak a Rellon házból való diákok. Régebben beszélgethettem abból a házból való emberrel, de nem keltettek jó benyomást. Gonoszak, nagyképűek, a többség buta. Az utóbbi nem egy szerencsés dolog, főleg ha párosul a többivel. Ne haragudj, ha megsértettelek, de ez a véleményem róluk. -
 Ha tetszik, ha nem Lilinek, akkor is ezt gondolom róluk. Az meg az ő döntése kivel jön össze, kivel nem. Nekem is megvannak a kiszemeltjeim, de nem akarom kijátszani a kártyáimat, hiszen házbeli is van köztük. Névtelenül is említeném meg neki, biztos vagyok benne, hogy kérdezősködne. Ilyenek a nők.
– Van, aki tetszik, de még az elején vagyunk az ismerkedésnek. Még nem tudni lesz e valami belőle, vagy nem. Persze reménykedek, de nem akarok árnyékra vetődni, ezért nem is akarok sokat beszélni róla. -
 Gyorsan lezárom a témát, mert tényleg nem szeretném ezt a dolgot elkiabálni. Tudom, milyen a női természet, nem akarom, hogy kíváncsiskodjon, és kérdéseket tegyen fel ezzel kapcsolatban.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Wittner Dávid
Mestertanonc Eridon, Legilimentor, Elsős mestertanonc


Sudden | Tattoo-boy
offline
RPG hsz: 39
Összes hsz: 101
Írta: 2018. március 9. 13:05 | Link


outfit | kizárvaAlapvetően lehetett volna ez az egész sokkal rosszabb is. Például ha mindenkinek minden cucca bent ragad és ki sem tudjuk őket hozni, az egy határozottan kínos helyzet lett volna, nem csak a számomra, de mindenki más számára is. Főleg a lányoké. Volt, aki csak a sminktáskáját és a piperecuccát hozta ki, meg egy ruhát, hogy ami fontos, az megvan. Öm... fúj?
- Nem értem mi bajod a tápos hősökkel. Szerintem Mókuslány a leghasznosabb marvel hős valaha! - horkantam fel, de a hangomban lehetett érezni az iróniát. Mármint... a nő... egy hatalmas...mókus volt. Nem mentünk bele a részletesebb elemzésekbe és azt hiszem, hogy ez jobb is volt így. Nem állt rendelkezésre mindenre kiterjedő lexikon és amúgy sem kéne most kielemezgetni, hogy melyik csapat rendelkezik ütősebb képességekkel.
- Tapintással. Aktot. - A kitörni készülő röhögést nagyon nehezen sikerült megfékezni, de így is megrázkódtak a vállaim az erőlködéstől. Nem szeretem ennyire visszafojtani a dolgot, most mégis kellett. - Természetesen egy nagy, kék, pixeles szívecske a Yüah felirattal. Nagyon menőn nézne ki, majd megmutatom azt is, egyszer. De nem mondhatod el senkinek, hogy én vagyok az a szuperhős. Az alteregóm titokban kell tartanom.
Nem gondoltam teljesen komolyan, de közben meg mégis, kicsit olyan vicces is volt, ahogy ez az egész hét is. Nem bántam, hogy a lány ide rakta le a cuccát, azt hiszem, megleszünk.


//köszi a játékot//
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. március 10. 15:28 | Link

Benedek

- Nem sértettél meg, én nem vagyok rellonos.
Bár megvan bennem jó pár tulajdonság, ami hozzájuk is kapcsolható, de azért a szívem eléggé sárga. Nem gondolom butának őket, de ez az én véleményem. Nekem inkább úgy jönnek le, mint a leglazább arcok a kastélyban. Időnként kifejezetten van egy olyan ingerem, hogy velük lógjak, és ilyen ez a mostani helyzet is, bár azt hiszem, most kifejezetten Dante miatt akarok abban a közegben járatos lenni.
Azt azonban elismerem, hogy ambiciózus vagyok, sokszor nem figyelek oda arra, kinek okozok abban a pillanatban fájdalmat, amikor lehetőségem adódik valamire. Nem vagyok gonosz, vagy rosszindulatú, csak gyerek, aki nehezen látja át a dolgokat azonnal. Van persze, amikor szembetűnik a rossz rész, de az én heves természetemmel ez nem mindig jön át azonnal. Szeretek nyerni, szeretem, ha igazam van, ez is valamennyire rellonos és valamennyire eridonos tulajdonság. Azt hiszem, a beosztásomnál az döntött a navine mellett, hogy ott tudok a legkevésbé rossz irányba elmenni, és a legkevésbé bajt csinálni.
- Mindenki másként találkozik velük. Az évfolyamra járók például most egészen nyugisak, szerintem még nem nyíltak ki annyira. A problémák harmadévtől felfelé történnek.
A végén kuncogok egy kicsit, képzelem, hogy mennyire sok indulat mehet ott lent. Lehet, esténként egymással bunyóznak, és a klubhelyiségük igazából nem más, mint egy nagy ring.
- Nem is szabad, mert akkor elszáll a szerencse. Viszont drukkolok, hogy összejöjjön.
Én elég könnyen esek szerelembe, majd szeretek ki, és kezdek el mást szeretni. Ez olyan eridonos dolog, mondom, hogy eléggé kevert gyerek lett belőlem, majd megmondom az apukámnak, hogy elég rossz vásárt sikerült lebonyolítania velem.
- Tele vagyok.
Megsimogatom a pocakomat, ami a sok kajától olyan lett, mint egy terhes nénié, meg persze egy kicsit ki is nyomom, vicces, amikor ilyen. Alapból oda kellene figyelnem, és szigorú diétát követnem, de nem vagyok hajlandó ilyen borzalmas kijelentésekbe még csak belegondolni sem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. március 12. 18:48 | Link

Lili

Mindenki másként tekint a rellonosokra. Úgy vettem észre, hogy utalni vagy bírni lehet csak. Köztes nem létezik. Nekem nem szimpatikusak, sokat gondolnak magukról, főleg azok a tagok, akik nem annyira lettek ésszel megáldva.
- Ezt én is észre vettem, hogy felsőbb évesként vadulnak meg. Az első két három évfolyam az még tudja csillapítani magát. Magasabb évfolyamokban engedik szabadjára magukat. Őszintén megmondva, nekem nem sok jó tapasztalatom van velük. -
Fejtem ki a mondandómat. Lili ehhez képest elmenne köztük, bár nem látszik annak a rosszindulatú egyénnek. Kezdek tele lenni.
- Köszönöm, a lehető legtöbbet hozom ki magamból, hogy valami legyen köztünk, de ez nem csak rajtam múlik. Majd kialakul. -
Mesélek neki a lányról, elég szűkszavúan, hiszen ez elég kevéske a meséléshez. Öt nem is kérdezem a pasizásról, hiszen látszik, kiért van oda annyira. Nem tudom hogyan állnak köztük a dolgok, de szerintem ez csak plátói szerelem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. március 13. 10:45 | Link

Benedek

- Nekem leginkább semleges, azt hiszem.
Mondjuk Kolos, aki a színjátszást vezeti, nagyon jó arc, de Kamilla eléggé ijesztő. Nagyon csúnyán tud nézni, és olyankor mindig eléggé félek tőle. Egyszer azt álmodtam, hogy csak úgy fogta magát, és levágta a hajam. Nem csak egy kicsit, hanem az egészet, sosem volt még ennél rosszabb álmom. Azóta párszor álmodtam még ezt, és meg kell vallanom, eléggé hátborzongató még mindig. Tudom, mások emiatt eléggé furcsán néznének rám, de nekem ez nagyon komoly, a hajam eléggé szent és sérthetetlen. Éppen ezért jó, hogy van egy türelmes nővérem, aki imádja fésülni a hajam. Neki köszönhetően ilyen szép és egészséges.
- Igen, ez kétirányú, mondjuk szerintem, ha az ember jól bedobja magát, akkor lehetetlen nem történnie semminek.
Én is eléggé sok mindent elterveztem már, hogy miként szólítom meg majd Dantét, és ebben, az egyszerű leüléstől a beleszaladáson át az ölébe esésig és ájulásig minden volt. Még gondolkozom, meg igyekszem megfigyelni, hogy mivel tudom a leginkább meglepni őt annyira, hogy ne felejtsen el egy életre. Most még talán plátói, de egy nap szerintem ez igazi lesz. Lehetetlen, hogy ne legyen az.
- Szerintem én lassan megyek, még átolvasom a mugliismeretet. Te még maradsz?
Kérdezem végül eltolva a tányért magamtól, ami egy halk pukkanással el is tűnik. Imádom ezt a trükköt, a mágia egyszerűen csodálatos, és úgy érzem, hogy nem lennék képes soha megválni tőle.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 208
Összes hsz: 354
Írta: 2018. március 13. 22:08 | Link

Lili

Nem mindegy hogyan dobja be magát az ember. Minkét félnek megvannak a praktikái, hogyan tegye láthatóvá magát a másik fél számára. Az a kérdés hogyan jöjjön le, mit szeretne az ember. Megvannak a praktikák a nők és a férfiak számára, ez a világ rendje.
- Szerintem mindenkinek megvannak a saját kis praktikái, hogy tegye magát feltűnővé a másik számára. Én abban nem kételkedek, hogy te nagyon is sikeresen fogod venni ezt az akadályt. -
 Mondom ezt mosolyogva a lánynak, aki már be is fejezte a reggelit. Én is végéhez járok, de azért még veszek magamhoz egy kevéske táplálékot.
- Én még maradok, eszek pár falatot. Aztán én is megyek átnézni pár dolgot. -
 Mondom a lánynak, ami annyit jelent, mehet nyugodtan, ha jobb dolga is akad a vizsgák előtt. Nekem is rá kellene készülnöm még a vizsgákra, nem állok annyira jól még, hogy elkönnyelműsködjem a dolgot, már az elején.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Révay Lili Athalie
Diák Navine (H), Másodikos diák


Fülesbagoly
offline
RPG hsz: 75
Összes hsz: 240
Írta: 2018. március 15. 17:48 | Link

Benedek

- Köszönöm, ez nagyon jól esik! Nagyon rendes vagy!
Felelem lelkesen, mert erre nem számítottam. Szerintem még van hova fejlődöm, meg aztán még csak most kezdem ezt az egészet, és hát ott volt Andris is, akit azért most éppen látok elsétálni a piros asztal felé, és azért még egy picit megdobban a szívem. Nagyon kedves volt hozzám, és azt mondta, nagyon szép vagyok, és akkor én nagyon boldog voltam. Aztán valahogy jött az az Edictum pletyka, és nem tudom, mostanában nem beszéltünk. Írnom kell neki gy baglyot! Mindenképpen írni fogok neki egyet.
- Oksi, akkor visszamászok.
Mondjuk lehet, hogy leginkább aludni fogok, mert most olyan nagyon jól laktam, hogy csak na. Persze nem kellene csak így, félvállról vennem a tanulást, de még egy napot azért lehet, hogy ellustulok. Addig is, míg alszok, gondolhatok Dantéra, mint a tökéletes fiúra, aki álmomban szerelmet vall nekem. Felkelve kicsit nyújtózom, nem feltűnően, meg nem nagyon, mert eléggé tele van a pocakom.
- Akkor később találkozunk majd, szia.
Intek is egyet neki, és aztán kényelmes sétatempóban elindulok vissza a Navinébe. Mondjuk most tényleg lehet, hogy aludnom kellene kicsit, mivel este apácska névnapját ünnepeljük, és kettőkor hadifelszerelésben kell állnom otthon, a konyhában, ahol a nővérem kis beosztottjaként teljesítem majd a kéréseit. Arra viszont jelenleg semmi motivációm nincs, hogy már most hazamenjek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 68 ... 76 77 [78] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet