28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidékA kastély

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Victoria Fresmoon
INAKTÍV


Alapértelmezett kereső
offline
RPG hsz: 92
Összes hsz: 1926
Írta: 2015. április 16. 08:26 | Link

Lolita Marks, bár várta a fene

Eldugott, nyugodt helyet keresve sem találhattam volna, mint a szertárt. Nevéhez nem méltóan inkább koszfészeknek kellene nevezni, de nem voltam abban a hangulatban, hogy logikát keressek a szoba nevek etimológiájában. Zsebemhez érve megtapogattam a literes üveget, mit gondosan bedugaszoltam, mielőtt elcsórtam volna a csárdából. Reméltem nem hibáztam olyan nagyot, hogy mondjuk limonádét oroztam életem kockáztatásával. Kivettem óvatosan a zsebemből, kihúztam a dugót és beleszagoltam. Megnyugtató volt, hogy vissza kellett kapnom a fejem a kitóduló erősen csípős, bódító illat elől, mely orromat ugyan irritálta, de erőt kellett vennem magamon. Ám még nem kóstoltam bele, majd bent. Lenyomtam a kilincset és a zár engedett. Hogy semmit nem zárnak be ebben a nyamvadt suliban.... Beléptem a nyirkos, sötét és büdös szobába, vártam, míg szemem hozzászokott a sötéthez. Mikor már láttam is valamicskét, pár foszladozó könyvet vagy irathalmot pakoltam egy viszonylag pókmentes helyre és elhelyezkedtem rajta. Kezemben a piával farkasszemet nézve gondoltam végig a teendőmet. Betegségem újabb kitörése után a varázslópszichológusok tanácsolták, hogy írjak bakancslistát, majd valósítsam is meg. Megfogadtam a tanácsukat, elvégre a végső gyógyulásom forgott kockán. Dasha miatt is ki voltam borulva, mert ő meg miattam volt kiborulva, így aztán mindenért én vagyok a felelős. Megérdemlem, hogy életemben először leigyam magam a sárga földig, pláne hogy orvosi rendelvényre. Persze ők nem így gondolták ezt a lista dolgot, de az én listám, én meg így gondolom, meg aztán az is lehet, hogy az alkohol kiégeti belőlem a betegség maradvány morzsáit és nyerő leszek. A bódulat majd elmúlik, lehet hogy hányni is fogok, de se gáz. Elbújtam ide, ebbe a koszplaccba, és senki ne merészeljen ide bejönni, mert hozzávágok néhány emberevő pókot.
Hozzászólásai ebben a témában

A hasonlóság a különbségekben rejlik.
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
offline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. április 16. 09:06 | Link

Victoria Fresmoon

Öltözék


Szép holdfényes este volt. Hősnőnk ilyenkor kedvenc zeneszáma kíséretében szokta kiválasztani holnapi viseletét. Azonban most másképp cselekedett. Szülei ugyanis az iskolába való bejutásának örömére tengernyi kötettel ajándékozták meg lányukat. Azt persze ismét figyelmen kívül hagyták, hogy Lolita inkább felnyalná a suli minden egyes helyiségének padlózatát, minthogy kezébe vegyen egy...brrr, könyvet. Ezért, nehogy még egyszer a kezébe ügyébe kerüljenek, szegény drága kénytelen volt erőt alkalmazni, hogy lecipelje azt a kéttonnányi könyvet a szertárba. Úton a végállomás felé véletlenségből elcsúszott valamin és egy hangos puffanás következtében a földön találta magát, megannyi könyvel beterítve. Ezt persze a hölgy szokásához híven szitkozódás követte.
- B**d meg a k***a anyád! -kiabált fennhangon, közben ellenőrizve, hogy a zuhanás nem tett-e kárt makulátlan kinézetében. Amikor végre elért az áhított célhoz, félretéve minden finomkodást, egy laza mozdulattal berúgta az ajtót kemény talpú bőrbakancsával. Az ajtó nagy hangzavart csapva kivágódott, Lola pedig betipegett és az első helyre, amit alkalmasnak vélt, lehajította a könyveket, melyek a gravitáció jóvoltából egytől egyig szétszóródtak a padlón.
- A többi már nem az én bajom. -ütögette össze a tenyerét elégedettem, hogy megszabaduljon a rárakódott porrétegtől. Amint igyekezett kifelé, észrevett egy lányt, aki nagyban szemezik egy üveggel. Hősnőnk persze hívatlanul odasomfordál a másik csajhoz.
- Édes, meg is iszod, vagy megvárod, amíg téged isz meg? -kezdte, szokásához híven egy bunkó beszólással. -Mellesleg mi a f***t keresel itt? -förmedt rá a lányra. Úgy tűnik Lola igencsak elemében van.
Hozzászólásai ebben a témában

Egyszer élünk, de akkor nagyon...

Itt tudol követni!!!
Victoria Fresmoon
INAKTÍV


Alapértelmezett kereső
offline
RPG hsz: 92
Összes hsz: 1926
Írta: 2015. április 16. 10:36 | Link

Lolita Marks

Megtörten üldögéltem a halom papíron, mikor a tesómmal kapcsolatos emlékek, amit csak mesélésből tudtam, feltódultak bennem. Mégjobban elöntött a keserűség, hogy ártottam neki, pedig nem volt szándékomban, sőt álmomban sem gondoltam volna, hogy őt is ennyire megviselik a velem történt dolgok. Egyelőre csak szemezgettem az üveg tartalmával, még soha, de soha nem ittam egyetlen korty alkoholt sem. Kihúztam a dugót és a számhoz közelítettem az üveg nyakát, mikor megállt bennem a szusz. Kinyílt az ajtó, sőt be is lépett rajta valaki. Szorosan lapultam a falhoz, akkor azonban megnyugodtam kicsit, mikor láttam, hogy aggodalomra nincs okom, csak egy hozzám hasonlatos diáklány koslatott be. A bátorságom visszatért, már nem lapultam olyan szorosan a falhoz, sőt halkan megjegyeztem.
- Elhagytál valamit. - Valószínűleg nem is hallotta, el volt magával túlságosan foglalva, de amúgysem örültem a látogatásának. Miért pont most ette ide a fene? Hát nem lehet egy perc nyugta sem az embernek? Nincs ebben a kócerájban egy hely, ahol nem háborgatják idióták? Észrevett, felém jött. Már csak ez hiányzott.
- Hogy mi a mit keresek? - kérdeztem vissza, közben tetőtől talpig, jelentőség teljesen végigmértem a lányt.
- Azt hiszem, megtaláltam. - Arckifejezésemmel egyértelműen tudattam vele, hogy az általa említett testrészt, kiben véltem felfedezni. Annyiban viszont igaza volt, hogy nem szemezhetek örök időkig a piával, így vettem egy mély levegőt, majd beledugtam kicsit a nyelvem a nedűbe, kisvártatva pedig meghúztam. Ezzel egy időben, hogy túl feltűnő ne legyen a mozgás, kitoltam a háta mögé a lábam, hogyha hátrálna vagy megfordulna, akkorát taknyoljon, hogy felnyalja az összes koszt a padlózatról. El is képzeltem az akciót, minek következtében, önelégült kaján vigyor terült szét arcomon. Irritált a csaj jelenléte, ezért még egyet nyeltem az üvegből, majd ártatlan barna szemeimet ráemelve megkérdeztem.
- Kéne, mi? Hát kérjél szépen! Pitizz! Aztán húzz el! - Az utolsó szavakat már csak köptem felé. Hamar megártott a pia vagy a bennem gyűlő indulat, de egy újabb korty nem árthat meg jobban, mint az eddigiek. A következmények sem érdekeltek.
Hozzászólásai ebben a témában

A hasonlóság a különbségekben rejlik.
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
offline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. április 16. 12:56 | Link

Victoria Fresmoon

Öltözék


Lolita több okból is kicsit hisztisebb volt, mint egyébként, első oka rossz hangulatának pedig az, hogy a szülei egyszerűen nem fogják fel épp ésszel, hogy lányuk nem az a "leülök és olvasok" típus. De ez mg önmagában annyira nem is lenne ok a morgásra, ha nem egy egész tonna olvasmányt küldenek. És ez még nem minden, hisz a lánynak hihetetlen erőfeszítések közepette le kellett cipelnie az egész köteget a szertárba, ami nem mellesleg olyan, de olyan penész és egyéb szörnyen erős szagok tárháza volt, hogy hősnőnk kis híján kitüsszentette magát halálfejes ruhájából. És az a lány, akivel ott összehozta a sors, úgy néz ki, nem épp a legjobb barátnőkként fognak távozni.
- Na ide figyúzz kis anyám, még egy beszólás és azt a napot is megbánod, hogy megszülettél! -fenyegetőzött affektálva, mutató ujját feltartva. Igen csúnya gondolatok keringtek most Lola fejében, például hogy: Mit képzel magáról ez a kis p***a?! Vagy éppen: Úgy megruházlak, a lábad nem éri a talajt. A külső szemlélők (ha volnának) persze jogosnak tartanák a csajszi reakcióját, aki eközben már meg is ízlelte az üveg tartalmát.
- Kér a halál! Add ide szépen! -követelőzött cinikus arckifejezéssel, majd abban a minutumban kikapta a lány kezéből az üveget és elég szépet kortyolt belőle, elvégre már jártas volt az ilyenekben. Az ivászat után megtörölte a száját ruhája ujjában, a palackot pedig a csaj kezébe nyomta.
- Nesze b***d meg, így kell ezt. -mondta oda neki büszkén, habár hangjában elég sok gúny és lesajnálás bujkált. E pillanatban nagyon büszke volt magára, hogy megmutatta ennek a kis p****nak. Habár a lány nem biztos, hogy ennyire büszke, sőt biztosan elég dühös lesz az imént történtek miatt.
Utoljára módosította:Lolita Marks, 2015. szeptember 10. 14:17
Hozzászólásai ebben a témában

Egyszer élünk, de akkor nagyon...

Itt tudol követni!!!
Victoria Fresmoon
INAKTÍV


Alapértelmezett kereső
offline
RPG hsz: 92
Összes hsz: 1926
Írta: 2015. április 16. 15:02 | Link

Lolita Marks

Úgy látszott ez a nap meg van átkozva, vagy én voltam megátkozva, hogy sikerült belefutnom az iskola legundokabb figurájába, miközben nyugalomra vágytam. El kellett viselnem a rihonya rikoltozásait, de meg kell hogy mondjam, egyre kevésbé zavart. Szorgosan kóstolgattam a löttyöt, és minél magasabbra kúszott az alkoholszint mérőm, annál feljebb ment az ingerküszöböm. Igazából ugye minden a bakancslista miatt van, mégpedig az első passzus, miszerint tíz olyan dolgot csinálni, amire a felnőttel azt mondják, hogy:" Gyerekem, te nem vagy normális.!" Meg voltam elégedve magammal, ez a feladat kipipálva, ám nem volt a tervben Hiszti Kriszti. Persze, hogy nem húzott el az alfenékre, sőt még tette ott az agyát nekem, hát tennem kellett valamit.
- Na ne szívd fel magad, árt a szépségnek...bár neked úgyis mindegy. - Legyintettem, ám zsigereimben éreztem már a harc szelét. Talán fiatalabb nálam, az itteni búbajtan oktatás meg szánalmas, eleve jobb vagyok, latolgattam az esélyeket. A bunyóban is benne lennék, ott sem vallanék szégyent, de az erjesztett gyümölcs párlat megtette a hatását és abban sem voltam biztos, hogy hirtelen fel tudnék állni egyenesen. Fogásom az üvegen is gyengülhetett, hogy ki tudta kapni a kezemből és jókorát lehúzott belőle. ~ Ha így folytatod anyukám, hamarabb kidőlsz, mint gondolnád.~ Mulattattam magam újabb belső képekkel, ami azt bizonyítja megint csak, hogy felfoghatatlan folyamatok zajlanak bennem. Nem csoda, hogy a sámánbot is tanácstalan volt, mikor újra megvizsgálták házbeli hovatartozásomat. Pillanatnyilag úgy nézett ki a dolog, hogy hajléktalan voltam. Ezen megint keseregtem egy sort, sőt mikor kedves szavak kíséretében visszakaptam az üveget, fél kézzel fogva újra kortyoltam.
- Ki a halál vagy te? - röhögtem a viccemen, felismerve a lányon feszülő ruha motívumát. Idétlen vihogásom már erősen a részegség felé hajazott, de ez nem gátolt meg abban, hogy újra igyak, a másik kezemet azonban a talárom alá rejtettem, a pálcám után kutatva.
- Látom a pitizés nem megy még, pedig azt a legbutább kutya is hamar megtanulja. Hát akkor... - Előrántottam a pálcámat, a lányra szegeztem, már amennyire homályos tekintetem, és a szoba fényei engedték és elkiáltottam a varázsigét.
- Planta Lubricus! -
Hozzászólásai ebben a témában

A hasonlóság a különbségekben rejlik.
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
offline
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. szeptember 10. 15:47 | Link

Victoria Fresmoon

Öltözék


A szertárban való indulatok eléggé kezdtek elharapódzani, az a kicsiny üvegben lévő löttyike is rásegített a két lány közti ellentétére. A rossz hangulat másik eszköze maga Lolita volt, aki az imént elég csípős megjegyzés közepette szolgáltatta vissza az üvegcsét. A lány kérdésére Lola kisebb gonosz indíttatással felkacagott.
- Ha akarod szívem... -kacsintott egy gonosz mosollyal az arcán, ám a fülét kicsit bántotta a csajszi vihogása. De végül is megérthető, hisz mindkét lány elég szépen a üveg aljára nézett, szóval, ha Lola is egy ilyesfajta nevetésben törne ki, az is megérthető lenne. A kis csaj beszólására azonban végleg elpattant a cérna hősnőnkben, és talán meg is folytja, ha az nem szegezi rá a pálcáját és átkozza meg. Lola egy sikítással hanyatt esett, majd miután földet ért tomboló dühe kimutatására fújtatott egyet, majd próbált felállni, miközben valami ilyesmit dörmögött, miközben karmolás-szerű mozdulatokat végzett a kezével.
- Na most meghalt te kis r****c! -ám amikor már majdnem feltápászkodott, ismét a földre zuhant- Mi a f***? Mit tettél, de kis r***? -nézett fel villámokat szóró szemekkel a rá átkot küldő lányra. Egy két perc gondolkodás után hirtelen a lány lába után vetette magát, abból a szándékból, hogy feldöntse. Több kevesebb sikerrel...
Hozzászólásai ebben a témában

Egyszer élünk, de akkor nagyon...

Itt tudol követni!!!

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidékA kastély