31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Gwen Laura Kimiko Jones
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Jelentkezős próba
Írta: 2014. szeptember 12. 15:29
| Link

Mindenki

Nemrég lépett be, és már meghallgatásra megy. A folyosón sétálgatott, mikor meglátta a színjátszókör jelentkezési papírját. Rögtön megjött a kedve, és jelentkezett. Még nem próbálkozott a színjátszással, és a családjában senkinek nincs színészi vénája, de egyszer mindent ki kell próbálni, szóval megvan a mai programja is. És ezzel tovább bővítheti a "Mit csináltam eddig?" listáját. Igazából csak fejben vezeti, de akkor is annak számít, nem? Vagy az már nem ugyanaz? Na, mindegy az a lényeg, hogy már a legtöbb dolgot kipróbálta legalább egyszer. Járt már rajzszakkörre, furulyát tanulni, karatézni és még sorolhatnám. A rajzot nagyon szereti, ezért is jelentkezett a művészetek tanársegéd posztra, amit meg is kapott, és boldogan segít a tanárnak. A másodikat, azt hamar feladta, mert nincs érzéke az ilyen hangszerekhez a hegedűt kivéve. Inkább az olyanokon tud játszani, mint a gitár és a dob. Azokat szívesen tanulta, és most játszik is rajtuk. Ezt bizonyítsa az is, hogy a tehetségkutatón gitározott. Az utolsót azért hagyta abba, mert el kellett jönnie a suliba, és itt nem tud edzeni. Választhatta volna azt is, hogy amikor otthon van, eljár a tanárhoz, viszont az meg túl szertelen lenne, és úgy nem lehet edzeni. Vagy rendszeresen jár, vagy sehogy. És most ott van neki a kviddics, ami mellett még futni is jár. Kell is neki a sport, mert túl sok édességet eszik, és nem szeretne elhízni. A végén még olyan lenne, mint a szumóbirkózók. De térjünk vissza a jelenbe. Még mielőtt a többiek bármit mondhattak volna, elindul a terem felé. Nem látszik rajta, de nagyon kíváncsi mi lesz most, mert még csak addig jutott el, hogy a színházba az előadóktól autogrammot kérjen. Nem egyszer csinálta már ezt, és általában szívesen dedikáltak neki. A terem elé érve vesz egy nagy levegőt, majd belép és körbenéz a többieken.
- Sziasztok - köszön mindenkinek, majd az egyik széken helyet is foglal várva, hogy mi lesz a következő lépés.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Kolf-Podmaniczky Gwen Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2015. április 4. 19:03 | Link

Mindenki
Szituációs gyakorlat Elenával | Ruha


Mégis maradt a színjátszósok között. Eggyel több, vagy kevesebb tevékenység nem oszt, nem szoroz. Gondolkozott rajta, hogy nem folytatja bizonyos dolgok miatt, de mivel azok már nem aktuálisak, így maradt és nem bánta meg. A napokban szólt neki a tanárnő, hogy próba lesz, amire igent mondott. Nem mondhatni izgatottnak, mert ez csak pár ember és nem az egész iskola. Illetve nem az az izgulós fajta. Nem zavarja, ha elront valamit. Majd újrapróbálja és általában másodjára sikerülni szokott neki néhány dolgot leszámítva. Pár dologból még most sem tanult.
Mehettek volna együtt Elenával a próbaterembe, de a két leányzó most nincsenek jó viszonyba, legalábbis Gwen haragszik mindkét barátnőjére. Nem tudja, hogy Elena is így van-e vele, de azt igen, hogy Alízzal nem fognak kibékülni egyhamar. Amint belép, a terembe köszön a többieknek és leül Miza mellé. A lány felé megejt még egy "sziát" és hallgatja, amit a tanárnő mondani kezd. Most nem késett olyan sokat, mint szokott, csak három percet, ami nála már rekordnak számít. Nem kell sokat várnia, mikor Elena nevét mondják, majd az övét. Pont vele került össze nagyon jó. Először csak figyeli a másikat, hogy mit csinál, mit mond, azt mikor Elena helyet foglal a kanapén mellé lép.
- Már megint nem tudod megcsinálni helyesen a dolgokat - kezdi a korholást. A szereposztás megfelelő, mert a két karakter, akiket alakítanak nem kedvelik egymást. Most Lin vagy egy jós, vagy ez nem a véletlen műve. - Nálad még a kutyám is jobban megcsinálja.
Ennél a mondatnál csuklik egyet, de nem érdekli. Most az a lényeg, hogy... mi is az? Elfelejtette. Akkor improvizálni kell és kitalálni valamit. Ez menni fog a szőkének, sok ehhez hasonlót csinált már. És néha ez a baj.
Szál megtekintése

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium