29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Stoltz Ákos
INAKTÍV


We're so faaaaab!
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2017. május 1. 00:35 | Link

Colton

Óvatosan osonok be a terembe, egyrészt, mert késő van, másrészt, mert állítólag nem rajong érte a színjátszókör, ha a cuccaik közt matatnak. Az egyik festmény el is kezdett az előbb helytelenítően ciccegni a folyosón. Hát köszönöm szépen, hetek óta nem táncoltam. Úgy érzem magam, mintha ragasztóba mártották volna az izmaimat, úgyhogy csóválhatja a pingálmány a fejét, én be fogok menni gyakorolni. Kis kattanással csukódik a terem ajtaja, én pedig gyorsan fellépek a színpadra. Velem szemben még tükör is van, hát ez csodálatos. Forogni kezdek, egyelőre csak tanácstalanul, valami alkalmatosságot keresek, amin elindíthatom a zenét, végül meglelem a gramofont. Bakelit a helyén, tű kattan, én pedig már bemelegítve várom, hogy elkezdődjön a dallam. Nyílt testhelyzetben indítok, kifelé, a nézőtér felé. Kidőlök jobbra, karlendítéssel, behúzom a lábam, ahogy kiegyenesedek. Jobb lábat és kart lecsúsztatom a földre, láblendítés két irányba, vállon átfordulás balra, forgás lábujjon, közben felkelek. Folytatom a forgást, megállok, nekifutás, felugrom, cabriole balra. Rontok, nem csak a combjaim érnek össze. Érkezés, színpadközépre, arabeszk, zene vége, nyújtás, újra. Addig fogom csinálni, amíg nem tökéletes az a cabriole.
Hozzászólásai ebben a témában

Effacé, jobb jeté, bal jeté, tour, nekifutás, tour en l'aire, érkezés, tour, bal jeté, jobb jeté, effacé
Allan Colton Fisher
Független varázsló, Viharmadarak csapattag, Végzett Diák


pultosfiú | ColeciCa
offline
RPG hsz: 299
Összes hsz: 613
Írta: 2017. május 1. 19:44 | Link

Stoltz Ákos


Elmondjam, mit nem szeretek? Járőrözni. És elmondjam, hol lennék szívesen? Bárhol máshol. Minek lettem egyáltalán prefektus? Öhm, de most komolyan. Allan Fisher, a világ leghanyagabb embere, aki simán ki akarja tépni a saját húga haját a kviddicspályán.
Na mindegy. Már megint itt kell járkálnom ahelyett, hogy valami értelmeset csinálnék, mondjuk festenék, vagy pénzt keresnék esetleg a pubban. Asszem' amúgy is fölösleges itt lennem, prefektusi pályafutásom alatt még egy balf****ba se futottam bele. Unottan járkálok tehát a területemen, néha az órámra pillantok, aztán úgy döntök, lassan ideje lesz kihajolni az ablakon egy cigiszünetre. Mintha a prefik szentek lennének, ugyan már.
Aztán meghallom a folyosón... hogy az egyik teremben zene szól. Összeráncolom a szemöldököm - az öngyújtó lángja még épp nem érte el a szálat. Még egy szálat se lehet elszívni normálisan?
Úgy döntök, ez a derék idióta úgyis meg fog várni. Gondolom, nem csapott illegál házibulit, akkor több lenne az üvöltözés, szóval nem lehetnek többen kettő-háromnál. Úgyhogy én most szépen, nyugodtan elszívom a cigit itt az ajtó előtt, úgyis megvár. Igazából kedvem nem is sok lenne megbüntetni, mert azt nekem kell leadminisztrálnom gondolom, és nincs kedvem ehhez.
De még a szál végén sem hallom, hogy a zene lehalkult volna. Gratulálok, barom! Rossz kedvemben kaptál el. Kidobom a csikket az ablakon.
Csendesen nyitom ki az ajtót, majd az ajtófélfának támaszkodva nézem ezt a derék embert pár pillanatig, aztán rájövök, hogy ez táncol, balettozik. Istenem, még egy idióta táncos. Kinek van kedve hozzá? Ráadásul ismerem is, valami hülye kis rellonos gólya.
- Mit ugrálsz, Stoltz? - kérdem, pálcámmal leintve a gramofont. Bár amúgy a zene nem rossz. De most ahhoz sincs kedvem.
Fogalmam sincs, vágja-e, hogy prefi vagyok, de igazából nem is érdekel. Csak nézem, és várom, mihez fog kezdeni. Vajon tudja egyáltalán, hogy elmúlt takarodó, és hogy miatta legalább három mondattal többet kell írnom majd kézzel a heti átlag kettőnél? Ilyen kellemetlenségek miatt pedig fizetni kell, mert én kiváltképp lusta vagyok, még a többi háztársamhoz mérten is.
Utoljára módosította:Allan Colton Fisher, 2017. május 1. 19:47
Hozzászólásai ebben a témában


Stoltz Ákos
INAKTÍV


We're so faaaaab!
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2017. május 1. 20:46 | Link

ColtonTeljesen belemerülök a gyakorlásba, közben a tükörre már nem is figyelek, így aztán az a nem éppen elhanyagolható tény sem tűnik fel,
 hogy egy felsőbb éves belépett a terembe. Éppen a cabriole közepén vagyok,
 amikor leállítja a zenét, és már éppen készülném alaposan leszúrni, bárki is az, amiért pont annál a résznél szakít meg, amit gyakorlok. Aztán még a levegőben rájövök, hogy prefektus. Hát, ennél jobban már úgysem szívhatom meg.
 Tudom fejből a dalt, úgyhgy végigcsinálom a mozgássort, mielőtt válaszolnék.
 Úgyis csak az arabeszk van vissza, azt pedig szépen, lassan, nyugodtan csinálom meg hátrafelé. Szinte kifejezetten idegőrlőre nyújtom, kilencven fok megvan, miközben a hátam továbbra is teljesen egyenes. Bár ez, még ennyi év után is olyan érzés, mintha a hátam egy présház nem megfelelő területén rekedt volna. Majd leengedem a lábam, és ránézek a kivddicscsapattársamra, és felvilágosítást nyújtok neki.
- Balettnek hívják, és te a mai este első tökéletes cabriole-ja közben kapcsoltad le a zenét. Bár gondolom ez téged nem kavar fel.
Felkapom a gramofon mellé ledobott törölközőmet, megtörlöm a homlokot,
 aztán iszok egy korty vizet.
- Mennyi az idő?
Hozzászólásai ebben a témában

Effacé, jobb jeté, bal jeté, tour, nekifutás, tour en l'aire, érkezés, tour, bal jeté, jobb jeté, effacé
Allan Colton Fisher
Független varázsló, Viharmadarak csapattag, Végzett Diák


pultosfiú | ColeciCa
offline
RPG hsz: 299
Összes hsz: 613
Írta: 2017. június 17. 11:30 | Link

Stoltz Ákos

Szóval éppen táncol. Nem, a drága még akkor sem méltóztatik megszólalni, amikor kérdezek tőle valamit, helyette inkább táncol tovább, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Kissé összeszorítom az ajkaim, felvonom a fél szemöldököm, flegma-elégedetlenkedő kifejezést vesz fel az arcom. Stoltz, ejnye, ez már most plusz három büntetőkör a következő kviddicsedzésen. Ha már így szeretsz táncolni, biztos bírni fogod.
Abbahagyja végre, én meg továbbra is csak a falat támasztva nézem az embert. Le kell törni kicsit a szárnyait, asszem', túlságosan el van szállva magától. Mint ahogy minden kib****tt balettos.
Kijavít, halk (és gyilkos) nevetést hallatok. "Balettnek hívják", istenem, mintha csak Rosiet hallanám. Miért van az, hogy minden táncos ugyanolyan elviselhetetlen?
- Én nem látom értelmét. Csak ugrálsz. - Közlöm vele a nyilvánvalót. - Nekem mondjuk tök mindegy, mivel b***od el az idődet, de valóban nem hat meg, ha valamit tökéletesen csinálsz. Max a pályán.
Ami még mindig nem megy neki sokszor, mivel tökre újonc és baromi fiatal. Ezért szadizom folyamatosan én is, meg Mini is. Mi megszoktuk, hogy nincsenek kezdők a csapatban, viszont sokan fognak elmenni jövőre, kell a vérfrissítés, az új generáció, Stoltz meg elég kontrolláltan mozog, szóval nem rossz. Mondjuk a posztján azért néha röhögök.
- Nagyon meggyőző - mondom némiképp szarkasztikus stílusban, mikor megkérdi, mennyi az idő. - Takarodó után vagyunk, te is pontosan tudod. Gondolom, észrevetted, hogy a folyosók tök üresek.
Ha öt perce múlt volna el takarodó, talán még kedves is lennék, ugye, kinek van kedve cseszekedni az adminisztrációval, de így, hogy már majdnem fél órája a körletben kéne lennie, sajnos azt kell mondanom, hogy kénytelen leszek valamit kitalálni neki. Hacsak nem mond nagyon jó érveket rá, hogy ne tegyem.
Hozzászólásai ebben a témában


Stoltz Ákos
INAKTÍV


We're so faaaaab!
offline
RPG hsz: 9
Összes hsz: 9
Írta: 2017. július 1. 13:21 | Link

Colton


A nevetéstől kicsit megrándul az arcom, már látom magam előtt a plusz köreimet a pályán. Bár megszokhattam volna, két hónap alatt rájöttem, hogy nem tesz túl jót a kapcsolatunknak, hogy táncos vagyok. Csak  tudnám mi a fene baja van a balettosokkal... A pályás beszólás meg... Köszi szépen, tudom, hogy nem vagyok a profi liga szintjén, de próbálom a legjobbat nyújtani.
- Próbáltam úgy idejönni, hogy ne vegyenek észre. Nem hiányzott egy hisztiző színjátszós, amiért a próbatermükbe indulok. Úgyhogy az üres folyosóknak még örültem is.
Elhúzom a számat. itt töltött hónapjaim alatt futottam már bele ilyenbe, azért járok ide inkább takarodó után.
- Gyorsan lenyújthatok  még? Csak hogy holnap tudjak futni az edzésen.
Mire kimondtam rájöttem, hogy nem volt éppen bölcs kérdés, nyugodtan nyújthattam volna a hálókörletben is, és akkor elkerülöm a további problémázást. Most már mindegy, Inkább kilépek a jobb lábammal előre, bal hátul nyújtva, és elkezdem lefelé nyomni a csípőmet. Érzem, hogy a bal lábam hátsó izmai nyúlnak,közben végig egyenesen tartom a hátam. Rosszabb úgyse lesz a helyzet, hacsak nem dönt úgy, hogy a büntetésem egy tarantallegra lesz.
Utoljára módosította:Stoltz Ákos, 2017. szeptember 1. 15:32
Hozzászólásai ebben a témában

Effacé, jobb jeté, bal jeté, tour, nekifutás, tour en l'aire, érkezés, tour, bal jeté, jobb jeté, effacé

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium