29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium
Fejetlenség Folyosója - Farkas Kamilla hozzászólásai (11 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 11. 21:33 | Link

Jared S. Nightingale

A rossz idő kikészíti. De komolyan, rosszabb, mint egy kamaszodó emós öngyilkos hajlamú tizenhárom éves. Őhozzá aztán ne szóljon senki, ne közelítsen senki, ne adjon neki senki semmit, és most is legszívesebben beiszkolna a szobájába, hogy elbújjon a pont tökéletes hőmérsékletű takarója alatt. Igazából ez egy nagyon is jó ötlet, csak tudná, hogy akkor mi a francot keres itt. Felsóhajtva masszírozza meg orrnyergét, ahogy ráfordul az egyik random folyosóra, csak úgy ni. Nem_ akar_ hazamenni_. Abba a házba, ahhoz a személyhez, _egyszerűen _nem. Már a gondolattól is irtózik, hogy látnia kell az anyját - amúgy ezt a szót még mindig képtelen kiejteni a száján -, nem hogy még egy egész nyarat vele tölteni, hogy második elején újabb égési sérülésekkel térjen vissza. Komolyan, lassan már rejtegetnie kell a karját a sok kicsi olajfoltocska miatt. Nem normális az a nő, egy pszichopata vadállat, egyáltalán, hogy mehetett hozzá az apja? Oké, hogy auror meg keveset van otthon, meg minden, de akkor is. A felesége egy klinikai eset, kórházba kéne vinni. Bár lehet, hogy Melinda megfenyegette a drága papát, akkor mindenre lenne magyarázat.
Mint látjuk, nagyon belelovalja magát az "anyja" - és itt hatalmas macskaköröm" - szidásába és lám, fülét rikácsolás üti meg. Ez az, erre van most szüksége, egy kis botrány, egy kis ordibálás, hogy kiadhassa magából a felgyülemlett feszültséget. Aztán Isten áldja a szerencsétlen áldozatot.
Csendháborítás. Már meg is van a bűntény megnevezése, csendháborítás, meg majd még valamit kitalál, elég kreatív lélek. Mint az iskola legifjabb prefektusa, akár egy szimatot fogott vadászkutya indul meg a füle után. Mondjuk abba nem egészen gondolt bele, hogy fogja letámadni az illetőt, de majd azt is megoldja.
Hirtelen áll meg a Fejetlenség elején, csúszik egy pár centit, majd az elé terülő hát felé szegezi mutatóujját.
- Tudom, hogy te voltál! - hangzik fel. Na, mondom én, találékony a gyerek.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 11. 21:58 | Link

A kis csendháborító
@nemvagyokgyerekes @neellenkezz @nincsesély


Komolyan csak erre van szüksége. Kiabálni egy kicsit, és utána ismét kezes báránnyá válik. Persze lenne jelölt, akivel nagyon szívesen kiabálnának egymással, csak az épp lelépett egy... Nos... Nagyon _érdekes_ emléket hagyva maga után. Hiába, a Saint - Venantok már csak ilyenek, főleg, ha tök véletlenül betöröd valamelyik fejét. Na akkor duplán izgalmas a móka. Na de ha nincs Mihael, akkor jó lesz ez is. Aki csípőből tesz egy megjegyzést az anyjára, mármint, annak a nőnek kellett volna megtanítania ilyenekre, nem? Hát de. És még ha szidta volna, akkor tuti Kamilla is becsatlakozik a közös ócsárolásba, de így, így nem. Kihúzza magát, felszegi állát, s kezeit összefonja mellkasa előtt, hátha így dominánsabbnak, vagy esetleg komolyabbnak néz ki. Az jó lenne.
- Fogadni mernék arra, hogy valamit csináltál az egyik festménnyel, és azért haragszanak rád. - áll elő a spontán támadt ötletével, mire az egyik nő ott a keretben még bólogatni is kezd. Na tessék, még ők is megmondják, ezek után ne is merészeljen tagadni ez a fiú.
- Neked meg nem tanították meg, hogy nem illik ártani a festett személyeknek? - szájal vissza, bele sem gondolva, hogy ez valójában mennyire is nevetséges. De most komolyan, akár még jöhetnének is páran pattogatott kukoricával, meg ilyen kis vizes palackokkal, törölközőkkel, mint a boxmeccseken. Hölgyeim és uraim, itt rövid időn belül olyan szópárbaj fültanúi lehetünk, hogy csak győzzük befogadni a sok infót.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 09:47 | Link

Te festményrongáló
@nemérdekel @rosszvagyéskész


A nő bólogatott. Határozottan bólogatott, Kamilla meg úgy belelovalta magát a hárpia szerepébe, hogy az csak olaj volt a tűzre. Sőt, látva azt, hogy a fiú még haragudott is a festményre ezért, arra mert következtetni, hogy tényleg tett valamit. Mentségére legyen mondva, hogy már nem sokáig fog tartani ez az állapot.
- Velem eddig még nem volt semmi bajuk. - vágta be, ahogy mégjobban kihúzta magát. Nem Kamilla, nem fogod elérni, hogy egy magasak legyetek. És ez a helyzet egyre nevetségesebb kezd lenni, komolyan, Mihael kell szerezzen neki egy szájkosarat. Viszont kezd kigyógyúlni, legalábbis úgy döntött rátér arra a szintre, amit "ellenfele" használ. Ez azért elég gyógyulás, főleg itt, főleg most.
- Nem csak fizikailag lehet bántani őket. Honnan tudjam, hogy nem lelkileg zsaroltad meg valamelyiket? - vonta fel szemöldökét. Ez egy tökéletes visszavágás, kéretik nem röhögni. Persze azért a szeme sarkából vetett egy lopott pillantást a pingálványokra, hogy tényleg nincs - e rajtuk egyetlen karcolás se, mert ha lett volna, biztos azt is Jaredre keni. Ez egy gyönyörű barátság kezdete. Ez után jött a következő mondat, meg a hangsúly, meg a nézése. Nem, ez nem az a nóta, itt komoly dolgokról van szó.
- Te csak ne akarj nekem tanácsokat adni, jó? - tárta szét kezeit, mert azért már mégis. Neki ne osztogasson itt javaslatokat, hogy mit hogyan kéne tennie, főleg ne így!
Ha most két sávban elképzelnénk Kamilla feszültségét mondjuk pirossal, és a problémát, mondjuk aranysárgával, azt látnánk, hogy az első oszlop színe fordítottan arányos módon csökken a második oszlopéval, ami viszont ugye nő.
- Nem tenném meg. - rázta meg a fejét. - Ezt még meg kell beszélnünk. - adta meg a magyarázatot is. Deja vu, átkozottul nagy deja vu.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 15:26 | Link

Jaredecske


A szőke kezdett lenyugodni, viszont úgy tűnik, a másik meg egyre dühösebb lett. Ezzel mondjuk nem egészen számolt, pedig biztos jó lett volna. Az egészben a legviccesebb pedig az, hogy ő amúgy nem szeret senkivel haragban lenni. Nos, lesz mit magyarázzon, az egyszer biztos. Igen, azt a kijelentést nagyon is komolyan gondolta. Biztos lehet képeket is bántani, mondjuk megfenyegetni őket, hogy felgyújtod, vagy valami. A kérdésre bólintott, majd mikor az eridonos megemelte hangját, kissé kényelmetlenül, sőt, talán még egy hangyányit félve is harapta be alsó ajkát. Sosem számol a következményekkel, ez az egyik legnagyobb hibája. A másik meg az, hogy hamarabb jár a szája, mint az esze.
Ijesztő. Ez volt az első gondolata, amikor Jared nem ordibált, nem dühöngött, hanem nyugodt volt. So fckin' freaky. És amikor rámosolygott. Na akkor tényleg kirázta a hideg, az egész olyan volt, mintha épp most váltott volna át a csendes gyilkosba.
Most pedig épp nagyon agyal valami olyanon, ami ne tűnjön feltétlenül annak, hogy megadja magát, de azért helytálló is legyen, és ne legyen éppen annyira sértő, és.. Ez nehéz.
Jó látványosan végigméri a fiút, ahogy kattognak a fogaskerekei, majd felsóhajt.  Mégis, mit kezdene velük egy HV? Jól kiröhögné őket, és utána elküldené mindkettőt, hogy menjenek a játszótérre, vagy mi?
- Nem úgy nézel ki, mint aki még nem nőtt ki a "megmondalak anyámnak" korszakból. - adta végül be. Nem mintha rajta nem lenne mit kritizálni, ááááh, dehogyis.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 16:49 | Link

Festménymolesztáló

Szorult helyzet, ahol nagy valószínűséggel ő fogja megadni magát. Nem szereti az ilyen helyzeteket, viszont ha nem akarja veszélyeztetni a másik, meg a saját testi épségét, inkább meghunyászkodik. Mert bizony, képes lenne rá. Betörte egy Saint - Venant fejét egy terelőütővel úgy, hogy még csak azzal sem volt tisztában, hogy van neki annyi fizikai ereje, hogy megtegye. Bár az is igaz, hogy Misi szavai szinte égettek a tudatában, és mint valami kézifék, ha kel leblokkolják a testrészeket.
Mikor közelebb jött hozzá, harcra készen kihúzta magát, ahogy nyelve emelte meg fejét, hogy rálásson a másik arcára.
- Kíváncsi lennék, mit csinálna valamelyik házvezető egy bántalmazóval.
Érzi ám a véget, csak épp nem tudja, hogy fejezze be mindezt anélkül, hogy csorba esne az épp kialakuló büszkeségén. Ja igen, az is kezd neki lenni itt, bár a nyár folyamán biztos mind el fog tűnni. Izgi lesz majd visszajönni ide, mintha majd lefejtegettek volna két hatszáz tonnás bilincset a karjairól.
Megkönnyebbülten szívta be a levegőt, amikor a fiú visszalépett, s izmai is elernyedtek. Tetszett neki az ötlet, mostanra nagyon is tetszett. Viszont nem vághatja rá azt, hogy "rendben", mert akkor elismerné, hogy tévedett. Ami amúgy szép dolog, csak ne járna azzal, hogy közben lesül a bőr a képedről.
- Nem fogsz több műalkotást zaklatni? - vonta fel szemöldökét. Makacs, reménytelenül az.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. szeptember 12. 17:22 | Link

Festménymolesztáló

Kamilla amúgy nem ilyen. Tényleg nem, ez csak egy rossz nap, rossz háttértörténettel, és rossz következményekkel. És ha prefektusi énje hajlandó lesz elengedni Jaredet, a másik énje listájára felkerül egy újabb bejegyzés: valahogy éreztetni a másikkal, hogy normál körülmények között ő nem csinálna ilyet, és ha nem elkeseredett, szomorú, dühös, és nem eszi a bűntudat (igen, mindez így egyszerre), akkor tulajdonképp egész cuki. Mármint, oké hogy fura. A maga módján mindenki fura, mindenkiben lehet találni hibát, de ezeken túlmenve tényleg cuki, és egész jó társaság tud lenni.
A kijelentésre megvonaglott az arca, ám nem mondott semmit. Volt ideje megtanulni, hogy vannak helyzetek, amikor jobb, ha hallgat. Micsoda költői mondatok.
Kissé bosszankodva szakította el tekintetét a másikéról, idegesen nézett oldalra, a falat tanulmányozva. Fehér zászló fel, add meg magad szőke. Kifújta a tüdejében tartott levegőt, majd némi - sok - benső vívódás után úgy dönt, igazat ad a másiknak.
- Nem. - dünnyögi szinte némán. Ha ez itt előtte most neki fog állni a "nem hallottam jól, mond már egy kicsit hangosabban" dolognak, komolyan meg fogja dolgoztatni a tudatalattijában azt a vészszirénát.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. október 23. 22:00 | Link


Meg a kisfiunk *.*


Az egész ott kezdődött, hogy Kamilla imádja a babákat, erre itt ez a lehetőség. Csak társat kellett rá találni, és tessék, na kit lel meg a szentem? Hát Szentmihályit, ugye milyen jó ötletei vannak ahhoz, kit válasszon a gyereke apjának? Őszintén megvallva már a startnál akadtak fennakadások. Mert az, hogy mi legyen a kisfiú neve, igenis nagy probléma. A szőke mondta ami tetszett neki, Norbi kapásból elutasította őket, és így volt ez fordítva is. Végül aztán mégis az eridonos győzött, mert Kamilla meg nem akart tovább erőlködni. És Leopold lett. Komolyan, ki nevezi el a vérét Leopoldnak?? Próbál ő arra gondolni, hogy ott a Leo lehetőség, és az még jól is hangzik, meg tök menő, de.. De akkor is. Szóval miután ezt lejátszották Barbi előtt, mindketten nagyon figyeltek arra, hogyan kell jól tartani egy gyereket. Olyan, mint egy lexikon, amiből kapásból hiányzik olyan négy - öt fejezet, de jó lesz.
Kilépnek, azért még mindig durcázik a név miatt. Mert ő nem tudja felfogni, egyszerűen képtelen rá, hogy nem is olyan rég, nem szívesen ugyan, de beleegyezett, hogy így nevezzék el ezt a kis törékeny, ártatlan csöppséget. Hát van szíve annak az embernek, mi lenne, ha igazi lenne a drága, és akkor Leopoldként kéne felnőnie. Az iskolában csúfolnák, hogy Leopárd, vogy, hogy Kobold, mert igenis azt is ki lehet hozni belőle.
- Nézz már az arcára, hát úgy meg van szeppenve tőle. - megrázza fejét, minden figyelem a gyerekre terelődik. Kikerekednek szemei, amikor az ura elkezdi azokat a furcsa akármiket csinálni.
- Add már ide. Még a végén kárt teszel a lelkében. - kinyújtja mindkét kezét a gyerekért, ő az asszony a háznál, ő hordja itt a nadrágot. Vagy szoknyát. Teljesen mindegy.
- Kezdem úgy érezni, hogy két gyereket fogok nevelni. - ó igen, lassan eljut az agyáig a felismerés, hogy ez bizony így lesz, de amúgy nem igazán bánja, mert van egy babája. A másik meg.. Hát az egy nagy baba.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. január 16. 13:33 | Link


A kijelentésre sóhajt, viszont nem áll szándékában válaszolni, legyen az övé az utolsó szó, jó. Felvont szemöldökkel nézi őket, még el is mosolyodik, ez már teljesítmény. Viszont nem tart sokáig, elkéri a gyereket, s mikor karjaiban tarthatja, szervezetében túlságosan is sok lesz az oxitocin, eluralkodik rajta a boldogság, mintha csak tényleg az ő újonnan szülött gyereke lenne. Norbert újabb mondatára lebiggyeszti ajkait, és úgy pislog fel rá, mintha komolyan venné.
- Képes lennél elhagyni engem meg a babánk? - halkan kérdezi, szépen eljátsza, miként szomorítja el a tény hogy a gyereke apja csak úgy lelépne.
Mikor megérzi a másik karjait a vállán, ismét elmosolyodik, fejét a másiknak dönti, egy pillanatra lehunyja szemeit. Hát tiszta aranyosak így együtt, mint egy kis család, akik szeretik egymást és nincsenek eget verő veszekedéseik, se semmi ilyesmi. Béke és nyugalom és harmónia és boldogság, csupa pozitív dolgok.
Az, hogy engedélyt kap egy titkos névre, ismét megmosolyogtatja.
- Megmelengeted a szívem Mister Szentmihályi. - aprót sóhajt, miközben felnéz rá. Híró, az. Majd a műbabák történelmének megalapozója, mi?
- És te fogod megtanítani szuperhősködni? - nem állja meg, hogy ne kérdezze meg. Amúgy megfogalmazódik benne az a gondolat is, hogy mi lesz akkor, ha esetleg Leopold nem akar mindenkit megmenteni, vagy akármi. Viszont nem akarja lelombozni a másikat ilyen negatív gondolatokkal, még a végén megkapná, hogy rossz hatással van a gyerekre, és nem engedi majd a közelébe.  
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. március 29. 12:15 | Link


Amikor az ember fáradt, akkor ingerlékeny. Nagyon. Nagyon nagyon. Szóval ha nem lenne épp azzal elfoglalva, hogy keresse a patkányát - mert jelenleg nem tud másképp gondolni a pikára, bármilyen aranyos is legyen - aki csak úgy gondolt egyet, és eltűnt, mert miért ne. Jó, hogy a disznó megvan ott a kecskével nagy békességben, imádják egymást, meg minden, pont a legkisebb kis dögnek kell eltűnnie, igen. Viszont eltértünk a témától, szóval ha nem lenne elfoglalva azzal, hogy kidühöngje magát, akkor biztos ráordítana arra a vén szipirtyóra ott a festményben, hogy fogja már be azt a lepcses, ezer éves száját. Ő oda megy ahova akar, úgy, ahogy akar, akkor, amikor akar, nem fogják némi festett vénasszonyok korlátozni.
És ha már a korlátozásról van szó. Francnak meg kellett idecsődíteni azt a rakat felügyelőt. Bár ez a tény kevésbé dühíti fel, majd ráér méltatlankodni amikor elkezd érződni a jelenlétük a kastélyban. Őt csak az zavarja, hogy több lett a szabály, szigorúbb lett a szabály - na nem mintha eddig különösebben betartotta volna őket. Ha pedig vészesen égni kezd majd a talpa alatt a talaj, akkor nemes egyszerűséggel lelécel mondjuk a faluba, mondjuk az apjához. Bár lehet akkor is gyanús lenne, halál tudja, ezek úgy néznek ki, mint akiknek még a lélegzetvételed is gyanús, sőt, a bőrlégzésed is. Simán el tudja képzelni, ahogy nagyítóval elkezdik vizsgálni a pólusaid, nincs - e bennük valami, ami bűnös.
- Hova az anyámba tűntél el? - leginkább magának dünnyög, meg az állatkájának, hátha az meghallja és előmászik. Még mielőtt a gazdája találja meg. Nem mintha bántaná vagy valami, de haragudna rá, az egyszer biztos.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. március 29. 16:24 | Link


És kit kapnak el már az elején? Na kit? Hát persze, hogy Kamillát, mintha csak vonzaná maga köré a sintéreket, függetlenül attól, hogy ő jelenleg az összeset visszakívánja oda, ahonnan jött. És nem, nem a minisztériumra gondol, hanem egy sokkal régebbi lyukra, mondjuk oda, ahonnan először bújtak ki és visítottak, mert akkor mást még nem nagyon tudtak csinálni.
Ahogy felhangzik mögüle a hang, egy pillanatra még az ütő is megáll benne, előre szegezett pálcával fordul meg a tengelye körül - nem mintha olyan sokat használna egy harmadikos kezében a cseresznyefa -, majd szusszan, a kérdésre pedig megforgatja szemeit.
- Nem, keresem a szabadságom. - nem épp barátságosnak mondható az a dünnyögés, amit produkál, de ezt a felügyelő biztos nem fogja a szívére venni.  Bár jobban átgondolva akár ki is használhatná a helyzetet, leginkább a kérdést amit felé intéztek. A bőre alapból fehér, a kialvatlanság miatt pedig elég szép fekete foltok díszelegnek a szemei alatt. Simán előadhatná, hogy fáj a feje, vagy elkapta a hányinger. Sőt, még hitelesebb lenne, ha egyenesen telibe is rókázná a bácsit - és valljuk meg, ha Mr. Mindenszabálytbetartatok tovább füstölög itt a közelében, akkor erre is sor fog kerülni hamarosan.
- Mondja csak, van magának gyereke? - összefonja kezeit mellkasa előtt, ahogy felteszi ezt a légből kapott kérdést, remélve, hogy majd kellően fog hatni a meglepetés erejével. Addig is pedig várja az Isteni csodát, hogy megmenekül. Vagy tényleg képenokádja. Bár ahogy elnézi a helyzetet, a második opció hamarabb fog bekövetkezni.
Szál megtekintése
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. április 2. 20:12 | Link


- Köszönöm. - szusszanás, aztán a mosolyra egy mosoly a válasz, amiből csak úgy süt a cinizmus és a "rohadnálmeg'. Jól eszébe vési a képet, hogy ha legközelebb találkozik vele, akkor menjen át a folyosó másik oldalára, vagy esetleg egyenesen egy másik folyosóra, és igen, azt a füstölgő tüdőrákot sem hagyja figyelmen kívül. Pedig ha jól tudja, még az épület területe körül sem szabadna rágyújtani, nem hogy egyenesen egy folyosón, ahol vannak tantermek, vannak tanárok, diákok.. Diákok, akik szintén tüdőrákot kaphatnak, még nagyobb eséllyel is mint Mr. Miniszériumemberevagyokmindenkielmehetajófenébe. A kérdése meg úgy pattan le a bácsikáról, ahogy megcélozta, no de sebaj.
- Minden bizonnyal ezért cigizik ilyen nagy nyugalommal egy iskola folyosóján. - elgondolkodva bólogat, ja, érti ő mi itt a nagy helyzet. A sok, rengeteg beteg gyerek amit maguk után fognak ezek itt hagyni, hát kész tragédia lesz végigmenni a hálókörleten vagy a gyengélkedő előtt.
- Hát persze, hogy volnék szíves. - megforgatja szemeit, miközben megingatja fejét, s egyben lemond arról, hogy egyhamar megtalálja az állatkáját.
- Mikor ilyen bájos emberekkel találkozom, midig rájövök, hogy van rosszabb a bájitaltannál. - dünnyögi még oda mellé, az utolsó szó jogán, miközben meg is indul a szóban forgó terem felé.
És határozottan szemtelen. Tényleg az. Eléggé felvágták a nyelvét, és egy szívbajos bizonyára olyan büntetést húzna rá, hogy még öreg korában is fájva gondoljon vissza rá.
Szál megtekintése
Fejetlenség Folyosója - Farkas Kamilla hozzászólásai (11 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium