29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Szentmihályi Norbert Dávid
INAKTÍV


#FiftyShadesOfNorbi
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 547
Írta: 2015. október 23. 18:57 | Link

Kamilla *-*
Életvitel projekt, aka családalapítás
Szentmihályi Leopold <3

Hogy fordulhatott ez elő pont vele? Mit vétett a sors ellen? Már nem azért, de ha egy kecskével sem bír el, hogy várhatják el tőle, hogy felneveljen egy gyereket? Úgy értem wáoh, tényleg lógott eggyel Kamillának, de hogy ezt így kelljen behajtani rajta, az erősen övön aluli. Ezek után a kis navinés legalább dupla ennyivel jön neki. Sőt, még annál is sokkal-sokkal többel.
Na kezdjük ott, hogy már az első találkozásnál a csecsemővel majd' összerottyantotta magát, hát már mi ez már? Olyan kicsi, meg hangos és amúgy mutogatta ott Barbi, hogy mit kell vele csinálni, mikor Norbert legszívesebben megfogta volna az egyik lábánál fogva, hogy felemelje és tulajdonképpen fejjel lefelé lóbálva szemügyre vegye. Persze szerencsétlen életvitel tanárnő előtt nem lehetett egy vandál és szadista gyermekgyilkos, így minden késztetését legyűrve csak próbált figyelni az elhangzó információkra. Nos, ez meglehetősen nehéz feladatnak bizonyult. Kilépve a teremből úgy érezte magát, mintha ráöntötték volna a "hogyan legyünk jó szülők" ezer oldalas kiadását. Nem volt visszaút és, ami azt illeti, végül is ő a büszke apa! Mert igen, az ő egyetlen öngyörbögyörő kisfia Szentmihályi Leopold.
És itt következik a drámai konfliktus. Ugyanis Kamillának nem feltétlenül tetszik ez a név. Olyan sablonos, tartalommal nem bíró verziókat sorolt fel, mint a Máté vagy a Lénárd. Már nem azért, de ezekből milliónyi rohangál, Leopoldból viszont csak ez az egy van! Hát nem így van, te kis apuci szeme fénye? Komolyan mondom, gügyög a gyereknek. Merlinre, ha nem csak egy ideiglenes feladat lenne és valódi gyereket tartana a kezében, az övét, az már hatszor szembe röhögte volna, hogy "hát apukám te sem vagy teljesen befőtt". Természetesen mindezt babanyelven, amire Norbi azt hinné, hogy "szeretlek". Kezdő szülő.
- Jó, figyelj, lehetett volna Zoárd is, de neeeeem, az neked nem kell. Különben is, mi bajod van a Leopolddal? Hát nem látod, hogy ez a kis drága mennyire imádja? - mintha saját vérére tekintene le, úgy vigyorog bugyután. Egy dolog immáron egészen világos: Kamilla nem igazán gondolta végig, mit vállal, mikor Norbit kérte meg. Egyértelmű, hogy nem a babával, hanem az eridonossal lesz több baja, de hát, így jár, aki... Szóval Kamilla.
Hozzászólásai ebben a témában
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2015. október 23. 22:00 | Link


Meg a kisfiunk *.*


Az egész ott kezdődött, hogy Kamilla imádja a babákat, erre itt ez a lehetőség. Csak társat kellett rá találni, és tessék, na kit lel meg a szentem? Hát Szentmihályit, ugye milyen jó ötletei vannak ahhoz, kit válasszon a gyereke apjának? Őszintén megvallva már a startnál akadtak fennakadások. Mert az, hogy mi legyen a kisfiú neve, igenis nagy probléma. A szőke mondta ami tetszett neki, Norbi kapásból elutasította őket, és így volt ez fordítva is. Végül aztán mégis az eridonos győzött, mert Kamilla meg nem akart tovább erőlködni. És Leopold lett. Komolyan, ki nevezi el a vérét Leopoldnak?? Próbál ő arra gondolni, hogy ott a Leo lehetőség, és az még jól is hangzik, meg tök menő, de.. De akkor is. Szóval miután ezt lejátszották Barbi előtt, mindketten nagyon figyeltek arra, hogyan kell jól tartani egy gyereket. Olyan, mint egy lexikon, amiből kapásból hiányzik olyan négy - öt fejezet, de jó lesz.
Kilépnek, azért még mindig durcázik a név miatt. Mert ő nem tudja felfogni, egyszerűen képtelen rá, hogy nem is olyan rég, nem szívesen ugyan, de beleegyezett, hogy így nevezzék el ezt a kis törékeny, ártatlan csöppséget. Hát van szíve annak az embernek, mi lenne, ha igazi lenne a drága, és akkor Leopoldként kéne felnőnie. Az iskolában csúfolnák, hogy Leopárd, vogy, hogy Kobold, mert igenis azt is ki lehet hozni belőle.
- Nézz már az arcára, hát úgy meg van szeppenve tőle. - megrázza fejét, minden figyelem a gyerekre terelődik. Kikerekednek szemei, amikor az ura elkezdi azokat a furcsa akármiket csinálni.
- Add már ide. Még a végén kárt teszel a lelkében. - kinyújtja mindkét kezét a gyerekért, ő az asszony a háznál, ő hordja itt a nadrágot. Vagy szoknyát. Teljesen mindegy.
- Kezdem úgy érezni, hogy két gyereket fogok nevelni. - ó igen, lassan eljut az agyáig a felismerés, hogy ez bizony így lesz, de amúgy nem igazán bánja, mert van egy babája. A másik meg.. Hát az egy nagy baba.
Hozzászólásai ebben a témában
Szentmihályi Norbert Dávid
INAKTÍV


#FiftyShadesOfNorbi
offline
RPG hsz: 140
Összes hsz: 547
Írta: 2015. december 19. 11:48 | Link

Kamilla *-*
Életvitel projekt, aka családalapítás
Szentmihályi Leopold <3

Bár valóban kissé ijesztő ez a gyerek dolog, ahogy kezei közé kaparintja, rögtön ráérez a titok nyitjára. Kár, hogy az asszonyka nincs hasonlóan ezzel, csak öreg házaspár módjára zsémbel a szerencsétlen (ál)kölyök neve miatt. Mi baja lehetne a Leopolddal? Érthetetlen, de tapasztalatból tudja, hogy mindig a nőké az utolsó szó, ezért nem is érdemes kötekednie túl soká, mert biztos ő törik meg előbb és nem a navinés.
- Asszonyszíved még túl fiatal, nem értheted ennek a kis vasgyúrónak a lelkét - dacosan szegi fel fejét, aztán gügyögni kezd a babának. Mintha nem is mestertanonc, hanem valami tízéves kislány lenne, esetleg egy nyolcvan és a halál között tengődő nagyszülő, aki elfelejti, hogy a gyerekek sokkal értelmesebbek annál, mint azt kinézik belőlük.
- Fogjad, de ha baja lesz, elválok - fenyegetően nyújtja át Leopoldkát - ez egyébként becézve még röhejesebb, de mindegy -, mintegy jelezve, ő az úr a házuk táján. Nincs házuk. Figyeli a szőkét, ahogy magához veszi a gyereket és hirtelen büszkeség tölti el Norbertet. Szinte már dülled a mellkasa: jó nőt szedett össze, jó anya lesz.
- Fogalmad sincs, milyen érett vagyok - kivételesen halál komolyan és jelentőségteljesen néz rá, majd lazán átdobja Kamilla vállán jobbját, hogy tényleg valódi családnak látsszanak. Igazából innen kívülről nézve őket valóban szép pár, bár ezt minden bizonnyal a női egyedek kilencven százaléka nem így gondolná, hiszen bomlanak Norbert kegyeiért. Se. De az elképzelés mégis megmosolyogtatja egy pillanatra.
- Te figyelj, adhatunk neki valami titkos második nevet, amit te választhatsz. De ne valami uncsit, a mi gyerekünk egy hirró lesz - csak azt felejted el, te szerencsétlen galamb - pardon, gelemb, hogy ez nem igazi. De tényleg, biztos felnő majd. Egyszer. Addig állj fél lábon, megköszönném.
Hozzászólásai ebben a témában
Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2016. január 16. 13:33 | Link


A kijelentésre sóhajt, viszont nem áll szándékában válaszolni, legyen az övé az utolsó szó, jó. Felvont szemöldökkel nézi őket, még el is mosolyodik, ez már teljesítmény. Viszont nem tart sokáig, elkéri a gyereket, s mikor karjaiban tarthatja, szervezetében túlságosan is sok lesz az oxitocin, eluralkodik rajta a boldogság, mintha csak tényleg az ő újonnan szülött gyereke lenne. Norbert újabb mondatára lebiggyeszti ajkait, és úgy pislog fel rá, mintha komolyan venné.
- Képes lennél elhagyni engem meg a babánk? - halkan kérdezi, szépen eljátsza, miként szomorítja el a tény hogy a gyereke apja csak úgy lelépne.
Mikor megérzi a másik karjait a vállán, ismét elmosolyodik, fejét a másiknak dönti, egy pillanatra lehunyja szemeit. Hát tiszta aranyosak így együtt, mint egy kis család, akik szeretik egymást és nincsenek eget verő veszekedéseik, se semmi ilyesmi. Béke és nyugalom és harmónia és boldogság, csupa pozitív dolgok.
Az, hogy engedélyt kap egy titkos névre, ismét megmosolyogtatja.
- Megmelengeted a szívem Mister Szentmihályi. - aprót sóhajt, miközben felnéz rá. Híró, az. Majd a műbabák történelmének megalapozója, mi?
- És te fogod megtanítani szuperhősködni? - nem állja meg, hogy ne kérdezze meg. Amúgy megfogalmazódik benne az a gondolat is, hogy mi lesz akkor, ha esetleg Leopold nem akar mindenkit megmenteni, vagy akármi. Viszont nem akarja lelombozni a másikat ilyen negatív gondolatokkal, még a végén megkapná, hogy rossz hatással van a gyerekre, és nem engedi majd a közelébe.  
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium