29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház
Bogolyfalva Hivatala - Szervezői Mesélő hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2019. január 24. 02:37 | Link

"Hozd el a házi kedvenced" nap

A falu művelődési háza már péntek délután szorgos kezeknek hála teljesen átalakult. A fehér falak most babakékben pompáznak, a korábbi szín csak párnákba, lufikban és a bútorzatban jelenik meg, mindemellett pedig rengeteg vörös apróság is kihelyezésre került. Állatos plédek, amin kényelmesen elheveredhet állat és gazdi, hasonló díszpárnák, alacsony asztalok, hogy így is elérhetőek lehessenek és magasabbak, amikre az ételeket helyezték ki, valamint az italokat. Muffinok, kekszek, mugli és varázsló édességek, mind hírül adják az eseményt, a tiszteletet, amivel a házikedvenceket akarják a DÖK tagjai felruházni. Legyen az kicsi vagy nagy.
Az eseménynek más célja is van, ahogy már korábban is, most is úgy határoztak, hogy valami jót szeretnének cselekedni, és mivel a bálon nem jött össze még a kitűzött cél, ismét kikerült egy adományos persely, mellé pedig egy nagy doboz, amibe tárgyakat gyűjtenek az otthontalanoknak.
Mikre is van lehetőség? A bejárati fal mellett kapott helyet kis plüssök formájában minden menhelyi állat szóvivője. A nyakörvükön lógó kis biléták a gazditlan jószágok neveit viselik, mindegyik máikat. A megvásárlásukkal az adott kis állatkát tudja mindenki támogatni. Az ő különleges orvosi ellátásait, játékait, esetenként különleges tápjának beszerzését. Ezen kívül az udvar is a rendelkezésre ár, aminek három pontját különböztethetjük meg. A terasz két végét, valamint az udvaron kialakított, kör alakú területet. A kiugró két végében a menhely ebjei gyűjtenek maguknak, az egyiken különböző kutyusok hatalmas puszijai a tétek, a másikon pedig kutyákat lehet felszabadítani némi apróért a délután folyamára. A kialakított terepen pedig a lovarda támogatásával pacis sétalovaglásra, valamint simogatásra van lehetőség. Különlegességként a lovarda tulajdonában lévő minikornist is kisétáltatták és irányítottan, nem tömegesen őt is meg lehet babusgatni.
Mik várnak azokra, akik kiskedvencükkel emelik az esemény fényét? Szórólap hirdeti már napok óta, hogy a gazdiknak, akik beöltöznek az állatkájuknak, külön oklevéllel és egy különleges fotóval kedveskednek majd a szervezők! Valamint egy gazdi és állata szépségversenyen is részt vehetnek [erre várjuk a jelöléseket a hírben kitettek szerint]. Játékokon vehetnek részt, mint a kedvencek egyes érzékszerveit becsapva meg kell találni a gazdit, vagy éppen a jutifalatot. Kié a legügyesebb?//A játék kezdőposztja ez a hozzászólás, az egész egy szál legyen, azaz mindig az utolsó eseményhez posztolóhoz szálazzatok!
Szerepjátékos időpont: január 26. 10:00-tól 20:00-ig
Álmodói időpont: január 24-től február 8-ig//
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2019. február 7. 21:35 | Link

A legjobb gazdi-kiskedvenc páros (fődíj)


  
Zippzhar Mária Stella és kiskedvence, Lysander


Mária és Lys nyereménye nem más, mint egy kupon a Budanekeresdi Némó állatkereskedésébe, amit beválthat a kicsikéjének bármire, amit csak venni szeretne neki. Értéke 10 galleon. Ezen kívül egy 25 cm-es csokifigura, ami a cicát mintázza, valamint egy kis édességcsomag állatos gumicukrokkal, nyalókával és rágóval.

A legédesebb gazdi-kiskedvenc páros (különdíj)


  
Juhász Laura és kiskedvence, Benito


Laura és Benito nyereménye nem más, mint egy egy általunk összeválogatott állatkajacsomag. (Tartalmaz egyeztetve a fajról jutalomfalatokat, játékot, hámot, póráz, kisplédet és egy csini, illeszkedő esőkabátot.) Értéke 7 galleon. Ezen kívül egy 20 cm-es csokifigura, ami a sárkányleopárdot mintázza, valamint egy kis édességcsomag állatos gumicukrokkal, nyalókával és rágóval.

//Az esemény a végéhez érkezett, így kérünk mindenkit, hogy új játékba már ne fogjon és a meglévőeket 1-2 napon belül zárja is le!

Köszönjük, hogy velünk voltatok,

a DÖK csapata//
Utoljára módosította:Szervezői Mesélő, 2019. február 9. 23:29 Szál megtekintése
Bogolyfalva Hivatala - Szervezői Mesélő hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház