29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Tanári és képességoktatói pályázat reloaded, részletek a hírben!
Nagy baj van, kérem, riadó! Halló, halló, már megint egy Évnyitó!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház
Bogolyfalva Hivatala - Dwayne Warren hozzászólásai (14 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 12:08 | Link

Almásy Léna

Ritkán jár erre, de nem kerülheti el végérvényesen. Bár hivatalosan az Alabamai Parancsnokság állománya alá tartozik, itt tartózkodása idejére mégis az itteni minisztériumnak is tartozik bizonyos fokú elszámolással. Az efféle csere-bere munkaerő mindennaposnak számít a szakmájában, különösképp a szövetségi szervek szeretik minen országba becsúsztatni saját embereiket. Hősünk pedig ugyanennek áldozatául esett.
A többiek után száll ki a liftből, orrát azonnal megcsapja a tinta és a semmibevett tisztviselők unalmának szaga. A bogolyfalvi kirendeltség, más dolga nemigen lévén az országszerte képződő aktát legnagyobb részét kezeli és szortírozza, így az aurorparancsnokságon jóval több irodai munkás kapott helyet, mint mondjuk Budapesten. A régimódi írógépek, melyek önmaguktól dolgoznak, monoton ontják papírhalmaikat, kupacokban dobálva a padlóra. Dwayne véleménye szerint a pályán parkoltatott vagy leszerepelt aurorok parkolópályája ez.
Kezében egy vastagabb mappával siet előre, út közben biccent pár haloványan rémlő ismerősnek.
 - Léna! Hé... Léna!
Hátulról felismeri a nőt, bár nem találkoztak sokat, de őt egy egyszerű oknál fogva sikerült megjegyeznie: eddig kétszer is sikerült rásóznia a papírmunka oroszlánrészét és kereket oldania a feladat elől. Sietősebb tempóra vált, hogy beérje a folyosón, mielőtt a nő eltűnne az irodája rendetlenségében.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 12:37 | Link

Almásy Léna

 - Éppenséggel, reméltem, kisegítesz vele.
Nem kertel, hiszen annyi dolga van még, nem ér rá ilyesmivel pepecselni. Otthonában sosem bíztak rá semmi ilyesmit, ami nem csoda. Finoman szólva az aprólékos odafigyelést igénylő ülőmunka nem hősünk legnagyobb erőssége. Idővel mindenki belátja, hogy jobb nem is kísérletezni ezzel, a hibái javítgatása több munkába kerül, mint elvégezni helyette az ilyet.
  - Nem sok különben - tekintete a mappára téved, mely hosszú hetek kínos elmaradását tartalmazza - de nekem nincs erre időm. Neked van.
Ha Dwayne hibáit kellene sorba venni egy terjedelmes pergamenen, az első néhány hely egyikét az előítéletekre való hajlam foglalná. Részéről nő egészen egyszerűen, nem lehet auror. Mármint lehet, ha munkája kimerül az iktatásnál, azonban ennél többet egyre sem bízna, még véletlenül se.
 - Esetleg, kaphatsz cserébe valamit.
Teszi hozzá még gyorsan, látva az arcán, hogy nem igazán tetszik neki az ötlet.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 13:04 | Link

Almásy Léna

 - Jobb ha megszokod. A fiataloknak ez a dolga.
Megrántja a vállát, kissé türelmetlenül. Arrébb áll az útból, hogy két kolléga papírokat lobogtatva elsiethessen mellette és eltűnjenek a folyosó végi irodában. Sajnos nem tapasztalatból beszél. Zűrös időszakot éltek akkoriban, így az akadémián végezve egyhamar a terepen találta magát, tapasztalat nélkül. Adminisztrációról pedig távolról sem hallott még jó ideig, mintha mágikus módon a jelentés megírná saját magát.
Most őszintén, miért is ne?
 - Jahm. Reméltem.
Feleli könnyedén, a mappát egyszerűen kinyújtva felé. Már csak a zsebre tett kéz hiányozna, hogy megmintázza a tökéletes, irodai tahót, de ezt megbocsáthatjuk neki. Az államok kultúráját is képviselnie kell valakinek minden redneck- ősöktől örökölt viszonylatával együtt.
 - Alabamába kell postázni.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 13:34 | Link

Almásy Léna

 - Meghívlak valamire. De fizethetek is, amit akarsz.
Legyint szórakozottan, taln már nem is fgyel igazán a nőre. Sokáig nem lehet fenntartania a koncentrációját és így, hogy a munkát minden bizonnyal sikerül rásóznia, nem érdekli a beszélgetés tovább.
Ismét a falhoz kell húzódnia, mormogva köszön az elhaladóknak, kik most a másik irányból érkeznek. Épp lépne utánuk, hogy dolgát végezve elhagyja az emeletet, amikor az utolsó köszönésképp borítékot csúsztat át a kezébe "sürgős, fejvesztés terhe mellett elintézendő feladat" tekintettel.
Sajnos itt is megvannak a maga főnökei.
A borítékot tépi fel, futólag felpillant a nőre, tekintete végigfut a hivatalos sorokon. Kínosan elhúzza a száját.
 - Nincs elég ember nálatok, vagy mi, hogy engem küldözgetnek terepre?
Kérdi ingerülten kabátja zsebébe gyömöszölve a levelet. Neki nem ez a munkája, mégis, talán, hogy szórakoztassák, megbízzák pitiáner felaatokkal, amire mégis rámehet a fél napja. Hát ki akar suhancokat üldözni akkor, amikor már eltervezett egy egész napos, nagyszerű semmittevést?
 - Na látod, ezt is felajánlom szívesen cserébe.
Mormogja csk úgy magának, nem mintha komolyan gondolná a dolgot. Még ha az aktamanónak jól is jönne a friss levegő.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 17:01 | Link

Almásy Léna

Persze, hogyne dolgoznak, hogyne, csak lógatják a lábukat naphosszat. Hisz mi más oka lehet, hogy megint őt ugratják, méghozzá nem is életbevágó fontosságú feladatra. Most, hogy az iskolában tölti a napjai egy részét, a szabadideje végtelenül limitálttá vált, ha pedig itt is számot tartanak rá, saját szánalmas kis életére kevéske ideje sem marad.
A karórájára pillant a balján, mely azt mutatja, mennyi ideje maradt még a következő hivatalos teendőjéig. Elvégre van még bőven, addig talán elintézhet ezt-azt, vagy megpróbálhat aludni egyet. Érdekes módon ez jobban megy neki nappal.
 - Ide a szomszédba. Bratislava.
Int közben, mintha tényleg a szomszédról beszélne. Közel-kelet európai ismeretei jelentős hiányokat mutatnak, ezt a várost is mindössze egy pár héttel ezelőtti látogatásának betudhatóan ismeri. Az ország nevére nem emlékszik tisztán, szomszédos, annyi szent és minden bizonnyal teljesen értelmetlen.
 - Kezdő nőre? Egyedül? Persze, hogy nem.
Helyesel, ki sem hallva a leheletnyi iróniát. A nőt figyeli elgondolkodva egy ideig.
 - De ha akarsz, jöhetsz.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. március 3. 22:06 | Link

Almásy Léna

Pillanat. Hogyne, hát ő ráér, akármeddig szívesen ácsorog a folyosón, ha arról van szó. Egészen a falnál maradva leengedett keze mellett a kopottas tapétát tépkedi türelmetlenül. Semmiképp se felejtsen el rágyújtani mindenek előtt odakinn, az ilyesmi jó hatással van az idegeire és a koncentrációjára egyaránt.
Végül megérkezik a hölgy is, a kérdésre lepillant rá, bólint egyet bizonytalanul.
 - Majd meglátjuk.
Szinte biztos benne, hogy nem fogja különösebben hasznát venni odakinn, de a visszavágásai valahogy szimpatikussá teszik számára. Tudja ő is, hogy a nagyszájú diákokból, az állandó rendzavarókból lesznek a legsikeresebb emberek, hát őket is hagyja érvényesülni általában. A józan ész határain belül, természetesen.
 - Tessék, olvasd. Én is ennyit tudok.
Ismét előveszi a gyűrött levelet, elindulva a folyosón átnyújtja neki. Kezei a zsebébe csúsznak, kifelé pedig már nem igazán köszön senkinek, örüljenek, hogy egyáltalán idejött.

folytatás Pozsonyban
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. március 3. 22:11 Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 15:31 | Link

Almásy Léna


Az ő lelki békéje is erőteljesen megtépázott mostanság, ám ezt igyekszik az egymást gyakran váltogató frontokra fogni. Inkább, mint hogy egy annál jóval kényesebb témán filozofáljon naphosszat, amjit, ahányszor az eszébe ötlik, azonnal próbálja az agya legmesszebbi sarkába száműzni.
A feje különben sznte teljesen meggyógyult már, mindössze érintésre érzékeny kissé és akkor nyilall fájdalom a tarkójába, ha hirtelen mozdulatot tesz. Katonadolog, mondani szokás, különben sem bírta volna elviselni a szobafogságot tovább. Őt nem a négy fal közé teremtették, vidéki gyerekként a szabadban a helye, ahol levezetheti azokat a fölös energiákat, amiktől máshogy nem szabadul.
Az egyik első útja a minisztériumba viszi. Villámlátogatást tervezett mindössze, hiszen tudja, kivel akadhat össze megint, amit, úgy döntött, pár napig nem szeretne. Jobb a békesség, nem igaz? Dolgozni azonban muszáj, vagyis... kellene.
Sietősen batat végig a piszkos szőnyegű folyosón, melynek minden ajtaja mögött egy-egy tisztviselő szorgoskodik. Nem néz semerre, a szembejövőknek csak az orra alatt vakkant valami köszönés-félét. Tudja, merre megy, így csak a kiszemelt ajtó előtt áll meg, hogy lendületesen benyisson.
   -  Helló - a tekintete a nőről hamar továbbsiklik a szemközti falra - Ezeket kellene megcsinálni. Nem sürgős. Köszi.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 16:55 | Link

Almásy Léna


Besétál, az ajtót behajtja maga mögött.
   -  Hát nekem meg sokkal jobb dolgom is van ennél.
Köti azt a fránya ebet a karóhoz, részben, mert nehezen dekódolja ezeket az ingerült jeleket, részben pedig azért, mert egy tahó. Ha olyasmivel kell pepecselnie, ami egyáltalán nem szórakoztatja, nagyon hamar elveszti a türelmét és igyekszik lepasszolni valakire, aki megteszi helyette. A papírmunkák töltögetésére pedig Léna az örökös, állandó rabszolgája, így teljesen természetesnek veszi, hogy el is készíti neki.
A terjedelmes kupacot, mely rendezetlen, kávéfoltos jegyzetekből áll össze, pár lépés távolságból egy puffanással dobja az asztalra.
   -  Majd kapsz cserébe valamit, köszi.
A beszélgetést lezártnak tekinti, mindkét keze a zsebébe csúszik, ő pedig megfordul, hogy távozzon. Jobb menekülni a robbanás előtt, ezt valahogy sejti.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 17:30 | Link

Almásy Léna


   -  Hééé, mégis mi bajod van, te nő?!
Meghökkenve vág vissza, a papírok egyesével csúszkálnak ki a kezéből és hullanak a cipőikre.
Nem ehhez a hangnemhez szokott. Pláne ettől a pirulós lánykától, aki olyan halk szavú a közelében. Pofonvágásként éri tehát mindez, szóra nyitja a száját, majd ismét becsukja, arca több, látható árnyalatot sötétedik.
   -  Hát nekem meg nem kellene ennyi baromságot írogatnom a jelentésekbe, ha aznap nem csesztél volna el mindent a pattogásoddal.
Mint mindig, mikor ideges, beszéde hadaróvá válik, olyan akcentust felvéve, mely nagyon érthetetlenné teszi a szavait. Megígérte, hogy nem hánytorgatja fel a múltat előtte, ő tényleg megbocsátott neki, ezt azonban alkalmanként elfelejti, ha felnyomják az agyvizét.
Az ajtóban egy kolléga csodálkozó feje jelenik meg, ám hamar felméri a helyzetet és be is csukja maga után. Nem szokás más munkahelyi balhéjába avatkozni, különösen, ha az egyik ordibáló éppenséggel ez a tesztoszterontúltengéses amerikai.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. április 1. 17:32 Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 17:58 | Link

Almásy Léna


Hátrál egy lépést, hogy lenézve jól lássa a nőt.
   -  Hát itt ordítasz nekem, mi ütött beléd?!
Ő maga természetesen nem lehet hibás, csak a nő. Az ő kezei is ökölbe szorulnak a törzse mellett, ám ez leginkább arra szolgál, hogy meg tudja őrizni az önuralmát. Előbb üt, aztán mérlegel általában, nőkkel szemben azonban higgadtnak kell lennie, különösen, ha az a bizonyos példány nem is semleges számára.
   -  Hát legközelebb nem is foglak.
Fintorogva löki oda a szavakat, Oldalra kinyújtja a kezét, majd a legnagyobb pofátlansággal a papírokat az asztalra szórja. Szeme végig Léna arcát fürkészi és kár lenne letagadnia, a sötét arckifejezés mögött valami egészen más is van.
Élvezi, hogy a nő így felhúzza magát, ilyen hevesen rátámad, végre tanúbizonyságot tesz némi életösztönről. Az ilyen csak sokkal érdekesebbé teszi számára, így, ha nem is tudatosan, de ösztönösen jól esik felhúzni néha.
Gonosz, nagyon gonosz dolog.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 18:34 | Link

Almásy Léna


Az ujjait morzsolgatja ökölbe szorított kezében. Szeme összeszűkül, a türelme pengeélen táncol. Egy ilyen apró vita képes végérvényesen elborítani az agyát, minden szó, amit Léna ordítva kiejt olyan érzés, mintha egyenesen a homlokának csapódna.
Ha higgadtságát nem is, önuralmát próbálja megőrizni.
Léna azonban cselekszik.
A fehér kéz megindul, az ő izmai pedig a belé nevelt reflexszel feszülnek meg. Meglepő ügyességgel kapja el a nő csuklóját, indokolatlanul erős szorítással fonja ujjait rá, majd kényszeríti le. A nyoma valószínűleg ha nem is napokig, de órákig biztosan meg fog látszódni a vékonyka bőrön.
   -  Meg. Ne. Próbáld.
Egy rántással engedi el a nő kezét, tekintete teljesen elborult, mintha minden húr egyszerre pattant volna el.
Sarkon fordul, az ajtóhoz csörtet, egy rántással feltépi.
   - Liba.
Ennyit tesz hozzá mindössze, az ajtó pedig megremeg a csapást követően keretében.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 29. 11:27 | Link

Radetzky Andor


A falon függő, míves óra monoton kattogása szép lassan megterhelt agyára megy. Ujjai ingerülten dobolnak a széle karfáján a ritmusra, tekintete maga elé, az asztal lapjára mered.
Egy auror életében sosem jelent jót, ha a főnök rendeli lábhoz. Különösképp, hogy nem a közvetlen felettese, még csak nem is Várnai, akivel könnyen dűlőre jutna, bármiről legyen szó. Határozottan sötét ügyet sejt, magában tűnődik, mi rosszat tehetett, amiért az iroda mahagóni asztala mögé kényszerítették. Civilek elleni erőszak, mulasztások és kihágások tömkelege rémlik föl benne, végül azonban egy morgással elhessegeti gondolatai közül őket.
Ha ezek miatt vették volna elő, akkor a pár héttel ezelőtti fegyelmi tárgyalásán kapta volna a büntetést. Különben pedig - a sárkányrezervátum hibbant embere igenis megérdemelte a megruházást.
Az ajtón túl lépteket hall, hátranéz, azonban a zaj hamarosan elhalad, majd elhal. Nyel egyet, az arcát visszakapja az asztal felé, összekulcsolja a kezeit. Sok kellemesebb programot is el tudott volna képzelni, mint a kényszerített megjelenés.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 29. 13:50 | Link

Radetzky AndorKissé úgy érzi magát, mintha a halálsoron várakozna. Csapzott haza alól csak elvétve sandít föl a falon függő képekre, leginkább azonban maga elé bámul, felkészülve a legrosszabbra.
Az ajtó nyílására kelletlenül néz hátra. Nem szívleli Andort, bár racionális oka nincs erre, mindössze annyi, hogy a fickó már-már túlságosan is tiszta. Kissé megemelkedve fog vele kezet, érzi annak ápolt tenyerét, aztán ül vissza a helyére. Ösztönösen igazítja meg bőr kabátját magán, mintha próbálná legyőzni a köztük uralkodó, kínos szakadékot, ami a külsőségeket illeti, azonban nem megy sokra vele.
Egy kurta biccentéssel viszonozza a köszönést, a tekintete ekkor már a férfi előtt heverő, kikészített papírokon pihen. Várakozása alatt tűnődött rajta, hogy belepillant, ám az itteni tartózkodása alatt megtanulta már, a kíváncsiság nem kifizetődő és nem egyszer fájdalmas büntetést hordoz.
   -  Semennyit. A szövetségiek üzenték, hogy jöjjek ide.
Kissé megrántja a vállát, előrébb dől, könyökét megtámasztva a térdein. Essünk túl rajta, gondolja magában, hiszen bármi vár rá, az ellen már semmit sem tehet.
Ám arra, amit hall, végképp nem számított. Összeráncolja a homlokát, a férfi még szinte be sem fejezi a mondandóját. ő maga azonnal rávágja a véleményét, apró durvasággal:
   -  Nem. Nem, azt nem. Amerikai vagyok, a kinti kommandó tagja, nem helyezhetnek át. Az Államokat szolgálom.
Szál megtekintése
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 29. 15:37 | Link

Radetzky AndorIdegesen és értetlenül dől hátra, tekintete palástolatlan agresszivitást sugall.
Az agyában végigfut minden, ami az amerikai állásához kötődhet. Számára ez ugyanis nem egyszerű hivatás, hanem az életének stabil és talán leginkább meghatározó része. Az Egyesült Államokban született, először a nemzetvédelemnél szolgált, a hazája iránt elkötelezettséget pedig sokkal valódibbnak érzi, mint mindenféle hűséget, amit emberek iránt tapasztal. Dwayne ugyanis nem csak dolgozott az amerikai minisztériumban - szerette is azt.
Idegesen húzza föl a vállait, konok hallgatásba fojtja feltörő haragját. Igazságtalannak és gerinctelennek tartja azt, ami vele történik. Természetesen többször vett részt kisebb- nagyobb kiküldetéseken, a parancsokat azonban mindvégig drága Anyaföldje adta. Megnyugtatólag hatott a rétisasos pecsét a hivatalos leveleken, mintha ez lett volna, ami összeköti az otthonával. Most azonban mindezt egyszerűen, nevetve elveszik tőle.
Mogorván bólint, jelezve, hogy megértette az instrukciókat, bár egyáltalán nem biztos, hogy teljesíti is őket. Az efféle pszichológusi alkalmassági vizsgálatokkal rendszeresen elkésik, hadilábon áll az agyturkászok fajtájával is - érthető okokból. Apró agyával nehezen fogja fel, mi szükség van a gyermekkora vagy épp a nőkkel való viharos kapcsolatának firtatására egy vadidegentől, mintha ez számítana is bármit az éles helyzetek során...
A papírok után azonban nem nyúl. Karba font kézzel, mozdulatlanul bámul a felettesére.
   -  Egyáltalán melyik egységbe helyeznek? Én nem fogok vallomásokat elemezni, akkor inkább...
Cifra káromkodással fejezi be a mondatát, kifejezvén vele, mi is lenne az, amit szívesebben tenne az irodai munkánál.
Szál megtekintése
Bogolyfalva Hivatala - Dwayne Warren hozzászólásai (14 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház