29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 15:21 | Link

Dwayne


Az elmúlt napok történései totálisan felbolygattak. A tegnapi találkozó is elég rosszul sült el, összeszedtük a papírokat, megszárítgattuk őket teljes szótlanságban, aztán mindketten elvonszoltuk magunkat hazáig. Mindig is tudtam, hogy a pasik nem valami közlékenyek... na de hogy ennyire ne legyenek azok.
Az az egy hét, amit otthon töltöttem, szörnyen meglátszott az irodámon. Minden irányban hatalmas mappák, papírhegyek és borítékok hevertek, körülbelül tíz négyzetcentinyi hely sem maradt ki összesen. Így is nehéz volt összeszednem magam annyira, hogy dolgozni bemenjek, hát még mikor megláttam azt a rengeteg mindent. Sírni lett volna kedvem.
Egész nap az asztal mögött ültem, néha keltem csak fel, akkor is azért, mert valaki még egy adag nyűgöt hozott. A fejem majd szét esett, szörnyen fáradt voltam a kialvatlanságtól és mindezek miatt lassan, szörnyen lassan haladtam. Persze a folyamatosan elkalandozó gondolataim sem nagyon segítették a haladást, valahogy mindig Dwayne-nél kötöttem ki, annál, hogy ő sportot űz az én cukkolásomból.
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 15:31 | Link

Almásy Léna


Az ő lelki békéje is erőteljesen megtépázott mostanság, ám ezt igyekszik az egymást gyakran váltogató frontokra fogni. Inkább, mint hogy egy annál jóval kényesebb témán filozofáljon naphosszat, amjit, ahányszor az eszébe ötlik, azonnal próbálja az agya legmesszebbi sarkába száműzni.
A feje különben sznte teljesen meggyógyult már, mindössze érintésre érzékeny kissé és akkor nyilall fájdalom a tarkójába, ha hirtelen mozdulatot tesz. Katonadolog, mondani szokás, különben sem bírta volna elviselni a szobafogságot tovább. Őt nem a négy fal közé teremtették, vidéki gyerekként a szabadban a helye, ahol levezetheti azokat a fölös energiákat, amiktől máshogy nem szabadul.
Az egyik első útja a minisztériumba viszi. Villámlátogatást tervezett mindössze, hiszen tudja, kivel akadhat össze megint, amit, úgy döntött, pár napig nem szeretne. Jobb a békesség, nem igaz? Dolgozni azonban muszáj, vagyis... kellene.
Sietősen batat végig a piszkos szőnyegű folyosón, melynek minden ajtaja mögött egy-egy tisztviselő szorgoskodik. Nem néz semerre, a szembejövőknek csak az orra alatt vakkant valami köszönés-félét. Tudja, merre megy, így csak a kiszemelt ajtó előtt áll meg, hogy lendületesen benyisson.
   -  Helló - a tekintete a nőről hamar továbbsiklik a szemközti falra - Ezeket kellene megcsinálni. Nem sürgős. Köszi.
Hozzászólásai ebben a témában
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 16:49 | Link

Dwayne

Felhúzott szemöldökkel néztem végig az ajtómon beeső Dwayne-en. Az első gondolatom az volt, hogy igazán megtanulhatna kopogni és akkor nem hozna rám egy kisebb szívbajt. A második az, hogy pont a lehető legrosszabbkor jött, ugyanis semmi kedvem nem volt még vele is szenvedni, elég volt az, hogy a fejemből sehogyan sem tudtam kiverni. A harmadik pedig... megakadt a szemem a vaskos papírkötegen, amit szorongatott.
- Nem érek rá - közöltem vele hidegen és újra az előttem lévő postázandó jelentésre szegeztem a tekintetem. Tudta jól, hogy nem voltam egy hétig. Az okát is tudta. Nyilván azt is tudta, hogy ez mivel jár nekem, aki vele ellentétben az iratok felett rohad a nap nyolcvan százalékában... és még a saját adagját is volt képe nekem hozni - És nem vagyok szeretetszolgálat.
Nem tudtam, mi van velem, azt viszont igen, hogy ezt az egész helyzetet nem sokáig fogom kibírni. Az én idegrendszeremet nem erre tervezték.
Ledobtam az asztalra a pennát és a hajamba túrtam. Úgy tűnt, mintha ki akarnék tépni egy csomót, de erről szó sem volt. Egyszerűen kellenek néha a pótcselekvések, már amennyiben nem akarok törni-zúzni.
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 16:55 | Link

Almásy Léna


Besétál, az ajtót behajtja maga mögött.
   -  Hát nekem meg sokkal jobb dolgom is van ennél.
Köti azt a fránya ebet a karóhoz, részben, mert nehezen dekódolja ezeket az ingerült jeleket, részben pedig azért, mert egy tahó. Ha olyasmivel kell pepecselnie, ami egyáltalán nem szórakoztatja, nagyon hamar elveszti a türelmét és igyekszik lepasszolni valakire, aki megteszi helyette. A papírmunkák töltögetésére pedig Léna az örökös, állandó rabszolgája, így teljesen természetesnek veszi, hogy el is készíti neki.
A terjedelmes kupacot, mely rendezetlen, kávéfoltos jegyzetekből áll össze, pár lépés távolságból egy puffanással dobja az asztalra.
   -  Majd kapsz cserébe valamit, köszi.
A beszélgetést lezártnak tekinti, mindkét keze a zsebébe csúszik, ő pedig megfordul, hogy távozzon. Jobb menekülni a robbanás előtt, ezt valahogy sejti.
Hozzászólásai ebben a témában
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 17:18 | Link

Dwayne

- Nekem is lenne - morogtam a bajszom alatt még egy sort, majd újra nekiültem az előbb említett jelentésnek, ügyet sem vetve Dwayne-re. Szándékosan nem néztem rá egészen addig, amíg az asztalomon nem landolt az, amit hozott.
- Lehet, hogy én beszélek kínaiul, az is lehet, hogy csak te nem tudod felfogni, hogy mit mondok, - hadartam ellentmondást nem tűrő hangon, közben felpattantam a székből és egy gyors mozdulattal összefogtam a szanaszét csúszott papírokat - de akkor elmondom még egyszer. Nem... csinálom... meg.
Egyesével, nyomatékosan mondtam ki a szavakat, tekintetemmel szinte ölni lehetett volna. Nem is a papír volt a bajom, hanem inkább ő. Vele ellentétben én nem vettem olyan természetesnek az egész szituációt, ami köztünk zajlott, én nem tudtam csak úgy elsiklani az egész felett. A viselkedése teljesen kiszámíthatatlan volt, hogyan is várhatná el tőlem akárki is, hogy megértsem? Hogy ne így reagáljak?
- Szóval ezt el is viheted - ezzel az éppen távozni készülő kezébe nyomtam, amit kicsivel előbb az asztalomra hajított.
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 17:30 | Link

Almásy Léna


   -  Hééé, mégis mi bajod van, te nő?!
Meghökkenve vág vissza, a papírok egyesével csúszkálnak ki a kezéből és hullanak a cipőikre.
Nem ehhez a hangnemhez szokott. Pláne ettől a pirulós lánykától, aki olyan halk szavú a közelében. Pofonvágásként éri tehát mindez, szóra nyitja a száját, majd ismét becsukja, arca több, látható árnyalatot sötétedik.
   -  Hát nekem meg nem kellene ennyi baromságot írogatnom a jelentésekbe, ha aznap nem csesztél volna el mindent a pattogásoddal.
Mint mindig, mikor ideges, beszéde hadaróvá válik, olyan akcentust felvéve, mely nagyon érthetetlenné teszi a szavait. Megígérte, hogy nem hánytorgatja fel a múltat előtte, ő tényleg megbocsátott neki, ezt azonban alkalmanként elfelejti, ha felnyomják az agyvizét.
Az ajtóban egy kolléga csodálkozó feje jelenik meg, ám hamar felméri a helyzetet és be is csukja maga után. Nem szokás más munkahelyi balhéjába avatkozni, különösen, ha az egyik ordibáló éppenséggel ez a tesztoszterontúltengéses amerikai.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2014. április 1. 17:32
Hozzászólásai ebben a témában
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 17:46 | Link

Dwayne

- Neked mi bajod van?! - kis híján ordibálásba csap át hangom. Mégis nekem mi az Isten bajom lehetne már? Nem én vagyok az, hogy súlyos hangulatingadozással küzd. Ujjaim ökölbe szorultak, karjaimat összefontam magam előtt, ezzel is kifejezve, hogy én márpedig nem fogok megint meghunyászkodni. Elegem volt belőle, hogy mindenki csak kihasználni és hülyének nézni tud.
- A fenének vittél el akkor magaddal! De ne aggódj, nem lesz többet gondod rám, azt garantálom - csak úgy sziszegtem a szavakat. Arcomra fájdalmas fintor kúszott. Nem vártam volna tőle, hogy pont ezzel vág vissza, már bocsánatot kértem tőle, lerendeztük a dolgot. Ezek szerint mégsem...
Egy gyors pillantást vetettem az ajtón megjelenő ábrázatra, ami éppen elég is volt ahhoz, hogy visszavonulót fújjon és egy rövid szabadkozás után becsukja maga után az ajtót.
Még mindig villámló szemekkel néztem Dwayne-re. Nem akartam elhinni, hogy ezt csinálja velem.
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 17:58 | Link

Almásy Léna


Hátrál egy lépést, hogy lenézve jól lássa a nőt.
   -  Hát itt ordítasz nekem, mi ütött beléd?!
Ő maga természetesen nem lehet hibás, csak a nő. Az ő kezei is ökölbe szorulnak a törzse mellett, ám ez leginkább arra szolgál, hogy meg tudja őrizni az önuralmát. Előbb üt, aztán mérlegel általában, nőkkel szemben azonban higgadtnak kell lennie, különösen, ha az a bizonyos példány nem is semleges számára.
   -  Hát legközelebb nem is foglak.
Fintorogva löki oda a szavakat, Oldalra kinyújtja a kezét, majd a legnagyobb pofátlansággal a papírokat az asztalra szórja. Szeme végig Léna arcát fürkészi és kár lenne letagadnia, a sötét arckifejezés mögött valami egészen más is van.
Élvezi, hogy a nő így felhúzza magát, ilyen hevesen rátámad, végre tanúbizonyságot tesz némi életösztönről. Az ilyen csak sokkal érdekesebbé teszi számára, így, ha nem is tudatosan, de ösztönösen jól esik felhúzni néha.
Gonosz, nagyon gonosz dolog.
Hozzászólásai ebben a témában
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 18:18 | Link

Dwayne

A fejem majd' szétszakadt, valószínűleg az idegtől és a megemelkedett vérnyomástól. Tükörbe sem kellett néznem ahhoz, hogy tudjam, a fejem megint tiszta vörös, most viszont nem azért, mert zavarba voltam. Eddig nagyon ritkán sikerült bárkinek is a plafonig duzzasztania az agyvizem, de ez az idegesítő amerikai sportot űzött a bosszantásomból. Mindig sikerült megtalálnia azt a pontot, ahol belém köthet, vagy éppen azt, ami leginkább fáj. Ha azt nézzük, annyira nem is nehéz a dolga, ugyanis pont ő az, a saját személye, akivel mindennél jobban fel lehet piszkálni mostanában.
- Szépen, világosan elmondtam, hogy mi a bajom, nem?! - kérdésre kérdés a válasz ilyen helyzetben, hiszen én sem tudtam pontosan leírni, hogy mi is a problémám. Egyszerűen ingerült voltam, amire Dwayne a jelenlétével és a mérhetetlen pofátlanságával rátett és robbantotta a bombát.
- Innentől kezdve felejts el - az ordibálásból teljesen nyugodt, jéghideg hangnemre váltottam. Nem sokáig tartott ez az állapot sem, mert a következő pillanatban a férfi elkövette azt, ami kiborította a bilit.
Szemeim összeszűkültek, át sem gondoltam, mit teszek. A kezem ösztönszerűen meglódítottam felé...
Hozzászólásai ebben a témában
Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1575
Összes hsz: 3608
Írta: 2014. április 1. 18:34 | Link

Almásy Léna


Az ujjait morzsolgatja ökölbe szorított kezében. Szeme összeszűkül, a türelme pengeélen táncol. Egy ilyen apró vita képes végérvényesen elborítani az agyát, minden szó, amit Léna ordítva kiejt olyan érzés, mintha egyenesen a homlokának csapódna.
Ha higgadtságát nem is, önuralmát próbálja megőrizni.
Léna azonban cselekszik.
A fehér kéz megindul, az ő izmai pedig a belé nevelt reflexszel feszülnek meg. Meglepő ügyességgel kapja el a nő csuklóját, indokolatlanul erős szorítással fonja ujjait rá, majd kényszeríti le. A nyoma valószínűleg ha nem is napokig, de órákig biztosan meg fog látszódni a vékonyka bőrön.
   -  Meg. Ne. Próbáld.
Egy rántással engedi el a nő kezét, tekintete teljesen elborult, mintha minden húr egyszerre pattant volna el.
Sarkon fordul, az ajtóhoz csörtet, egy rántással feltépi.
   - Liba.
Ennyit tesz hozzá mindössze, az ajtó pedig megremeg a csapást követően keretében.
Hozzászólásai ebben a témában
Almásy Léna
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 372
Összes hsz: 1332
Írta: 2014. április 1. 19:05 | Link

Dwayne

Szemeim kikerekedtek, amikor Dwayne elkapta a csuklómat. Olyan erővel szorította, hogy ha kedve lett volna hozzá, egyetlen mozdulattal akár szilánkosra törhette volna. De nem tette. Visszakényszerítette a kezem a helyére, hiába akartam ellenállni, belé jóval több erő szorult, mint belém.
Egy pillanatig farkasszemet néztem a tökéletesen elborult elmével, talán túlságosan messzire mentem az egésszel. Azzal nyugtattam magam, hogy nem én kezdtem az egészet, ő tehet róla, teljes mértékben. Ha nem állt volna le bunkózni és megértette volna elsőre, amit mondtam neki, akkor nem ott tartottunk volna, ahol.
Nem lepődtem meg rajta, hogy megfogta magát és sarkon fordult. Számítottam rá, hogy előbb vagy utóbb, de ez lesz a reakciója.
- Paraszt! - ordítottam a becsapódó ajtónak. Tudtam, hogy hallja, de akkor már nem érdekelt semmi sem. Az a bizonyos bili már rég kiborult.
Ránéztem az asztalomon heverő papírtengeren, amit idegességemben egyetlen söprő mozdulattal szétszórtam az irodában. Lehuppantam a székbe ismét és az asztalra borultam.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas térBogolyfalvi Hivatal és Művelődési Ház