26. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: A DÖK-ös Valentin-napi vidámpark témát a futó játékok miatt meghosszabbítottuk, így arra kérünk mindenkit, hogy április 1-ig zárják le játékaikat!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] Le | Téma száljai | Témaleírás
Varga Nóra
Prefektus Eridon, Edictum lektor, Szavazásfelelős, Elsős mestertanonc


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 682
Írta: 2018. március 6. 17:56 | Link

Várffy tanár úr

Már épp nagyon belemélyedtem a könyvembe, amikor valaki megszólal. Összerezzenek, majd felnézek.
- Szerencsére nem vizsga, csak kicsit megfáztam és szeretnék majd csinálni egy gyógyító főzetet. Sose árt a gyakorlás - rámosolygok a tanár úrra, majd egy nagyot tüsszentek egy zsebkendőbe, hogy nyomatékosítsam szavaimat. Ez a fránya megfázás... Pedig szedtem immunerősítőket, de ezek szerint nem értek semmit. C és D vitamin, meg persze egy kikevert tabletta, amit a gyengélkedőn osztottak a tél elejétől. Mindet bevettem, de engem is elkapott a nátha. Sajnos ilyen a tél, részben ezért utálom. Meg persze mert hideg van és sok ruhát kell felvenni, ha ki akarok menni. De néha nincs kedvem hozzá, így valószínűleg a múltkori hógolyózáskor fáztam meg, mikor se sál, se sapka, se kesztyű nem volt rajtam. Azt hittem, nem lesz semmi bajom, de sajnos tévedtem. Na nem baj, hátha kikúrálom magam és talán tanár úr is tud segíteni. Bár szereti, ha dicsérik, de ettől függetlenül nagyon tetszik, hogy a gyakorlatra teszi a hangsúlyt és nem az elméletre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 1730
Írta: 2018. március 6. 18:28 | Link

Varga Nóra

- Egészségedre! - szóltam, miután tüsszentett a lány.
- Százszor inkább egy megfázás mint egy vizsga annál a vén fa*... akarom mondani Felagund tanár úrnál. Szigorú egy ember. - majdnem csúnyát mondtam az öregre, de hát sok pletyka keringett úgyis róla a diákok között.
- Na, és megtaláltad már a megoldást? Mehettél volna a gyengélkedőre is. - én persze tudtam egy hatásos bájitalt, de kíváncsi voltam, hogy mire jutott eddig Nóra egyedül. Olykor megéri egyedül végigszenvedni valamit, mert annál édesebb a siker. Gondolom Nóra gyakorolni szeretett volna azzal, hogy magától próbálkozik. Remek hozzáállás!
- Ha nagykorú lennél, a lángnyelv-whiskyt ajánlanám, nekem be szokott válni- nevettem fel hangosan. Amire persze néhány levitás pisszegésbe kezdett, hogy fogjam csendesebbre, itt egyesek tanulni szeretnének. Micsoda stréberek! Nem láthatták, hogy én nevetek, különben fülüket-farkukat behúzva kussoltak volna. Odamentem hozzájuk, és szépen tudtukra adtam, hogy húzzanak át a könyvtárba, ha valami nem tetszik. Öröm volt nézni, hogy mennyire be voltak tojva! Aztán visszamentem Nórához, és újból elhelyezkedtem a zöld fotelban.
- Mit meg nem engednek maguknak egyes diákok. Tiszta szégyen! Egy darabig most tuti nem jönnek vissza. - foglaltam össze a történteket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Év tanára 2018 tavasz-nyár.

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél.

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél.

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél.

Kérdezz!

Varga Nóra
Prefektus Eridon, Edictum lektor, Szavazásfelelős, Elsős mestertanonc


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 682
Írta: 2018. március 7. 11:44 | Link

Várffy tanár úr

- Köszönöm! - ezután kifújom az orrom, majd egy megjegyzést hallok Felagundra. Nekem se a kedvenc tanárom, így egyetértően bólogatok.
- Tudom, de egy kicsit gyakorolni akarok. Nem lehet olyan nehéz megfőzni egy ilyen főzetet, de egyelőre még nem találtam meg a megoldást. Túl vastag ez a könyv meg nincs jól rendszerezve. Ki a franc találta ki, hogy ábécésorrendbe kell írni a főzeteket és nem hatás szerint? - kicsit kiakadok, mert így nehezebb megtalálni. Keresővarázslatot meg még nem tanítottak nekünk, de még nem is tartunk ott. Meg hát úgy túl egyszerű lenne a suli, ha elsőben megtanítanák.
- Hát sajnos még nem vagyok nagykorú, így marad a kotyvasztás. Tanár úr véletlenül nem tud egy jó főzetet? - reménykedve nézek rá, hátha tudna segíteni. Bár ez elég valószínű, hogy tud, hisz jó a gyakorlati dolgokban, ez meg pont az. Azt se bánom, ha mondja, mit hogy kell csinálni, az is gyakorlás.
Ezután a levitások mondják Várffynak, hogy csendesebben, erre elküldi őket a könyvtárba. Kicsit felhúzom a szemöldököm, engem nem zavartak, de hát egy rellonos már csak ilyen, nem szépen elrendezi a dolgokat, hanem elküldi őket máshova. Ezután megszólalni se mernek, kicsit ijesztő tud lenni, ha a tanár úr felhúzza magát. Majd összefoglalja a történteket és leül mellém.
- Hát igen. De jó lenne végre, ha meggyógyulnék. Már nagyon unom, hogy melegem van és tüsszögök.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 1730
Írta: 2018. március 7. 13:32 | Link

Varga Nóra

- A bájitaltannal foglalkozó könyvek sajátossága, hogy áttekinthetetlenek. Valamiért így alakult ez ki, és ragaszkodnak a hagyományhoz. - egyetértettem Nórával, hogy hagyományos úton nem könnyű megtalálni hatás alapján főzetek receptjét. Nem marad más, mit átnyálazni a teljes könyvet, de addig is tanulhat új dolgokat az ember, talán éppen ez a rendszerezetlenség oka.
- A Kalapkúra-bájital az, amit keresel. - azzal intettem egyet, és a lány kezében a könyv kinyílt a megfelelő oldalon. Imádtam, amikor pálca nélküli mágiával menőzhettem.  
- De nem tanultatok még erről? Nem egy bonyolult főzet. Talán a bikornisszarv-őrlemény a legnehezebben beszerezhető hozzávalója. A bikornisokról remélem azért csak tanultatok Legendás Lények Gondozása órán. - az itteni oktatás csődje, hogy egy ilyen igazán hasznos, de mégsem bonyolult bájitalról fogalma sincs egy harmadikos diáknak. Jobb helyeken már az előkészítősöknek van némi fogalma a Kalapkúra-bájitalról.
- A hozzávalók mellett persze ott van még varázslat is, ami kell a főzet elkészítéséhez. A mumusátok ellenátkáról van szó. Maga a mumusátok mond neked valamit? - ez a csínytevők egyik kedvenc varázslata, ami rögtön kellemetlen náthát és csöpögő orrot idéz elő a célszemélyben. Én is sokat szórakoztam vele még kölyökként. Gondolom hivatalosan nem tananyag, de felsőbb évesektől, idősebbektől elleshette akár Nóra is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Év tanára 2018 tavasz-nyár.

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél.

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél.

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél.

Kérdezz!

Varga Nóra
Prefektus Eridon, Edictum lektor, Szavazásfelelős, Elsős mestertanonc


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 682
Írta: 2018. március 8. 20:25 | Link

Várffy tanár úr

- Hát biztos azért van így összerakva, mert az írója így találja meg jobban a dolgokat. De aki nem tudja, hogy mit keres, az megszívta - mondom, majd tanár úr oda is lapoz egy varázslattal a Kalapkúra-bájitalhoz. Mindezt pálca nélkül. Basszus, pedig anya mindig ezt keverte ki nekem, de még sose figyeltem se a nevét, se az elkészítését. Úgy tűnik, itt az ideje.
- Sajnos nem, mert Felagund fontosabbnak gondolta életrajzok bemagolását az ilyen dolgok helyett. A bikornisokról már tanultunk, mondjuk én jobban képben vagyok LLG-ből, mint a többiek, mert anyukám magizoológus. Úgyhogy én etettem sárkányt, ültem hippogriffen, gyűjtöttem főnixkönnyet. Bikornist sajnos még nem láttam, de majd egyszer az is meglesz - büszkén sorolom a tapasztalataimat, hisz ennyit varázslényekkel egy átlag varázsló nem él át. Nekem meg ez a sok minden mind megvolt, mert anya engedett segíteni. Mondjuk ahogy egyre idősebb leszek, egyre több feladatom van és egyre inkább úgy érzem, hogy jó, most megcsinálom, de nem biztos, hogy ez lesz életem szakmája. Még nem tudom, hogy mi lesz, de majd kiderül.
Ezután egy kérdés is érkezik, én meg elgondolkodok. Hallottam valamelyik felsőstől, mindjárt eszembejut.
- A mumusátok a Commikulussimus, ha jól tudom. Az ellenátka... Na azt nem tudom sajnos - elhúzom a szám, biztos most jól beégtem. Na nem baj, hátha kapok segítséget. Kell azért tanulni is valamit, nem mehet minden elsőre.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 1730
Írta: 2018. március 8. 21:32 | Link

Varga Nóra

A Bájitaltan oktatás elszomorító helyzetén csak csóváltam a fejemet. Felagund maga volt az intézmény az intézményben, gondolom senki sem merte szembesíteni azzal, hogy a módszerei felett már rég eljárt az idő.
- Állandóan csak az a fránya magolás. - jegyeztem meg, hogy mennyire nem értek egyet a tanodában általánosan meglévő gyakorlatiatlan szemlélettel.
- Remek, hogy anyukád megismertetett veled ennyi mindent. Gondolom, hozzád is közel áll a magizoológia. - a szülők támogatása, a családi háttér rengeteget számított, pláne olyankor, ha az iskolában még az alaptudás átadásában is súlyos problémák mutatkoztak.
- Az átoknak a neve ellenére sok köze nincs a valódi mumusokhoz. Márpedig a Comikulissimus a valódi mumusok elűzésére szolgáló varázslat. - mosolyodtam el.
- De becsülendő, hogy logikusan gondolkoztál. - dicsértem meg a lányt, a mai diákok többségéből sajnos ez az alapvető képesség is hiányzott.
- Tudod mit? Bemutatom neked az átkot és az ellenátkot is, és akkor tudod gyakorolni. Már csak kísérleti alany után kell nézni. - körbetekintettem, és ki is szúrtam egy bambuló navinést.
- Hé, te! Gyere csak ide! Legalább hasznossá teheted magadat, és nem csak a levegőt szívod el mások elől. - szóltam a fiúhoz, akinek kicsit nehéz volt a felfogása, de lassacskán azért megértette, hogy mit akarok.      
- MU-cus ad NAU-se-am! - tisztán, jól érthetően, a hangsúlyokra különösen odafigyelve ejtettem ki a varázsigét, miközben pálcámat a célszemély felé irányoztam, és egy csepp alakot írtam le az óramutató járásával ellentétesen. Szerencsétlen navinésen rögtön megmutatkoztak a tünetek, és akkorát tüsszentett, hogy taknya-nyála egybefolyt. Rövid hatásszünetet tartottam, hadd szenvedjen még egy kicsit a fiú, mielőtt bemutatnám az ellenátkot.
- Mu-cus EX Nau-se-am! - szólt az ellenátok, a pálcamozdulatban csupán annyi volt az eltérés, hogy a csepp alak felfelé nézett, az irány pedig az óramutató járásával megegyezett.  
- Ilyen egyszerű. Most te jössz! - adtam át a terepet Nórának. Ki kell használnia, hogy a navinés ilyen készségesen rendelkezésünkre állt a gyakorláshoz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Év tanára 2018 tavasz-nyár.

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél.

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél.

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél.

Kérdezz!

Varga Nóra
Prefektus Eridon, Edictum lektor, Szavazásfelelős, Elsős mestertanonc


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 682
Írta: 2018. március 15. 21:30 | Link

Várffy Tanár úr

Várffy fejcsóválással nyugtázta a bájitaltan nem túl jó tanítását, de ez ellen nem tudunk mit tenni, Felagundot nem fogják kirúgni. Szóval inkább végigszenvedem az óráit és bárhol máshol többet tanulok. Mint mondjuk most.
- Igen, szeretem a magizoológiát. Bár nem tudnám egy egész életen át csinálni, így még keresgélem, hogy miben vagyok a legjobb. És majd utána eldől, hogy milyen munkát szán nekem a sors. Apa meg auror, szóval az SVK is jól megy, meg persze kiskorom óta varázsolgatok, otthon meg anyáék segítenek gyakorolni. Így gyorsan tanulom az új varázslatokat. - Nem tudom, hogy miért mesélek el ilyen infókat, de jó egy kicsit mesélni. A vizsgaidőszak miatt nem beszéltem annyit a barátaimmal, mint szoktam, talán ezért vagyok ilyen szószátyár. Mikor azt mondja, hogy tévedtem, kicsit elszégyellem magam. Azért ezt tudnom kéne, de nem tudtam.
- Basszus, pedig tudnom kellett volna. Remélem azért nem gondol tanár úr teljesen reménytelennek - rápillantok, hogy lássam, hogy reagál. A dicséretre kicsit elmosolyodok, majd mikor mondja, hogy megmutatja mindkét átkot, felcsillan a szemem. A takarót leteszem a fotelbe, én pedig felállok. Kicsit megborzongok, mert van egy kis hőemelkedésem és fázok, de így állva könnyebb varázsolni. Tüsszentek egyet egy gyorsan előkapott zsebkendőbe, majd figyelem a varázslatot. Hangsúly, szavak, mozdulat, mind az eszembe véstem. A fiú tüsszent egyet, a tanár átadja a terepet. A pálcám a kezemben van, a fiúra szegezem. Előbb a sima átokkal kezdem.
- Mucus ad nauseam! - közben a pálcámmal rajzolom a csepp alakot a megfelelő ritmusban. Szegény fiú hatalmasat tüsszent, szóval jól csináltam. Ezután jön az ellenátok.
- Mucus ex nauseam! - most pedig fordítva rajzolom a cseppet, ez is hatott szerencsére. Sóhajtok egyet, sikerült. Mindig könnyen ment a tanulás, bár elsőben és másodikban szenvedtem rendesen. De mostanra a sok gyakorlásnak hála egész jól megy a varázslás és nem kell annyit tanulnom. Megtérült a befektetett munka, ezért lett időm az Edictumra is. Már csak egy fiú kéne, mert már megtetszik egy-kettő, kíváncsi lennék, milyen egy kapcsolat. De még nem jött egy normális fiú sem. Na majd jövőre hátha találok valakit.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Várffy-Zoller Róbert
Tanár, Végzett Diák


-10 pont a Levitának
offline
RPG hsz: 323
Összes hsz: 1730
Írta: 2018. március 16. 21:00 | Link

Varga Nóra

- Nagyon helyes! Az arra érdemeseknek a varázslást nem lehet elég korán elkezdeniük. - bőszen helyeseltem arra, hogy a lány már kiskora óta varázsolgat, és a szülei is segítik. Rendes családoknál ez így megy, én is így nőttem fel, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy ma az vagyok, aki.
Egyáltalán nem tartottam reménytelennek Nórát, a vizsgájával bizonyított, máskülönben szóba se álltam volna vele. Valószínűleg több biztatásra lenne szüksége, hogy nagyobb legyen az önbizalma, mert a tehetség amúgy megvan benne véleményem szerint. Az apró dicséretem érezhetően jól esett neki.
Az átkot, majd az ellenátkot is szépen kivitelezte a lány, elsőre legalábbis túlzó lett volna ennél jobbat elvárnom.
- Bravó! Szép volt! - elégedetten tapsoltam meg a teljesítményét, ez is mutatta, hogy micsoda remek tanár vagyok.
- Ha egy kicsit jobban odafigyelsz az átok hangsúlyozásra, még durvább náthát tudsz majd okozni az ellenfeleidnek. - kacsintottam.
- Most már megpróbálhatod elkészíteni a Kalapkúra-bájitalt. De arra számíts, hogy a bájital mellékhatásként egy ideig füst fog szivárogni a füleidből, ez sajnos elkerülhetetlen. Sok sikert! - köszöntem el, és elindultam kifelé.
- Még egy dolog! 5 pont jutalmat ítélek meg az Eridonnak, amiért ilyen ügyesen helytálltál. Gratulálok! - fordultam vissza még, hogy utána már aztán tényleg továbbálljak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Év tanára 2018 tavasz-nyár.

Legrellonosabb rellonos 2015/16 ősz-tél.

Iskolaelső 2012/13 ősz-tél.

Az év hajtója 2012/13 ősz-tél.

Kérdezz!

Tüszőfűi Lilith
Mestertanonc Eridon (H), Eridonos blogger, Eridon csapattag, Színjátszós, Előkészítős tanár, Másodikos mestertanonc


Wolf, Piri. Bántod őket, halott vagy.
offline
RPG hsz: 234
Összes hsz: 4646
Írta: 2018. július 4. 16:19 | Link

Lily


Magia Naturlis, az életem megkeserítője lett az utóbbi napokban, minden japán istenre esküszöm. Itt ülök, egy kulacs kávéval és tanulófelszerelésemmel karöltve, s azon töprengek, hogy a szöszbe fogok átmenni a vizsgán? Én se voltam normális, mikor úgy döntöttem, hogy na akkor mágiatörténészet leszek, de hát ez van. Igazából érdekes, meg minden, csak azt hiszem mindjárt bealszok. Menyire is vagyok ébren, 16 órája? Hát, ha háromkor keltem. Aztán végig vittem a napot, tanultam, most meg itt vagyok. Le kellene szoknom az öt órányi alvásról, tönkreteszem ezzel a szervezetem. Majd ma lefekszek időben és nem is kelek föl túl korán. Menni fog, addig is a fejembe verem ezt a hülyeséget.
Újra és újra átolvasom a jegyzeteimet, végül megunom. Egyszerűen csak félreteszem, s nekiállok Shakespeare-t olvasni. Tudom én, hogy nem a világon a legjobban élvezhető szonetteket olvasom,  viszont az egyik legagyzsibbasztóbbakat. Ha a mai napot gond nélküli túlélem, holnap Luffyval megyek egy hosszabb sétára.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 4. 17:22 | Link

Lilith

Lassan lehet a tanulás fog őrületbe kergetni. Szeretek tanulni, meg minden de lassan megunom. Ami nálam ritka dolog, nem unok meg könnyen dolgokat. Pár tanuláshoz szükséges dologgal meg is indultam a tanulószoba felé, ahova sikeresen el is értem.
Az első dolog amit megpillantottam hogy egy lány olvasott. Nem hiszem, hogy valami iskolai dolgot olvasott, úgyhogy gondoltam egye fenyő, odamegyek hozzá. Ez egyértelműen Shakespeare.
   -Szia! Te is szereted Shakespeare műveit? - szólaltam meg hirtelen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Tüszőfűi Lilith
Mestertanonc Eridon (H), Eridonos blogger, Eridon csapattag, Színjátszós, Előkészítős tanár, Másodikos mestertanonc


Wolf, Piri. Bántod őket, halott vagy.
offline
RPG hsz: 234
Összes hsz: 4646
Írta: 2018. július 4. 17:55 | Link

Lily


Olvasom, s magával ragad az egész. Jöjj szerelem, szólíts engem! Hisz nincs senkim se, míg mindenki más boldog a párjával. Se család, se pár, csak barátok. Megszólít egy leányzó, kit még nem ismerek. Egy igen merész feltételezést enged meg, mely igaz.
- Jöjj hozzám, légy a hitvesem te gyermeklány, ki hozzám hasonlóan szereti eme költőt! Éljünk és lélegezzünk együtt! - Hirtelen felindulásból pattanok föl, és ölelem is meg a lányt. Hangom halk, szavakat tisztán ejtem ki. Ráznilándzsa Vilmos, a körte művei a maga nemében zseniálisak s elképesztőek, rengeteg szonettet is írt. Ott vannak a darabok, mint például a Rómeó és Júlia, amely egy szerelmes pár tragikus történetét meséli el. Nem vagyok se őrült, se zakkant, csak körte túladagolást kaptam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 4. 18:01 | Link

Lilith

Nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek vagy mit csináljak. Végül az mellett döntöttem hogy halk maradok. Lefagytam a meglepetéstől, mert egy idegen megölelt.
   -Bocsánat, nem tervezek megházasodni senkivel! - mondtam halkan. Nem mozdultam, csak ennyit mondtam, se többet se kevesebbet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Lily
Speciális karakter


Lilyke a vándor
offline
RPG hsz: 17
Összes hsz: 22
Írta: 2018. október 26. 20:35 | Link

Dorian Green
Úrfi

Csendben kóválygok a tanulószobában. Éppen nincs semmilyen feladatom, ideje beszélgetni. Meglátok egy fiút, aki csendben üldögél egy könyv felett, és láthatóan zavart volt.
 Vagy csak a fényviszonyok miatt tűnt annak? Nem tudom. Inkább közelebb megyek, és egy kicsit megrángatom a talárját.
- Elnézést Úrfi! Segíthetek? - Kérdezem félénken.
Persze nem vagyok profi a varázslatokban, meg a mágus világban, de azért tudok egyet s mást. Például felvidítani profin tudok.
 Még van egy kevés csokis keksz abból, amit a Gazdám adott. Ebből talán adhatok neki egy keveset, hogyha benne van.
- Van kekszem, ha szeretne enni! - Mondom, miközben felé nyújtok egyet az említett sütiből.
Még nem voltam a konyhán, de tervezem. Ideje lenne megtanulnom ezt a receptet, különben szerezhetek egy vasalót, hogy süssem az ujjaimat! Már csak azért is, mert a Gazdám azt mondta, hogy ha járok a konyha felé, vigyek sütit. Na de mindegy.
 Odafordulok a fiúhoz, és megszólítom még egyszer.
- Én Lily vagyok, Angelica Black Wing házimanója. Örvendek! - Mutatkozok be, talán egy kicsit későn. Ez viszont engem nem igazán zavar. Jobban érdekel az, hogy mi a gondja az ifjú varázsló növendéknek.
Hozzászólásai ebben a témában

Visszatértem, ahonnan jöttem.

Oldalak: « 1 2 ... 10 11 [12] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Keleti szárnyMásodik emelet