29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 [2] 3 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 10. 21:53 | Link

My Love

Igazából nem érdekeli a film, ez az egész is csak annyira, hogy jó érzés volt neki örömet okozni és vele lenni, de nagyjából ennyi és semmi több. Nem volt az romantikus alkat, ez sem saját kútfőből származott, túl mainstream volt ahhoz, de nem számított, mert a lány örült és most az ismeretségük óta először nem a hibát, vagy a rosszat kereste, hanem egyszerűen csak örült és jól érezte magát. Ettől azonban számára nem lett meghittebb a dolog, kissé feszengett ebben az új szerepben, amit magára erőltetett, bár a lány mellett mindig kellemesen érezte magát, mert önmaga lehetett. De legalább a film kellően rossz és sablonos, úgyhogy tud figyelni Hajnára, bár kissé nehezményezi, hogy úgy dobálják mint az óvodások szoktak játszani az étellel, de nem teszi szóvá, csak egy rosszalló pillantást küld felé.
- Örülök neki.
Sosem volt a szavak embere, nem tudja mit kellene erre mondani, vagy kell-e rá egyáltalán érdemben reagálni. Ha sajnálja, az is rossz, ha más emberekhez hasonlítja, akkor meg még rosszabb. Úgyhogy azt teszi, amihez a korabeli férfiak a legjobban értenek, bölcsen hallgat, megkímélve magát a kellemetlen részektől. De a hallgatás hamar unalomba megy át.
Felsóhajt, majd visszahúzza magához Hajnát és a nyom a hajába egy csókot.
- Azt utálom benned a legjobban, hogy elgyengítettél. Hogy megszerettelek, hogy el kell gondolkodnom azon, vajon mi a fontosabb.
Végig a fülébe suttogva beszél, miközben a tekintetét a filmre szegezi, pedig nem nézi, azt se tudná jelenleg megmondani, ki a két főszereplő. Őszintén beszél, most először fedi fel a gondolatainak azon szegletét, amik eddig rejtve voltak Hajna elől, mindkettőjük érdekében. Az érzelmek és a kötelesség, egyikük sem épp az a fajta, aki leülnek az asztaltársasághoz, ha ez a téma.

Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 11. 12:26 | Link

My Soldier

Éppen szájához emeli a popcornt, amikor Máté elkezd hozzá beszélni. Ezért eléggé nevetségesen néz ki, amikor felé fordul.
- Állj - leteszi a rágcsálnivalót a mellette lévő székre, majd lassan visszafordul a férfihoz. Szemeivel a másikét keresi, míg beszél nagyon szeretné látni azt a szempárt, amely rabul ejtette. Ez most komoly, nem lehet elnevetni a dolgot és szórakozni rajta napokig.
- Nem kell elgondolkoznod. Egyértelmű, hogy mi az és én már megbékéltem vele, jó? - Nehezen, de megtette. Ismeri ezt az életvitelt, tudja, hogy milyen várni, de nem gondolt bele eddig igazán. Eddig is ebben élt, igaz más kötődése volt, de nem kérne olyant Mátétól, amivel teljesen más emberré kellene válnia.
- Gyenge meg biztosan nem vagy, hiszen elbírod azt a terhet, amit én jelentek - itt nem csak a megnőtt valagára céloz, hanem a személyiségére is, mivel az elég nehéz. Tudja magáról, hogy eléggé elviselhetetlen perszóna tud lenni, de minden nap változik, amióta Máté visszajött. Igyekszik, mert szeretné bebizonyítani, hogy képes ilyesfajta emberi kapcsolatra is.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 11. 12:27
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 16:31 | Link

My All

Tekintete lesiklik a közéjük került popcornra. Ha Hajna képest lerakni a kaját, akkor valószínűleg fontos dologról lesz szó, úgyhogy ő is a lány felé fordul és felveszi vele a szemkontaktust, hogy a lány lássa, hogy figyel. Bár amit mond, az már kevésbé tetszik neki, mint a lány komoly tekintete.
- Pontosan ez az, nem érted? Hogy beletörődtél. Innentől kezdve ez sokkal inkább az én felelősségem.
Szórakozottan kezdi el piszkálni Hajna haját, miközben beszél. Nem akar veszekedni, nem arra megy ki a dolog, inkább csak folytatja azt, amit Hajna elkezdett. Beszélgetnek. A kommunikáció amúgy sem éppen az erős oldaluk, eddig pedig csak kerülgették a dolgot. Sőt, Máté még most sem teljesen őszinte, hiszen ő mát tudja, mi lesz a dolgok végkimenetele. Nem fog visszamenni, hiszen nem is mehet, de maradni sem tud és nem is akar. Szüksége van arra, hogy hazatérjen, nem érzi itt jól magát.
- Inkább csak próbálkozok vele.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 13. 16:52 | Link


Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha nem szólnának egymáshoz, hanem csak a testiséget választanák. Mert, hogy a kommunikáció számukra gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy pár pillanattal később biztosan jön egy veszekedés, aminek a végkimenetele soha nem a legkedvezőbb. Ezt most szeretné elkerülni, így nagyon odafigyel minden egyes szavára, mindent jól meggondol mielőtt kiejtené a száján, nem szeretné, ha már az elején elérnék a végzetes kudarcot.
- De hát most adtam a kezedbe a döntést, innentől máris nem a te felelősséged - elmosolyodik, mert nem szeretné, ha Máté vitaindítónak vélné a mondandóját. Ezerszer átgondolta, persze szíve mélyén nem erre vágyik, de elfogadja, hogy ezt kell szeretni. Mert, hogy amúgy minden egyes pillanatát imádja a dolognak, még a várakozást is, hiszen az elején vannak. Az idő majd biztos lassacskán ellene lesz, de egyelőre el van. Ezt a meccset meg amúgy sem kell lejátszaniuk, mert már az elején eldöntött volt, hogy mi lesz. Nem is engedné, hogy másképpen legyen.
- Egész jól csinálod - vigyorogva hajol közelebb és megcsókolja a férfit. Most ez így tökéletes, nem hiányzik semmi. Máté mellett megtanulta értékeli az apró dolgokat és pillanatokat is, bár eleinte nehezére esett, s még most sem ezerszázalékos ezen a szinten. Eléggé labilis a hangulata főleg.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 13. 16:58
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 18:29 | Link

My All

- Pont azért kell, hogy tekintettel legyek rád.
Halovány mosollyal hajol oda a lányhoz és viszonozza  a csókot, másik kezét a lány arcára simítja és közelebb húzza magához elmélyítve a csókot, jó sokáig nem is engedi el. Ritka alkalom, ki kell használni. Miután véget vet a csóknak sem húzódik el túl messzire, kihasználja a kínálkozó alkalmat, amennyire Hajna engedi és remélhetőleg fogja.
- Próbálkozom.
Ahogy sok minden mással is próbálkozik, például, hogy moderálja magát. Megfogadta, hogy ma úriember lesz, de ez nehezebben megy, mint az gondolta és a nő sem éppen segít a helyzeten. Miután rájön, hogy Hajna miben mesterkedik feltartja a kezeit, hogy bele tudjon mászni az ölébe, majd mikor elhelyezkedik és ismét megcsókolja az egyik keze a tarkójára talál, beletúr a hajába majd határozottan ráfog, hogy irányíthassa a csókot. Másik keze elindul szép lassan fel a lány combján, majd mikor eléri a combja közepéig összefogja a finom anyagot és egy határozott mozdulattal beleszakít.
- Hoppá.
Hangja kissé rekedtess, de hallani, hogy jól szórakozik azt pedig, hogy a film megy már régen elfelejtette, csak a nőre koncentrál.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 13. 18:50 | Link


Egy röpke pillanatra elválik Máté ajkaitól, de nem igazán tud értelmeset mondani, így nincsen sok értelme a cselekedetének. – Csss – csak azért mond valamit, hogy ne legyen ez az egész annyira nyomi, mint amilyennek éppen érzékeli, de ezután már tapasztja is össze a szájukat, s ha már lehetőséget kap rá, bizony belecsusszan a férfi ölébe. Eljutottak a moziba, tehát itt akkor már elvileg mindent lehet, főleg így,  hogy rajtuk kívül nincs más a teremben.
- Kedvellek. Nagyon és ez nem fog elmúlni, amikor majd visszamész - a kedvellek gyenge megfogalmazása annak, ami igazából kifejezhetné azt, amit érez.  De neki ezekkel a dolgokkal bajai vannak, így nem tudja egyik napról a másikra ki is mutatni.
Kezeivel kigombolja az inget, azért hogy ujjaival finoman elkezdhessen játszani az immár szabad felsőtesttel. Aztán csak sodródik azzal, ami jön. Nem érdekli, hogyha véletlenül meg fogják bánni.

Pár héttel ezelőtt, ha valaki azt mondja neki, hogy ilyen helyzetben fogja találni magát, lazán kineveti. Máté teljesen felforgatta a világát és egy olyan énjét hozza ki belőle, ami többnyire még saját magának is ismeretlen volt. Csillogó szemeit a másikéban pihenteti meg. Arcán a pillanat törtrészéig megjelenik a szomorúság fakó árnyalata, s hogy ezt leplezze egy csókot nyom a férfi ajkaira.
Gondolatai messze járnak, azon töpreng, hogy még mivel tudná feldobni azt a kevés időt, amit még együtt tölthetnek. Hiába áll tőle messze a romantika és annak bármilyen formája, muszáj valahogy ezt a mozis dolgot majd viszonozni és most nem a felnőtt tartalmakra kell gondolni.
- Teljesen más ember leszek tőled – egy mélyről érkező sóhaj szakad ki belőle, de azért mellé félszegen elmosolyodik. Még nem tudta eldönteni, hogy ez jó -e vagy esetleg rossz. Majd talán idővel ki fog derülni.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 13. 18:51
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 22:30 | Link

My All

Szorosan fogja magához a lányt, el sem akarja engedni. Tekintete a vászonra siklik, de fogalma sincs hol tart a film, de nem zavarja túlságosan a dolog. Bár egy minimális kíváncsiság lett volna benne, hogy milyen is Hajna ezirányú érdeklődése. De sokkal érdekesebb volt az, ami történt, úgyhogy úgy van vele, hogy majd máskor megnézik ezt a filmet, amikor oda is tud figyelni.
A cél végtére is az volt, hogy boldoggá tegye, és ez nyilvánvalóan sikerült, annyira nem zavarja, a dolog. Most olyan irányba halad a dolog, hogy lesz rá lehetősége. Sőt, ami azt illeti, kicsivel előrébb kell löknie a dolgot, úgyhogy ami a szívén, a száján, muszáj tudatosítani a lányban is. Nem tudja, meddig lesz rá lehetősége, de hamarosan mennie kell, ennyi biztos. A kérdés már csak az, hogy mikor fogja mindezt közölni Hajnával, akarta, de nem tudta.
- Én meg szeretlek.
Válaszol egyszerűen, miközben végigsimít a lány haján.  
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 18. 22:34 | Link


Zavartan pislog Mátéra, valószínűleg most a lenne a legelvárhatóbb reakció, hogy sipákolva omlik bele a férfi ölébe és örömködve válaszolja azt, hogy ő is. Mert persze, hogy ez sokkal több, mint egy egyszerű kedvellek. Megveszik érte, attól a gondolattól pedig, hogy milyen sokszor kell elválniuk, szinte megbolondul. Nem gondolta volna, hogy egyszer még azt mondja, hogy mennyire igaza volt a férfinak azzal, amikor azt mondta neki 'ne kedvelj meg'.
Nyújtózkodik egyet, majd mosolyogva tekint a másikra. - Majd elmúlik - mosolya nevetéssé változik. Persze, hogy elvicceli, még akkor is, ha tudja, hogy ez Máténak mennyire nehezére eshetett kimondani.
- Én is Máté, annak ellenére, hogy tudom, mennyi fájdalom fog érni emiatt - teljesen nyugodtan beszél, mintha csak egy csekk befizetését vagy a holnapi ebédet tárgyalnák. Másokkal ellentétben ő nem tud ettől elájulni, így csak megvonja a vállait, majd lassan lemászik a férfiról és a ruhájával kezd el babrálni. Ha már elszakították, akkor kell rajta valami kis alakítás, hogy rajta maradjon. Egy szakítás itt, egy ott, aztán összekötözés és kész is. Talán így nem fog lehullani róla az anyag.
- Ha azt mondanám, hogy ne menj vissza, akkor mennyire tűnnék önzőnek? - csak feltételezés, nyilván nem fogja ezt mondani, de azért a gondolattal eljátszik. Túlságosan mesébe illő lenne az, hogy most miatta a katona életmódnak annyi és majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Valószínűleg mindketten hamar belerokkannának a dologba, ezt pedig nem szeretné.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 18. 22:35
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 23:04 | Link

Nem igazán tudja megfogalmazni még magának sem, mi mondatja ezt ki vele. Talán attól tartott, hogy legközelebb nem lesz megfelelő a helyzet, bár mondják, hogy a férfi gyakran mondja ezt ilyen helyzetben és utána meg is bánja. De Máté inkább attól tart, hogy legközelebb nem lesz alkalom, ahová illene ez a szó. Talán ez az, ami arra késztette, az alkalom, kínálkozott és kimondta, most már kerek a dolog és nem kell ezen tovább agyalnia.
- Bár tudnék ellene mit tenni.
Tudja, hogy Hajna arra gondol, hogy mennyi fájdalom fogja érni ha elmegy, és nem két hónapra, hanem hétre. Tehetetlenségében fújtat egyet, majd megpróbál ő is valami normális formát ölteni.
- Ez nagy önzőseg, tudod, hogy lehetetlent kérsz.
Tekintete eljátszik a szakadt ruhán, szívesen eltépné róla megint, talán gyakrabban kellne alkalmaznia ezt a techinkát, de most nem veszhet el a részletekben, komoly dologról van szó.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 18. 23:05 | Link


Nyújtózkodás közben megropogtatja néhány csontját és egy sóhajt enged ki tüdejéből. Tudta, hogy félreértelmezi a katona majd a kérdését, de egyáltalán nem bánja, hogy belemennek egy kicsit ebbe a témába. Muszáj néha erről is társalogniuk, még ha csak érintőlegesen is.
- Nem kértem, csak feltételezés volt, érdeklődés - elmosolyodik, hiú ábrándokba már régen nem engedi beleesni magát. Megfogadta magának, hogy nem fog görcsösen arra koncentrálni, hogy mi lesz, legalábbis ebben a kapcsolatban nem. Inkább foglalkozik a jelennel, ami most felettébb izgalmas és sokat ígér.
- Én tudod, mit utálok benned? – mivel már sikerült annyira rendbe tennie magát, amennyire a helyzet engedi, ezért lehuppan a korábbi helyére, ami a férfi mellett található. Szeméből eltűri a kósza tincseket, melyek takarják a kilátását, majd próbálkozik felvenni a film fonalát. Talán túlságosan is gyorsan vált témát, de nem akar az érzelmekbe burkolózva ácsorogni a férfival szemben. Az olyan gáz lenne..
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 18. 23:06
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 21. 16:09 | Link

My All

Meddő kísérletek sora következik, amikor is Máté megpróbálja felvenni fonalat, úgy mindennel. De egyszerre több dolog nem igazán telik tőle, főleg most. A vászonra pillantva egy ismerős arcot sem lát, számára csak dialógusok összessége, de semmi értelmes. Inkább a lányra figyel, az sokkal kifizetődőbb. Miközben a gondolatai elragadják, szórakozottan csavar egy tincset a lány barna hajából az ujjai közé, kicsit meghúzgálja, aztán szabadon engedi.
- Tudom, hogy nem kérted. Számítanak rám, nem hagyhatom cserbe őket.
Részéről ennyi, nem akar most belemenni abba, hogy a helyzet milyen, mert órákig tudna erről beszélni, de félő, hogy Hajnát nem kötné le sokáig a politika.
- Van pár tippem. De hallgatlak.
Könnyíteni kell a témán, végtére is, ez egy randi, úgyhigy bújkáló mosollyal a szája szélén pillant le rá, kíváncsi ezúttal mit fof Hajna a fejézhez vágni.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 21. 22:38 | Link


Nem néz a másikra. Ez a téma nagyon rosszul érinti, holott már a legelején tudta, mi vár majd rá. Igyekezett nem belebonyolódni ebbe a dologba, de ráébredt arra, hogy nem tudja elkerülni a felé száguldozó lövedéket,amely jelen esetben maga Máté. Kifejezetten örvend annak, híd a férfi sem kíván jobban belemenni a témába, ráérnek még ezen agyalni.
Tekintetével megpróbál a filmre és a mellette lévőre is koncentrálni, de ebből csak egy iszonyatosan béna bandzsulás lesz, ezért úgy dönt, hogy inkább minden figyelmét a katona kapja. Képes lenne ő is egyszerre többfelé figyelni, de nem tud betelni a mellette ülő férfi látványával.
- Hát először is. Utállak azért, amilyen hírt hoztál - Egyértelmű, ki lenne az a hülye, aki ne utálná azt, aki bármelyik családtagja halálhírét hozza.
- Aztán azért, mert ennek ellenére idejutottunk - felnevet. Ki az, az őrült, aki képes beleszeretni abba az emberbe, aki összetöri a világát? Hát egyértelmű, hogy ő.
- Már most utállak a jövőbeni veszekedéseinkért is - még mindig nevet, nincsen olyan opció, hogy ők ketten békében fognak megmaradni, ezt pontosan jól tudja.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 21. 22:39
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 18:37 | Link

My All

- Ez csak három.
Ő nem ezekere tippelt volna, de nem akar további ötleteket adni, bölcsebbnek látja ebben a helyzetben inkább hallgatni és örülni, hogy megússza ennyivel, most legalább is. Aztán később úgyis kibuknak a dolgok, számos idegesítő tulajdonsága van, ezt tudja magáról, ahogy tisztában van az erősségeivel és a gyenge pontjaival is. Hajna lehet, hogy észre sem vette, hogy jó néhányba bele is taposott az utóbbi időben.
- Akkor marad még bőven sanszom, hét legalább.
Biztosan fog majd még hibázni, mindketten fognak, a távolság, ez az egész, a múlt túlságosan beárnyékolják azt, ami közöttük van, a közelmúpt eseményei pedig rátesznek egy lapáttal, de ha nem jön el, akkor talán soha nem látják egymást viszont, és ha Ákos nem hal meg, akkor akkor bizony eszébe sem jutott volna Magyarország. Túl nagy volt az ára annak, hogy most itt ülnek. Magában hümmög, nyilván nem fogja ezt megosztani Hajnával, helyette csak próbál visszatérni a jelenbe. Felesleges lenne bolygatni a közelmúlt eseményeit,
 úgyis minden éjszaka ezzel álmodik, nem akar ébren is szembesülni ezekkel a képekkel. Ráadásul Hajna sem túl jó alvó, mindkettőjükre rossz hatással lenne ha ebbe bele menne. Nem, a mai napot nem akarja elcseszni, ha már úgyis minden el van kettőjük között, ma jól fog csinálnia, csak azért is.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 23. 18:39
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 23. 19:32 | Link


Oldalra dönti a fejét, tekintetét nem tudja levenni Máté ajkairól, amelyek nem azért vonják magukra a figyelmét mert éppen beszél. Teljesen máshol jár, még el van veszve az iménti pillanatban, valamiféle euforikus hangulatba került. Ez a férfi teljesen mássá teszi, olyan énjét szabadítja fel, amelyet még ő maga sem ismert. Csak akkor tér vissza a jelenbe, amikor úgy érzékeli, hogy bizony már mondania is kellene valamit, mert hát a férfi erőteljesen hallgat és nézi. Próbálja felidézni, hogy milyen szavak is hagyták el a száját, de ez nem igazán megy neki. Tekintete lassan az ajkairól végigvándorol rajta, majd a szemeiben állapodnak meg. Kezét megemeli, a benne lévő popcornt a másik felé nyújtja, s mielőtt még megszólalna, iszik egy nagyobbat kortyot a borocskából.
- Nem szeretném, ha kihasználnád azt a hetet - a van még hét szavak megragadtak benne, így megkockáztatja, hogy mit mondjon rá. Igazából annyira nem lőhet mellé, mert ha még nem is arra válaszol, amit Máté mondott, akkor is témába vágó lesz. Arcára mosoly ül ki, mivel vágya egyértelmű, de azzal is tisztában van, hogy lehetetlent kér. Mindketten bármelyik pillanatban tudnának akár száz dolgot is felsorolni, ha rá lennének kényszerítve. De úgy tűnik, hogy mostanra már sikerült eljutniuk arra a pontra, hogy meg tudják gondolni, mit vágjanak a másik fejéhez.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 23. 19:33
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 23:20 | Link

My All

Lenyúl a szék alá a poharáért, majd jó nagyot kortyol a vodkaszódába, szerencse, hogy nem lökték fel és mivel eddig nem az italozással foglalkoztak, még félig tele is van, pontosan úgy, ahogy most Máté látja a világot, pedig ő tipikusan az az ember, aki még csak nem is félig üresnek, hanem egy pohárnak látja, amivel túl sokat foglalkoznak.
- Azt hittem akkor van tűzijáték, meg nagy szerelem, ha van tíz dolog.
Bármennyire is szomorú, valószínű, hogy ki fogja használni azt a hetet, nem most, majd máskor. Jó gyerek lévén tartogatja, de majd igyekszik számon tartani, nehogy több legyen mint tíz mert akkor lehet bajba kerül, vagy szakítanak, vagy valami ilyesmi. Nem ért hozzá, így csak a sötétben tapogatózik. Ez a szar meg ami a vásznon folyik nem vitte közelebb a megoldáshoz. Egy ideig csöndben nézi a hihetetlen dramaturgiát majd unottan visszafordul a lány felé.
- Azt hittem azt fogod mondani, hogy nyers vagyok és szótlan. Hogy hűvös.
Végtére is mindez igaz. Nem az a beszélgetős fajta, csak akkor szólal meg ha nagyon muszáj, vagy ha parancsot kap rá, egyébként nem szokott csak úgy nekiállni a napjáról mesélni, mert úgysem érdekel senkit. A többi meg jön a lényével, a seregben nincs szüksége az érzelmeire, csak a józan eszére, az ösztöneire, mert azok soha nem vezetik félre, legalábbis az esetek többségében nem.
- Mikor lesz vége ennek a...filmnek?
Elérkezett az a pont, hogy már nagyon unja, de nem meri megsérteni a nagy kedvencet, mert a végén még a képébe önti a vodkát, vagy hozzávágják a popcornt, úgyhogy igyekszik szépen kifejezni, hogy a dolognak ez a része nem igazán van a tetszésére, ám a korábbi részekért nagyon is odavolt.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 23. 23:34 | Link


A film már másodlagos szerepet tölt be, csak a kettejük közötti kommunikáció alapjául szolgál, de azt sem tudja merre tart. Nem is tudná érdekelni és lekötni, hiszen az a férfi van éppen mellette, aki az őt körülvevő sötétségből és bezártságból rángatja ki. Ezt pedig, ha akarná sem tudná figyelmen kívül hagyni.
- Ha 10 dolgot utálok benned akkor már jók vagyunk? - muszáj elnevetnie magát. Ez a feltételezés eléggé viccesen hat számára a katona szájából. Eddig bele sem gondolt abba, hogy szerelem van közöttük. Sodródott, nem szerette volna felcímkézni a dolgot, pontosan azért, mert tudja, hogy mennyire fáj minden egyes pillanat, amikor el kell szakadnia az emberétől. Érezte ő, hogy valami más, hiszen eddig senkihez sem kötődött ennyire, de így kimondva, úgy érzi ez az egész túlságosan valóságossá kezd válni. S amíg az út végén a fájdalmat látja csak, addig biztos, hogy sok harcot fog még vívni a mellette helyet foglalóval.
Most egy pillanatra odafordítja a tekintetét a vászonra. A film  már lassan a végéhez ér, elhangzik a bűvös 10.pont is, ezért már nem nézi tovább hanem teljes erőbedobással figyel a férfira.
- Nem utálom ezeket benned. Néha idegesítenek, de nem utálom őket - hiszen ő maga is ilyen, ezért nehezen utalhatna ezekért a tulajdonságokért. Bár néha saját magát kifejezetten tudja utálni, hogy ilyen, de Mátéban éppen ez érdekli. - Mindjárt, ne aggódj - hátát neki veti a széknek. Töm magába még egy kevéske popcornt, kiissza a maradék italát és úgy nézi a katonát. Nem tudja, hogyan jutottak ide, de most kezd rájönni, hogy jelenleg ez az ember a családja, pedig aztán három-négy havonta ha látják egymást. Micsoda filmbe illő történet ez.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 23. 23:34
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 23:57 | Link

My All

Örül neki, hogy bár tipikus randinak indult, mégsem ülnek magukba roskadva szótlanul. Igaz, ehhez hozzá segít az, hogy csak ketten vannak, mert nem kell tekintettel lenni mádik ötven emberre, na meg, hála az öreg hangszóróknak, kiabálniuk sem kell, egész kellemes így, gondolatban meg is veregeti a saját vállátt.
- Ehhez te értesz.
Gondol itt a filmre, hogyha már Hajna annyiszor látta akkor biztosan tudja, hogy működnek az életben is ezek a klisék. Meg hát, távol álljon tőle, hogy ezt hangosan kimondja, de Hajna a lány, neki kell elsősorban a csupasz romantikát felöltöztetni. Lehet, hogy több negatív tulajdonsággal még vonzóbb lenne, ki tudja? Már rég feladta, hogy megértse a mellette ülő boszorkát. De azért valahol örül, hogy nem kellett tíz dolgot meghallgatnia magáról ami annyira szörnyű. Három még simán belefér, kevés is, ha őt vesszük alapul.
- Ezt azért jó hallani.
Hát valamiért mégiscsak együtt vannak, vagy mi alapul, már ha ez azt jelenti. Mert számára egyértelmű.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 24. 00:02
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 24. 12:01 | Link


Összeráncolja a homlokát és értetlenül pislog Máté irányába. Még a feltételezés is sértő, hogy ő ilyenekhez ért. Hát eddig nem tűnt fel a drágaságnak, hogy Hajna nem olyan? Pedig már hányszor megbeszélték ezt, erre most meg ilyen ostobasággal jön a katona. Egy ideig morfondírozik, hogyan és miképpen vesse a férfi szemére, hogy ez mennyire sérti a fülét, de aztán elhagyja a dolgot, mert mégis csak jobb a békesség, ne hogy már egy ilyenen kapjanak össze. Ő aztán mindenhez ért -majdnem - dehogy a szerelem témához vajmi keveset az már ezer százalék. A csalódások és visszautasítások sokkal inkább a szakterületei, mint ez az egész, ami kettejük között zajlik.
- Szerintem ha olyan fiú lennél, nem is állnék veled szóba - nézhetne ki ennél százszor jobban is, akkor se érdekelné, ha nem ilyen lenne a személyisége. Ez a Mátés szuper erő, éppen azzal vonzza magához a lányt, amivel lehet, hogy másokat kikergetne a világból. De hát, ha Hajna sem egy egyszerű eset, akkor miért vágyna valaki normálisra? Az olyan unalmas lenne.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 24. 12:02
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 24. 12:39 | Link

My All

- Na hát ezt örömmel hallom.
Bár fogalma sincs, pontosan milyen az a fiú, vagy inkább férfi akivel Hajna nem állna le, de azért van pár tippje. Például nem tudná elképzelni egy szőke bájgúnár, aki egy ecsetet hord a feje tetején, rózsaszín pólóval, miközben egy slusszkulcsot pörget az ujján, hogy mindenki lássa milyen autóval járkál, de ez egy elég szélsőséges elképzelés. Alapvetően nem tudná elképzelni egy nagyképű seggfej mellett, aki elhiszi magáról...nem, ő nem az a nő aki erre rendeltetett. Például azért, mert soha nem tudja, mikor kell csöndben maradni, vagy épp visszavenni egy kicsit. De pont ez keltette fel Máté figyelmét, hogy Hajna más. Nem az a tipikus lány, hanem az, aki elbírja azt, ami vele jár és ezzel az élettel. Még jó, hogy nem kell megváltoznia, mert arra nem lenne képes, hogy a korábbi életét sem tudná még ott hagyni, egyelőre még nem. És örül neki, hogy Hajna megbarátkozni látszik a dologgal, mert sajnos vagy épp nem sajnos, ennyi az, amit jelenleg nyújtani tud. A kevésnél egy kicsivel több, több, mint amire Hajna számít, de kevesebb, mint amit érdemelne. Erre a gondolatra felmordul, de mielőtt teljesen őrültnek titulálná a mellette ülő barna, rápillantva a vászonra hatalmas megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy hatalmas nyálcsere van, ami talán már a végét jelenti ennek a bárminek.
- Azt hiszem lassan vége lesz..
Muszáj hangosan ki kimondania, hogy a lány megerősítse a dolgot. Most már szívesen menne tovább, menne máshova, vagy ültetné vissza Hajnát az ölébe, de a filmekből ennyi elég volt. Nem tudja, a lánynak mihez lenne ezután kedve, így egyelőre nem mond semmit, nem is nagyon tervezett ezután, úgy volt vele, hogy a helyzet majd adja magát. Nem futottak el előle, nem pofozták még meg, szóval jó irányba halad a randi.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 24. 21:27 | Link- Ja. Vége - megvonja a vállait. Felváltva járatja a tekintetét a vászon és a férfi között. Kifejezetten jól érezte magát itt,  de hogy még egy filmet végèig kelljen ülnie arra képtelen lenne. Ahogy nézi Mátét rajta is éppen ugyanezt a szenvedést véli felfedezni. A program jó volt, de nem kell túlzásokba esni vele ez 80-90 perc éppen elég volt arra, hogy a valagán ücsörögjön, többet már nem bírna. Miközben feláll a székből, nyújtózik és kiropogtatja a csontjait. Mikor ezzel a 'rituáléval' végez, újfent igazit az eltépett ruhán, hogy tényleg úgy álljon, ahogy a legjobban lehetséges ebben az állapotában.
- Mik a további terveid? - Lehet érteni a ma estére, de akár kettejük ügyére is. Teljesen Mátéra bízza a választást, még csak utalást sem tesz arra, hogy mit szeretne. Úgy érzi, hogy a férfi ma teljesen belelát anélkül is, hogy a szájába adná a szavakat. Ez pedig nagyon imponáló számára. Eddig is tudta, hogy komoly érzéseket táplál a katona irányába, de most újfent bebizonyosodott, hogy túlzottan is el kerettel kötődni hozzá. Hogy miért, azt nem tudná megmagyarázni, de kezd tetszeni neki az, amit kivált belőle Máté. Talán még képes is lenne megszokni.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 25. 08:12
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 25. 08:26 | Link

My All

- Hmm...nagyon jó film volt.
Vigyorogva odahajol a lányhoz és ad neki egy hosszabb csókot, csak úgy szórakozottan, miközben megy a szereposztás. Igazából ha nemm volna a kis közjáték és nem beszélgettek volna, tuti elalszik. Alapvetően nem szokott törődni a fáradtsággal, de a sötét, unalmas helyeken megesik, hogy bebólint az ember.
- Nem gondolkodtam rajta, mihez volna még kedved?
Ő nyitott mindenre, de arra gondolt, hogy majd ezután jön az, mit lerendeztek film közben, vagy bármi. Ennyire előre nem gondolkodott, úgyhogy bajban van.
Fejét csóválva próbál valami értelmes ötlettel előállni, aztán rájön, hogy Hajnának van egy nagyon is szimpatikus gyöngéje, ami kapóra jön. Imád enni. Nem akar még visszamenni abba a dohos, lemaradott faluba, ahogy az egyetemváros sem túl vonzó, szíve szerint New Yorkba vinné vacsorázni, de be kell érniük ezzel.
- Sétáljunk egyet? Vagy éhes vagy? Elviszlek a mekibe ha szeretnéd.
Széles vigyort ereszt, miközben felkel és megigazítja magán a cuccait.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 25. 08:27
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 25. 08:42 | Link


Vigyorogva viszonozza a csókot, amit talán egy kissé tovább húz, mint illene. Nem gondolta volna, hogy lesz valaha valaki, akinek az érintésétől nem viszolyog annyira. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsen meg a dolog. Sajnos még létezik és sokat kell harcolnia azért, hogy néha ne kapjon sikítófrászt vagy indokolatlanul ne verje meg Mátét. Bár ezen a téren esélye nem lenne, de biztosan megpróbálná. Sokat küzd, csak igyekszik palástolni, mert nem szeretné, ha a férfi felfedezné, hogy bizony nem múlt el az érzés, csak vissza van fogva. Kellemetlen lenne, ha a katona úgy érezné, hogy nem érhet hozzá, mert bármikor robbanhat, bár ez a veszély az érintéstől való viszolygás ellenére is megvan.
- Bármi jó, amit együtt csinálhatunk - nagyon rossz ezekben a közös programokban, nem szokott randizni vagy elmenni bárhova is. Maximum Scarlettel a boltba, de az nem igazán említhető közös nevezőn azzal, ami éppen itt történik. Ennek köszönhetően az ötletei is elég gyatrák, csak a tipikus filmekből szedett sablonokat lenne képes felsorakoztatni, de valószínűnek tartja, hogyha őt is untatnák ezek, akkor Máténak sem lennének a kedvencei.
- Nem tudom mit szoktak csinálni a 'párok '. Mármint, engem ha leraksz a sarokban és egy doboz popcornnal És azt mondod nézzelek az is jó - elmosolyodik. Elég nagy mese ez a részéről, mert valószínűleg nem bírná ki tovább egy percnél, eleget ücsörgött már, így muszáj megindulnia.
Miután sikerült rendbe szednie magát, újra végigméri Mátét, kicsit közelebb tipeg hozzá és kezével az összeborzol hajat megpróbálja eligazítani, bár neki így is tetszett. Tekintete végig a másikéban pihen, bele tudsz veszni a szemeibe, így ha azt kell a nap hátralévő részében vizslatnia, azzal valószínűleg már tényleg meg tudna békélni. Alsó ajkát finoman beharapja, majd hümmög párat, mielőtt megszólalna.
- Miattad fogok elhízni, mindig tömsz - vigyorogva hajol közelebb, hogy egy csókot adjon. Maga sem hiszi el, hogy sikerült egy kétes jelentésű mondatot elejtenie, anélkül, hogy közben röhögő görcsöt kapott volna. Bár azt meg kell hagyni, hogy élvezi az ilyen kijelentéseket, Máté mellett meg olyan könnyedén sikerül elejteni egyet-egyet.
- Sétáljunk, aztán lesz valami - lép egyet hátra, hogy megadja a kezdő lökést az indulásra. Na meg azért is, mert ha tovább marad benne a férfi bűvkörében, akkor nem fognak innen elindulni egy hamar. Az igaz, hogy kell neki a mozgás, de most egy más formájára vágyik.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 25. 08:42
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 25. 09:19 | Link

My All

- Menjünk.
Vigyorogva nyújt kezet a nőnek, mert ő ekkora úriember (is tud lenni) majd kihúzza Hajnát a teremből az előtérbe, de neki még muszáj visszamennie. Felmegy a gépterembe, mindent visszarak oda, ahol találta, árantalanít, biztosít, hiszen kölcsönbe kapta a helyet, az a minimum, hogy rendben adja vissza és nem csinál bajt. Ezekután tér vissza csak az előtérbe és megfogja a lány kezét, hogy visszatérve az utcára bezárhassa a rácsokat a mozi ajtaján. A kulcsot a zsebébe süllyeszti, majd szórakozottan körbepillant a szűk, sötét utcában. A távolban valahol zene szól, de ők nem abba az irányba fognak menni, amerre a tömeg van.
- Mi a kedvenc kajád? Mert fogalmam sincs.
A hamburgerrel csak tippelt, mert úgy van vele, hogy azt mindenki szereti, bár nem mindenki a gyors formájában, többek között ő sem, de egy jó adag húsra nem tud nemet mondani. Bár kedvence az nincs, az esetek többségében nem válogathat, eszi amit kapnak.
Közben elindulnak a másik iránya, szép lassan vissza a Duna mellé a sétáló utcához. Ott van néhány étterem hátha megtetszik Hajnának valamelyik.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 25. 09:20
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 25. 19:42 | Link


Utolsó ruha és haj igazítás, a rózsát sem felejti el és még olyan rendes kislány is lesz, hogy a szemetüket is kiviszi. A virágot semmi pénzért nem szeretné elhagyni, ha már végre kapott egyet, talán utoljára kislány korában volt ilyenben része. Akkor is csak azért, mert az óvónénik gyakorlatilag kötelezték rá a fiúkat, hogy adjanak virágot a lányoknak. Mekkora hülyeség volt az is. Amíg Máté áramtalanít és elvégzi a szükséges teendőket, kidobja a szemetet, majd a hátát a pultnak dönti. Türelmesen várakozik, közben pedig jót mosolyog azon, ami odabent történt. Mikor a férfi megérkezik, nyom az arcára egy puszit, aztán odanyújtja neki a kezét és elindul mellette.
- Hááát. A tésztákat imádom, mármint gyakorlatilag bármivel megeszem. De azt hiszem a carbonara az igazi számomra- meg te. Valószínűleg ezt is hozzá kellene tennie, de inkább csak vigyorog magában. Nem akar egy kiéhezett lánykának tűnni, akinek más nincsen a fejében, mint az, hogy széttegye a lábait.
- Ha még azt is megcsinálnád.... hűűűű - úgy tűnik ez a kaja téma soha nem lesz lejárt lemez. Nem is tudná hirtelen, hogyan hálálná meg, ha Máté ezt is elintézi neki, persze a nyilvánvalón kívül.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 25. 19:43
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 27. 18:02 | Link

My All


- Szóval most fel kellene kutatnom egy olyan helyet, hol lehet Carbonarat kapni?
Nevetve engedi előre a lányt, hogy mellettük elférjen egy spanyol pár, legalábbis amit hallott belőlük abból ezt szűrte le, a hangjukat gyorsan elnyeli a forgatag mert a kései időpont ellenére nagyon sokan vannak a Lánchídon, turisták, leginkább, akik gyönyörködnek a kivilágított Budapestben. Ő is lassít egy kicsit, de nem áll meg, mert ahová menni készülnek, onnan szebb a kilátás és talán nem is lesz ekkora a tömeg.
- Meglátjuk mit tehetünk.
Magabiztosan, halvány mosolyt igyekszik leplepzni. Szerencse, hogy Hajna mögött megy, így nem kell attóp tartania, hogy lerombolódik az imidzse.
Mikor ismét egymás mellé érnek keze végigsiklik a lány hátán, egészen le a fenekéig és ott megpihen egy rövid ideig, szíve szerint belemarkolna, vagy rácsapna egyet, de közönség előtt ez nem tűnik a legjobb ötletnek. Na meg nem szeretne nagy pofonnak kis gazdája lenni, bár megérné. Közben átérnek a hídon így a vár feléjük magasodik csak egy rakás lécspő választja el őket a céltól. Máté lezseren végigpillant a lépcsőkön, kihívás illata csapja meg az orrát, a szeme sarkából a szerelmét vizslatja.
- Lépcsőzzünk, vagy kerüljünk az erdős részen?
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 27. 18:02
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 27. 18:21 | Link


- Dehoooooogy. Tudod, hogy milyen bélpoklos vagyok. Szinte bármit megeszek - lassan tipeg Máté előtt, pont annyira, hogy popsija néha még hozzá is érjen a másikhoz. Persze nem direkt...hát tehet ő erről a fránya tömegről? - Amúgy is azt nem te csinálnád, úgy már nem is jó - nem biztos benne, hogy a férfi minden szavát érteni fogja, de azért lelkesen mondja a magáét. Kiabálni nem fog, mert másra meg nem tartozik a kettejük közötti társalgás egyetlen egy szava sem. Meglepődve pislog fel Mátéra és kezét finoman letessékeli a fenekéről, majd inkább megfogja. Értékel ő minden egyes érintést, amit tőle kap, de azért a nyilvánossággal vannak még gondjai. Főleg az ennyire intim érintések esetén, mert bizony számára ez az. A véletlen simulásokhoz másképpen viszonyul, bonyolult ez a nő ezen a téren, az már egyszer biztos.
- Lépcsőzünk - nem azért, mert ennyi energiát érez magában, hanem mert semmi kedve kerülni. Inkább nem fog mozdulni napokig, csak jussanak fel minél hamarabb.
- Mondanám, hogy versenyezzünk, de valószínű a felénél meghalnék, illetve ezeket a lábbeliket nem arra tervezték -  a jó kifogások sosem rosszak és hála az égnek most a cipők az ő megmentői. Na meg valószínűleg tényleg megpusztulna az 5. lépcsőfok után, aztán Máté vihetné fel a hátára kapva.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. június 27. 18:21
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 27. 19:04 | Link

Elégedetten veszi tudomásul, hogy Hajnának van tartása, megfogja a kezét és ezúttal már rendesen viselkedik.  Bár itt nem csak a erről van szó és ezt tudja jól. Kivételesnek és roppant szerencsésnek érzi magát, mert hozzáérhet a lányhoz, ám tudja, hogy ez Hajna számára nem mindig felhőtlen öröm és, hogy nem kellene feszegetnie a határokat. Bár Máténak fogalma nincs mit várt, ha így riszál előtte. Ezt egy normális férfi nem tudja megállni, pláne nem egy olyan, ki igencsak ritkán láthatja a ringó csípőt, amiért oda van.
- Hát akkor majd megtollak hátulról.
Még jó, hogy kondiba van. Néhány lépcsőfokkal a lány előtt sétál, hogy felhúzza, egészen az első fordulóig. Kész arra, hogyha a magassarkú vészhelyzet elmérgesedik, akkor felcipelje Hajnát, de egyelőre még megadja neki a lehetőséget arra, hogy önálló nőnek tűnjön, aztán ha jön a nyüszítés, akkor majd úgyis közbelép, mert ekkora gavallér. De szeretné megvárni amíg jön a szenvedés.
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. június 27. 20:23 | Link


Tartás az van neki, néha már annyira sok is, ami benne van, hogy bárkit ki tudna vele kergetni a világból. Mellé párosul a makacssága és akaratossága, ennek a háromnak pedig a kombinációja végzetes vitákhoz és veszekedésekhez vezethet. Éppen ezért próbál néha engedni egy kicsit, igyekszik és harcol, de sajnos sokszor jönnek vissza a múlt rémképei, amelyek nem engedik azt, hogy jól érezze magát valaki társaságában úgy, hogy utána ne keresse azt, hogyan bűnhődhet érte. Ezt még sose mondta el Máténak, de nem is mer elé állni azzal, hogy hé, minden egyes együtt töltött napunk után, nekem muszáj még egy újabb sebet szereznem. Retteg a reakciótól.
- Hahh. Csak szeretnél megtolni, hátulról – ostoba gondolatai közül a férfi kellemesen zengő hangja ébreszti fel. Le kell tisztáznia magában, hogy most ide kell figyelnie és élvezni a ritkán adódó pillanatot, ráér majd később bánkódni amiatt, amik történnek. Küld egy pimasz vigyort a férfi felé. Bár igyekszik tartózkodónak és prűdnek tűnni, néha megenged magának egy-egy kéretlen megjegyzést, mert a szavakkal még mindig jobban tud bánni, mint az érintésekkel.
Nem kell őt annyira félteni, ha nehezen megy majd a sétálás, akkor jobb híján megválik a cipőtől, nem zavartatva magát, hogy valamibe beleléphet. Volt már ennél rosszabb sérülése is.
Kitartóan lépeget egészen felfelé, egyetlen egy panaszra utaló szó sem hagyja el a száját. Többnyire azért, mert minden energiájára szüksége van. Atyaég de rossz ötlet volt ez az egész.
- Lefelé legalább gurulok, ha már olyan dagi lettem - Még mindig nem tudja elengedni ezt a megjegyzést, valószínűleg egy darabig nem is fogja. Bár eléggé vicces, hogy most is enni indultak, így hát Máté az egész súlyfeleslegének az okozója, legalábbis az egyetlen hibáztatható személy.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. július 2. 22:54
Hozzászólásai ebben a témában

Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. július 2. 10:15 | Link

My All


- Bármikor szívesen megtollak, ezen ne múljon.
Már csak azért is lemarad, hogy rácsapjon a fenekére de szerencsére senki nincs a közelben. Ennyi igazán kijár neki a mai nap után, na meg, egyfajta figyelmeztetés is a lánynak és ha bár őt nem is szórakoztatja, Mátét nagyon. Mivel nincs tömeg, így egész gyorsan felérnek, itt viszont már hála a nyárnak, kódorog pár kalandosabb kedvű turista. A tetejéhez még hiányzik egy kis emelkedő, de a kilátás innen is pazar. Kár, hogy ez csak a látszat, miközben a belvárosban egymádt váltják az omladozó épületek, a külvárosban pedig halomra állnak a panelek. A külföldiek ebből semmit sem észlelnek, élvezettel pózolnak a csodás háttér előtt. Még szerencse, hogy neki ezzel nem kell foglalkoznia.
- Gyere van erre egy étterem.
Megfogja Hajna kezét, hogy el ne essen a macskakövön és elindul vele, szép lassan, hogy bevegyék az utolsó emelkedőt.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. július 2. 10:16
Hozzászólásai ebben a témában
Csizmazia Hajna
INAKTÍV


#BestHousemate
offline
RPG hsz: 335
Összes hsz: 2713
Írta: 2017. július 2. 22:54 | Link


A végén még sikerül normális emberi kapcsolatot kialakítaniuk, ez maga lenne a csoda és a mámor. Most úgy tűnik egy hullámhosszon vannak, sőt a mai nap eddig eltelt mindenféle veszekedés és civakodás nélkül. Ez pedig számára olyan fura érzés, amit még nem ismer. Eddig azt hitte, hogy nem is engedheti meg magának, mert mindig csak puffant a földön, de jött egy ember, aki mint valami tornádó teljesen felforgatta.
- Várj már egy kicsit. Nézelődjünk - ránt egy finomat Máté kezén, hogy ezzel megállítsa. Szeretné kiélvezni a pillanatot, amely oly kevésszer adatik meg számukra.
- Nem kell egyből zabálni, úgy sietsz, mintha menne a vonatod - még, ha fájó is neki ez a mondat, elmosolyodik. Egy kis hezitálás után közelebb lép és nyom egy csókot a másik ajkaira. Nagyon hálás neki azért, mert kimozdította a megszokott mindennapokból, bár ezt nem tudja szavakba önteni. Olyan oldala került elő ennek az embernek köszönhetően, amelyet évekkel ezelőtt jó mélyre süllyesztett. Biztos benne, hogyha Máté nem jött volna, akkor a mai napig az alagsorban gubbasztana és azon törné a fejét, hogyan tud keresztbe tenni egy-egy embernek.
Utoljára módosította:Csizmazia Hajna, 2017. július 2. 22:54
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 [2] 3 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek