31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 32 ... 40 41 [42] 43 44 ... 52 ... 120 121 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 17. 22:42 | Link

Szerelem

Forgatom a szemem, de nem mondok semmit. Imádom, hogy ilyen szemtelen tud lenni és közben olyan aranyos, hogy legszívesebben...
- Fel kell dobni valamivel. Mondjuk... Lehet, hogy jobb, ha mi ketten nem leszünk összezárva - vigyorodok el a pillanatnyi szemkontaktust megszüntetve a fagyimat kezdem el darabolni. Azt hiszem, sikerül bele is pirulni a gondolatokba.
Annak érdekében viszont, hogy a ruhák, amiket viselni fogok, ne legyenek kényelmetlenek és ne menjenek tönkre, muszáj lesz vennem pár új holmit. Kolosnak pedig egyébként sem árt megszoknia, hogy a nők bizony szeretnek vásárolni. Pedig én nem is töltök sok időt a boltokban.
- Meglátjuk, mennyit nyafogsz - nevetem el magam. - Tipikus férfi vagy...
Mosolyogva nézem, ahogy leveszi a földgömböt a polc tetejéről és lerakja közénk. Látszik rajta, hogy régi darab, de pont ez az, ami miatt akkora érték - legalábbis Ardaiéknak.
Kérdés nélkül hunyom le a szemem és emelem a gömb fölé a kezem. Mutatóujjammal bökök amikor az lassít, és kíváncsian nézek oda, vajon mi volt a szerencsém.
- Kanada - már-már kérdésként hat a megállapítás, miközben leolvasom a maradék betűket. Az azért elég távoli hely, nem hiszem, hogy valaha is elmennék oda. - Oké, egyszer elegyünk oda... Most viszont esetleg...? - teszem fel finoman a kérdést. Ha nem akar egyből hazamenni, viszem vásárolni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 20. 23:02 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


Élvezte, ahogyan Myra zavarba jött, és a fagylaltját kezdte kanalazgatni. Jól állt neki az enyhén pirosas árnyalat is az arcán. Kolos csak még szélesebben elvigyorodott.
- Azt hiszem, én élvezném...
Vágott egy elkínzott képet, mikor elképzelte a vásárlást. A ruhákat, meg a sok-sok kérdést, melyik áll neki jobban. És persze egyik válasz sem lehetett jó. Ez egy ördögi kör volt, egy 22-es csapdája. Bármit mondd, úgysem lesz jó, a következő kérdés meg csak vitát szítana. Hosszú és fárasztó, inkább talál más elfoglaltságot. Vigye el Tányát, ő legalább élvezné.
- Kanada! - Máris ezernyi történet jelent meg a fejében. Nagyapjától a legtöbb, de persze közé ékelődött egy-két sztori apjától is. Ha jól emlékezett rá, néhány regénye ott játszódott. És néhányszor ők is jártak ott képzeletben.
- Elviszlek oda! - határozta el magát vigyorogva. Egészen lelkes lett, ahogyan elképzelte, ahogy Vancouver utcáin kézen fogva sétálnak, és felfedezik a várost. Azt hallotta, hatalmas varázslónegyedek vannak arra.
Aztán vágott egy fintort, ahogyan meglátta Myra arckifejezését. Már felismerte, ez mit jelentett. Valami olyan dolgot, amire nagyon rá akarta venni a lány, neki pedig nagyon nem fog tetszeni.
- Hazamegyünk, megnézem nagyapát. Tánya biztos szívesen elmegy veled. Ismeri az igazán jó helyeket a környéken. - Felállt az asztaltól, miután az utolsó kanál fagyit is magába tömte. Elhatározta, hogy ő bizony nem fog vásárolni menni. De abban is biztos volt, hogy Myra is jobban jár majd Tányával. Nők egymás közt mégiscsak jobban elboldogulnak.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:33 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

#pontti #pontma #végem

Hetek óta csak a munkának él. A mindennapjait az edzőterem, a munkahely és az új lakás háromszögében éli. Esténként néha leugrik a bárba pár pohár sörre, de nem hajtja a nőket. Ha véletlenül valaki a horgára akad, akkor sem tulajdonít nagy jelentőséget a dolognak. Még a lakásába se enged be senkit, nem érdemlik meg.
A mindennapos monotonitásból az anyja zökkentette ki a mai napon. Mindenfele előzetes figyelmeztetés nélkül megjelent és elráncigálta őt és ebédre, aminek szerencsére hamar vége szakadt. Az étteremből kilépve a Váci utcára érnek. Kívülről nézve nem nagyon látni közöttük a hasonlóságot. A nő jól tartja magát, 40-nek is alig néz ki, pedig már az 50et súrolja. Vigyorogva karol bele a fiába és elégedetten lépeget mellette. Bálint már nem élvezi ennyire a helyzetet, a nő teljesen megöli a kisugárzását és egyetlen pillantásával képes arra, hogy a fiatalabb nőket megvesse, a földbe tiporja. A kellemetlen andalgást az zavarja meg, hogy Bálint lábának neki ütközik valaki és még meg is öleli.
Elképedve néz le az apróságra, majd egy mosolyt erőltetve az arcára leguggol  a lányhoz és megöleli. Tekintetével veszetten a gyerek anyját keresi, olyan régen látta, annyira vágyik rá.
- Szia. Hát te?
Elengedi Hannát és kis kezeit fogva teszi fel neki a kérdést.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 18:35 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 18:39 | Link

Te
Váci utca


Tanulás, gyereknevelés, monoton cselekedetek. Nagyjából így telt az elmúlt pár hete, igyekezett minden idejét Hannával tölteni, hogy elterelhesse a gondolatait. Bálintot azonban nem tudta kiverni a fejéből, élénken emlékezett minden utolsó mozzanatra.
Mivel hamarosan hivatalosan itt a tavasz, Hanna pedig nagyot nőtt, ideje volt ruhát vásárolni neki, így választották ez a helyet. Persze szó sem volt exkluzív ruhadarabokról, azokat maximum a kirakatból csodálhatták. Így ejtette rabul a tekintetét egy cipő. Csodálatos volt, a maga nemében egyedülálló, és piszok drága. Sóhajtva tolta le a napszemüvegét a szemeire, mikor Hanna kitépte magát a kezéből. Egy pillanat műve volt az egész. Tekintetével követi, rögtön utána ered, ám amit lát szó szerint lebénítja. Miért? Hát miért veri őt a sors..
Kelletlenül sétál oda az ismerős férfihez, s mikor megpillantja mellette a nőt, felnyög. Hát persze, hogy tovább lépett, igaz, jóval idősebb nála, de nagyon csinos, nem hibáztatja.
- Sajnálom, nem akartam kellemetlenséget..
Nem néz Bálintra, nem akarja látni, nem képes rá. Helyette végigméri a nőt, legszívesebben elbőgné magát.
- Menjünk Hanna, Bálintéknak is biztos dolguk van.
Hanna azonban nagyon nehezen engedi el őt, törökül fecseg neki, miközben az inge nyakát simogatja.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 18:43 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem igazán érti, ami a kislány mond neki. Sajnos még nem jutott el a török nyelvleckékéig, csak Aurórával és egy merőben más technikával. Ó micsoda gyarló gondolatok. El is hessegeti őket és tekintetével megkeresi a feléjük tartó szőkeséget. Közben Esther lefagyva áll a történtek előtt, nem tudja összetenni a képet, amit lát. Számára a fia olyan, aki ha egy gyereket meglát, inkább elrohan és vissza sem tekint. Ezzel szemben most itt áll és fogja a kislány kezét, képtelen feldolgozni ezt az információt.
Amikor Auróra odaér hozzájuk tekintetét keresi, de azt nem kapja meg, ezért kelletlenül felmorog.
- Ne szórakozz.
Hangja távolságtartó, nem teheti meg, hogy az anyja előtt andalogjon a szőkével, még akkor sem, ha szíve szerint ezt tenné. Mielőtt még bármi mást mondhatna, anyja köhögve jelzi, hogy ő is jelen van és nem tetszik neki, hogy ennyire háttérbe szorult. A férfi az égbe emeli a tekintetét, majd elengedi Hanna kezét és Esther felé fordul.
- Anya ő egy kedves ismerősöm Auróra, ő pedig a lánya Hanna.

Bizony ő az anyja, aki elől jobb elbújni, aki már most feltűnően méregeti Aurórát,  aki kedvesen köszönti őt és még a kislányának is egy mosolyt küld. Túl kedves, mintha egy régi ismerősét látna bennük viszont. Ez Bálintban máris gyanút kelt, jól ismeri a nőt, tudja jó, hogy emögött van valami hátsószándék.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 19:12 | Link

Te
Váci utca


#mégishová #menjetekel #hagyhagyjitt

Feltolja a fejére a napszemüvegét, így szabadon hagyva kéklő szempárt. Hannát méregeti, próbál rájönni vajon mit tett Bálint, hogy ennyire megkedvelte.
- Ne szórakozzak?
Alig hallhatóan reagál tekibtetéből süt az indulat. Hiszen enki kell átélnie, hogy A FÉRFIT egy másik nővel lássa. Ám mikor bemutatja, mint az édesanyját, már nem harag, hanem félelem van benne.
- Jó napot, Auróra vagyok.
Igyekszik normálisan viselkedni, de körülmények tükrében ez nagyon nehéz kézen fogja lányát és magához húzza
- Örültem a találkozásnak, de mi már kegyünk is, dolgunk van.
Jobbnak látja rövid úton lelépni, a kislánnyal együtt. Nem akar magyarázkodni, sem pedig csevegni. Egyáltaláncnem akar semmit. Csak lelépni olyan gyorsan, ahogy csak lehet.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 19:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:24 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Halántékát idegesen megdörzsöli, van pár sejtése, hogy az égiek miért verik ezzel a találkával. Elég sok mindent elkövetett, ami nem éppen a jóságát hivatott növelni, azonban mégis bosszankodik. Feszülten nézi a két nőt, tekintete ide-oda cikázik közöttük, majd inkább úgy dönt az a legjobb megoldás, ha Hannával foglalkozik.
- Esther Perell, örvendek.
A nő hangszíne kedves, mégis tekintélyt parancsoló. Kezét nyújtja Auróra felé, majd finoman megragadja azt és megrázza.
- Ne haragudjon, de nem értettem a vezetéknevét.
Eszter ilyen, ha valamit tudni akar, akkor azt kikényszeríti az emberekből méghozzá úgy, hogy jól forgatja.
- Azért nem értetted, mert nem mondta.
Bálint azelőtt vág közbe, mielőtt Auróra úgy érezné, hogy el kellene mondania, megmenti. Ismeri az anyját és tudja, hogy emögött a bájolgás mögött valami rossz szándék rejtőzik. Ahogy a nő távozásra adná a fejét, megragadja a karját és marasztalja, hitetlenkedő pillantásait pedig csak egy mosollyal hárítja.
- Anya, ennek a nőnek köszönhetitek apával, hogy az elmúlt hetekben úgy ugrálok, ahogy ti akarjátok, szóval azt hiszem megérdemel tőletek annyit, hogy meginvitáljátok egy vacsorára.
Nem engedi, hogy Auróra itt hagyja egyedül ebben a slamasztikában, addig fog erősködni, amíg mindkét fél bele nem megy a közös vacsorába.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 19:33 | Link

Te
Váci utca


Nagyokat pislogva fog kezet a nővel. Hetek óta nincs közöttük semmilyen kontakt és most mégis az anyjával kell találkoznia? Hát mi rosszatt tett, amiért így büntetik?
- Egressy Auróra.
Mosolyogva megrázza a kezet, nem szégyenli a nevét, egyszerűen csak nem akart tovább maradni, olyan gyorsan rázta volna le a párost, amilyen gyorsan csak tudja. Bálint azonban megragadja a karját, ezzel megakadályozva azt, hogy gyorsan felszívódjanak. Elképedve hallgatja a férfi szavait, majd ijedten a nőre pillant.
- Erre semmi szükség. Igazából hetek óta nem találkoztunk, esküszöm.
Mintha az anyja már azelőtt eltiltotta volna tőle, hogy egyáltalán a létezéséről tudott volna. Ijedten rázza a fejét, nem akar vacsorázni, nem akarja, hogy megint megbántsák.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 19:59 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Esther arcán egy elégedett és semmi jót sem sejtető mosollyal néz a fiára, aki csak lesüti a szemeit, amikor meghallja Auróra vezetéknevét. Ő már sejti mi lesz a következő lépés, az anyja egy okos nő. Valószínűleg már abból összerakta, hogy van itt valami, amikor Bálint megölelte Hannát.
- A holnap este tökéletes lesz.
Nincs apelláta, a nő makacs és nem száll felesleges vitákba. A fia arcára nyom egy csókot, majd ismét Auróra és a kislány felé fordul.
- Hozza el őt is, Csabának is találkoznia kell egy ilyen tüneménnyel.
Egy tökéletes csapda fantasztikus kivitelezésben, hölgyeim és uraim. Bálint biztos abban, hogy az anyja mire a kocsijához ér, már tudni fog mindent a nőről és a családjáról. Idegesen néz a távozó alak után, majd a két hölgy felé vezeti vissza a tekintetét.
- Sajnálom, nem gondoltam át.
Magához akarja vonni a törékeny testet, nem akar mást csak elveszni az ölelésében, magába szívni az illatát és egy csókot lehelni arra a kívánatos szájra. Ehelyett kezeit a zsebébe csúsztatja és toporogva ácsorog a nő és kislánya mellett.
- Nem kell eljönnöd, majd én kimentelek.
Ez a legkevesebb, ha már ennyire kellemetlen helyzetbe sodorta. A két rossz közül inkább a jobbikat választja, ha egyedül jelenik meg az nem lesz annyira kivégzés szagú, mintha a nőt is vinné magával.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:16 | Link

Te
Váci utca


- Ehm...
Nem tudja, hogyan mászhatna ki ebből, Bálint tőrbe csalta, így amikor rápillant, szikrákat szór a szeme. Hanna is érti, hogy valami nincs rendben, és mivel Bálintot ítéli meg az erősebb félnek át is pártol hozzá és elbújik a lába mögé. Furcsa lények a tipegők az egyszer biztos, itt van az anyukája, aki neveli és szereti, erre amikor lehetősége van, rögtön egy pasit választ magának. Mondjuk meg kell hagyni remek ízlése van, akárcsak az anyjának. Anyja lánya, úgy tűnik nem csak külsőre, de ettől nem lesz kevésbé meglepő a dolog, főleg, hogy mióta itt vannak, a kislány eléggé visszahúzódó.
- Viszlát.
Utána int, majd mikor hallótávolságon kívül kerül, Bálint felé fordul és vádlón belebök a vállába.
- Hogy tehetted ezt? Hogy mondhatsz ilyet az anyádnak? Normális vagy?
Jogosnak érzi a kiakadását, de ahogy Hannára pillant, aki még mindig a férfit ölelgeti, megenyhül kissé.
- Nem hiszem el...
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:56 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Cinkosan vigyorogva néz Hannára, aki úgy tűnik valamiért tényleg kedveli őt. Kezét nyújtja felé, miközben Aurórát nézi, aki lassan, de enyhülni látszik.
- Had kárpótoljalak. Bármivel.
Tényleg megtesz mindent azért, hogy megenyhítse a nőt, ha kell vesz neki egy házat Törökországban és minden hónapban küld neki pénzt. Igen, ennyire vágyik a megbocsájtásra, ennyire szeretné ismét maga mellett tudni.
- Auróra.
Tekintete ég a vágytól, de most nem attól a vágytól, amit együttléteik előtt lehet rajta látni, ez sokkal inkább a megbocsájtásért való könyörgése.
Hirtelen ötlettől vezérelve, leguggol Hanna mellé, majd megfogja kicsi kezecskéit.
- Szerinted meg fog nekem valaha bocsájtani?
Érdeklődve néz rá. Tudja, hogy aljas dolog kijátszani ezt a kártyát, de ha már a lány mellé állt, akkor valahogy megoldást kell találnia.
- Mivel tudnám lekenyerezni?
Talán kap valami segítséget Hannától, bár ha törökül fog válaszolni neki, akkor pont a partszakadás kellős közepén találja magát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:20 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:20 | Link

Te
Váci utca


- Nem érdekel a kárpótlásod.
Annyira igyekszik keménynek maradni, de nem tud, egyszerűen nem megy neki. Kelletlenül sóhajt fel, fejét abba az irányba fordítja, amerre a nő elment. Vajon mit gondolhat róla? És mit számít ez neki?
- Nem ér kihasználni a gyereket...
Úgy tűnik ők ketten szövetségre léptek egymással, Auróra tehetetlenül nézi, ahogy a saját lánya elárulja. Az első kérsésre hevesen bólogat, majd mikor felsandít az anyjára inkább behúzza a nyakát, de vigyorog. Hihetetlen.
- Megmondom én neked. Kinéztem magamnak egy cipőt...
Az árából egy afrikai falu jól lakhatna. Kizárt, hogy a férfi ennyit költene egy pár lenge lábbelire, úgyhogy bátran neki meri szegezni. Hanna örömében tapsikol, és azt hajtogatja, hogy "csipő", mire Rora ha kelletlenül is, de felnevet.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:23 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

Nem foglalkozik Auróra hisztérikus viselkedésével, mert csak ideges lesz tőle.  Sokkal jobban lefoglalja idejét a kislány, akiben partnerére talál. Már csak az kell, hogy elmesélje szépen mire is vágyik anyuci, hogy aztán minden happy és vidám legyen. Persze tudja, hogy ez csak mese habbal, nem megy ennyire könnyen, de kezdetnek jó lenne valami fokódzkodó.
Választ azonban nem a kislánytól, hanem Aurórától kap. Felvont szemöldökkel néz rá, majd lassan felegyenesedik. Ha Hanna nem engedi el a kezét, akkor továbbra is fogja azt.
- Had lássam.
Egy cipő lenne a boldogság kulcsa? Ez túlzottan egyszerű, biztos, hogy ennek nagyobb súlya van, mint ahogy ez elsőre hallatszik. Követi a nőt a kirakatig, Hanna mellől egy pillanatra se szakad el, kell neki mint biztosíték, mint út Auróra szívéhez.
- Tényleg ezt szeretnéd?
Felvonja a szemöldökét, hiszen bármit kérhet a nő, érthetetlen a számára, hogy ezt a kívánságot egy pár cipőre pazarolná.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 20:46 | Link

Te
Váci utca


Hanna kitartóan fogja Bálint kezét, totyog mellette, és bár biztosan kényelmetlen lehet, de el nem engedné a kezét. Rora hitetlenkedve nézi őket, aztán mikor megérkeznek a kirakathoz, megint belebolondul a cipőbe. Ő tipikusan az a fajta nő, akit rabul ejt egy cipő szépsége, és cipőből sosem elég, de tényleg soha. Nem tehet róla, vele született elmebaj.
- Hát nem gyönyörű? Csodálatosan szép ez a cipő.
Egy pillanatra meg is feledkezik arról, hogy haragszik a férfira. A cipő újra meg újra rabul ejti a szívét, ahogy Bálint teszi, de a cipő soha nem fogja megbántani.
- Igen.
Talán túl lelkes. Rabul lehet ejteni őt ruhákkal, cipővel, táskával...ez van. Rengeteg holmija van, de sosem elég. Hát mi mást kérhetne, ha nem ezt. Mindene megvan, a cipő csupán a materializálódása az értéknek, amit Bálint hajlandó kifizetni érte, vagy nem.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 20:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 20:48 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A kirakat előtt ácsorogva csak lesújtó pillantásokkal tudja nézni azt, ami elé tárul. Nem Auróra kapja ezt a nézést, hanem a csillogás, az elrendezés és még az árak is. Felháborítónak tartja, hogy egy pár cipőért képesek ennyit elkérni és szánalmasnak azt, hogy ő még ki is fogja fizetni.
- Akkor vegyük meg.
Lemondóan sóhajt egyet, majd kinyitja az ajtót és beengedi maga előtt a hölgyeket. Közel az ajtóhoz táborozik le és onnan nézi, ahogy Auróra megbolondul a cipőktől. Egy kisebb mosoly ül ki az arcára, mert azért leesik neki, hogy tulajdonképpen az ő keze is benne van ebben a boldogságban. Tekintetével közben Hannát keresi, nem akarja szem elől téveszteni, bár a bolt nem annyira nagy, hogy esélye legyen arra, hogy elkóricáljon. Mikor Auróra végre végez, kelletlenül odalép a pénztárhoz és kifizeti neki a cipőt.
- Drága mulatság vagy nekem.
Halkan súgja oda a szavakat a nőnek, nem gondolja komolyan, ez hangjából is érződik. Kifele menet ismét maga elé engedi őket, majd kezeit a zsebébe csúsztatva áll velük szemben.
- Akkor azt hiszem, örültem nektek vagy mi.
Nem fog rájuk telepedni, búcsúzásképpen leguggol és kitárja karjait Hannának, majd megölelgeti őt, végül felegyenesedik és Aurórára tekint.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 20:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 21:12 | Link

Te
Váci utca


Mikor elhangzik a beleegyezés, majd kibújik a bőréből örömeben. Tudja, hogy a cipő talán nem ér annyit, mennyi rá van írva, de ezekszerint Bálintnak ér annyit ő, hogy kifizesse érte. Csillogó szemmel sétál be a boltba, élvezi, hogy kikiszolgálják, de tudja, hogy csak azért, mert a kíserője pénztárcájában komoly összegeket sejtenek. Tudja, hogy ha egyedül jönne ide, talán rá sem hederítenének. Közben Hanna kitartóan hordja a neki tetsző legcsicsásabb cipőket Báintnak, majd dobja le őket a földre, az alkalmazottak nem győznek pakolni, de szólni egyikük sem mer érte, a kisasszony pedig örömét leli abban, hogy ugrának körülötte.
A szíve hevesen ver, mikor megkapja a papírtáskát, megköszöni a segítséget és visszalép a napfénybe. Rögtön a férfi felé fordul, ajkán halvány mosoly játszik.
- Köszönöm szépen a cipőt.
Bólint, de mielőtt még a férfi itt hagyhatná őket, Hanna megrángatja a ruháját.
- Öhm...nagyestélyiben szoktatok vacsorázni?
Igen, megtenné érte, és magáért. Nem számít, ha az anyja utálni fogja, nem akarja őt cserben hagyni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 21:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:18 | Link

A  NŐ
- Váci utca -

A nő örül, így ő is boldog, mert így legalább a pillanat törtrészéig nem marják egymást és nem feszengenek. A könnyes búcsú, egymásba borulás és csókok elmaradnak, nem is érti miben reménykedett. Azonban még mielőtt elindulna, Auróra olyan kérdést tesz fel, amin muszáj elnevetnie magát.
- Estélyiben? Nem vagyunk mi az angol királyi család.
Legalább tudja, hogy milyen kép van a nő fejében róla. Nem a legjobb, egy lépést tesz felé és mélyen a szemeibe fúrja barnáit.
- Se te, sem pedig én nem jelenünk meg azon a vacsorán, megértetted? A te érdekedben.
Hangja egy kissé komorabb, mint eddig. Nem tudja hogyan kéne kifejeznie szépen azt, hogy 'azért nem megyünk, mert anyám és apám szétszedne téged'. Így inkább csak marad ennél a verziónál. Tekintete Hannára téved és szíve összeszorul, hogy a fenébe hozhatta ilyen helyzetbe őket? Most már muszáj megvédenie a két lányt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 21. 21:25 | Link

Te
Váci utca


- Pedig úgy néztek ki...
Ha most éppen nem békülőfélben lennének, simán közölné, hogy az anyja egy piszok jó nő, és megkérdezné hány éves volt, mikor őt szülte, de csöndben marad. Visszafogja a magát. Jelenleg elég fura ez a helyzet, nem akar rontani rajta. Három lépés távolság, mindketten betartják.
- Mármint, a drága hotelek, meg az éttermek, casinozások.
Mindez annyira távol áll tőle. Eszébe jut, min vesztek össze a múltkor, pontosan erre akart kilyukadni, hát mi történne ha mégis komolyabbra fordulna a dolog? Örökké rejtegetné a szülei előtt? Talán nem elég jó nekik?
- Nem félek az anyádtól. De legyen, ahogy akarod.
Bólint, jelezvén, hogy megértette, nem erőszakoskodik, jelenleg nincs abban a pozicíóban, sőt, semmilyenben sincs.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 21. 21:26 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 21. 21:45 | Link

A  NŐ
- Váci utca Zárás -

Inkább nem mond semmit a hallottakra. Auróra egyre mélyebben vájja bele a karmait és ha most mondana valamit, azt biztosan megbánná.
- Köszönöm.
Elengedi a témát, nem szeretne ezzel tovább foglalkozni.
- Na, nem tartalak fel tovább titeket.
Elmosolyodik, még egyszer elköszön Hannától, végül Auróra arcára is lehel egy apró csókot. Bár nem sokat időzik a közelében, illatát olyan mélyen elraktározza az agyában, amennyire csak tudja. Egy félszeg mosollyal néz rájuk.
- Már saját lakásom van, egyébként.
A címét a nő zsebébe csúsztatta, miközben a puszit adta az arcára, de erre esze ágában sincs felhívni a figyelmet. Int egyet Hanna felé, majd sarkon fordul és ott hagyja őket. Ő megtette, amit tudott, a játék következő lépését Aurórára bízza.

/Kösz Szépségem./
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 21. 21:59 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 24. 19:45 | Link

Te
Nálad


Három napja ül a cetli fölött, amit Báint csúsztatott a zsebébe. Csak otthon vette észre, így nem volt esélye az arcába vágni. A kis celti azonban nem jagyta nyugodni, szinte kiabált neki. Többször elindult a kuka felé, hogy kihajítsa de az utolsó pillanatban meggondolta magát. Így a papírdarab hamar viseletes lett, megtépázta az ideg, amit Rorának okozott. Harmadik nap estéjén azonban megunta.
- Apa. Figyelj kérlek Hannára, elmegyek.
Kiöltözött, hát már hogyne tette volna. Sokáig készült, többször elkapta az agybaj közben, de végül kész lett a műremek. Egész csinossn nézett ki. A haja egyenes volt a változatoság kedvéért, fekete ruháját az ajándék cipővel és piros rúzzsal dobta fel. Hívott egy taxit, majd bediktálta a címet. Kellemes, lassú és kényelmes volt, az út alatt végig tudta gondolni, hogy milyen baromságra készül éppen egy férfi kedvéért. Csak fütyülnek és megy, ő nem az a fajta volt, Bálint mégis a legrosszabbat hozta ki belőle. Undorodott magától, de erősebb volt az, amit a férfi iránt érzett, bármi is volt az.
Majdnem fél órába telt, mire meggyőzte a portást, hogy engedje fel. Bármennyire is igyekezett, csak akkor sikerült neki szabad utat kapnia, amikor bevetette magát. Beszállva a liftbe remegett a gyomra, remegtek a kezei és mikor kopogott az ajtón már a levegőt is igen sűrűn szedte. Nem is tudta pontosan mire számítson. A fogadtatás nyilván nem lesz ellenséges, hiszen ő akarta, hogy ide találjon, de van egy olyan érzése, hogy a dolog nem lesz ennyire egyszerű.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 24. 19:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 19:52 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Hiába van este ő még mindig afelett görnyed, amit ma reggel az apja rásózott. Valamivel muszáj elterelnie a gondolatait. Életében először megadta a lehetőséget egy nőnek, de az nem lépett. Pontosabban meglépte a váratlant, nem jelentkezett, ezzel tudatva, hogy már nem tart rá igényt.  Ezt a románcot még nem siratta el, nem volt arra ideje, hogy a srácokkal összeüljön, vagy elmenjen lányokat hajtani. Nem is vágyik rá. Fejét idegesen vakarja egy papír felett, amikor halk kopogásra lesz figyelmes. Lopva az órájára pillant, az étel, amit rendelt, még nem érkezhetett meg, akkor vajon megint az idegesítő alsó szomszédnak van valami problémája? Kezdetben nem áll módjában felkelni az asztaltól, végül úgy dönt, megadja a tiszteletet a látogatójának.
Az ajtót egy 'mi a fene van már?' fejjel nyitja ki, már rákészült a leoltásra, azonban meglepetésére egy bombázóval találja szemben magát. Auróra elképesztően néz ki, ezzel pedig zavarba is hozza a férfit, hiszen ő csak egy fekete melegítőnadrágot és egy fehér pólót visel.
- Eltévedtél?
Vállát neki támasztja az ajtónak, csak indokolt esetben enged át bárkit is a küszöbön, eddig ez a takarítónőn kívül senkivel sem történt meg.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 19:53 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 24. 20:03 | Link

Te
Nálad


#bocseltévedtem #mondmegmerrevanálmaimpasija

Mikor morgást hall bentről, összevonja a szemöldökét, bizonyára erre nem számít Bálint, de azért mégis. Talán mindenkivel ennyire barátságtalan? Nem tűnik olyan embernek aki szívesen fogad vendégeket, de már az is meglepő, hogy saját lakása van, na meg az, hogy itthon van. Nem került konkrétan szóba, de a férfi többször is utalt arra, hogy nagyon sokat utazik. Így hát kissé a meglepő a saját kukcó. Azt is lehetne mondani, hogy pénzkidobás, de ez nem szerepel a Drávecz család szótárjában.
Ahogy kinyílik az ajtó, bemutatja a legszebb mosolyát, egy pillanatra sem jön zavarba, sőt, még ahhoz is van lélekjelenléte, hogy elszórakozzon vele. Bár a gyomra liftezik, igyekszik vele nem fogalalkozni, próbál úgy tenni, mintha ez a pillanat nem lenne számára fontos. Pedig mennyire, hogy az. Békülni szeretne.
- Azt hiszem igen. Azért jöttem, hogy elmondjam Bálintnak mennyire hiányzik, és hogy mindennek ellenére nagyon kedvelem..de azt hiszem nem itt lakik.
Legyint és el is lép az ajtótól, vissza a folyosóra.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 24. 20:04 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 20:13 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

#ittállelőtted #nyisdkiaszemed

Megforgatja a szemeit, most nincsen kedve ehhez a gyerekes játékhoz. Egy sóhaj kíséretében ellöki magát az ajtófélfától és Aurórára néz.
Karjánál fogva megragadja és magához rántja, nem számít ellenkezésre, ezért egy csókot lehel a szája sarkába, majd az ajkaira, végül a nyakára.
- Sokáig tartott.
Halkan suttog a fülébe, majd növeli kettejük között a távolságot, egyik kezét fogja még a nőnek, és megpörgeti maga előtt, hogy lássa minden porcikáját. Úgy állítja meg, hogy a nő feje a lift felé nézzen. Egy elfojtott sóhajtás közepette visszalép hozzá, borostáját végighúzza a nyakának ívén, majd a fülébe suttogja következő mondatát.
- Elmondtad, akkor most már távozhatsz is, nem?
Sajnálná, de ha már ezt mondta a nő, hogy ezért jött, akkor minek marasztalja? Könnyedén vissza fordítja magával szemben és egyik kezével finoman simogatja az oldalát. Nem fogja marasztalni, de képtelen lenne arra, hogy távolságot tartson tőle. Teljesen szabad akaratot ad, egy kis irányítással megtoldva.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 20:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 24. 20:40 | Link

Te
Nálad


Pont erre várt. Ahogy a férfi hozzáér, az érintése alatt lángolni kezd a bőre, az ajkai szinte lukat égetnek, nem tud mást tenni, minthogy hagyja magát. Mire észhez tér, már a liftet bámulja. Menekülhetne, menekülnie kellene, mert úgyis ismét szét fogják egymást szedni, de nem tud. A hotelban annra könnyű volt, csak fogta magát és eljött. De minden egyes találkozásuk alkalmával egyre nehezebb lett. Folyamatosan összefutottak és ha nem találkoztak, akkor is őt kereste az utcán, az autókban és belelátta minden öltönyös férfibe. Arról nem is beszélve, hogy Hanna is gyakran emlegette, Báint lénye valamiért összeforrt neki a játszóházzal és a gyönyörű dolgokkal, mint a cipőboltban lévő csecsebecsék, amik neki hála az övéi lehettek, hacsak egy rövid időre is. A kislány sokszor kérdezett, Aurórs pedig hárított, így volt a legjobb.
- Nem tudom, mit kellene tennem.
Őszinte. Tényleg nagyon tanácstalan, soha nem keveredett még csak hasonló helyzetbe sem. Könyörgően pillant a férfire, szeretne valami bizonyosságot, bármit, amibe kapaszkodhatna. Mert ez a képlékenység, amiben az utóbbi közel egy hónapban élt, lassan felemészti.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 24. 20:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 20:48 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Nem könnyíti meg Auróra dolgát. Eszében sincsen ennyit segíteni számára, azt akarja, hogy végre a lábára álljon és ne legyen irányítva általa. Áll szemben vele, magába szívja az ismerős illatot. Lopott pillantásokat kap el, látja a mozdulatait, azt hogy mennyire másképpen veszi most a levegőt, miután már érintkeztek. Megveszik érte, legszívesebben felkapná és becipelné, de ezt most nem teheti meg. Kezeit összefonja maga előtt, vállát ismét az ajtó félfának dönti, ezzel igyekszik türtőztetni magát, valami akadályt keres, ami visszatartja.
- Neked kel eldöntened, mit akarsz.
Ebből viszont nem enged, ezen a küszöbön csak akkor fog átlépni a nő, ha kimondja végre, amit akar. Ellenkező esetbe szívesen megmutatja neki újból a liftet, ha kell még a hívógombot is megnyomja. Bár az is biztos, hogy utána lépne és olyant művelne a lift ajtaja mögött, amelyet a kamera túlsó végén ülő férfiak csak pironkodva mernének nézni. Képtelen távol tartani magát a szőkeségtől, főleg most, hogy újra itt áll előtte. Vajon Auróra tisztában van azzal, hogy milyen hatással van a férfira? Tekintetét és testtartását nézve, Bálint arra a következtetésre jut, hogy a nő éppen ugyanannyira őrlődik, vágyakozik és bizonytalan, mint ő. Hát akkor meg mire vár?
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 20:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 24. 21:14 | Link

Te
Nálad


Sóhajtva áll neki tördelni a kezeit. Vajon tényleg ezt akarja? Tényleg kitenné magát ennek? Évekig utasította el magától a szerelmet, a férfiak közeledését, és most hirtelen ebbe csöppen bele. Valószínű, hogy minden okkal történik, ha korábban találkoznak, akkor talán korábban találnak egymásra, ki tudja? Sok mindennek kellett ahhoz együtt állnia, hogy azon a napon beültek az étterembe. De attól, hogy felmagasztalja az egészet, a jelenlegi helyzet nem lesz könnyebb. Nem akarja kiadni magát. Retteg, hogy mi lesz ennek a következménye, össze fogják törni a szívét. Mégis elkez  belőle ömleni a szó, megadja magát, habár a büszkeségének messziről integethet.
- Szeretem, ahogy Hannával viselkedsz. Ahogy mosolyogsz rá, és ahogy ő ezt viszonozza. Imádom, mikor mérges vagy. Odavagyok az öltönyeidért, amikor megvillantod azt a csibészes mosolyt. Hogy két mondattal le tudsz venni lámabról...úriember vagy, olyan, akire minden lány vágyik.
Ömlenek belőle a szavak, megállíthatatlanul. Minden mondat után egyre elkeseredettebb lesz, de már nem érdkeli. Most vagy soha, hiába várná el ugyanezt a szemben állótól, tudja, hogy ez most rajta múlik.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 24. 21:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 24. 21:19 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Auróra minden egyes mozzanatát figyeli, a kéztördeléstől kezdve, a kissé szaporább légzést és a zavart is észrevette, de nem ad nekik hangot.
Ahogy hallgatja a nő szavait, vigyorát azzal próbálja eltakarni, hogy borostás állást megdörzsöli. Nem tudja, de gondolja, hogy mennyire nehéz lehetett ezt kiadni és látja a nőn, hogy fél a reakciójától.
- Idefigyelj.
Egyik kezével felemeli a nő fejét, hogy a szemkontaktust felvehesse vele.
- Mindennek nevezhetsz, de ne sértegess még egyszer az úriember szóval, ha lehet.
Elvicceli, muszáj ezt tennie, mert nem akarja bántani az előtte állót. Szavai jól estek, meg fogja mosolyogni őket, akárhányszor visszagondol rájuk.
- Te már azzal is leveszel a lábamról, ha megjelensz.
Valamit adnia kell cserébe, azért a vallomásért, amit kapott. Ennél többet jelenleg még képtelen. Eláll az ajtóból, majd maga előtt betessékeli a szőkeséget, mégsem ácsoroghatnak itt a végtelenségig. Az ajtót egy laza mozdulattal teszi be,  a kulcsot elfordítja a zárban, ezzel elzárva az egyetlen menekülési útvonalat a nő elől. Távolságot tartva figyeli minden lépését és mozdulatát, egyelőre gyönyörködik a látványban.
   
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 24. 21:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 25. 07:32 | Link

Te
Nálad


Lesüti a szemét, mikor mondandója végéjez ér. Nem akarja látni a férfit, zavarban van. Soha nem szokta kiadni magát, általában ennél több büszkeség van benne, de jelenleg ezt látta az egyetlen élhető megoldásnak. Hogy megbánja-e majd? Az egészen biztos. De azt még jobban bánná, ha úgy menne el, hogy meg sem próbálta, hogy nem mondta el az igazat. Ez még korán sem szerelem, de jó úton halad affelé, érzi, hogy nem lesz szép a vége, főleg mert mind a ketten ilyen heves természetűek. De utána a vízözön. Most már úgysem számít. Csak akkor veszi fel vele a szemkontaktust, mikor arra kényszerítik. A szemeit a barnákba fúrja,  reackióra sóhajt egyet, végül is ez is több, mint amire számított.
- Az vagy, annak neveltek.
Megvonja a vállát, ez az igazság, de többet nem elmíti meg, nem akarja ma feszíteni a húrt, ez bőven elég volt. Helyette inkább belép a lakásban, és levéve a tavaszi kabátját, körbepillant.
- Hű...
Valakinek csodálatos ízlése van. Valami azt súgja, hogy a lakás már költözésre kész volt, de azon se lepődne meg, ha valaki ránézett volna a férfire és utána rendezte volna be így. Minden annyira letisztult, annyira modern, olyan, mint Bálint. Az ablakok nagyok és ömlik be rajtuk a világosság, a kanapé hatalmas és csalogató. El sem meri képzelni milyen lehet a háló.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 25. 07:33 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 25. 10:43 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Nevelés témában vitába tudna szállni. Őt a szülei ilyenre nem nevelték, a dadái között volt talán egy, aki bevasalt rajta minden ilyesmit, mert tudta, hogy egyszer az előnyére válhat. Az, hogy a társadalmi státuszuk megkövetel egy bizonyos viselkedést, nem befolyásolja abban, hogy éppen melyik énjét adja Aurórának. Tisztelettel rajta kívül egy nővel bánt eddig, évekkel ezelőtt, másoknak nem udvarol, csak cselekszik.
- Kérsz valamit inni esetleg?
Étellel majd akkor kínálja, ha az átkozott futár befut, addig sajnos maximum tegnapi maradékot tud neki felajánlani, vagy valami gyümölcsöt. A bárpulthoz lépdel, magának tölt egy pohár whiskeyt, Aurórárnak pedig, azt amit éppen kíván. Miután odaadja a nőnek az italt, leül a kanapéra, jobbkezét kinyújtja a háttámláján, egyik lábfejét pedig a térdére teszi és úgy méregeti a nőt.
- Szóval hiányzom. Csak ezekért?
Belekortyol az italba, direkt úgy helyezkedik el, hogy Aurórának ne legyen lehetősége leülni mellé. Szeretné kiélvezni a látványt, húzni akarja az agyát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 25. 10:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Kovács Panka
INAKTÍV


next door girl sindrome
offline
RPG hsz: 25
Összes hsz: 26
Írta: 2017. március 25. 11:30 | Link

#Holup
ruci
Nem mondom, hogy nem örültem Zalánnak, de a viszontlátás azért nem volt teljesen felhőtlen, és egy ideig ezért próbáltam is lehetőleg a szobámban maradni, hogy ne futhassunk össze, viszont pontosan tudom, hogy a bújkálás nem a legjobb megoldás, egyszerűen csak nem tudtam volna úgy ránézni, ahogyan kellett volna. Talán még mindig szerettem, és szerintem mindig is szeretni fogom, viszont az tagadhatatlan, hogy rengeteget szenvedett az amnéziám miatt, ami végül arra késztette, hogy szakítson velem. Mindig azt gondoltam, hogy ennek én vagyok az oka, és még mindig bűntudatom volt miatta. Pont ezért nem vettem fel nek ia telefont, és nem érdekelt az se, ha keresett. Végre valamit jól akartam csinálni, amit ő kért tőlem. Biztos voltam benne, hogy megbánta a szavait, ennek ellenére azt is tudtam, hogy amit kimond, azt már nem szívhatja vissza, így csak ugyanúgy ellöktem magamtól és elvágtam az utakat, ahogyan ő is tette velem. Talán nekünk az volt a sorsunk, hogy ne legyünk együtt.
Viszont időközben sikerült összebarátkoznom egy lánnyal, aki igaz kicsit idősebb nálam, de kedvesnek és befogadónak tűnt, így úgy voltam vele, hogy épp itt volt annak az ideje, hogy végre menjek vele valahova. Örültem neki, hogy együtt tölthetünk egy kis időt, sőt még én is ajánlottam fel neki, hogy menjünk el a Bububa. Nem leszek olyan szánalmas, hogy nem megyek el egy helyre csak azért, mert Zalival is jártunk arra anno. Nem csak a mi helyünk, pont annyi jogom van a barátaimmal odamenni, mint vele. Szóval szerintem bőven jó lesz a hely, meg amúgy is imádom a teájukat és a sushi is elég jó, szóval szerintem jó lesz egy csajos délutánhoz. Mivel jó idő van, és amúgy is szeretem az ilyesmi lenge ruhácskákat – csak nem suliba – szóval tökéletes lehetőség volt, hogy felvegyem azt, amit újonnan kaptam anyáéktól. Most kivételesen a cipőmet sem retkesen vettem fel, mert úgy gondoltam, hogy kár lenne érte. Még egy kevés sminket is feltettem, és két tincset hátrafogtam a hajamból, a maradékot csak hagytam lógni az arcom körül, hadd hulljon a vállamra. Amikor tükörbe néztem, kifejezetten jó kedvem lett és megfogadtam, hogy ha hazaérek, akkor majd fél órával többet fogok tanulni a közelgő vizsgákra.
Előbb értem oda, és egyáltalán nem bántam, hogy várnom kellett Gwenre, addig fent elfoglaltam magunknak egy asztalt és kikértem a kedvenc jázminos-almás teámat. Rendeltem két adat sushit is, mert tudtam, hogy biztosan szívesen enne, aztán majd később rendezzük a dolgok anyagi részét.
Amikor megláttam, mosolyogva integettem neki, hogy biztosan észrevegyen, aztán amikor felért csak vállat vontam a magyarázatára.
- Ugyan hagyjad már. Megszoktam. – szúrtam vissza egy picit, hogy azért be tudjak szólni neki – Órát fogsz kapni szülinapodra, bár nem hiszem, hogy segítene valamit. Tuti elfelejted majd megnézni.
A következő kérdésére mielőtt válaszoltam volna csak egyszerűen megpöcköltem a homlokát, és utána mondtam neki a dolgokat.
- Szerinted nem gondolkoztam előre? Pontosan tudtam, hogy késni fogsz, mindjárt itt a kaja. – nevettem el magam, és egyáltalán nem leszúrni akartam, de az, hogy párszor már sikerült összefutnom vele, eredményezte, hogy tudjam mennyire nem képes betartani az időkorlátokat, ezért inkább előre gondolkoztam, és kikértem a kaját.
- Menjünk vásárolni. – mosolyogtam rá – Be kell még szereznem néhány új cuccot, nem sok mindent tudtam elhozni Szöulból. Persze csak ha van kedved.
Ki vagyok én, hogy megmondjam mit csináljunk? Szívesen csinálok bármit, csak legyen könnyed napunk.
- Tudom, hogy nem vagy oda érte túlzottan, de tök szép lány vagy, ezért csinosnak kéne lenned – jegyeztem meg, holott ez az én számból furcsa volt ha belegondolunk, mert mindenhova koszos cipőkbe járok, és a nadrágjaim nagy része szaggatott, vagy én magam szaggatom ki a bénázásommal.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 32 ... 40 41 [42] 43 44 ... 52 ... 120 121 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek