31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 31 ... 39 40 [41] 42 43 ... 51 ... 120 121 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:02 | Link

Bálint
Játszóház


#takarítunk #nagyakosz

Fél óra hosszú idő, na persze az idő relatív, lehet, hogy Bálint ezzel nem ért egyet, de nem firtatja a dolgot, mert a végén még abban is elbizonytalanoda, mennyi is fél óra. Bálint szinte bármit képes neki bemesélni, eddig is csüngött a szavain, ez valószínűleg ezután sem lesz máshogy. Az viszont jó lenne, ha ez az idővel elmúlna. Mert nem lenne jó, ha minden szavára csak úgy ugrálna. Nem az a fajta, aki bármit megtesz két apró szóért cserébe, de úgy tűnik, hogy a férfi ezt is el tudja érni. Ez pedig még őt is meglepi.
- Nem mered.
Kaján vigyor húzódik a képére, igyekszik nem nevetni, az azért elég kellemetlen lenne ebben a szituációban, de nem tudja megállni.
 - Azt hiszem az egy takarító szekrény.
Bizonyára az, hiszen ezen a helyen oda kell figyelni a higéniára, mégiscsak gyerekek vannak itt, akik néha gusztustalan dolgokra képesek. Ennek a gondolatára el is gondolkodik. Talán tényleg jobb lenne, ha megnéznék milyen eszközökkel takarítanak itt, nem lenne jó, ha esetleg a kislány lebetegedne.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:14 | Link

Egressyék legszebbje
#ajjajj #micsodatakarítóeszközök

Nehezen tudja türtőztetni magát, de szerencsére a nő segítségére van azzal, hogy értve a szép szóból, nem kínozza tovább, sehogy sem. Jó ez erős költői túlzás, mert már a jelenléte is elég ahhoz, hogy a férfinak illetlen gondolatai támadjanak. Hiszen már több, mint egy hete epekedik ezután a nőszemély után, hiába volt messzi még az országtól is, gondolatai a nő körül forogtak.
– Majd mindjárt kiderül.
Megfogja a nőt kezét és maga után húzza. Nem foglalkozik azzal, hogy ki hogyan néz rájuk, ő bizony eltűnik az ajtó mögött a szőkeséggel és egy jó húsz perc elteltével nyitja ki újra az ajtót.  
– Ja igazad volt, elég jó takarító eszközeik vannak.
Önelégült vigyorral az arcán sétál el a meredt szemmel bámuló nők mellett. Keze Auróra derekán pihen, úgy vezeti át az asztalok között és igazít az előtte ringó csípőn pihenő szoknyán, mert egy kissé feljebb csúszott valahogy. Hoppá.
Mivel Hanna még mindig nem kerül elő, ezért hozat maguknak egy-egy kávét, meg mellé valami üdítőt, majd kihúzva magát újfent körbepillog a szülők között. Most veszi észre, hogy gyakorlatilag rajta kívül egyetlen egy férfi sincsen ezen a helyen, egyből le is vonja a következtetést, hogy ezek az apukák mennyivel okosabbak nála, mert tudták, hogy nem szabad itt megjelenni. Na majd legközelebb, már ő is tudni fogja. Legközelebb? Micsoda ostoba gondolatokkal kezdett el játszani hirtelen.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:25 | Link

Bálint
Játszóház


#mindenrendben #legalábbtisztaságvan

Az aggodalom olyan szinten eluralkodott rajta, hogy muszáj volt Bálint után mennie és megnézni tényleg megfelelően fel van-e szerelve ez a hely. Mert ha nem, akkor legközelebb biztos nem hozza ide a kislányát, sőt, még fel is jelenti a helyet.
Meglepő módon mikor később kijönnek, mindent rendben találnak. Végre megnyugszik, legalább a kislány biztonságban van.
Visszaül az iménti helyükre, nyom egy csókot a férfi arcára és várja a kávét. Csöndesen fogyasztja el, nem szól közben semmit, kerüli a férfi tekintetét, biztos ami biztos.
Végszóra pedig Hanna is megérkezik, kipirulva fut oda hozzájuk, kócos hajjal és közli, hogy bizony éhes és szomjas is, szeretne menni.
- Azt hiszem, itt a vége.
Mondja Bálintnak sóhajtva és halványan rámosolyog. Úgy tűnik ennek a délelőttnek lassan vége.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:25 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 14:39 | Link

Egressyék legszebbje
#ittavége #megőrülök

A kávé egészen jó, bár sokkal víz ízűbb, mint amelyet az este folyamán kapott. Kihitte volna, hogy még vissza fogja sírni a jó öreg kotyogóst és annak a zamatát. Ő sem szól semmit, nem szeretné megtörni az a kis csendet, ami kettejük közé telepedett, éppen szükség van rá.
Még mielőtt szólhatna, megérkezik a kisebbik kiadás, aki úgy bújik az anyukájához, ahogy Bálint akarna. Ha valakire féltékeny lesz, az Hanna lesz, de csak azért, mert vele biztosan harcolnia kell Auróra figyelméért. Megfogja a kislányhoz tartozó kezet, bár nem igazán tudja, hogy miért is, mivel nincs jobb dolga segít felöltöztetni Hannát. Feladja a kabátot a szőkeségre, végül ő is magára kapja Auróra illatában pompázó kabátját. Kifelé menet még küld egy-egy csábos villantást a kiéhezett nőknek, majd követi a két hölgyet.
- Nekem most sajnos el kell mennem pár helyre.
Nem menekülési tervének első pontját veti be hanem már így is több időt lógott el a munkából, mint azt szabadott volna. Egy percét sem bánja a dolognak, de pontosan tudja, hogy az örege milyen fejmosással fogja ezért jutalmazni. Leguggol, hogy Hannával egy magasságba kerüljön.
- Megengeded, hogy este átmenjek hozzátok?
Félszegen elmosolyodik. Most nem fog inni, legszívesebben ezt is hozzátenné, de látja a lányon, hogy fáradt, ezért nem szeretné őt felesleges információkkal terhelni. A kislány válasza után felegyenesedik és nyom egy csókot az anyja ajkaira.
- Viszlát Szépségeim.
Kisöpri az arcába hulló tincset és homlokára is nyom egy csókot. Nem fog eltűnni, ostobaság lenne tőle, még úgy is, hogy a gyerek létezésének ténye eddig mindig rossz hatással volt rá. Ez most más. Ez most kell neki.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 14:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 14:46 | Link

Bálint
Játszóház


#viszláteste #örülökhogyittvoltál

Sóhajt egyet, igazából nem akar semmire gondolni, csak szeretné élvezni amíg lehet. Szeretne anya és nő lenni, egy ilyen pasi mellett pedig mindkét énje a felszínre tör, mert a férfi engedi neki. Lerakja Hannát az öléből es a kijárat felé vezeti. Míg fizet, fél szemmel Bálintot nézi, ahogy Hannára probálja ráadni a kabátot, majd végül odamegy segíteni, de addigra megoldja, így őt is ötlöztethetik. Igazi királyi bánásmód. Ugyancsak kettősség feszül, szemben azzal, ahogy korábban viselkedtek.
- Rendben.
Nem kötekszik, nem hisztizik. Hiszen neki is lehet élete, nincsenek összekötve, sőt, valójában semmilyen kapcsolatban nem állnak egymással.
 - Ühüm.
Hanna bólogat is közben kezével integet a férfinak, mikor pedig végeznek Rora felemeli a kislányt, úgy gyorsabb lesz.
- Szia.
Viszonozza a csókot, egy ideig nézi, hogy Bálint távolodik, aztán egy mély sóhaj keretében ők is elindulnak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 14:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 11. 14:58 | Link

Szerelem

Nem tudom, mennyi idő kell hozzá, hogy megbirkózzon a helyzettel, vagy egyáltalán sikerül-e ez valaha. Minden esetre az a cél, hogy legalább a kedve jobb legyen és az én gondolataim is másra terelődjenek.
Be is válik, úgy néz ki. Kíváncsian emelem meg a szemöldököm amikor Kolos mesélésbe kezd.
- Tényleg? Ne már - hitetlenkedek. Addig nem jutottunk a mesedélutánon, hogy a nagyapja elmesélje a sárkányos történetet. Mesélt azonban sok mást, ami megmosolyogtatott.
- És nem lett bajuk? Merlinre Kolos, ebben ne utánozd őt - nevetek fel az elképzelésen. Mindig is ki akartam próbálni, milyen sárkányháton repülni és az öreg Ardai meg is tette!
- A világ legjobb csajozós szövege. Mesélj még - kérem kevésbé lelkes, inkább gyengéd hangon. - Voltak túrakönyvei? Sok képpel?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 21:32 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -

#remélemmáralszik #adjegycsókot

Különösebb készülődésre nem volt ideje, mert egész délután az apjának ugrálva intézkedett. Hiába van hétvége, náluk soha nincsen megállás, valakivel mindig lehet üzletet kötni, vagy fenyegetőzni.
Arra volt ideje, hogy egy virágüzletbe beugorjon és csináltasson két csokrot. Az egyik csokor a másiknak a tökéletes mása, csak kisebb kiadásban. Pont mint Auróra és Hanna, legalábbis ő így látja őket.
Saját autójával érkezik, számára a taxizás olyan, mint egy New Yorki ficsúrnak a metró, de ezt nem akarta a nő orrára kötni. Az ajtóban ácsorog azon agyalva, hogy biztosan jól tette-e, hogy idejött. Most valahol innia kéne a srácokkal és idegen nők után fütyörészni vagy táncolni velük, ehelyett ő megint Auróránál köt ki. Olyan mint egy bumeráng, mindig visszajön, nem tud elszakadni, mondjuk már nem is szeretne. A csengőt csak egyszer nyomja meg, kezeit pedig a csokrokkal együtt a háta mögé rejti. Mikor kinyílik az ajtó egy kedves mosollyal néz arra, aki kinyitja.
- Szép Estét! Megérkeztem. Bocsánat a késésért.
Bűnbánó tekintetet igyekszik az arcára erőltetni, de ez hamar nevetésbe torkollik. Nem fog magyarázattal szolgálni a késés miértjéért, bár Auróra még nem tudja, mivel foglalkozik, de annyit már tud róla, hogy nem fog hiszti rohamot kapni, pár perc miatt.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 21:41 | Link

Te
Itthon


#alszik #vanvacsi #megpezsgő

Nem volt biztos benne, hogy Báint tényleg eljön. Egész délután figyelmetlen és türelmetlen volt, mindent kétszer kellett kezdenie. Hanna roppantul türelmes volt, de a fürdésnél elszakadt a cérna. A kisasszony roppant kényes volt a hajára, kiskora létére egészen meglepő, hosszú szőke loknikkal rendelkezett, amit óvatosan kellett fésülni és mindig össze kellett fonni. Kicsit össze is vesztek, mire le tudta fektetni de legalább már aludt, így csinálhatott vacsit...de ami annál is fontosabb volt, a pezsgő. Épp csak egy pohárral, ahogyan a legutóbb tették. Az öltözködést nem vitte túlzásba, haját kontyba kötötte, a megszokás végett fehér ujjatlan miniruhát viselt, ami kellemesen lenge volt, itthoni dögös anyuci jelmeznek simán elment.
Mikor csöngettek rögtön az ablakhoz szaladt, mikor meglátja az ismerős autót már a kilincsen lógott, csak akkor llassíott a léptein, mikor látótávolságba került.
- Pont időben.
Már nyitja is neki az kaput, és borul bele a nyakába, ez van.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 21:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 21:47 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#nemkellvacsi #nemkellpezsgő

Megkönnyebbült sóhajt ereszt ki, amikor Aurórát látja közeledni. Kissé félt, mert nem emlékezett rá, hogy az apja meddig van távol. Az lett volna a nap fénypontja, ha még vele is össze kell futnia. Rémálom a köbön.
Mivel kezei tele vannak, ezért nehézkesen tudja átölelni a nyakában csüngő nőt, de valahogyan sikerül megoldania. Sőt még egy puszit is ad a hajába.
- Ezt nektek hoztam.
Auróra felé nyújtja mindkét csokrot. Ez semmiség, tud ő figyelmes lenni, képes ajándék téren túlzásokba esni, de úgy érezte ez pontosan elég lesz ide. Se nem sok, se nem kevés.
Követi befelé a nőt, s most hogy tiszta, képes megjegyezni az utat és jobban megnézni a környéket. Tetszik neki, bár élni nem tudna itt, túlzottan nyugodt.
- Hanna?
Tényleg érdekli, főleg az, hogy alszik-e már, de csak azért, hogy ezt csinálhassa. Mikor megkapja a kérdésére a választ felkapja Aurórát és a nappaliban lévő kanapéhoz cipeli.
- Melyik elképzeléseddel kezdjük?
Ő bármelyikre vevő lesz, amióta hallotta Auróra gondolatait, csak ezzel tud foglalkozni, egész napra elvette az eszét.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 22:07 | Link

Te
Itthon


#elcicázunk #énéhesvagyok #sokvolt


Mikor meglátja a virágokat, kissé elképed, óvatosan veszi el a két csokrot, és cserébe csókot nyom Bálintnak. Gyönyörűek a csokrok és nem kerüli el a figyelmét az sem, hogy pontosan egyformak, csak az egyik olyan aprócska, mint Hanna. Kíváncsi lenne mi ösztönözte a férfit arra, hogy virágot hozzon, de inkább nem megy bele a dologba, még a végén a férfi azt hinné, hogy kérdőre vonja.
- Köszönöm, ezek nagyon szépek.
Becsukja a férfi mögött az kaput, elindul befelé és mielőtt még bármi is történne gyorsan vázába rakja őket, csak utána megy vissza a nappaliba.
- Hanna alszik. Bár meg akart téged várni, nem engedtem meg neki. Hééj..
És már abban a pillanatban nem éri a lába a földet. Nevetve kapaszkodik bele a férfibe, bár most nincs különösebb oka rá, biztosan tartják.
- Melyikkel szeretnéd?
Már húzza is magára Bálintot, az ingjénél fogva, nem tud vele betelni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 22:07 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 22:20 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#majdeszelkésőbb #mostmástcsinálunk

A kislány alszik, ennél jobb nem is lehetne az időzítés. Az egész délelőttös kínzás, annyira elvette az eszét, hogy talán még akkor is képes lenne neki esni a másiknak, ha Hanna jelen lenne. Vagy megfogná a lányt, aztán elvinné a szobájába, hogy ne lássa mi következik, valószínűleg ezt az opciót választaná.
- Ez így most, ahh.
Auróra fölé kerekedik és csókokkal halmozza el bőrének szabad felületeit. Minden porcikáján hosszú másodperceket időzik, szeretné minél jobban kiélvezni a nő illatát és bőrének ízét.
Megfogja a nőt, lassan felhúzza a kanapéról, majd úgy ül le, hogy a szőkeség az ölébe kerüljön. Egyik kezét Auróra derekán pihenteti, a másikkal pedig eltűr az arcából egy oda pofátlankodó tincset.
- A te vágyaid, te irányítod.
Teljesen ráhagyja magát a nőre, eddig ő volt az uralkodó fél. Most azonban nem akarja elvenni ezt az örömöt a másiktól, hiszen tudja mennyire tetszik neki, ha a saját játékát játszhatja.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 22:37 | Link

Te
Itthon


#szeretném #tudni #kivagyte

Ha Bálint nem éhes, akkor nem lesz evés. Gondolhatta volna, hogy mielőtt idejön eszik valamit, hiszen nem vacsorára jelentkezett be, csak úgy jött, mert ilyen kedve volt. Így ha nehezen is, de le kell tennie arról, hogy megcsillogtathatja a főzőtudományát. Talán majd legközelebb.
Mivel a férfi a kanapét választotta, elkényelmesedik, szinte elfekszik a kanapén a lábait a férfi ölében nyugtatva próbál rájönni tulajdonképpen mit is akart.
- Tudod, az az igazság, hogy semmit nem tudok rólad, a keresztneveden kívül. Meg hogy szereted a szállodákat, és folyton utazol, meg dolgozol.
Összevont szemöldökkel nézett végig a férfin. Ha jártasabb lenne a pletykalapokba, akkor nem jelentene problémát megismerni Bálintot, de sajnos ő nem utazik ilyesmiben.
- Mivel foglalkozol?
Kezdhetik a legegyszerűbb kérdésekkel, azokkal, amiket úgy érzi joga van tudnia. Nem akar kényes témákba belemenni, nem is fog, tényleg csak arra van szüksége, hogy néhány dolgot le tudjon tisztázni magát, dolgokat amik fontosak.
Utoljára módosította:Podmaniczky Ádám, 2017. március 21. 20:28 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 22:44 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#inkábbne #nemleszjó #elrontmindent

Kezeit a nő lábaim pihenteti, miközben azon agyal, hogy mit is mondhatna neki. Ha a nevével kezdi az elég beszédes, legalábbis a mugli világban. Drávecz Csaba nagy spíler, jó helyre házasodott be. A felesége vagyonát megszerezte, majd épített belőle egy nemzetközi kapcsolatokra alapuló céget. Egy kívülállónak konkrétan tudomása nincs arról, hogy mit csinálnak. A legtöbb jótékonysági programon képviseletik magukat, annak érdekében, hogy a gyanús szemek elől elbújjanak. De aztán a többit nem igazán kötik senki orrára sem. Úgy érzi jobb, ha ezt inkább nem osztja meg a nővel, vagy legalábbis nem ezzel kezdi a történetet.
- Apámnak dolgozom, gyakorlatilag én vagyok a csicskása, nem egy álom, de mint láthattad jól fizet.
Elvigyorodik. De még mennyire jól,  csak azért viseli el, ahogy bánnak vele, mert legalább minden őrültsége fedezve van.
- Van két húgom a világ egy - egy részén. Ők is a családi rabszolgaságban dolgoznak, körülbelül ugyanazért, mint én. Néha összefutunk egy-egy különleges esemény alkalmával.
A családi szeretet szó számára elég gyatra. Mindenki munkakapcsolatban van egymással, az érdekek sokkal fontosabbak, mint a család.
- Egyedül anyámmal van majdnem normálisnak nevezhető kapcsolatunk, bár néha már az idegeimre megy a gondoskodásával.
Amint kiskorában nem kapott meg, Eszter úgy gondolja most kell megadni. Micsoda ostobaság.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 22:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 22:50 | Link

Te
Itthon


#csak #válaszolj

Ha kiejtené a vezetéknevét Rorának biztos leesne a tantusz. Jártas a muglik világában, így számára nem ismeretlen ez a név, de a felismerés egyelőre elmarad. Figyelmesen hallgatja a férfit, szinte issza a szavait, de azon kívül, hogy van két húga semmi újat nem tud meg. Korábban is említette már, hogy a munkája nem épp az emberek álma, de semmi konkrétabbhoz bem jutottak el és ami azt illeti ez is minden, csak nem konkrét. Feltűnik neki, hogy a férfi kitérő válaszokat ad, abban a reményben, hogy egy hosszabb monológgal esetleg el tudna szerelni a szőke figyelmét. A baj csak az, hogy Rora csak a fején szőke.
- Elég rossz lehet...
Ő is távol van a családja egy részétől, de neki minden egyes nap hiányoznak, el sem tudja képzelni, hogy máshogy legyen, hiszen szeretetben nevelkedett.
- Tulajdonképpen nem mondtad meg, mivel foglalkozol.
Nem kerüli el a figyelmét, és nem hagyja annyiban a témát, szeretné tudni, hogy kit engedett be az életükbe.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 22:51 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 23:01 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#neijedjmeg #ezvagyok

Rossz vagy nem, nem érdekli. Ő nála a családi viszonyok egyáltalán nem olyanok, mint Auróránál. Van az apja, az anyja, meg a testvérei aztán ennyi. Papíron egy család, de amúgy, közel sem olyan fényes a helyzet, mint azt a külvilágnak mutatják. Az érzelmeket másképpen vezeti le, de ezt már Auróra is tapasztalhatta.  Ha több szeretetet kapna az elnyomná, nem lehetne az aki. De ezt nem tudja szépen elmagyarázni a nőnek, szóval amíg csak lehetséges kerülgeti a dolgot, azonban a konkrét kérdést nem tudja kikerülni.
- Szóval az a helyzet, hogy talán a vezetéknevemmel tudnám neked a leginkább elmondani a dolgot. Drávecz Bálintnak hívnak és reméltem, hogy ezt még egy ideig nem kell közölnöm veled.
Felsóhajt. Talán ezzel lehet leginkább leírni a foglalkozását. Nem fejti ki jobban, nem is tudná szépen tálalni. Csak reméli, hogy ez az apró információ nem lesz olyan hatással a nőre, hogy inkább elkerülje őt ezek után.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 23:01 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 23:07 | Link

Te
Itthon


#nesokkolj #nemszámított

Nagyon kíváncsi volt, de nem a klasszikus értelmeben. Szerette volna megismerni azt a férfit, aki itt ült mellette, kivel az utóbbi napot töltötte, aki hetek óta a gondolatai között jár. Nem gondolta, hogy ez akkora kérés, azonban monstanra már kezd elbizonytalanodni. Ugyanakkor érezte, hogyha ő nem kérdez rá, akkor Bálint talán soha nem hozza fel neki a dolgot. S bár ne kérdezett volna felelőtlenül, vagy legalább lelkiekben feljészült volna egy szimplán lehetetlen válaszra.
- Mi?
De nem így történt. A név alapján természetesen minden beugrik neki, nem kell visszakérdeznie, inkább az csak a hitetlenkedés és a meglepődöttség jele, semmi több. Szerencsére az agya rendben van, úgyhogy felfogta rögtön. Enyhén szólva is kiakad. Annyira, hogy hirtelen ül fel, lábait maga alá húzva. A szemei kitágulnak, a szája elnyílik. Hát tényleg egy milliomos csemetét engedett be az életébe, akit ha másról nem is, a kicspongó életéről és a tömérdek pénzéről jól ismert. Tudta, hogy nem egy hétköznapi férfivel van dolga, de erre nem számított
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 12. 04:27 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 23:16 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -
#tudtam #necsinald #fáj

Auróra reakciója teljesen ledöbbenti. Persze tudta, hogy mit vált ki az átlagos emberekből, ha meghallják a nevét, de hogy Auróra is így reagál, eléggé váratlanul érte. Már csak a hisztérikus roham hiányzik, vagy az, hogy fejvesztve rohanjon el mellőle a szőkeség.
Felvont szemöldökkel és csalódottan néz rá, arcvonásai megkomorodnak, testtartása is távolságot sugall. Nem tudja túltenni magát azon, amit lát. Persze tudja, hogy ő is ugyanúgy túlreagálja a dolgot, ahogyan azt nem kellene, de a nő viselkedésének köszönhetően valami megtört, valamit elveszített.
- Akkor most már nem is vagyok jó neked?
Valamit mondania kell, de hangján is érződik a csalódottság. Tehát itt tört meg a varázs. Felkel a kanapéról és próbál valami ember formát ölteni, de egyelőre ez úgy tűnik hiába való próbálkozás. Kezeit belecsúsztatja a nadrágja zsebeibe és pár apró lépést tesz, mert olyan tehetetlennek érzi most magát.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 23:16 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 12. 09:07 | Link

Te
Itthon


#feldolgozom #nemjóreakció #nemmehetszel

Elég csak fél pillanatig elengednie magát, máris ez történik. Kicsit megijed, nem tudná tagadni, kell neki néhány másodperc, mire megtudja hová is csöppent. A szemei előtt feltűnik néhány kép amit a férfiról látott, eddig elvakította valami. A név alapján meg aztán pláne beugrik neki, hiszen a fővárosban nőtt fel, hallott ezt-azt. Mindez persze másodpercek összessége, de ez pont elég a mellette lévőnek, hogy kihátráljon ebből az egészből. Mikor Bálint felkel, észbe kap és elkapja a kezét.
- Nem...nem erről van szó. Csak meglepődtem kicsit.
Szorosan fogja a férfi felkarját, próbálja visszahúzni, épp csak nem csimpaszkodik rajta. Nyilvánvalóvá válik számára, hogy Bálint pont ettől a reakciótól tartott. Óriási hibát követett el.
- Sajnálom. Nem akartam így reagálni, de megijedtem. Mit szólnának a szüleid ha megtudnád hol vagy...
Oké oké, nagyfiú már, de azért mégis. Eléggé a nyilvánosság előtt vannak, bárhol megláthatják, bár nem ért hozzá, de bármi ronthatja az üzletet.
Utoljára módosította:Podmaniczky Ádám, 2017. március 21. 20:36 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 12. 09:39 | Link

A  NŐ
- Buda, ismét Nálad -

#ezígynemjó #nemugyanaz #mitcsináljak

Dühösen húzza ki a kezét a nő szorításából, ez számára nem így megy. Látva az iménti reakcióját valami eltűnt, nem ugyanaz az érzés járja át, amikor ránéz.
- Kit érdekelnek a szüleim?
Hogy jutottak el a szülő témához, egyáltalán miért beszélgetnek ilyenekről. Egyikük se ígért a másiknak semmit, mégis úgy beszélnek egymással, mintha évek óta kapcsolatban állnának. Neki ez nem kell, ez az egész egy átverés, ki kell szabadulnia innen.
- Ha olvastál már rólam, és látva az iméntit elég valószínű ez, akkor te is tudod, hogy nem arról vagyok híres, hogy érdekel a véleményük.
Idegesen túr bele a hajába, nem ismeri azt az érzést, ami most lejátszódik benne, de kifejezetten nem tetszik neki. Ellép a kanapétól, a kabátjáért nyúl, szabadulnia kell.
Kezét ökölbe szorítja és dühösen ver egy nagyot a falba. Az eddigi sebe felszakad, de ezzel sem foglalkozik. Nem hiszi el, hogy a mámoros érzésből ilyen hirtelen lett ez. Hirtelen kapta el a düh és a méreg, holott erre aztam semmi oka nem volt. Tekintetét lassan a nőre vezeti, keserűség tükröződik benne, nem tudja mit is mondjon.
-  Auróra.
Keservesen ejti ki a nevét, tesz egy kis lépést felé, aztán inkább megfordul és ellenkező irányba indul el. Dühösen felszabadja a bejárati ajtót, majd bevágja maga mögött és elviharzik.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 12. 09:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 12. 09:56 | Link

Te
Itthon

#menjelel #akkorhagyjinkább #nekemezfontos

Rosszul cselekedett, de őszintén. Tényleg megrémítette ez az egész, eddig olyan szépen elvolt a saját kis életében, aztán jön ez a férfi és az egészet felborítsam igaz, valójában ki tudja meddig tart, vagy tartott volna, de látva Bálintot, ennek itt a vége. Vesz egy mély levegőt, elsötétül a tekintete, túl büszke.
- Ezek fényében szerintem is jobb, ha mész.
Talán érteni fogja, mit ért ezalatt. Előbb vagy utóbb szerelem lett volna a vége, ha már nem most az, a vonzalom amit iránta is érez, nem múlik el ezzel, de legalább nem is mélyül. Igyekszik elrejteni a fájdalmát, felkel és a haját kibontva indul meg a konyha felé, hogy ne a férfi előtt kezdjen el zokogni.
Amint beér a konyhába megkapaszkodik s pultba és hallgatja, mikor csapódik az ajtó. Az ütésre összerezzen, de nem tud kimenni hozzá. Azt akarja, hogy tűnjön el, ne is lássa, lehetőleg soha többé. Mikor meghallja a nevét, felszisszen.
- Tűnj el!
Kiabál, a kezével a hajába túr, legszívesebben nekiállna toporzékolni, de miután becsapódik az ajtó, már nem látja értelmét.
Utoljára módosította:Podmaniczky Ádám, 2017. március 21. 20:38 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 12. 18:43 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


Egész széles lett a mosolya, ahogy Myra hitetlenkedve felemelte szemöldökét. Bizony, ez az a történet, amin a legjobban elcsodálkoznak az emberek. Kolos is mindig csillogó szemmel hallgatta ezt.
- Nagyapa elejtette a pálcáját, ha jól emlékszem, mikor Kendét akarta védeni. De ugye tök felesleges is volt, hisz lepattantak az átkok a sárkány páncéljáról. Úgyhogy felmászott a hátára, amíg az nem látta, és úgy próbálta elvonni a figyelmét. - Teljesen izgatott lett, ahogyan mesélt. Karjával széles mozdulatokat tett, ahogy magyarázta Myrának a történetet. - A sárkány meg felrepült, és megpróbálta lerázni. Ő meg egy idő után beleesett a fészekbe. Kész szerencse, hogy puhára. Aztán jöttek mások segíteni neki legyűrni a sárkányt.
Persze ez egyáltalán nem volt olyan élvezetes, mintha a nagyapja mesélte volna. Ő egy ilyen történetet legalább fél órán keresztül magyarázott. De akkor abban a fél órában bárki, aki hallgatta, vele együtt utazott Erdélybe.
Myra kérdésére megvonta a vállát.
- Nem hiszem. Sosem mutatott semmit. Se képet, se szöveget. Talán Kendével van egy közös képük. Akkor is valami hegyen voltak...
Jobban belegondolva, nincs semmi, ami megőrizhetné azokat a kalandokat, amiket az öreg átélt. Pedig mennyi mesélni valója lenne a világnak! Annak pedig szüksége van az olyan hősökre, mint ő. Ahogyan Kolosnak is.
- Egy fagyit? - mosolyogva nézett Myrára, és fejével a cukrászda bejárata felé biccentett. Persze még nem érkezett el a tipikus jó idő, de ha már itt vannak... Hátha még megismerik odabent.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 12. 20:56 | Link

Szerelem

Mintha az előzőleg történtek köddé váltak volna, párom lelkessége örömmel tölt el. Széles mosoly terül el arcomon és megrázom a fejem a mese közben, sőt, még a kezem is a szám elé kapom. Megkérdezném, hogy nem esett-e nagyobb baja, de valószínűleg nem, hogyha még hosszú évekig egészségesen éldegélt a családjával.
Jó érzés hallgatni a történetét, még ha rövidebb is, mint az eredeti verzió. Magam elé mosolyogva képzelem el, ahogy a nagyapja regéli ezt, és nem az unokája. Azért nekem így is tökéletes. Talán egyszer ő is mesélheti a történeteit az unokáinak, akik tovább adják az új generációnak...
- Kár. Szívesen megnéztem volna. Biztos ő is olyan jó pasi volt fiatalkorában, mint te - lököm meg egy kissé a vállammal, de nem nézek rá, csak a kérdésére. Nem igazán kellene édességet enni, most azonban kivételt tehetünk.
- Menjünk - bólintok és szemügyre veszem az épültet. Furcsa ott lenni, ahol ő felnőtt. Olyan...személyes. Nagyon személyes.
- Ide hozott a nagyapád kicsiként? - teszem fel a kérdést, mert emlékszek, hogy mesélt egy bizonyos közös helyről.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 12. 22:51 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


Elvigyorodott a dicséretre, majd átkarolta Myrát.
- De biztos nem volt ilyen jó csaja - nyomott egy puszit az arcára mosolyogva, és  nyitott be a cukrászdába.
Ott semmi sem változott. Ugyanolyan kopott székek és négyszögletű asztalok álltak a megtört, kékre festett lambériás helyiségben, mint gyerekkorában. Egy-két öreg sakkpartizott a sarokban, néhány fiatalabb házaspár a legújabb krémest majszolta. A kiadópult kissé lelakottnak tűnt, de rendezett volt. Összességében otthonos benyomást keltett, de nem volt az a tipikus hely, ahova a szülő a gyereket vinné.
- Igen, minden nyáron itt ettünk.
Kolos otthonosan mozgott a székek között, a mosoly levakarhatatlan volt az arcáról. Maga mögött húzva Myrát az egyik ablak melletti asztalhoz húzta. Kissé eldugottabb helyen volt, egy polccal teli könyv mellett, ami felett egy kopott földgömbbel. Már a betűket sem lehetett volna leolvasni róla.
- Látod azt? Azon mutogatta, hol járt életében - mutatott fel a szekrény tetejére. Nem akarta levenni onnan, csak a gondolattal játszott. De ennek még nem volt itt az ideje. Először az édesség.
- Mit hozzak neked? Valami gyümölcsös fagyit? Vagy adjunk meg mindent és csokiöntetes karamellát? - vigyorgott szélesen, miközben a pult felé sandított. - Ha jól látom, talán még a mályvacukrosból is maradt...
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:58 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 13. 20:40 | Link

Szerelem

Mosolyogva forgatom a szemem és lehunyom, míg puszit ad. Azt hiszem, fontos szerepet játszik egy párkapcsolatban az egymásra való támaszkodás. Ahogy ő ott volt nekem a nehéz helyzetekben, most én is vele kell, hogy legyek.
Teljesen mások vagyunk. Ahogy belépünk a cukrászdába, ez a gondolat fel is merül bennem és ajkaimat kissé összepréselve leplezem nemtetszésem. Igaz ami igaz, a hangulata pont olyan, ahová szívesen ülök be például vele, vagy ültem volna Ardai bácsival amennyiben az lehetséges lett volna. Az viszont, amilyen a hely kinézete, nem épp az, amit megszoktam.
Ennek ellenére megelevenedik a kép előttem, ahogy kiskölyökként Kolos itt szaladgál kedves nagyapja mellett és úgy eszi a fagyit, hogy még a füle is csokis. Elmosolyodom a gondolatra.
- Csak...nyáron? - pislogok rá kíváncsian. Ez az információ valahogy elkerülhette a figyelmem, vagy a sok gondolat miatt nem tudom az időket összeegyeztetni.
Végig figyelek, merre jövünk, a könyveket is megnézem míg beszél és tekintetem a földgömbön állapodik meg. Az a sok szép hely...
- Ne tedd ezt velem - nyögök fel és követem a pillantását. - Mályvacukrot ne, az... - megrázom a fejem és sóhajtva adom meg magam. Egyszer vagyunk csak itt. - Önre bízom, Főnök - mindkét kezemet felemelem és lassan már úgy érzem, olyan puha vagyok mellette, mint amilyennek a szüleim akartak látni hosszú évekig.
- Lehet bele esernyőt kérni? - teszem hozzá kuncogva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 13. 22:21 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


- Aha, akkor hosszabb időre voltunk itt. Karácsonykor meg ugye a nagyi sütött - vonta meg a vállát. Ez a világon a legtermészetesebb dolog volt. Nyáron pár hét Budanekeresden, amúgy meg segíteni kellett az üvegházban. Néha az eladásban is. Gyerekkel valahogy mindig jobban ment az üzlet.
- Akkor mályvacukros esernyővel rajta - bólintott Myrának, majd indult el a pulthoz.
Az eladó egy idősebb nő volt, gyorsan szóba is elegyedett vele Kolos, és pár perc után már a régi szép időkről beszéltek, amikor még a festék csak egy kicsit volt lekopva. Olyan jól eldumáltak, hogy egy-egy plusz gombócot kapott ajándékba, így a két hatalmas kehellyel egyensúlyozva tért vissza az asztalukhoz.
- Egy mályvacukor nélküli, esernyős a hölgynek... - rakta elé a hatalmas kelyhet Kolos. Gyümölcsös ízeket választott végül, de a karamell öntetett egyszerűen nem tudta ott hagyni, némi színes cukorkával a tetején. Kifejezetten gusztán nézett ki, és ahogy Kolos emlékezett rá, az íze is a városban az egyik legjobb. - ... ez meg nekem. Gondoltam a szigorú diétádra is - vigyorogva kacsintott Myrára, pedig tudta, hogy ezzel bizony keményen megszegik majd a kemény étkezési szabályokat. De hát egyszer élnek, nem igaz?
- A legjobb fagyit kapod meg, de komolyan! - Már csak a biztonság kedvéért tette hozzá, hogy meggyőzze Myrát a fagylalt ártatlanságáról. Nem akarta, hogy emiatt rosszul érezze magát.
- Arra gondoltam, hogy maradnék még pár napot itt. hogy segítsek Anyunak az üvegházban. - Kissé bűntudata volt, hogy egyedül kell végeznie a nőnek az egész munkát. Régebben ő volt az, aki a fizikailag nehezebb feladatokat elvégezte. - Örülnék, ha maradnál te is. Persze csak a lakókocsiban. Nem kell bemenni a házba vagy... - Abbahagyta a mondatot, és kissé összeszorította a száját. A kanalát belemélyesztette a csokigombócba. Megint magyarázkodott. Miatta.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 14. 12:52 | Link

Szerelem

Ezt a kis kiruccanást semmiképp sem fogom elmondani az edzőmnek. A múltkori apró balesetet követő pihenőidő után is kaptam rendesen az ívet és előrukkolt egy még szigorúbb étrenddel. Pontosan annyi kalória, amennyi le van írva, eggyel se több, vagy kevesebb, vitamin, fehérje és a napi három liter folyadék. Ha ezt a fagyizást megtudná, végem lenne.
Mosolyogva pillantok utána és arra gondolok, mikor történt mindez. Az, hogy beleszerettem, hogy itt vagyunk, hogy minden mozdulatát élvezet nézni, mellyel odasétál a pulthoz. Képtelen vagyok levenni róla a szemem. Még a könyvek sem vonják el a figyelmem, egyszerűen ott ragadtam nála. Végig figyelem a nővel folytatott csevej közben, akkor viszont elfordítom a fejem, mikor végeznek és megindul az asztalhoz a bűnös édességekkel.
- Szent szalamandra - fájdalmas képpel nyöszörgök a fagyira nézve. - Ez iszonyat jól néz ki... És körülbelül háromnapi kalóriabevitelemet fedi le - ennek ellenére kezembe fogom a kanalat és igyekszek kikapcsolni a riasztót a fejemben.
- Köszönöm - egy sóhaj után elmosolyodok és csücsörítve küldök neki egy puszit. Azért a fagyik felett nem hajolok át, tehát elég a levegőpuszi most. - Hiszek neked.
Miközben belemélyesztem a kanalat a fagyiba, felpillantok Kolosra. Kissé ráncolom a homlokom az ötletre és nem is válaszolok egyből. Majd miután megkóstoltam Budanekeresd legjobb fagyiját.
- Mhm ez tényleg - befejezetlenül hagyom a mondatot, helyette csak bólogatok és belekóstolok a másik gombócba is. - Oké, ez mennyei. És azt hiszem benne vagyok. Szeretném jobban megismerni anyukádat. Besegíthetek? - kérdezem kíváncsian. - Persze nem akarok útban lenni, elleszek a szobádban is...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 15. 21:16 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


Mielőtt leült volna, adott Myra fejbúbjára egy puszit, majd kézbe véve a kanalat falni kezdett. Az első falat után érezte, ahogy a gyermekkori gondtalanság átveszi az uralmat aggódó gondolatai fölött.
Ismét elmosolyodott, amint Myra beleegyezően bólintott. Magának is be kellett vallania, hogy a legutóbbi események miatt a lány soha többet nem akar majd eljönni. Megértette volna. Ha vele így ordított volna lényegében egy vadidegen, nem maradt volna sokáig azon a helyen. De Myra újra és újra meglepte.
- Mindig jól jön a segítő kéz - vigyorgott hálásan. Bár ez esetben azért el kellett gondolkodnia, hogy egy ilyen párosításkor mennyire tudják majd tartani a tempót. - És egyébként is jobban jársz, ha velem leszel. A végén még anya elvisz és beállít kofának. Nem állna jól a megrakott kosár... - A kanállal mutogatott és úgy magyarázott. Csak remélte, hogy nagyapja ez alatt a pár nap alatt lesz elég jó állapotban ahhoz, hogy Kolos is be tudja majd bizonyítani Myrának, tényleg a világ legjobb embere az öreg.
- Egyébként szerintem anya kifejezetten bír. Eddig még nem szólt be semmit. - Csak úgy mellékesen jegyezte meg két falat között a mondatot. Anyja látta már párszor, ahogy a falvakban keresi a lányok társaságát, és mindig volt egy-két megjegyzése Kolos ízlésére, vagy éppen a lányok számára. "Az előző faluban is volt az a..." és társai kezdetű megjegyzések pedig mindennaposnak számítottak ilyenkor. Myrára azonban még nem volt egyáltalán semmilyen megjegyzése.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size
Antoinette Myra Blackburn
INAKTÍV


Magyar Mennydörgő
offline
RPG hsz: 447
Összes hsz: 5648
Írta: 2017. március 16. 22:28 | Link

Azért azt nem mondanám, hogy hű de sokat végezte volna életemben kétkezi munkát. A bestiaparkban viszont napi szinten besegítettem, persze ez volt, hogy annyiban merült ki, hogy megetettem egy bébimajmot, vagy varázslattal kitakarítottuk a kifutókat. Ennek ellenére szívesen vennék részt az Ardai család munkájában, mert hát mégiscsak valamilyen szinten beletartozok.
- Nem állna jól? - vonom fel a szemöldököm. Még ciccegek is, hogy ilyet aztán ne mondjon, nekem minden jól áll, és végül elmosolyodok. Jó látni, hogy újra jókedvű és nem próbál senkit odébb lökni, aki útban van.
- Gondolod? Hmm azt mondják, nem könnyű jó anyóst kifogni, de én bírom az anyukádat - bólogatok miközben egy kicsit megállok a fagyi evésben és ránézek a páromra.
- Viszont nem hoztam elég ruhát, vásárolunk? Benézhetsz a próbafülkébe... - forgatom meg a szemeim mielőtt nyafogni kezdene. Nem szándékozok órákat tölteni vásárlással, de nem így készültem.
- Uh Kolos - emelem fel a kanalam és a földgömbre mutatok, majd mielőtt folytatnám, visszaengedem és a számba veszek egy minigombócot. - Hová mennél el legszívesebben?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Kelemen Farkas
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 257
Összes hsz: 390
Írta: 2017. március 17. 12:50 | LinkNyughass már - szól rá a kutyára a szóhasználat ellenére inkább fáradtan, semmint türelmetlenül vagy idegesen. Ribizli kedveli a várost, meg a régi, megszokott útvonalát a sétáiknak még abból az időből, amikor Budapesten lakott. Budanekeresden is elvan, ez vitathatatlan, de mégis olyan ellenállhatatlan tekintettel kuncsorgott nyüsszögve már az első ottani séta alkalmával, letáborozva az átjáróul szolgáló szökőkútnál, hogy nem tudott neki nemet mondani. Most azonban furcsán viselkedik. Mintha kiszagolt volna valamit. A pórázt rángatva igyekszik mindenáron rávenni őt, hogy térjenek be az egyik utcába.
Nem - mordul rá a kutyára erélyesebben egy fáradt sóhajt követően, hiszen mégiscsak ő az eb gazdája, és nem fordítva. Még mindig neveli a lassan egy esztendős retriever-labrador keveréket, és egész engedelmesnek bizonyult eddig, már amennyiben cserébe kellőképpen sokat mozoghat. Most éppen ezért is tűnik szokatlanul furcsának a viselkedése, és mégis ismerősnek tetszik. Adta már ki ezt a panaszos, nem mindennapi hangot, mintha... mintha valami bajt jelezne. Talán egy sérült állat lesz az.
Jól van, de ha csak egy nagy kitérő lesz, nem leszek boldog tőle. Még rengeteg dolgom lenne ma - dünnyögi szusszanva egyet, de mivel az eb továbbra is makacsul be akar térni az utcába, enged a pórázon, hadd vezesse. A biztonság kedvéért a pálcáját előveszi azért, mert nem tudja, mit is fedezett fel a kedvence, amíg oda nem érnek. Gyakorlatilag bármi lehet. Pillanatokon belül elé is tárul aztán az egész rémes látvány, és kiderül, hogy nem egy újabb sérült macskáról van szó, hanem inkább valakiről, akit rendesen helyben hagytak. Vagy ő intézte el magát? Pillanatnyilag jelentéktelen részletkérdés ahhoz mérten, hogy milyen állapotban van. Ribizli már meg is közelíti, barátságosan nyalva meg a fiú arcát.
– Ribizli - mordul rá, de aztán már azon is van, hogy megpróbáljon rájönni, mi is történhetett. Értelmes válaszra egyelőre nem nagyon számíthat, ahogy elnézi, csak annyit tud kivenni a félszavakból, hogy pánik. Megfordul a fejében pár lehetőség, az amputoportálás is, mint olyan, hát azzal a varázslattal kezdi, ami megszakíthatja a rosszul sikerült hoppanálást. Ki kellene hívni a mágikus balesetiseket, de kit érdekel a protokoll, ha itt vérzik el a szerencsétlenje? Különben is előbb meg kellene kérdeznie, mi történt. Mégiscsak több sebből vérzik, nem csak ő, de az amputoportálás elmélete is. A varázslat viszont ha nem használ, nem is árt. A valetudo már annál hasznosabb, legalább az elharapott nyelvére, szorítókötés a lábára, mert mégsem mindennapi az a seb, ahogy elnézi, majd addig is, amíg az ispotályból reagálnak a segélykérésre, és kirepülnek, az erre járók elől elrejti a jelenetet. Hiányzik ide még néhány minisztériumi alkalmazott. A járókelők gyakorlatilag csak azt látják, amit pár méterrel odébbról átvetít eléjük egy vizuális illúzióval, ők pedig ott sem lennének a kép és a valóság között. Úgy tűnik, ha a helyzet úgy kívánja, meglepően összeszedett tud lenni. Talán ki kellene mennie terepre, az irodában elunja az életét is utóbb, de ezt majd máskor gondolja végig, most inkább leguggol a fiú mellé, és a tekintetét keresve szólal meg.  
– Nem vagyok gyógyító, az ispotályból mindjárt ki kell érkezzenek, addig még bírd ki egy kicsit. Van még más sérülésed is? A lábad... nem egy errefelé jellemző balesetről árulkodik, amputoportálásra gyanakodtam, de még ahhoz is túl fura, de majd visszatérek rá, ha egyben leszel. - Megvakargatja a tarkóját. Magyarázatot most tényleg nem vár, legfeljebb csak arra választ, hogy más sérüléssel is kellene-e valamit kezdenie. Ribizli közben már a kezét nyaldossa, mert az tényleg sokat segít épp.
Utoljára módosította:Kelemen Farkas, 2017. március 17. 20:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ardai Kolos
INAKTÍV


#colos #mester #aranyvérű gypsy #king of dragons
offline
RPG hsz: 361
Összes hsz: 2547
Írta: 2017. március 17. 20:24 | Link


Budanekeresd, nagyszülői ház körül


Kolos egy szemtelen vigyort engedett meg magának a felháborodott kérdésre, majd végigmérte Myrát.
- Hát kosár nélkül határozottan jobb az összkép. - Belemélyesztette a kanalát a fagylaltba, és egy jó nagy falatot be is kapott. A krémes édességet egy kicsit még a szájában tartotta, hogy megolvadjon, és csak utána nyelte le.
- Csak várd ki a végét... Néha elég csak két óra kettesben az üvegházban... Komolyan mondom, érdekesebb a mágiatöri is - felnevetett a gondolatra. Persze imádott gyerekként ott dolgozni. Valahogy az anyja mindig megértette. Vagy legalábbis úgy tűnt, jobban megérti, mint az apja. Aztán amióta az iskolából járt vissza, már sokszor untatta a beszélgetés. Eltávolodtak.
Vágott egy grimaszt, mikor Myra kimondta a vásárlás szót. Nem volt túlzottan oda az ötletért, de tény, hogy egyáltalán nem volt kedve visszamenni a házba.
- Csak benézhetek? - vágott még egy fancsali képet is hozzá, és abbahagyta az evést. Ha csak ennyit tud Myra felkínálni, lehet inkább megeszik még egy adagnyi fagyit addig.
Bekapott egy kanálnyi rikítóan kék színű fagylaltot és követte Myra kanalának vonalát. A földgömböt látva ismét elvigyorodott. Felállt, hogy levegye a polcról a világot, és az asztalra állítsa.
- Régen mindig azt játszottuk Papával, hogy ő megpörgette a gömböt, én pedig csukott szemmel ráböktem. - Lökött egyet a golyón, mire az sebesen forogni kezdett. Kissé Myra felé csúsztatta, és várta, hogy behunyja a nő a szemét, és a szerencse vezérelje a kezét.
Utoljára módosította:Ardai Kolos, 2017. július 14. 21:57 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

               E  S   D

Scar (alias Jetta) öribarija | exrellonos | 2016 karácsonyi bál rejtélye | Narnia uralkodója #azigazságos[/size

Oldalak: « 1 2 ... 31 ... 39 40 [41] 42 43 ... 51 ... 120 121 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek