29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🌴
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 2 ... 20 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40 ... 112 113 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 16. 20:08 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék

Hiányoztál a fenének-Dünnyögöm magamban, nem tudom, vajon meghallotta-e Aaron vagy sem, bár, ahogy ismerem, az effajta megjegyzések mindig elérik a kagylóit, ha akarja, ha nem. Nem is baj, legalább tisztában van vele, hogy csöppet sem volt hiányérzetem a legutóbbi találkozásunk óta. Na jó, ez ebben a formában természetesen nem igaz, lassan kezdem élvezni a találkáinkat, amelyek mindig hatalmas szócsatákban végződnek, persze nem annyira, mint ő, elvégre könnyen az idegeimre tud menni a tahó modorával, amit, ha jól sejtek, külön ezekre az alkalmakra tartalékol.
Igyekszem elhúzni a csíkot, amilyen gyorsan csak lehet, nem sok kedvem van egy ilyen köszöntő után megvívni az aktuális szópárbajt, végétre is most rémisztett halálra, szükségem van a regenerálódásra. Valahol legbelül azért reméltem, hogy nem hagyja ennyiben a dolgot, hanem utánam jön, hogy kiengeszteljen egy kicsit, persze csak az ő neandervölgyi modorában. Nem okoz csalódást, alig távolodom el tőle, már a sarkamban van, és csak úgy sziporkázik, kedvesebbnél kedvesebb megjegyzéseket szúr nekem, úgy látszik, pompás délután elé nézünk mindketten.
-Bocs, hogy nem vagyok felkészülve a hozzád hasonló sötét parasztok meglehetősen furcsa köszönés módjára. A szatírok nem, de hallottál már az emberrablókról, a gyilkosokról, bérgyilkosokról? Nem lepődnék meg, ha nem, elvégre te az ilyesmit mamutcsonttal vagy bunkós bottal intézed, ugye?
Nem lassítok a tempón, de ez úgy látszik, őt egy cseppet sem zavarja, egyfolytában a nyomomban van, és úgy tűnik, meg sem kell magát erőltetnie túlságosan.
-Nem, ezt a hadműveletet kifejezetten neked tartogatom, de a helyedben vigyáznék, nagyon vékony jégen táncolsz!
Rákacsintok egy hamis mosoly kíséretében, s csak most veszem jobban szemügyre, és figyelek fel a pólóján éktelenkedő foltra.
-Nem gondolod, hogy ennyi idős korodra már meg kéne tanulnod használni az evőeszközöket, vagy ha ez nem megy, akkor legalább előkét használni? Vagy netán bölényvadászatról jöttél, és azért nézel ki így?
Bökök a fejemmel a paradicsomfolt felé, igyekszem komoly maradni, de látva esetlenségét, egyre nehezebben tudom visszatartani a nevetést.
Utoljára módosította:Borostyán Lenke, 2016. március 16. 20:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 16. 20:52 | Link

My Siren

Bár nem érti a lány dünnyögését, azért eléggé jó tippjei vannak arra, mit nem hallott tisztán. Viszont nem zavarja. Kicsit sem. Pont erre a reakcióra számított.
- Miért gondolod, hogy el akarnak téged rabolni? Mármint most komolyan? Ki akarna direkt összezárva lenni veled? Bár azt elhiszem, hogy vannak, akik szívesen lekötöznének és befognák a szádat - mereng hangosan a férfi. - A gyilkos viszont tényleg meredek kicsit. Mondták már, hogy élénk a fantáziád?
Elemében van éppen, kicsit sem zavartatja magát, konkrétan semmi miatt. Kerülgeti a szembejövőket, és igyekszik Lenke mellett maradni. Nem szeretne lemaradni a nő válaszáról.
- Oh, ugye tudod, hogy épp most vallottad be, hogy szívesen letapiznál? - érdeklődik kedélyesen a srác, elengedve a füle mellett a fenyegetés részét a mondatnak.
- Ez... mindegy - legyint egyet, aztán pár lépés után mégis úgy dönt, hogy megmagyarázza a foltot. - Főztem. Legalábbis próbáltam, mint azt a mellékelt ábra is mutatja, nem túl sikeresen. De hát persze a főzés nem is a férfi dolga lenne - fűzi még hozzá, mert hát tudja, Lenkét leginkább az ilyesmi akasztja ki. A férfi és a női munkák megkülönböztetése Aaron szerint biztosan idegesíti a lányt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 16. 21:19 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék


-Oh, hidd csak el, van olyan személy az életemben, aki simán fogna, és elrabolna a nyílt utcáról, ha tehetné. De persze, hol is érdekel ez téged, neked csak az ócska poénjaid a fontosak, ne is zavartasd magad, fogalmazzunk úgy, hogy megedződtem már…
Legyintek egyet, és ennyivel lezártnak is tekintem a témát. Nincs kedvem a részletekbe belemenni, és mesélni Aaronnek a családom ügyes-bajos dolgairól, egyrészt, mert nem tartozik rá, másrészt, mert úgy sem értené meg a helyzetet, az ízetlen tréfáihoz ezzel kapcsolatosan pedig semmi kedvem. Maradjon meg csak abban a naiv tudatban, hogy túlságosan sok krimit olvasok és élénk a fantáziám, az igazságot meg elég, ha én tudom.
Hamarosan megérkezünk a parkhoz, ahová eredeti tervem szerint egyedül készültem, de ha már úgy hozta a jó (vagy inkább rossz) sors, hogy társaságom is akadt, egye fene, megleszünk a padon valahogy ketten is. Az ülőalkalmatossághoz érve helyet foglalok, és csak most válaszolok a srác tapizós megjegyzésére. Esküszöm, hogy ennek elment a józan esze!
-Merlin mentsen meg attól, hogy ilyen értelemben hozzád kelljen érnem! Mondtam már neked, hogy én nem a bárból összekapart liba kategória vagyok, engem nem veszel le a lábamról az egóddal! Tapizásról itt szó sem volt, ha bekövetkezik a szóban forgó esemény, az kőkemény kínzás lesz számodra, és egyvalamit megígérhetek, nem fogom ismerni a könyörületesség szót! Szóval, jobb, ha nem húzod ki a gyufát!
Előadásom talán még hiteles is lenne, ha nem bujkálna a szám sarkában a mosoly. Hiába, ezzel a fiúval egyszerűen képtelenség komolyan beszélni, nekem legalábbis biztosan.
A téma a foltos pólójára terelődik, és ha most ásványvizet kortyolgatnék, biztosan ráköpném az egészet, ahogy a filmekben szokás nagy meglepődésekkor.
-Még, hogy te főzni? Na, ne hülyíts! Beteg vagy?-Kezemet a homlokára teszem, nincs láza, a félrebeszélést nem lehet erre fogni, de akkor meg mi baja lehet?
Szinte éreztem, hogy a feminista elveimet ma még támadás fogja érni a részéről, s bár tudom, hogy arra megy ki a játék, hogy jól felhúzzam magam, és valami epéset szóljak vissza, nem tudok uralkodni magamon, rögtön felcsattanok.
-Mondd már meg nekem, hol van az törvénybe iktatva, hogy a házi munkát, vagy speciel a főzést csak és kizárólag a nők végezhetik el? Ti, pasik sem haltok bele, ha időnként fakanalat vagy mosogatórongyot, esetleg porszívót ragadtok, és besegítetek egy kicsit. De nálad ezek a szavak, hogy segítés, házi munka, tisztelet, egyenjogúság nem szerepelnek, ugye?[/b
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 16. 21:47 | Link

My Siren

- Hát, ha tudtam volna, hogy neked ez jön be... - röhög fel, de végül nyitva hagyja a mondat végét. Sejti, hogy a lány le szeretné zárni a beszélgetésnek ezt a részét, de ő sosem tudja, mikor kell abbahagyni. Vagy, ha tudja is, hát nagyon nem érdekli. Lehet, hogy ezért viszket sokaknak a tenyere már akkor is, ha csak szóba kerül a srác neve?
Közben beérnek a parkba, Aaron pedig magától értetődően helyezkedik el a nő mellett. Mivel nem küldték el eddig, úgy gondolja, Lenke nem bánja, ha marad még egy kicsit.
- Már a lekötözésből és az elrablásból is sejtettem, milyen a te stílusod, úgyhogy nem kell kihangsúlyoznod, hogy fájni fog, ha hozzám érsz - forgatja pimaszul a srác a szemét. - De majd egyszer megmutatom, hogy fájdalom nélkül is lehet igazán jó.
Szabadon flörtölget, talán mert felejteni vágyik. De nem gondol bele, nem, ő nem ilyen. Egyszerűen csak hagyja, hogy megtörténjen, és, ha majd már túl soknak érzi, egyszerűen lelép. Mint mindig.
- Nem kell ilyen kifogásokat kitalálnod, hogy megérinthess - vigyorog a lányra, aztán hátrébb dől, és vállat von. - Megígértem valakinek, hogy nem mérgezem meg a főztömmel, szóval kénytelen vagyok megtanulni. Bár szerintem bőven elég, ha az ember tudja kezelni a mikrót. Márpedig én azt pöpecül tudom működtetni.
A lány kifakadását hallva felölti diadalittas vigyorát, mutatva, hogy újfent ő nyert, ő akasztotta ki előbb a másikat. Ezt sosem fogja megunni. - Te is tudod, hogy a barlangban az ember nem hallott még egyenjogúságról. Mifelénk a Neander-völgyben a férfi vadászik, a nő meg otthon várja őt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 16. 22:23 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék


Mindjárt gondolhattam volna, hogy Aaron képtelen komolyan venni bármit is, és hogy halványlila fogalma sincs arról, mikor kell abbahagyni a viccet. Mert most ez az elrablásos történet tényleg nem móka tárgya… Ha csak egyszer lett volna a helyemben anno, megtudná milyen a madár élete az aranykalitkában, és nem űzne tréfát belőle. Ha egyszer jól meg akarnám szívatni, biztosan rávenném, hogy jöjjön el velem a szüleimhez, bemutatnám, mint a kedvesemet, aztán hallgathatná, hogy hány száz fős lagzit, meg hosszú menyasszonyi ruhát, meg mindenféle földi jót terveznek az őseim. Azt hiszem, az összes szál haját egyenként tépdesné ki, de én is! Brrr! Már a feltételezés is borzasztó, hogy még ha csak látszatból is, de egy párként jelenjünk meg valahol. Mondjuk, a képére kíváncsi lennék… Ki tudja, lehet, hogy április elsején megpróbálkozom ezzel a csínytevéssel .
Gondolataim kicsit messzire kalandoztak, de Aaron flörtölő hozzászólását nem tudom figyelmen kívül hagyni.
-Megmutatod? Te? Nekem? Biztos vagy te benne, hogy nekem szántad ezt a mondatot? Úgy gondolod, megengedném, hogy bármit is megmutass? Ugyan kérlek!
Ismét szemeimet forgatom. Eddig abban a hitben éltem, hogy én vagyok a naivabb kettőnk közül, de itt az ideje, hogy rádöbbenjek, a sötét parasztom sokkal ártalmatlanabb, mint azt az elején gondoltam volna.
Sejthettem, hogy tapizásként fogja megélni a lázmérés mozdulatát is, de még mielőtt bármit is reagálhatnék rá, eldob egy mondatot, amin jobban fennakadok, mint ezen.
-Úgy érted, van egy lány az életedben, akinek a kedvéért hajlandó vagy megtanulni még főzni is?
Az őszinte megdöbbenés kiül arcomra, s csak miután kimondtam szavaimat, akkor esik le, hogy ez nagyon is úgy hangzott, mintha féltékeny lennék az állítólagos nőszemélyre. Igyekszem korrigálni, remélem nem szúrt neki nagyon szemet.
-Hogy sikerült elérnie, hogy áldozatot hozz érte? Gondolom, nagy árat kell fizetnie a kedvességedért…
Vannak elképzeléseim arról, hogy mi mindent kell megtennie annak a szerencsétlen libának, aki Aaront választotta, de azt hiszem, az én gondolataim meg sem közelítik a valóságot, ismerve a fiú furcsa modorát.
-Ne haragudj, mindig elfelejtem, hogy barlangból menesztett őskövület vagy! Nem gondolkodtál még azon, hogy itt lenne az ideje felzárkóznod a huszonegyedik századhoz?
Utoljára módosította:Borostyán Lenke, 2016. március 16. 22:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 16. 22:46 | Link

My Siren

Mivel a lány nem szól vissza, kelletlenül leszáll a témáról, de elraktározza magában az információt későbbre. Még jól jöhet, ha tudja, mi a lány egyik gyenge pontja.
A célozgatásait követő heves tiltakozásra csak egy néma vigyorral, és egy mindentudónak tűnő pillantással felel. Ő nem fogja győzködni a lányt, főleg úgy, hogy az egészet poénnak szánta. Lenke olyan pasinak hiszi, aki minden nap másik csajjal állít haza, és hírből sem ismeri az udvariasságot, és Aaron nem is akarja, hogy a nő jobban megismerje. Jó ez a kapcsolat neki így, ahogy van.
- Igen. Bár valójában legalább három ilyen nő van az életemben - bólint nagyon komolyan, aztán még hozzáteszi: - És egyik sem az anyám.
Az már más kérdés, hogy Bia sosem kérné ilyesmire, a harmadik nőszemély pedig többet nyávog, mint beszél, és a macskakaja is tökéletesen megfelel neki, amit mindössze kinyitni kell tudni, ahhoz nem kell főzés skill.
- Cserébe lakhatok nála - vonja meg a vállát a srác, kissé rájátszva a gigolo szerepre. Bár a szó szoros értelmében nem tekinthető kitartott férfinek, elvégre keres pénzt, tudja fizetni a számlákat. De ezt persze Lenkének nem kell tudnia.
- Á, az unalmas. Én szeretek mamutra vadászni. Meg tigrisre. Meg őzikére... - Beszéd közben végigpillant a lányon, amolyan lusta, felmérő nézéssel. Persze kiszámított tett ez is, mint minden más, ha Lenkével van. Szinte már várja, mikor fogja pofon vágni őt a nő. Tényleg eléggé tenyérbemászó a stílusa.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 19. 13:54 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék

Végre valahára veszi az adást ez a tírpák, és leszáll az emberrablós témáról. Kicsit későn kapcsolt, ez igaz, de ha számításba veszem, hogy ő végtére is egy neandervölgyi ősbunkó, akkor nem is olyan vészes a helyzet. Hiába, meg kell már egyszer szoknom, hogy vénszülék szegény, ráadásnak pasiból van, ergo sokkal, de sokkal lassabban forognak a kerekei.
Teljes mértékig meg vagyok győződve arról, hogy Aaron egy nőfaló, magát a helyi vagányok közé soroló srác, aki minden nőben annyit lát, mint mókus az odvas fából. Épp ezért is bosszantanak annyira, általában igencsak gyengére sikerülő flörtölő megjegyzései, hiszen melyik nőnemű örül annak, ha olcsó húsdarabnak nézik?! Jó, talán a plázamaca-bárliba kategóriába sorolandó hölgyek lelkesednek az ilyesmiért…  Epésnek szánt mondatomra mindössze egy mindentudó pillantást kapok egy néma vigyor kíséretében. A lehető legszigorúbb és leglesújtóbb tekintetet sugárzom felé, hozzáfűznivalóm azonban nincs a dologhoz, hiszen úgy sejtem, hiába is magyaráznám neki, hogy, ha utánam hajítanák inkább elszaladnék, minthogy bármilyen szinten is foglalkozzam vele… Elkényeztették már őt a könnyű nőcskék, és mint ilyet szinte lehetetlenség visszarángatni a valóságba.
Vagy mégsem? Mégiscsak létezik olyan lány, aki a rettenetes modora, egekig szárnyaló egója ellenére el tudja őt viselni olyannyira, hogy a főztjét is megegye? Elképesztő…
-Három? Hallottál már olyasmiről, hogy az egészséges kapcsolatban EGY férfi és EGY nő vesz részt? Esetleg iszlámvallású lennél, és a hárem kialakítására gyúrsz?
Következő mondata végképp fejbe vág. Nem is tudom szó nélkül hagyni, annyira feltornássza a vérnyomásomat.
-Te kitartatod magad egy nővel? És még férfinak mered nevezni magad? Nem gondolod, hogy ez azért már tényleg szánalmas?
Elfordítom róla a tekintetem, annyira felbosszantott, hogy rá sem bírok nézni. Mindig is tudtam, hogy nem tiszteli a nőket, és azok a lányok sem magukat, akik vele kezdenek, de hogy ilyen mélyre süllyedjen, arra nem voltam felkészülve. Miután sikerül kissé lehiggadnom, íriszeimet újra rászegezem, és éppen sikerül elkapnom felmérő pillantását.
-Ugyan már, halvány lila elképzelésed sincs róla, hogy kell ezeket az állatokat elejtened. Fogadni mernék, hogy ezt is a nőd intézi helyetted.-Vetem oda foghegyről, tekintetemből némi megvetés sugárzik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 20. 15:17 | Link

My Siren

Sejtette, hogy Lenke ki fog akadni a mesebeli hármas szó hallatán, úgyhogy sikerként könyveli el, hogy sejtelme beigazolódik. Egyáltalán nincs szándékában felvilágosítani a lányt arról, hogy az a hármas nem feltétlenül jelent három szerelmi kapcsolatot. Sőt az említett hölgyek közül, csak az egyik az, akiért bármit megtenne. Egy hozzá hasonlóan szőrös szívű férfihez illő bundás barátnőjének egyetlen pillantása képes arra, hogy bármire rávegye őt. És, ha így folytatja az életét, még az is megeshet, hogy egyetlen igaz szerelme a gyönyörű maine coon cica marad.
- Az igazat megvallva szerintem ők használnak ki engem - dob még néhány gallyat a lány idegességének tüzére. - Például most Alíz rávett, hogy tanuljak meg főzni. Tutira elvárja majd, hogy én főzzek rá, csak mert már képes leszek rá. Ha Bia megtudja, hogy leléptem Alízzal, biztosan utánam jön, és majd hallgathatom a szidalmait. Ami meg Shezát illeti... az a nő a rabszolgájának néz. Komolyan! Addig nem hagyhatom abba a simogatását, amíg le nem törnek a karjaim. És akkor is csak azért, mert elalszik rajtam, és nem veszi észre, hogy leállok.
Szörnyű férfisorsát drámai hangvétellel ecseteli a nőnek, és már előre élvezi, ami verbális szitokáradatot ezért kapni fog. Nem is túl rejtettem mazochista ez az ember.
- Már megbocsáss, de nem te vagy nagyra azzal, hogy a nők felsőbbrendűek, és a férfiak menjenek vissza a barlangjukba? Teljesen logikus, ha egy hozzám hasonlóan, ostoba, kőbunkó pasas egy gyönyörű, okos nőre támaszkodik, nem?
Úgy jelenti ki, mintha a világ leglogikusabb dolga lenne. Az sem zavarja, hogy Lenke már rá sem bír nézni. Végül is valami ilyesmit akart elérni. Vagy nem? Végül is mi értelme van mindannak, amit csinál? Éppen egy félig ismert nőt idegesít fel csupán azért, mert szórakoztatja. De persze Aaronnek mostanában ennyi motiváció pont elég bármihez, amit csinál. Ha már minimálisan élvezi, már megéri neki.
- Fogadni mernél? - húzza fel a szemöldökét egyszerre kérdőn és piszkálódón.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 20. 17:23 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék


Tudom, hogy pontosan azt a reakciót produkálom, amit elvár, jobban mondva, amire számít tőlem, mégis képtelen vagyok uralkodni magamon. Hogy is tudnám magamban tartani a véleményemet, ha egyfolytában a feminizmusomat sértő dolgokkal hozakodik elő? Nem egészen értem a srácot, elvégre maximálisan tisztában van vele, hogy miután elköpi ezeket a megjegyzéseket, irtózatosan kiakadok, elküldöm melegebb éghajlatra, különféle jelzőket aggatok rá, és magamban is elkönyvelem egy idióta sötét parasztnak. Miért éri ez meg neki ennyire? Nem tudna magának valami más, szórakoztatóbb elfoglaltságot találni, mint az én idegeimen való táncolás? Netán mazochista lenne?
Alig fejezem be gondolatbeli eszmefuttatásomat, újabb támadás indul ellenem a részéről. Sosem unja meg?! Most épp egy panaszáradatot kell végighallgatnom tőle, amelynek lényege, hogy szegény, szerencsétlen Aaron a három nő martalékául esett, akik csak kihasználják őt.
-Ha nem tudnám, hogy hogyan is állsz te valójában a nőkkel, most azt hiszem patakokban folynának a könnyeim sanyarú sorsodért, de így, ne haragudj, de egyetlen cseppre se számíts tőlem! Jól teszik ezek a csajok, ha egy kicsit megdolgoztatnak, legalább arra a kis időre férfinak érezheted magad…
Harapom el egy kicsit a mondat végét, és kíváncsian várom a reakcióját, bár nagyjából sejtem, mit is fog mondani.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogyan is tűrheti el, hogy egy nő kitartsa, ezt tudtára is adom, de olyan szinten megvetem ezt a fajta életmódot, hogy rá sem bírok nézni. Tudom, hogy hírből sem ismeri a megbánást, de abban azért reménykedtem, hogy legalább a legapróbb jelei közül produkál néhányat, és ha csak a kedvemért is, de úgy tesz, mintha legalább egy kicsit szégyellné magát. De Aaron az Aaron, nem tagadja meg magát most sem.
-Épp ezért kéne visszavonulnotok, mert ostobák és kőbunkók vagytok, csak hülyítitek és kihasználjátok a nőket! Egyáltalán nem logikus, hogy a nőre támaszkodsz. A dolog úgy lenne egészséges, hogy egyikőtök sem támaszkodik a másikra, de ezt egy hozzád hasonlónak hiába is magyaráznám, úgy sem értené…
Forgatom meg dühösen a szemeimet. A téma ezután a vadászatra terelődik, illetve arra, hogy biztos vagyok benne, hogy hozzá sem tudna kezdeni a zsákmányszerzéshez, csak a száját jártatja.
-Fogadni!-Húzom ki magam diadalittasan, ajkamon mosoly terül el, szememből a kalandvágy tüze süt. Biztos vagyok a dolgomban, bármi legyen is a tét, állom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 20. 17:57 | Link

My Siren

- Igenis sajnálnod kellene - néz már-már durcásan, megjátszott durcásan, a nőre. - Legalább egy kicsit. Bár tudom, nem igazán érezheted át a helyzetem, nem lévén három férfi az életedben, sőt még akkor sem érezhetnéd át, ha lenne, elvégre három nővel mégiscsak teljesen más az élet.
Szegény Aaronnek milyen borzalmas dolgokat kell kiállnia. Hát ez hallatlan. Rögtön szaladok valamiféle férfivédelmi szervezethez... Persze egoista pasasunk sem érzi úgy, hogy bármi panaszra lenne oka, de hát Lenke szinte könyörög azért, hogy felhúzzák, és kicsoda Aaron, hogy nemet mondjon neki?
- Na már most, ha mi ostobák és kőbunkók vagyunk, mégis hogyan lehetünk képesek arra, hogy hülyítsük és kihasználjuk a nőket? Mi ezt nem is érjük fel ésszel, nem? - álcsodálkozik a férfi, kissé elbutítva a tekintetét, hogy a nő lássa rajta, ő aztán tényleg azt sem tudja, hogy ezeket a szavakat eszik-e vagy isszák.
- Ha én kinyitom előtte az ajtót, kihúzom neki a széket, megfőzöm a vacsorát, az nem azt jelenti, hogy ő támaszkodik rám? Márpedig te ezeket nőként elvárnád, nem? Ha már a nő támaszkodik a férfira, miért ne lehetne ez kölcsönös? Nem úgy lenne "egészséges" - ujjaival jelzi a nőtől vett idézet jeleit -, ha egyikük támaszkodhatna a másikukra, a másik pedig tudná, hogy az egyik mindig ott van, ha szüksége van rá? Kölcsönösség. Tudod, mint amikor két részeg hazafelé egymás támogatja - vigyorodik el a végén, hátha el tud evezni a komolyabb vizekről ezzel a felettébb ide nem illő hasonlattal. Elvégre nem akar ő filozófiai mélységű elmecsatát vívni a nővel. Csak egy kicsit kieresztené a gőzt.
Ekkor Lenke megjegyzi, hogy nem hiszi őt valami nagy vadásznak, és bár Aaron csupán cukkolni akarja a fogadással, a nő belemegy. A férfi szemöldökei egész magasra felkúsznak, szája gonosz vigyorba szalad.
- Jó, akkor fogadjunk, hogy egy éven belül sikeresen levadászok egy bizonyos szirént. Bár valójában ezt a fogadást szerintem már most megnyertem, mert imád már most is, de úgy az igazi, ha be is ismeri. Így is áll a fogadás?
Reméli, hogy azzal, hogy egyrészt Lenkét, mint egy fogadás TÁRGYÁT jelöli meg, a nő leszáll a témáról, másrészt, hogy ez visszariasztja majd a fogadástól. Neki ez az egész csak játék, és bármennyire is sötétnek és parasztnak hiszi Lenke, nem igazán lenne ínyére, hogy bármilyen komolyabb módon megbántsa az ő saját szirénjét. Húzni az agyát, és kiakasztani, az egy dolog. Megpróbálni elcsábítani úgy, hogy nem szereti, az meg már egy egészen más szinte a szemétségnek.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 20. 18:20 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék


-Lassan már annyit panaszkodsz, hogy kezdem úgy érezni magam, mintha a rendelésen lennék. Nem tudnád kicsit gatyába rázni magad? Természetesen, ha szükséged van varázspszichológusra, állok rendelkezésedre, de vigyázz, mit kívánsz, mert húzós ám az óradíjam!-Vigyorodom el, bár ez a vigyor inkább a durcás arckifejezésnek szól, amit Aaron produkál. Nagyjából úgy fest, mint az ovi homokozójában a kissrác, akinek lenyúlták a lapátját vagy a vödröcskéjét.
Az iménti mondatom, miszerint legalább akkor férfinek érezheti magát, amikor a nők kegyeiben járhat, nem marad reakció nélkül. Mindjárt sejtettem, hogy valami nagyot fog mondani, és igyekszik úgy csűrni-csavarni a dolgokat, hogy ő jöjjön ki jól belőle, az én vérnyomásom pedig az egekbe szökjön. Be kell vallanom, utóbbiért nem kell túlzottan megerőltetnie magát, elég, ha eldob pár hímsoviniszta mondatot. Kíváncsiságom határtalan, de nem várakoztat sokáig, azt még nem tudtam eldönteni, hogy szerencsémre vagy szerencsétlenségemre.
-Nem féltelek én benneteket, ehhez megvan az eszetek. Hülyíteni és megszerezni nem nagy kunszt egy nőt általában, viszont megtartani és szeretni, na ahhoz már kell egy értelmi- és érzelmi intelligencia szint, és ez hiányzik sokatokból, ezért váltok sötét parasztokká.
Vigyorodom el ismét. Ez a szófordulat mindig is a madagaszkári kalandunkat juttatja eszembe, amikor ez az idióta magával rántott a mélybe, és annyira hülyén jött ki a helyzet, hogy eltörte a karját. Állítja, hogy miattam tette, engem védett, na de ki is kérte őt arra, hogy ugorjon fejest a tengerbe a társaságomban?
Visszatérek gyorsan a jelenbe, épp jókor ahhoz, hogy halljam a párkapcsolati eszmefuttatását.
-Nem, azt nem várnám el, tőled pláne nem, hogy megfőzd a vacsit. Merlin mentsen meg tőle! Jobban féltem én a konyhámat attól, hogy a kezeidre bízzam!-Kacagok fel.
Le sem tudná tagadni, mennyire meglepődött azon, hogy rákaptam a fogadás ötletére. Nem tudja, honnan is tudhatná, hogy nagyon szeretek fogadásokat kötni, habár nem egyszer fordult már elő, hogy ráfáztam a dologra. Most viszont biztosra vettem, hogy Aaronnek köze sincs a vadakhoz, ezért nyugodt szívvel álltam rá a dologra, de sejthettem volna, hogy valamivel ki fog bújni alóla…
-Á-á!-Emelem fel a mutatóujjam.-Szirénekről itt szó sem volt, csak mamutról, tigrisről és őzikéről. Amúgy is, vadászatról tárgyalunk, nem horgászatról. És, csak óvatosan azzal a nagy önbizalommal, tudod, a szirének rendelkeznek egy tömény izomból álló uszonnyal, amit ha használnak ellened, nagyon nem jársz jól! Szóval, mikor megyünk őzikére vadászni?
Rákacsintok, ajkamon ismét mosoly jelenik meg, ezt nem fogod megúszni ennyivel!


Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 20. 18:53 | Link

My Siren

- Ez még mindig meglehetősen furcsa számomra. Mármint, hogy te pszichológus vagy. Mármint, hogy te megkaptad a pszichológusi diplomádat, és jogcímet arra, hogy másokat elemezz. Nagyon furcsa.
Gondterhelt arccal csóválja a fejét, és most csak félig viccel. A lány számára túlságosan is elítélő, és erőteljes véleményét soha nem is rejti véka alá. Aaron nem tudja elképzelni, hogy Lenke egy férfit is ugyanúgy tudna kezelni, mint egy nőt. Bár azt sem tudhatja, hogy a nő nem-e csak vele ilyen szélsőséges.
- Szóval okosak is vagyunk, meg szánni valóan hülyék is. Kész ellentmondás a férfiember a te szemedben. Így már nem is csodálkozom azon, hogy nincs pasid - bólint, mintha ezzel mindent megértett volna végre. A nő egyszerűen nem érti a férfiakat, számára olyanok, mint a másik bolygóról jött idegenek, és nem is akarja megérteni őket.
Azért Aaron egy mosollyal nyugtázza közben a lány vigyorát is, mert sejteni véli, mi késztette görbülésre az ajkait. Felrémlik előtte az, az őrült ugrás, meg az a bolond nyaralás, és inkább megrázza a fejét. Nem, erre most nem fog gondolni.
- Hé, a tanfolyam vezetője azt állította, hogy megtanít főzni. Ha végzek, neked is főzök valamit - int úgy, mintha király lenne, és megszánná a nőt, ő is kaphat az ő csodálatos remekművéből. - És ezt nem utasíthatod vissza! Ez ajándék. Ha nem akarsz majd beengedni a lakásodba. Eljöhetsz hozzánk, Alíz és Sheza örülni fognak neked.
Talán túl hirtelen az ajánlat, de Aaron viccesnek találna egy ilyen találkozást. Alíz egyáltalán nem olyan, amilyennek Lenke elképzeli - Sheza meg aztán pláne nem -, és Aaron kifejezetten jól szórakozna a felmerülő érdekesebbnél érdekesebb szituációkon.
- De a szirének finomabbak - vonja meg a vállát egy utolsó próbálkozással a srác, de sejti, hogy ebből már nem tudja kihúzni magát. Most már mindenképpen össze kell törnie egy lány szívét. Hacsak... Végül is lehet, hogy pont megismeri élete szerelmét, és a végén még Lenkének köszönheti, hogy összehozta egy csodálatos nővel, akit majd feleségül is vehet, és... Na, jó, nem bírom tovább röhögés nélkül. Ez teljesen elképzelhetetlen. Hé, Aaronről beszélünk!
- És különben is, különleges élmény lenne, ha egy szirén használná ellenem az uszonyát - nevet fel hangosan incselkedőn nézve a lányra. Mazochizmus, mondom én.
- Megyünk? - kerekednek el a szemei. - Mármint te is... Nem tudtam, hogy a nőkre buksz. Bocs, hogy célozgattam, felejtsd el, hogy rád hajtottam! - legyint egyet, aztán valami megfogalmazódik a fejében: - Viszont, te eléggé szadista vagy, ugye tudod? Azt akarod, hogy szedjek fel egy csajt, csak úgy fogadásból. Mondhatnám azt is, hogy te kényszerítesz rá. De mielőtt még azt mondanád, hogy túl sokat nyafogok, legyen, áll az alku. Menjünk most hétvégén, a helyet te mondod, csak, hogy ne csalhassak!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Borostyán Lenke
INAKTÍV


Aaron's siren
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 108
Írta: 2016. március 20. 19:21 | Link

Budapest|valahol a belvárosban|egy tavaszi nap|

My dark peasant


Öltözék-Mi ebben a furcsa? Attól, mert te mindig kihozod belőlem a legrosszabbat, mások nem ennyire elmebetegek, már megbocsáss.-Felnevetek, ezt már nem lehet kibírni fapofával.-És képzeld, férfi pácienseim is vannak, akiknek épp arra van szükségük, hogy valaki, történetesen egy nő jól fejbe vágja őket a kőkemény igazsággal. Itt hangyányi szünetet tartok, ez a fél perces néma csend jár azoknak a pasiknak, akik bemerészkednek hozzám. Persze, őket nem kínzom annyira, mint amennyire Aaront próbálom, de erről neki nem kell tudnia.
- Mondjuk, igaz, ami igaz, elsőre nekem is meglepő volt anno, hogy értesz a régiségekhez, aztán eszembe jutott, hogy te végétére is a Neander-völgyből jöttél, nem csoda, hogy képen vagy az elmúlt korokkal.-Dobom oda neki a mondatot némi élccel a hangomban, ha már egymás foglalkozását szekáljuk, ne maradjon ki ő sem a jóból.
-Honnan tudod, hogy nincs? Elég sok idő telt el a legutóbbi találkozásunk óta!-Mosolyodom el, és igyekszem elbizonytalanítani a srácot. Igaza van, tényleg nincs senkim, az utóbbi időben nem igazán volt időm arra, hogy párt keresgéljek magamnak, költözés, üzletvezetés, csőd, álláskeresés, ésatöbbi, ezek nem épp a legmegfelelőbb körülmények arra, hogy az ember összefusson élete szerelmével. Mondjuk, nem is nagyon keresgéltem, ez is igaz. Mindegy, a lényeg, hogy megingassam Aaront, borzasztóan zavar, hogy nyitott könyv vagyok előtte.
A téma a főzőtanfolyamra terelődik, és persze arra, hogy én biztosan nem bíznám rá a konyhámat. Az ki van zárva! Egy tea megfőzését se hagynám neki, nem hogy egy komplett ebédét, Isten ments, nincs annyi varázsló Bogolyfalván és környékén, hogy el tudnák oltani azt a tüzet, amit Aaron összeszerencsétlenkedne.
-Rendben, főzhetsz nekem valamit, de csak és kizárólag úgy, hogy közben minden mozdulatodat figyelni fogom!  Még a végén ételmérgezés címen elteszel láb alól, kitelik tőled, tudom nagyon jól!
Vigyorodom el ismét, már némi komolyság azért felfedezhető a mondatomban. Tényleg jobban féltem az életem attól, hogy csak úgy, biztonsági óvintézkedések nélkül megkóstoljam a főztjét.
-Lehet, hogy finomabbak, de veszélyesebbek is! Ha jól tudom, a legutóbbi találkozáskor eltörted a karod egy szirén miatt. Hiányzik ez neked megint?
Néz a fiúra, mindentudó pillantással.
-Hogy mit csináltál? Rám hajtottál? Ezt nevezed te annak? Én ezt még gyenge próbálkozásnak sem hívnám.-Itt megállok, egy félpillanatnyi szünetet tartok, csak azért, hogy fel tudja fogni, nálam ez édes kevés, még akkor is, ha csak poénnak szánta.-És igen, megyünk! Ne aggódj, nem jelentek vetélytársat számodra, az identitásommal minden a legnagyobb rendben. Csak épp szeretném látni, hogy azzal a modorral, stílussal és dumával, amivel engem kitüntetsz, hány nőt tudnál meghódítani. Én választhatok helyet, pompás! Itt, Pesten a közelben van egy remek szórakozóhely. Ott aztán megmutathatod, mit is tudsz valójában!
Utoljára módosította:Borostyán Lenke, 2016. március 20. 19:29 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 20. 20:51 | Link

My Siren - zárás

- Jah, hogy ez a legrosszabb. Jó, akkor majd ehhez viszonyítva képzelem el, milyen is lehetsz általában - mondja, és fel sem veszi, hogy éppen leelmebetegezték. Ha Lenke így érzi, hát lelke rajta, Aaront nem különösebben izgatja. - Hm... Én nem így képzeltem a pszichológusi szakmát. Bár tény, hogy te nagyon jó vagy abban, hogy mások szemébe mondd az általad vélt igazságot.
Végül is Aaron is ezért beszélget vele, nem? Igaza is lehet a nőnek, ezért már simán fizetnie kellene. Végül is számára ez a beszélgetés felér egy terápiával, bár talán nem egészen úgy, ahogy a lány képzeli.
- Na, látod, mindenre van magyarázat - nevet fel, és majdnem hozzáteszi, hogy végül is az is tény, hogy elég sokszor mászkál barlangokban is, amikor elrejtett kincsek után kutat. - A végén kiderül, hogy én még le se másztam a fáról. Azóta is ott ülök, fentről figyelem a többieket, és azon mélázom, hogy a többiek vajon miért másztak le, amikor idefentről sokkal szebb a kilátás.
Aaron szerencsére képes magán is nevetni, talán ezért lehet, hogy Lenke ritkán tud igazán fájó pontra tapintani nála. Bár a lánynak nem is sok esélye van, elvégre a férfi mindig hamis képet mutat magáról előtte.
- Kikövetkeztettem - jegyzi meg mindentudó vigyorral. Igazából nem tudja elképzelni, hogy létezik olyan férfi, aki elég jó Lenkének, és olyan pasast sem látott még, aki annyira papucs legyen, hogy kibírja Lenke minden kívánságát és feltételét. És, ha annyira papucs lenne, nem kellene a nőnek, mert nem lenne elég férfi hozzá. Ördögi csapda szirén módra.
- Hát, ha szeretnél nézni, és követni minden mozdulatomat, hát én nem tiltakozom - mondja olyan hangon és nézéssel, mintha valami sokkal erotikusabb dologra gondolna a főzésnél.
- Egy kartörés egy szirénért nem nagy ár - vonja meg a vállát, felidézve azt az esetet. A saját ostobasága miatt majdnem megsérült a lány. Kötelessége volt a nő számára lehető legjobb helyzetet teremteni belőle. Mindent megtett azért, hogy Lenkének ne essen baja. Még olcsón meg is úszta a dolgot.
- Ahhoz képest, hogy gyenge próbálkozás, még mindig itt ülsz velem, pedig elméletileg nem is bírsz engem. De eszed ágában sincs elmenni, vagy elhajtani engem a fenébe. Szerintem egész jól csinálom - mosolyodik el a tőle telhető legszerényebben, aztán belemegy a fogadásba is. - Rendben, ott találkozunk. A többit majd lebeszéljük bagoly útján, most mennem kell - les rá az órájára, aztán feláll, villant még egy fölényes, magabiztos mosolyt a nő felé, aztán zsebre tett kezekkel elsétál.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 23. 21:34 | Link

Scarlett - A fogadás

Ostobaság az egész. Nem kellett volna belemennie a fogadásba. Nem mintha az egész számítana. Felszed egy csajt, aztán búcsút int neki. Nem ez lenne az első eset. De mit bizonyít ezzel? Miért csinálja? Ha sikerül, tovább mélyíti Lenkében az eddig róla kialakult képet, és ezzel a valószínűsíthető utálatot is. Ha nem sikerül, valószínűleg csak lenézést kap. Ő ezzel nem nyerhet.
Mégis itt van, mégis belép a szórakozóhely ajtaján, és mégis kinéz magának egy szőke lányt, aki egyedül ül a bárpultnál. Unott fejjel leül mellé, és nem töpreng tovább az okain. Itt van, elüti valahogy az időd, egyáltalán nem lényeges miért is teszi, amit tesz.
Nem köszön a lánynak, csak rendel egy italt, aztán a poharat kézbe véve felméri a terepet. Nem nagy szám a hely, de azért nem is a legalja. A zene a másik teremben fülsüketítő, de itt a bárpult mellett azért még meg lehet érteni, amit a másik mond. A pultos egyik embertől lép a másikig, láthatóan jó napja van, ha nem is nevezhető teltháznak, de megközelíti. Aaron ránéz a szőkére, aztán végre belekortyol az italba. Az íze kesernyés, marja a torkát, de jólesően átmelegíti. Fekete bőrkabátját leveszi, feldobja maga mellé a pultra, aztán tovább szemlélődik.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. március 25. 08:04 | Link

Aaron

  Scar nemrég még a kastélyban pihengetett a szobájában, és arra készült, hogy egy napra felutaznak Lala házába. Erre kiderült, hogy a lány szinte elrabolta őt, és Angliába akarnak menni. Nem mintha Scar annyira neheztelne rá, de most meg magára hagyta azzal, hogy "Várj, még el kell intéznem valamit". Szóval a szőke meglepetéséből felocsúdva csak bebotorkált egy olyan helyre, ami még nyitva is volt ilyen késői időn.
  Szerencséjére megtalálta azt a helyet, ahol nem volt se tömeg, sem akkora hangzavar, se borzalmas zene, ami bántotta volna a fülét. Ezért csak leült a bárpult egyik székére. A táskáját feldobta maga mellé a pultra, és elhelyezkedett.
  - Egy sört! - intett a csaposnak, aki ide-oda mászkált, hogy mindenkit kiszolgáljon, de azért az érkezőket is szemmel tartotta.
  Miközben várt az italára, tüzetesebben is megszemlélte a helyet.Elég sokan voltak, különböző asztaloknál vagy kanapékon foglaltak helyet. Volt egy biliárdasztal is beállítva, ahol néhány helyes srác játszott, körülöttök meg a szurkoló lányok. Scar szinte már lenézte őket azért, ahogy néha sikongatnak. Azért az, hogy az egyikük belökött egy golyót nem akkora szám...
  Valaki letelepedett mellé, ráadásul oda, ahol a táskája nem választotta el őket. Közben megkapta az italát, és először húzott rajta egyet, hogy igazán megérezze a ízét, aztán már csak kisebbeket kortyolta. Érezte a srác tekintetét magán, ahogy ránéz, és nem tudott mit tenni, odafordult a fejével, hogy legalább tudja kivel áll szemben. A srác egészen helyes volt. Sőt...Persze ezt Scar akkor sem kötné az orrára, ha megkínozná.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
offline
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. március 25. 23:43 | Link

BeccaMocca Love
-március 21.-


A mai nap több szempontból különleges, pedig lelke rajta, egyáltalán nem szokott két fityinget sem adni a naaagy napokra, de vannak kivételek. Ennek számít, ha a nővérével leülnek filmet nézni, mert tesós közös napot tartanak, vagy a fiával töltött szombat délelőtti séták is ugyanilyen különlegesek, de a barátai születésnapját méltó módon megülni, az is legalább ilyen rendhagyó esemény a naptárába. Az, hogy Beccával végül hogy jutottak egyről a kettőre, észrevétlen és meg nem bolygatott részletkérdés mind a mai napig, csak a végeredmény nyilvánvaló: Becca rekord idő alatt került be a "Fontos" képzeletbeli mappába a kezdeti döcögés ellenére. A remek terelői összhangjuk mellett ott az a nagyon fontos tény, hogy remekül tud hülyülni a lánnyal és szinte bármibe belerángatják egymást, amihez kicsit is kedvük szottyan. A "féktelen" jelzőt aggatná párosukra, és azután, hogy Roxyval csak nemrég váltak el, nagyon-nagyon sokat jelent most, hogy Beccában partnerre lel bármiben.
Éppen ezt az "ott-vagyok-neked"-séget akarta ma meghálálni egy kis ünnepléssel, azaz úgy kezdték a reggeli meetinget, hogy "Ma te diktálsz." . Ennyi, kész, passz. Becca a főnök, ezt kijelentette, ehhez fogja tartani magát. Azt csinálnak, amit a lány akar, így hát délelőtt óta Budapesten időznek és éppen a libegő felé tartanak a jó öreg tömegközlekedést használva, mert hát egyrészt a budapesti metrózást, villamosozást és a buszok nyújtotta istenadta zajszintet mind ki kell élvezni, másrészt annyi a mugli, hogy egy gombostűt nem lehet leejteni közéjük, így meg a hoppanálás és a zsupszkulcs se túl élhető megoldás.
- A következőt, aki nekünk ütődik, én ütöm ki az ablakon keresztül.- Morogja Beccának félhangosan, de csak úgy, megszokásból inkább. Igazából nem zavarja annyira, hogy meg is mozduljon és cselekedjen. A fia amúgy ma Michelle-éknél lesz, szerencséjére a nővére volt olyan jófej, és elvállalta a dadaságot mára.
Hozzászólásai ebben a témában

>Év terelője 2015-16 ősz-tél< | Gyakorló apuka
Adrian Ivanorovics Black
KARANTÉN


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2016. március 26. 10:31 | Link

- Budapest, kávézó -

Határozottan fáradt, nem tesz jót hosszútávon az ötkor kelés - egykor fekvés - edzés - vizsga - edzés - edzés dolog neki, de csinálja, mert miért is ne csinálhatná. Jelenleg épp a nemlétező szabadidejét tölti ki, mert ő egy jó barát, ő törődik a barátnőjével, ő nem hanyagolja el. Megkeveri az erős feketét, majd belekortyol, s kinéz az üvegen az utcára. Itt a jó idő, kezdődik a szabadság, kezdődnek a meccsek, most kezdődik csak úgy igazán az élet.
- Hogy vagy? - ránéz Izára, a hangja üres, szinte már érdektelen. Nem azért, mert tényleg nem érdekli mi van a lánnyal, mert ha nem érdekelné nem kérdezte volna meg, csak.. Fárad. Amikor fárad, ne várjon többet el tőle az ember. Ismét belekortyol a feketébe, lehunyja szemeit, jólesően felsóhajt, ahogy a keserű, meleg íz végigrobog a nyelvén, torkán, majd be a gyomrába.
Kezébe veszi a kiskanalat, leválaszt egy darabot az elé helyezett süteményből, megkóstolja. Nem rossz, bár kétség kívül evett már jobbat is, de nem emel panaszt, ízlések és pofonok.
- Hogy megy a kviddics? - megemeli egyik szemöldökét az újabb kérdést követően, hangja még mindig ugyan olyan üres. Pedig értékeli ő a sportot, tényleg, bár sokszor nem tudja felfogni, hogy abban mi olyan nehéz. Mármint tényleg, ő kviddicsezett, még Roxfortban - bár nem is vette véresen komolyan - , tudja milyen. Csak a boksz valahogy mindig keményebbnek tűnt neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Nemes L. Izabella
Házvezető-helyettes Levita, Egyetemi hallgató, Végzett Diák


bejegyzett terromágus
offline
RPG hsz: 796
Összes hsz: 21350
Írta: 2016. március 26. 11:28 | Link

Adrian
- Budapest egyik kávézója

Mutatóujjamat végighúzom a csészém szélén, tekintetem a gőzölgő teámra siklik. Percek óta a köztünk beállt csendben ülünk, hallgatjuk a körülöttünk zajló eseményeket, de nem szólunk egymáshoz. A kávézóban különböző illatok kavarognak, az egyetemisták fáradt sóhajok kíséretében kérik ki szokásos rendelésüket, egy házaspár az egyik sarokban éppen a gyerekükről beszélget, két fiatal lány pedig minden második percben idepillantgat, és csak arra várnak, hogy egyedül álljak fel ettől az asztaltól, ők pedig végre valami nagyon átlátszó módon megismerkedhessenek Adriannal. Mindez, ami körülöttünk zajlik, viszont most nem fontos egyikünknek sem, csak ketten vagyunk, én pedig képtelen vagyok rápillantani egészen addig, míg meg nem hallom a hangját.
- Jól, köszönöm. Te? - felemelem a fejem, és így végre látom a hetek óta ilyen nyúzott arcát, érdektelen tekintetét, amely most nem csillog úgy, mint szokott. Tisztában vagyok vele, hogy hamarosan fontos meccse lesz, és készülnie kell rá, ezen kívül van még vizsgája, de ez így akkor sem mehet tovább. Bármennyire is fontos neki a sport, tönkre fogja tenni magát, ezt azonban még sosem mondtam neki. Sok mindent úgysem érhetnék el vele, ha ráveszem magam, hogy elmondjam a véleményem.
- Készülünk a következő idényre. Próbálok a lehető legjobb lenni - mutatóujjam az asztalon koppan, míg másik kezembe veszem a csészém, és a percek óta érintetlen teába kortyolok. A forró folyadék lecsúszva égeti a torkom, ujjaim görcsösen fonódnak a csészére. Gyűjtöm a bátorságot, hogy kimondhassam, megkérdezhessem tőle, amiről úgysem számítok jó válaszra. Látom rajta, hogy mennyire fáradt, hallatszik a hangján, az előttem ülő ember nem az az Adrian, akit én ismerek. Az előttem ülő ember csak egy rettentően elcsigázott, ideges Adrian, akinek nagyobb szüksége van most egy alvásra, mint egy jó erős kávéra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adrian Ivanorovics Black
KARANTÉN


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2016. március 26. 15:58 | Link


Ha most valaki elkezdene papolni neki arról, hogy lassítania kéne, meg pihenni, akkor azt az embert úgy verné le a két szép lábáról, ahogy van. Tudja, hogy meddig bírja, ismeri a határait. Nem először csinálja ezt, és lám, mily véletlen egybeesés, az egyik legfőbb ok ismét a nővére. A meccs maga mellékes, úgyis nyerni fog.
- Én is. - bólint, majd ismét kibámul az üvegen. Nézi a gyereket, aki valószínűleg most tanul járni, nézi az anyját, aki fogja a kezét és mosolyog. Nézi a galambot, ami leszáll a járdára, s amint megjelenik egy kutyáját sétáltató vörös, tova is száll. Nézi őket, viszont egyik sem indít meg benne különösebben semmit, annyira egyformák. Újabb kérdését újabb válasz követi, figyelmét visszafordítja a lányra. Bólint, kortyol.
- Jó leszel. - jelenti ki, mint nyilvánvalót. Tanulmányozza a lány arcát, a testtartását, apró rezdüléseit. Mindent észrevesz, mint mindig, akaratlanul is. Nem az a fő célja, hogy elemezze, ez már beleégett, hogy ne csak nézze a másikat, lássa is. Vár, ismét megkavarja a feketét, hátha a barátnője belevág magától. Nem igazán szereti ezt, mikor az emberekből kikívánkozik valami, aztán mégis bent tartják. Ha akarsz valamit mondani, mond csak meg, ez az ő elve. Oldalra pillant, a kávézó belseje felé, s ahogy tekintete találkozik az egyik lányéval szemöldökét felvonja, ajkait egy lusta, féloldalas mosolyra húzza, s megcsóválja fejét.
- Szeretnél mondani valamit? - sötét íriszeiben most először csillan némi érdeklődés, amennyiben Izabella nem kezdett még bele magától.
Lehet úgy tűnik, hogy van valami baja a lánnyal, viszont erről szó sincs.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.
Nemes L. Izabella
Házvezető-helyettes Levita, Egyetemi hallgató, Végzett Diák


bejegyzett terromágus
offline
RPG hsz: 796
Összes hsz: 21350
Írta: 2016. március 26. 22:34 | Link

Adrian
- Budapest egyik kávézója

Képtelen vagyok egy ideig másra figyelni a felfelé szálló gőzön kívül, ami olyannyira leköti a figyelmem, mint percek óta semmi más. Adrian szavai, és a válaszom után ismét kifogyunk egy időre a beszédtémából, így visszatérek az eredeti cselekvésemhez: bámulni a csészém, meg a teám. Hihetetlen, mennyire gondtalan tud lenni ez a fajta semmitevés, nem kell azon görcsölnöm, hogy mi lesz akkor, ha nem válaszolok a fiú kérdésére. Hogy mi lesz akkor, ha nem tudok tőle mit kérdezni, hogy mi lesz akkor, ha valami rosszat mondunk. Semmi sem jut most eszembe, csak a köztünk beállt csendet élvezem egy kicsit.
- Miből gondolod? Láttál már védeni? - bármennyire is szeretném, hogy a válasz igen legyen, azt hiszem Adrian még sosem jött ki egyetlen kviddicsmeccsre sem. Legalábbis én nem tudok róla, ha mégis. S bármennyire is lenne ez most nagyon jó téma köztünk, hisz ő is kviddicsezett már, én pedig még mindig, tudom, hogy ennek most nincs itt az ideje. Hisz épp most készülök egy olyan kérdést, vagy kérést felvetni, amit nem valami pozitív dologként fog felfogni. Így amikor feltesz egy újabb kérdést, nem tudok nem rápillantani. Ott a csillogás, aminek egyszerűen képtelen vagyok ellenállni. Nem megy, s bármennyire is akarok hallgatni, egyszerűen kiszakad belőlem.
- Adrian, ezt így nem csinálhatod tovább. Ez az egész tönkre fog tenni fizikailag és lelkileg is egyaránt, ha még nem tette meg. Napok, sőt hetek óta nem alszol rendesen, alig eszel, és azt a kevés időd is, amit nem fordítasz tanulásra vagy edzésre, nem pihenéssel töltöd, hanem valami mással. Figyelj rám, én nem azt akarom, hogy hagyd abba az egészet, mert tudom milyen fontos ez neked, csak... Te is nagyon jól tudod, hogy mennyi energiát fektetsz ebbe a dologba, de szerinted megéri? - vicces, én papolok erről aggodalmas tekintettel, lágy arcvonásokkal és remegő ujjakkal, mikor nekem is lenne mit átgondolnom. A prefektusság miatt nem alszom, a kviddicsedzéseken nem csak magamra, de a többiekre és a felszerelésekre is jobban kell figyelnem, a vizsgákra ugyanúgy tanultam sokszor éjjeleken keresztül, és ott vannak a Noel által csak állatseregnek titulált állatok is, mindezek után pedig még magammal is foglalkozzak. De hiába, rajta mégis többször és jobban meglátszik, mint rajtam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Aaron E. Blake
INAKTÍV


Lenke's dark peasant
offline
RPG hsz: 141
Összes hsz: 567
Írta: 2016. március 31. 11:44 | Link

Scarlett - A fogadás

Nézelődés közben megpillantja Lenkét, de nem jelzi a nőnek, hogy észrevette. Megegyezés szerint külön-külön érkeztek, mert hát elég nehéz lett volna úgy adni az éppen szabad pasit, ha az ember egy Lenkéhez hasonló nővel lejt be a terembe. Senki nem nézte volna a húgának, vagy éppen a nővérének. És, ha a barátnőjének nézik, akkor esélye se lenne, elvégre ki hinné el, hogy van pasi, aki őt meg akarná csalni? A kisugárzása meg olyan, hogy abból az osztozkodás sem könnyen nézhető ki. Egyszóval egyszerűbb volt így, külön megjelenni, még akkor is, ha amúgy nincs köztük semmilyen romantikus érzelem.
Aaron átsandít a szőke lány poharára, és alig láthatóan felsóhajt. Szívesen rendelne a lánynak valami nőiesebb italt, bár valószínűleg ezért a kifejezésért Lenkétől kapna rendesen. Kinézet alapján nem tudja eldönteni, hogy a csaj kényeskedő barbilány vagy vagány lázadó, bár így első blikkre könyvmolynak nem mondaná. A szőke korábbi pillantását elraktározza magának: nem látott benne elutasítást, de különösebb érdeklődést sem. Esetleg egy kis kíváncsiságot.
Aaron hátranyúl a farzsebébe, előránt onnan egy kis pénzt, de "véletlenül" hozzáfog még valamit. Az arany karperec hangosan csendülve esik a földre, bár az általános hangzavarban rajtuk kívül ezt nem sokan hallhatják. Az ékszer gurul-gurul, végül szőke széke alatt áll meg.
Aaron szemét most tényleg a lányra villantja, majd egy bocsánatkérő mosoly kíséretében leugrik a székéről, és lehajol mellette. Felegyenesedve tűnődőn forgatja kezében az ékszert. A homályos világítás ellenére is megcsillan rajta a lámpák fénye. Belsején halványan felizzanak a mágikus jelek. Végül Aaron vállat von, és újra zsebre teszi a karkötőt, aztán a lányra néz:
- Elnézést az előbbiért - mosolyogva mondja ezt, tekintetével a lány szemeit keresve. Aztán újra kezébe veszi az italt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Scarlett Conroy
INAKTÍV


Troublemaker, Svájc. 2017 réme
offline
RPG hsz: 454
Összes hsz: 2298
Írta: 2016. április 2. 12:10 | Link

Aaron

  A mellette lévő srác zsebéből kihullott egy karperec, és egyenesen a szöszi alá gurult. Scar szinte hallotta a koppanást, amint az arany helyet foglalt alatta, bár ez lehetetlennek tűnt a hangzavarban. A fiú abban a minutumban leugrott a székéről, és Scar széke alá hajolt. A lány egy kicsit arrébb húzódott, hogy a másiknak több fény jusson és korábban megtalálja a keresett tárgyat. Szemével végig követte a fiú összes mozdulatát, lehulló haját egyik kezével húzta vissza.
  Amikor felállt az ismeretlen, még egy ideig nézegette a karkötőt. Ebből Scarnak két sejtése támadt. Vagy éppen most szakított a srác valakivel, és éppen lepergett a szeme előtt a történetük, vagy jó pár egy éjszakás kaland után túl van, és azon gondolkodik vajon kié lehet az ékszer.
  - Ugyan, nem történt semmi - mosolygott halványan rá a lány. Szerinte ezzel be is fejeződött volna a beszélgetés, ha a barna nem állt volna még mindig vészesen közel hozzá a két szék közti résben. Scar rászegezte kék szemeit az idegenre, és azon gondolkodott, hogy vajon mit akarhat tőle. Ujjai még mindig a hideg üveget ölelték, de egyszerűen nem bírta mozgásra bírni őket. Magán is meglepődött, amikor végül teljes testtel a fiú felé fordult és bemutatkozott.
  - Scar vagyok - nem szándékozott visszakérdezni, hogy a másiknak mi a neve. Ha akarja megmondja, ha nem, hát nem. Nem erőszakolhatta ki, és nagyon utálta amikor fordított esetben ezt teszik vele.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Itt járt Lala Rolleyes
Lepsényi Zalán
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 1788
Írta: 2016. április 3. 20:26 | Link

Gwen
Aquaworld Resort Budapest || Szünidőben


Általában a diákok alig várják már, hogy hazautazhassanak a családjukhoz és kellemesen eltöltsék a szünidejüket. Nos, ez nálam kicsit máshogy néz ki. Én is nagyon örültem, hogy végre befejeződött a tanév és egy ideig nem kell tanulni, viszont szívesen maradtam volna az iskolában. Itthon mindig csak a veszekedés ment, a köztem és apám között folyó szűnni nem akaró konfliktus teljesen elátkozta a családi légkört. A kajálások, főleg az ebéd kínosan zajlottak volna, ha a húgom és anyám nem igyekeztek volna tenni ellene. A húgom folyamatosan jártatta a száját, talán fogalma sem volt, hogy mennyire utáltam az apám előtt ülni az asztalnál, anyám pedig tudatosan küzdött a kínos csenddel és a feszült hangulattal. Éppen egy ilyen ebéd után üldögéltem a szobámban és olvastam egy könyvet, amit a polcomról vettem le. Talán valamelyik születésnapomra kaphattam, de még nem olvastam el. Harminc oldal után csörtetésre figyeltem fel az ablaknál. Bagoly jött. Mutatóujjamat az aktuális oldalnál hagyva becsuktam a könyvet és az ablakhoz ugrottam, hogy beengedjem Beck-et, az amerikai uhu baglyomat. Szerettem az állatot, hozzám hasonlóan csendes volt, egyáltalán nem idegesített. Sokszor hagytam, hogy a szobámban legyen, hisz elég tiszta, igényes madár volt. Most sem zavartam el, miután elvettem tőle a levelet, felrepült a könyves szekrényem tetejére és onnan figyelt tovább. Meglepő volt, hogy a levél Gwentől jött. Jóban voltam a lánnyal, csak nem vártam, hogy szünetben is gondol rám. Mikor az felolvasta magát – Gwen hangjával –, belelkesültem. „Az aquaworldben várlak.” Egy egészen jó indok, hogy lelépjek itthonról.
Annyira sok idő nem telt el a levél megérkezése óta, talán csak háromnegyed óra. Annyi idő pedig kellett, hogy összedobjam a cuccaimat, az irataimat és a tömegközlekedés is elvett néhány percet az életemből. Alig tudtam otthon tartani a húgomat, nagyon velem akart jönni, de közöltem vele, hogy most nem. Szóval abban a tudatban volt, hogy randim lesz és mindenféle hülye kérdést feltett. Idegesítő nőszemély. Feltételeztem, hogy Gwen már bent várt a medencéknél és nem majd csak utánam érkezik. Könnyedén bejutottam és átöltöztem az egyik kabinban. A cuccomat beraktam az értékmegőrzőbe és csak egy törülközővel a vállamon léptem be a medencék birodalmába. Rohadt nagy volt a hely és nehezen belátható is. Elindultam körbe a medencék mentén szememmel Gwent keresve. Ha a csúszdáknál volt éppen, akkor az szívás. Nem adtam fel. Útközben elmentem egy üres napozóágy mellett, ezért lefoglaltam magamnak, ami abból állt, hogy lehajítottam rá a törülközőmet. Még pár métert haladtam, amikor elértem a jacuzzikhoz, melyeknek pereme magasított volt, azaz nekem pont a hasamnál könyökölhettek az emberek. Halkan mentem oda, mintha csak osontam volna, ám nekem ilyen volt az átlagos járásom. Odamentem Gwen mögé, aki már relaxálva ázott a medencében és finoman a vállaira tettem a kezeimet. Nem szándékoztam megijeszteni, inkább csak közölni vele, hogy megérkeztem, bizony eljöttem.
- Szia! – Köszöntem neki, amikor rájött, hogy a csupasz vállán lévő kezek hozzám tartoznak. – Elég meleg a víz? – Kérdeztem, mintha csak azon gondolkodnék, hogy bemenjek-e mellé, de valójában tudtam a választ, hiszen már sokszor jártam itt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2016. április 3. 21:08 | Link

Zalán
Bikini | szünet

Most nem kellett annyit utaznia hazafelé, mint eddig. Kivételesen Ella házához ment, mert keresztapjáék is ott tartózkodnak. Egy baráti dolog miatt jöttek a fővárosba, a lány pedig szeret náluk időzni. Kevinre bízta a házat, amiből lehet semmi nem marad, mire hazamegy, de nem rakhatta ki a fiút. Vagy... Legközelebb magával fogja rángatni. Keresztfiával is rengeteg dolgot csinálnak együtt, és imádják egymást. Ilyenkor minél több időt próbál a kisfiúval tölteni, iskola közben ugyanis ez szinte lehetetlen. De Ferdinándnak szüksége van a nagyszülői gondoskodásra, úgyhogy a nagymamája nemrég vitte magával. Ilyenkor szokott a leginkább unatkozni, mert itt nem lehet kviddicsezni, és egyéb varázslattal kapcsolatos dolgokat csinálni, nehogy a muglik észrevegyék. Dávid és Ella valami magánjellegű dologgal voltak elfoglalva, a lány sejti miről van szó, de a gondolatnál tovább nem akart vele foglalkozni, helyette a szobájában próbált kitalálni valami elfoglaltságot. Itt még ismerősei sincsenek, vagyis csak két fiú, de az egyikkel nem tartja a kapcsolatot, a másik pedig, vele igazából nincs semmi. Már csak valamivel üzenni kéne neki, mert a baglyokat se hozhatták magukkal. Hogy képesek a varázslók, ilyen körülmények között élni? Viszont ma rámosolygott a szerencse, mert az ablaka előtt repült egy madár. Nagy nehezen magához édesgette az állatot, majd megírta a levelet. A bagoly kirepülése után elkezdett készülődni, mindent összeszedett amire szüksége lehet. Nem szokta annyira megpakolni a táskáit, csak a legszükségesebbeket viszi magával, nem szeretné, ha leszakadna a válla. Egy "Majd jövök!" kiáltással elköszönt az otthoniaktól és a villamos felé vette az irányt. Ez az egy negatívuma van a városnak: a közlekedés. A helybelieknek könnyű lehet, de nála még térkép sincs, úgyhogy kétszer is rossz járműre száll. A végén annyira megunja a dolgot, hogy inkább segítséget kér. Így már sokkal egyszerűbb.
A nagy fürdőkben mindig sokan szoktak lenni, ez most sincs másképp, perceket kell sorban állnia. Nem írt időpontot a papírra, de Zalán nem lehet még bent, vagy, ha mégis majd észreveszik egymást. Az öltözőben ledobta a cuccait, csak a legszükségesebbeket hagyta elől. Kétszer is meggyőződött, hogy jól bezárta-e a szekrényt, majd indulhatott körbenézni. Ezen a helyen eddig csak egyszer járt, általában Hajdúszoboszlóra szoktak járni. A kinti csúszdák biztos valahol hátul lehetnek, vagy nem is üzemelnek, tekintve, hogy még csak tavasz van. Ledobja a cuccait a jacuzzihoz közeli napágyra majd beül a vízbe. Ez a medence közel van a bejárathoz, szóval hamar észrevehető. Nem is kell sok idő, mire valaki megérinti a vállait, ő pedig arrafelé fordítja a nyakát és felfele pillant a fiúra.
- Szia! Igazából túl meleg, szóval keressünk valami mást, ha nincs ellenedre - húzta el a száját a lány, mert a meleg dolgok nem a kedvencei, legalábbis ilyen tekintetben nem. Jobban szereti a hideg vizeket, ahová az idősebbek nem mennek bele, mert lefagy a fenekük. De ő hívta a fiút, szóval a választást is rá hagyja.

 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Lepsényi Zalán
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 1788
Írta: 2016. április 4. 18:14 | Link

Gwen
Aquaworld Resort Budapest || Szünidőben


Gwen levele kiút volt a pokolból. Oké, ez persze túlzás, de nem szerettem otthon tartózkodni és a délutánra még csak programot sem tudtam szervezni magamnak. A lány lehet ráérzett erre. Rögtön nekiálltam összedobálni az aquaworld-höz szükséges cuccaimat. Annyira nem laktunk messze tőle, kétségtelen, hogy sokkal bonyolultabb dolgom lett volna eljutni oda, ha teszem azt, Kelenföldön laknánk. De nem. Körülbelül háromnegyed óra után már a fürdőkomplexum öltözőjében álltam és pakoltam el a nem kellő dolgaimat. Simán pánikba eshettem volna, hiszen nálam – és feltételeztem, hogy Gwennél szintén – nem volt elérhetőség, legyen az muglis eszköz, vagy egyéb. Azonban higgadt maradtam és nem kezdtem el idegeskedni, előbb-utóbb úgyis rátalálunk majd egymásra, gondoltam. Ez szerencsére így is lett, nem sokkal azután, hogy leraktam a törülközőmet egy szabad napágyra, megpillantottam a lányt éppen a bugyogó medencében. Még jó is, hogy nem mentem el mellette lazán, habár képes lettem volna, amilyen vak vagyok ilyenkor. „Nem látom a fától az erdőt.” De Gwent kiszúrtam a tömegből és odamentem mögé. Óvatosan értem csak hozzá vállához, mert nem akartam megijeszteni. Fura, pedig a gyengédség nem az én stílusom.
A köszönés után egy kérdéssel indítottam. Butaság volt a részemről, de tudatosan tettem fel. A lány válaszára csak bólintottam, elvégre nekem sem kedvenceim a meleg vizes medencék. Megvártam amíg Gwen kimászik onnan. Pár év volt közöttünk, mégis én voltam a magasabb, ezt végre pontosan is meg tudtam állapítani, mert ezúttal közel egymás mellett álltunk. Az egészséges (nagyjából) öt centi megvolt köztünk, ami valószínűleg tovább fog nőni az idők során.
- Az a medence? – Böktem jobbra, egy nagy és kellemesen langyos vizű medence felé. Nekem az volt az egyik kedvencem, mert a falánál végig ülőkék voltak, valamint egyes helyekről áramlott a víz, mely hol a nyakunkat masszírozhatta a vízsugár, hol pedig a hátunkat. Továbbá elég nagy volt a tere, vagyis a tömegnyomort is el tudtuk kerülni. Amennyiben Gwen beleegyezett, elindultam vele együtt a közelben lévő lépcső felé. Előtte még levettem a papucsomat, aztán belépegettem a vízbe. Nem ment azonnal, kellett kis idő mire hozzászoktam a hideg (amúgy langyos) vízhez. Bár még mindig jobb helyzetben voltam, mint a szőke, hisz a meleg víz után ezt fokozottan hidegnek érezhette. Mikor meguntam, hogy járva lassú és tehetetlen voltam a köldökig érő vízben, belemerültem nyakig és siklottam pár métert befelé. Majd megálltam, hátrafordultam és megvártam a lányt. Nem kérdeztem, inkább hagytam, hogy menjen amerre akart, én passzívan követtem őt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2016. április 7. 20:11 | Link

Zalán

Nincs baja Budapesttel, csak a közlekedés egy nem idevalósinak bizony nehéz. A sok metró, villamos, busz és vonat közül soha nem tudja, melyiket kell választani és a térkép nélkül el van veszve. Kocsival biztos könnyebb lenne a furikázás, de neki nincs jogsija és eddig azt gondolta nem is lesz rá szüksége, de ezek után muszáj lesz letennie. És holnap mozizni akart menni, meg kínait enni. Az aquaparkba is több idő volt eljutni, mint remélte volna, de megérte, mert áztathatja magát. A következő napjai sem fognak unalmasan telni, ahogy Ferdinándot ismeri, a fiú addig rágja majd a fülét, amíg őt is elhozzák ide. Néha rosszabb tud lenni a lányoknál, bár, aki tudja, hogy kell kiengesztelni annak, nincs nehéz dolga.
Míg a meghívott személyt várja, addig körbenéz, hogy melyik medencébe menjen először. Alapvetően nem szereti a nagyon melegeket, de kezdetnek talán az lenne a megfelelő. És, ha már itt van, akkor azt választja, ami még bubikat is csinál, vagyis a jacuzzit. Azokban nem szokott hely lenni, mert az idős nénik és bácsik elfoglalják és egész nap ott ücsörögnek, és beszélgetnek, mást nem engedve oda. Most is csak egy hely akad, amire a szőke rögtön lecsap, természetesen, ha valaki idősebb helyet foglalna, illedelmesen átadná neki. Alig tíz perce élvezi a buborékok masszírozását, mikor valaki megérinti a vállait, ő pedig hátradöntött fejjel néz az illetőre. Mosolyogva konstatálja, hogy nem egy idegen személy az, hanem, akinek a levelet küldte. A rövid köszönés után megbeszélik, hogy ez a medence nem megfelelő, és inkább keresnek másikat. Kilépve onnan felveszi a papucsát, majd abba az irányba pillant, amit a fiú említ.
- Nekem megfelel - válaszol mosolyogva. Odaérve leveszi a lábbelit, és belép a vízbe. Ez tényleg hideg! Megáll egy pillanatra az első lépcsőfokon, aztán csak lassan indul tovább. Biztos azért van ilyen érzése, mert a meleg után átjött a hidegbe, viszont erre nem számított. A karján is látszik, hogy fázik, ugyanis libabőrös lesz. Végül megembereli magát és folyamatosan beljebb nyomul. Akkor kap majdnem szívrohamot mikor két egymást fröcskölő kisgyerek véletlen őt találja el, ennek következtében a hideg víz már nem csak a lábait éri, hanem a felsőtestét illetve a haját is. Ideje sincs megnézni kik azok, mert sűrű bocsánatkérések közepette eltűnnek.
- Most már mindegy - mondja mellékesen, majd lebukik a víz alá. Egy pillanatig kellemetlen neki, aztán hozzászokik az érzéshez. Miután feljött arcához tapadt haját oldalra rakja úgy, hogy kilásson.
- Végre élvezhetem a szüntet. És neked, hogy telik? - érdeklődik a fiútól, miután leültek.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Lepsényi Zalán
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 213
Összes hsz: 1788
Írta: 2016. április 8. 19:15 | Link

Gwen
Aquaworld Resort Budapest || Szünidőben


Amint beértem a medencetérbe, a meleg és végletekig párás levegő azonnal megcsapott. Legtöbbször ki nem állhattam az ilyen légkört, az aquaworldben azonban muszáj volt megszoknom, és a meztelen felsőtestem miatt jól is esett, hogy nem hideg. Nem mérgelődtem miatta, csak egy pillanatra jött elő belőlem az undor, de azonnal elfogadtam és arra gondoltam, hogy végre elszabadulhattam otthonról. Ráadásul találkozhattam Gwennel, aki remélhetőleg egyedül jött fürdeni. Szerencsére igen, egy ismerősével sem társalgott a meleg vizes medencében. Odamentem hozzá és elkezdtünk beszélgetni, egyelőre még arról, hogy hol lenne jobb fürdeni, mivel a jakuzzi tele volt. Javasoltam egy másikat, a hely egyik legnagyobb és legkellemesebb medencéjét, mely éppen mellettünk volt. A lány egyetértésével elmentünk a lépcsőig, majd onnan belépkedtünk a medencébe. Én előbb hozzászoktam az egyébként langyos vízhez, hamarabb elmártóztam benne nyakig és úgy figyeltem a libabőrössé váló Gwent. Elmosolyodtam rajta, amikor pár gyerek a közelében játszott és véletlenül lefröcskölték a szőkét, aki feltűnően kiakadt rájuk. Gwennek a legjobban a mosolya áll és ezt majdnem megmondtam neki, hogy lenyugodjon a kölykök után, de végül nem volt bátorságom ilyet kijelenteni. Inkább csendben a medence széléhez úsztam és leültem a lazulás céljára kialakított padkára az angollal körülbelül egyszerre. Felvettem egy kényelmes pózt, ami annyi volt, hogy hátradőltem és könyökeimet a medence szélén pihentettem. Gwen is lazulni kezdett, miközben megemlítette, hogy végre tényleg érzi a szünet lényegét. Kérdésére a vizet kezdtem el bámulni magam előtt és elmélkedtem, hogy most mit kéne mondanom erre. Úgy döntöttem, hogy nyitott leszek a lánnyal, úgyis régóta ismertük egymást és kedveltem is.
- Jobb volt a suliban. - Mondtam némi csend után, hangomban kis szomorúság és diszharmónia csengett. - Otthon nem mennek egyszerűen a dolgok. Ha nem lógok haverokkal, akkor mondhatni egyedül vagyok a szobámban és elfoglalom magam. Semmiben sem más, mint év közben, a kastélyban legalább nincs folytonos veszekedés, amitől állandóan ideges és kiábrándult lennék. - Megeredt a nyelvem, viszont maradtam továbbra is higgadt és halk. Gondoltam, Gwen sem azért jött, hogy a gondjaimat hallgassa, én pedig nem akartam, hogy miattam menjen el a vakációtól a kedve. A lányon kívül azonban kevés embernek beszéltem a gondjaimról, az iskolából pedig még ő az egyetlen. Nekem tökéletes, ha a többiek azt hiszik, a családi hátterem stabil és kiegyensúlyozott. Érdekes, hogy pont Gwennek árultam el a valóságot, mikor a lányt jobban megkedveltem másoknál és éppen azt akartam, hogy ne aggódjon miattam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Gwen L. Blake
INAKTÍV


=^.^= Sóginéni
offline
RPG hsz: 589
Összes hsz: 12926
Írta: 2016. április 8. 22:49 | Link

Zalán

A fiú sem késik sokat, majd mikor a lány megpillantja, elmosolyodik. A beszélgetés kezdetben arról szól, hogy hová menjenek, majd megegyeznek az egyik hűvösebb víztömegben. Itt kevesebben vannak, mint ahol eddig a szőke lány tartózkodott, és itt a gyerekek vannak többen, akik előszeretettel fröcskölik egymást, játék céljából. Az egyik ilyen akciójuk alkalmával a szőke lányt sem kímélik, de nem direkt csinálták. Bár a lánynak meglepődik és mérgesnek tűnik, nem az, megérti a két gyerkőcöt. Ő is volt fiatalabb, amikor mindig a rokonainak a nyakába zúdította a vizet, vagy több alkalommal is eltalálta az öregek buksiját gumilabdával. Ők már nem voltak annyira elnézőek, mint Gwen, sőt rosszalló szavakat is kapott alkalomadtán.
Próbál beszélgetést kezdeményezni, mert nem azért hívta a fiút, hogy csöndben üljenek és nézzenek maguk elé, mint a birkák. Szeretne többet megtudni róla, az eddig elmondott dolgok mellett és ez nem csak a mostani alkalomra szól. Ha nem fog rosszul végződni a fürdés, akár holnap is elhívhatná magával a városba, és talán akkor nem tévedne el. Ketten csak könnyebb a tájékozódás, főleg, hogy Zalán helybeli. De a hangsúly illetve a válasz nem lendíti pozitív irányba a társalgást. Sajnos a levitásnak is vannak otthon gondjai, amiről eddig nem beszélt a szőkének. Nem adódott alkalom, mikor ez feljöhetett volna, és ez sem a legmegfelelőbb, de nem mehet el a kijelentés felett, főleg, hogy ő hozta szóba és kérdezte meg.
- Veszekedés? Kivel veszekedsz? - kérdezi egy kis aggodalommal a hangjában. Néhány ember van, akikkel ilyen stílusban képes beszélni, és a fiú az egyik közülük. Nem tartozik rá a dolog, akár meg is tarthatja magának, ha nem szeretné elmondani, de, ha ennyit elárult a lánynak, a többit sem tartja magában, legalábbis a szőke ezt reméli. Szeretne segíteni, amennyire csak tud, hátha utána nem ilyen szomorú témákról kell majd társalogniuk, de ahhoz Zalán együttműködése is szükséges.
- De, ha nincs közöm hozzá, akkor ne mond el, nem fogok rákérdezni többször, ígérem - szögezi le gyorsan, hogy nem kötelezi semmire, csak segíteni szeretne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Másik Felem | Mesélőtárs | profi kviddicsjátékos
Adrian Ivanorovics Black
KARANTÉN


cigarette daydream
offline
RPG hsz: 403
Összes hsz: 2893
Írta: 2016. április 9. 14:11 | Link


A visszakézből érkező kérdésre felsóhajt, megforgatja szemeit, majd megrázza fejét.
- Nem, nem láttalak játszani, viszont ismerlek. - mormolja miközben megemelkedik egyik szemöldöke, s újra a szőkét szemléli. - Eleget sportoltam már ahhoz, hogy meglássam mennyire képes egy ember teljesíteni is. Kviddicseztem is. Tudod. - mintha csak valaki megkérdőjelezte volna a képességeit, szinte már meg van sértődve. Ez után újabb csend, ő amúgy tökéletesen lefoglalja magát, majd újra beszél a barátnőjéhez. Aki tulajdonképp nem is habozik, kimondja ami bántja a lelkét. Adrianünk tökéletes nyugalommal hallgatja, egy pillanatra sem rezdül meg az arca, nem grimaszol. - Tudom magamról, hogy mennyit bírok el. - hangja hideg, kissé még merev is, mintha Izabella egyszer csak idegenné vállt volna a szemében, miután kimondta a szavakat. Utálja, ha valaki megmondja mit csináljon, főleg akkor, mikor korlátozni akarják abban, amit tesz. Tudja magáról, hogy ez így nem jó, és hosszútávon nem egészséges, viszont egyszer már végigcsinált egy ilyet, és azt is túlélte. És a vége, hogy szerinte megéri - e... Legszívesebben kiröhögné a vele szemben ülőt, viszont ő jól nevelt gyerek, így csupán egy gúnyosnak is mondható mosolyt engedélyez csak.
- Tényleg azt kérded tőlem, hogy megéri - e foglalkoznom a nővéremmel, készülni a meccsemre, és tanulnom a vizsgáimra? - ismételt fejcsóválás, mint aki nem hiszi el, hogy most komolyan erről van szó.
- Ha ismersz tudod, hogy ha nem érné meg nekem, nem csinálnám. - egy vállrándítással válaszol, újra belekortyol a kávéjába, újra kinéz az ablakon. Jelenleg nincs más mit mondhatna, vagy esetleg ami eszébe jutna. Szóval némán várja, hogy a lány elkezdjen vele kiabálni, vagy befejezze a kísérletét, miszerint majd lebeszéli erről az egész dologról. Ami persze nem fog sikerülni, Adrian konok és makacs mint egy öszvér.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Since you’re going back to hell you might as well get used to it.

Oldalak: « 1 2 ... 20 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40 ... 112 113 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek