29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva

Oldalak: « 1 2 ... 134 ... 142 143 [144] 145 146 ... 154 ... 254 255 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 128
Összes hsz: 185
Írta: 2019. február 9. 22:59 | Link

Ari

- Hát ez tényleg szopás - állapítom meg, pedig az apja rendes pasi, én nagyon szerettem mindig. Olyan volt, mintha tényleg az én apám is lett volna, még akkor is, ha tudom, hogy nem az.
- Milyen igazad van... igyunk valamit, szerintem is, igen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. február 9. 23:27 | Link

Lunácska Love

- Nos akkor...
Két kezemmel, mint egy herceg, alá nyúlok, támasztom a fejét, és a térdhajlatát, felemelve szépen talpra állítom.
- Ma én fizetek!
Lelkesen nyújtom felé a karom, veszem a kulcsaimat, és úgy, ahogy van a hely, zárom be magunk után. Majd korán reggel kitakarítok. Most viszont az kell, hogy az agyunk kikapcsoljon.


// Love Love Love //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 09:26 | Link

Payne apuka

Mosolyától legszívesebben engednék a kísértésnek, meg az érzésnek, hogy a hideg futkosson végig a hátamon, de megemberelem magam. Nem tehetem, hiszen akkor oda az egész. Oda a semleges és kemény arcom, mint akit egyáltalán nem érint mélyen az, hogy ismerőseit majdnem idegen férfiakhoz adják hozzá.
- És azért mert ismeri az illetőt, maga szerint jó lesz vele leélni egy életet? - emelem meg egyik szemöldököm, gátlástalan módon veszek ki a dobozból még egy szál cigarettát. Könnyedén meggyújtom, tekintetem Maxwellébe fúrom. Hajt a kíváncsiságom. - A pasi mit szólt hozzá? - huppanok le zavartalan a padkára, eleget álltam már. Lábaimat kinyújtóztatom az útra, fejemet kicsit hátradöntöm.
Bosszúból választani? Nem mintha, az ő döntése nem bosszú szagú lenne. Hümmögök párat, ám érdemben nem tudok hozzászólni, így inkább hallgatok. Nem változott a véleményem, még mindig nem tudom elhinni, hogy a pénze megmentéséért képes érdekházasságba taszítani a lányait.
- Főnyeremény lennék - biccentek egy aprót, inkább magamnak, mint neki. - Ha ezen múlik, adja inkább hozzám az egyik lányát. Elemi mágus vagyok, legilimenciát tanulok, majd okklumenciát, sárkánykutató és gondozó, valamint bestiakutató és gondozó mestertanonci képzésen vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 666
Összes hsz: 1110
Írta: 2019. február 10. 09:40 | Link

Denis

- Talán. Minden lányomnak jó körülményeket teremtek, ahogy eddig is megkaptak mindent, úgy ezután is meglesz mindenük.
Én nem érzelmi oldalról szemlélem a tényállást, hanem úgy, hogy mi a legjobb a családunknak, a jövőjüknek, az unokáimnak és az őket követő generációnak. Az őseim komolyan és keményen építették fel azt, amibe én már beleszülettem, és most lassanként összedől a kártyavár.
- Amelyik nem ismeretlen? Martin tisztelettudó, jógyerek, tudja, hogy mivel jár a kötelesség, és nem hagyná el a lányom. Jeremaiah-t pedig az egyetemről ismerem, félénk, de bajtársias. Sajnálatos, hogy még nem született gyermeke, korban közelebb lenne Catherinehez, de majd összecsiszolódnak.
Ha üzletről van szó, én nem látok problémát abban, hogy közel húsz év van a két fél között. Ez egy kölcsönös egyezség, mind a két fél számára nyereséges. Követem a tekintetemmel, ahogy a járda szélére sorol, és kénytelen, kelletlen én magam is követem. Nem szokásom a földön ülni, de ha itt ez a szokás, ám legyen. alkalmazkodom.
- Sárkánygondozó és bestiakutató. Nem tervezel hosszú időre. A másodszülött fiam is bolondul értük.
Jasonre akkor mondtam ki a halálos ítéletet, amikor ezt az őrületet elkezdte. Borzalmas, hogy emberek élvezik azt, hogy a halál mindennap rájuk lehet.
- Na és, melyik sárkányt akarnád?
Biccentek a ház felé, ahol most egy rakáson ott van az összes, hattól huszonháromig.
Utoljára módosította:Mesélő, 2019. február 10. 09:42 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 09:58 | Link

Payne apuka

A jó körülményekre csak elhúzom a számat, és mélyet szippantok a minőségi dohányból. Valóban minőségi. Az utóíznek se híre, se hamva. Elégedetten elmosolyodom, fejemet kicsit ide-oda ingatom.
- Értem - fejezem be fejem ingatását, majd szúrós tekintetem Maxwell felé fordítom. - És tőle megkérdezte, hogy szeretné-e elvenni a lányát? - kegyetlen vigyor terül el az arcomon. Maxwell Payne, nem loptad be magad a szívembe, de tiszteletreméltó vagy, akár akarom, akár nem. Nem értek vele egyet, félreértés ne essék, de megértem mit miért tesz. Az más kérdés, hogy ez az egész dolog undorító és elítélendő az én értékrendem szerint, főleg, hogy nem csak a lányaival b*szik ki.
- Szükségem van a százszázalékos koncentrációra különben elveszek - vonok vállat, jobb mutató és középső ujjam közé veszem a cigarettát. - És hol máshol kellene ennél nagyobb koncentráció, mint sárkányok között? - halkan kuncogok egyet. Szükségem van arra, hogy napom minden pontjában valamire százszázalékosan oda kelljen figyelnem, mert tényleg nem leszek ura önmagamnak, az csak hab a tortán, hogy élek-halok a sárkányokért, és minden bestiának titulált lényért is.
- Az összeset - válaszolom halálosan komoly arccal. Tekintetem Maxwell tekintetébe fúrom, és el nem engedem. Ó, de mennyire nem. - Adja hozzám Arianat vagy Catherine-t. Ők nagyjából egyidősek velem. Inkább hozzám, mint egy f*szarcú gyökérhez - vonok vállat semlegesen. A bláz ismét visszakerül számba, mélyet szívok belőle.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 666
Összes hsz: 1110
Írta: 2019. február 10. 10:09 | Link

Denis

- Nem, azt kérdeztem, hogy üzletet kíván-e kötni, ha Jeremaiahra gondolsz. Martin esetében az apja és én egyeztünk meg, még korábban, a gyerekeink születésekor. A szerencsés véletlennek köszönhetem, hogy később együtt jártak.
Nem Arianaban állapodtunk meg akkor, de nem bánom, hogy így alakult. Helena is jó kerekben van, hiszen egy komoly, elszánt férfi kívánja a feleségének.
- Démonok?
Kérdezem teljesen nyugodtan, mert van ismerősöm, aki a személyiséghasadását kezeli oly módon, hogy sziklát mászik. Mást se csinál, csak megy felfelé, és koncentrál, a következő lépést nézi. Még él, szóval valamit tudhat ez a koncentráció, és akkor magamról ne is beszéljek, mert én az üzletre koncentrálok, a pénzre. Jelen helyzetben nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy apa legyek. Majd később, ha ez az egész lezárult.
- Az összeset. Merész.
Halott ember, inkább azt mondanám, de ám legyen, ha ez minden vágya, még akár meg is egyezhetünk. Megvallom, tetszik, hogy van benne élet és elismeri a saját hibáit, nem bárgyún vigyorog és a talpamat nyalja.
- Válassz nyugodtan a kettő közül. Mind a kettő megfékezésre szorul.
A két legtüzesebb lányom. Ariana nyelvét a születése előtt felvágták már, emlékszem az anyja legrosszabb természete az ő terhessége alatt volt. Catherine meg úgy vonzza a bajt, mintha muszáj lenne neki, élő példa, hogy most is egy szobában lakik, szánalmas, nem Payne-hez méltó, elbukott módon.
- Én nem vagyok ellenére az újragondolásnak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 10:36 | Link

Payne apuka

Emésztem a hallottakat. Vajon ha az én szüleim közölnék velem most, hogy, amikor megszülettem már összeházasítottak egy relatíve idegennel, akkor mit reagálnék? Nem hiszem, hogy nyugodtan fogadnám. Párat hümmögök csak, többre nem telik. Ahogy ismerem magam, ha velem történne most ez, Olaszországban döglenék meg Salvatore-ral az oldalamon. Remek befejezés lenne az életemnek, amit nem éppen így terveztem.
Bólintok egyet. Nem akarom, és nem is fogom neki kifejteni. Hogy beletrafált-e, vagy ezt is tudja... jelenleg mindegy. Ráhibázott, legyen ennyi elég. A démonjaim pedig akármennyire is megszeretnék mutatni magukat most is, a dupla adag nyugtató nemigen engedi nekik. Biztonsági okokból muszáj voltam a dupla adag mellett dönteni. És mennyire jól tettem! Főleg, hogy kifogtam a Payne-ek közül is a legnagyobb halat. Zseniális vagyok, nincs mese.
- Rólam legalább tudnak valamennyit - sandítok oldalra, remélve, hogy érti a célzást, ámbár biztos vagyok abban, hogy nem kerüli el a figyelmét. Túl okos ember Maxwell ahhoz, hogy az ilyen egyértelmű célzások ne jussanak el tudatáig. Túl okos.
- Nem hiszem, hogy megfékezésre szorulnak - mosolyodom el őszintén, kicsit még fejemet is megrázom a nyomatékosítás kedvéért. - Nem gondolja, hogy megértésre inkább? - emelem meg egyik szemöldököm, teljesen Maxwell felé fordulok. A választási lehetőséget akartam elkerülni, nem véletlen válaszoltam azt, amit. Visszaülök eredeti pozíciómba, fejemet hátradöntöm, szememet lehunyom.
- Legyen mindkettő - felelem még mindig lehunyt szemekkel. - Megoldom a papírokat, nem is kell tudniuk egymásról. Ugyanúgy megtartjuk az időpontokat, és mire észbe kapnak, nem lesznek házasok, de a vagyona is biztonságban van. Talán meg is toldom nekik egy kicsivel, hogy ne legyen feltűnő.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 666
Összes hsz: 1110
Írta: 2019. február 10. 10:54 | Link

Denis

Vállam megvonódik arra, amit mond, nem vagyok mostanában egy nagyon érzelemközvetítő figura.
- Arra van a házastárs, hogy megértsen.
Nekem hat is volt, tudom, miről beszélek. Hat teljesen eltérő jellem, akiken csattanhatott az a bizonyos ostor, ha feszült voltam. Volt közöttük babusgató, elsétáló, felcsattanó és olyan is, aki kinevetett. Mondjuk utóbbinál nem feltétlenül hiszem, hogy meg is értette a problémát.
- A megfékezésben azonban nem tudok egyetérteni. Nézd, minden gyermekem tehetséges valamiben, túl azon, hogy az idegeimen táncolnak. Ariana kiemelten jó átoktörő, elismerem, de nem tartom bölcs dolognak, hogy az életét kockáztatja. Nem azért szülte meg az anyja, hogy megölje magát, hozzáteszem, Jasont sem. Cicus meg... nos, őt már azt hiszem nem is ismerem. Régen büszke voltam rá, nem volt olyan, hogy ne kelt volna fel a padlóról. Most meg, mintha nem is az én vérem folyna az ereiben.
Én is látom, hogy nem eszik, hogy éhezteti magát, hogy túl sok gyógyszert szed, hogy nem fogadja el egyikünk segítségét sem. Látom, de már nem tudok beszélni vele.
- Hahaha.
Keserűen felnevetek a fiú szavaira.
- Nem rossz gondolat, megvallom, de nem engedhetem meg azt a luxust, hogy a gyerekeim a házasság után el is váljanak. A szerződés mind a két felet védi. Gondold meg, ha tényleg benne lennél, válassz, nekem mindegy, hogy melyiket. Lorin kedves lány, őt is szívesen látnám a családom tagjaként, és téged is. Gondolom ők is, ha meghívtak.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 15:13 | Link

Payne apuka

- Arra van a család is elméletileg - kicsit elmerengek. Maxwell életfelfogása, miszerint pénze védelmének érdekében érdekházasságba taszítja lányait, megkérdezés vagy egyáltalán választás nélkül, egyáltalán nem tetszik. Csak egy lányt választhatok. Döntsek két lány közül, akiknek mindenképpen segíteni szeretnék.
Türelmesen hallgatom végig Maxwell mondanivalóját. Bólintok párat reakcióként, de nem nyithatom szólásra a számat. Olyat mondanék, amit később megbánok, és jelenleg elég jól áll a szénám, nem b*szhatom el éppen most.
- Kössünk mi is egy szerződést - fordítom fejem teljesen a mellettem ülő férfi felé. - Elveszem őket. Jómódú családból származom, intelligens vagyok, okos, magabiztos és rohadt jól nézek ki, alapból nem nyúl mellé. Viszont... - Maxwell felé emelem mutatóujjamat. - A házasság megkötésének első évfordulóján mindkettővel felbontom. Egy év sok mindenre elég - egyik szemöldököm megemelkedik Lorin neve hallatán. Hihetetlenül felnevetek, most rajtam a sor nevetésből. Gyönyörű lenne.
- Lorint ebből hagyja ki, ha kérhetem - szívok egy mélyet cigarettámból. - Ahhoz megy férjhez, akihez akar. Ha egy Payne lesz az, áldásom rá, de addig szó sem lehet ezekről - hangom határozott és kemény.
Utoljára módosította:Denis A. Brightmore, 2019. február 10. 15:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 666
Összes hsz: 1110
Írta: 2019. február 10. 15:28 | Link

Denis

- Sajnálom.
Apró fejrázással fejezem ki nem tetszésem a kínált üzlet irányába. Kár érte.
- Rendes tőled, hogy segítenél a lányaimon, de ebben a helyzetben egy bigámia csak még rosszabbul jönne ki, mintha idegenekhez adnám őket.
Tudom, hogy vannak a gyerekeim közül olyanok, akik átkutatták már az irataimat, de abban is biztos vagyok, hogy a valóságtól még mind távol vannak, és ez így van jól.
- Ha lenne más mód, máshogy döntenék, de jelenleg ez az egyetlen ésszerű döntés van. A lányaim még a tavasz folyamán férjhez mennek, különböző férfiakhoz.
A hangom határozott, ellentmondást nem tűrő, legutóbb akkor volt ilyen kemény, amikor Ariananak volt bátorsága felemelni a hangját velem szemben. A fiúval nyilván nem állok le veszekedni, főleg nem a nyílt utcán. Felkelve megigazítom a ruhámat, és úgy pillantok le a fiúra.
- A lányaim büszkék és erősek, majd túllépnek ezen. Vagy nem, de az úgy vélem a saját szégyenem lesz. Stramm gyerekeket neveltem, rajtuk áll, hogy a megszerzett tudást hogyan hasznosítják.
Zsebre dugott kézzel nézek el a ház felé, majd vissza a fiúra.
- A világ számos pontján az embereknek sokkal rosszabb életük van, és nem ők az egyetlenek, akik irányított házasságkötésen esnek át.
Nem hiszem én sem, hogy akkora bűnt követnék el. Az ember minél tovább mondja, annál tisztább a lelkiismerete.
- Lorin egy kincs. Örömmel veszem, ha egy nap csatlakozik a családomhoz.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 15:39 | Link

Payne apuka

Hangja határozott, ellentmondást nem tűrő. Természetesen nem fogok leállni vele vitatkozni, ám a büszkeségem akkor sem hagyja, hogy csak így elengedjem a dolgot. A Payne család normálisabbik része - feltéve, ha néha van olyan - sokat jelent nekem, nem engedhetem, hogy így legyen vége. Azt sem értem, hogy Will hogy hagyhatja ezt, ám ismervén őt szinte biztos vagyok benne, hogy megpróbált mindent ez ellen, ha jobban belegondolok. Alsó ajkamat beszívom, jó hangosan, szemeimet behunyom. Maxwell tükörképeként mozdulok én is, ahogy feláll. Fenekemet leporolom, a csikket rezzenéstelen arccal pöckölöm el. Ám csak nem bírom magam türtőztetni. Mosolyom egyre szélesebb lesz, majd nevetéssé alakul. Tényleg elhiszi, hogyha ezeket a szavakat mondja ki hangosan vagy akár magában, akkor könnyebb lesz? Akkor nem lesz szar a lányainak? Kegyetlen vagy Maxwell Payne, de előbb vagy utóbb te fogod meginni ennek a levét. Én is ismerem a lányaidat, az eddigiekből kiindulva, talán jobban is, mint te. És nem fogják hagyni ezt.
Tekintetem ismét megkeményedik, Maxwell íriszeibe fúrom azt.
- Márciusban elveszem Catherine-t - közlöm. Nem kérdezem, nincs bizonytalanság a hangomban. Tényként vágom Maxwell arcába. - Én fogom az oltárnál várni, de ő erről nem fog tudni. Egyik Payne sem tudhat róla - határozottan nyújtom jobbomat a férfi felé.
- Benne van? - ismételten húgom felé irányuló mondatát elengedem a fülem mellett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mesélő
Mesélőoffline
RPG hsz: 666
Összes hsz: 1110
Írta: 2019. február 10. 15:56 | Link

Denis

A szemeim kissé összehúzódnak, ahogy a fiú határozottan kijelenti, hogy elveszi Catherine-t, azonban erről nem kíván szólni senkinek. Azt hiszem, egy részen igazam volt a találkozásunk elején, részese annak, hogy a lányom egy szobában gubbasztó szerencsétlenség lett, másrészről, nem hittem volna, hogy végül kezet rázhatok vele egy új, nagyszerű befektetés reményében. Egy Brightmore, csodálatos.
- Úgy vélem, egy kemény, de ígéretes tárgyalófélre akadtam.
Ahogy megrázom a kezét, belemenve abba, hogy nem szólok egyik rokonomnak se a változásokról, kiszélesedik a mosolyom. Nyertem. Imádok nyerni. A gyereknek ugyan túl nagy az önbizalma, de legyen. Egyelőre a legígéretesebb jelöltem. Csodás csapatot raktam össze, a ravasz, a jófiú és a vezéregyéniség. Ember legyen a talpán bárki, aki azt meri mondani, hogy ezek a frigyek nem érzelmi alapon köttettek. Senkinek sem lesz már oka megkérdőjelezni a dolgokat.
- Minden házasulandó félnek küldök egy előszerződést, melyben a két fél jogai és kötelezettségei vannak. Úgy vélem Cica nélkül is megoldhatjuk ezt a szerződéskötést. Átküldöm és látogass meg valamikor.
Belső zsebemből ezüst tárcát húzok elő, melyből egy névjegyet előhúzva, átnyújtom a fiúnak.
- Az irodám Londonban, a családom egyik tagja sem jár oda. A gyanú sem merülhet fel, hogy valaha találkoztunk.
Ellépve tőle felpillantok a nyíló ajtóra, amin a bájos Lorin lép ki. Tökéletes végszó.
- Köszönöm a tüzet fiatalember.
Biccentek egyet felé, és fellépdelve a lépcsőn, futólag megérintem a kislány vállát. Ez a nap egyre csak jobb és jobb lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

"Bármi lehetek. Egy virág, egy asztal, egy szellem vagy akár csak egy szellőcske. Sose tudhatod éppen hogyan találkozol velem, viszont mindig tudod, ha ott vagyok. Figyelj rám!"
Denis A. Brightmore
Egyetemi hallgató, Elemi mágus, Legilimentor, Okklumentor, Végzett Diák, Független varázsló


Fél-gyilkos | csattanó maszlag | házas
offline
RPG hsz: 486
Összes hsz: 3573
Írta: 2019. február 10. 16:12 | Link

Maxwell Payne

És mennyire jól véled, te drága férfiember. Erőteljes kézrázásunkat követően, az én mosolyom is kiszélesedik. Na jöhet a tervem következő része. Maxwell, nem fogom belopni magam a szívedbe, de üsse kő, megéri. Olaszország jövök ismét! Valószínűleg tárt karokkal várnak az ott lévők, hát bizony, jövök.
Elveszem tőle névjegykártyáját, rá sem nézve süllyesztem zsebem legmélyére. A buli sajnos számomra elmarad ma, gyorsan kell cselekednem. Salvatore-nak minél előbb meg kell tudnia mindent, hogy felkészüljön. Édes Merlin! Mennyire utálni fog, bár simán megéri.
- Nem tartom valószínűnek, hogy aláírom, de az irodájában leszek jövő héten kedden háromkor - Lorin lép ki az ajtón, hatalmasat dobban a szívem. Maxwell ellép mellette, de csak-csak hozzáér. Eltöröm a karodat, még egy ilyen! Nagyon szusszanva lépek oda Lorinhoz, az én drága hóvirágomhoz. Szó nélkül magamhoz ölelem, és csak szorítom.
- Ígérd meg, hogy soha nem házasodsz be a Payne családba - nézek le rá könyörgően, bizonytalanul bólint egyet, megszólalni sem bír. Tiszta lelkét elképzelni sem tudnám egy Payne mellett. Nem, esélytelen.
- Ezt kérlek add oda Cody-nak. Üdvözlöm Willt, de nem megyek be - csókolom homlokom Lorint lágyan. Párat ellépve tőle hatalmasat füttyentek, zsebre dugott kezekkel indulok el kifelé.
- Lorin - tekintek vissza a kapuból. - Egy időre el kell mennem, de ne aggódj, oké? - választ sem várva indulok el az erdő felé. Már messziről meghallom Niamey szárnycsapkodását. Csak sikerüljön, add Merlin! Csak sikerüljön, eddig olyan jól megy, pedig rögtönzés volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jack W. Everleigh
INAKTÍV


A holló | Bennszülött
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 102
Írta: 2019. február 10. 19:48 | Link

O. D.
Süti nem süti


Két ujjával az állát simogatja, míg mellkasa előtt keresztbefűzött karokkal az üveg fölé hajol, és a sós süteményeket kezdi fürkészni. Az arca visszatükröződik az itt-ott foltos üvegről; orrát felhúzza, szemöldökei összeszaladnak, pillantása a simáról a sajtospogácsára esik, majd kisvártatva vissza.
Nagysokára végül választ.
Kókuszos szeletet, ahogy mindig.
Fizet, a tárcáját visszacsúsztatja a kabátja zsebébe, majd tányérjával együtt elfordul a pulttól, és abban a pillanatban hátrahőköl. A hely időközben megtelt, egy szabad asztal sincs, mire Jack első gondolata az, hogy inkább elcsomagoltatja a süteményét, és majd otthon megfelezik Sollal. Egyik lábáról a másikra áll, alsó ajkát beharapva gondolkodik, leüljön-e valahová csak úgy, ahogy talán mások szokták..., aztán tétován forgolódva visszanéz a pult mögött dolgozó lányra, és mélyet sóhajtva beáll a sorba.
Utoljára módosította:Jack W. Everleigh, 2019. február 10. 19:55 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ophelia Donovan
Auror, Okklumentor


elmezáró | kardos menyecske
offline
RPG hsz: 101
Összes hsz: 184
Írta: 2019. február 10. 19:59 | Link

J.W.E

A csokoládé egészséges, mivel a benne lévő cukor részben répa a kakaó meg bab, így zöldség. Tehát diétás. A cukrászda meg wellness központ. Az ajtón belépek, meg még utánam öten. Szép a sor idebenn. Nem értem, itt miért van mindenhol teltház, ahová csak be merem tenni a lábam. Na de oda se neki. A szent célért mindent! Beállok hát a végére, vagyis belöknek egyenesen az előttem álló férfi hátára. - Bocsánat! - mondom reflexből, hiszen ez a minimum, még ha nem is én vagyok a közvetlen vétkes. Remélem nem veszi rossz néven az akaratomon kívüli karambolt. Ha mégis, majd adok betétlapot, vagy állom a sütijét és a bolt mögötti sikátorban laposra verem a valódi tettest tolongót.
Utoljára módosította:Ophelia Donovan, 2019. február 10. 20:03 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jack W. Everleigh
INAKTÍV


A holló | Bennszülött
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 102
Írta: 2019. február 10. 20:20 | Link

O. D.
Süti nem süti


Jack türelmes ember. Míg előtte a pultoslánnyal vitatkozik egy megtermett asszony, addig ő sehová sem sietve nézegeti a tányérját, és ujját komótosan végighúzva a szélén még azt is észreveszi, hogy egy helyen valamikor lepattanhatott belőle egy aprócska darab. Hunyorogva emeli közelebb az arcához a sérült porcelánt, orra már majdnem hozzáér a kókuszréteghez, mikor megérzi a hátulról jövő lökést.
Valójában egy pillanaton múlt.
Feje tehetetlenül vágódik előre, orra azonnal belemélyed a süteménybe. A hűvös krémet nemcsak a száján, de hirtelen az orrlyukában is érzi, mire elfintorodva lehunyja a szemeit, és mielőtt újra megmozdulna, vár egy pillanatot.
Végül orrát óvatosan kihúzza a süteményből, és visszaemelve a fejét kiegyenesedik. Úgy, kókuszos-krémes-piskótás arccal fordul hátra, hogy porcukros szempillákkal rápislogjon a mögötte álló nőre.
- Ön jól van? - kérdezi a légcsövébe került kókuszreszeléktől köhögve néhányat, majd füle mögé simít egy kósza, vaníliakrémtől ragadó tincset. Igen, kétség sem fér hozzá, Jack pont így képzelte a ma estéjét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ophelia Donovan
Auror, Okklumentor


elmezáró | kardos menyecske
offline
RPG hsz: 101
Összes hsz: 184
Írta: 2019. február 10. 20:35 | Link

J.W.E.

 Szegény áldozatom! Egy merő sütemény és maszat az arca. Ezért a mögöttem álló tényleg érdemelne egy nyakonvágást, annyi szent. Bár a helyzet komikuma miatt talán inkább egy kézfogást. Még meggondolom. Viszont én, aki látja a bűntett eredményét, alig tudom visszatartani a nevetést, ami azonnal rámtör. - Önnel ellentétben igen - felelek kérdésére - Úgy sajnálom, engedje meg, hogy kárpótoljam! Mi volt, amit választott? - kérdezem és közben kabátom zebébe nyúlok - Tessék - adok át neki egy papírzsebkendőt bocsánatkérő mosollyal. A tömeg közben mozdulatlan, mert elől valaki nagyon nem tud választani. Mondjuk ennyi finomság közül nekem is nehéz lesz. Van itt édes, krémes, habos, sós sütemény, sőt keksz, forrócsoki és tea is, több ízben. A bőség nagykönyvi zavara.
Utoljára módosította:Ophelia Donovan, 2019. február 10. 20:40 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jack W. Everleigh
INAKTÍV


A holló | Bennszülött
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 102
Írta: 2019. február 10. 20:49 | Link

O. D.
Süti nem süti


Érzi, hogy valami nem stimmel, és jobb kézfejét sután felemelve törölgetni kezdi az arcát, mire persze csak még inkább szétmaszatolja a bőrét beterítő vaníliakrém, piskóta és kókuszreszelék egyvelegét. Közben sűrűn pislogva mered a padlóra, és igyekszik a lehető leggyorsabban láthatatlanná válni.
- Ez volt az utolsó - emeli fel a tányérját. Pillantása az imént hősi halált halt süteményre esik. Aztán a felé tartott zsebkendőért nyúl, és elfordulva a nőtől megpróbálja eltüntetni az arcán lévő összes krémfoltot és kemény darabkát. Csak az orra alatt motyogva sandít vissza az idegenre. - Köszönöm. Hát... ez kicsit most kellemetlen.
Még felmutatja a nőnek a már használt zsebkendőt, aztán leveszi a szemüvegét, és egy kézzel ügyetlenkedve annak a lencséit is áttörli. Nos, nem biztos, hogy bármit is elér vele, de legalább elmondhatja, hogy megpróbálta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ophelia Donovan
Auror, Okklumentor


elmezáró | kardos menyecske
offline
RPG hsz: 101
Összes hsz: 184
Írta: 2019. február 10. 21:04 | Link

J.W.E

A tény, hogy sikerült az utolsó darabos boldogságától megfosztani a férfit, nagyon bosszant. - Hogyan tehetném jóvá? -kérdezem olyan lágyan, ahogy tőlem telik. Míg a férfi igyekszik rendbehozni magát hátra nézek a folyamatosan a könyökével engem böködőre, aki időközben félig elfordult afelé akivel jött. Összeakad a tekintetünk. Az enyém öl, az övé megriad. Ennyi. Ez épp elégtétel nekem. - Tényleg nagyon bánt a dolog, higgye el - sajnálkozom miközben araszolok egy kicsit a rendelés leadásának helye felé. Talán egy terelés segít. - A nevem Ophelia "sütigyilkos" Donovan - mondom és kezem nyújtom a férfi felé. Talán egy kicsit fel tudom oldani ezt a kínossá vált helyzetet és végül kiengesztelhetem. Elvégre csak találunk valamit, ami tetszik neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 15. 21:16 | Link

Eszter  Love

A plafont bámulva hallgatom a csendet. Próbálgatom, hogy meddig tudom visszatartani a lélegzetem. Egyedül vagyok. Mintha már a képzeletem is kerülne, hiszen hiába vettem be a gyógyszereim, az előírt adag kétszeresét, Denis nem jött el. Pedig érzem, ahogy a vállam már nem fáj, érzem, ahogy nyugtatóan hat minden. Tompulok, de mégis, az elmém egy része kattog. Vizsgaidőszak. Nem úszhatom meg, ki kell lépnem az ajtón, el kell mennem vizsgázni. De még nem ma, nem a héten, majd később, a végén, valamikor, amikor már visszafordíthatatlan az eset. Majd akkor.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Eszter
KARANTÉN


bossy
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 891
Írta: 2019. február 15. 21:24 | Link

Bogyó
x eszti

Nagyjából egy erre képzett vadászkutya képességeivel vadásztam rá az iskola folyosóin, vártam a közös szobában, még a porfészek klubbhelyiségébe is hajlandó voltam betenni a drága kis lábam, hogy ne találjam sehol. Ezért most két jól megszórt, mekis fagyival a kezemben engedem be magam, szépen egymás mellé rakom a cipőim, lerobogok a lépcsőn - csak párezerszer fordul meg a fejemben, hogy mégis ki engedte a lakás legantiszocabb részébe??? -, majd, azért csendesen engedem be magam a szobájába is, mert mi van, ha alszik?
- Szia cica - suttogom neki háttal, épp becsukva az ajtót.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

but sometimes girls just want to have fun, the poetry inside of me is warm like a gun
Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 15. 21:32 | Link

Eszti Love

Nem Brightmore. Nem Payne. Ebben a kettőben biztos vagyok, hogy a belépő egyik sem, mert nem úgy közlekedik, mint a rokonaim, a kamu rokonom, vagy a srác, aki nincs is itt, csak beképzelem. Elmosolyodom a hangjára, illatára.
- Szia szépségem!
Köszöntöm a hangomban is bujkáló mosollyal. Imádom Esztit, be nem vallanám, de így van. Feljebb kúszok az ágyban, a plafon helyett már őt nézem.
- Gyönyörű vagy ma is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Eszter
KARANTÉN


bossy
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 891
Írta: 2019. február 15. 21:38 | Link

bogyó

- Ne hülyéskedj már - felé fordulva forgatom meg szemeim, majd szélesen elmosolyodva indulok meg felé, s magam alá húzva egyik lábam ülök le az ágya szélére. Gondolkodás nélkül nyújtom felé az egyik fagyit.
- Milyen napod volt?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

but sometimes girls just want to have fun, the poetry inside of me is warm like a gun
Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 15. 21:42 | Link

Eszti Love

- Fagyi!
Lelkesen nyúlok utána, mert hónapok óta semmilyen édesség nem érte a szervezetem. Na jó, Cody tortájából ettem egy vékony szeletet, vagyis, annak a felét, de az nem esett olyan jól, mint most ez. Egy nagyot kanalazok belőle, és bumm, agyfagyás! Imádom!
- Csendes.
Állapítom meg őszintén. Itt nincs sok zaj, csak a saját gondolataim.
- Eszembe jutott, hogy ma kezdődött a vizsgaidőszak. Fogalmam sincs, hogy vegyem rá magam, hogy betegyem a lábam az iskolába.
Hihetetlen, de rettegek. Pedig sosem éreztem, hogy okom lenne most rá, de jelenleg nagyon félek, attól is, hogy a házból kilépjek.
- Meg az esküvőmön gondolkoztam, hogy milyen szín legyen a domináns. Te, mint főkoszorúslány, milyen színt látnál magadon szívesen?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Eszter
KARANTÉN


bossy
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 891
Írta: 2019. február 16. 16:42 | Link

bogyó

Elmosolyodva nézek rá, ahogy én is belekanalazok a fagyimba, és arra gondolok, mennyivel egyszerűbb így, hogy magától elvette, pedig már elterveztem, hogy azt fogom mondani, ha mindkettőt meg kéne ennem, meg fog nőni a seggem, és egyik márka sem szereti, ha túl nagy seggű lányok reklámozzák a dolgaik, szóval körbe is értünk.
- Milyen kár - lenyalom a kanalam - pedig ma meg akartam neked mutatni a bundát amit vettem, de.. - vállat vonok, mindketten tudjuk, mi a mondat vége, aki nem jár iskolába, az nem fog látni rózsaszín műszőrméket sem.
- Hmm, nem tudom. Attól függ, le akarok-e barnulni addigra, vagy sem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

but sometimes girls just want to have fun, the poetry inside of me is warm like a gun
Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 16. 16:49 | Link

Eszti Love

- És a bundát csak az iskolában veheted fel?
Kérdezem kicsit se nőiesen, lefagyott aggyal, fagyival és kanállal teli szájjal. Finom ez a fagyi, jó nagy lesz tőle a popsim, legalább nem akar majd a drága uram jól... na hagyjuk!
- Nem hiszem, hogy le akarsz. Negyvenhárom nap alatt. Márciusban elég giccses barnának lenni.
Bár azt hiszem ezzel a mondattal meggyőztem, hogy ő barna akar lenni.
- De valami dögöset akarok, hogy párra leljetek mind. Lesznek ott szép fiúk, meg olyanok, akik szeretnek költeni.  Van egy másodunokatesóm. Zöld szemek, vastag, csókos száj, dús haj, szerintem bejönne neked. Nem hosszútávon, de az esküvőre.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Eszter
KARANTÉN


bossy
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 891
Írta: 2019. február 16. 16:58 | Link

bogyó

Nagyot bólintok, közben hátam a falnak vetem, lábaim kinyújtom mellette, és mielőtt bárki el merne sütni egy büdös viccet, előre figyelmeztetem, hogy ha meg meri tenni, kivágom a heréit.
- Így van. Csak az iskolában - megkavarom a fagylaltot.
- Hé. Nem arra gondoltam, hogy olyan feltűnően, csak kicsit, tudod, hogy végre ember színem legyen - és itt úgy érzem meg kell mutatnom neki az alkarom belső oldalát, ami nagyon, nagyon fehér.
- Eh - kicsit elhúzom szám - nem hiszem, hogy már csábítana ez az alkalmi partneresdi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

but sometimes girls just want to have fun, the poetry inside of me is warm like a gun
Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 16. 17:04 | Link

Eszti Love

- Ez sajnálatos. Én eljótékonykodtam a ruháimat, amik az iskolában maradtak.
Pedig valljuk be, nem voltak rossz darabok. A legtöbbet én magam varrtam, vagy szabtam át olyanra, hogy engem tükrözzön. Viszont tényleg, azt mondtam, vigye, aki csak szeretné, egyedül a rózsa költözött le onnan.
- Még a végén vénségünkre jókislányok leszünk?
Kérdezem felhúzott szemöldökkel. Mondjuk egy negyvenéves férj mellett, azt hiszem, ha van egy kis eszem, szeretőt tartok. Mondjuk egyelőre a gondolattól is undorodom, hogy az a férfi hozzám fog érni.
- Hihetetlenek vagytok, ti Vajdák. Először Ricsi kerül le a piacról, aztán te... én ezt nem is értem Eszti. Főleg az öcsédet nem. Vajda Ricsi nők helyett egyetlen lánnyal. Aztán Vajda Eszti a játékok helyett, egyetlen férfival... meg van gajdulva a világ, én mondom neked.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Vajda Eszter
KARANTÉN


bossy
offline
RPG hsz: 170
Összes hsz: 891
Írta: 2019. február 16. 17:17 | Link

bogyó

- Ez csak egyetlen egy dolgot jelenthet - lassan szélesedik ki a vigyor az arcomon, vörös körmeim megkocogtatom az átlátszó kanálkán, a végére már kivillannak fogaim is. - Azt, hogy el kell mennünk vásárolni! - mert a vásárlás jó. A vásárlás boldoggá tesz. A vásárlás terápiás jellegű.
- Hééé, nem is vagyok vén - műszomorúsággal lebiggyesztem ajkaim, végül csak nevetve megrázom fejem, félig lehajtva azt.
- Csak Ricsinek van párja. Én azt hiszem, csak... kezdek kinőni belőle - vonok egyet a vállaimon. - Még ha némileg későn is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

but sometimes girls just want to have fun, the poetry inside of me is warm like a gun
Catherine Hope Payne
INAKTÍV


Cicus =^.^=
offline
RPG hsz: 313
Összes hsz: 1095
Írta: 2019. február 16. 17:28 | Link

Eszti Love

- Igen, el kellene.
Bólogatok egyetértően, és tényleg, esküszöm, hogy igyekszem lelkesnek tűnni, de egyszerűen van valami, nem tudom megmagyarázni, hogy mi, ami miatt görcsös szorítást érzek az egész testemben, és úgy érzem, az egekbe szökik a szívdobbanásaim száma. Kimenni. Négyszer voltam eddig ténylegesen kint. Elmentem Denis édesanyjához, aki azt mondta, a szerelem mindent legyőz. Hagyjuk, mert ez rám nem igaz. Aztán Niameynél, akinek elmondtam, hogy szerelmes vagyok a gazdájába. Jó hallgatóság volt, de nem segített. Aztán Levinél voltam, aki gyűrűt húzott az ujjamra, és bűntudatom támadt, amiért nem belé lettem szerelmes, pedig hozzá nagyon is tudnék hűséges lenni, nagyon hálás lennék, ha ő lenne, és végül elmentem a ruhámért. A délután, amikor szabályosan éreztem, ahogy a képzelgésem megérint. Látva magam mellett Denist a tükörben, ahogy ott állok a menyasszonyi ruhámban, összeomlottam. Nekem nem való a külvilág.
- Te nem vén vagy, te egy gyönyörű, fiatal virágszál vagy.
Bocsánatkérően puszit nyomok az vállára, mert az arca messze van. Ha most valaki így látna minket, azt hinné, semmi sem igaz. Hogy mi igazából nem olyanok vagyunk, mint amilyennek látott minket. Talán igaz is, én lesüllyedtem, ő megkomolyodott. Már nincs miért harcolnunk.
- Jó neki.
Biccentek egy aprót, és inkább nyomok még egy adag fagyit az arcomba.
- Végzős vizsgák. Mik a terveid jövőre? Egyetem vagy menővé válás?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 134 ... 142 143 [144] 145 146 ... 154 ... 254 255 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva