29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva

Oldalak: « 1 2 ... 78 ... 86 87 [88] 89 90 ... 98 ... 254 255 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Sebastian Jared Selwyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 763
Összes hsz: 3237
Írta: 2018. január 21. 16:56 | Link

Kamilla

- Jah! - villant fel a szemében a megértés fénye, mikor összerakta a darabkákat. Az autisták nehezen barátkoznak, szóval ha mégis vannak barátaik, ők különlegesek, tiszta sor. Valahol a lánynak igaza is volt egyébként ezzel, mert bár azt nem szokta Sebby hangoztatni, hogy a lányokkal még nehezebben kommunikál hivatalos helyzeteken kívül, mint másokkal, Kamilla ez alól is kivételt jelentett.
A magyarázatra igyekezett nagyon figyelni, de kicsit keszekusza volt, amit a lány mondott, de talán a lényeget így is sikerült kibogoznia.
- Szóval csak ilyen képletes üldözés, hogy mindenhol beléjük futsz, meg ilyesmi? - kérdezte a tisztánlátás végett. - Megmondtad egyébként a srácnak, hogy hagyjon békén, vagy csak próbálod elkerülni? - kérdezte, mert nagyon nem volt mindegy, hogy melyik eset áll fenn.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2018. január 21. 17:03 | Link

Sebby

- Igen - nagyot bólintok. Aztán meg is rázom a fejem. - Neeeeeeem igazán - kicsit oldalra billentem fejem, ahogy elhúzom a nemet. - Ez nem ilyen egyszerű, mert előtte meg jó barátok voltunk - ha valami idegen lenne valahonnan, nyilván azt mondanám, hogy tesó, álljál le, ennyi volt. De Marcival meg tök jól elvoltunk, és valahol hiányzik is ez, de azzal indítani, hogy szeretlek, nekem elég erős. Tulajdonképp minden erős, ami beszorít egy kapcsolatba, és arra kell figyeljek, hogy mit csináljak, meg mit ne csináljak, mert akkor a másikat megbántom, és rosszul kell akkor magam érezzem, és a többi. Borzasztó. - Igazából reméltem, hogy majd a nyáron elfelejti, vagy rájön, hogy nem is szerelmes belém, vagy megharagszik, amiért nem válaszolok neki, és egyáltalán nem is számítottam arra, hogy visszajön. Rellonosként. Abba a házba, ahol én is vagyok - ez a legnagyobb szívfájdalmam. Mert ha ír nekem egy idő után, hogy, na mi a helyzet velem, vagy valami, mintha mi sem történt volna, akkor most nem is érezném magam így, de ez. Ez elég konkrét.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Jared Selwyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 763
Összes hsz: 3237
Írta: 2018. január 21. 17:10 | Link

Kamilla

- Nem hiszem, hogy ő találta ki, hogy rellonos akar lenni - felelte Sebastian az egész monológ végén, összegezve a véleménye egy részét. Ez a helyzet bonyolultnak tűnt mindenesetre, és nem volt benne teljesen biztos, hogy mennyire látja át.
- Mégis csak beszélned kellene vele erről. Nem gondolatolvasó, és te sem tudhatod, hogy valójában milyen kapcsolat van közte és a párja között a felszín mögött - mondta aztán némi gondolkodás után, miközben újra meg újra beletunkolt egy szál krumplit a ketchupba, mert fejben máshol járt és a helyzetet elemezte.
- Mondok neked valamit. A stratégiai játékokban általában az jár jobban, aki kezdeményez. Ha elkerülöd és csak várod, hogy majd megszűnik ez a helyzet, akkor te magad engeded ki a kezedből az előnyt, amit egyébként megragadhatnál - tette még hozzá. Nem magától volt ennyire okos ilyen téren, de könnyű volt sakkra asszociálnia, mellé pedig jól jött az a rengeteg könyv, amit Riley adott neki tanulmányozásra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2018. január 21. 17:18 | Link

Sebby

- De igen, mert eddig navinés volt - ezt valahogy elfelejtettem mondani, pedig ez is elég fontos szempont. Tovább eszem a rántott húst, ami amúgy eléggé kezd fogyatkozni, és akkor itt van még a limonádé is, amiről eddig egészen megfeledkeztem. Szóval most a számmal a szívószán után is nyúlok, és szívok is belőle párat, ha már itt van nekem.
- Már találkoztunk egyszer - emelem fel a mutatóujjam. Most, hogy így beszélek róla, egyre rosszabbul és rosszabbul hangzik ez az egész. - És azt mondtam, hogy hagyjuk ezt, mert úgysem fogom tudni szeretni úgy. Jó, ezt pont nem mondtam, de gondoltam, és úgyis mondtam, hogy hagyjuk. Vehetek egy kis ketchupot? - lepillantva a piros dologra meg is kívánom egy kicsit. Mintha egy terhes asszony lennék. Még jó, hogy a csontozatom nem bírna el egy gyereket. Fuj. - Tudom, tudom, de ehhh - megint elhúzom kicsit a szám. - Nem szeretnék ilyen játszmákba belemenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Jared Selwyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 763
Összes hsz: 3237
Írta: 2018. január 21. 17:27 | Link

Kamilla

- Az egészet megeheted - tolta át a tányérját a lány elé, amin még a krumpli kétharmada bőven rajta volt. Közben a történeten kattogott gondolatban, majd végül nyílt, rezzenéstelen, csodálkozó tekintettel bámult Kamilla arcába.
- Amit most csinálsz, az a játszma - jelentette ki teljes bizonyossággal. - Az nem, ha megragadod a lehetőséget, és megteszed az első lépést, hogy rendezd a helyzetet. Felnőtt módra, nem pedig elvárva, hogy kitalálja valaki, hogy mi jár a fejedben. Vagy ha nem akarsz vele szemtől szemben beszélni, akkor írd meg neki a mondanivalód - javasolta.
Erről eszébe jutott a levél, amit éppen tegnap küldött el, és gondterhelt ráncok jelentek meg a homlokán.
- Tegnap én is írtam Farkasnak - mondta, bár maga sem volt biztos benne, hogy akar-e erről beszélni, vagy hogy van-e bármi mondanivalója a dologról ezen kívül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Farkas Kamilla
INAKTÍV


aeromágus
offline
RPG hsz: 662
Összes hsz: 7403
Írta: 2018. január 21. 17:35 | Link

Sebby

- Biztos? Elég keveset ettél - összeráncolva homlokom mártom a szószba a saját krumplim. Különben is, csak annyira volt szükségem, hogy megízlelhessem, most már teljes elégedettséggel vannak az ízlelőbimbóim.
- Nem, nem az a játszma, mert megmondtam, hogy felejtsük el az egészet, és hagyjuk, jogosan várnám el, hogy ne jöjjön nekem az őrzőm hátulról ezzel a témával - tárom szét kezeim. Egyáltalán, honnan szerzett erről tudomást Dia. Borzalmas az a lány. Legalább tízszer annyi kört kéne lefuttassak vele, és se Kai, se Evan, legalább egy hónapig, hogy megtanulja nem beleütni az orrát más dolgába. Nem mintha bajom lenne vele. Magának a Szűz Máriának is ezt mondanám.
- Oh - kicsit meglepetten pislogok rá, Farkasról már olyan rég hallottam, hogy szinte el is felejtettem. - És... Válaszolt rá valamit?
 
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sebastian Jared Selwyn
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 763
Összes hsz: 3237
Írta: 2018. január 21. 17:43 | Link

Kamilla

- Biztos - bólintott, elvégre, ha éhes, bármikor kérhet még magának valamit. Viszont Kamilla magyarázata ezen a ponton számára teljesen érthetetlenné vált, és ez bizony kiült az arckifejezésére is.
- Belekavarodtam - vallotta meg. - Mert ha elmondtad neki a dolgokat, és még mindig koslat utánad, akkor az első kérdésem lép érvénybe újra. Mármint, hogy mit csinál? Igazából ha nagyon zavar és zaklat, szólhatsz a házvezetőidnek, fogadok, hogy az az auror simán helyre rak bárkit - javasolta.
Farkas témája kényes kérdés volt, de nem félt megosztani Kamillával a dolgot.
- Nem, és kétlem, hogy válaszolna. Talán el se olvassa, de ez a része már az ő döntése, én megtettem, amit lehetett. Leírtam neki, hogy valójában mi történt, amikor szakítottunk, mert joga van tudni, de ennyi, azt hiszem.
Amennyire lehetett, érzelmileg eltávolította magát a helyzettől és Farkastól, mert ha őszinte akart lenni magával, akkor még mindig nem tudott ezzel az egésszel mit kezdeni.
Sokáig beszélgettek még a lánnyal, mielőtt elindultak volna vissza a kastélyba - jólesett neki a társaság, így nem siettette, hogy vége legyen a találkozónak. De otthon már várták.
Utoljára módosította:Sebastian Jared Selwyn, 2018. február 11. 10:41 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Báthory Elizabet
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 50
Összes hsz: 116
Írta: 2018. január 24. 11:25 | Link

Farkaska

Nevetősen felszusszan, pedig semmi szüksége nem lenne erre a mozdulatsorra sem, hiszen a légzés, mint olyan nem feltétel. Természetesen a beszédképzés miatt lélegeznek ők is, másképpen nem tudnák megformálni a hangot, de sokkal esetlegesebb ez, mint azoknak, akik meghalnának oxigén nélkül.
- Igen, úgy megfelel. A fő, hogy kényelmes legyen.
Aranyos, hogy így rákészül a fiú gondolatban. Érthető, de attól még aranyos. Mint egy első bálozó, próbálgatja, kérdezgeti, mit hogyan kell, illik, kéne. Féloldalasan a fotel karfájára ül. Kényelmesebb lett volna a kanapé, de ez is megfelel, van ennek is előnye a magasságbeli különbségekkel. A másik, ami üdítő - és ami miatt különösen szereti a férfiakat, fiúkat, hogy nem kell a hosszú tincsekkel bajlódnia. Mutatóujját a kölyök álla alá helyezi, kicsit megemelve azt, hogy az izom még ne feszüljön kényelmetlenül, de ő jobban hozzáférjen. Az érintése furcsán hűvös, de nem fagyos, csak a testhője más érezhetően.
- Így. - Majdhogynem anyai a mosolya, amivel még utoljára rámosolyog Leventére, majd a nyakához hajolva átszakítja az értékes vitaetől elválasztó bőrréteget. A vámpír mágiája azonnal dolgozni kezd, körbeöleli a sebet és a körülötte lévő idegeket, elnyomva a fájdalomérzetet a helyére kellemes, megnyugtató, simogató érzés költözik. Megtévesztő módszer ez a fajának, hasonló a mélytengeri ragadozó halak világító csalijához. A fájdalom, ami máskor egészséges emlékeztetője lenne annak, hogy itt egy szervezet kizsákmányolása történik, teljesen eltűnik - mi ez, ha nem a fizikai hazugságok egyik legnagyobbika? Akár egy masszázs. Kényelembe ringat, biztonságos otthon érzését hinti el, Levi tudatalattija talán még asszociál is nosztalgikus, számára pozitív jelentéssel bíró illatokra.

Szinte pattog, pezseg a mágia a nyelvén, keveredve azzal a vaskos, telt aromával, amely a likantrópok sajátja. Ismeri a mennyiséget, hogy a Levente korú és alkatú fiatalok mennyi vérveszteséget bírnak. Annyit vesz el, amennyire szüksége van plusz egy bónusz kortyot, annak örömére, hogy a mai fogása vérfarkas. A jó matériát nehéz elengedni - végül mégis megteszi. A sebből kihúzódó fogainak nyomán kibuggyan egy csepp vér, azt még egy rövid mozdulattal lenyalja - egyúttal ugyanez a sebet is beforrasztja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Sárközi Erik Levente
INAKTÍV


lucky strike
offline
RPG hsz: 112
Összes hsz: 603
Írta: 2018. január 24. 13:13 | Link

Vámpír hölgyemény
Nagy szemekkel pislogok vissza rá. Nem ijedt tekintettel, de azért nem is olyan magabiztossal, inkább csak ilyen kisfiúsan. Actually, tényleg nem nagyon tudom, mi fog ez után történni. Lehunyom szemeim, és várok, valami injekció-szerű szúrásra, vagy egy olyanra, mintha bemenne egy tüske a bőröm alá. Aztán úgy ellazulok, mintha valami baromi erős lónyugtatót vettem volna be. Le is hunyom a szemeim, s szusszanok is egy nagyobbacskát, mint amilyet alvás közben szokott az ember.
És akkor egyszer csak vége szakad ennek, mire összeráncolva szemöldököm nézek fel.
- Brr - kicsit kiráz a hideg, nem sűrűn szoktak nyalogatni, úgy értem, általában én vagyok a kutya. Farkas. Lényegtelen. Egy picit meg is forgatom a fejem, ujjaimmal megérintem a - szerintem - megharapott helyet, de hát semmi. - Oh.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 14:37 | Link

Egy igazi nő - Vitéz Rebeka


(Stég)

Nemrég érkeztem a kastélyba, de szinte azonnal arra a megállapításra jutottam, hogy a Navinében nincs elég kedvemre való hölgyemény -  Madleine folyton csak raplizik, nem igazán lehet szépeket mondani neki. Ezek a felismerések olyan szinten elszomorítottak engem, hogy úgy döntöttem, a napom további részét a kastélytól távol, egy olyan helyen töltöm, ahol kicsit magányosabb lehetek és összegezhetem a nőkről alkotott elképzeléseimet. Mindig is érdekelt a működésük, gondolataik, érzelmi világuk és ezzel nem voltam egyedül, hisz én is kifejezetten inspiráltam őket, rendkívül izgattam a fantáziájukat. Legalábbis az esetek többségében ez bizonyosodott be, amikor meg nem, azokat a helyzeteket igyekeztem elfelejteni.
Nagyot sóhajtottam, a téli kabát nélküli elindulás, nem volt túl jó ötlet, de a világoskék színű ing, mely kihangsúlyozta a tenger hullámait megidéző szemeim és jól kidolgozott testem körvonalait, talán jó választásnak bizonyult.  Vagy ha nem, arra előbb-utóbb úgyis rávilágítanak.
Utoljára módosította:Egressy Bálint, 2018. január 25. 14:47 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 15:14 | Link

Bálint
Stég

A téli táj szépsége elvarázsolta. Ezért is döntött úgy, hogy mielőtt neki ülne a rengeteg házi feladatának kiszellőzteti a fejét. Eredetileg nem akarta elhagyni a kastély területét, de aztán egy hirtelen jött ötlet mégis arra sarkallta, hogy lemenjen a faluba. Vagyis egészen pontosan a falú szélén lévő kis tavacskát célozta meg.
Mikor odaért, nem talált ott senki mást magán kívül, így komótosan felsétált a stégre,
majd a korlátnak támaszkodva a befagyott tóra irányította figyelmét.
Néhány perccel később a stég nyikorgását hallotta maga mögött. Kíváncsiságát elnyomta magában, és inkább nem fordult hátra. Megvárta, hogy közelebb merészkedik-e az illető vagy sem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 15:22 | Link

Vitéz Rebeka - Egy igazi nő


Nem akartam én beszélgetni senkivel, gondolataimat lefoglalták azok a képzetek, miszerint a nők újonnan nem tudnak igaziak lenni. Na nem mintha léteznének belőlük hamisítványok, csak sokszor sok helyzetben teljesen máshogy viselkednek, mint ahogy azt elvárnánk. Ezek a dolgok pedig annyira ki tudtak hozni a sodromból, hogy megpillantva Rebekát eszem ágába se volt a közelébe merészkedni, meghagytam a jó pár lépés távolságot. Majd jeleznek a nők, ha kellek nekik, nekem addig fel kell mérnem a terepet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 15:34 | Link

Bálint
Stég

Mivel az idegen jól hallhatóan nem akart közelebb lépni, így engedett kíváncsiságának, és hátrafordult. Igyekezett minél feltűnésmentesebben megbámulni a fiút, de biztos volt benne, hogy az ismeretlennek feltűnt, hogy bámulja. Egyébként egészen szimpatikusnak tűnt így első látásra a fiú, aki nagyjából annyi idő lehetett, mint ő. Elgondolkodott azon, hogy oda menjen-e hozzá, de ezt az ötletet végül elvetette, hiszen nem akarta, hogy rögtön valami túlpörgött mániákus zaklatónak higgye.  
Utoljára módosította:Vitéz Rebeka , 2018. január 25. 15:34 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 15:45 | Link

Vitéz Rebeka - Egy igazi nő


Éreztem a hölgy méregető tekinteteit, de valahogy még mindig nem állt szándékomban, hogy én kezdeményezzek, nem tudom, elbizonytalanodtam. Szép volt, kétségkívül ezért előbb-utóbb meggyőztem magam és kiterveltem, hogy hogyan fogom megközelíteni. Elővettem a pálcámat, persze úgy, hogy Rebeka ne lássa és belesuttogva a levegőbe az Orchidessis-t egy szép virágesőt rajzoltam köré.
Ha már belépő, akkor legyen hatásos.
Utoljára módosította:Egressy Bálint, 2018. január 25. 15:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 15:57 | Link

Bálint
Stég


A fiú első apró mozdulatára elkapta a tekintetét, és visszafókuszált a befagyott víztömegre. Valahogy nem akaródzott odamennie hozzá, hiszen a fő alapelve az volt ilyen téren, hogy mindig a fiú kezdeményezzen. Így hát a korlátnak támaszkodva, győzködte magát, hogy nem éri meg odamenni hozzá.
A virágok abszolút meglepték, és amikor elmúlt a bűbáj hatása meglepett és kissé kérdő arccal fordult a fiú felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 16:01 | Link

Egy igazi nő - Vitéz Rebeka


A kérdő tekintetre egy apró félmosollyal válaszoltam, hiszen tudtam, hogy elértem a célomat. A lány figyelme most abszolút rám korlátozódott.
- Ne hitetlenkedj, az ott mind a tiéd. Bár a virágok közt igazából te tündökölsz a legjobban - majd lesütöttem szememet, mintha kicsit zavarba jöttem volna, pedig rólam aztán ilyeneket nem lehetett elmondani. Lehet, ezt is csak azért csinálom, hogy előcsalogassam a lány szimpátiáját? Nem tudni, mindenesetre eléggé meggyőző vagyok.
Utoljára módosította:Egressy Bálint, 2018. január 25. 16:46 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 16:15 | Link

Bálint
Stég


Már az az apró félmosoly is teljesen elvonta a figyelmét minden másról, hát még amikor megszólalt... A bók megtette hatását, a vörös füle tövéig elpirult. Valahogy ezt a tulajdonságát még mindig nem sikerült kinőnie, bár mintha talán kicsit javult volna a helyzet.
- Köszönöm, igazán gyönyörű virágok. Bár én a nyomukba sem érhetek - pillantott végül mosolyogva a még mindig ismeretlen fiúra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 16:20 | Link

Rebeka  Wink


Nem gondoltam volna, hogy ennyire zavarba tudom hozni ezt a lányt, de rendkívül imponált nekem a helyzet, ezért vettem a bátorságot és közelebb somfordáltam hozzá, úgy hogy megérinthessem a vállát, vagy bármilyen testrészét - persze itt szigorúan a kezére gondolok -, ha akarom.
- Ugyan, ne szabadkozz! Gyönyörű vagy - és akkor vettem észre, hogy egy kósza tincs megzavarta arcának szépségét, így odanyúltam és kisimítottam onnan, hogy a lehető legjobb formájában pompázhasson előttem.
- Bocsánat, csak ott volt... - kezdtem a magyarázkodásba majd elhallgattam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 16:32 | Link

Bálint
Stég


Hátát lazán a korlátnak vetette, mint aki teljesen ura a helyzetnek, bár ez egyáltalán nem így volt. Mivel nem túl sűrűn akadtak udvarlói, így nem is volt hozzászokva az ilyesfajta helyzetekhez. Azt persze nem bánta, hogy a másik közelebb sétált hozzá, hiszen így jóval halkabban tudtak beszélgetni. Az viszont igazán meglepte, amikor odébb tűrte azt a kósza hajtincsét, de igyekezett nem kimutatni meglepettségét.
- Ohh igen, az a fránya hajtincs... Mindig ott van ahol nem kéne.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 16:37 | Link

Rebeka


- Valóban útban volt kicsit, de már megigazítottam - helyeseltem a lány aggodalmaira, majd mélyen belenéztem a szemébe:
- Mit érzel most? - kérdeztem és gyengéden végigsimítottam hátának vonalán. Nem akartam nagyon nyomulós lenni, érintéseim pont eléggé finoman kivitelezettek voltak, de azért jól érzékelhetőek.
Utoljára módosította:Egressy Bálint, 2018. január 25. 16:48 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 16:43 | Link

Bálint
Stég

A fiú meglepetéseket halmozott meglepetésekre. Először a virágok, aztán a hajigazítás most meg ez a kérdés. Szívesen adott volna rá értelmes választ, de sajnos még ő maga sem tudta, mit is érez.
- Hát öhm... - sajnos ennél értelmesebb válaszra nem futotta, főleg hogy közben a fiú keze valahogy a hátára tévedt. Még ha meg is tudta volna fogalmazni az érzéseit, akkor sem tudott volna koncentrálni a másik érintésétől.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 16:53 | Link

Rebeka

- Jaj, igazán nem akartalak zavarba hozni - mondtam és levettem a kezemet Rebeka hátáról, úgy éreztem, kicsit túllőttem a célon és olyan szituációba sodortam a lányt, amiből ha akart se tudott volna kimenekülni.
- Néha kicsit elragadnak az érzéseim - hát igen. Én sose rejtettem véka alá, ha tetszett nekem valaki, az már más dolog, hogy ki hogyan reagált reá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 17:07 | Link

Bálint
Stég

- Semmi baj, csak... Nem igazán vagyok hozzászokva ehhez... - Jobbnak látta megmondani az igazat, mint mindenféle kitalált mesékbe bonyolódni, amikből akár rosszul is kijöhetett volna.
- Szóval az érzéseid... Na és mégis miféle érzéseid vannak eddig? - kérdezte mosolyogva abban reménykedve, hogy oldja egy kicsit a feszültséget.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 17:14 | Link

Rebeka


illik ide

- Nekem? - mutattam magamra.
- Csupa jók - és elvigyorodtam. Mielőtt a lány tovább kérdezősködhetett volna, megfogtam a kezét és a szívemre helyeztem:
- Érzed? Egész gyorsan ver. A tiéd is? - kérdeztem tőle határozottan és nem igazán hagytam meg neki, hogy kitérjen a válaszadás alól.
Utoljára módosította:Egressy Bálint, 2018. január 25. 17:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 17:22 | Link

Bálint
Stég

- Akkor megnyugodtam, hogy nem ástam el teljesen magam előtted. - Végre valahára szívből jövően elnevette magát.
Tényleg elég heves volt a fiú szívdobogása, bár ezt azért elég sok mindennek be lehetett tudni.
- Most mondanám, hogy nézd meg magad, deee... - elnevette magát a gondolattól - inkább elárulom, hogy igen.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Egressy Bálint
INAKTÍV


Fortuna kegyeltje
offline
RPG hsz: 7
Összes hsz: 140
Írta: 2018. január 25. 17:28 | Link

Rebeka


- Édes vagy - mosolya egészen elvarázsolt, nem is tudtam, hogyan reagáljak. Az hogy végigsimítottam az arcán, olyan ösztönösen jött, nem volt benne semmi mesterkéltség.
- És van valami programod mára? Ha gondolod, beülhetünk valahová, hogy jobban megismerhessük egymást - na tessék, máris ilyen ajánlatokba bocsátkozom és mégcsak most érkeztem a kastélyba. Mindenesetre ez a lány, nagyon különlegesnek mutatkozott, volt benne valami nagyon egyedi, ami megmozgatta a fantáziámat, akár több mindent is el tudtam volna vele képzelni, ha engedi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanMeghívhatlak egy vajsörre? Tudom, hogy te is akarod.


Vitéz Rebeka
INAKTÍV


Lakóbalfal
offline
RPG hsz: 197
Összes hsz: 825
Írta: 2018. január 25. 17:38 | Link

Bálint
Stég - zárás


Egyre jobban kezdett feloldódni, így már nem zavarta, hogy a másik hozzáért, a bóktól azonban még mindig pír szökött az arcára.
- Hát igazából tanulnom kéne... De azt hiszem ráér még - mondta vigyorogva. Tetszett neki az ötlet, így végül eltöltöttek együtt egy remek délutánt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 465
Összes hsz: 10600
Írta: 2018. február 2. 11:45 | Link

Noel, az erdőben

Valamivel nagyobb területet kapott a ház udvara. Egyre több kóbor és sérült állatot fogad be. Legutóbbi sikerélménye az éppen lábai között keringő anyacica. Nagyon úgy nézett ki pár napja, hogy nem marad meg sem ő, sem a kiscicák.
Sóhajtva pillant le rá Annelie és az odúhoz megy, hogy a kicsiket szépen egyesével kivegye egy dobozba, majd kicserélje a plédet egy tisztára. Négyen vannak. Mindenki jól van, ezt pedig az anyjuk hangos dorombolással köszöni meg a lánynak.
Nem tud másra gondolni amikor rájuk néz, csak a jelenre, arra, hogy vele is ez történik. Csak nem négy, mindössze egy babával. Érzi, tudja, hogy ott van. Aki pedig először tudta meg, hogy testvére lesz, az Noak, ő pedig azóta minden rezdülésre felkapja a fejét. Most is néhány méterre van anyjától. Ül és vár.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ombozi Noel
Független varázsló, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


Bejegyzett pyromágus
offline
RPG hsz: 682
Összes hsz: 6182
Írta: 2018. február 2. 12:05 | Link

Annelie


A vállamon átvetett zsinóron lógott két döglött menyét, egyikük mellkasomat, másikuk a lapockámat verdeste ütemesen, minden léptemnél, ahogy egyre beljebb jutottam az erdőben. A bájitaltannak csak nemrég lett vége, és hamarosan kezdődött a mágiatörténet, így nem volt sok időm, de a hosszú szünetben volt egy kis dolgom. Napok óta terveztem már, de a látogatás gondolatát mégsem volt olyan egyszerű megvalósítani, mint azt hittem. Az elmúlt évek csak nem múltak el nyomtalanul, éreztem most is.
Először Noakot láttam meg. A szívem hatalmasat dobbant. Boldogan szaporáztam meg lépteim.
- Szia, szia, szia - suttogtam közelebb érve hozzájuk, engedélykérően pillantva Annelie-re. A hangom a kis sárkánynak szólt, és ha engedte, kezeim közé vettem a fejét, és mint egy régen látott jó barátnak, mondtam neki néhány dolgot - ami csak rá és rám tartozott.
Aztán leemeltem a vállamról a menyéteket, megszabadítottam őket a madzagtól, és egyiküket Noaknak ajándékozva a barnasághoz léptem.
- Nem zavarok? - kérdeztem a macskadoboz mellé guggolva, kíváncsian kukkantva be a picinyek közé. Hjaj, Annelie sosem változik. A ki nem mondott gondolatra elmosolyodtam, majd oldalasan pillantottam át rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 465
Összes hsz: 10600
Írta: 2018. február 2. 12:16 | Link

Amikor hetekkel ezelőtt Noellel a bárban közölte, hogy terhes, még nem tudta, hogy ez igaz. Épp csak rosszul érezte magát, néhány napig járt a wc fölé térdelni, de betudta az ünnepi túlevésnek. Rosszabbra számított amikor régebben meséltek neki a terhességről, neki a tünetekből nagyon kevés és nagyon ritkán jelentkezik. Nem is bánja, elég feldolgoznia a tudatát és azt, hogy South nem is biztos, hogy visszatér hozzá. Már itt kellene lennie.
Jóval azelőtt érzi Noel közeledtét, hogy a férfi felbukkanna a területen. Tovább folytatja a kicsik helyének rendbetételét, közben pedig rápillant és bólint. Noak számára még mindig ő az apja, nem csoda, hogy nagy örömmel fogadja.
- De, nagyon - néz a zöldekbe, és szépen lassan félmosolyra húzódnak ajkai. Az utolsó simításokat végzi a takaró kisimításán.
- Mi szél fújt erre? Tudod, hogy nem szeretem, ha ilyennel eteted. Madár és hal, oké? - mint egy igazi parancsnok, úgy emeli fel mutatóujját Noelre szegezve.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 78 ... 86 87 [88] 89 90 ... 98 ... 254 255 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva