29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva

Oldalak: « 1 2 ... 62 ... 70 71 [72] 73 74 ... 82 ... 254 255 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Gálffy Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 133
Jeanette Bergström
Írta: 2017. szeptember 22. 13:12
| Link

Jeanette Bergström

A lány rémült tekintetét látva hirtelen nem tudom, hogy jó ötlet volt közelebb ülni, avagy sem. Ha most zokogó roham tört rá, mert hozzá szóltam, akkor nem nagyon tudom mit fogok kezdeni vele. Nagyjából annyit lehet tőlem várni ilyen esetben, hogy megfogom és visszaülök az eredeti helyemre. Ja nem. Oda már nem. Szóval már csak reménykednem kell, hogy nem kap a csaj pánik-,  vagy éppen hisztirohamot. Amikor megszólalok talán egy fokkal csökken a rémület a tekintetébe, de még mindig ott van benne a félelem. Atyaég, tényleg ennyire félelmetes vagyok? Pedig eddig szentül meg voltam győződve róla, hogy helyes pasi vagyok. Na mindegy… A kérdésemre kapott válasz hallatán hirtelen nevetés tör ki belőlem. Hangosan, őszintén, mélyről. Ez most komoly? Hát eszemet eldobom. Ekkora hülyeséget, már bocsánat. Igyekszem visszafogni magam, de elég nehéz, de pár pillanat múlva helyreáll a rendszer. – Ez most komoly? Ezt te komolyan így gondolod? – Újra kitör belőlem a nevetés mikor felidézem az előbb elhangzottakat. – Figyi, ha meg szeretnéd védeni magad, akkor  menj el egy olyan önvédelmi szakkörre, amit a mugliknak szoktak tartani. Lehet többre mész vele, mint, hogy bedobod magad ide a sok kiéhezett férfi közé. Ők itt nem bántani fognak, hanem még annál is rosszabbat… - Próbálok segíteni a kiscsajnak, de lehet rossz irányból közelítem meg a dolog. Ennek ellenére továbbra se hallottam ekkora balgaságot mostanában. – Nyugi, megvédelek ha úgy van, nem pedig bántani foglak. Nem esik jól, hogy olyannak gondolsz, mint amilyenek ezek… Áucs. -
Utoljára módosította:Gálffy Erik, 2017. szeptember 22. 14:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jeanette Bergström
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 94
Írta: 2017. szeptember 22. 13:31 | Link

::Gálffy Erik

Kinevet. De olyan igazán. Én meg csak nézek, bár valahol mélyen realizáltam már magamban, hogy amit olyan nagyon szentül hiszek, az felelőtlenség. Oké, én mondjuk úgy képzeltem el, hogy ezalatt a szellemi fejlődésre szánt időszakban majd békén hagynak, de milyen igaza is van, ez egy sokkal keményebb terep annál, mint ahol elmegy az ilyen.
- Oké oké jó.. De ezzel nem nagyon sikerült megnyugtatnod.
Valójában egyáltalán nem akarok semmilyen mugliknak szánt szakkörös dologra járni, egyedül akarom megoldani, de annyira nem rossz ötlet. Mondjuk talán ha végre a pálcám is beadná a derekát és nem makacskodna állandóan, tanulhatnék néhány hasznos dolgot.. mert egy ideje csak azt tanulom, hogyan ne kapjak idegösszeroppanást.
- Nem is gondoltam, hogy olyan lennél, mint ezek. Vagyis, de, de csak egy picit. Épp te említetted az előbb, milyen rossz dolgok várhatnak itt rám. Akkor honnan tudtam volna, hogy nem egy cuki pofi mögé bújtatott pszichopata vagy?
Nem is tudom minek kell nekiállnom beszélni. Minél több jön, annál nagyobb eséllyel csinálok hülyét magamból, és ennél jobban már nem akarok.
- Amúgy.. köszi.
Már majdnem el is felejtettem, hogy közben közölte, hogy ő megvédene, nem bántana, és azért ennek örülök, még ha egy kicsit meg is bántottam a lelki világát..
- Itt laksz amúgy valahol a faluban?
Valamiért nekem ez az opció kézenfekvőnek tűnik, ha nem, meg úgyis kijavít. Mindenesetre nekem mindenképpen új arc, mindegy honnan jött, itt volt-e eddig, én nem, szóval nem láttam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Gálffy Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 133
Jeanette Bergström
Írta: 2017. szeptember 22. 14:17
| Link

Jeanette Bergström

A lány hebegése és habogása túlzottan nem volt lelkesítő számomra. Sose értettem az olyan lányokat, akik ennyire...félénkek?! Talán ez a legjobb szó erre, bár nem tudom. Sokkal közelebb állnak a lelkemhez azok a nők, akik határozottak, talpraesettek, tudják mit akarnak és azért foggal körömmel harcolnak. Az ilyen "kislányokat" eddig próbáltam minél jobban kerülni, de ha már belecsöppentem ebbe a szituba, akkor nem fogok hanyatt-homlok menekülni belőle. Még valami érdekes is kisülhet belőle. Éljenek az újdonságok! Picit meghökkenek mikor közli, hogy lehetnék én is pszichopata. Hát mit ne mondjak, ez nem esett túl jól az önbizalmamnak. - Szerintem most úgy teszek, mintha ezt meg se hallottam volna rendben? - Ezek az itteni lányok elég furcsák, ezt gyorsan sikerült leszűrnöm. Sőt igazából az itteni emberek 90% érdekes számomra. Egyre nehezebben értem, hogy mit keresek én itt. Na de nem akarok mindig ezen lovagolni. Egyszer majd rájövök, hogy mi is volt a célja anyáéknak azzal, hogy ide küldtek három évre. Elmélkedésem közben egy kérdést intéz felém a leányzó, amire illedelmes módon válaszolok is. - Nem. - Válaszom rövid és tömör. Nem fogok nekiállni magyarázkodni egy idegennek, de mivel az illem úgy kívánja így... - Na és te? -
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jeanette Bergström
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 94
Írta: 2017. szeptember 22. 14:45 | Link

::Gálffy Erik

Nagyon nem jó úton haladok ebben a beszélgetésben, érzem én. Sosem voltam egy nagyon barátkozós típus. Bár ennyire elveszve sem voltam még soha. Mikor elmentem innen, akkor változott meg valami, és nagyon ki szeretnék ebből mászni, de nagyon úgy néz ki, hogy nem megy. Egyszerűen rettentő hülyén viselkedek, de még hülyébben jönne ki, ha neki akarnék állni magyarázkodni.
- Ez egy jó ötlet. Sajnálom.
Lenne pedig még mit mondanom, meg akarnám is, de nem érné meg, már csak rosszabbul jöhetek ki a dologból, és megsérteni sem akarom jobban. Próbálok máson gondolkozni, valami életszerűbb dolgon, amivel normális beszélgetést tudnék indítani, ha már az eddigi nem sikerült szépen, de ez sem úgy néz ki, mintha szebben akarna folytatódni. Szóval nem. Értem én, de eszem ágában sincs annyiban hagyni.
- Akkor?
A kastély a legvalószínűbb a falu után, de nem kérdezek rá konkrétan, mert a reakciója jobban érdekel, hogy mennyit oszt meg velem.
- Én még nem lakom itt, de szeretnék.
Méghozzá minél hamarabb. Mint ennek a változásnak a része, amit olyan nagyon tervezek, csak egy komoly elhatározásra lenne még szükségem. Irritál, hogy egyedül nem tudok mit kezdeni magammal.. Ahogy épp azt is felfedezem, hogy eddig a vajsörömmel sem kezdtem semmit, igazából el is felejtettem, szóval most határozottan magamhoz veszem. Inkább nekiállok ezt meginni és csendben maradok egy kicsit, talán mindkettőnknek jobb lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Gálffy Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 133
Jeanette Bergström
Írta: 2017. szeptember 22. 15:43
| Link

Jeanette Bergström

Egyre kellemetlenebbül érzem magam. Nem nagyon tudok mit kezdeni a lány hangulatingadozásaival. Legszívesebben menekülőre fognám. Bár érdekes csajjal összehozott eddigi életem során a sors, többek között olyanokkal is mint ő, akinek nem tudom a nevét. Eddigi tapasztalatom az, hogy velük sok mindent nem lehet kezdeni. Idővel eljön majd az önsajnáltatás, meg a sok-sok felesleges duma, amire marhára nem vagyok kíváncsi. Kezdek pánikba esni, hogy mégis, hogy mászok én ki ebből a szituból. Bocsánatot kér, én pedig csak nézek rá bambán. Erre mit kellene reagálni? Ugyanis nem bántott meg vagy ilyesmi. Atyaég! Ne már! Szedd össze magad kiscsaj! Eddig felső testtel felé voltam fordulva, de most egy lassú mozdulattal visszafordulok a pult felé. Intek a csaposnak és kikérek egy korsó sört, a legerősebbet. Úgy érzem szükségem lesz rá.
Csak nem akad le a témáról és tovább vallat, hogy hova valósi is vagyok. Lehet egyszerűbb lenne ha színt vallanék neki, és akkor nyugton marad. A gondolat végére  megszületett az elhatározás is.
- Eriknek hívnak, elsős mestertanonc vagyok, tegnap érkeztem, 20 éves vagyok, 186 centi, 44-es cipőt hordok, inkább kutyás vagyok, mint macskás, 15 évesen vesztettem el a szüzességemet egy Sára nevű lánnyal, van egy bátyám és egy nővérem, Baranyából jöttem, szeretek repülni, utálok tanulni, eddig otthon saját oktatóm volt. - mindezt egy levegővel. - Szeretnél még tudni valamit?- teszem fel a nagy kérdést, amire nem tudom, hogy akarom-e hallani a választ. - Na és rólad, mit kell tudni? - Remélem ezzel legalább leköti magát egy időre, én pedig addig nyugiba megihatom a sörömet, ami időközben landolt előttem.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Jeanette Bergström
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 94
Írta: 2017. szeptember 22. 16:19 | Link

::Gálffy Erik

Egy kicsit meglep, hogy ő az, aki rosszul érzi magát. Holott én feszenghetnék, én érezhetném magam kínosan, tudva hogy a benne épp kialakuló kép pontosan azt adja vissza rólam, hogy egy életképtelen kislány vagyok, aki állandóan össze-vissza beszél és idegesítően viselkedik.
Holott most ő viselkedik idegesítően, pedig én elég nyugodt természetű vagyok. Igaz, hogy én voltam kíváncsi a reakciójára, mikor teljesen egyszerűen visszakérdeztem, de egy hasonlóan egyszerű választ vártam.
- Jeanette vagyok, szintén elsős mestertanonc, 22 éves, 170 centi, félig svéd és baromira irritál mikor lekezelően viselkednek velem. Szóval igen, szeretném még tudni, hogy mi bajod? Én csak normálisan próbáltam beszélgetni.
Nem hisztizni akarok, nem is akadtam ki, még mindig nyugodtan próbálom megbeszélni vele. Persze nem is tudom minek erőlködöm még ezen, mikor látszik rajta, hogy egyáltalán nem akarja, és szívesen lenne bárhol, akár mondjuk itt is, csak a társaságom nélkül.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Gálffy Erik
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 66
Összes hsz: 133
Írta: 2017. szeptember 22. 16:46 | Link

Jeanette Bergström

Egy dolog van, amit baromira nehezen viselek el, és még annál is rosszabbul tudok kezelni. Ez pedig nem más, mint a hiszti. Új ivócimbim pedig egy ilyen hisztibe kezdett bele. Legszívesebben azonnal menekülőre fogtam volna. Sőt, mi az, hogy fogtam volna?! Fejbe már állítom is össze a megfelelő szöveget az érdekében, hogy szabaduljak. Jesszusom, hogy lehettem ekkora ökör, hogy ide ültem mellé?! Valakinek jól nyakon kellett volna vernie, még mielőtt megtettem volna.
Erre a kiakadásra mindössze annyit tudtam reagálni, hogy "Ühhüm", miközben tele volt a szám sörrel. Míg ő beszélt én csak öntöttem magamba az italt, ezzel elérve vagy azt, hogy jobban érezzem magam, vagy azt, hogy előbb szabadulhassak. Végül azonban ott hagytam az italom felét és felálltam.
- Figyi én kimegyek cigizni.- közöltem, majd lecsaptam a sör árát a pultra és a kijárat felé vettem az irányt. Kifelé menet kivettem a kabátom zsebéből a cigis dobozt, majd még a csárdába a számba tettem a cigit, de meggyújtani csak kint gyújtottam meg. Ahogy kiértem az ajtón elindultam vissza az iskola felé, mondván hátha tudok még valami értelmeset is kezdeni magammal ezután a röpke kiruccanásom után.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 21:32 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

Nem maradt már sok hátra ebből az évből. Hogy őszinte legyen, semmi más nem volt hátra. Úgy tűnt, Máté végnapjai talán még üdítőbbek is voltak, mint azt várta.
- Még egy kör... - öntött egy újabb adag italt a poharakba, és nyújtotta Annie felé. Már otthonosan mozgott a kunyhóban, ahol nem kellett semmilyen szerepet felvennie. Ahol egyszerűen önmaga lehetett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 21:39 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Egyáltalán nincs jó kedve, torkában egy gombóc növekszik egyre jobban. Hangulatát az ital sem oldja, mint máskor. Hangot nem ad neki, de a férfi biztosan tudja, mi zajlik le Anne fejében. Nem akarja elképzelni sem, milyen lesz nélküle. Márpedig ezért vannak most együtt, utoljára.
- Alig vártad a percet, hogy megszabadulj tőlem - erőltet valami halvány mosolyfélét arcára miközben szájához emeli a poharát.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 21:43 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

- Számoltam vissza a napokat - emelte poharát egy félmosollyal az arcán. Kár lett volna tagadni, hogy élvezte azt az időt, amit Annie-vel együtt töltött.
- De mondhatom azt is, hogy azért hiányozni fog egy-két dolog innen - vont vállat egy könnyed mozdulattal, miközben belekortyolt az italba.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 21:49 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

- Helyes, én is - bólint egyetértően. Ha rajta múlna, South nem menne sehova, vagy ha igen, akkor ketten mennének. Az ötlet azonban már ott el van vetve, hogy egyáltalán rágondol, mert ismeri őt annyira, hogy tudja a válaszát. Nem, nem, és nem.
- Tudom, legfőként a szemüveged. Mi még? - ujjai között forgatja a poharat, fejét lassan a kanapé támlájára dönti. Kékjeit le sem veszi idő közben a másikról. Ki akarja használni az időt, amíg még láthatja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 22:04 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

A kezébe fogta az asztalon hagyott pápaszemet. Megforgatta, nézegette és mintha elgondolkodna, mihez kezdjen vele most, hogy nem kell többet viselnie.
- Nos igen. Emellett az inget fogom még megsiratni - pillantott rá Annelie-re, majd vállat vont. - És kivételesen néhány ember.
Várt még a hírrel. Csak egy keveset. Még ki akarta élvezni a pillanatot, mielőtt elmondaná neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 22:12 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Furcsa, hogy mennyire természetessé vált minden kettejük között. Hogy South abban a pillanatba, hogy átlépte a védőbűbájokat, levethette az inget és a szemüveget.
- Mindenkinek hiányozni fog Sólyom tanár úr - nem kételkedik benne, hogy a férfi jó tanár lenne amennyiben valóban ezt a pályát választaná. Ez az utolsó alkalom, hogy kimondja a jól begyakorolt, piszkálódó tanár urazását.
- Ki leszel most? - nyel egy nagyot az itallal, és miközben a választ várja, az asztalon hagyott cigarettásdobozból egy szálat ajkai közé csúsztat.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 22:19 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

A szemét forgatta, és felhorkantott, ahogyan ismét meghallotta a tanár úr kifejezést, de nem válaszolt rá. Behunyta a szemét, és felsóhajtott. Hátradöntött fejjel válaszolt a kérdésre.
- Már készen vannak a papírjai. Kissé visszahúzódó, szerényebb ember. Szorgalmas, összeszedett. Nem olyan, mint én - pillantott ismét Annie-re kékjeivel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 22:25 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Babrál a gyújtóval egy keveset mire hajlandó lángra lobbanni és meggyújtani a cigi végét. Végig a férfi hangjára figyel, de nem néz rá. Mélyen szívja be a füstöt és közben bólogat.
- Hol? - talán a legérdekesebb kérdést teszi fel, melyre kétséges, hogy valóban tudni akarja-e a választ. Felváltva emeli szájához a szálat és a poharat, mert az a francos gombóc nem akar múlni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 22:29 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

Figyelte Annie minden mozdulatát. Ahogyan meggyújtotta a szálat, ahogyan belekortyolt az italba, ahogyan kerülte a tekintetét. South azonban mosolygott, és ahelyett, hogy rögtön válaszolt volna, közelebb hajolt hozzá, és kivette a kezéből a cigit. Mélyen beleszívott.
- A Bagolykő Mágustanodában.
Annie szemét kereste, a tekintetét. Látni akarta a meglepetést az arcán.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 22:37 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Ferde szemmel, orrát ráncolva pillant a kezéből kikerülő cigaretta után. South olyan mozdulattal szív bele, hogy attól nagyot kell nyelnie és gondolatai egy emelettel feljebb járnak.
Aztán a pillanatnyi elkalandozásból a válasz zökkenti ki. Megütközve bámul rá, szemöldökét felvonja, a meglepettség az arcára van írva.
- Te szemét se**fej - neveti el magát megkönnyebbülten, hirtelenjében száz felreppenő billywiggel a hasában. - Annyira utállak - azzal visszaveszi a kezéből a cigijét és beleszív, kell valami nyugtató.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 22:42 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

Annie arcáról a rácsodálkozás és a megkönnyebbülés elegye tisztán leolvasható volt. Felnevetett a kijelentésre, és engedte, hogy a szál ezúttal Annie-nél kössön ki.
- Még egy évig biztosan el kell viselned.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 22:47 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Egy év. Egy teljes év még, az ő utolsó éve, és ez már biztos, nincs visszakozás és mégiscsakelmegyek. Hitetlenkedve, a hamutartóra szegezve tekintetét szívja  el azt a maradék részt, aztán a férfihoz közelebb húzódik, egészen az arcába hajol.
- Nagyobb büntetés elképzelni sem tudnék - mosolyodik el.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

South West
INAKTÍV


Annelie tulajdona | Délnyugat
offline
RPG hsz: 212
Összes hsz: 591
Írta: 2017. szeptember 29. 22:53 | Link

A N N I E, talán az utolsó este

Annie mosolyát látva ő is elmosolyodott. Sosem hitte volna, hogy valaha lesz olyan ember, aki miatt úgy érzi majd, hogy érdemes lesz maradni. Hogy ennyi idő után ugyanott fog maradni. Egy olyan helyen, ami annyi veszélyt jelentett neki.
Belélegezte a dohány és a nő illatának furcsa keverékét, ahogyan Annie közelebb hajolt hozzá. Jobbját felemelte, és végigsimított az arcán, majd finoman megfogta az állát, és megcsókolta.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Mrs. West | Bogolyfalva kedvenc halálfalója
Annelie Freya Merkovszky
Független boszorkány, Bogolyfalvi lakos, Végzett Diák


bestiák anyja
offline
RPG hsz: 464
Összes hsz: 10597
Írta: 2017. szeptember 29. 23:02 | Link

Lucifer
búcsúzkodjunk

Sosem tudná utálni, azzal csak magának hazudna. South egyszerre nyugtatja meg és hozzá lázba, ő a felcsapó tűz, és az azt eloltó víz. A levegő, ami nélkül megfulladna.
Szaporább lélegzetvételei alatt magába szívja a férfi feledhetetlen illatát. Másra sem tud gondolni, mint a hónapok óta nem érzett csókjára, ami végre bekövetkezik. Ajkaiba sóhajtva húzódik még közelebb, de nem veszíti el az eszét. Ez most más, kevésbé akaratos. Hisz van egy egész évük...

//  Love //
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2017. szeptember 30. 21:12 | Link


- Vonaton, monoton utakon -


Magányosan ücsörög a fülkében. Gurulós bőröndjét felszenvedte még az induláskor a csomagtartóra, teljesen megtömött hátizsákja pedig mellette pihen a széken. Egyik bakancsos lába a vonat fűtőtestén leledzik, de csak annyira amennyire még illő lehet. Hátradőlve, kifejezéstelen arccal figyeli az elsuhanó, zöld tájat, a dombokat, a hegyeket, a fákat és szántásokat...
A fülében jó hangosan szól a zene, annyira, hogy kicsit még ki is hallatszik. Kedve volna aludni, de valamiféle belsőfeszültség miatt nem tudna. Pedig valahol egészen megnyugodott, mintha egy hatalmas követ dobhatott volna le a hátáról végre.
Bármi is jön majd, az biztos, hogy annál csak sokkal jobb lehet, mint ami eddig volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Házvezető Eridon, Tanár, Mestertanonc Tanár, Bogolyfalvi Tanács tag, Edictum szerkesztő, Karácsonyi Manó, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 380
Összes hsz: 1062
Írta: 2017. szeptember 30. 21:19 | Link

Olívia

Némán pakoltam össze a cuccaimat, majd ugyanezzel a némasággal bandukoltam hátul, a testvéreim mögött. Nem volt bajom, vagyis de, volt, de semmi olyan, amit meg tudnánk beszélni. Mi nem olyan család vagyunk, legalábbis már nem. Cole és köztem mintha minden összeomlott volna. Fogalmam sincs, hogy mi váltotta ki, de tudom, hogy milyen létező és keletkező elemek hulltak porba akkor, amikor végleg egy fal mögé vonultam.
- Elmegyek megkeresem az egyik barátomat.
Direkt nem adok nemet vagy nemet ennek a barátnak, főleg, mivel nem létezik. Csak nem akarok egész úton egy Cole - Adrian vagonban ülni. Akkor már inkább valami elviselhetetlen hisztérika, aki egész úton a pasijáról hadovál, meg arról, hogy mit tettek a szünetben, és hogy ő nem olyan lány, pedig mindenki tudja, hogy ordas nagy... ribizli.
- Szia.
Intek a lánynak, aki bent ül, nem láttam még, lehet, hogy elsős, vagy talán másodéves. Amióta itt vagyunk, én is csak ismerkedem az iskolával. Zenét hallgat, de remélem észreveszi tejbetök vigyori, integetős magamat.
- Szabad ez a hely?
Mutatok a szabad részre. Nem akarom zavarni, ha ő nem akar beszélgetni, de jó lenne itt meghúzni magam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2017. szeptember 30. 21:26 | Link


- Vonaton, monoton utakon -

Olívia békésen elvan magában, és egy ideig úgy gondolja, ez így is marad. Nincs ezzel semmi gond, ha néha kissé magányos is - szeret egyedül lenni, és már megszokta. Peter volt odahaza is egyedül, aki néha vele lógott, és megértette a furcsaságait is, de most ő is messze van, és csak egyre messzebb.
Ahogy gondolataiba mélyed, hirtelen oldalvást érzékeli, hogy kinyílik a fülke ajtaja. Szándékosan oda sem néz egy ideig, de ahogyan azt is érzékeli már, hogy valaki be is lép, és mintha valami hangot is hallana, csak odafordult. Egy lány, az alighanem idősebb nála. Habár Olívia sem néz ki éppen tizennégynek. Szénfekete haja annyira sötét, hogy nehezen hihető róla, hogy nem festi - habár tényleg nem - kék szemeit pedig korához nem illően sötéttel kihúzta. Elég rendesen.
Látja, hogy mozog a lány szája, és nagyot sóhajt. Nincs mit tenni. Kiveszi az egyik fülest a füléből.
- Bocs, nem hallottam. - szólal meg egy kissé színtelen hangon. De azért nem akar udvariatlan lenni, hogy meg se szólal. Majd a mutatott irányba pillant, és ha a lány megismétli a kérdést, csak vállat von.
- Hát úgy tűnik, igen. - válaszolja röviden.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Házvezető Eridon, Tanár, Mestertanonc Tanár, Bogolyfalvi Tanács tag, Edictum szerkesztő, Karácsonyi Manó, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 380
Összes hsz: 1062
Írta: 2017. szeptember 30. 21:31 | Link

Olívia

- Remek!
Örülök, hogy nem kell tovább mennem, még a végén belefutok a Fisherek másik felébe, Rosieba, akivel ha kommunikálnom kell, érzem, hogy megfagy a levegő. Adrian szerint nem utál engem. Hát nem vagyok benne biztos.
- Nagyon vagányul nézel ki.
Nem igazán tudom, hogyan kell rendesen barátkozni, de a vagány szó jut róla először az eszembe. Kinyújtom felé a kezem.
- Emily vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2017. szeptember 30. 21:38 | Link


- Vonaton, monoton utakon -

A lány szemlátomást örül annak, hogy... minek is? Hát, hogy elvileg megengedte, hogy ide üljön. De hát ez nem volt igazán megengedés, hiszen egyedül van, van egy csomó hely, a vonat meg nem az övé. Úgyhogy csak az igazat mondta. Nem látott az üléseken névtáblát, de nem is tudta, hogyan megy ez varázslóéknál.
Már éppen arra készülne, hogy visszafordul az ablak felé, és visszateszi a fülest a fülébe, amikor a lány ismét megszólítja.
~Remek.~
Olívia mindig is nehezen barátkozott, és nem tudta elképzelni, hogy miért jó azoknak a lányoknak akik mindenkivel leállnak csacsorászni. Hát ő nem ilyen volt. De lehet, hogy ez a lány meg igen. A kijelentés viszont meglepi egy kissé. Fel is vonja a szemöldökét.
- Igen?
Ez csak úgy kicsúszik belőle, miközben tovább szorongatja a fél fülest a markában.
- Kösz.
Végig néz a lányon. Mondana neki ő is valamit, hogy mondjuk jó a cipője, vagy akármi, de semmi értelmes nem jut az eszébe, ami nem lenne tök gáz. A felé nyújtott kézre egy pillanatig meglepetten mered. Majd csak megfogja azt. Nme kéne túl rossznak lennie az első benyomásnak.
- Olívia.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Házvezető Eridon, Tanár, Mestertanonc Tanár, Bogolyfalvi Tanács tag, Edictum szerkesztő, Karácsonyi Manó, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 380
Összes hsz: 1062
Írta: 2017. szeptember 30. 21:48 | Link

Olívia

- Nagyon tetszik. Főleg a szemed.
Mondjuk eléggé félek tőle, hogy a tanárok, főleg a vaskalaposak, be fognak szólni neki, de szerintem ő szóban is vagány, olyannak néz ki. Biztos vagyok benne, hogy vissza fog szólni.
- Olívia.
Ismétlem el. Oké. A neve nem olyan, mint ami egy vagány emberhez illik. Az Olíviát inkább egy szőke elsőáldozóhoz párosítanám. Viszont a hely adott, így beljebb mászok. A hátizsákom meg az íjtartómat szépen lerakom az ülésre, a bőröndömet meg már gyakorlott mozdulatokkal a tartóra. Végül az íjat magam mellé támasztom, és elé rakom a táskámat, hogy ne akarjon eldőlni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2017. szeptember 30. 21:59 | Link


- Vonaton, monoton utakon -

Olívia kissé furcsálkodva nézi a lányt. Nem sűrűn fordul elő vele, hogy megdicsérik a külsejét. A lányok azért, mert lányok, a fiúk meg... mert fiúk. Olyankor kicsit egyiknek sem érzi magát.
- Oh... kösz.
Tényleg nem tudja mit mondjon erre a bóksorozatra. Kissé zavartan is néz a másikra. Neki is vannak sejtései arról, hogy nem fogják csípni a tanárok, amit látnak, de valóban nem nagyon érdekli a dolog.
Egyet zökken a vonat, mire megrovó huhogás zeng fel a csomagtérről. Egy kalitka van a gurulós bőrönd mellett, amiben egy bagoly pihen. Csak annyira a sarokban, hogy eddig nem is lehetett látni.
Olívia szeme megakad a lány holmiján, ahogyan az elkezd pakolászni. Egy ideig csak nézi, félszemmel, ahogyan elteszi a dolgait, aztán csak megszólal. A kíváncsiság nagy úr.
- Az mi? - mutat az íjtartóra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Házvezető Eridon, Tanár, Mestertanonc Tanár, Bogolyfalvi Tanács tag, Edictum szerkesztő, Karácsonyi Manó, Navigátor, Staff, Avatarfelelős, Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 380
Összes hsz: 1062
Írta: 2017. szeptember 30. 22:12 | Link

Olívia

A bagoly hangja egy kicsit váratlanul ér, hirtelen nagyobb levegőt veszek, mint amit eredetileg akartam, érzem, hogy szegény orrom ezt nem pont így számolta ki.
- Saját baglyod van? De szerencsés vagy!
Mi ugyebár osztozunk azon az egy ingapéldányon. Nekem nincs is állatom, amíg együtt éltünk Valeryvel nem mertem, mert tudtam, hogy meghalna. Mostanra pedig már annyira megszoktam, hogy nem lehet, hogy fel sem tűnik, hogy lehetne.
- Íj. Öhm... eddig kviblinek számítottam, mert nem nagyon volt varázserőm. Csak az elméleti órákon vehettem részt. A gyakorlatiak helyett extra zenei és sport lehetőséget használhattam ki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2017. szeptember 30. 22:18 | Link


- Vonaton, monoton utakon -

Emily úgy tűnik észre is veszi a méltatlankodó Ezüstszárnyat, aki a kis zökkenés után újra összeborzolja tollait, és megpróbál visszaaludni, már amennyire a vonat engedi.
- Aha.
Nincs túl sok saját dolga, vagyis eddig nem volt. Már ami a mugli dolgokat illeti. Álmában sem gondolta volna, hogy annyi varázslópénzt kap majd, amennyit még nem szégyell. Habár egyáltalán nem volt gazdag, de édesanyja legalább ennyit hagyott rá. Aminek nagy részét már gondolatban el is költötte, ezért nem szabad sokat vásárolni belőle, de úgy hallotta a baglyok elég fontosak a varázsló társadalomban, ezért rászánta magát egyre.
- Miért? - bukik ki belőle eztán a kérdés. - Ez olyan nagy szám?
Ezután a lány beszélni kezd, és annyi mindent mond, amit nem ért, hogy végül le sem lehet törölni Olívia arcáról az értetlenséget.
- Kvibli?
Ezt még nem hallotta. De az íj jobban érdekli.
- Szóval íjazol? - érdeklődik egy kissé. - Klassz. Meg a... zene is.
Ő gitározni tanult, és kapott is még régen egyet, de el kellett adnia, hogy be tudjon iratkozni az iskolába az utolsó évére, amit még muglik között töltött.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 62 ... 70 71 [72] 73 74 ... 82 ... 254 255 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalva