25. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] Le | Téma száljai | Témaleírás
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
Írta: 2018. június 2. 16:29 | Link

Zippzhar Mária Stella

Éppen kint sétáltam a tűző napon, amikor megláttam valami kék csillogó felszínt, és hallottam a gyerekzsivajt. Közelebb mentem, és elállt a lélegzetem. Egy medence! És ez még nem minden. Már kezdtem egyedül érezni magamat az angolságommal, és erre mit hallok? "Tudod én amúgy is Angliában nevelkedtem, így még nagyon is szoknom kell, itt ezt a meleg időjárást." Szerintem beszélek velük. Hogyha jól látom ők is Levitások. Legalább az egyikőjük. Érdekes. Még sosem láttam őket. Igaz, főleg a könyvtárban szoktam téblábolni. Felszaladok a fürdő ruhámért, és lejövök beszélgetni és úszkálni.
-Szervusztok!-köszöntem.- Angelica vagyok, Levitás. Még csak idén jöttem, és bocsi, hogy idetolakodtam. Jól hallottam, hogy Angliából jöttél? -kérdeztem a fiút, aki elég megszeppent arcot vágott. Nem is csodálom. Én se örülnék egy magamfajta alaknak, de hát én már csak ilyen heves természetű vagyok.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
Slivovics Lily
KARANTÉN


Innerfire
online
RPG hsz: 97
Összes hsz: 400
Írta: 2018. június 2. 17:04 | Link

Dina Uncsitesa
Medencee

Fürdőruháckaa

Kaptam egy levelet az unokatestvéremtől hogy jöjjek el lubickolni picit. Nagyon örültem, talán nem lesz olyan nagyon melegem. Ide is értem, és elkezdtem a szememmel Edinát keresni. Mikor megpillantottam, egyből elindultam felé. Beugrottam a medencébe, és odaevickéltem hozzá.
   -Szia Dina! - mosolyogtam rá.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A könyvek egy másik jövőbe, új életre nyíló kapuk.
A hangom
Adrian Ivanorovics Black
Prefektus Eridon, Eridonos patrónus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Harmadikos mestertanonc


young coconut
offline
RPG hsz: 319
Összes hsz: 2614
Írta: 2018. június 2. 17:08 | Link

Buli
xx


Nem mondom, hogy azzal a kitörő örömmel fogadtam ezt a kis medencés bulájt, mint a lány mellettem, aki még mindig abban a korban él, hogy menő legyen beugrani a vízbe, ezzel összespriccolva mindent és mindenkit. Eltakarom a poharam száját, hogy ne csapjon bele a medence, amiben ki tudja mik áznak már így is, majd ahogy elhárul a koktélom fenyegető veszély, tovább iszogatom, békésen lógatva a lábaim, a napszemüvegem mögül lesve az embereket.
Nehézkesen sóhajtok fel, majd ereszkednek le a vállaim, ahogy előre dőlve támaszkodom meg térdeimen. Nem akarok most az élet nehézkes döntésein gondolkodni, mert végül is ez egy medencés buli, illene kiegyensúlyozottnak és boldognak lennem, ha már ennyire akkor sem fogok felpörögni, ha megitatnak velem hat kávét egymás után. Várakozva nézek körbe magam körül. Jó lenne, ha jönne valaki, akit ismerek, és mondjuk nem fog el a konstans undor ha a közelembe jön ilyen kevés ruhában, mert sajnos ez a legtöbb embernél elfog, de hát ilyen ez, ha az ember fia a kelleténél finnyásabb. Legfeljebb megyek sütögetni Sárközivel.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Diák Eridon (H), Eridonos patrónus, Avatarfelelős, Ötödikes diák


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 101
Összes hsz: 290
Írta: 2018. június 2. 17:49 | Link

Bulizunk!!!

Még nincs teljesen kész a nagy mű, de már csak pár simítás. már az időpontom is megvan Dávidnál, jövőhét péntek. Régóta pihentetjük, meg sok volt a suli és egyéb ilyen problematikák. Nem is akartam lejönni, mert nincs is egy rongyom se, amit ide viselhetnék, meg amúgy is, de Gréta rámerőszakolta, hogy le kell jönnöm, sőt még valahonnan - azt mondta, ne akarjam tudni honnan -, egy fürdőrucit is hozzám vágott, ami vadiúj volt és vadi fehér. Gyönyörű volt, és nem olyan, amit nekem kellene viselnem, mégis, amikor felhúztam, imádtam. Annyira nem én voltam a tükörben, hogy az hihetetlen. Még magamnak is tetszettem. Farmershort leig, aztán már az sem, és mire legközelebb feleszméltem, már nevetve csúsztam le random srácba kapaszkodva a csúszdán. Azért random szegény, mert olyan kifacsart neve van, hogy én meg nem jegyzem, pedig próbáltam már, tényleg. Szóval random sráccal leérkeztünk, majd ő vissza indult, de nekem kellett egy kis pihi, így a part felé indultam meg, Adriant észrevéve pedig megkezdtem az osonást. Ami nem könnyű, de azért remélem, hogy sikeres, és csak akkor bukkanok elő, pofátlanul a térdeibe kapaszkodva, és ezzel összevizezve őt, amikor már nem menekülhet.
- Búú.
Pillogok párat, hogy a pilláimról lecsepegjen a víz, és csak utána mosolyodok el, majd húzom ki magam, hogy mellé üljek. Kicsit feljebb húzom a fürdőrucit, mert azért eléggé rizikós, hogy nincs egy nyakbaakasztós része se, de jól tart, vannak benne ilyen kis cuccok, amik rácuppannak a bőrödre, és ezért nem pereg le. Különben már mindenki megcsodálhatta volna a cicijeimet, és ennek annyira nem örülnék.
- Mit iszol és hol szerezted?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Adrian Ivanorovics Black
Prefektus Eridon, Eridonos patrónus, Legilimentor, Egyetemi hallgató, Harmadikos mestertanonc


young coconut
offline
RPG hsz: 319
Összes hsz: 2614
Írta: 2018. június 2. 18:15 | Link

Buli
xx


Ösztönösen emelem megint a kezem, hogy óvjam a poharam tartalmát, mert én aztán igazán nem szeretném a szervezetembe juttatni mások elhalt hámsejtjeit és a velük járó baktériumokat. Nem azok baktériumaival van baj, akiket ismerek, hanem mindenki máséval, akik ki tudja miben szenvednek akár a tudtukon kívül. Az is lehet, hogy valaki belepisilt, mert én mindent kinézek ezekből.
Aztán mégis, amit először meglátok a fehér fényvisszaverő fürdőruhán kívül, azok a mellek, csak így, mellek. Több okból is jó ez így, hogy van rajtam napszemüveg, nem látja, hogy épp a melleit nézem, bár még így is, az illemesnél némivel több ideig tartom a fejem ugyan abban a pozicióban, mert hát... Bárkihez is tartoznak ezek a mellek, az biztos, hogy nem csapja arcon a lengőajtó. A nagy ijesztés el sem jut az agyamig, csak amikor már éppen nagyban beszél velem, nekem meg fel kell ocsúdnom az előbbi látványból.
- Tessék? - szerencsére ennél többet nem is mondok, akár még úgy is értheti, hogy jaj, ugyan már Emily, neked amúgy sem szabad alkoholt innod, mert nem.
- Ez a tiéd? - gond nélkül akasztom be mutatóujjam a fürdőruha alá a csípőjénél, és húzom éppen csak meg, hogy aztán a feszes anyag visszacsapódjon a bőréhez. Nem, nem akarok oda nézni, ahova gondolják, hogy akarok.
- Jól áll - állapítom végül meg.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Emily Dorothea Fisher
Diák Eridon (H), Eridonos patrónus, Avatarfelelős, Ötödikes diák


Littlebird | Millie
offline
RPG hsz: 101
Összes hsz: 290
Írta: 2018. június 2. 18:26 | Link

Bulizuuunk!!!

- A múltkor még úgy volt, hogy elmegyünk bulizni, mert meg parti van, és nem akarod, hogy igyak? Mondjuk nem kellene beleszédülnöm a medencébe, de azért lássuk be, ez állati.
Mondom mindezt egy levegővétellel, mondjuk kellett az a kis szünet, amíg legalább a szívverésem újra a régi lett, mert ennyit csúszdázni és pancsolni, ezer éve nem tettem. Nagyon nagyon jó ötlet volt ez a bácsiktól.
- Csodálom, hogy Kriszpin ezt engedi.
Ahogy kimondom, sejtem a választ. Valószínűleg jelenleg fogalma sincs arról, hogy itt bármi is történik. Talán a kastélyban sincs. Remélem, nem rúgják ki a bácsikat emiatt. Kár lenne értük.
- Hm?
Lepillantok, ahogy Adrian megcsípi a fürdőruhám, érzem, hogy zavarba jövök, és amikor elengedi, a leplezése miatt felnevetek.
- Nem, Grétáé. De azt mondta, ha felszedek vele egy srácot, vagy legalább megnéz egy magának, megtarthatom. Van egy, otthon, de eléggé sokat mutat, úúúgy mindenhol.
Pillanatnyi elmezavaromban vettem meg, de igazából nagyon is bejön, csak hát én nem olyan lány vagyok. Mondjuk most pont nem látszik. A hátam mözött megtámaszkodva hunyom be a szemem, és kezdem el élvezni a napsütést.
- Azt mondták, többször kéne megmutatnom, hogy lányból vagyok. Ez azért jó, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

David Clark
Diák Levita, Elsős diákoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 2. 20:15 | Link

Zippzhar Mária Stella és Angelica Black Wing

Mária válaszát megvárja, kicsit jómagam is zavarba jöttem, hogy ennyire nem hagytam szóhoz jutni. Nagyon ritka hogy tudok valakivel beszélgetni, elég nehezen kezdeményezek, de hát próba cseresznye ahogy szokták mondani.

Hatalmas zsibongást halottam, nem is olyan távolról, mint ha valamire készülődnének itt az iskolás társaink. Ha jól látom Eridon képviseletében egy medencét állítanak fel? Hú a mindenit, gondoltam magamban, én nagyon nem szeretem a medencéket, kiskoromban majdnem bele fulladtam, azóta kerülök mindenféle vizes dolgot a zuhanyzón kívül.

- 47 fok, ezt komolyan mondod? Én nem fogom azt bírni, az szinte biztos, majd keresek valami hűsítő bájitalt, vagy varázslatot. Hosszú távon azért eléggé megterheli a nagy hőmérséklet az embereket szerintem. És igen,, a suli tényleg jó vastag kőépület, tuti nem fog felmelegedni, szóval ritkaság lesz, hogy kidugom majd a fejemet, maximum erdőbéli sétára vetemedek a nagy melegekben - válaszoltam Máriának, miközben észre vettem, hogy egy újabb hölgy tart felénk, hosszú barna haja lobogott a lenge szellőben, ami körülvette a rétet.


Végül is, semmi titkos témáról nem beszélgettünk, így hát jó kedélyűen fogadtuk.
Intettem neki, hogy nyugodtan üljön le, miközben köszönt, és bemutatkozott, válaszoltam is neki.

- Szia, én David vagyok,, és igen jól halottad, Angliából érkeztem. Rothburyben éltem egész eddig. Épp most csatlakoztam ide Máriához, éppen csak elkezdtünk ismerkedni. Jómagam is elsős vagyok, így még szoknom kell az iskolát, tiszta labirintus számomra. De igyekszek közben a tanulásnak is megfelelni, szorgalmikkal bajlódok, stb. - Válaszoltam neki, miközben leült velünk szembe, és kényelembe helyezte magát.

-Igyekszek minden órára eljárni, de néha kicsit eltévedek sajnos még. Nagyon szeretem a Legendás Állatokat, és a Gyógynövénytant is, biztos azokon futhattunk össze, vagy esetleg a sötét varázslatok kivédése órán? - Kérdeztem Máriától, miközben máris szegeztem fel a kérdést Angelicának

- És te milyen órákat vettél fel Angelica?
 
Utoljára módosította:Zelei Viktória, 2018. június 3. 20:21 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Diák Levita, Elsős diák


Levita Sötét Múzsája
online
RPG hsz: 4
Összes hsz: 55
Írta: 2018. június 2. 20:48 | Link

David Clark és Angelica Black Wing

Még éppen csak felajánlottam Davidnek, hogy szívesen keresek vele valamilyen bűbájt, ami lehűt majd a melegebb napokon, amikor vidám köszönést hallottunk. Egy nagyjából velünk egyidős lány sietett felénk széles mosollyal az arcán, kezében egy fürdőruhával.

Miután David bemutatkozott, és Angelica leült mellénk a fűbe, mosolyogva én is elmondtam magamról pár szót.

- Szia, én Mária vagyok, szintén elsős levitás. – Megeresztettem Angelica felé egy barátságos mosolyt, és elkezdtem elpakolni a gyógynövénylexikont és a regényt a táskámba. – Jól megtaláltuk egymást. Mindannyian elsősök vagyunk, levitások, és itt kötöttünk ma ki, ebben a kertben.  Micsoda véletlenek!

David megemlítette a gyógynövénytant, és igen, már kezdett derengeni, hogy ott láttam már többször is. Úgy rémlik, hogy az is ő volt aki…

- Te voltál az, aki meghajolt a kalaplengető gomba előtt ugye? Annyira kedves gesztus volt tőled! Végülis megértem, ha már ő is hajolgat, néha-néha viszonozhatjuk a kedves üdvözlését. Tényleg tetszett! – mosolyogtam felé elismerően.

Közben feltűnt, hogy ezzel a felkiáltással a szavába vágtam, így gyorsan bocsánatot kértem, majd kérdőn néztem én is Angelica felé. Közben, hogy elfoglaljam magam, a korábban csak hanyagul ledobott kék taláromat összehajtottam, majd a már becipzározott táskám tetejére raktam.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. június 2. 20:49 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Z.Mária Stella
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
Írta: 2018. június 3. 10:05 | Link

Zippzhar Mária Stella és David Clark

A felvett tantárgyaim:
A mágia elmélete és gyakorlata
Bájitaltan
Bűbájtan
Elfeledett Varázslatok Tana
Legendás Lények Gondozása
Mugli-és mágusismeret
Önismeret
Repüléstan
Sötét Varázslatok Kivédése
Eléggé zsúfolt órarendem van. Egyébként jó is hogy kérdezed. Ugyanis éppen egy talált tankönyvnek keresem a gazdáját. Ha jól látom, akkor egy levitás volt az illető aki a könyvtárban hagyta ezt a Legendás Lények Gondozása tankönyvet. Nem a tiétek véletlenül? Persze az se baj ha nem. Bizony, nagyon nagy a kastély. Szerencse, hogy még nem kellett időnyerőt kérnem az órákra.
-talán egy kicsit hadartam. Hiába, amikor a mugli iskolában néztük a Harry Pottert, már akkor is rám ragadt Hermione stílusa-Furcsa nem, hogy a muglik mi mindent tudnak a világunkról, és mégse szólnak semmit? A volt osztálytársaim között csak egy, ha volt olyan, aki hitt a mágiában.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
Sárközi Norbert Dorián
Házvezető Eridon, Tanár, Auror


#fatherofthecentury
offline
RPG hsz: 104
Összes hsz: 488
Írta: 2018. június 3. 11:03 | Link

Strandolósban

Az már biztos, hogy egyszer ki fognak csapni minket Kedvessel, mert rosszabbak vagyunk, mint a diákság. De igazából eléggé élvezhető most ez az állapot, ellentétben a hőséggel, ami annyira nem, így ezért is döntöttünk amellett, hogy elmegyünk és szerzünk valamit, ami segíthet a problémán. Azt mondjuk nem gondoltam, hogy valóban ekkora, de most már mindegy. Nem fogom átcipelni a tisztásra, hogy később bukjunk le. Mellék szépen felállítottunk pár rendezvényes sátrat, amit lehet, hogy véletlenül kiloptunk a DÖK raktárából, de hát senki sem akarja, hogy a kölykök szétégjenek.
Ezek után jött az élelmezési részleg, vagyis a grillszekció felállítása, és a konyháról szerzett alapanyagok meg a vásároltak szakszerű felhasználása. Egy adag már el is fogyott, komolyan, mintha nem kapnának enni itt ezek a srácok, vagy csak a tökéletes pácomra álltak rá ennyire. Mindenesetre most a hús mellett nekiállok kis kolbászokat és virslit is gyártani, a másikon pedig a zöldségeket grillezem. Egész jó a buli, és remélem, hogy a vezetőség elnéző lesz velünk.
- Vihetitek a virsliket!
Kiáltom el magam öblösen, hogy a távolabb ülők is meghallják, majd elpillantva a medence felé a kötelező maffiózó szemüvegemben, elkiáltom magam.
- Gábor fiam, ha lelököd onnan, és is lelöklek, amíg meg nem tanulod, hogy nem vagy vicces!
Azt, hogy "kis gyökér" már csak halkan morgom hozzá, hogy csak a hozzám legközelebbiek hallják. Alapból minden kölyköt szeretek, de azt, aki sorozatosan és szándékosan pofátlan és tapló, nem tudom ugyanúgy értékelni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Bodza Edina Gyöngyvér
Diák Eridon, Elsős diák


DunaKavics <3
offline
RPG hsz: 26
Összes hsz: 56
Írta: 2018. június 3. 12:31 | Link

Medencés buliiii Love
Lily uncsim
Fürdőruci

Amint megpillantottam az uncsitesómat, vadul integettem felé a vízből. Jól esett a hűvössége, ahogy körbeölelt a H2O-sereg szelíd hullámok formájában.
– Nem igazán legális a parti, de... néha nem árt egy picike bűnözés – kacsintottam rá, amint beértem. Amit meghallottam a kész a kaja-felkiáltást, felcsillant barna őzikeszemem. Kaja! Ilyen melegben legszívesebben két dolgot csinálnék egyhuzamban: sellő módra hideg vízben lubickolnék és kajálnék. Kár, hogy messze az év vége, fontolgatom, hogy elhívom Lilcsót, nyaraljon velünk az idén. Kíváncsi vagyok, tetszene-e neki a Miskolc-Tapolai tavas barlang. A szüleim mindig spórolnak erre egész évben, hogy utána jól kiélvezzük a munka gyümölcsét. Max. egy hét, de tartalmasan az bőven elég szokott lenni ennyiünknek. Szerintem Donát és Csilla is kedvelné Lily-t.
– Megyünk kajálni? – biccentek a grillrészleg felé.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
KARANTÉN


Innerfire
online
RPG hsz: 97
Összes hsz: 400
Írta: 2018. június 3. 14:08 | Link

Dina uncsitesah
Medencee

Fürdőruháckaa

Nem igazán legális? Nem baj! Tényleg nem árt. Maximum mindenki büntetést kap, azt meg túl lehet élni. A kész a kaja után hallottam unokatestvérem kérdését, és rájöttem hogy éhes vagyok.
   -Mennyünk, éhees vagyok mint a nem tudom mi!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

A könyvek egy másik jövőbe, új életre nyíló kapuk.
A hangom
David Clark
Diák Levita, Elsős diákoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 6. 12:44 | Link

Zippzhar Mária Stella és Angelica Black Wing

- Igen Mária én voltam, aki hajolgatott, gondoltam jópofa lenne - mosolyogtam miközben a rövid felzselézett hajamba túrtam, azon gondolkodván, hogy egy kis fodrászkodás sem ártana most már.

Miközben ezen gondolkodtam, egy hűsítő szellő megcsapott, és milyen jól esett, kicsit felélénkült a levegő, mert már nagyon dunsztos meleg volt úgy is, bár remélem azért eső nem fog esni, abból elég volt már bőven.

- Nekem megvannak a könyveim, tuti nem én hagytam el, bár igazad van, jó sok tárgyat vettél fel, vizsgákig meg is kell ám tanulni mindent, szóval én egyenlőre csak 5-öt mertem felvenni. Talán majd jövőre veszek még fel hozzá, ha  lehetséges - válaszoltam Angelicanak miközben néztem,a  réten felállított medencét, hogyan csobbannak bele a többiek. Nem tudom, én valahogy sose voltam híve az efféle partiknak, jobb szeretek elpihengetni, vagy ha már mozgás akkor kirándulok, gondoltam magamban, de hát akkor meg is osztanám a társaimmal, hátha van kedvük majd kirándulni egyet a közeljövőben.

- Ti szoktatok kirándulni, vagy inkább csak elterülni valahol és pihenni? - Valahogy nem tűnik, nagyon kiránduló helynek itt az iskola környéke, de majd utána kérdezek, egy felsőbb évesnél esetleg, hátha el tudunk valamerre menni - agyaltam rajta.  

- Melyik a kedvenc tanórátok egyébként, szorgalmikkal hogy haladtok? - kérdeztem tőlük, miközben azon gondolkoztam, vajon mennyire segítőkészek a csajok, hátha össze tudnánk dolgozni, egy két témában.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Diák Levita, Elsős diák


Levita Sötét Múzsája
online
RPG hsz: 4
Összes hsz: 55
Írta: 2018. június 6. 19:56 | Link

Angelica Black Wing és David Clark

Visszamosolyogtam Davidre, örültem, hogy beigazolódott, hogy tényleg ő volt az. Kínos lett volna, ha mégis összekevertem volna valakivel.

-Nem az én könyvem Angelica, az tuti! Túlságosan vigyázok rájuk ahhoz, hogy el tudjam hagyni őket! - nevettem fel, majd bizonytalanság lett úrrá rajtam - De azért megnézem, biztos ami tuti... - miközben beszéltem, kinyitottam a táskámat, és elkezdtem keresgélni a benne lévő könyvek, és füzetek között - Minden tankönyvemet magammal hordom, hogy bármikor tudjak olvasni, ha kedvem szottyan rá, úgyhogy itt kell lennie vala... Igen, itt is van! Megtaláltam! De azért köszi Angelica! Ha szeretnéd később segíthetek megkeresni a gazdáját!  - megkönnyebbülten mosolyogtam, hogy nem vagyok olyan szétszórt, hogy egy tankönyvemet elhagyjam, majd szépen visszacipzároztam a táskámat, és félre raktam.

Valahol azt olvastam, hogy bizalmatlanságot árul el, ha beszélgetés közben magam és mások közé pakolom a dolgaimat. Amikor ez átfutott a gondolataimon, kicsit arrébb toltam a táskámat, így most már az nem Angelica, és köztem, hanem mögöttem volt.

- Én is csak az alap kötelezőket vettem fel egyenlőre, de majd meglátom hogyan sikerülnek a vizsgáim, és a szerint változtatok jövőre. Kicsit aggódom a dolgozatok miatt, remélem nem lesznek túl nehezek...

- Én szeretek kirándulni, nyaranta rendszeresen megyek egy mugli táborba, még az előző iskolámban ismertem meg valakit aki mesélt róla. Általában egyhetes, sokat túrázunk, de mellette vannak mindenféle vicces programok, fürdés, éjszakai túra, különböző játékok... - a kedvenc részeim mindig a játékok, és ezt talán láthatják is rajtam, hiszen rendesen fellelkesültem, ahogy meséltem. - És természetesen mivel muglikkal megyek, folyton vigyáznom kell, de hát páran azt sem vették észre amikor véletlenül (mikor még kisebb voltam) színváltóssá változtattam egy százszorszépet. Kicsit megijedtem, mert visszacsinálni kár nem tudtam, de senkinek nem tűnt fel végül semmi.

- Jó volna, ha itt is szerveznének egy-két kirándulást év közben. Biztosan vannak érdekes helyek, ahova mondjuk egy mugli túravezetővel nem is tudnánk eljutni. Szívesen jelentkeznék, ha lenne ilyen.

David kérdésére (hogy melyik a kedvenc tantárgyam) egyből a gyógynövénytan ugrott be, nem is kellett sokáig gondolkodnom. Elmerültem a gondolataimban ahogy felidéztem magamban a szebbnél szebb és érdekesnél érdekesebb növényeket, amiket a lexikonban láttam. Ki is ment a fejemből, hogy válaszoljak, elmerengve, a képzeletemben gyönyörködtem a pipacsnarancs-csíkoscsalán hajtásainak gyönyörű színében.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. június 9. 14:19 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Z.Mária Stella
Várffy Sára
Diák Eridon (H), Elsős diákoffline
RPG hsz: 12
Összes hsz: 47
Írta: 2018. június 7. 20:51 | Link

Öcsipók  Love
medence

Azért mégse lejtek végig bikiniben a folyosókon, még nekem is van tartásom. A hírt viszont megkaptam, és hamar le is csapok a lehetőségre.
Mégis, először a Navine felé veszem az irányt - tudom, hol van, már hogyne
tudnám - és elkapva az első belépni készülőt, megkérem, szóljon már az öcsémnek, hogy marha gyorsan jöjjön ki, mert esóes van. Persze az erős túlzás, hogy az öcsém, öt perccel fiatalabb nálam csak, mégis... ez így belém ivódott, ő a fiatalabb, és én voltam a gyorsabb, ez azért mégis csak szuper.
- Geriiii, te is hallottad mi van kint? - kapom el a kezét, és cipelem az ablakhoz, ahonnan tökéletesen látszik a majdnem egész rétet eltakaró medence.
- Akarom, hozz fürdőnacit, le kell oda mennünk, ja tessék - nyújtom neki oda a csokibékáját, hisz ő is legalább annyira rajonghat érte, mint én, meg hát... ő legalább ki tudja nyitni.
- Apuék neked is írtak? Tiszta rossz, hogy jönnek a Helgáék, mi meg nem leszünk otthon - Helga anyánk testvére, én meg rajongok a furcsa nőért. Azt mondjuk nem tudom, fivérem hogy áll vele.
- Tényleg, te láttad már Robit? Szerinted tud már róla, hogy itt vagyunk? Apu tuti megemlítette neki - karolok bele, ha sikerült felszerelkeznie, persze tartok szünetet is, ha netán tényleg vissza szeretne szaladni fürdőruciért.
- Belépsz a kviddicscsapatba? - szegezem neki következő kérdésem, neki azért több esélye van továbbvinni ezt a hagyományt is, mint nekem.
- Szerintem Robi simán segít majd, körülnéztem a trófeaszobába is, rengeteget nyertek, és ott van a neve szinte mindenhol.. eszméletlen - a nagybátyánk iránti rajongásunk viszont közös. Robi egy jelenség, és én is szeretnék olyan lenni, mint ő. Legalább egy kicsit.
Utoljára módosította:Várffy Sára , 2018. június 7. 21:15 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Várffy Gergő
Diák Navine, Elsős diákoffline
RPG hsz: 14
Összes hsz: 31
Várffy Sára
Írta: 2018. június 7. 21:32
| Link

Nővérkém  Love
Medence


A cuccaimat rendezgettem a ládámban, bár tudom, hogy teljesen felesleges, mert ha kell valami, úgyis feltúrom az egész ládát. Viszont anyáék arra tanítottak, hogy rend a lelke mindennek. Amúgy sem szeretném, hogy a többiek "trehánykának" hívjanak az ágyamnál összegyűlt ruha és könyvkupacok miatt. Hamarosan egy nálam idősebb fiú zavar meg a nagy pakolászásban, hogy a nővéremnek azonnal szüksége van rám. Villám léptekkel szaladok ki a szobából, hiszen tudom, hogy ez nem lehet tréfa dolog, ha Sári kimondta a varázsszót. Kiérve a  szobából Sári már le is szólít, majd az ablakhoz ráncigál.
- Ó, szóval erről beszéltek a diákok. Fogalmam sem volt, hogy milyen medencét emlegetnek.
Már indulnék is vissza a ruhámért, mikor Sára átnyújt nekem egy csokibékát. Kissé meglepődöm és kérdőn tekintek rá pár percig, míg végül ki tudok nyögni egy köszönömöt. Egyelőre félre kell tennem, hiszen most nincs se időm se kedvem kinyitni, ebben a nagy izgalomban.
- Én nem kaptam levelet. Gondolom feltételezték, hogy úgyis elmondod nekem. Kár, hogy nem leszünk ott, de majd bepótoljuk. Ez egyszer esetleg mi mehetnénk hozzájuk. Mit szólsz?
Kedvelem Helga néniéket, főleg azt amikor náluk vagyunk, mert náluk annyi érdekes és izgalmas dolog van.
- Igen, van vele Mágia elmélete és gyakorlata órám, bár személyesen még nem igazán tudtam vele beszélni.
Még csak néhány órám volt vele, de mindenképpen sort fogok keríteni a dologra, ha nem ő keres fel engem előbb.
- Gondolkoztam rajta és szeretnék jelentkezni, de szigorúan csak fogónak. Ebben vagyok a legjobb. Remélem én is, hogy kapok tőle egy kis támogatást. Talán még edzeni is fog, ha lesz egy kis ideje.
Robi valóban a család büszkesége és én minden áron igyekszem olyan lenni, mint ő. A kviddicsel, pedig egy lépéssel közelebb kerülök a célomhoz.
- Nade! Megyek  gyorsan hozom a holmim.
Elindulok befele, lecserélem a nadrágomat egy úszónadrágra, majd a vállamra kapok egy törülközőt és felhúzok egy papucsot, végül vissza slattyogok Sárihoz.
- Én kész vagyok. Mehetünk?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

David Clark
Diák Levita, Elsős diákoffline
RPG hsz: 4
Összes hsz: 8
Írta: 2018. június 11. 12:19 | Link

Zippzhar Mária Stella

Hatalmas hangzavarban amit a réten lubickoló iskolatársak okoztak, elég nehezen halottam Mária mondatait, de azért igyekeztem figyelni rá.

-Szerintem rendezzünk Levitás kirándulásokat, hátha lenne kedve még valakinek csatlakozni, végig nézzük itt a környéket - mondtam Máriának, de közben figyeltem Angelika reakcióját is, hátha lenne kedve csatlakozni majd a későbbiekben.

-Én azt halottam felsőbb évesektől, hogy elég könnyűek szoktak lenni az év végi vizsgák, szóval nem kell annyira félnünk. De hamarosan meg tudjuk úgy is, hogy mire számíthatunk
- mondtam kicsit már én is idegesen, mert rájöttem, hogy még elég sokat kellene tanulni, túl sok lazsálás volt mostanában.
Elővettem egy szép nagy piros, mézédes almát a táskámból, kérdően pillantottam a hölgyekre, hogy nem-e gond, ha én közben elmajszolnám, kezdek éhesedni egy kicsit.

Ahogy beleharaptam, egyből  éreztem, ahogy a folyadék oltja egyből a szomjamat, és közben telítődik a gyomrom is.

-Ti nem vagytok éhesek? - kérdeztem tőlük, miközben rájöttem, hogy már órák óta itt pihenünk, és beszélgetünk, lehet lassan vissza kellene indulni a kastélyba, mielőtt ránk sötétedik. Ideje vacsorázni, meg egy frissítő zuhanyt venni. Ránk férne a tényleges pihenés, a rengeteg tanulás után. Bár a sötét varázslatok kivédését még át kell olvasnom de az már gyorsan menni fog lefekvés előtt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témábanZippzhar Mária Stella
Diák Levita, Elsős diák


Levita Sötét Múzsája
online
RPG hsz: 4
Összes hsz: 55
Írta: 2018. június 13. 20:33 | Link

David és Angelica

- Jövő héten körbe lenne kicsit kérdezősködni, hogy tényleg akadna-e rá jelentkező, - javasoltam a szervezett kirándulások ötletére - és ha esetleg összegyűlne egy kisebb csapat akkor kereshetnénk vele egy tanárt, vagy prefektust. De szerintem nem kéne leszűkíteni levitásokra, biztos más házakban is vannak akiket érdekelne.

- Hát félni, még nem félek... Aggódni is csak most aggódom, mire eljutunk a vizsgákig, addigra valószínűleg megtanulom az anyagokat... Legalábbis... Remélem...

Az előző iskolámban rendszeresen tanultam, mindig jól felkészültem a dolgozatokra, és szeretném ezt a jó szokásomat itt is megtartani. Eddig a sok újdonság kicsit hátráltatott, nagyon sok mindent olvasok a könyvtárból is, úgyhogy kicsit el vagyok havazva, de ha beleszokom az ittlétbe, biztos könnyebben haladok majd a tanulnivalókkal. Apropó, könyvtári könyvek... Még ki akartam venni egy csillagképelemzésről szóló kötetet, hogy legyen mit olvasnom, ha végzek a gyógynövénylexikonnal. Annyi minden lehet ebben a könyvtárban amit máshol nem tudném elovasni, és ez olyan kíváncsivá tesz! Tudom, hogy most egy kicsit csapongok a témák (gyógynövénytan, asztrológia) között, de hát csak így érhetem el, hogy találjak valamit ami igazán tényleg komolyan a szenvedélyem lesz majd! Viszont most hogy így elszaladt a mai nap, lehet ráérak majd holnap menni a könyvtárba...

David kérdésére megkordult a gyomrom. Hiába, régen volt az a reggeli. Gyorsan megköszörültem a torkom, és éreztem ahogy a hajam takarásában a füleim elvörösödnek (meg talán az arcom is?! Jujj, ugye nem?!). Elkezdtem babrálni a szoknyám szegélyével, miközben válaszoltam.
- De, most hogy mondod, éhes vagyok. Kihagytam az ebédet, mert nagyon belemerültem a könyvembe, úgyhogy most már tényleg ideje lesz majd egyek valamit. - nevettem el magam a saját szétszórtságomra visszaemlékezve. - Szerintetek ideje bemennünk? Hány óra lehet?

Ahogy körülnéztem, láttam, hogy egyre hosszabb árnyékot vetnek a fák, és rózsaszínesedik az ég alja (Holnap nagy szél lesz). A felmelegedett rét még ontotta magából a meleget, de itt az árnyékban kezdett kicsit hűvös lenni. Gyors oldalpillantást vetettem a taláromra, méregettem, hogy vajon lehűlt-e már annyira az idő, hogy jól esne felvenni.
Utoljára módosította:Zippzhar Mária Stella, 2018. június 13. 20:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Z.Mária Stella
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
Írta: 2018. június 13. 21:37 | Link

David Clark és Mária Stella

Egy kicsit fáradt lettem, így hát egy kissé kótyagosan válaszolgattam a kérdésekre.-Olyan 8 körül járhat. Mennem kell lassan asztronómia órára. Apropó tanóra. A kérdésedre válaszolva, a sötét varázslatok kivédése a kedvencem. Igazából, ha megfigyeléseim helyesek, akkor nem muszáj be mennem, hisz annyi szorgalmim van tartalékra is, hogy untig elég. Ha szeretnétek segíthetek nektek is, elvégre egy házbeliek vagyunk.-ezt gyorsan elhadartam, majd egy ásítás közepette hozzátettem-Nem ártana enni valamit, de mivel mindjárt becsöngetnek, ezért inkább megoldom óra után.-Davidnek válaszolva-Nem feltétlen izgulok a vizsgák miatt, hiszen nem mindenből kell írni, de ettől függetlenül én csak szeptemberben tudom őket megírni.-Nem is sejtettem, hogy ennyi kérdést tesznek fel, amíg nem figyelek.-Ha nyaralásról van szó, általában haza megyünk Cornwallba, az ősi családi házba.-Szólt az aznapi utolsó órát jelző csenő, és én egy félmosollyal, és egy gyors-Majd még találkozunk-felkiáltással elballagtam szépen a kastély felé. Tényleg jó lenne majd még találkozni velük. Egész jól elvoltunk. Remélem tényleg nem kell aggódnom a vizsgák miatt. Hiába, a mugli suliban is minden dogát túl reagáltam, aztán mind kiváló lett. Az is jó ötlet volt, hogy rendezzünk valami kirándulást az iskolában. Talán a házvezetők bele is egyeznének, és így a házak egy kicsit összekupálódhatnának.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2018. június 13. 21:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
Varga Nóra
Prefektus Eridon, Edictum lektor, Szavazásfelelős, Negyedikes diák


Főnixprefi
offline
RPG hsz: 100
Összes hsz: 545
Írta: 2018. június 15. 22:30 | Link

Ryan
Ruha
04.29. 10:00 körül


A fiú bemutatkozik és elvesz egy szendvicset virslivel. A neve hallatán kissé elgondolkodok, de rémlik, hogy az elsősök közt volt egy Ryan. Igen, biztos, hogy volt, de nem rám volt bízva.
- Nincs mit. Olyan jó idő van, hogy úgy gondoltam, jó lenne kint reggelizni - mondom neki, majd leteszi a könyvet, miután megnéztem. Ja igen, hallottam valamit róla, talán könyves fiú vagy mi a beceneve, mert vagy a könyvtárban van, vagy olvas. Ezután egy Lumos hagyja el Ryan száját, majd a pálcája világítani kezd. Szemügyre veszem az arcát, és most már ismerősnek tűnik. Láttam a toronyban is, meg persze a könyvtárban.
- És hogyhogy erre jártál? Téged is kicsalt a napsütés? - Közben harapok egyet a melegszendvicsembe, majd lehunyom a szemem kicsit. Olyan jó, hogy a hosszú tél után végre jó idő van.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Legaktívabb eridonos '17 ősz
Kedvenc prefektus Fannival '17 ősz
Ryan Wolf Falkom
Diák Eridon, Eridonos blogger, Másodikos diákoffline
RPG hsz: 11
Összes hsz: 76
Írta: 2018. június 16. 13:21 | Link

Nóra


 -Hát, én már hajnal óta kiszöktem, azért nincs nálam semmi kaja. - Nevetem el magamat. A diákok lassan ellepik a rétet. Piknikeznek, hangoskodnak , szórakoznak , olvasgatnak, csókolóznak. - Hmm... -kezdek hangosan gondolkodni -Talán megcsinálhatnám a házimat. Tovább fürkészem a lányt, és tekintetem a prefektusi jelvényére vándorolt. -Most be fogsz köpni, igaz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 38 ... 46 47 [48] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék