29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Tanári és képességoktatói pályázat reloaded, részletek a hírben!
Nagy baj van, kérem, riadó! Halló, halló, már megint egy Évnyitó!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Fénylő Lelkek Udvara - Szervezői Mesélő hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. május 3. 10:40 | Link

MAJÁLIS
Álmodóilag május 3-tól 24-ig.
Ez a május is elérkezett, lassan itt a nyár és hát milyen lenne az, ha nem lenne mostanság valami jó kis program a kastélyban? A DÖK most is rendesen kitett magáért és egy hatalmas majálisi ünnepséget szervezett a diákok számára a Fénylő lelkek udvarába. Mindenképpen valami különleges helyszínre gondoltak, hisz sokak számára talán már unalmas lehet a rét, úgyhogy emiatt tartják most a FLU területén. Első hallásra sok kérdés felmerülhet, például hogy....hogyan is? Hogy fér el ott annyi varázsló? Egyáltalán mit lehet ott csinálni? Hát pontosan így és pontosan ezt! Wink


A kastély felőli kijáratnál tudunk csak bemenni, s amint odaérünk, szemünk-szánk tátva marad a látványtól. A hely körülbelül hatvanezerszer akkora, mint általában. Csodálkozunk? Nem hiszem, kérem, ez itt egy varázskastély, egyszerű bűbájok valószínűleg. Az egész udvart elárasztja a pompa, a báj, a  fényesség - melybe a Nap is besegít, ugyanis csodás idő van - , valamint minden csupa-csupa móka és kacagás. Ha valaki betér, garantáltan nem fordul vissza, már csak azért sem, hiszen három lépést téve TÁNCOLÓ BOHÓCOK veszik körül a látogatókat, s nem engedik tovább, míg el nem ropnak száz-kétszáz bohóctáncot. ha nem akartok teljesen már itt elfáradni, vessetek be nyugodtan egy kis cselt!  

Ha tovább haladunk, a szökőkúthoz érkezünk, ahonnan igazából teljesen be is látni az egészet, így érdemes kicsit "megpihenni" ott. Jobb irányból kezdve az első dolog sokak számára a vidámparkhoz hasonlítható, de mégsem teljesen, ugyanis itt minden más, olyan kis majálisos. Egy nagyobbacska LOVAS KÖRHINTA várja az érdeklődőket egy körre, amit érdemes kipróbálni, igazán hangulatos és visszaidézhet néhány emléket a gyerekkorunkból, éljük át újra kicsit azt a fantasztikus érzést! Ha pedig már nagyon gyereknek érezzük magukat, látogassuk meg az ARCFESTŐ művészeket közvetlenül a körhinta mellett, akik olyan szépet varázsolnak az arcunkra, amilyet csak szeretnénk. A mókázást folytatva felülhetünk a szupergyors KÖRHINTÁRA is vagy ezek mellett tanyázó további izgalmas dolgokban vehetünk részt, mint a ZSÁKBAMACSKA, HORGÁSZÁS vagy CÉLBA DOBÁS. Az utóbbi hárommal akár nyerhetünk is. (Lásd a leírás alján!)A szökőkúttal szembe különböző sátrakat láthatunk, ahol talán jó egy kicsit megpihenni vagy beszélgetni valakivel. A TANÁROKNAK és PREFIKNEK KÜLÖN SÁTOR áll rendelkezésükre, valamint van egy INFORMÁCIÓS SÁTOR is, ahol képbe kerülhetünk, ha nagyon elvesznénk. Egy-egy DÖK tag szívesen áll rendelkezésünkre. Illetve, ez az a sátor, ahol jelentkezhetünk néhány további érdekes programra, és megkaphatjuk a hozzá szükséges eszközöket:
- varázsige mondó verseny
- sorversenyek
- kvízek
- vetélkedők
- rajzverseny


Tovább nézelődve láthatunk egy elkerített kis füves részt karikákkal, mely olyan diákoknak ad kviddicsezési lehetőséget, akik nem csapattagok, de szívesen kipróbálnák a sportot. Afféle KISPÁLYÁS KVIDDICS. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem játszhat ott bárki, akár a házak csapattagjai is, ha van rá kedvük, erejük.
Ezt követi még egy rejtélyes sátor,  ami igen cseles, ugyanis nem mindig látható, csak ha nagyon figyelünk, ez pedig nem más, mint a JÓSLÁS sátor. Érdekelne valami a jövőddel kapcsolatban? Térj hát be és kérdezd meg a profi jósnőnket!
Ha ily módon néztünk körbe a szökőkútnál, akkor most balra tekintve még láthatunk egy hatalmas színpadot, ahol egész nap megy a szóbeszéd, nem valószínű, hogy lemaradunk valamiről. Tánc, móka, zenekar,  illetve még említésre méltó, hogy a nap végén se menjen el mindenki, ugyanis hatalmas bulival zárjuk a rendezvényt, nem érdemes kihagyni! Csodálatos lesz! Nem bánjátok meg ám, ha maradtok!Na de mintha valami még hiányozna...Oh, hát persze! Mi van az ételekkel, italokkal? Erre itt nincs konkrétan egy hely, ugyanis az egész udvar területén található különböző standoknál VATTACUKOR, HOTDOG, FAGYI, JÉGKRÉM, JÉGKÁSA, ÍZESÍTETT VAJSÖR, MÓKÁS TURMIXOK, SÜTEMÉNYEK, SALÁTABÁR, GUMICUKOR, CSOKISZÖKŐKÚT (jeges is), GYÜMÖLCSBÁR, húskedvelőknek HÚSPARADICSOM, SAJTKÓSTOLÓ. A fogyókúrázok és diétán lévők pedig ne csüggedjenek, természetesen mindenből van csak a számukra cukormentes / bio / teljes kiőrlésű és akár turbózott vitamintartalmú, kalória csökkentett változat is.
Zsákbamacska


Célba dobás – horgászat//A zsákbamacskák 1 és 20 közti számmal választhatók, a hozzászólásotok címzésében tüntessetek fel, hogy mely zsákocskát választottátok!
A horgászás, célba dobás szerencse alapon működik. Emeljétek ki a hozzászólásotokban ha ezen is részt vesztek!
Kérdésekkel fordulhattok hozzánk bizalommal. (Akár az álmodói részleg >> cseverésző >> DÖK kibeszélőben is.)//


Mindenkinek jó szórakozást, és szerencsés játékot kívánunk!
Utoljára módosította:Szervezői Mesélő, 2014. május 3. 10:41 Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. május 8. 21:54 | Link

Zsákbamacska - a zsák tartalma


Dasha
A lány ahogy a zsákok közé nyúl, és megtapintja az övét, érezheti annak dagadó tartalmát. Bizakodva állhat félre, hogy az amúgy szépen megművelt, kézzel készült csomagolást lehámozza róla, és belekukkanthasson. Amint a szalag lekerül, és a zsákocska nyaka megnyílik, a lány máris hozzájuthat jutalmához - mely egy hatalmas, ínycsiklandó, minden tekintetből édes, és habos sütemény. Persze, a zsák alján lelhet némi vigaszt, édesség formájában, de jobb, ha azonnal a süteménybe kóstol - és ennek nehezen is fog tudni ellenállni. De lám! Meglepetések mindig akadnak, főleg most, ezen a szép napon. Ahogy az utolsó falat eltűnik, a lány érezheti a változást, és lehetősége adódik megcsillogtatni tudását - ugyanis körülbelül két óráig szavak helyet dalolva fog kommunikálni. Áldás, vagy átok, de dalolj nyugodtan, kismadár!


Gwen
A főnixlányka is sorra kerül, hogy kivegye a részét a mókából, és az ajándékbontás izgalmából. A néni mosolyogva jegyzi meg, milyen csinos ruhácskába bújt, majd az összeget elvéve arra bátorítja, hogy nyúljon a zsákok közé. Hamar meg is lesz a nyertes, amely elsőre nem mutat semmit sem. Nyitás után azonban látszik a varázs, hiszen a zsák bendője belepillantva jóval nagyobb, mint kellene. Amint belenyúl, megérezheti a kissé súlyos, és fémes tapintású tárgyat, mely nem más, mint egy kívánságkupa! Kérj tőle bármit, kakaót, teát, vizet, üdítőt, és máris ott terem, mindenféle külön mozdulat nélkül! Egészségedre!


Sheela
Az udvarias fiatalember előreengedve a lányt, közelebb viszi a szerencse megismeréséhez. Bátran nyúl a zsákok közé, kissé keresgél is talán, mely lehet az igazán nyerő, majd kihúzva dönt a választottja mellett. Amint a kibontás megtörténik, és belekukkant, elsőre csak egy halom édesség mutatkozhat előtte. De ez csak a bevezetés! A cukorkák, nyalókák közt ott a lapul az igazi nyeremény: Gratulálunk, ajándékutalványod levásárolhatod a Paradise Cukorkaboltban! Csak óvatosan a sok édességgel!


Alex
A néni kedvesen mosolyog a fiúra, mikor az összeget kifizeti, majd a zsákokhoz nyúl. Kis keresgélés, kis kutatás, határozott mozdulat, és a fiú kezében landol a nyereményzsákocska. Külsőre ez is ugyanolyan, mint a többi, semmit sem sejtet. Azonban, ahogy beletekint, narancssárga foltot pillanthat meg, melyet megragadva és kihúzva, előkerül az ideális kabalafigura. Nem nagy, de annál nagyobb mókával bír - előszeretettel társalog neked az evés gyönyöreiről, henyél ott, ahol épp nem kellene, vagy épp a hétfői napok utálatát fejti ki. Igen ám, ez a vörös plüssmacs egy igazi dumagép, az unalom nem garantált! Vigyázz, lehet a plüssfényképezőjével lesifotók készülnek rólad.

Célbadobás - eredmény


Sheela és Alex

Miután a két fiatal kimacskázta magát, továbbállnak, hogy a célbadobós bódét is birtokba vegyék. A kis sort kivárva, egyszerre kerülnek a pult mögött álló elé, aki nagy mosollyal ismerteti gyors a játékok menetét. Ahogy a két fiatal elfoglalja a helyét - Alex a piramist készül ledönteni, Sheela pedig a karikákat veszi célba, máris kezdődhet a móka.
Alexnek elsőre nemigen mutatkozik a szerencséje, hisz két, nagyon stabilnak mutatkozó üvegtorony állva marad, csak kissé billeg egy helyben. A férfi már kissé csalódott tekintettel készül közölni, hogy sajnos most nem sikerült, de a gravitáció, vagy a mágia győz, és billenve dőlnek el végül az üvegek. Meglepettség ide-vagy oda, a fiú győz, így már mehet is a nyereményéért - amelyet magának, vagy hölgy ismerősének szán majd ajándékba.
//Négy dobásból három sikeres - piramis ledöntve, nyert.//
Sheela kicsit nehezebb mókába kezdett, ő a karikákra bízta célzóképességének tesztelését. Elsőre néz ki ám csak bonyolultnak, ha kicsit jobban odafigyel az ember, hamar sikerül a mutatvány. A lány céloz, kis megfontolás után és a karika máris repül. Elsőre pörög a rudacskán, mintha le akarna csúszni onnan, eldöntve, hogy már azért se lesz sikeres a találat, de végül megpihenve hull le, és foglal helyet a rudacska körül. A többi dobás az első mintájára épülve következik, néhol nagyon rezeg a léc, kell némi idő mely izgalommal telítve pörög le, hogy vajon sikerül-e, de végül minden karika a helyére kerül. Az árus tapsol, gratulál, és Alex után mutatva, a nyeremények hadára bök, hogy válassz.
//Négyből négy sikeres - Gratulálok!//

Válasszatok bármilyen plüssöt, a képzeletetekre van bízva!
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 29. 14:07 | Link

Losonczy Alina rémtörténete

Minden nagyon gyorsan történt. Lehet, hogy csak egy másodpercre csuktad be a szemed, az is megeshet, hogy mindössze egy pillanatra tekintettél hátra az iskola folyosóján, azonban mire kettőt gondolnál, egy minden oldalról zárt szobában találod magad. Ahogy ide-oda mászkálsz ebben a cseppet sem átlagos szobában, érzed, hogy a talaj olykor-olykor meging alattad, s mintha még halk csobbanásokat is hallanál a falon túlról. Azonban ezzel még nincs vége a furcsaságoknak. Lassan körbesétálsz a helyiségben, ahol mindössze három berendezési tárgy található, se több, se kevesebb. Azonban egyikhez sem tanácsos közelebb menni. Az egyik sarokban egy ütött-kopott bádogszekrény áll, amely hatalmas termetével és ingatag talpazatával olyan érzést kelt, mintha épp most készülne rád dőlni, amire még az ingatag talaj is rátesz egy lapáttal. No, de lássuk is a többi bútorzatot. A szekrény mellett egy zöld huzatos ágy helyezkedik el, melynek igencsak erős halszaga van, a takaróból pedig mintha csótányok másznának kifelé, apró csápjaikkal rosszallóan integetve feléd. Várjunk csak! Halszag, ingatag padlózat, csobbanások... Bizony! Egy hajókabinban vagy, ráadásul se az ajtó, se az ablak nem mozdítható a zárakat beragasztó ragacsos, barna folyadéktól. Jogos a kérdés, akkor hogyan fogsz innen kijutni? Ácsi, egy bútor még hátra van, még mielőtt ezen aggódnál. Nézd csak meg az íróasztalt! Ahogy kinyitod a rajta található egyetlen fiókot, egy régi pergamenpapírt vehetsz benne észre, melyen az egyetlen mondat így hangzik: "Egy órát kapsz, hogy megtaláld a megoldást, hogy hogyan juss ki, még mielőtt a víz elöntené az egész szobát!" Várjunk csak! Víz? Miféle víz?! Hirtelen egy hatalmas kattanást hallhatsz, majd egy szempillantás alatt bokáig érő, sötétlő víztömegben találhatod magad. Hogy ebből a helyzetből hogyan keveredsz ki, az már csak rajtad áll! Az azonban egyszer biztos, hogy a vízben megjelenő kákalagok nem barátkozni szeretnének veled, szóval siess, mielőtt az egyik szoros kapcsolatba keveredne veled!
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 29. 16:12 | Link

Jól érzed magad? Hallatszik egy nagyon magas, gúnyos, női hang valahonnan lentről. Egy nagy csattanást hallasz, és a hajó nagyot emelkedik, mintha valami alulról megcsapta volna. Valami nagy van odakint, aminek van akkora ereje, hogy az emelkedésnek köszönhetően te is felemelkedj a levegőbe, ezzel beverve a fejed. Ha a vérző halánték nem lenne elég, a víz kétszer olyan gyorsan zúdul befelé pár másodpercig, mint eddig.
Nem tudod hova menj, azt sem, hogy hol vagy. Kutakodsz a megoldás után?
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2014. október 30. 21:07 | Link

A félelem átjárta már minden porcikádat, pánikolsz, kétségbeesetten keresel kiutat a hajóból, és végül sikerrel jársz. Az ablakon kikecmeregve félig a vízben, félig pedig a víz felett vagy. Levegő már bőven jut a tüdődbe, ám a hajó továbbra is süllyed. Már menekülnél, már mennél a part felé - na de nem is látod, hiszen vihar tombol, csak a fejed felett csapdosó hullámokat látod -. Ám amint úsznál egy jónak tűnő irányba, megérzed, hogy a lábadat valami fogja, és nem enged tovább menni. Ha lenézel az egyébként nagyjából tiszta vízbe, felfedezheted, hogy az elmúlt egy percben egy bilincs került a bokádra, mely a hajóhoz van rögzítve. Nem elég, hogy nem tudsz mozdulni, a hajó süllyed, ránt magával a víz alá. Meddig bírod levegő nélkül? És a támadó lényekkel hogy állsz? A vérző fejed nem könnyíti meg a helyzetedet, látásod kissé homályosul. Pálcád a bilincs kinyitására nem használható, nem fog rajta a varázslat.
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 13. 22:14 | Link

Szerelmesek estéje - Valentin nap
Február 14.


Ahogy belépsz a Fénylő Lelkek Udvarába, szinte egészen biztos, hogy eláll a lélegzeted! Minden fehér, és izzókkal tarkított, ezzel valóban fénylővé téve az egész helyet. A központi részen kerek, sok férőhelyes asztalok vannak, ahol barátok, ismerősök osztozhatnak egy békés estében a Valentin napon kívül is. Ám a nagyobb rész a két személyes asztaloké, melyek a széleken helyezkednek el, hogy meghitt legyen a hangulat a párok számára, s csak egymásra koncentrálhassanak.A gyönyörűen feldíszített fák között a kis asztalkákon mécsesek, gyertyatartók pislákolnak, porcelán étkészlet díszeleg, ezüst evőeszközökkel és kristály poharakkal. Minden tányérban szerelmes hattyúpárt mintázó szalvéta foglal helyet, és amint leülsz, máris megjelenik egy pincér, aki minden kívánságotokat lesi, hogy tökéletes lehessen ez az este a számotokra.Mindent megkaptok, amit csak szeretnétek, ínycsiklandó vacsorát, szív alakú süteményeket, szerelem ízű puncsos fagyit csokireszelékkel, és mindenféle különleges italt, melyet pontosan erre a napra készítettek nektek elő! Minden lehetőség adott a tökéletes romantikához, s ha már nem szeretnétek tovább ücsörögni, akkor andaloghattok egyet a rétre vezető úton, amely egy hosszú, és kanyargós, fényes rózsaalagúton át vezet a rétre. A rózsákat megbűvölték, hogy télen is virágozzanak, így csodálatos illatár közepette juthattok el a végállomásra, amely egy romantikus pavilonnál van.Bár a Fénylő Lelkek Udvarán is szól a lágy muzsika, itt egy egész kis zenekar vár benneteket, hogyha szeretnéd felkérni a párodat táncolni, legyen rá lehetőséged. Viszont ha kettesben akarsz vele maradni, elég csak intened, s a zenészek azon nyomban eltűnnek, mintha ott sem lettek volna!
Nincs is ennél jobb hely egy igazi első csókra, vagy egy forró sokadikra, s amikor véget ér ez az este, szinte teljesen biztos, hogy senki nem marad pár nélkül, aki ide érkezik!Pincéreink minden párt meglepetéskoktéllal fogadnak, amennyiben igényt tartanak rá. Aki szeretne ebből inni egyet, csak mondania kell //a hszetekben pirossal emeljétek ki, hogy kértek egy italt//, egy perc múlva már ihatjátok is a különféle hatású színes italotokat.


//Kérdéssel, kéréssel keressétek a Szervezői Mesélőt!
A Random Randisok a hozzászólásuk elején linkeljék be a maszkjukat, hogy könnyű legyen megtalálni a párotokat.
Szálazásnál figyeljetek, hogy egy szálba menjen minden (ez a poszt az első, ehhez írjátok a tiéteket).
Álmodói időpont: február 14-től március 7-ig//
Utoljára módosította:Szervezői Mesélő, 2015. február 14. 22:12 Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 14. 22:03 | Link

Chuck Welch és Vikohino Thaihasy


♥"Ne felejts!" Narancs♥
Az elfogyasztója egykettőre romantikus hangulatba kerül! Egész nap úgy fogja érezni, számára a Valentin nap a világ legcsodálatosabb napja, minden ember csodálatos, főleg a partnere, és a világ annyira gyönyörű, hogy már csak a szaladgáló nyuszikák, és a csiripelő madárkák hiányoznak ahhoz, hogy tényleg soha többé ne legyen ennél tökéletesebb nap egész életében!
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 16. 18:59 | Link

Lucy és Ádám


♥Andalító Avokádó♥
Aki ebből az italból iszik, bizony az egész napja egy igazi, romantikus filmmé változik, hiszen minden fontos jelenetkor, ami az illetővel történik, valamilyen hozzá illő dal fog megszólalni a fejében, pont ott kezdve, és ott végződve, ahol kell! Figyelem: túlzott romantikus hangulat veszély!
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 17. 20:46 | Link

Kámea és Wolgast


♥Elbájoló Eper♥
Aki ezt megissza, az egész napjára rátelepedik a jól ismert rózsaszín köd. Méghozzá szó szerint, hiszen mindent rózsaszínben fog látni innentől kezdve, a párján át, a bútorokon keresztül az égbolton úszó bárányfelhőkig! És ráadásul nagyon fog örülni ennek!Ervin és Dandellion


♥Bűbájhozó Banán♥
Csak egy korty, és máris olyan szonettek, balladák és romantikus versek jutnak eszedbe, amelyekről nem is tudtál, hogy valaha bárhol is olvastad volna őket. Viszont ellenállhatatlan vágyat érzel aziránt, hogy ezeket a verseket mindenkivel - legfőképpen a partnereddel - megoszd!
Hatása csak egy órán át tart majd.Vikohino és Chuck


♥"Ne felejts!" Narancs♥
Az elfogyasztója egykettőre romantikus hangulatba kerül! Egész nap úgy fogja érezni, számára a Valentin nap a világ legcsodálatosabb napja, minden ember csodálatos, főleg a partnere, és a világ annyira gyönyörű, hogy már csak a szaladgáló nyuszikák, és a csiripelő madárkák hiányoznak ahhoz, hogy tényleg soha többé ne legyen ennél tökéletesebb nap egész életében!


//A párok mindkét tagja ugyanolyat kap. Smiley//
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 22. 20:46 | Link

Állia és Arnold


♥Mámorító Meggy♥
Aki iszik eme nedűből, elhomályosul számára a világ. Semmit nem fog szinte látni, csak halványan, és minden olyan jellegtelen és semmilyen lesz számára, a partnerét kivéve, aki kitűnik majd a tömegből, ragyogva, akár egy angyal, teljesen ámulatba ejtve őt! Mintha csak a jól ismert Nagy Ő volna!
És ez egy órán keresztül így is marad!
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. február 23. 23:08 | Link

Kiranella és Derek


♥Ana-Nász Ananász ♥
Egy kis Ana-Nász, és máris kezdődhet a nász! Na jó, igazából aki ebből iszik, az csak temérdek sok, apró, csillogó szívecskét fog látni mindenfelé, mintha egy romantikus záporként hullanának bármerre is néznek! Bearanyozza... azazhogy beszívezi az egész napot! Legalábbis egy órán keresztül biztosan.
Szál megtekintése
Szervezői Mesélő
DÖK tag


DÖK mesélő
offline
RPG hsz: 283
Összes hsz: 777
Írta: 2015. március 3. 22:53 | Link

Asztrid és Kilián


♥Kívánatos Kivi♥
Csak egy korty, és a párod válik hirtelen a világ legszebb emberévé számodra! Ha volt is hibája kezdetben... mit számít? Hiszen aki most veled van, egyszerűen tökéletes és makulátlan! Még az idióta viccek és a csálé frizura is tökéletesnek tűnik, és ez egészen biztosan nem változik majd egész este semmit!
Szál megtekintése
Fénylő Lelkek Udvara - Szervezői Mesélő hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék