29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 18. 20:30 | LinkVégre jó idő van, ez pedig Olívia számára mindig is egyet jelentett a szabad levegővel.
Ahogy egyre jobban közeledett az évzáró, véget ér lassan a vizsgaidőszak, és már az igencsak különössé átalakult eridonos bulin is túl volt, egyre több ideje maradt arra, hogy azt csináljon, amit csak akar, és rá kellett jönnie, hogy nem sok ilyen dolog maradt már. Annyira érdekelte az iskola, és érdekelték a tantárgyak, még azok is, amik sokak számára unalmasabbak voltak, hogy amint véget ért a tanítás, és nem maradt több házi feladat, vagy magolandó, valahogy céltalanná vált az élete.
És lássuk be, az is nagyban hozzájárult az életkedvének jelentős romlásához, hogy hamarosan haza kell majd mennie. Már csak pár nap. És minden egyes pillanattal közelebb kerülve hozzá, egyre nagyobb volt a gyomorszorító érzés a belsőjében.
Ám a nap csodálatosan sütött, és még volt egy kis idő alkonyatig. Akkor már biztosan fázni fog, hiszen nem kifejezetten nyárias még az idő, de ahhoz jó, hogy kiüljön valahová, és azzal a néhány dologgal foglalatoskodjon, ami még megmaradt neki.
Nevezetesen a rajzolással, és a zenehallgatással.
A Fénylő Lelkek Udvara pedig már akkor tökéletesnek bizonyult erre az alkalomra, amikor először keveredett ide pár hónapja. Így hát keresett egy megfelelő helyet, ledobta maga mellé táskáját, letelepedett a földre, és mágikus zenelejátszójának a fülesét a fülébe dugva jó magasra csavarta a hangerőt. Majd kivette táskájából a rajztábláját, szenet bányászott elő és papírt... és hozzá is látott, hogy elüsse az időt.

×××××
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 18. 21:01 | Link

Olívia

Eljött az, amit már jó ideje vártam én is, a többi diákkal együtt. A tanév végét. Van még pár nap, de én végeztem a vizsgáimmal, szépen lassan az eredmények is megjönnek. Nem tudom elfoglalni magam. Kezd jó idő lenni, így a szobában sem nagyon tudok megmaradni. Összeszedem magam, és a szabadba megyek. Céltalan vagyok, nincs semmi iskolai feladat. Nem tudok a hirtelen jött sok szabadidővel mit kezdeni. A fénylő lelkek udvara felé veszem az utam. Ha ott nem találok senkit, akkor tovább állok. Hosszabb ideig nem találok valakit, kivel beszélhetek, akkor tettem egy átmozgató sétát. Megérkeztem célomhoz, és kit látnak szemeim, a bulin megismert leányzót. Morfondírozok, odamenjek hozzá. Benne van valamiben, ahogy közeledek hozzá, rajzolni látom. Fülhallgató van a fején, így nem vesz észre, el is van foglalva. Odalopózok hozzá. Mivel nem akarom nagyon megijeszteni, a vállát megérintem.
– Szia, Hercegnő! Mi jót rajzolsz ebben a jó időben, itt a szabadban? Gondoltál rám, hogy találkoztunk? -
 A kérdést nagy mosollyal kísérem. Pontosan nem tudom, mit vont le a konyhában való beszélgetésből, történtekről. Nem hiszem, hogy haragudna nagyon a történtekért. Amennyiben sértő lettem volna, ott kiverte volna a hisztit, elhordva engem mindennek. Nem ezt tette, ki ment a barátnőjét keresni. Ez volt az alibi. Nem annak a lánynak ismertem meg, aki csak úgy elzavar. Inkább bele megy egy kis játszadozásba, ami szórakoztatja.

Utoljára módosította:Partay Alfréd Benedek, 2018. március 18. 21:16
Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 18. 21:21 | LinkValóban eléggé belemerül abba, amit csinál. És közben egészen ki is ürülnek a gondolatai. Ez most jó. Kikapcsolja. Egyébként meg egyedül lenne, és nem volna semmi dolga. Emilynek is van elég teendője még az utolsó napokban, meg nem is zargathatja mindig, ha barátok ha nem. Így ez a kis elmélázás igencsak jótékony hatású a számára jelenleg. Nincs más, csak a napfény, az üres udvar, a zene és a rajz. Na meg ő.
És persze anélkül, hogy bármit is sejtene, még valaki más. Valaki, akinek sikerül is észrevétlenül hozzá lopóznia, annyira, hogy amint megérintik a vállát, hirtelen összerezzen, és szerencséje van látogatójának, hogy messze a pálcája, a táskájában, különben ki tudja reflexből mi történt volna. Így viszont nagy kő esik le a szívéről, ahogyan megpillantja az ismerős arcot.
Le is teszi kezeiből a rajz cuccokat, és lassan leemeli a fülhallgatóját. Olyan hangosan hallgatta a zenét, hogy kicsit ki is hallatszódik a szám, amire átvált a mágikus zenelejátszója.
- Helló, Navinés Ben - villant fel egy vigyort a fiúra. De nem áll fel, tovább ül a földön, hátát egy padnak vetve. Tehetne megjegyzést a "hercegnő" megszólításra, de inkább ő is egy frappánsnak tűnő köszönéssel tudta be.
- Mi járatban vagy errefelé? - érdeklődik, de már jön is egy kérdés, és a papírjára pillant.
- Csak az udvart - válaszol. - Tetszenek azok az oszlopok - pillant az említett, dekorációs elemek felé. Majd vissza a fiúra. Az utolsó kérdés fogós kérdés. Hát persze, hogy gondolt rá! Az ember nem felejti csak úgy el az első csókját. De ezt nem fogja csak úgy az adott fiú orrára kötni.
- Lehetséges - válaszol ködösen, kissé hunyorogva is hozzá. Majd megpaskolja a földet maga mellett.
- Dobd le magad, ha gondolod - mondja. Habár lehet, hogy a fiú szívesebben ülne inkább a padra, mint a koszos földre, de őt igazán nem zavarják ezek a körülmények.
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 18. 21:53 | Link

Olívia

Jól reagál, ami kölcsönös szimpátiát jelent. Persze baráti szinte, ami jelenleg rendben is van. Leülök mellé a földre, nem a legjobb hely, de megfelel ebben a jó időben.
- Unalmamban jöttem ki a szabadban. Nem tudtam mit kezdjek a felszabadult időmmel, ami most van az évzáró előtt. Jól fog jönni a szünet. Te haza mész? Én alig várom. -
 Nem hinném, hogy gondolt rám. A bulin a fülébe súgott dumára utalok, biztos vette az adást. A szünetre terelem a témát, nem lehet mindig viccelni. Annak is megvan a helye, de jobban megakarom őt ismerni.
- Megakarlak ismerni téged. Amikor a bulin megláttalak, akkor szimpatikus voltál. Nem vagyok büszke arra, amit tettem veled. Ha szeretnéd, jobban is megismerkedhetnénk. -
 Remélem, nem tart bolondnak, hiszen most komolyra veszem a figurát. Nem könnyű eset vagyok, ezt jól tudom, nehéz kiigazodni rajtam. Ettől független ragaszkodom azokhoz, akikkel szorosabb kapocs köt össze, mondjuk barátság. Szeretném a barátomnak tudni őt. Igaz, semmit nem tudunk egymásról, de mindennek meg van az ideje.

Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 20. 10:24 | Link- Te sem? - vigyorodik el a fiút nézve, ahogyan Beni válaszol a kérdésére, hogy hozzá hasonlóan ő se nagyon tud mit kezdeni magával, így az évzáró előtt.
Közben letelepszik mellé a földre, nem pedig a padra. Ez egy egészen jó pont. Sokan nem szeretik összepiszkolni magukat, pedig így, hogy varázslók meg boszorkányok, még könnyebb a letakarítás. Olíviának viszont sosem volt ezzel gondja. Inkább legyen piszkos, és a természetben, mint állandóan csak a négy fal között.
Ám közben szóba jön a szünet. Végül is várható volt, így, hogy ennyire közel vannak hozzá. Visszapillant a rajzára, és egy pillanatra elsötétedik a tekintete.
- Haza kell menni, nem? - kérdezi, kissé talán csalódott hangon. - Szívesebben maradnék itt... de talán nem lesz olyan hosszú a szünet - magyarázza inkább magának, semmint Beninek, mintha szeretné meggyőzni önmagát arról, hogy nem lesz semmi baj, és hamar eltelik majd. Sőt, talán előnyére fordíthatná, hogy boszorkány. Tudja, hogy otthon még nem varázsolhat, de az apja talán ezzel még nincs tisztában. Megpróbálhatná a dolgot... talán akkor nyugalmasabb lenne az egész. Vagy nem... Hook sok mindenen keresztül ment már az életben, de soha nem félt semmitől és senkitől. Egyetlen embert kivéve.
Hirtelen tér magához a mélázásából, ahogyan Beni újra megszólal. Elnyom egy félmosolyt, és visszafordul a fiú felé.
- Még mindig megakarsz ismerni? - könyököl fel a hátuk mögötti padra, Beni felé fordulva. Majd a másik kezével végig mutat magán.
- Látod, hogy most sem vagyok kifejezetten csajos - villant fel egy vigyort egy pillanatra. - A mugli suliban voltak akik féltek is tőlem, mások meg kiröhögtek. Mondjuk itt is vannak olyanok... miért pont én? - teszi fel a nagy kérdést.
- Biztosan vannak már barátaid, és helyes srác is vagy. Nem hinném, hogy egy csaj se lenne a láthatáron - teszi hozzá a magyarázatot a végére.
- Vagy nálad a barátság jön a csók után? - vigyorodik el, majd vállat von, jelezve, hogy végül is neki ez sem probléma.
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 20. 17:32 | Link

Olívia

Azt látom, hogy nem nagyon bízik önmagában. Nem értem, miért gondolja, nem érezhet felé semmit egy fiú. Csinos vonzó lány, aki értelmes és okos is mellette. Sokan ezt a kettőt nem szeretik, ha megvan egy lányban. Van benne egy kis furcsaság, ami miatt jobban is bejön Olívia.
- Kérdezz utána, hogy lehet e maradni, ha nyomos okod van, akkor biztos adnak engedélyt. Eltelik hamar a szünet, mint mindig. Legalább van miért visszajönni. Megismertelek téged, és ez egy okkal több, hogy újra itt legyek én is. -
 Már megint egy kétkedő kérdés, amire szerintem tudja a választ. Az a sejtésem, hogy direkt teszi fel. Aranyos, nagyon megkedveltem, pedig nem sok időt töltöttünk együtt. Nem is nagyon ismerjük egymást, de szeretném, ha lenne rá alkalom.
- Szeretnélek megismerni téged nagyon is. Miért nem hiszed el hercegnő? Nekem mindig csajos vagy. Egy szép, vagány, okos csaj, csak nem hiszed el magadról. Szeretném, ha szorosabb kapcsolat lenne köztünk, mint két iskolatárs.   -
 Kitartóan fogom ostromolni a lányt, amíg elhiszi magáról, hogy tényleg van olyan fiú, akinek tetszik. Annyira, hogy egy kapcsolatot is kialakítana vele. Felém fordul, és most látom meg benne sz igazi szépségét. Előjön a csók. Tudtam, nem fogja kihagyni, egy kicsit provokatív a kérdése.
- Mert érdekel a személyiséged Olívia, azért ismerkedek veled. Én nem nevetlek ki, komolyan veszlek. A láthatárom midig van, csak akárkivel nem. Mit szeretnél, mi legyen a csók után? -
 Nem hagyhattam ki a kérdést én sem, de nem csak azt, hanem a csókot sem. Nem érdekel a következmény. Megcsókolom újra, most már sokkal hosszabban, mint a bulin.
- Ez jön a csók után, szeretném ha, szorosabb kötelék lenne köztünk. -
 Nem fejtem ki neki, mit szeretnék ezzel mondani. Úgyis kitalálja, és reagál rá. Nem kicsit vagyok bátor, de kockáztatni kell.

Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 20. 18:21 | LinkUtána kérdezhetne, hogy maradhat e, igen. Meg is tenné legszívesebben. Hogy miért nem teszi mégsem? Mert nem akarja, hogy kérdezősködjenek. Ugyanis elég nyomós indoka van maradni, túl nyomós indoka ahhoz, hogy bárki is szó nélkül hagyja. Ő pedig nem akar bonyodalmat. Nem akarja még jobban megjárni. Nem mer lépni. Inkább megpróbálja megoldani a dolgot a saját módszerével. Kitart, ahogyan csak tud, amíg nagykorú nem lesz. Akkor pedig édesanyja örökségéből elköltözik. A többi dolgot meg összegyűjti a diákmunkájából, ahogyan csak tudja. Megoldja. Meg kell tudni oldania! Másképp nem megy.
Inkább szó nélkül hagyja ezt a dolgot. Beni mondandójának a végét viszont már nem tudja.
- Hú. Te aztán tudod, hogyan kell bókolni, Don Juan - vigyorodik is el a megjegyzésre, hogy Beni szerint ő eggyel több ok arra, hogy érdemes legyen visszajönniük. - Na és, merre is laksz Casanova? Gondolom neked nem kell olyan bazi messzire utaznod, mint nekem, Londonba - érdeklődik, és árul is el magáról még egy kicsit.
Az újabb hercegnőzésre viszont már fejet csóvál.
- Hercegnő - ismétli a szót vigyorogva. - Hát nem a Disneyből, az biztos - ironizál. De azért csak hatnak valahol a bókok. Még sosem volt része ilyenben, az biztos.
- Inkább legyek csak Hook - mondja, és muszáj hunyorognia a továbbiakra.
- Á, szóval szeretnéd? - húzza egy kicsit a fiút. De nem mond többet, csak megvárja, hogy a fiú válaszoljon a feltett csókos kérdésre, és ő maga is feladjon egy feladványt. Karba fonja kezeit, és úgy nézi tovább Benit. Szóval akárkivel nem. Ezt azért jó tudni. De még azért nem hisz el mindent, amit hall. Viszont nem fog előítéleteskedni sem.
Már éppen ott tart, hogy valamit reagáljon a kérdésre, ami minden bizonnyal csak költői volt, mert Beni megválaszolja a maga részét. Méghozzá egy újabb csókkal. Na ez már nem semmi! Nem aprózza el a fiú, annyi szent! Még fel sem tudta fogni a múltkori meglepetést, de már rögtön jön a folytatás. És Hook hagyja. Hogy miért? Mert tényleg jó. Végül amikor véget ér, derűs tekintettel néz a fiúra, aztán a következő pillanatban tenyerét a mellkasának tolja, és meglöki őt. Nem nagyon, csak annyira, hogy meginogjon ültében, inkább csak játékosan, mint bántón.
- Már megint azt csinálod! - mondja felháborodást színlelve, de látszik a szemében, hogy ez sem igazán komoly.
- Mondtam a múltkor, hogy hívd el randira a kiszemeltedet, erre most képes vagy lekapni, itt a kertben, bárki szeme láttára? - vigyorodik el. Nem mintha a bulin nem láthatták volna meg őket. - Veszélyesen élsz, Navinés Ben.
Egy pillanatra elréved, és ahogyan újra karba fonja kezeit, beharapja alsó ajkát gondolkodás közben. Aztán szólal csak meg.
- Ugye tudod, hogy nem zúgnak azért a harangok? - kérdezi kissé komolyra váltva.
- Nem fogom azt mondani, hogy nem tetszel, de azért nem estem beléd első látásra - magyarázza. Szinte már egész felnőttesen, a stílustól eltekintve.
- Mondhatnám, hogy lehet valami, de többnyire az emberek megsértődnek, ha valaki úgy csókolja meg őket, hogy nem lebeg a föld felett tíz centivel. Ez neked probléma? - kérdezi.
Bár nem hiszi, hogy a fiú azt várná el tőle, hogyha lenne köztük valami, ilyen hirtelen, máris essen szerelembe. De annyi lamour megszállott csaj van a világon, hogy a fiúk nagy része hajlamos azt hinni, hogyha valaki visszacsókol, és belemegy egy kapcsolatba, akkor már fülig szerelmes, oda vissza. Ő viszont nem az, és hát miért is lenne? Tulajdonképpen másodszorra beszélnek. Már a csók is gyors volt, a szerelem meg aztán hipergyors lenne, és azt nem is lehet ilyen hirtelen előrántani a zsákból, mint egy csókot.
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 20. 18:54 | Link

Olívia

Nem kapja el az arcát, ez jó jel, hogy hagyja. Még kicsit vissza is csókol. Tudom nem ez az eljárás ilyen helyzetben. Nagyon tetszik Olívia, és abban nagyon is igaza van, nem ez a legjobb formája, hogy ezt kimutassam felé.
- Nekem te mindig hercegnő vagy, nem az a mesebeli, amire te gondolsz. Hanem az a húsvér, a földön két lábbal álló, igazi nő. Számomra ezt jelenti, amikor így hívlak téged. Remélem kimerítő választ adtam. Tiszteletben tartom a kérésed, Hook. Nem vagyok Casanova, sem Don Juan. Egyszerű diák vagyok, aki szeret bókolni a neki tetsző hölgynek. Igen, bevallom, nagyon szimpatikus vagy nekem Olívia. -
 Kicsit húzom, de ha tényleg nem akarja a hercegnő megszólítást, akkor nem fogom így hívni. Pedig nekem ő egy hercegnő.
- Egy alföldi nagyvárosban lakok. Nem messze innen, de azért nekem sem kell keveset utazni. London melyik részén laksz? -
 Hamar túllépek ezen a témán. Jó lenne, ha valami kialakulna kettőnk között. Bevallom, simán összejönnék a lánnyal, de nem szabad ajtóstul rontani a házba. Igaza van abban a lánynak, hogy a csók gyors volt, de annak örülök, hogy ne zárkózik el semmitől, főleg tőlem.
- Van kedved eljönni velem a faluba szünet után? Elmehetünk cukrászdába, étterembe. Nem akartalak lerohanni a csókkal, azaz a két csókkal. Szóval egy randit szeretnék kérni tőled, vagyis szeretném, ha több is lenne köztünk. Komolyra fordítva a szót Hook, tetszel nekem. Értékes embernek tartalak, akivel szeretnék megismerkedni jobban. Jó kapcsolatot kialakítani. -
 Megpróbálok úgy fogalmazni, hogy ne legyen rámenős a részére. Nem akarom lerohanni, most visszafogom magam. Másképpen próbálom a szívét meghódítani.

Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 20. 19:08 | Link- Na jó... hívhatsz hercegnőnek, ha annyira akarod, csak mások ne hallják meg, mert röhögő görcsöt kapnak, és benne lesz a következő havi Edictumban - adja be végül a derekát, miközben fürkészi egy kicsit a fiú arcát. - De akkor Te meg Don Juan vagy - vigyorog Benire.
Most meg hölgyezi. Ki látott ilyet? Egészen komolynak tűnik a srác ezekkel a szövegekkel. Még a végén sokkal érettebbnek gondolná a koránál, ha nem csókolgatná itt agyba főbe. Elég vicces igazából ez az egész szituáció. És furcsa. Nem éppen megszokott. És Hook nagyon is szereti a nem megszokott, furcsa dolgokat.
- A külvárosban - válaszol csak röviden a Londonos kérdésre. Nem magyarázza túl, meg hát Beni se mondta ő pontosan hol.
De a fiú már bele is fog egy hosszas monológba. Olívia pedig csak hallgatja, hallgatja, míg a végén már olyan szélesen vigyorog, hogy még maga is meglepődik rajta. A fiú utolsó mondatánál már fel is emeli a kezét, és nem durván, de félbeszakítja.
- Oké, oké, ne told túl! - vigyorog. - Értem - konstatálja is a dolgot, és tovább szemléli Beni arcát.
Most látja csak, hogy barna a szeme. A konyhában nem volt valami szikrázó fényviszony, ott annyira nem figyeltre meg. De itt egészen különösen barna, ahogyan rásüt a napsugár. És van valami szomorkás a szemében, ami olyan édessé teszi. Olívia nem is tudja, miért pont őt szemelte ki magának a fiú. Habár hirtelen, és látszólag gyorsan cselekvő, kedvesnek és jónak tűnik, a kedvesek és jók pedig sokszor távol maradnak tőle.
- Jól van - vesz egy nagy levegőt.
- Mondjuk azt, hogy nem mondok se igent, se nemet - fog bele végül egy kis kompromisszumba. - Nézzük meg, hogy ez a dolog mennyire hirtelen - magyarázza az ajánlatát.
- Mindjárt szünet van, és mindketten haza megyünk. Amikor pedig visszatérünk évkezdésre, és még mindig úgy gondolod, hogy én lennék az a lány, akivel kiruccannál... akárhova... akkor hívj el újra, és meglátjuk mi lesz - hagyja nyitva a dolgot. Nem akarja elsietni, és azt sem akarja, hogy a fiú elsiesse.
- Mit gondolsz?
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 20. 19:41 | Link

Olívia

Nagyon cseles lány, résen van mindig. Nem lehet megfogni semmivel, de próbálkozok, egyszer majd sikerül. Belemegyek a játékba, mit veszthetek, sokkal komolyabb cél lebeg a szemem előtt.
- Benne vagyok, elfogadom a kihívást. Hívj, csak úgy, ahogy akarod. Leszek neked Don Juan, te hívhatsz engem így. Az én hercegnőmnek ezt megengedem. -
 Viszont a randira nagyon talányosan válaszol, hiszen konkrét választ nem mond. Egyes helyeken azt is mondanák erre, hogy ködösít. Benne van a pakliban, a csókokkal nem voltam valami komoly szándékkal közeledő ember. Kicsit dühít, amiért nem azt a választ kaptam, amit hallani akartam. Éppen ezért is jön be nekem a csajszi, nem a megszokott, betanult válaszokat adja, hanem ami a szívén van. Nem adom fel, szeretem azokat a lányokat, akikért meg kell küzdeni egy férfinak. Igaza is van, hogy nem megy bele egy könnyen.
- Én is a szünet utáni időszakra gondoltam a randi megejtésében, amennyiben igent mondasz. Randikkal nem szoktam dobálózni úgy, mint a csókokkal. Jegyezd meg hercegnő, ha egy hölgyet találkozóra hívok, azt biztosra lehet venni. Én várok a válaszra, mert tényleg akarok találkozni veled. Az új tanév kezdetekor hallani fogod újra ezt a kérdést, és nem fogsz kételkedni a szándékomban. Nem hiszel nekem, de meglátod. Vállalom ezt a kihívást is kisasszony. -
 Tele van a kis beszédem különféle megszólításokkal, de nem bánom, majd megszokja. Megfogja tudni, hogy komolyan gondolom a dolgot. Nem az a srác vagyok, aki csak úgy szórakozik vele. Szerintem, azért sem hiszi el, hogy elhívja valaki, mert eddig nem közeledtek ilyen szándékkal felé.

Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"
Hok Olívia
INAKTÍV


•Hook•
offline
RPG hsz: 46
Összes hsz: 218
Írta: 2018. március 23. 18:55 | LinkAhogy így belemerülnek a beszélgetésbe, kikapcsolja a zenelejátszóját, és leveszi a nyakából. Az újbóli hercegnős megjegyzésre már csak a fejét csóválja. Tényleg nem az ő stílusa, de egyelőre nem firtatja tovább a dolgot. Viszont ha akarná se tudná, mert ekkor érkezik Beni válasza egy újabb csókkal, aztán pedig egy szépen kikerekített tárgyalás veszi kezdetét a jövőbeli dolgokkal kapcsolatosan.
Számított rá igazából, hogy az ajánlata miatt a fiú majd visszalép, de ahogyan figyeli a reakcióit, nem úgy tűnik. Ezt pedig hamarosan szavakkal is kifejti neki.
- Igent mondhatok, amikor majd újra felhozod a témát a szünet után - köti az ebet a karóhoz, egy vigyor kíséretében.
Ezzel azért továbbra sem árul el sokat a szándékaiból, úgy tűnik nagyon ügyel erre. A csókos kifejtésre viszont nem tud nem reagálni, egyszerűen felnevet, és kissé felháborodott arckifejezéssel néz vissza a fiúra.
- Úgy, szóval a csókokkal minden sarkon dobálózol? - vág is vissza, ha félreértette a fiút, ha nem. Ez akkor is túl magas labda volt.
- Imponáló a kitartásod, de azért nem vagyok egy a sok csókolható csaj között - mondja karba font kezekkel, határozottan. Ugyan a tekintete még mindig derűs, mert magában azért megpróbálja a legjobbat feltételezni a fiúról, de amit félre lehet érteni, azt azért félreérti.
- Remélem azt tudod, hogy csak akkor mondhatok igent... esetlegesen... ha a hozzám vezető utadon nem kaptad le minden második csajt a suliban, vagy a szünet alatt - célozgat. Elég egyértelműen. De azért nem úgy tűnve, hogy megsértődött volna a kis nyelvbotláson.
Hozzászólásai ebben a témában

Partay Alfréd Benedek
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 243
Összes hsz: 401
Írta: 2018. március 23. 20:07 | Link

Olívia

Magas labdát adtam neki, amit nem hagy ki lecsapni. Nem is bánom, hiszen ezért is bírom a csajszit. Azt a felvetését, hogy mással is csókolózgatok, az kicsit sok volt számomra. Nem mutatom ki ezt, de szóvá teszem. A mondatában lévő utalást azért vettem.
- Azért erős kifejezés hogy dobálgatom a csókokat, ha valakinek csapom a szelet, akkor csak ő létezik. Az kell, hogy a szünet után kell megkérdeznem újra, akkor megteszem. -
 Lehet, nem vesz komolyan, de már az vagyok. Nem tudom, észreveszi e majd ezt, és úgy is áll ahhoz, amit mondok neki, de remélem, a hangsúlyból venni fogja a lapot.
- Nem az a fajta srác vagyok, aki egyszerre több vasat tart a tűzbe, hátha az egyik sikerül. Amikor tetszik egy lány, akkor minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kialakítsak vele egy kapcsolatot, ha szeretné. A dolog két emberen múlik, sohasem erőltetem rá magam a másikra. Abban igazad van, a csók nem a legjobb nyitás volt, a randira hívással kellett volna kezdenem. Nincs senki más jelenpillanatban más lány, aki érdekel rajtad kívül. Ha jobban megismersz, akkor tudni fogod, hogy ez igaz. Te nem egy vagy a sorban, hanem az egyetlen lány vagy számomra. -
 Kitártam az érzéseim, és várom a reakcióját. Eldől, mennyire veszi komolyan a mondandómat. Ha félvállról veszi a dolgot, akkor nincs miért folytatnom, erőltetnem a dolgot. Szerintem nem lesz gond, értelmes lánynak ismertem meg, aki meglátja a lényeget.

Hozzászólásai ebben a témában

" A lelkiismeret 135 sebből vérzik
Megnyerő a címlap mosoly, de a te fajtád messziről bűzlik
Ó az a tekintet egyből elárultad magad
A szemedből látom, nem kell, hogy szólj hazugság minden szavad"

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék