29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Tanári és képességoktatói pályázat reloaded, részletek a hírben!
Nagy baj van, kérem, riadó! Halló, halló, már megint egy Évnyitó!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:11 | Link

  Dereknek

-Ez érdekes volt.
*Mondja miután sok érdekes  tudnivaló után az óráról eljöttek.
-A tanár nagyon jó fej, azt hiszem szeretni fogom a rúnatant.
Mondja mosolyogva, amikor feltűnik előttük az iskola egyik legszebb helye. Ráadásul nagyon is ismerős neki a csirregés ami a szökőkút felől érkezik. Gyorsan odakapja a fejét és meg is pillantja a szökőkút szélénél kis mókus barátját, így rögtön arra veszi az irányt.
-Szia Csipet! Hát te, hogy kerültél ide?
A mókus gyorsan végig szalad a vállán, majd odaszalad Derekhez is és felkapaszkodik egy pillanat alatt a nadrágján, hogy aztán az ő vállára telepedjen végül rá, majd egy jól irányzott ugrással ismét célba vegye a kert virágait. Kicsit megcsóválja mosolyogva a fejét. Fogalma sincs, hogy kis barátja, hogy találhat oda minig, ahol éppen ő van, de tény, hogy mindig megtalálja.
-Van kedved itt maradni egy kicsit?
*Kérdezi a fiútól, mert tetszik neki a kert és úgy látja Csipetnek is. Így kérdő tekintettel várja a választ.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:20
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 20:23 | Link

Kirának

Mikor vége az órának, Derek a lánnyal az oldalán távozik.
Egyiküknek sem lesz már több órája ezen a napon,és még vacsoráig is van idő, így úgy döntenek, sétálnak egy kicsit, mielőtt visszatérnek a klubhelyiségükbe evés előtt.
- Igen, az! - kontrázik rá a fiú. - Nekem eddig az összes tanár nagyon bejön, jó fejek, bár Kristóf, aki felhozott az iskola kapujáig, azt mondta, bájitaltanon lehet, hogy el fogok aludni. - vigyorog. - Kíváncsi leszek! Nagyon érdekel az az óra is!
Mikor kilépnek a kis udvarra, eláll a lélegzete egy pillanatra. A kastély mindig újabb és újabb meglepetésekkel szolgál számára. Reggel például, nagy sietségében, majdnem átszaladt egy kísérteten, pedig Kristóf előre figyelmeztette rá, hogy legyen óvatos. De szerencsére elkerülte a bajt, és még egy pillantást is tudott vetni rá, az első rémület után.
- Csipet!
Kedves ismerősként köszönti a mókust, aki máris befizet nála is egy fülbogarászásra. Körbenéz Derek a kérdést hallva, és mosolyogva megvonja a vállát.
- Klassz hely, tetszik! Maradhatunk! Leülünk a szökőkút szélére? - kérdezi aztán, s ha Kira igent mond, akkor már ott is terem, ledobja táskáját a földre, és a csillámló, pénzérmékkel teli vizet bámulva leül a kőre, a varázsló szobornak háttal.
- Még nem beszéltük meg, szóval milyen volt az első napod? - kérdezi ismét a lányt, őszinte érdeklődéssel a szemében.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:48 | Link

  Dereknek

Ő is leül a szökőkút szélére derek mellé és leteszi a könyvekkel megpakolt táskáját maga mellé.
-Igaz, félbe lett szakítva az élmény beszámoló. Szóval először felkeltem, aztán elmentem reggelizni. Láttalak, de akkor már nagyon siettem ,mert a kastény másik szárnyában kezdődött az első órám. Aztán siettem a seprű repülést tanulni, aztán a könyvtárba mentem olvasni a kötelezőket. Ebédnél találkoztunk, legalább is integettünk.
*Mondja kicsit határozatlanul. Tény, hogy elég távol esznek egymástól, mer a Rellonos asztal, ami mellett ő szokott enni pont a túl oldalon van. most egy kicsit azt érzi nagyon is távol barátjától.
-Aztán siettem tovább az órákra. De sajnos hoppannálni nem tanulhatok még. Azt csak harmadiktól lehet azt hiszem.
Mondja némi szomorúsággal a hangjában, mert tényleg szeretné már megtanulni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:48
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 20:59 | Link

Kirának

Érdeklődve hallgatja meg a lány beszámolóját, aztán Derek módjára ki is bontakozik rendesen.
- Jajj, neked volt már repülés órád? De szuper, nekem holnap lesz, megnéztem az órarendemet! Nagyon izgulok miatta! De tanultam egy csomó klassz dolgot, például, ezt nézd!
Felpattan, előveszi a pálcáját, majd egy jól begyakorolt mozdulatot tesz.
- Alohomora!
Persze nem történik semmi, mert csak a levegőben csinálja. Nem is vág meglepett fejet, csak vidáman Kirára pillant.
- Jó, ennek nem sok értelme volt. De ez egy nagyon jó zárnyitó bűbáj, és már másodikra sikerült nekem! Minden zárt ajtót ki fogok ma nyitni! - mondja kissé csintalanul a nyilvánvalóan tanárok számára tett "fenyegetést". Visszahuppan a helyére, és bedugja a pálcáját a farmerjába.
- Hoppanálni? Ja igen, olvastam róla a klubhelyiségben! Az, amikor eltűnsz valahol, a másik helyen meg felbukkansz? Az engem is érdekel, de igen, azt hiszem tényleg csak 3.tól lehet tanulni. Viszont seprűzni már most is lehet! - mondja vidáman a nyilvánvaló tényt, és jelen pillanatban a kviddics jobban érdekli, mint holmi ide-oda tünedezés. Aztán eszébe jut valami.
- Tényleg, mondtad tegnap, hogy vannak iker húgaid. Hogy hívják őket?
Nem mintha ennek sok köze volna az eddig beszéltekhez.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 21:31 | Link

  Dereknek

-Nézi a rögtönzött varázslatot és szórakozottan meg is tapsolja.
Derekkel lenni valahogy szórakoztató állapítja meg magában.
-Az egyik húgom neve Irisz  a másiké Yolande. Még szinte alig járnak és beszélnek. Egy francia és egy magyar név, hogy teljes legyen az egyensúly. Olyan édesek, nagyon egyformák, mint két tojás.
A srác elmesélte, hogy nincsenek testvérei, így csak remélni tudja, hogy élménybeszámolója nem érinti rosszul, bár talán neki is lehet még testvére. Vajon neki milyen a mugli világban?
-Mond neked mivel foglalkoznak a szüleid?
Érdekes lenne megtudni vajon milyen a családja, úgy gondolja azért ez eléggé kíváncsian hangzott, így gyorsan hozzá mondja.
-Az én apám most művészeti alkotásokkal kereskedik. Kiállításokat szervez, bár nemsokára átveszi nagyapa cégét. Anya pedig fogorvos.
Úgy gondolja, így azért már jogos a kíváncsisága, mert ő is beszámolt a családról. Ha már barátok akkor ismerjék egymást egy kicsit jobban. Csipet is odatelepszik egy ugrással az ölébe, mintha ő is kíváncsi lenne a válaszra. Végig simít kis mókusa hátán és puha szőrén, szemét pedig Derekre függeszti várva a választ.
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 21:44 | Link

Kirának

- De jó! Van róluk képed? Biztosan nagyon aranyosak!
Derek nem olyasfajta, akit bármi rosszul érinthet. Olyan, mintha sosem akarna kiveszni belőle a vidámság. Annyira ártatlannak és naivnak tűnik, hogy az szinte már vetekszik egy plüss mackó cukiságával. Csak kérdés, ez a későbbiekben mennyire fog változni, és ha nem, a lányok mit fognak hozzá szólni. Az általános megállapítások szerint a rossz fiúkat kedvelik, nem a humor bombákat.
- De jó, már én is akartam kérdezni a családodról! - lelkesedik fel a kérdés hallatán a fiú.
- Hát nekem apa üzletember. Egy jó kis cégnél van jó beosztáson, nem a legnagyobb főnök, de azért főnök. Azt hiszem valami jogi ügyekkel foglalkozik, de igazából ebben nem vagyok biztos. Anya meg művész. Mindenfélét csinál, de leginkább fest, és szerintem nagyon szépen! Bár nem él meg belőle rendesen, és a nagyi szerint csak időfecsérlés, de szerintem jó, hogy ilyen. - von vállat.
- Apukád művészeti alkotásokkal kereskedik? Milyenekkel? Akkor kicsit hasonlíthat anyára.
Fel sem merül benne a dolog, hogy ez akár kedvező is lehetne az ő, vagy édesanyja számára, egyszerűen csak érdeklődik. A fogorvos szóra kirázza a hideg.
- Fúh... nem szeretem a fogorvosokat. Ne érts félre, anyukád biztosan nagyon klassz, és aranyos! Csak úgy magát az egész dolgot nem szeretem. Egyszer megkínoztak kiskoromban. - mondja, még ezt is valamicskát mosolyogva. - Vagyis amikor még ennél kisebb voltam.
Aztán újabb és újabb kérdések merülnek fel feltérképezhetetlen agyában.
- És nálatok, hogy félvér vagy, milyen a családod? Vannak varázsló dolgaitok? Mindig ismerted a varázsvilágot? Különös és más a házatok? Láttál már sárkányt? Egyáltalán milyen egy varázslócsalád?
És még annyi kérdés, amennyit csak fel lehet dolgozni. Vagy nem.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 22:14 | Link

Dereknek

Derek lelkesedését látva Csipet két lábra emelkedik és orrocskáját mozgatja, az érdeklődés jeleként. Kap még egy hátsimit a gazditól. Ez a srác olyan aranyos mindenben olyan lelkes. Mosolyogva kezd bele a válaszok sorába.
-Igen van róluk képem.
*Mondja és előkotorja a mobilját a táska zsebéből, majd mutat egy képet dereknek, ahol húgai éppen talpig rózsaszínben mosolyognak, majd kiugranak a mobil képernyőjéből és felé integetnek, majd újra és újra kiugranak és integetnek. Hiába ez egy varázs mobil. Egy kis ugrabugra még aztán kikapcsolja a képet, hogy rátérjen a következő témára.
-Anyukád művész? De jó! Apukám nem alkot csak segít eladni a művészeknek az alkotásokat. Olyan a galéria, mint egy igazi múzeum. Vannak ott festmények, szobrok, kerámiák, még festett bútorok és vázák is. Tényleg mindenféle van.
*Mondja gyors egymásutánban. Azon a tényen nem lepődik meg, hogy a fiú nem bírja a fogorvosokat, a legtöbb gyerek nem szereti őket. Abban biztos, ha anyjához vitték volna Dereket annak idején akkor nem lett volna ilyen rossz élménye.
-Azért meg van az előnye, ha valakinek fogorvos az anyukája. Tökéletesek a fogaim.
Vicsorog szórakozottan, hogy látszódjanak szép fehér egészséges gyöngyfogai, majd felnevet jókedvűen.
-Héj.. csak lassabban a kérdésekkel!
Nevet fel.
-Nálunk két ága van a családnak és szinte mindig ingázom a varázsos világ és a mugli világ között. Ha otthon vagyunk akkor, azért láthatsz nálunk repkedő seprűket a kertben és magától keverő fakanalat. Apa rendszerint bűbájosan takarít.
Kacag újra.
-Az anyai nagyanyámékra való tekintettel a ház teljesen normális és nincs benne semmi varázslat nehogy sokkot kapjanak. De Amorden nagyapáéknál más a helyzet. Ők Párizsban laknak és náluk tényleg sok a látnivaló. mozgó festmények a falon, a hoppanálló kandalló és azt hiszem említettem már Gimát, ő is ott él.
Kezdetnek ennyi jut az eszébe a varázsos világról, persze tudná még sorolni a látnivalókat, de hagyja barátját is szóhoz jutni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 22:20
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 14. 23:05 | Link

Kirának

Mikor Kira előveszi a telefont, Derek elámul.
- Ilyet szabad ide hozni? - kérdezi végül. - Azt olvastam az egyik könyvben, hogy az elektromos dolgok nem működnek a varázsvilágban, én nem is hoztam magammal mobilt, meg van egy klassz baglyom is. - mondja máris a túláradó információt.
- De nagyon jó ez a kép! Nagyon aranyosak! - teszi hozzá végül, nehogy a lány azt higgye, hogy rosszat akart ezzel, amiket mondott.
Hallgatja Kirát, amikor pedig a lány elvicsorodik, felnevet. Majdnem beleesik a vízbe jókedvében, meg kell kapaszkodnia a szökőkút szélébe, hogy ez ne történjen meg. Épp mondani akarna valamit, amikor hirtelen megszólal a kőszobor, mire Derek majdnem kis híján ismét a vízbe esik ijedtében.
" Csak akkor maradhatsz talpon, ha mindig van egy kapaszkodód. "
- Kösz, ez nagyon bölcs tanács volt, majdnem tényleg hanyatt estem tőle! - vág vissza Derek a szobornak, majd elneveti magát. De a varázsló már ismét mozdulatlan, és nem szól semmit. Leporolja a kezét, és sóhajtva Kirára néz.
- Most nézd meg, és ne kapjak szívbajt ettől az egész újdonságtól! - vigyorog. Végre vissza is kanyarodnak a beszélgetéshez, Derek pedig nagyon érdeklődve hallgatja a lányt. Még egy kicsit félre is dönti a fejét közben.
- Fú, de király! - mondja végül. - Lehet ilyen varázsló házakat venni, vagy ezek csak örökölhetőek? - kérdezi végül. - Mert ha felnövök, én is tutira ilyen helyen akarok lakni! Anya imádná! És te mit szeretsz jobban? A varázsvilágot, vagy a mugli világot? Bár mondjuk hülye kérdés, én tutira szívesebben nőttem volna fel legalább félvérként, ha mondjuk anya vagy apa varázsló volna... tényleg, te mugli suliba jártál, vagy otthon tanultál?
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 23:45 | Link

  Dereknek

-Ez csak egy képkeret nem igazi mobil.
Mosolyog Derekre, hogy ne aggódjon. A rendes technikai eszközök itt neki sem működnek. Nevet jóízűen amíg szegény Derek kapálózik és még jobban muszáj nevetnie a döbbenetén, amikor a szobor ráolvassa bölcsességét.
-Azért ne kapj szívrohamot.
Nevet még mindig
-Lehet, így is, úgy is. A Párizsi kastély már nagyon régen száll apáról fiúra az Amordeneknél.Én szeretem mind a kettőt. Mind a kettőben otthon vagyok, de azt hiszem a nagyapám komoly reményeket fűz hozzám.
Mondja elgondolkodva, majd folytatja a válaszok sorát.
-Csak általános iskolába jártam itt Magyarországon. Járhattam volna párizsi iskolába is a többi mágus család gyerekeivel, nagyapa ragaszkodott hozzá, de végül nem így lett.
Csipet a szökőkút széléről vizsgálta idáig a fura szobrot, aztán szórakozás képen egy jól irányzott ugrással veszi célba, majd próbál rajta felkapaszkodni, hogy azután felfedezze körmöcskéi nem tudnak kapaszkodót találni a csúszós kövön. Azután némi kétségbeesett cincogást hallatva pottyan a szökőkút vizébe. Ijedten ugrik oda, ha Derek nem előzte meg és halásza ki kis barátját, aki a víztől csöpögősen felháborodottan cserreg a szobor felé. Összeakad a szeme Derekkel és kitör belőle a hangos nevetés.*  
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 23:58
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 15. 01:06 | Link

Kirának

- Egy képkeret?
Ha lehet, a fiú még annál is jobban meglepődik, mint az előbb. Elismerően füttyent egyet. - Ilyet én is akarok, hol szerezted? És még mozog is!
Ám mielőtt teljesen belemelegedne a lelkendezésbe, megtörténik az említett incidens a kőszoborral. Nem hitte volna, hogy egyszer egy szoborral fog vitatkozni, totál messze az otthonától, egy varázspálcával a zsebében.
Miután alaposan kinevették magukat, Kira olyan kedvesen beszél tovább, hogy Dereknek szabályosan nincs is kedve egy ideig megszólalni, amíg hallgatja. Annyira jó mesélő a lány.
- Hogy érted, hogy komoly reményeket? Át kell venned tőle az országalmát meg a jogart a suli végén, vagy mi? - viccelődik.
- Én Angliában jártam suliba, de ugye mugli suliba. Mondjuk ennek örülök, mert így eleget megtanultam a muglikról is, most meg jöhet a dolgok másik oldala!
A fiú elmélázva nézi a szobron ügyeskedő mókust.
- Kíváncsi vagyok itt milyen lesz. Tényleg, te tudod, milyen varázsló szakmák vannak? - fordul a lány felé, ám ekkor egy kis csobbanás hallatszik, s mikor Derek odafordul, látja, hogy Csipet a vízbe pottyant. Megijed hirtelen, és máris az állatka után kap, de Kira gyorsabb, és kihalássza a vízből. Egy másodpercig mind a ketten rémülten néznek a másikra, aztán Kirából és Derekből is egyszerre kirobban a nevetés.
Nincs is jobb most ennél a pillanatnál. Annyira csodás, békés, és barátian közeli. Mi más hozhatná igazán össze az embereket, mint az igazi, őszinte nevetés?
Derek ugyan nem tudta, hiszen nem gondolt ilyenekre, de ebben a pillanatban dőlt el véglegesen, hogy ők már nem csupán ismerősök, hanem egyik pillanatról a másikra: barátok lettek.
Utoljára módosította:Derek Taylor, 2014. november 15. 01:07
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 15. 19:08 | Link

  Dereknek

A jóízű nevetés után jókedvűen figyeli, ahogy mókus barátja lerázza magáról a vizet. Még mindig bosszúsan cserreg a szobor felé méltatlankodását mutatva*
-Vigyázz legközelebb kis butám.
Simogatja meg egy kicsit a kér füle között, de mókus még egyszer megrázza magát, aztán egy ugrással terem a közeli pad tejeén, mint aki a víz közelébe sem akar menni egy ideig. Kuncog egy kicsit még és jókedvűen ül vissza a szökőkút szélére, ahonnan ijedtében felugrott, igyekezve kerülni a vizes részeket. Igyekszik felvenni a beszélgetés fonalát újra, ami Csipet miatt egy kicsit megszakadt.
-Tulajdonképpen, majdnem. Igazából kezdetnek csak a kitűnő bizonyítványomat kell átadnom, mint osztályelső. aztán, ha elég idős leszek nagyapa rám akarja örökíteni az Amorden birodalmat, mindenestül.
Kicsit sem lelkes a hangja. Ő, azért vág ehhez jó képet, mert családját békében és egységben akarja tudni. Úgy érzi ennek talán ez lehet a módja.
-Varázsló szakma van egy pár.
Tekeri tovább a fonalat*
Például lehetsz tanár is.
Mosolyog egyet huncutul, majd folytatja kissé komolyabban.
-Mondjuk lehetsz sárkánykutató, vagy Auror. Az elég népszerű szakma varázsló körökben. Ők a varázs világ rendőrei.
Mosolyog az elnevezésen, majd eszébe jut egy szakma, amiben derek biztosan máris egy orrhosszal a többiek előtt jár a tanulásban.
-Lehetsz Mugli viselkedés elemző, vagy szakértő is.
Kuncog egyet, mert szinte biztosra veszi, hogy a fiúnak nem ez lesz a választása, ha szakmát kell, majd tanulni.
-De, ha jól megy a kviddics, akkor lehetnél sztár játékos is.
Folytatja a felsorolást, aztán hagyja szóhoz jutni barátját is.

Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 19. 18:05 | Link

Kirának

Az események után, és persze egy kiadós nevetés végével ismét beszédbe elegyednek a szökőkút szélén, miközben Csipet morcosan átköltözik egy padra. Derek magában még mindig jót derül a kis mókus kedvességén.
- Hogy érted, hogy mindenestül? - dönti félre a fejét kérdés közben, aztán átfut rajta a gondolat - Te... gazdag vagy?
Na, talán ezt nem éppen így kellett volna megkérdezni, elvégre őt aztán egyáltalán nem érdekli a pénz, de mint minden, ez is csak úgy kicsúszik a száján, mindenféle rosszindulat nélkül.
Aztán következnek a szakmák. Az auror egészen érdekesnek hangzik elsőre, de aztán valami felcsigázza a kedélyeit.
- Sárkánykutató? És lehetek... mondjuk szörny kutató is, vagy mi? - kérdezi gyorsan. - A muglik nem igazán érdekelnek úgy, köztük nőttem fel. - von vállat mosolyogva. - De ez a kviddics dolog nagyon érdekelne. Mondjuk, én mint sztár? Hát... nem hiszem. - csóválja a fejét kicsit szomorkásan, de továbbra is vidám szemekkel. Aztán kicsit közelebb hajol Kirához.
. Na és te mi akarsz lenni, ha majd elvégzed a sulit?
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 19. 20:36 | Link

Dereknek

Kicsit elgondolkodik, majd rámosolyog a fiúra.
-Ha arra gondolok, hogy a nagyapám egy hatalmas üzletlánc tulajdonosa és van egy két gyára meg étterme, kastélya, helikoptere, akkor lehet. De mi itt Magyarországon, azért egyszerűbben élünk. Igazából erre a kérdésre a válasz nem, csak meg van rá az esélyem, ha úgy döntenék.
Mondja meg egészen őszintén, elvégre barátok, vagy mi, akkor meg így dukál.
-Szörny kutató? Ezt úgy érted, hogy legendás lények gondozó? Szerintem lehetsz még szép. Megértem, hogy nincs kedved a muglis állásokhoz, ez neked nem olyan érdek feszítő.
A másik kérdése maga sem tudja egyenlőre a választ, de nagyon kutat utána. Kicsit ő is közelebb hajol, bár semmi titkos dolog nem hangzik el, de ez valahogy magától jön. Egyszer kétszer megfordult a fejében, hogy auror lesz, de nem volt komoly az elhatározása, azóta is sokszor sok mindenhez érzett kedvet, de egyik sem tudta igazán lekötni. Pontosabban egy valami igen érdekli, de az nem éppen a legkedveltebb szakmák egyike, azért úgy dönt elmondja.
-Én még nem igazán döntöttem el, hogy mi leszek. Egy ideig auror akartam lenni, de az elég régen volt, azóta nincsen még szilárd elhatározásom, de a bájitalkeverés igen csak érdekel.
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 20. 18:31 | Link

Kirának

-Áhááá! - vigyorog a lány válaszát hallva Derek. - Értem. Akkor tényleg lehet. Milyen üzletlánc? Az én apukám is főnök - de lehet, hogy már mondtam - de mi csak úgy élünk, mint egy tök átlagos család. Azért nekem jó így is. Úgy értem mindenem megvan. Csak kutyát nem tarthatok.
Mikor a lány legendás lények gondozásáról kezd beszélni, még jobban felvidul.
- Az nagyon szuperül hangzik! De mit csinál egy ilyen gondozó, meg milyen lények vannak? Tényleg, ezt lehet tanulni, vagy tanítani is? Mert ez tényleg érdekelne.
Aztán csak figyelmesen meghallgatja a szintén közelebb hajoló lány válaszát.
- Az engem is! Tényleg, milyen a bájitalkeverés igazából? - kérdezi érdeklődve, és várja, hogy érkezzen is a válasz.
Közben felpillant az égre, amely egyre jobban szürkül, s lassan jelzi is a vacsora idő kezdetét. Utána pedig jöhet a nagyszerű tanulás. Amit igazából valahol vár is, hiszen nagyon is érdekli, de mint mindenhol, itt is vannak már most, kevésbé érdekelt, számára valahol unalmasabb dolgok.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 22. 18:29 | Link

Dereknek

-Nagyapámé a Rêver au Clair de Lune üzletlánc. Drága anyagokat gyárt, minden fajta ruhához.
Mosolyog, mert Derek csudára tud kérdezni. Minden érdekli, ami a varázsvilággal kapcsolatos. Kicsit olyan érzés, mintha ő lenne lassan a tanárnéni, aki tanítja a fiút a varázs világ dolgaira, de nem bánja a dolgot. Derek kedves fiú és jól áll neki ez a kisfiús csodálkozás, olyan aranyos tőle. Gondolja végig, majd nagy levegőt vesz és belefog a további magyarázatba.
-Hát, vannak a az akromantulák, azok embernél nagyobb pókok, meg mondjuk a főnixek és ott vannak a  hippogriffek egy sasfejű, lótestű szárnyas állat, aztán, kentaurok, kákalagok, sellők, sárkányok nagyon sok legendás lény létezik ezeken kívül is és lehet tanulni, tanítani és gondozni és főleg megérteni őket.
Mosolyog, mert tudja, hogy a mugli születésű fiú ettől a felsorolástól valószínűleg nagyon meglepődött. Aztán kicsit elgondolkodik.
-A bájital tan? Ha azt tanulod, akkor megtudod, hogy lehet különböző főzetek, esszenciák, mérgek és ellenmérgeket elkészíteni. Kicsit olyan, mint a mugli világban a kémia. A varázsfőzetekkel hihetetlen hatásokat lehet elérni és nem könnyű megtanulni, de ha sikerül, akkor nagyon nagy tudásra lehet vele megszerezni.
Mondja lelkesen, aztán ő is felnéz az égre, lassan menniük is kellene már. Csipet mintha ráérezne a dologra, vagy csak, mert félti kis vörös bundáját az újabb víz adagtól, a lábához ugrabugrál és két kis mancsát megtámasztva a bokájánál cserreg egy sort.
-Jó igazad van Csipet! Néz rá Derekre
-Mennünk kellene, azt hiszem vacsorázni lassan.
Mondja, majd, hogy nyomatékot adjon szavainak fel is áll és táskáját, a vállára veszi, aztán várakozóan néz a fiúra, miközben mókusa, már a táskán kapaszkodik fel, hogy azután a vállára üljön.
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 22. 18:50 | Link

Kirának

- Az milyen, valami varázslós dolog? - érdeklődik a lány szavait hallva, és valahogy cseppet sem tűnik másnak, mint azelőtt, hogy megtudta, ennyire befolyásos ember újdonsült barátjának a nagypapája.
Aztán a varázslény felsorolást hallva izgatottan fészkelődni kezd, és majd kiugrik a bőréből.
- Ez nagyon jó! - mondja végül, a kelleténél talán kicsit hangosabban.
- Azt hiszem én szívesen foglalkoznék ilyen lényekkel, nagyon érdekelnek! Bár ez a bájitaltan dolog is érdekesnek hangzik... jajj annyira jó ez a varázsvilág, el sem hiszem, hogy tényleg itt vagyok!
Mikor aztán Kira feláll, ő is feláll, és megfogja táskáját. Ebben a pillanatban hatalmasat kordul a gyomra. Fel is nevet rá.
- Igen, a gyomrom szerint is vacsora idő van! Csak kár, hogy mi nem ülhetünk egy asztalhoz. - húzza el a száját.
- Na jó, menjünk, mert éhen halok! Holnap pedig megint hosszú napunk lesz! De jó!
Látszik, hogy még nem vesztette el kezdeti lelkesedését. Majd belefásul egy idő után, ha majd a nyakába szakad egy rakás házi, de jelenleg... nem is lehetne boldogabb embert találni nála a világon.
Végül csak elindulnak lassan Kirával, míg fölöttük elsötétül az ég, s felbukkannak az első csillagok. Mire beérnek, már jócskán tele a nagyterem, így sajnos búcsúzhatnak egymástól, jó étvágyat, és talán jó éjt is kívánva, hogy aztán ki-ki a saját asztalához ülve - Derek tekintetével Meát megkeresve - elköltsék a vacsorájukat. Utána jöhet a házi írás a klubhelyiségben, majd a jól megérdemelt pihenés. Bárki bármit is mond, ez bizony egy remek nap volt!
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék