29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Az iskola kapuja - Slivovics Lily hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Slivovics Lily
INAKTÍV


LoLilo
offline
RPG hsz: 133
Összes hsz: 897
Írta: 2018. július 14. 15:20 | Link

Gilbert

Éppen a folyosókon sétálgattam egy zacskó csípős paprikával, és abból eszegettem, mit ne mondjak lehet pár ember hülyének nézett, mikor egy tanár jött velem szembe, és megkért hogy menjek ki a kapuhoz, mert úgy érzi valaki kint maradt.
Igen, pont engem kell kiküldeni az esőbe. Úgy ahogy voltam, a fekete rövidujjúmban, ugyanolyan színű farmeremben és sportcipőmben elindultam, hogy teljesítsem a kérését.
Amikor kiértem, egyből meg is pillantottam, hogy miért lettem kiküldve. Halál nyugodtan elindultam felé, nem zavart hogy az eső úgy zuhogott, hogy az alig vállig érő hajam már olyan vizes volt, mintha az előbb mostam volna meg.
   -Szia. A tanár küldött ki hogy szóljak, be kéne menni. - mondtam szépen lassan és nyugodtan. Már párszor rám szóltak hogy hadarok, ezért próbálok úgy beszélni,  hogy mindenkinek jó legyen, de tudom hogy valakinek mindig lesz baja vagy a pici orosz akcentusommal, vagy a beszédem tempójával. A zacskó még mindig tele volt paprikával, így gondoltam egyet, és megkérdeztem. - Kérsz? - böktem a zacskó felé a fejemmel.
Szál megtekintése


A Lilo és Stitch-ben élek! - Moshi szerint | A legrellonosabb levitás 2018 tavasz-nyár
Az iskola kapuja - Slivovics Lily hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék