29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Bencze Sára
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 39
Összes hsz: 128
Írta: 2018. április 28. 15:50 | Link

ATánya

A Vingardium Leviosa sose tartozott a bonyolult bűbájok közé, gondolom, meg se fognak lincselni azért, ha kamatoztatva ezen tudásom, a bőröndöm magam előtt reptetve, veszem be a birtokot.
Te jó ég, hogy én mennyire vártam ezt már. Az utolsó hónapban már karikáztam a napokat. És végre. Itt vagyok. Megállok még mielőtt belépnék a kapun. Csak egy kicsit, hogy rendesen szemügyre vegyem a helyet és a birtokot. Már amennyit látok belőle, mert tudom, hogy ennél sokkal, de sokkal nagyobb ám. Megigazítom magamon a talárt, rajta meg az eridonos címert, elvégre büszke vagyok én, hogy oda kerültem. Eszembe jut annyi minden, amit erről az iskoláról meséltek. Az emlékek csak úgy cikáznak a fejemben, és hirtelen nem is tudom, melyiket kapjam el.
Vannak kint páran, mégse megyek oda hozzájuk, pedig a késztetés hatalmas, de sejtem, nem sokan vannak, akik elbírnának ezzel a lelkesedéssel, és az út is lefárasztott kissé. Mit ne mondjak a családom nem a közelben van. Hála égnek annyira távol se, hogy ne mehessek haza, amikor lehetőségem adódik rá. Ki se bírnám. Leengedem a pálcám, hagyva, hogy a bőröndöm is a friss pázsiton landoljon, és ismét felveszem a napszemüvegem, mert sokkal jobb úgy figyelni másokat, hogy azok nem látják azt.
Utoljára módosította:Bencze Sára, 2018. április 28. 16:13
Hozzászólásai ebben a témában
Ardai Tánya
Házvezető-helyettes Navine, Tanár, Végzett Diák, Előkészítős tanár


Örök főnix
offline
RPG hsz: 240
Összes hsz: 1076
Írta: 2018. április 29. 21:02 | Link

Sára

Lassan elkezdődött az új év, nekem pedig máris úgy nézett ki a naptáram, mint egy szavakkal összefirkált lap. Mindenhova volt írva, áthúzva, kijavítva és átnyilazva. Egy káosz volt az életem. Arról ne is beszéljünk, hogy az utazás mennyi időmet elemésztette.
Most is éppen az iskola felé tartottam. Kirillel kellett találkoznom még az óra előtt, hogy átbeszéljünk ezt-azt, aztán pedig beülhettem, és egy órán keresztül bámulhattam. Továbbra sem tudtam hova tenni azt a csókot, de úgy gondoltam, hogy az lesz a legjobb, ha nem reagálom túl. Mégis, amikor a közelében voltam valamiért mindig azon kezdtem el gondolkodni, hogy ő vajon szépnek talál-e, vagy egyáltalán mit érez irántam. Néha azt kívántam bár legilimátor lennék, hogy belelássak a fejébe...
A gondolataim csak egymást követték, egy őrült körforgásban, aztán bumm. Hirtelen már a földön is találtam magam. A szokásos útvonalon mentem, ahogy mindig, viszont az utamba pottyant bőröndre nem számítottam.
- Jesszusom, nagyon sajnálom, nem akartam feldönteni... - kezdtem el rögtön szabadkozni, hiszen tudtam jól, hogy figyelnem kellett volna, és a kavargó elmém helyett a környezetemre is figyelnem kéne.
- Nézzenek oda, téged még nem láttalak erre, új diák vagy?
- kérdeztem, ahogy ránéztem a lánykára, és felismertem az eridonos szimbólumot a köpenyén.
Hozzászólásai ebben a témában

K  E  R
|Narnia hejcegnője #anemes|2016 tavasz legszimpatikusabb újonca|2017 Legszebb neve (Szombat Annával)|2017 Legszebb főnixlány|2017[

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék