29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🖋️
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Kviddicspálya - Jonathan Wood hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 22. 20:55 | Link

Egy eléggé fárasztó nap után úgy döntöttem jót fog tenni a friss levegő. Összeszedtem egy két apróságot a hátizsákomba, és kimentem az iskola elé. Még el kellett döntenem hová menjek. A rét zűrös lett volna, ott most túl sokan vannak. A kviddicspálya ma elég üres. Fogtam magam és elindultam lassan ki a pályára. Útközben elkezdtem azon tűnődni, hogy vajon mit fogok csinálni ha kiérek a pályára. Végül is mindegy lehet, hogy csak kifekszem, vagy nézek egy két szórakozott diákot akik éppen a seprűikkel szórakoznak. Kiértem a pályához, de nem mentem fel a lelátóra, inkább csak leültem az út mellet úgy öt méterre egy fa alá. Kinyitottam a táskámat és kivettem egy szendvicset. Hátradőltem, és elővettem az egyik kedvenc könyvemet, de vissza is raktam. Most nem olvasok, majd csak ha tanulnom kell. Kivettem az mp3-at a táskámból, a fülhallgatót bedugtam a fülembe és hallgattam egy kis zenét. Még jó hogy elemmel működik és hoztam magammal a suliba sokat. Itt nincs nagyon sok mugli eszköz. Biztos furcsának néztek a többiek, végülis én egy varázsló vagyok és mégis mugli eszközökkel szórakozok. Hallgattam a zenét, elfogyasztottam a szendvicsemet és kifeküdtem a füvön. Elég fáradt voltam, már majdnem elaludtam, de egyszer csak a fejemre esett egy kvaff.
-Á! Mi volt ez?- De már jött is két diák, és vitték is vissza a labdát. Elkezdtem elmélkedni azon vajon ha már a másodikat fogom taposni lehet-e majd kviddicseznem. A repüléstan is jó de a játék! Már nagyon kipróbálnám, de még seprűm sincsen...
Utoljára módosította:Jonathan Wood, 2013. július 22. 21:20 Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 22. 21:34 | Link

CINDY

Már-már sikerült elaludnom ismét. Persze akkora csend azért nem volt. Még úgy sem, hogy zenét hallgattam. A nagyobbak hangját hallom a pályáról. Gondolkoztam azon, hogy felkeresem néhány barátomat. Eszembe jutott, hogy nincs sok és azt se tudom, hogy hol találom őket. Talán újakat kéne megismerni; de hogy? Fel kéne állnom elindulni valamerre; de merre? Úgy döntöttem felállok, de meggondoltam magam. Nem megyek sehova jó nekem itt, fáj a lábam- persze ez csak egy magamat nyugtató kifogás volt, egyszerűen csak lusta voltam. A mp3 már nem volt a fülemben, csak a madarakat hallgattam. Egyszer csak valakit köszönni hallottam, ráadásul közel hozzám. Felnéztem, és egy velem egykorú lánnyal találkoztam össze. Igen biztos elsős láttam már órán.
-Szia!- köszöntem én is. Megpróbáltam összerakni. Biztos nem Rellon. Ekkor ugrott be a közös óra az eridonosokkal. Ott ült két sorral előttem. De a neve nem ugrott be.
-Jonathan vagyok.- mondtam- Jonathan Wood, Rellonos.
Megtudtam tőle, hogy Cindy a neve.
- Van kedved leülni? Ha van időd persze. Örülnék egy kis társaságnak.-mondtam neki és közben eszembe jutott, hogy milyen jó, hogy nem mentem el. Így mindenféle probléma nélkül új barátokra tehetek szert...
Utoljára módosította:Jonathan Wood, 2013. július 22. 21:34 Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 22. 22:10 | Link

CINDY

Egy kicsit meglepődtem azon, ahogy az első kérdése után megzavarodott, de ha én kezdem, akkor valószínűleg velem is megtörténik.
-Hát első kérdésedre válaszolva, nem gyakran szoktam idejönni, sőt szerintem ez az első alkalom, hogy csak úgy kijöttem ide.-Végül is ez igaz. -Meséljek magamról?- futott végig az agyamban. Ez nem mindig végződik jól, mert sokat tudok beszélni.
-A mi újságra a válaszom az, hogy megvagyok, csak kicsit fáradtan.- Hú ezt kicsit elhúztam futott végig az agyamon. Kéne valami udvariasat cselekednem. Ekkor eszembe jutott a táskám.
-Kérsz egy szendvicset?- ajánlottam fel.- Sokat tudok beszélni, de megpróbálok rövid lenni, úgyhogy közben nyugodtan majszolhatsz- mondtam, de már kicsit elkezdtem izgulni. Hú most mit mondjak? Átadtam a szendvicset és közben átgondoltam mindent. Nehogy már hülyét csináljak magamból egy lány előtt. Ránéztem a lányra, aki kíváncsian várta, hogy mit mondok.
-Hát szóval... ő- kezdtem igen határozottan- én Jonathan vagyok Apámmal, anyámmal és a húgommal a Balatonnál élünk és hát apa varázsló, de anya csak mugli- á, hogy mondhatok anyámról ilyet, hogy csak mugli- és én nekem egy kicsit még új ez a varázsvilág, ugyanis csak egy éve vagyok tisztában azzal hogy mi vagyok. - Ránéztem a még mindig kíváncsian figyelő Cindyre. Nagy levegőt vettem és öt percben még elmeséltem egy-két apróságot magamról, elmondtam a véleményemet az iskolával és a varázsvilággal kapcsolatban. Aztán úgy döntöttem hagyom őt is szóhoz jutni. De támadt még egy ötletem.
-Na most mesélj te is magadról! De szerintem körbesétálhatnánk itt a pályánál, vagy felmehetünk a lelátókra is ha gondolod...
Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 23. 12:14 | Link

CINDY

Kicsit rövidebbre fogta a bemutatkozást, mint én. Ő tud beszélni, én nem. Hobbik. -Hát én kezdem megkedvelni, ezt a varázslóvilágot, úgyhogy szoktam csak úgy varázsolgatni, meg már nagyon szívesen kipróbálnám a kviddicset. De emellett kedvelek pár mugli sportot is. Vegyük példának erejéül a kerékpárt. Imádok tekerni, de footballozni, ami egy labdajáték, is nagyon szeretek.- mondtam. Hát valóban sokat tudok beszélni, de talán túlél engem Cindy. Eközben odaértünk a pálya bejáratához. Befordultunk, és felültünk az egyik lelátóra.
-Zenékből sokat kedvelek, de ha mondjuk a három kedvencem érdekel az a Linkin Park, a Nickelback, és egy magyar együttes az Intim Torna Illegál. De még rengeteg együttest és énekest szeretek. Általában mindig hallgatok zenét, ha valamit csinálok.
Miközben beszélgettünk hat nagyobb diák szórakozott a pályán. Az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne ott repülni. Hirtelen megfordultam és láttam, hogy Cindy továbbra is figyel. Körülbelül három percig csak bámultam ki a fejemből. Gondolkoztam, miről lehetne még beszélgetni. Hát kijött belőlem egy két kérdés:
- És milyennek találod a sulit? Biztos nem furcsa a sok varázsló. Ja és milyen tárgyakat vettél fel Bájitaltanon kívül? - ááá nem bírok másról beszélni.- Vagy ha nem a suliról akarsz beszélni, akkor esetleg lehet valami másról, mondjuk... ömmm... csinálhatunk valamit, vagy van valami ötleted? - kérdeztem, ugyanis még nem vagyok vele tisztában, hogy mit szoktak csinálni a varázsló lányok szabadidejükben...
Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 23. 13:19 | Link

CINDY

Ez egy zseniális ötlet futott végig az agyamon. Hogyhogy erről nem tudtam? Na mindegy akkor irány a pálya. Végre repkedhetek hogy csak akarok.
-Rendben van ez egy jó ötlet menjünk!- mondtam neki és már mentünk is le a lépcsőn a pálya felé. Tényleg ott volt néhány seprű. Látszott rajtuk hogy sokat használták és, hogy nem is gyorsulnak fel annyira mint egy versenyseprű. Belegondoltam milyen lenne egy versenyseprűn. Az első felszálláskor biztos leszakadna a fejem, vagy csak leesnék akkora sebességnél, amire még nem tudok reagálni. Felkaptunk egy-egy seprűt és már fent is voltunk a levegőben. A nagyobbak ránk sem hederítettek csak elsüvítettek néha mellettünk. Megpróbáltam kicsit gyorsabban menni. Nagyon élveztem azt, hogy szabadon repkedhetek. Egyszerűen felemelő érzés volt. Belegondoltam, hogy milyen lehet kviddics közben itt. Kviddics! Hát persze az egyik kapu minden bizonnyal szabad, és ott próbálgathatnánk a tudásunkat.
-Van egy ötletem! Játszhatnánk az egyik kapunál. De kell egy labda.- mondtam Cindynek. Előkaptam a pálcám, de hirtelen meginogtam.- Invito kvaff!- mondtam jó érthetően, mire a seprűk mellett lerakott labdák közül az egyik elindult felém. Egyre gyorsabban közeledett, de nem volt olyan gyors, mint egy gurkó. Gyorsan elraktam a pálcám, hogy meg tudjam fogni. De ezt egy kézzel a levegőben elég nehéz lett volna. Nem is sikerült, ugyanis a kvaff fejen talált, de utána lelassult és rá sikerült terelnem a seprű nyelére és megfognom-
-Na, akkor játszunk?- kérdeztem, abban reménykedve, hogy ha már repkedni akart ebbe is belemegy...
Utoljára módosította:Jonathan Wood, 2013. július 23. 17:18 Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 23. 14:39 | Link

CINDY

Hátrarepültem, aztán megálltam a kaputól úgy tíz méterre. Huh, pont én kezdem. Na lássuk csak! Megfogtam a kvaffot jó erősen és elhajítottam. A labda még Cindyt sem érte el és elindult a föld felé. Én utánalendültem és szerencsére el tudtam kapni.
-Egyből nulla- mondtam vigyorogva. Támadt egy ötletem. Hátrébb mentem a seprűvel, hogy onnan támadjak. Nekiindultam a seprűvel és készültem eldobni a labdát. Közeledtem az előző távolsághoz és már dobtam is a labdát. De nem az repült. Ahogy megálltam lebukfenceztem a seprűről előrefelé és épp, hogy csak a levegőben maradtam. Egy kézzel kapaszkodtam a seprűbe, eggyel meg fogtam a labdát. Döntenem kellett, hogy mit engedek el előbb. Természetesen a labdát. De nem csak leengedtem, hanem feldobtam a levegőbe és így egy lendülettel el is kaptam a seprűt. Felhúztam magam, felültem és a labda után mentem.
-Kettőből nulla- mondtam sietve. Aztán úgy döntöttem, hogy ilyen bravúrokat nem csinálok addig, amíg nem leszek otthon a repülésben úgy igazán. Visszamentem az alap távolságra és csak egy kis lendületet vettem, majd dobtam is a labdát. És akár hiszitek akár nem el is érte a kaput, csak fennakadt Cindyben. Látszólag béna voltam, hogy egyből az őrzőnek passzoltam.
-Háromból nulla- mondtam szégyenkezve de már készültem a következő dobásra. Ismét kis lendülettel indultam, és sikerült bedobnom a labdát a kapuba.
-Ez az négyből egy!- ujjongtam. Örömömben elengedtem a seprű nyelét, és sikerült elvesztenem az egyensúlyom, de még időben megkapaszkodtam. Ezután még párat dobtam, amiből néhány bement, de néhány nem.
A végeredményem tízből négy lett.
- Jól van most te dobsz,- mondtam Cindynek- de ne dobj túl jól, mert sosem védtem még a levegőben.
Szál megtekintése
Jonathan Wood
INAKTÍV


muhhahahaha
offline
RPG hsz: 13
Összes hsz: 27
Írta: 2013. július 23. 15:42 | Link

CINDY

Cindy első lövése váratlanul ért. A repülő labdára reagálni sem voltam képes, egyszerűen csak ültem a seprűn abban reménykedve, hogy nem kell nagyon mozognom, mert már kétszer majdnem leestem, és ha itt a vassal találkozok közelebbről, akkor a következő napokat lehet, hogy a gyengélkedőn töltöm. De nehogy már szégyent valljak, most igazán nem mások véleménye számít, hanem a saját becsületem. Én ugyanis a foci meccseken az iskolai csapatomban mindig kapus voltam.
-Szép lövés!- dicsértem meg Cindyt. Összeszedtem minden akarat erőmet, és kivédtem a második lövését, sőt a harmadikat is. Egészen a hatodik dobásáig jól védtem, amikor sikeresen fejbe kapott a labda, és velem együtt átborult a karikán. Persze, nem esett bajom, mivel seprűstől estem át, és így a levegőben maradtam.
-Hatból kettő- mondtam neki, és megnyugtattam hogy semmi bajom. Ki tudja, lehet, hogy bajom volt, de valószínűbb, hogy Cindy jött bele a játékba, és a hetedik és a nyolcadik dobást is bekaptam. Egyenlő az állás, futott végig az agyamon. Minden erőmet összeszedve az utolsó két lövését sikeresen, védés szemszögből, de sikertelenül egészségi szemszögből, ugyanis az utolsó védésemnél úgy gondoltam, hogy jól elrúgom, de ehelyett csak majdnem kitörtem a nagylábujjam, ugyanis csak arrafelé érte  cipőmet a labda. Szerencsére utólag elmúlt a fájdalom. Lehetett látni, hogy megy le a nap, és a nagyobbak is elmennek, úgyhogy leszálltunk mi is, helyére raktuk a seprűket és a labdát, majd elhagytuk a pályát és az iskola felé vettük az irányt. Útközben még beszélgettünk, majd az iskolában mikor ellenkező irányba indultunk, még csak ennyit mondtam:
-Ez a nap jó volt, még máskor is lehetne ilyen programunk!-majd elköszöntem tőle és csatlakoztam a házam többi tagjához.
Szál megtekintése
Kviddicspálya - Jonathan Wood hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék