28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Csepreghy Péter
Prefektus Eridon, Red Squadron csapattag, DÖK tag, Színjátszós, Másodikos diák


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 332
Írta: 2019. december 18. 13:26 | Link

Lili
egy kis karácsonyi ajándékvásárlás | the Shining feeling

Megvan az 1980-as Ragyogás című film? A film végén a havas labirintusban üldözi Jack Torrance Dannyt. Most én is hasonlóan érzem magam. Habár nem vagyok benne teljesen biztos, hogy a kissrác vagy a középkorú eszelős szerepét töltöm be éppen. Sietek a falu irányába. Annyira sietek, hogy a sálba lihegéstől szempilláimon folyékonnyá vált leheletem. Így néhány kis cseppel szempilláimon rohanok a találkozópont felé. Elkéstem. Lilivel van találkozóm, csak annyi minden dolgom volt a mai napon… á, dehogy volt. Csak hajat mostam, befújtam és kicsinosítottam magam, hogy Révay Lili mellett azért ne úgy jelenjek meg, mint Eli mellett – ismét no offence, buddy. Hosszú fekete kabátot viselek, fejembe húzva szürke sapkám az ehhez való hatalmas kötött sállal. Arcom épphogy kilátszik, ezért is a nedves pillák. Kesztyűm kabátom zsebébe tömve, nadrágom színe farmer és bakancsom fekete, akár a kabát. Kitettem magamért, egészen elegáns vagyok. A bojtos sapkától eltekintve. De hát mindig kell legyen valami rajtam, ami petyássá tesz.
A főtérre szaladok, ahol Lili után kezdem nyújtogatni a nyakamat. Őrült módjára forgok körbe és körbe a téren, hiszen sehol nem találom a lányt. A világ forog velem együtt, ismeretlenek néznek az arcomba. Most már biztos. Jack Torrance vagyok.
Szál megtekintése

LegEridonosabb Eridonos 2019 - tavasz/nyár
Csepreghy Péter
Prefektus Eridon, Red Squadron csapattag, DÖK tag, Színjátszós, Másodikos diák


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 332
Írta: 2020. január 3. 08:54 | Link

Lili
egy kis karácsonyi ajándékvásárlás | the Shining feeling | öltözék

Természetesen ilyenkor kések, amikor valami fontos dologról van szó. Nem szeretek késni és ezért nem is nagyon szoktam. Nagyon jó indok kell ahhoz, hogy akár egy perccel is később érkezzek, mint a másik. Kezdek szédülni a körbe-körbe forgás miatt. Itt egy arc, ott egy másik. És mind úgy néz rám, mintha bolond lennék. Lehet, hogy az is vagyok, de az biztos, hogy annak nézek ki a karácsonyi forgatag közepén játszva az emberi körhintát. Ekkor hirtelen megszólal a lány hangja, amire megállok, mintha megfagynék. Megkönnyebbült mosollyal fordulok a hang irányába, és mellkasomon simítom szét hosszú ujjaimat. Megfordulok tengelyem körül, és így végre rálátok Lilire. Lejjebb húzom arcomból szürke sálamat, és zavartan motyogok még valamit, akár egy a South Park ifjú hősei közül, de végül teljesen felfedem boldog ábrázatomat, és a lányhoz lépek.
- Lili – mondom ki megkönnyebbülten, kissé lihegve a nevét. Érzem nedves szempilláimat, de még nem zavartatom magam. Közelebb hajolok a lányhoz és barátságosan megölelem. Nem vagyok sem kézfogós, sem pusziosztogatós. Biztosan a szívem is megállna, ha csókot kellene nyomnom egy lány arcára. – Ne haragudj! – kérek tőle bocsánatot a késésért, és óvatosan megtörlöm szememet, mielőtt még pilláimra fagy kicsapódott leheletem. Egy ideig még pihegek, majd összeszedem magam, zsebembe nyúlok kesztyűmért, és azt markolászva forgolódok a tömegek irányába. Azonban tekintetem ismét Lili szemeibe fúrom a nézelődés végeztével.
- Nagyon csinos vagy – dobom még meg egy bókkal, majd bólogatni kezdek a felvetett ötletre. – Csináljuk – mosolygok kedvesen ötletére. Zavarom minden találkozásnál kisebb mértékű, aminek megállapítására mintha jobban kezdene verni kis szívem. – Szabad? – nyújtom felé karomat, hogy karoljon belém, és indulhassunk egy forró italért. – Vannak már tervek az ünnepekre? – szemeimben az őszinte érdeklődés fénye csillan.
Szál megtekintése

LegEridonosabb Eridonos 2019 - tavasz/nyár
Csepreghy Péter
Prefektus Eridon, Red Squadron csapattag, DÖK tag, Színjátszós, Másodikos diák


a Pösze Petya
offline
RPG hsz: 130
Összes hsz: 332
Írta: 2020. január 14. 14:55 | Link

Lili
egy kis karácsonyi ajándékvásárlás | the Shining feeling | öltözék

Karom beleremeg a gondolatba, hogy Lili talán nem fogadja el a felé nyújtott balomat. Szeretném, ha úgy tudnánk sétálgatni egy picit, de ha ő esetleg máshogy gondolja ezt, vagy jobbnak látja, ha megmenekülnék Kisvajda bosszújától, akkor természetesen nem lesz sértődés. Nem tudom, hogy mivel lépek át bizonyos határokat, hiszen soha nem voltak még ilyen érzéseim, nem gondoltam még így lányra, mint Lilire. Vastag ajkaimat összeszorítva koncentrálok, és simítok végig zavartan fekete gyapjúkabátomon szabad jobbommal. Valóban nem ilyen a stílusom, ezt jól látja a lány. Tetszelegni szerettem volna. Pontosabban meg szerettem volna mutatni, hogy nem csak az a kissrác vagyok, akit mindenki lát bennem. Lehetek elegánsabb, hogyha az alkalom úgy kívánja. Érzem is Lilin a meglepettséget, de a bókra szélesen el kell mosolyodnom. A boldogság szétárad a testemben, és egyenesen kellemesen éget, amikor Lili végül belém is karol. Hol egy madár, amit elkaphatnék?
- Kösz’ szépen – fogadom kisfiús pirulással a dicséretet. Nem biztos, hogy észrevehető, hiszen a hidegtől is kipirulhatott az orcám. Egyedül szemeim árulhatnak el, amit csupán egy pillanatra engedek Lili szemeibe. Olykor azt érzem, hogy túl vagyok a lány iránt érzett rajongáson. S amikor ebben biztos kezdek lenni, akkor mindig történik valami, amivel visszarángat az érzésbe. Szendén mosolyogva sétálok mellette, és élvezem, ahogyan a jéghideg hópehelyek ráhullnak felforrósodott arcomra.
- Két apukád van? – kérdem érdeklődve. – De menő – mondom bambán, hiszen nekem konkrétan egy sincsen. – Soha nem voltam még külföldön – s ekkor rám is terelődik a téma. – Elmenni? – kérdem meglepetten. – Veled? Hát – terül szét egy újabb vigyor pirospozsgás arcomon. – Nagyon szívesen megnézlek.
Nincsen túl sok programom a két ünnep között, csak Édesanyával lenni, de hátha megérti. Nem akarom Lilinek mondani, hogy el kell kérnem magam tőle. Ismét olyan kisfiúsnak fogok tűnni. Pedig most olyan nagyon férfias vagyok.
- Semmi – vonom meg a vállam, miközben egy forrócsokis standon áll meg a szemem. – Édesanyámmal leszek otthon. Nekünk ennyiből szokott állni – magyarázom, és visszavándoroltatok kékjeimet partneremre. – Társasjáték, sétálgatás és nagyon… nagyon sok kaja – nyalom meg mohón ajkaimat az étel gondolatára.
- Jut eszembe – emelem magasba jobb szemöldökömet. – Mennyire falatnyi ruhákról is beszélünk pontosan? – hát igen. A lényeg megmaradt.
Szál megtekintése

LegEridonosabb Eridonos 2019 - tavasz/nyár

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér