28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Charlotte Elisabeth Felagund
Diák Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Charlotte
offline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 536
Írta: 2019. december 19. 18:32 | Link

Görcs


- Azt kérem - mutatok, a kis macira, miután szem és fültanúja leszek annak, Theon mit művel a másik bódénál.
A fejem rázom, hisz értem én, értem, de karácsonykor még én is megerőltetem magam, ami nem is olyan nehéz. Ezt még nem tudták kiölni belőlem, ezt az ünnepi hangulatot, hogy minden hülyeséget úgy vásároljak fel, mintha kincs lenne.
- vagyis kettőt - s mikor az eladó férfi elvigyorodik, én is megeresztek egy mosolyt, majd miután megkapom őket, és kifizetem, egyiket jól el is rejtem a táskámban, nem tehetek róla nagyon cuki.
- Bunkó vagy... saját kezűleg csinálja, és nézd csak? - ahogy Theon mögé érek, zsebembe rejtem a kicsi macit,  megfogom a fejét, ha tetszik neki, ha nem, és remélehetőleg ezzel a tekintetét is a táblára vezérlem.
- hmmm.. ő pont az árváknak gyűjt. Szóval gratulálok, nem csak éhes marad valaki miattad, de még meg is alázod, és leszólod azt, amivel egész évben foglalkozik. Nyugdíjas, ledolgozta az egész életét... te mit tettél le eddig az asztalra, kedves? Kérj tőle bocsánatot - láthatja rajtam, hogy nem tréfálok, ahogy azt is, mindenképp meg fogja tenni, ha nem így akkor úgy. Többen azok közül, akik hirtelen körénk gyűltek, még helyeslően bólogatnak is, és a néni arcára nézve, még rám is rám tör a késztetés, hogy bocsánatot kérjek.
Szál megtekintéseThomas szerint cukinak tűnök ^^
Charlotte Elisabeth Felagund
Diák Rellon (H), Művészetis tanonc, Bogolyfalvi lakos, Ötödikes diák


Charlotte
offline
RPG hsz: 87
Összes hsz: 536
Írta: 2019. december 19. 20:28 | Link

Görcs


Igazából nem azért bukkantam fel, hogy veszekedjek vele, így a hisztijét is elengedem, ahogy láthatóan az idős hölgy is. Mármint hosszú pillantások után, s miután mindketten elkönyveltük a nyilvánvalót: gyerek.
Noha én valay micskét tisztában vagyok a helyzettel, hogy nem lehet mindent arra fogni, mégse kezdek nevelésbe. Egy apró próbálkozásom volt arra, hogy esetlegesen kinyissam a szemét, és megmutassam neki, hogy olykor a szavaknak bizony van erejük. De láthatóan teljesen felesleges.
Igazából még arra se reagálok, ahogy engem sérteget, ez mondhatni rutinná vált, gyanítom, mert nem fogadtam el azt a nyamvadt rózsát.
- Nem nézel ki jól, és híresség se vagy... nos, ha befejezted - teljesen semlegesen, mondhatni magától értetődően mondom mindezt ki, ezzel elérve, hogy páran óvatosan felkacagjanak körülöttünk. Nem zavar a kisebb tömeg, igazán megszoktam már, így sztoikus nyugalommal nyúlok a zsebembe, majd nyújtom neki a kis macit, s ha nem veszi el, akkor hagyom, hogy kettőnk közt landoljon a földön.
- Nem karácsonyi, hanem búcsú ajándék, úgyhogy nem kell itt érzelgősködni. Holnap Pécsre költözöm és csak annyit leszek a kastélyban, amennyit feltétlenül szükséges, így nem fogok már belerondítani egy napodba se - megvonom a vállam, majd intve neki egyet, hátat fordítok, majd utat törve magamnak, megyek és nézem meg, vajon a többi bódé mit rejt.
Nem vagyok az a nagyon búcsúzkodós fajta, s talán, ha ma járt arra ahol lakom, még a tábla is feltűnhetett neki, ami azt jelzi, bizony az a ház el lett adva, de ha nem is tette, akkor sem hiszem, hogy akkora törést okozna neki a távozásom.
Szál megtekintéseThomas szerint cukinak tűnök ^^

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér