26. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: A DÖK-ös Valentin-napi vidámpark témát a futó játékok miatt meghosszabbítottuk, így arra kérünk mindenkit, hogy április 1-ig zárják le játékaikat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekLakások

Oldalak: « 1 2 ... 9 ... 17 18 [19] 20 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dr. Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2017. december 18. 15:20 | Link

Dwayne

Jobb is, hogy háttal van neki, mert arra a pofavágásra, amit a nő leművel, valószínűleg egy tisztességes pofon lenne a válasz. Inkább csak csendben halmozza az ételt a tányérjára, és rendezgeti el ízlésesen, és bár az előbb eléggé kifejtette a véleményét a férfi étkezési kultúrájával kapcsolatban, azért ad neki evőeszközt is.
- Nekem nem baj. Ez hormonális.
Leteszi elé a tányért szépen, tényleg szépen, pedig oda is dobhatta volna, közel állt hozzá, majd az evőeszközt is. Végül pedig, egy kicsit megpiszkálja a férfi haját, hogy álljon valahogy - bár teljesen felesleges - és ad egy puszit a feje búbjára.
- Arra gondoltam, hogy ebéd után lustálkodhatnánk is akár, együtt.
Még egy kicsit megsimogatja a férfi haját, had bosszankodjon attól, hogy piszkálja, majd végre ellép tőle, és az üres tányérjára végre odavág egy kis banános pitét. Azt mondják, a banános pite borzalmas ízlésre vall, hát így járt, imádja. Visszahúzva maga elé az újságot, el is lapoz a következő oldalra.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 9. 18:26 | Link

Dwayne

Az utolsó hónapban a felkelés nem hogy nem könnyű, hanem szabályosan nehéz. Amikor Dwayne a közelben van igyekszik vagy állva tevékenykedni, vagy olyan helyen ülni, ahonnan inkább lecsúszni kell felkeléskor, vagy úgy alakítani a helyzetet, hogy ne kelljen felkelni, mert néha úgy érzi magát, mintha egy elbénázott Keljfel Jancsi lenne. Nem igazán megy neki már, és reméli, hogy ezek az utolsó napok gyorsan eltelnek. Mina kényelmes gyerek volt, nem nagyon akart megszületni, Sean meg sietett, szóval tervei szerint "Brünhilda", éppen időre születik majd.
Amúgy nincs neve még, de mégis hívni akarja valahogy. Amikor jóban vannak egymással akkor Manócska és Pocakmacska is tud lenni, de amikor éppen összeveszősben vannak, akkor szegény gyermek a Brünhilda és a Hildegard között ingadozik félúton. Ma éppen nincsenek jóban, mert már a könyökén jön ki a sok almalé, amit le kell nyelnie, mert a gyerek arra vágyik, aztán persze mennie kell mosdóba, onnan nehéz felkelni, és visszatérünk a kezdeti okokhoz. Szóval most éppen haragszom rád van, miközben kényelmesen felpolcolt lábbal ül a fotelben, a hasán fejhallgatóval, ami éppen a Kis hableányt meséli, míg ő maga keresztrejtvényt fejt, és olykor felpillant Dwayne-re.
- Hoznál nekem inni, kérlek?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. március 12. 15:01 | Link

Dr. Warren-Mácsai ZójaA nyitott ablak felé fordulva elfojt egy köhögést. Behunyja a szemét, amíg a mellkasát feszítő fájdalom nem enyhül. A konzervdoboz szélére egyensúlyozott cigarettát csak aztán veszi vissza a kezébe, enyhén előre billenve az ablak mellé húzott széken.
Napos, péntek délután van. Az olyan csöndes napok egyike, amikor szíve szerint  csak behunyná a szemét és hallgatná a Pozsonyi utcán babakocsikat tologató nők és kutyáik zaját. Mindeközben persze erőnek erejével igyekezve azon, hogy ne képzelje el, néhány hét múlva valószínűleg Zója is egy lesz közülük.
Lehet, hogy elhamarkodta az újbóli gyerekvállalást. Lehet, hogy mégsem kellett volna - ezek a gondolatok egyre gyakrabban ötlenek fel benne, gyakoriságuk pedig jól korrelál a felesége térfogatának növekedésével. Hosszú ideg könnyű volt úgy tenni, mintha ez csak egy játék vagy szimuláció lenne, vagy egy terv valahol a megnyugtatóan távoli jövőben. Egy héttel ezelőtt Zója azonban a szeme láttára pakolta össze a kórházi csomagját (Kórházi? Mi a fenéért akar megint mugli kórházban szülni?), ő pedig szabályosan pánikba esett.
Ami mondjuk nem meglepő. Számított rá. Csak kényelmetlen.
Megforgatja a szemét, a szék megnyikordul, amikor feláll róla. A szálat visszateszi a konzervdoboz szélére, ami mágikus módon így nem füstölög tovább, aztán tesz egy kitérőt a hűtőig.
A dobozokat szorongatva sétál vissza a nappaliba, amiben most szokatlan a rend. Ma reggel rálépett egy műanyag hangyászsünre - melynek nyomán, első ingerültségében a szerteszét heverő vackokat lendületből kivarázsolta az utcára. Majd Zója közbenjárását követően (normális vagy te marha?) vissza a gyerekszobába. Tehát ezen a katonás renden halad át, majd ül le a kanapéra.
A két light (b*zis, de jobb, mint a semmi) Dr. Pepper közül csak az egyiket nyújtja a nő felé. A másikat, köszöni szépen, megtartja magának.
   -  Még mindig biztos vagy benne, hogy hallja azt az izét? - kérdi a fejhallgatóra célozva, ami visszatérő, enyhe vita közöttük. Ő elképzelhetetlennek érzi, hogy egy magzat bármit felfogjon a külvilágból a fehér zajon kívül, hát még azokat a klasszikusokat, amikkel Zója untatja.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. március 12. 16:08 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 12. 17:32 | Link

Dwayne

- Köszi.
A köhögésre, mely szerinte a kezdődő tüdőrák bájosnak nem mondható üdvözlése, már nem mond semmit. Néhány hete felmerült elméleti szinten, hogy a: mi lenne, ha elmenne oroshoz és b: mi lenne, ha megérné, hogy a gyereke felnőtté válik. De hát a válasz, bármilyen formában is érkezzen, csak az volt, hogy úgyis csak a pénzét akarják a kis élősködők, minek asszisztáljon hozzá. Békés hangulat ez amúgy, teljesen.
Az italba belekortyolva pillant fel a férfira a válasz előtt egy pillanatig elmerengve rajta, hogy fogja a dobozt, és élből nekivágja. De aztán ahelyett, hogy ilyen kedvesen kezdené újra a vitát, csak vállat von.
- Az egyik könyv szerint, ha klasszikusokat hallgat a baba, akkor nyugodt, kiegyensúlyozott, alvós baba lesz. És én aludni akarok, hasra fordulva.
Semmi más baja nem volt a terhességgel, csak az a tény, hogy nem tudott a végén már aludni, sehogy. Most is egy pillanatra leesett a feje, mielőtt a férfi bejött, de ennyi volt. Egyszerűen hiányzik neki a tény, hogy bárhogy fekhet. Nagyon hiányzik neki.
- De ha zavar, kikapcsolhatom.
Ma úgy tűnik a nyugodtabb kedvében találta meg a másik fél, lassan vége van, sőt, ő maga drukkol ennek a két hétnek, hogy mint a szempillantás, úgy múljon el. Meg békében, főleg békében. Azt a részét kívánja a leginkább.
- Lassan ki kéne találnunk, hogy mi legyen a neve a kis Adelgundnak.
Vannak borzalmas gyereknevek, amiket biztos, hogy akkor se adna csóri kölyöknek, ha utálná a létét. Viszont nem akar egyedül dönteni. Sean esetében el se gondolkozott ezen az eshetőségen, ám amikor Dwayne kimondta, tökéletes volt, és tökéletes a mai napig. Szeretné, ha mosnt is részt venne a férfi ebben a folyamatban, mert hiszi, hogy remek ötletei vannak, legalábbis remekebbek, mint az övéi, hiszen ő leginkább a „nem hiszem el, hogy van kislány, akit így szivatnak” neveket jegyezte fel. Borsika és társai.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. március 13. 13:41 | Link

Dr. Warren-Mácsai ZójaBelesüpped a bézs kanapé párnái közé, a lábát felteszi az üveg dohányzóasztalra az ebédje maradéka -egy fél, hideg pizza borsófőzelékkel, mert épp ezeket találta a hűtőben - mellé. Eltartja magától a dobozt, amíg felszisszenti.
   -  Engem aztán nem zavar. Csak őt. Mert nem hagyod aludni. Szerintem csak simán nevetségesen nézel ki azzal a szarral.
A hangja nem különösebben sértő vagy bántó, egyszerűen közli és kész. Mielőtt úrrá nem lett volna rajta a pánik, addig naponta szórakoztatta magát azzal, hogy sörös üvegeket lebegtetett a kanapén elszenderedő nő hasára és tornyozta fel őket rajta,  egészen, amíg a kis vakarcs megmozdult és a szőnyegre döntötte. Valójában kevesebb, mint egy héttel ezelőttig még minden rendben volt a lelkében., kötelességtudóan kísérte a feleségét, ahová a helyzet megkívánta, minimálisra fogta a panaszkodást, mi több, majdnem két hónappal ezelőtt rúgott be utoljára annyira, hogy hajnalban csapba hányással ébressze a családját.
Aztán Zója összecsomagolta azt a kikúrt kórházi táskát, ő pedig azóta feszült, ingerült, és igen... pánikol.
   -  Hát nem t'om. Ebben te jobb vagy. Legyen, amit akarsz, csak ki tudjam mondani.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 13. 16:46 | Link

Dwayne

- Szívás mert már az asszonyoddá tettél, már nem kell tennem azért, hogy elcsábítsalak.
Mondá a félvéla nő a vélavérre gyenge urának. Körülbelül teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki, ha még irányítja is a mágiáját, Dwayne nyálcsorgatva megy utána. Nem mintha megtenné, azt egy életre megtanulta, hogy nem jó játék, de a lényeg, hogy bármilyen nevetségesen is néz ki, a férfi nem nagyon tud elszakadni tőle.
- Éhes vagyok.
Ezt a borsó és a pizza megmozdulása váltotta ki belőle, így aztán feladva a komolyzene művészetét – akkor hallgasd lányom apádat -, leveszi a pocakról a fülest, és a nagyszerűen kitapasztalt előrecsúszós felkeléssel kiszenvedi magát a fotelből. Seanhoz képest meglepően könnyen, és már szinte rutinosan mozog, akkor nagyon szenvedett.
- Hozok valamit, hozzak neked is?
Az italát addig az asztalra pakolja, Dwayne lábának másik oldalára, és a válasza után kisétál a konyhába, hogy aztán egy nagy doboz amerikai csokis keksszel, egy tejfölös chips-szel és vaníliapudinggal jöjjön vissza. Nem tudott dönteni, hogy édeset vagy sósat kíván-e.
- Ma nincs kedvem főzni, szóval rendelhetnénk.
Nem híve sem a tartósítószernek, sem a rendelt ételnek, de amióta Dwayne mellett van, valahogy alább adott az olyan igényekből, mint a bio hozzávalók, frissen kész étel az asztalon. Valahogy itt a terhesség végén már jó az is, amit Chang gyárt megkérdőjelezhető alapanyagokból. Legalább a gyerek ellenálló lesz. Valahogy ez az utolsó három hét olyan, mintha a fogát húznák. Szerencsére egy már letelt, maradt kettő.
- Van egy Mina az én javamra, és egy Sean a te javadra. Hát nem tudom.
Közben mellé helyezte át a székhelyét, főleg mert ott kényelmesen le tudta pakolni a nassolnivalót, és mert ott volt az utónév könyv is.
- Tudod mit? Felcsapom valahol, és az lesz.
Ezzel a lendülettel pedig valóban meg is történik a nyitás, majd a fintorgás.
- Mi az Isten? Meluzina. Nah. Mit szólsz? Meluzina Warren. Ez annyira lehetetlen, hogy még csak cikizni se tudom hirtelen.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. március 14. 12:36 | Link

Dr. Warren-Mácsai ZójaIgen, sajnos ezek kőkemény tények: Zója akárhogy nézhet ki, viselkedhet akármilyen vállalhatatlanul, ő akkor is vonzódni fog hozzá, legalább is addig, amíg a közelében van. Mindössze néhány éve állt be az az üdítő változás, hogy akkor is legalább neutrálisan, majd később, konkrét szeretettel tud rágondolni, ha nincsenek egy légtérben. A pusztán testi vonzalmat pedig kiegészítette, amit ő leginkább úgy tudna megfogalmazni: companionship.
Szórakozottan nézi, ahogy Zója, mint egy partra vetett bálna, felkászálódik a kanapéról. Ő tovább döntögeti a szénsavas italt, amit leginkább az alkohol kiváltásaként fogyaszt, amit, bár közel sem tett le teljesen, de jócskán visszafogott az utóbbi időben.
   -  Hmmm... nah.
A konyhából nem kér semmit, már úgyis tapasztalatból tudja, hogy Zója olyan mennyiségű fogyasztási hulladékkal tér majd vissza, hogy abból még ő is bőven cápázhat. A rendelésre szintén csak a vállát vonogatja, persze, ő ebben mindig benne van, de mivel egyelőre egyáltalán nem éhes, nem képes tovább foglalkozni a kérdéskörrel.
Zója kevésbé kecsesen lezuttyan mellé a kanapéra, ő épp csak annyira húzódik arrébb, hogy a nő kényelmesen elférjen. Bár a babanevek válogatása és a gyerekszoba festésének színe nem feszítette, senki sem mondhatja, hogy nem állt volna helyt becsülettel, amennyire az egy apától elvárható. Tény, egyszer sem olvadozott ultrahangos képek fölött, nem szorongatta a felesége kezét a váróban és nem válogatott rugdalózókat. De megtette, amit megkövetelt a haza: készségesen fizetett mindezért.
   -  Pfff... idióta vagy. Jó, legyen - felröhögve teszi a bokáit keresztbe egymáson az asztalon - Na add azt ide - még a válasz előtt kiveszi a kezéből a könyvet, majd, ahogy a nő is, random felcsapja a közepe körül - Karina.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 16. 19:46 | Link

Dwayne

- Nem értem, mi a bajod vele. Gyönyörű név, még egy hercegnőt is elneveztek így, csóri.
A nevekhez van egy kis ízelítő is, hogy ha valami megtetszik, akkor tud, hogy honnan ered, vagy, hogy egyáltalán mit jelent. Ennél a névnél nem sok minden van, amit nem is csodál.
- Azt mondja, hogy feltételezhetően kelta eredetű név, és egy vízinimfát hívtak így. Sosem hallottam róla.
Pedig van pár nem normális név, amit megjegyeztem. Azt is ideírták, hogy a kilencvenes években szórványnévnek számított, de tíz évvel később már nem volt benne a száz leggyakoribba. Hát úgy néz ki, hogy ezzel egészen egyedi lenne.
- Tessék.
Kicsit lejjebb csúszik a kanapén, hogy kényelmesebb legyen a hátának, és hogy feltűnésmentesen közelebb osonhasson Dwayne-hez, akinek olyan nagyon vonzó a válla. A fejét ráhajtja, és azon kezd el agyalni, milyen jó lenne, ha csak úgy fogná magát a gyerek és megszületne.
- Karina… de gyönyörű. Tényleg szép.
Kicsit hunyorít, hogy el tudja olvasni az apró betűket, de azért sikerül. Magyarul van, így úgy gondolja, jobb, ha átfordítja.  
- Olasz, azt jelenti, csinos, becses.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 17. 20:46 | Link

Zójám
dress | sweets

Nem igazán volt híve anno annak, hogy spontán megjelenjen másoknál. Úgy érezte, hogy udvariatlanság és a legtöbbször még kellemetlenséget is okoz, mindenki jobban jár, ha az illető előre bejelenti, hogy érkezik, így mindent meg lehet előre tervezni. Már legalább két éve annak, hogy ezt a jó szokását elhagyta, belemászott emberek aurájába és váratlanul jelent meg a küszöbükön, nem véve a fáradtságot, hogy tudomást vegyen a kínos helyzetről, amit éppen generált.
Szóval a szükségesnél jóval magasabb sarkú cipőjében kopogott végig az utcán, a csuklójáról puskázva, hogy mégis mi volt az a bizonyos cím, mert itt nem mozgott otthonosan. Még egy ízben sikerült is eltévednie, ami miatt egy néni nagyon szánakozva nézett rá, erre pedig allergiás volt. Nem szerette a szánakozást. A szél pár fekete tincset sodort az arcába, ahogyan végre a keresett címre kanyarodott, mire heves ajakmozgással és legyezgetéssel próbálta kiszedni a szájából. Erre csak egy keze állt rendelkezésre, hiszen a másikban egy kis szatyor pihent, amiben hozott pár apróságot Zójának. Aztán becsengetett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 17. 20:57 | Link

Graciecica *-*
Kinézetem

- Sean, kérlek.
Harmadszor és utoljára, mert most már komolyan úgy érzi, kezd elfogyni a türelme. Fürdetés. Egyszerűen lehetetlen vállalkozás, amikor nincs itthon az apja. Valamilyen szinten azért tart a férfitől, mert amikor Dwayne megjelenik az ajtóban, akkor képes viselkedni. Már teljesen önálló ilyen téren, ami szerencsés, csak fél attól, hogy zárva legyen az ajtó, így a nyitott ajtónál fürdés közben nem csak a fürdőszobát, de a közlekedőt is eláztatja. A több tonna játék miatt, melyek nélkül nincs fürdés, igen hamar megtelik a kád, de elzárni ilyenkor nem engedi. Még jó, hogy ezen a részen nem kötözködnek. Vízszámla, már látja is maga előtt, a kapcsolatuk következő érzékeny pontja, remek.
Dwayne most dolgozik, nem is biztos, hogy ma vagy holnap hazatér. A terhessége végén nem nagyon kedveli ezt az állapotot, de tudja, hogy egyrészt jobb a külön töltött idő, másrészt meg kell a pénz, mert a gyerek már most hihetetlenül sokba került, és ez csak az a része, melyről Dwayne tud.
- Várd meg, amíg visszajövök.
Mielőtt szökni próbálna, szigorúan szól rá a kiskölyökre, aki inkább visszatér két autó összeütköztetésének, és módszeres elsüllyesztésének. A kopogás után egy bő fél perccel ér oda az ajtóhoz, és amikor kinyitja, szélesen elmosolyodik.
- Graaaace!
Örömmel öleli magához, majd lép el az ajtból.
- Gyere beljebb, hogy vagy? Rég láttalak nem papír alakban.
Utoljára módosította:Dr. Warren-Mácsai Zója, 2018. március 17. 21:00 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 17. 21:14 | Link

Zójám
dress | sweets

Nem tört rá a lámpaláz, épp eleget beszélt Zójával ahhoz, hogy egy ilyen kis manőveren ne akadjanak fent talán. Az egyetlen tényező, amely nem igazán lett volna az ínyére, az Dwayne. Nem volt baja a férfival, de jobb szerette volna, ha úgy tud a barátnőjével beszélni, hogy nem akarja az auror folyamatosan eltávolítani a lakásból.
Szóval elhárította a haj-krízist és mikor ezzel megvolt, bekopogott. Nem tette meg többször, mert tudta, hogy nem egyszerű menet az ajtónyitás, így csak türelmesen ácsorgott, szorongatva a már majdnem undorítóan rózsaszín papírszatyrot a kezében, amit a cukrászdában kapott a macaronok mellé. Mintha mindenképpen hercegnő kéne legyen, mert ilyeneket eszik!
- Zóóóója! - Nem kisebb a lelkesedés, mint amivel ő van fogadva, meg is ölelte a nőt viszonzásképpen, aztán hamar be is lépett az utcáról, nem akarta mindent a szomszédság orra elé tárni.
- Mint láthatod, élek és virulok, minden a legnagyobb rendben. A papír alakom kevésbé színpompás, mint a valódi, hiába a lila levelezőlap - húzta el kissé a száját a lány, mielőtt még körbepillantott volna egy kicsit. - Nem zavarok?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 17. 21:27 | Link

Gracie *-*

- Valóban, de legalább mindig tudtam, hogy te érkezel.
Bezárja az ajtót, mert szinte látja, ahogy a néni, aki az előbb olyan megvetően nézett Grace-re, most be akar lesni, hogy mi van bent. Vízözön, de nem tartozik rá.
- Egyáltalán nem. Éhes vagy? Most készültem vacsorázni.
Sean közben kimászott a kádból mégiscsak, és még azt is megette, hogy többnyire megtörölközve, a pizsamáját felhúzza. Még mindig jobb, mintha egy szál semmiben szaladgálna. Először csak kiles, majd amikor a göndör feje megállapítja, hogy Grace az, el is mosolyodik.
- Szia Gjész!
Mivel a múlthéten természetes úton kettő, verekedésnek köszönhetően pedig egy fogától szabadult meg, baromira viccesen néz ki, és még jobban sejpít, mint eddig. Közelebb sétálva a nőhöz felpillant rá, és megvillantja megint hiányos fogazatát, mielőtt megölelné.
- Vannak vendégpapucsok, meg mamuszok is.
Mondjuk viccesen nézne ki úgy, hogy két unikornisba bújtatja a lábait, de ki tudja, Zójánk is egy elborult pillanatában vette meg.
- Gyere beljebb. Carbonarat csináltam, házitésztával. A húgom vett nekem egy gépet, hogy gyártsak neki tésztát, de állítólag nászajándék. Viszont annak remek. Illetve rengeteg féle magas cukor- és energiatartalmú üdítővel tudlak még meglepni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 17. 21:47 | Link

Zójám
dress | sweets

- Most is könnyű megállapítani, csak keresd a megvető szomszédot - nevetett fel kissé Grace, jobb válla felett még visszapillantva az idős hölgyre, mielőtt belépett volna a lakásba. Azért ha már ilyen váratlanul bukkant fel, legalább annyi volt a nőben, hogy megkérdezze, nem érkezett-e rosszkor.
- Hm, nem tudom, talán egy egészen kicsit - húzta el a száját elgondolkozva, aztán a figyelmét a közeledő göndör fürtös úriember vonta magára. Szélesen elvigyorodott, amit idegeneknél nem szokott megejteni, de a kicsi kölyköt nagyon is kedvelte.
- Szia Sean! Hát milyen elegáns a frizurád ma is! - tette kicsit a szépet, de csak mert a mekkorát nőttél poént már a múltkor elsütötte. Nem mondhatja minden alkalommal, pedig úgy érezte, tényleg hamar nő a kissrác. A fogatlan mosolya is elbűvölő volt, már Adrian is szenvedett efféle balesetet. - Hoztam ám neked is valamit!
A táskába túrt a nő, majd elővadászott egy mentolos csokibékát, bontatlant, mert ő mindig szerette nézegetni a benne lévő kártyát, mikor kicsi volt. Aztán Zójára pillantott, odaadhatja-e. Közben belebújt a rémisztő tűsarkú helyett az unikornisos csodába.
- Szégyelld el magad, hogy nekem nem ilyet vettél karácsonyra - jegyezte meg, kicsit illegetve a lábait a szőrös mamuszban, mielőtt lehajolva megölelte volna a kisfiút, majd beljebb merészkedett.
- Hm, a tészta fincsin hangzik, legalább valami hasznosat is kaptál. Ami meg a magas cukortartalmat illeti... - kicsit megnyújtotta a lépteit és Zójához érve átnyújtotta a tasakot. - Jó lesz desszertnek. Vagy előételnek, ahogy épp megkívánod.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 17. 22:06 | Link

Gracie

A dicséretre olyan nagyon pasisan, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, simítja hátra a haját. Esélyes, hogy a két nő teljesen elolvad tőle. Eredménye is van a dolognak, ugyanis kap egy csokibékát, amire Zója megengedően bólint, elvégre nem minden esete van ilyen. Sean csillogó szemekkel bontogatja a békát, és lelkesen, a fejét bekapva és ajkaival szorítva veszi ki a csokibékát.
- Merglevine.
Pont olyan, mint Kenny a South Parkból, vagyis nem nagyon tudja az ember megmondani, hogy mi is történt éppen, vagy mit mondott. De örül neki, annyi szent. Az ölelés előtt leharapja a béka fejét, és eltartja, mert tudja, hogy abban a sok hajban elveszhet a csokija, és annak nagyon nem örülne.
- Verdákat.
A kérdés olyan két órája, vacsora közben hangzott el, mely szerint, mit szeretne nézni alvás előtt. Mostanra pedig el is döntötte. Grace kezét megfogva pedig úgy gondolta, hogy viszi őt is magával.
- Gyere, az kellőképpen leköti, kibeszélhetjük a férfiakat.
Úgyis az lesz a beszélgetésük egy része. A maga részéről nekem még csak ki se kell beszélnie, eléggé látványos, hogy Dwayne aktív fajfenntartást végzett, és az is, hogy a szervezete pedig ezt örömmel fogadta.
- Óóó, vagy kiegészítésnek mellé?
Mostanában eléggé könnyen keveri ezeket az ízeket, mondjuk ő az a fajta, aki csípi a kínait is, tehát ez nem nagyon meglepő változás. Gyorsan belövi a mesét, Sean pedig el is helyezkedik a kanapé egyik kinyúlásában, párnával, takaróval. Maximum negyven perc múlva teljesen ki fog dőlni.
- Dobd le magad te unikornis hercegnő, én pedig bereptetem a vacsorát.
A terhességének vannak jobb és rosszabb napjai is, most éppen a jobb van, így egészen könnyedén mozog, és valóban egy perc sem kell, és a tányérok, evőeszközök, és a tésztát és a szószt tartalmazó tálak berepülnek az asztalra.
- Annyira szépek ezek a macaronok. Vétek megenni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 17. 22:25 | Link

Zójám
dress | sweets

A haja hátrasimításával meg is győzte Gracet, hogy jelen pillanatban ő a legédesebb pasi a világon, látványosan el is olvadt, majd megjutalmazta a fiúcskát egy csokibékával. Nem ismert olyan kisgyereket, aki nem volt oda érte varázsló létére. Szóval átnyújtotta, miután az anyu is beleegyezett és elégedetten figyelte, ahogyan a kisfiú nekiesett a csokinak.
A kissé fáziskéséses választ nem tudta hova tenni, de Zója láthatóan értette, így a frissen unikornisba bújt exlevitás hagyta, hogy a kis szívtipró elhúzza magával a nappali felé.
- Jó, nekem megfelel - nyögte ki végül beleegyezően az első meghökkenés után, mert hát, nem szoktak rá ilyen aktívan igényt kifejezni. Köztudott volt a terhességről, hogy nagyon durva dolgokat tudnak enni olyankor a nők, igen vad párosításokkal. Így meg sem lepte volna, ha Zója a tészta mellé elcsemegézik egy-egy málnás csodát.
- Az sem hangzik rosszul!
Grace engedelmeskedett és hosszú, mamuszba bújtatott lábait féloldalasan felhúzta, de csak úgy, hogy a papucs még éppen lelógjon a kanapéról. Adri is szerette ezt a mesét, nem sok újdonságot jelentett a számára, de a csokit majszoló kissrác lelkesnek tűnt. A tányérak eközben Zójának hála belebegtek a helyiségbe, Grace pedig elismerően biccentett.
- Hozok máskor is, ha szeretnéd, Pécsről vannak, egész aranyos kis hely,
egy idős boszié. Csak szólj, hogy mikor szeretnéd, mostanság sokat leszek az országban.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 17. 23:01 | Link

Gracie

- Pécs. Imádom azt a helyet.
Zuttyan le végül a nő mellé a kanapéra, háttal Seannak, aki már az első felnőtt poénnál laposakat pislog. Nem lesz ez húsz perc se, és nagy valószínűséggel olyan szépen fog aludni, hogy semmit sem mesél el az apukájának az itt elhangzókból.
- Hévíz is nagyon szép, csak ne fuss össze a családommal. Ők is szépek, de nem kedvesek.
Az anyja és a nagyapja ennek a kombinációnak az élő szobrai, ők tökéletesen ezt a két jellemzőt ötvözik. Gyönyörűek, hiszen vélák, és velejéig romlottak. Először Grace tányérjára halmoz egy adagot, majd magának is, végül hátracsúszva szusszan egyet.
- Hihetetlenül nagy kezdek lenni, szóval szívesen szülnék már.
Nem mintha, akkor könnyebb lenne, de legalább tudna megint guggolni, vagy úgy leülni a földre, hogy tudja, fel is kel onnan segítség nélkül.
- Szóval sokáig. Hogyhogy? Idecsábított valami galád lovag? Mind hazudik.
Persze tudja, hogy Gracenek azért megvan a magához való esze, de azért muszáj volt ellőnie ezt a bölcs meglátást.
- De komolyan, hogyhogy visszatértél ide?
Kérdezi, miközben végre tésztát juttat a szájába és egy helyes macaron felét is betolja. Isteni együtt, nagyon finom.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 17. 23:26 | Link

Zójám

Az angol is odavolt Pécsért. Na, nem valószínű, hogy kettejüknek ugyanaz volt az oka rá, mert nem igen járt ott nappal, de egyszer-kétszer téblábolt már ott éjszaka, mikor nem volt kedve hazamenni, de helyben sem maradhatott. Nem olyanok voltak a körülmények.
- Szép is és sokkal jobb a levegő, mint Londonban vagy Pesten.
Átérezte a problémát, ami a család téma kapcsán felmerült, így biccentett egy aprót, fancsali arcot vágva. Az ő családja ugyan nem volt velejéig romlott, de minden egyes lépését megkérdőjelezték, mióta az eszét tudja.
Átérezte Zója problémáit, főleg, hogy ő nagyon vékony is volt mellé mindenhol máshol, így a kismama ruhákból is csak a varázslatos jöhetett szóba, különben úgy állt rajta minden, mint tehénen a gatya.
- Áh, ilyenkor már minden borzalmas, én egy úszógumin aludtam az utolsó hetekben, már amikor ment... - kissé elborzadva gondolt vissza, de mindenhogy máshogy rossz volt és öt percenként pisilnie is kellett.
Ugyan felnevetett a Zója féle bölcsességen, de aztán szinte rögtön be is tömött egy adag spagettit a szájába, hogy nyerjen egy kis időt és ne kelljen megszólalnia. Kellett a gondolkodási idő, hogy erre mi is a pontos és jó válasz.
- Nem egészen, igazából dolgozni fogok. Mármint, tanítani, a Bagolykőben.
Csak úgy bedobta ezt a várt és nagyon kedves információt a köztudatba, mint Hirosimára az atomot, mert ember nem lett volna, aki megmondja róla, hogy ő erre készült. Nem is különösebben reklámozta. Inkább egy újabb adag tésztát juttatott a szájába.
- Nagyon finom amúgy. Megérte a tésztagép.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 19. 16:07 | Link

Gracie

- Az nekem valahogy nem jött be.
Leginkább azért nem, mert Dwayne olyan hangosan röhögött rajta, hogy megsértődött, és inkább szenvedett tovább anélkül. Ezt azonban véletlenül se vallaná be, de arra legalább büszke, hogy ezen álmatlan éjszakák alatt számos könyvet kiolvasott. Az is valami, nem? Közben ő is eszegeti a maga kis macaronját a carbonara mellé, hihetetlen milyen finom ez a málnás ízvilág a carbonárával vegyítve. Egyenesen vétek lett volna az udvariaskodás miatt így kihagyni ezeket a remekbeszabott ízeket. Aztán – és még jó, hogy pont lenyelte – Grace közli, mit is kíván tenni a jövőben.
- Hogy micsoda? Tanítani?
Őszintén csodálkozik, mert azért valljuk be, Grace-t és az ő képességeit ismerve, nem éppen a tanítás jutna róla először az embernek eszébe. De hogy mi, azt most inkább fedje rejtély. Ismeri őt, és őszintén meglepődött ezen a túl valósnak hangzó kijelentésen. Inkább újabb adagot csavart a villájára.
- Azt hittem, van már, aki pálcamágiát oktasson.
Mert hát azért ennyire már csak ismerem, tudom, hogy mi az, amihez igazán vonzódik, és amihez tehetsége van, szóval megeszem a kalapom, ha nem ez a tárgy, vagy ehhez nagyon hasonlító.
- Meg, Tati se mondana mást, elhiheted. De amúgy tényleg jó, csak ne lenne ekkora hasam. Imádok főzni, sütni és korlátozva vagyok. De már nem kell sok!
Felelem mosolyogva, és amikor ezt kijelentem, mindig egy kicsit elönt a remény is, hogy valóban nem olyan sok az.  
- Igazából, ha még kibír mondjuk öt napot, akkor már megszülethet, mert onnantól a harmadik kos gyereket nevelhetem. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdek, ha halak lesz.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. március 27. 14:55 | Link

Dr. Warren-Mácsai Zója   -  Ja. Csodálatos. B*sszunk ki vele még jobban, csináljunk belőle vízinimfát.
... nem elég, hogy negyedvéla lesz ez a szerencsétlen, mint a többi.
Összeroppantja a dobozt a tenyerei közt, majd könnyedén leejti a kanapé mellé a padlóra. A könyvet Zója felé nyújtja, hogy ő kényelmesen előre hajolhasson a műanyag tálba szót chipsért és az ölébe vegye azt.
Nehezére esik ez az egész. Mármint nem az egész, hanem, hogy nevet adjon valakinek, akit még sosem látott, egyáltalán nem ismer és ki tudja, hogy fog kinézni vagy viselkedni. A nőknek, véleménye szerint ez könnyebben megy, hiszen hónapjaik vannak ráhangolódni a gyerekeikre, több elképzelésük van róla, milyen is lesz, ha megszületik. Ő maga sosem tapogatta a felesége hasát önszántából, nem is beszélt Zója hasfalához, őszintén a hideg rázza ettől.
   -  Nekem jó a Karina - közli, mielőtt chipset adagolna a szájába - Deal.Ez gyors volt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. március 27. 17:17 | Link

Dwayne

- Az mondjuk igaz. Elég lesz neki az, amit nem tudunk belőle kiszedni.
Eléggé kellemetlen szerencsétlen kölyöknek így is, hogy vannak bizonyos jegyek, melyek megváltoztathatatlanok lesznek, mint a szemszíne és a bőrének érzékenysége. Teljesen felesleges még ezen felül is szivatni, ezzel pedig, ha tetszik neki, ha nem, egyet kell értenie.
- Nem volt ez egy kicsit túl gyors? Most elbizonytalanodtam.
Eleve nem könnyű ebbe Dwayne-t is belevonni, és akkor még jön az is, hogy mégsem tetszik neki mégsem annyira. Vagyis tetszik, de nem olyan nagyon, mert túl gyorsan választották ki. Eleve a tény, hogy ezt most először csinálják együtt is nagyon bizarr volt, és igazából nevet is most először fognak közösen adni, ami szintén nagyon furcsa és szokatlan. Mégsem jó ez most így valahogy, és miközben pár szem chipset töm az arcába, újra fellapozza a könyvecskét.
- Magdalena? Léna... na az biztos, hogy nem lesz.
Nem mintha számítana már a nő, de akkor sem, mert eszébe jutna róla. Ki van zárva minden olyan, amiben benne van a Léna vagy a Nina név. Nem és kész. Nem kell itt Dwayne-t emlékeztetni rájuk.
- Hívjuk hercegnőnek, vagy nevezzük el a kedvenc gyümölcsöd után. Minden gyümölcsöt lehet már lánynévnak titulálni. Barack vagy Szederke, Eperke, Málna. Kajszi Warren. Jól hangzik nem? Ennék már kajszit.
Meg enne rántottsajtot is, de annak azért csak nem nevezné el a lányát... bár, jelenleg ki tudja.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Grace Erin Green
Mestertanonc Tanár


Assassin | Gracie
offline
RPG hsz: 341
Összes hsz: 2161
Írta: 2018. március 31. 17:08 | Link

Zójám

Ugyan Green nem ismerte a háttérinfókat, de valahogy érezte, hogy a  nem jött be mögött több tartalom is lapul, mint hogy megpróbálta, de nem tetszett neki. Dwayne amúgy sem volt egy egyszerű ember, bár ez igaz volt a legtöbb férfira a környezetében.
- Igen, valahogy úgy - bólintott a nő aprókat, mosolyogva, mert szeretett másokat megdöbbenteni. Noha, nem számított rá, hogy Zóját ennyire sikerül majd neki. Nem volt könnyen lekövethető az életvonala, hogy mikor és mit csinál, mindazt milyen indíttatásból, pedig ő szokott célozgatni, meg utalgatni, nem is keveset és sosem ok nélkül.
- Nem is egészen az a tárgy érdekel, túl elméleti, a terepből semmit nem látnak, a fákat nem tudják megkülönböztetni egymástól, ha mondjuk szembe jön egy nyír, azt nyárnak nézik. Pedig nem is rezeg. Kylenak meg nem lesz ideje külön mindenkivel romcsizni az erdőben, asszem ovis csoportja lesz az előkészítőben. - Szinte már felindulva gesztikulált, a villáját a tányérra téve, nehogy beterítsen valamit a szósszal. Finom és ragacsos is volt, mindenképpen kár lett volna érte.
Szerette Zóját, tisztelte is azért, hogy ennyire könnyen veszi ezt a szülés dolgot. Ő anno fogta Dorian kezét és többször is megkérdezte az orvost, nem lehetne-e, hogy ott maradjanak, ahol vannak, ő ezt már megszokta, köszöni.
- Ennyire hiszel ebben a horoszkóp dologban? Mitől jobb egy kos, mint egy halak? Hu, ez most nyelvtanilag furán hangzott. De értetted a lényeget, nem? - kérdezte, szépen ívelt szemöldökét magasra húzva.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. április 1. 21:14 | Link

Graciecica

- Pedig azt hallottam, hogy vannak ifjú hölgyek, fiatal felnőttek, akik örömmel romantikáznak Mr. Donovannal az erdőben.
Azonban ahhoz persze nem bátrak, hogy ezt el is mondják a magas úriembernek. Csak nézik őt, vihognak, és jegyzetelés helyett az úr nevét írják körbe szívekkel. Ilyenkor persze az ember nem szívesen büntet, kivéve, amikor a hormonjai meggajdulnak, és azon éli ki magát, hogy ezeket a gyengéd érzelmeket büntetőmunkával jutalmazza. Kétszer fordult elő ilyesmi, és bár nem büszke rá, arra igen, hogy szó nélkül teljesítették a feladatot. Még pontot is osztott rájuk, egyfajta kiengesztelésként.
- Kyle, mint óvóbácsi. Bár nem szabad ilyet mondanom, azt hiszem, a helyzetemre tekintettel…
Itt végigsimít a hasán, melyen most is van egy dudor. Ilyen az, amikor a gyermek elkényelmesedve pihen, és köszöni szépen, éppen csodálatosan érzi magát. A kicsi, de jól kivehető láb Zója szerint aranyos, de biztos benne, hogy Dwayne-t a frász kerülgeti.
- … de azt meg kell vallanunk, hogy maga az elképzelés, eléggé szexi. De Dwayne-nek ne mondd meg, mert kiakadna. Ő is szexi, csak ő máskor.
Furcsa mód a tisztaságmániás nőszemély éppen akkor imádja a leginkább a férfit, amikor olyan mocskos, hogy szinte világít a szeme. Szerinte akkor van benne valami megfoghatatlan sárm, amit nem is akar, hogy más meglásson benne. Az az ő nagy pillanatait szokta összefogni, és igencsak élvezi ezeket a pillanatokat.
- Annyira nem, mármint nem tudom, oké, Mina és Sean se hasonlítanak mindenben, eléggé máshogy viselték a gyermekkort, de egy vélavérű fiúval mindig nehezebb. Meg aztán milyen menő már, nem? Rajtam kívül ők egy kupacban vannak. Mina március 23., Sean április 4., Dwayne április 10. Beleillene a társaságba. Mondjuk, azt mondják, a halak gyerekkel könnyebb. Szívesen olvasgatok ilyesmit, de úgyis az idő határozza majd meg. Mesélj nekem erről a gyakorlati oktatásról. Kyle hogy fogadta?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. április 10. 11:39 | Link

Warren-Mácsai ZójaNémán egyezik bele abba, amit mindketten tudnak. Kiborító ez a vélaság, de ezen a ponton már nem tehetnek vele semmit, különben is, Mina is jól viseli ezt a genetikai kudarcot. Ő hosszan nézi a nő hasát, közben a chipses zacskóba nyúlkál, majd elkalandozva fordítja szemét a falakra, a könyvespolcra, a tévé felé... Léna.  
Gyorsabban fordítja a tekintetét vissza a nőre, mint az megbocsátható lenne; szaporán pislog párat. Ám annál már több esze van, hogy megszólaljon. Így inkább úgy téve, mintha meg sem hallotta volna az előbbit, lágyítja el vonásait ismét és folytatja a rágcsálást.
   -  Várjuk meg, amíg meglesz. Szedd össze azokat a neveket szerintem, ami tetszik és majd eldöntjük ott. Mit szólsz?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. április 10. 12:52 | Link

Dwayne

Felpillant a férfire, amikor ránéz, és a nyugodt arctól mosoly ül ki az arcára. Örül, hogy túl vannak a problémásabb részeken az életükben, és most minden olyan kellemesen nyugodt. Ennek mindig így kellett volna lennie, ám ha mégis így történt volna, akkor talán sosem jutottak volna el idáig.
- Nekem tetszik az ötlet. Meglátjuk, és mondunk rá egy nevet.
Tetszetős ötlet, és ebben meg is állapodik. Nyom egy puszit a férfi vállára, mert az arca azért kihívás lenne ekkora pocakkal, meg most olyan kényelmesen elhelyezkedett.
- Mit szólnál, ha beiktatnánk egy szundit?
Kérdezi halvány mosoly kíséretében, azonban mire odáig eljut, hogy fel kéne pillantani megint, addigra már alszik is. Bal keze ujjait mélyen a férfi pólójába mélyeszti, így szegény Mr. Warrennek esélye sincs menekülni. A terhesség végében az egyik pozitívum ez, Zója egyáltalán nem küzd álmatlansággal, olyan, mintha mindig lemerülne az elem. Egy kis pihi itt, egy hangyányi szundi ott.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. április 10. 13:17 | Link

Dwayne

Kellemes, tavaszi délután. Az ablak nyitva, a madarak csivitelnek, és egy pohár narancslé társaságában kellemesen elvan az ember, ahogy nézi a szomszédos parkban sétálókat. Egy szó, mint száz: Nincs semmi, ami elronthatja az ember kedvét. Vagy legalábbis azt hiszi, hogy nincs, pedig hölgyeim és uraim, ez a tökéletes vihar előtti csend leírása. Még egy korty, üdvözítő gyermeknevetés, és itt az ideje összeírni a számlákat. A napokban érkezik három pont kettő, ahogy jelenleg hívva van a bébi, mert neve az nincs, majd ha megszületik. Papíron április 16-án, gyakorlatban azonban a Warrenek imádnak meglepetésszerűen csak úgy megindulni amikor anyának éppen valami dolga van. Valószínűleg majd a postán töltött fél nap során fog megtörténni holnapután. Az üvegpoharat letéve veszi elő a posta - és papírköteget, mely általában szépen rendben szokott lenni, de valahogy nem jutott most el addig, és kezdi el kikeresni az érintetteket. Semmi szükség nincsen rá, hogy amúgy postára menjen, de hát kell a testedzés, és ezt találta ki elfoglaltságnak. Nos, valahogy így kezdődik a vész, ugyanis akaratlanul találkozik a tekintete a levél azon szavaival, melyek arra késztetik, hogy el is olvassa az egészet. Pedig nem szokott ilyet csinálni, valószínűleg az előzmények is ezért mehettek ilyen simán. Most azonban úgy alakult, hogy mégis sikerült beletenyerelnie a történetbe elég rendesen. A vérnyomása rögtön ugrik egy százast, ahogy felfogja a levél tartalmát, de felpattanni bizonyos okok miatt már nem nagyon tud. Kiabálni azonban zseniálisan:
- WARREN! AZONNAL GYERE IDE!
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. április 10. 16:03 | Link

Dr. Warren- Mácsai ZójaNéhány perce, miután kiborított narancslébe lépett, undorodva sántikált be a szobába, melyet heves fiók- húzogatás- és csapkodás követett, azóta pedig épp zoknit húz. Mióta Zója jószerével fekvőbeteg státuszúnak minősül itthon, már ami a mozgását illeti, hiába a varázslat, a nő számára fel nem tűnő helyek elég durván kezdenek elkanászodni. Dwayne természetesen nem takarít - ez mindig így volt és mindig így is lesz. Sean pedig, zsenge kora ellenére, egyre nyilvánvalóbb, hogy örökölte ezt az energiatakarékos hozzáállás.
Tehát a bevetetlen ágy szélén ül, mikor a felesége kiabálni kezd. Ő azonnal felkel, a zoknit félredobva csörtet ki a szobából.
   -  Na mi van?
Zaklatottan, szinte ráförmed a hálószoba ajtajában megállva. Nem véletlenül van itthon ugyanis: a neki kijáró egy hónapos szabadságát előző nap kezdte meg, azóta pedig hol türelmesen, hol türelmetlenebbül vár. Egy ideje már nem is alszik igazán, Zója minden rezzenésére felriad, máskor morózusan járkál a lakásban, az ujjait ropogtatja, cigarettáról cigarettára gyújt. Aurorként jól viseli a stresszt: ám az, hogy egy előreláthatatlan pillanatban várja az elkerülhetetlent,  kiborítja őt. Az élete jelenleg, ahhoz tudná leginkább hasonlítani, mintha egy tengeribeteg gyerekkel az ölében buszozna. A gyerek le fogja hányni. Csak azt nem tudja, mikor. De ha megtörténik, akkor szar lesz.
Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. április 10. 16:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. április 10. 17:27 | Link

Dwayne

- Ez micsoda?
Kérdezi olyan rideg számonkéréssel a hangjában a levelet felemelve és meglobogtatva, mint ahogy tegnap kérdezte, hogy mégis mi folyt végig a konyhapulton, mert jelenleg is csöpög és ragad. Akkor egy sokat emlegetett testrésze, annak tudása és a "mézes tej" majd még egy káromkodás hangzott el. Meg az, hogy miért ad ilyet a gyereknek, ha tudja, hogy kosz lesz. Bejárónőt kellett volna hívniuk, akkor, amikor érezte, hogy a helyzet rosszabbodni kezd, de most már nincs pofája megtenni. Nem akarja, hogy arról beszéljenek, milyen a háztartása, éppen neki.
- Libanon. Egy újszülöttel? Mondd Dwayne, normális vagy te?
A végére próbál normális hangszínt megütni, de hát az ilyen felfokozott állapotban nem könnyű. Nem érti ezt a levelet, vagy, hogy mi ez egyáltalán. Aztán, ahogy kimondja, kezdi az egész negatív részét fokozottan látni.
- Vagy, te nem is gondolkozol bennünk? Te csak úgy fognád magad, és lelépnél.
A vége túlzottan kijelentő, vádlón néz a férfire, és valahol mélyen nagyon reméli, hogy nincs így. Tudja, hogy auror, tudja, hogy unatkozik, hogy neki nem olyan nagy buli az itteni élet, de fogalma sincs, hogy mihez kezd, ha Dwayne meghal, márpedig a Közel-Kelet nem feltétlenül móka és kacagás. És ha igaz, amit a nagyapja a könyvben leírt? Hogy a félvélák, ha meghal a másik felük, akkor szörnyetegekké válnak? Jó, nem fogalmazott ennyire drasztikusan, de ő most éppen így fogja fel. Kész, kiakadt.
Utoljára módosította:Dr. Warren-Mácsai Zója, 2018. április 10. 17:37 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. április 10. 19:09 | Link

Dr. Warren- Mácsai Zója


Zója kezében fenyegetően zizzen meg a levél. Csak rövid ideig nézi, hiszen a fejlécezéséről megismeri azt, helyette szemei a nőre fordulnak. Arcán nem tükröződik meglepettség, csak egyfajta, néma megütközés fut át rajta: a nő turkált a cuccai között. Ezt pedig ő nem tolerálja. Érdekes, ambivalens érzés, ahogy egyszerre higgad le, hiszen nincs baj, és egyszerre válik feszültebbé, hiszen van.
Ellöki magát az ajtótól, aminek néhány pillanatra támaszkodott. Beletúr a hajába, míg a nő először kérdez, majd vádlón kijelent.
   -  Nem akartam még beszélni erről. Csak feleslegesen zaklatod fel magad.
Végeredményben ezzel máskor le is zárná a beszélgetést, nem akar tárgyalni a témáról, majd visszatérnek rá később. Ám Zója arca nem árulkodik arról, hogy ezt annyiban hagyná, szinte látja maga előtt, ahogy a szemébe a düh könnyei gyűlnek, majd elkezdődik a megszokott tányérdobálás.
Egy oka annak, amiért az egész libanoni kiküldetést szervezni kezdte.
Igaz, néhány gyenge pillanat volt csak, elsőre nem gondolta végig. Abban a pár napban többször összekülönbözött a feleségével, gondok akadtak a munkahelyén, őt pedig, úgy érezte, elkezdte beszippantani ez az ostoba  baba-projekt. Akkor még csak eljátszott a gondolattal, küldött néhány üzenetet, semmi komoly… majd mégis.
   -  Hát ha akarsz jönni a gyerekkel, Libanon nem annyira szar már… - kezd bele lassan, kínosan hosszú, feszült hallgatás után - De ha nem, hát… az első félévben úgysincs semmi. Sean-nal se volt. Szóval arra gondoltam… tudod.

Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. április 10. 19:13 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.

Dr. Warren-Mácsai Zója
INAKTÍV


Félvéla pszichomókus | Mrs. DW
offline
RPG hsz: 502
Összes hsz: 1059
Írta: 2018. április 10. 19:43 | Link

Dwayne

- Még? És mikor tervezted?
Tárja szét a karjait, majd tekintete a terebélyes pocakra téved. Azért nem akar nagyon ijedelmeket kelteni, de egy hét múlva ilyenkor elég nagy esélye lesz annak, hogy a harmadik gyerekük már kétszer kiborította az ápolónőket, szóval nem sok idejük van megvitatni egy olyan kardinális kérdést, mint, hogy hol is szocializálódik a gyermek.
- Nem annyira? Ez mit is takar pontosan?
Mondjuk nem lőnek le kétszer egy órában, csak egyszer? Jó, lehet, hogy nem Magyarország a világ legtökéletesebb helye, de azért egy pár fokkal jobb, mint Libanon, és azért két kicsi gyerekkel nem feltétlenül szeretné ezt a kérdést még csak felvetettként se tekinteni. Már éppen lehiggadna, elmesélné neki, hogy ez miért nem szerencsés helyzet, de a következő mondatával a férfi megint az egekbe emeli a vérnyomását.
- Valóóóóban, semmi nincs. Tudod mit? Akkor fiam cserélünk. Te ellátod a kölyköt, én meg elmegyek dolgozni, és én leszek az, aki az éjszaka közepén négyszer rúg téged vesén, mert ordít a gyereked. Rendben? Ezer örömmel cserélek veled, és majd a semmi végén, fél év múlva ott löveted szét magad, ahol akarod.
Felkelne és elvonulna, de valahogy az már nem úgy megy, így egyelőre csak mérgesen összefonja maga előtt a karjait.
- Én meg, mint gyászoló özvegy majd újraházasodom párszor. A családomban úgyis ez a trendi.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Dwayne Warren
KARANTÉN


officer friendly
offline
RPG hsz: 1567
Összes hsz: 3586
Írta: 2018. április 11. 10:23 | Link

Dr. Warren-Mácsai ZójaPersze, hogy tudta, hogy ebből még problémáik lehetnek. Épp ezért, a mikor kérdésre a valamikor, a megnyugtatóan távoli jövőben lenne a válasza. A passzív feszültségtől eltekintve, ami a gyerek születéséhez közeledve fokozatosan férkőzött közéjük, a napjai Zójával mostanában általában nyugodtan teltek, ekkor eszébe sem jutott a libanoni- ügy. Máskor pedig, amikor a nő levegővételétől is verekedni tudott volna, azért nem hozta fel a témát, nehogy fizikailag kárt tegyen benne. Általánosságban véve eldöntötte, hogy ha az egészből lesz is valami - ami még mindig közel nem biztos -, ráér akkor foglalkozni vele, ha ez a gyerekhiszti a szüléssel, kórházzal és hálapénzzel együtt megoldódott, neki pedig lesz néhány napja átgonolni a dolgait. Majd abban a pár nap csendben, amíg Zója kórházban marad, Sean pedig Tatiana felügyelete alatt nyaral (nincs az az Isten, hogy napokig egyedül legyen vele otthon), pontot tesz az ügye végére.
   -  Kérlek, ne húzd fel magad.
Nyugodj meg, majd attól megnyugszol, ez úgyis mindig működni szokott. És bár a szavait tényleg megnyugtatólag szánja, a hangsúlya már közeli robbanást sejtet, különösen aztán, hogy Zója mindenféle újraházasodásról kezd beszélni.
   -  Túlreagálod ezt az egészet. Nyilván nem fogom szétlövetni magam, de mocskosul sokat keresnék fél év alatt. Veled ellentétben.

Utoljára módosította:Dwayne Warren, 2018. április 11. 10:24 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


My wife says I have only two faults.
I don't listen and some other shit she was bitchin' about.


Oldalak: « 1 2 ... 9 ... 17 18 [19] 20 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínekLakások