28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
A fővároson kívül - Mei Watts hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 30. 23:53 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Életem és halálom a Marvel, a legtöbb filmet, sorozatot és terméket úgy tiszteltem, mintha maga az Isten küldte volna hozzánk, mégsem akartam Pestre menni csak ezért. Jó lett volna ott is császkálni, de a tömegben nem éreztem annyira jól magam. Sokkal jobb, hogy bármikor odabújhatok Gerihez, hogy bárhol nyugodtan tudunk kézen fogva sétálni. Mondanám, hogy ez a kedvenc tevékenységem, de bármit is csinálunk éppen, nekem megfelel.
A mozi előtti sorban állva szembefordulok vele, így mind a két kezemet az övébe tudom fűzni. Lábujjhegyre állok, hátha így tudom csökkenteni egy kicsit a köztünk lévő távolságot. Komolyan hihetetlen, mennyire magas. Nem mintha nem szeretném ezt is; a legjobb érzés, amikor átölel.
- El sem hiszem, hogy itt vagyunk - jelentem ki vigyorogva. Már a filmre is vártam legalább ezer éve, de a legjobb, hogy együtt jutottunk el ide. - Ugye nem fogsz kinevetni, ha sírni fogok?
Mert tuti, hogy az lesz a vége. Akármi is fog történni, ez egy lezárás lesz. Nyílt titok, hogy Amerika kapitánytól búcsút veszünk és pontosan tudja, hogy mennyit jelent nekem Rogers.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 18. 09:36 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Hangosan felnevetek a kérdésére, de azért meg is nyugszok tőle. Nem tudnám kifejezni, mennyire boldog vagyok, amiért így egymásra találtunk. Párszor gondoltam rá, hogy talán lehetett volna hamarabb is, de olyan sok időnk van még és hiszek a végzetben. Pont akkor kellett sétálnom a tó mellett, hogy meglássam a hétköznapi Gerit, ne csak az exprefit, a lányok kedvencét, a magántanulót, vagy a boltos fiát.
- Ígérd meg, hogy nem engeded el a kezem - néztem rá teljesen komolyan még mielőtt sorra kerültünk volna. Nem érdekel, hogy más hogy néz ránk, egyszerűen imádom, hogy nem enged el. Amúgy is túl jól néz ki, nekem pedig nem kell a szomszédba menni, ha féltékenységről van szó. Így a legegyszerűbb, duplán nyerek. Márpedig nagyon szeretek nyerni.
És végre eljött az a pillanat a büfé előtt. Bár még voltak előttünk, lett volna időnk mérlegelni, de itt volt. Gamer lány vagyok, kicsit mást tekintek értékesebbnek, mint az átlag. Márpedig a közös rendelés egy moziban olyan mérföldkő volt számomra, mint másnak az, amikor bemutat a szüleinek.
- Páros popcorn menüt? - inkább kérdezem, mint kijelentem, de azért ott van az elmaradhatatlan csillogó szempár mellékelten.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 3. 17:49 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Elég egyetlen szót mondania, ami annyira feldobja a kedvem, hogy szinte seprű nélkül is képes lennék repülni. Mivel rendesen feltankoltunk popcornnal, meg más finomságokkal, így foglalt mind a két kezem, de amint megtaláljuk a helyünket, azonnal utána nyúlok. Őszintén remélem, hogy nem lesz neki sok, amit csinálok, mert nem unnám meg.
Három órával, másfél liter colával, rengeteg leejtett popcornnal és nagyjából öt érzelmi leépüléssel később csak bámulom könnyen szemekkel a stáblistát.
- Erről nem volt szó - suttogtam, ahogy letöröltem a könnyeimet. Nem lehet, hogy ez lenne Vasember történetének a vége. Mármint gyönyörűen megkomponálták, méltó befejezést kapott, de még ha nem is szeretem annyira, mint a Kapitányt - aki megkapta azt a táncot végre, IGEN! -, akkor is látni szeretném még.
Nem álltam fel, csak Geri felé fordultam, egyik kezemet ösztönösen az arcára tettem. Kicsit előre is hajoltam, hogy tisztán láthassam az arcát, tudni akartam, hogyan fogadta. Végül is csak a kedves szuperhőse halt meg, ugyan már, minden nap megesik. Ja, hogy mégsem? Az ajkamba haraptam, rögtön azon kezdtem el gondolkozni, mivel tudnám felvidítani.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 8. 21:14 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Röviden felnevetek, ahogy a Vasemberes cuccokra célzott. Nehezebb lesz neki beszerezni, na nem mintha akadály lenne előttem. Maximum lehúzok pár nappal többet a Félszeműben, már ha Frank engedi.
- Nem mintha nem lettek volna így is felbecsülhetetlen értékűek az ereklyéid - feleltem csendesen, ahogy újra végigsimítottam az arcélén az ujjammal.
Persze a mosolygós szerelmem a kedvencem, de ez az oldala egész mélyen érintett meg. Ő nem az a tipikus kemény férfi, nem tudott titkolni semmit előttem. Mintha lett volna egy dekódolóm hozzá, soha nem kellett más programot használnom. Még ha nem is tudom pontosan megfogalmazni, de Geri egy tiszta lény volt, akit nem változtatott meg a rideg világ.
Az ajkamba harapva próbálom visszatartani az óriási mosolyt ahogy megpuszilt, bár szinte lehetetlen feladatra vállalkoztam.
- És Peggyvel! Olyan dühös voltam, amikor az FBI-os csajjal boronálták össze, Steve-nek igazi nő kell, nem valami random nyomozó - mondjuk szerencsére hamar el is kaszálták azt a szálat. - Nem tudtam, hogyan hozhatnák össze, mert ugye a képregények teljesen máshogy vannak megírva. De azta, ennél még a rajongók sem tudtak volna jobbat kitalálni - folytatom az áradozást még a folyosón sétálva is.
Úgy érzem, hogy legalább ezer évig tudnám folytatni, még a mosdóban is kézmosás közben folyamatosan pörögtek a gondolatok a fejemben. Ez egy nagyszerű film volt megint és az csak hab a tortán, hogy a kedvenc emberemmel néztem meg. Eligazítottam a hajam, mielőtt kiléptem volna a folyosóra, tekintetemmel pont őt kerestem.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 10. 21:58 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Sok mindenre gondolok az ajándék miatt, de hamar el is vetem őket. Valahogy mindig képes meglepni, felesleges lenne találgatnom. Amikor végre szembefordultam vele, egyszerűen csak tökéletesnek éreztem az egészet. Igazából azt sem vettem volna észre, ha bárki rossz szemmel nézné az ajándékát, mert ilyenkor csak őt láttam. Senki más nem érzékeltem, a hangokat is szelektálta az agyam. Halkan kuncogni kezdtem, ahogy vonszolt maga után, de már megszoktam ezt.
- Ajánlom is - jelentettem ki, pedig biztos voltam benne, hogy az lesz. Ha ennyire izgul ő is, akkor tuti valami nagy dologról lehet szó, annak meg biztos, hogy örülni fogok.
Igazából azt hiszem végig boldogan néztem, amikor előkészítette a terepet, nem is nagyon sejtettem, mire készülhet. Utólag visszagondolva azonban fogalmam sincs, mert a sokkhatás miatt már csak a mozira emlékszem, és a gyűrűre, amit felém fordított. Eleinte nem értettem, hogy hova szeretne kilyukadni ezzel a kis monológgal, nem is számítottam rá.
Ahogy mondta, rossz példákat láttunk. De amint felfogtam, felnéztem rá és már nem érdekelt semmi más.
- Biztos, hogy ezt... velem szeretnéd? - oké, biztosan a Niagara is megirigyelne, ha most negatív választ adna, de muszáj volt megkérdeznem. Sok rossz dolog történt már velem, akaratlanul is belém lett kódolva, hogy féljek, ha túl sok jó történik. Pedig amióta visszaadta a receptfüzetem egy álomvilágban élek.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 14. 22:55 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most


Tudom, hogy nekem kellene kimondanom azt, hogy igen, de nem hazudok, ha azt mondom, hogy ez életem legszebb pillanata. Minden egyes másodperc szent, ha vele lehetek, de ez akkor sem egyszerű. Fura elhinnem, hogy ő, akit annyira tökéletesnek látok, csak engem akar és senki mást.
- Soha senkivel, csak velem - ráztam meg a fejemet hevesen. Vannak párok, akik képesek lennének mással látni az egykori szerelmüket, na én pont nem ez vagyok. Még ha azt is mondaná, hogy vége, biztosan olyan akcióba kezdenék más lány esetén, mint Timon és Pumba az Oroszlánkirály harmadik részében. Ahol csak lehet, borsot törnék az orruk alá, mert Geri az enyém és senki másé nem lehet. Nekem mutathatja meg a képregényeit, velem próbálhatja ki az új játékokat.
És akkor jöttem rá, hogy nem számít, hogy lesz-e papír vagy sem. Nem az a lényeg, hanem hogy tényleg teljes szívemből szeretem és ez már sosem fog változni.
- Három ezerszeresen biztosan - bólintottam mosolyogva, közben felé tarottam a bal kezemet. A pillanat hevében nem is voltam benne biztos, hogy azt kell, de megnyugodtam, hogy ezt legalább ösztönösen jól csinálom.
- Ez a legszebb gyűrű az egész univerzumban - jelentettem ki vidáman, ahogy jobban megnéztem. Fogalmam sincs, hogy hol találta, vagy csináltatta, de nekem csak a végeredmény számított. Mellette én is ugyanúgy harcolhatok tovább az igazságért, a szerelemért és a barátságért.
Szál megtekintése
Mei Watts
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 25. 21:31 | Link


Endgame; nyitóhétvége ღ Zalaegerszeg ღ Épp Most ღ És ezt is Love


Amikor a szemébe nézek, amikor felhúzza a gyűrűt az ujjamra, akkor már nem vagyok bizonytalan, sőt. Nem is értem, hogy tudtam benne valaha is kételkedni, mert egyszerűen csak szeretem. Tegnap is szerettem, ma szeretem, és hót ziher, hogy holnap is szeretni fogom. Lehet, hogy lesznek hibáink és botlásaink, de mellette szeretnék maradni. Akaratlanul is hozzábújok, mélyen lélegzem be az illatát.
- Imádom a kreativitásod - motyogom, ahogy a vállába temetem az arcom. Szerettem volna hozzáfűzni, hogy máskor ne hagyjon egyedül, de ha eleget tesz a kérésemnek, akkor sosem lesz több meglepi. Én pedig imádom a meglepetéseket, főleg, hogy mindig ráérez, mit szeretnék.
- Menjünk haza - felelem kicsit eltávolodva tőle, hogy a szemébe tudjak nézni. Igazából most még annyira sem tudom, hogy hol van helyileg az otthonom, már semmit nem érzek annak. Szeretek a levita toronyban időzni, meg nála is, és a pizzériában is jó, de csak akkor érzem magam igazán jól, ha mellette vagyok. Istenem, akkora közhely, de nekem már négy fal soha többé nem lesz otthon, amíg Gerivel lehetek.
Szál megtekintése
A fővároson kívül - Mei Watts hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek