25. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! | Szavazz a Varázslat logójára! | Kviddicsesek! Itt a lehetőség szavazni!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony

Oldalak: « 1 2 ... 12 13 [14] Le | Téma száljai | Témaleírás
Partay Alfréd Benedek
Diák Navine, DÖK tag, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 224
Összes hsz: 374
Írta: 2018. március 30. 14:13 | Link

Bodza Edina Gyöngyvér

Közvetlennek érzem a lányt, ami jó, hiszen így könnyebben megy a beszélgetés köztünk. Én mindig is változó vagyok ebben a tekintetben, a hangulatomtól függ mindig. Számomra is nehéz ez az ingadozás, már megszoktam. Nem vagyok az az orvosi eset, csak abba a hétköznapi megfogalmazásba esem. vannak emberek, akik ezzel nem tudnak mit kezdeni, mások simán tudják kezelni. Jól belementem saját magam elemzésébe.
- Úgy tudom, nem lehet irányítani a zenét. Amint látod, már vége is a dalnak. Beszélgethetünk a szükséges? -
 Ezen a kifejezésen nem kicsit megrökönyödök. nem erőszakolom rá magam senkire, aki nem akar velem társalogni. Meglehet mondani nekem, ha nem akarnak velem beszélgetni. Az is benne van a pakliban, hogy rosszul fogalmazott, és nem így gondolta. Majd kiderül.
- Remélem, most nincs rosszkedved. Ha még közömbös is, megpróbálhatom javítani hangulatodon. Rajtam nem múlik. Köszönöm, elfogadok két kockával, ha nem probléma számodra. Edinát vagy a Gyöngyvért lehet használni megszólításkor? -
 Lágyabb hangvételre váltok, nehogy azt gondolja, haragszom rá. Kétértelmű kijelentése nem tetszett csak. Aranyosnak tűnik ennyi beszélgetésből. Szerintem jót fogunk beszélgetni.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Slivovics Lily
Diák Levita, Elsős diák


Kö(n)ny/v/ek és nevetések
offline
RPG hsz: 17
Összes hsz: 126
Írta: Tegnap, 19:13 | Link

Imola

Végre van időm olvasni! Olyan tempóban rohantam be a legközelebbi olyan helyre, ahol talán tudok nyugodtan olvasni, hogy azt még egy profi futó is megirigyelné. A Lélek szobára esett a választásom, mert a nevéből adódóan azt gondoltam, hogy itt senki sem üvöltözik. Mikor beléptem, a helyiségben csak egy lány volt, aki valahonnan ismerősnek tűnt, és tudtam is hogy honnan: Oroszországból.
   -Aviee! - kiáltottam el magamat, de amint megláttam rendesen az arcát, tudtam hogy ő nem Avie. Eléggé kínosan éreztem magam, de észbe kaptam, és gyorsan mondtam valamit, nehogy bolondnak nézzen:
   -Szia, ne haragudj, összekevertelek valakivel. - ültem le a hozzám legközelebb eső helyre. - De ha már így rád kiabáltam, had mutatkozzak be! Slivovics Lily vagyok, elsős Levitás!
Utoljára módosította:Slivovics Lily, Tegnap, 19:14 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Nem hiszünk egymásnak,
Sehogy se jó ez így, de ha
eljön majd a másnap,
Az talán, talán megsegít.
Tankcsapda - Ez egy ilyen nap
Tülk Imola
Prefektus Levita, Elsős diákoffline
RPG hsz: 39
Összes hsz: 69
Írta: Tegnap, 20:04 | Link

Lily


Igazából egyáltalán nem számítottam látogatókra, pláne nem arra, hogy egy lány hatalmas lendülettel fog benyitni az ajtón, majd valami ismeretlen szót kántálva rohanni felém. Az első meglepődöttségemben csak dermedten szuszogok, és hagyom, hogy  a dolgok megtörténjenek. Semmi gond, hozzászoktam már a Bagolyköves furcsaságokhoz, így ahhoz is, hogy mostanában mindenki a határaimat feszegeti. Lélekben fel vagyok készülve mindenféle eshetőségre, többek között arra is, hogy pálcát kapok a fejembe, azonban egyáltalán nem ez történik.
Bocsánatkérő arcot látok magam előtt, némi pírt azon a bizonyos járomcsonton, és a szuszogásom lassan csitulni kezd. Helyét hümmögés veszi át, egy hangos, mely igazából annak szól, hogy a lányt a helyén tudjam kezelni. Olyan ismerős az arca valahonnan, a sötét haja, a nagy íriszei... mind olyan ismerős.
Mikor bemutatkozik kezem automatikusan lendül felé, majd szorítja meg az ő jobbját, hogy immár egy kellemes mosollyal rázzam meg azt.
- Az én nevem Tülk Imola, de szólíts csak Molkának! - mosolygok továbbra is kedvesen, majd elengedem apró ujjait, majd mondatát hallva bólogatni kezdek. Hát innen ilyen ismerős. Láttam már a folyosón és talán még közös óráink is vannak. Na meg persze, így hogy prefektus lettem több embert is sikerült már megismernem, ha más nem látásból. Legalább is bőszen gyakorlom a neveket minden este lefekvéskor.
- Ó tényleg! És szerintem van is közös óránk talán. Vagy legalább is úgy hiszem. - mélázok tekintetemmel a plafonra bámulva, majd kék íriszeimet a lány arcára irányítom.
- És milyen itt? HOgy tetszik a suli? Honnan érkeztél?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 2 ... 12 13 [14] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyÉszaki Torony