25. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyAlagsor

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] Le | Téma száljai | Témaleírás
King Jr David
Diák Navine, Elsős diákonline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 137
Angelica Black Wing
Írta: 2018. június 7. 20:42
| Link

Be léptem az ajtón és csak álltam, csodálatos volt a hely. Rá néztem Angelicára és figyeltem, amit magyarázgatott. Olyan szépen mondta el az eddigieket, hogy élvezet volt hallgatni. Sok gondolat volt az eszembe, vajon a személyes múltamba is vissza lehet menni?
- Csodás hely. Figyelj, személyes múltba is vissza lehet menni?
Néztem a lányra kérdően.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
Írta: 2018. június 7. 21:15 | Link

King Jr DavidÉrdekes. Erre nem számítottam, legalábbis nem most. De hát rendben, ez természetes.-Igen-vágtam rá a kurta választ, majd hozzátettem-Csak gondolj rá. Legalább a csúcs pontjára. Viszont figyelmeztetlek, hogy én is végignézem veled.-Lehet, hogy a családjáról szeretne valamit tudni. Talán azt, hogy hogyan halt meg az apja? Az engem is érdekel. És vajon miért? Ezeket nem mertem eddig meg kérdezni, erre egy ilyen egyszerű helyzetben kiderül, hogy ő se tudja. Ha jobban megnézem az arcát, rájövök, hogy nagyon is látszik rajta az amerikaiak külseje. Az angol-amerikaiak vonásai. Fekete haj... érdekes. Szomorúnak látszik. Néha zavaró a megfigyelésem. Az emberismeretem, ami mégsem lehet annyira fejlett mint gondolnám. Mindenesetre készen állok az emlékek és a múlt történéseire.-Remélem, tényleg nem baj, hogy itt vagyok...-Elakadt a szavam. Ugyanis eszembe jutott, hogy ezután a kérdés után a legjobb barátnőm sírva elszaladt. Persze ő nem ilyen. Hogyan is gondolhattam ezt? Ő erősebb, legalábbis ezt mutatja. Hihetik azt, hogy idegesítő vagyok, de remélem ő nem gondolja így. Valamiért nem örülnék. Ha valaki a bizalmába fogad, márpedig, hogyha megengedi azt, hogy itt legyek, akkor az számomra a bizalom teljes jele, akkor én nem szeretnék csalódást okozni.-Ha készen állsz, és minden rendben, akkor kezdhetjük.-Nyeltem egyet, és rájöttem, hogy az előbbi gondolatmenetem eléggé sokáig tartott. Szinte 5 percig. A fiú pedig meg se moccant. Mintha ő is hasonló dolgokat forgatna a fejében. A lehetőség, hogy a kérdéseinkre választ kapjunk, hirtelen elszédített. És nosztalgikus érzés fogott el, és kíváncsiság. Most már teljes elhatározással döntöttem. Én is valami olyat nézek meg, ami érdekel, de az igazság nem feltétlenül kellemes. Miért vagyok Wing? Apám és nagyapám, sőt, még a szépapám is Black volt, de sehol egy Wing. És miért nincs magyar nevem? Az iskolában, mármint a mugliban mindenki cserediáknak hitt. Anyám magyar. Miért nem kérte apámat? És mindezt miért nem engedték megkérdezni? Ez egy veszélyes hely. Veszélyes, de hasznos. Ki tudja mennyi sötét, vagy kevésbé sötét dolog került ki itt? Lehet, hogy a tanárok is használják. Nem tudom. De egy biztos. Nem véletlenül hívják a Múlt árnyainak termének. Ha elképzelem, az árny a sötét része. Rejtett, titkos. Sok kérdésem van, de kevés időm. Kérdőn nézek a fiúra, és közben hátra lépek egyet, ezzel utat engedve neki.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
King Jr David
Diák Navine, Elsős diákonline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 137
Angelica Black Wing
Írta: 2018. június 7. 21:30
| Link

Továbbra is Angelica szavait hallgattam, nem annyira zavar ha ő is itt van velem, legalább látni fogja, hogy mennyire jó volt nekem, de én is kiváncsi vagyok az ő emlékére, amit majd látni fog. Mielőtt el kezdtem volna, meg fogtam Angelica két kezét és úgy szerettem volna vissza emlékezni, reménykedtem, hogy nem rántja el a kezeit és nem veszi tolakodásnak, nekem ez jó érzést ad.
- Készen állsz, hogy lásd?
Mosolyogtam, közben a kezeit fogtam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
Írta: 2018. június 12. 18:32 | Link

King Jr David

Kicsit meglepett a gesztus. Na jó. Eléggé. Nem rántottam el a kezem, csak egy picit megijedtem, de gyorsan úrrá lettem érzéseimen, és egy zavarodott mosoly kíséretében az izgalomtól halkan, szinte már némán mondtam: Készen. Csak koncentrálj az emlékre, és indulhatunk is. Ne érj semmihez!-Tettem hozzá hirtelen gondolattól vezérelve. Viszonoztam a kézfogást, és elhatároztam, hogy egész úton nem nézek rá. Nem tudom, hogy miért döntöttem így, de lehet, hogy van valami köze a volt iskolámhoz. Ott egy fiú barátom volt, simán barát, és ő meghalt, amikor az autóbalesetem volt. Pontosabban öngyilkos lett, hiszen én voltam az, aki itt tartotta. Szerettem volna szólni neki, de elkéstem. Akkor, és ott elhatároztam, hogy többet nem vállalok akkora felelősséget, mint egy bizalmas ember. Ezt mind csak a kézfogás juttatta eszembe, így hát az ő útja előtt a szemébe néztem, és megpróbáltam a telepátiát, amit még a muglik is ismernek. Hátha sikerül. És akkor talán nem sértődik vagy lepődik meg, ha nem nézek rá az emlékben. Én inkább nem szólalok meg, hiszen nem vagyok a szavak embere. Még állunk, és várunk a semmire. Kérdőn nézek rá, és megkérdezem: Akkor menhetünk?-Erről a mondatról néhány mugli film is felötlött az emlékeimben, köztük a Vissza a jövőbe, igaz, az a jövőben játszódik. Már tényleg csak őt várom, és alig bírok izgalmammal. Akármennyire is elgondolkodtam, az emléke még mindig érdekelt. Egy kicsit túl filozofikus a gondolkodásom. Néha túl reagálok ezt-azt, és van, hogy éppen fordítva, nem eléggé figyelek oda valamire, vagy valakire. És ez egy ördögi kör. Ugyanis ha valamin nagyon elgondolkozok, utána az jön, hogy a gondolataimon gondolkozok el. Hát igen. Már megint. Reménytelen vagyok, és ez a helyzet is reménytelen. Néha jól jönne egy merengő, de ez a múlt szoba is kikapcsolhat engem remélem. És akkor kezdődhet a kaland.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2018. június 12. 18:45 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
King Jr David
Diák Navine, Elsős diákonline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 137
Angelica Black Wing
Írta: 2018. június 12. 22:26
| Link

- Persze, hogy mehet!
Arra a napra gondoltam mikor tíz éves voltam és apámmal tervezgettük az utazást Amerikába. Nagyon jó volt látni apát, legszivesebben oda rohantam volna és a nyakába is ugorhattam volna, de Angelica azt mondta, hogy semmihez ne nyúljak, meg amúgy is csak egy emlék, apa és a régi én sem venne észre minket. Csak álltam és halgattam a szavait, úgy látszik töbször is vissza fogok jönni erre a helyre, hogy láthassam és haljam apám szavait. Lassan abba is hagytam, elengedtem Angelica kezeit és rá néztem.
- Hát ez jó volt, boldog vagyok, hogy újra láthattam.
Mosolyogtam és gondolom át élte ő is, hogy milyen is ez nekem.
- Te jössz Angelica.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Angelica Black Wing
KARANTÉN


Éneklő rigó
online
RPG hsz: 36
Összes hsz: 93
King Jr David
Írta: 2018. június 13. 17:27
| Link

Érdekes... Nem gondoltam volna, hogy volt Amerikában. Igazából ott én se. Cornwallból nem igen mozdultunk ki nyaraláskor. A lényeg, legalábbis én egy kicsikét örültem neki, hogy elengedte a kezem. Mindenesetre megnyugodtam tőle, hogy már nem fogjuk egymás kezét. Az ő emléke mégsem volt szomorú, mégis, mintha azóta sok minden változott volna. Ő tudta hova megy, mit fog látni, és hallani. Az én emlékem egy zavaros múltba visz. Igazából azt se tudom, hogy hova. Ezek után nem is tudom mire gondoljak. A nevemre? Esetleg apámra? Nem is tudom. Az egyik remélhetőleg sikerülni fog. Mivel ő is így tett, én is megkérdeztem-Készen állsz egy zavaros történetre? Ahol nem is tudjuk, hogy hol, és melyik évben vagyunk? Ha igen, akkor indulunk.-Nem is tudom. Lehet, hogy csak a történeti szál zavaros? És nem is olyan sötét? Nem tudom. Azért várom ezt az emléket, ha másért nem, hogy lássak egy kis külvilágot. Nem is tudom, mit szólnának a szüleim, ha azzal állítanék be, hogy szinte mindent tudok a régi titkokról. Igaz, nem feltétlenül kell tudniuk. Na mindegy, nekem így is jó, hogy csak ketten tudjuk azt, hogy tudom. Kérdőn nézek Davidre, aki még mindig áll, és várja, hogy induljunk.-Készen vagyok. Mehetünk?-néztem rá kérdőn, majd hátra léptem egy lépést. Ez is az én kis idegességem jele. Még mindig várok, majd most már tényleg elképzelek egy szót, és egy szobát. Félig itt, félig ott. Várom Davidet, és kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog szólni, és talán még jobban arra, hogy mi fog történni. Az is lehet, hogy nem sikerül valami az emlékezésemmel, és akkor végignézhetjük a honfoglalást, ami, valljuk be, nem igazán érdekel. Hogyha már a messzi múltba kéne menni, akkor inkább a görög varázslókat választanám. De miket beszélek? Azt se tudom, mikorra és hova megyek. Még az se biztos hogy működik ez az emlék, vagy választanom kell egy másikat. Megeshet, hogy nem emlékszik már rá senki, vagy ez a szoba nem ismeri ezt a történetet. Ez utóbbit gyorsan elvetettem, hiszen ha David beszélgetését az apjával megtalálta, akkor a Wing név eredetét is megfogja. Ezt végig gondolva lenyugodtam, és a múltban ténfergő felemet visszarántottam ide a valóságba, ahol egy levitás és egy navinés a múltra készülnek fel, bármi is legyen az.
Utoljára módosította:Angelica Black Wing, 2018. június 16. 18:22 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

''Van, mi arany, bár nem fénylik,
Van,ki vándor, s hazaér...,,
King Jr David
Diák Navine, Elsős diákonline
RPG hsz: 77
Összes hsz: 137
Angelica Black Wing
Írta: 2018. június 16. 22:57
| Link

Vártam, hogy Angelica mikor indítja el az utazást, én mindig készen állok, szóval most is készen álltam Angelica emlékeire. Nem nagyon képzeltem el, hogy mikre gondol, de oda megyünk ahová ő akar, tehát készen állok.
- Igen mehetünk, nyugodtan gondolj arra ami neked a legfontosabb, ha akarod, akkor nem nézek oda. Mosolyogtam.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 4 5 6 7 [8] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Északi szárnyAlagsor