29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Titkos könyvtár - Ryan Wolf Falkom hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Ryan Wolf Falkom
Diák Eridon, Színjátszós, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. június 9. 16:02 | Link

Angelica

A nemrégiben felfedezett könyvtár új könyvekkel szolgált a kutatásomat illetően. Igazából a kutatásomba minél régebbi könyveket nézek meg, mert keresni akarok egy titkos helyet, ahova elbújhatok, gyakorolhatok,és elmondhassam magamról, hogy olyan helyet ismerek, amit senki más. Meghát, ugye itt a könyv, és meg tudom lesni a régi Bagolykő kastélyát. Miközben a sorokban keresek, egy ismerős arc köszön rám.
- Szia, Angelica - köszönök a nem rég szerzett barátnak. Megnézem a könyvet, amit mutat, majd elkérem tőle. Megnézem  a nyomtatás dátumát. - Nos, ez kb. 200 éves könyv, úgyhogy vigyázz vele. És nem tudom ki írhatta, bár arra tippelnék, hogy régi tanulók, tanárok, dolgozók, stb. verseik lehetnek benne, mert sok sora a verseknek a kastély körül írja, ami nagyban megegyezik a valósággal. Meg ír olyat is, hogy például, diákként a Bagoly-kastélyban". - sorolom el neki észrevételeimet.
Kissé idegesítő lehet, de ezeket úgy is felírnám. És már számomra csak egy kérdés maradt:Mibe utazzak? Miközben ezen tűnődöm, felcsillan a szemem: jöhetne Angelica is!
- Nincs kedved eljönni velem egy könyvbe?
Utána a kérdésére válaszolok:
- Az iskolánk történelmét, bár inkább egy titkos helyet
Utoljára módosította:Sárközi Alexandra, 2019. június 12. 20:54 Szál megtekintése

#Sólyombarát #Főnixbarát
Ryan Wolf Falkom
Diák Eridon, Színjátszós, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. szeptember 1. 11:45 | Link

  Angalica

Nézem a lány tátott száját. Vicces. A nap is aranylóan süt. Minden jó...
lenne egy teapartihoz. Mondjuk ez az ötlet nem tudom honnan jött. De tényleg,
hideg mézes gyümi tea és fahéjas keksz. Jó lenne. Ez jut eszembe Angelica döbbent arcáról, de hogy miért, azt a jóisten se tudja. -Megmondom őszintén, két hónapomba telt ezt megtudni, de lehet hogy kamu az egész - nevetem el magam. De tényleg, melyik könyvbe menjünk? Vagy kétszáz könyv van itt, és ahh. De lehet tankönyvbe kéne menni, a vizsgák miatt. És megvan, eszembe jutott. azért jutott eszembe a lányról a fahéjas keksz mert van nálam. De ez a könyvproblémát még nem oldja. Megvan a megoldás amit el is mond a lánynak: - Válassz te könyvet - majd mint a ki jól végezte, lehuppan egy székre, de fel is pattan, hirtelen ötlettől vezérelve. fejét oldalra dönti, hangját megváltoztatja, majd ahogy a horror filmekben látja, megkérdi: - Kérsz egy sütit? - kezében meg már ott is a felkínált keksz.
Szál megtekintése

#Sólyombarát #Főnixbarát
Titkos könyvtár - Ryan Wolf Falkom hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint