30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Évnyitó ünnepély a Nagyteremben!

Megjelent az Edictum legújabb száma!

Elkészült a discord szerver, elérhetőség ITT!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Titkos könyvtár - Catherine Shayleen Black hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 18:33 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Akadnak dolgok, amikkel még Shayleennek is meggyűlik a baja - igazából szinte csak ilyen dolgok vannak, de mindegy. Ha már Wales-ben járt, bekukkantott más ispotályokba is, ám az egyikben egy eddig ismeretlen, igen gyorsan terjedő kór ütötte fel a fejét. Nem is maradt sokáig, hazautazott, azonban a szándék, hogy segítsen a szerencsétlen embereken, természetesen ott tombolt benne. Így az egész napos Gyengélkedőn felügyelés után mi lehetett volna számára jobb program, mint elmenni a könyvtárba? Mármint, a titkos könyvtárba. A festményen túljutva fáradtan sóhajt fel a helyiségben, ami szinte kong az ürességtől. Hála istennek, legalább értelmes interakciót nem kell folytatnia senkivel, így is roppant gyengének érzi magát. Mégis hajtja a kíváncsiság, hogy rájöjjön, mivel állnak szemben és hogyan szüntethetnék meg.
Noha a nagyobb könyvtárral ellentétben ez egészen kicsinek mondható, mégis szinte labirintusnak érzékeli az egészet. Pár pillanat tétlenség után megindul az egyik soron, hogy a plafonig érő polcokat tanulmányozza. Azt mondják, itt olyan könyveket a kezébe vehet az ember, aminek a létezését sem gondolnák. Éppen ezért nem aggódik, hogy esetleg eredménytelenül zárulna a kutatása.
- Lumos - pálcájával igyekszik némi fényt csiholni, ugyanis nehezen látja csak a régi, poros könyvek gerincén a feliratot. Az a helyzet, hogy az iskolába járók, ha be is tévednek ide, vagy titkos dolgokat művelnek, vagy nem ilyen jellegű olvasmányokat keresnek, így elmondható, hogy szinte már bepókhálósodott ez a részleg. Arról nem is beszélve, hogy a lány álmában sem gondolta volna, hogy ennyiféle szakirodalomra lel majd itt és nem lesz ideje mindent áttanulmányozni, így rögtön szűkíti a keresést Anglia és Wales területére. Csak olyan irományokat keres, melyek a szigetországokhoz köthetők, hátha ezzel képes időt nyerni, hogy a holnapi ügyelet előtt hunyhasson egyet.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 19:46 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

A síri csendnek köszönhetően eszébe sem jut, hogy valaki más is tartózkodhat a helyiségben, így halálos nyugalommal keresgél. Ahogy lejjebb hajol a polcok között, egy rakoncátlan szőke tincset még füle mögé is tűr, hogy jobban lásson. Mondjuk, teljesen gyanútlanul nézelődik, annyira koncentrál, hogy egy üvöltő rinocérosz csordát se venne észre. Tudniillik, ha ennyire fáradt, a multitasking már nem működőképes, így figyelmét sohasem osztja meg. Hogy ez mennyire nagy baj, csak pillanatokkal később jön rá.
Nem hall semmit, épp csak felegyenesedik, hogy fentebb keresgéljen, mikor megérzi valakinek a jelenlétét. Hogy hogyan? Egészen pontosan úgy, hogy egy kéz tapad ajkára, háta pedig egy férfi mellkashoz simul, miközben igencsak tört magyarsággal suttognak valamit fülébe. Szemei elkerekednek, pálcája azonnal kiesik kezéből, mert ebben a pillanatban fogalma sincs mit csináljon. Egyáltalán mit tehetne? Olyan hirtelen éri az egész, hogy nemcsak teste, de agya is teljesen leblokkol, hirtelen egyetlen önvédelmi trükk sem jut eszébe, a pillanatokkal korábbi fáradtság pedig rögtön átcsap kiélezett figyelembe. Automatikusan nyúl a száját betapasztó kézért, hogy megpróbálja lehámozni magáról, míg igyekszik gerincét ívbe feszíteni, hátha így eltolhatja magától orv támadóját. Próbál előrébb is lépni, míg feszegeti magát, elvégre senki sem gondolja, hogy majd tétlenül fogja tűrni saját sorsát? Hangot valóban nem nagyon ad ki, legfeljebb a dulakodás megszokott neszei, az erőlködés hatására kiszökő hangok és sóhajok hagyhatják el ajkait. Hiába is sikítana, mit érne el vele? Leginkább semmit.
Így hát igyekszik kivergődni magát a szituációból, miközben fejben próbálja újra és újra visszajátszani a hangot, hátha felismeri. Biztosan nem Aiden, de nem is testvére az. Volt háztársai közül sem lehet senki, a többi férfi, akit pedig ismer, nem töri a magyart. A fenébe! Mi történik?
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 20:11 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Nem nevezném egy NDK-s birkózónőnek. Sem súlya, sem ereje nem indokolja, hogy képes legyen megszabadulni akárki karjai közül, így tényleg csak abban bízhat, hogy egy ügyes rántás, egy váratlan mozdulat kizökkenti annyira a támadót, hogy lazítson szorításán. Merthogy akkor ellökhetné magát, csípne, rúghatna, karmolhatna és túl lehetne ezen az egészen, majd pálcáját megragadva elmenekülhetne. Igen ez egy csodás terv, csak a megvalósítás hibádzik némiképp.
Ahogy végre engednek a száján lévő szorításon, ösztönösen rántja oldalra fejét, hogy rendesen kis is szabaduljon. Nem látja továbbra sem, kivel van dolga, csak abban lehet biztos, hogy férfi, hiszen most már képes felmérni az orrát megtöltő illatot. - Eressz - úgy sziszegi, akár egy kígyó és amikor végre sikerül szabadulnia egy pillanatra, háta rögtön a könyvespolcnak csapódik, éppen oda, ahol eddig nézelődött. Kissé kifulladva emeli tekintetét a rellonosra, haját kisöpri arcából, ezzel látni engedvén őzike szemeit és riadt-dühös arcát. Úgy is mondhatnánk, ő a tökéletes préda egy vadász számára, mert bár fogalma sincs róla, hogy azzal van dolga, hamarosan kiderül. Döbbenten figyeli, ahogy a fiú kezében világít tovább pálcája.
- Add azt vissza - utána kap, de nem tudja kivenni a kezéből, helyette a hirtelen lendülettől ismét hátratántorodik a polcnak és akkor látja meg azt. Sohasem gondolta volna, hogy egy mosoly lehet ilyen szép. Sohasem látta még a másikat, sejtése sincs róla, ki lehet, de azt érzi, hogy képtelen levenni róla a szemét. Noha ő még nem tudja, én most már kijelenthetem: vélamágiával van dolga. Gondoljátok, hogy képes lenne Aidenen kívül más férfira is így nézni? Ugyan, dehogy. Ez a soha nem tapasztalt érzés, mely hatalmába kerítik, természetesen ismét előhozza azt a Shayleent, amit párja annyira szeret. Teljesen elvörösödik és lesüti szemét. Bár valahol az agya egy eldugott zugában tudja, hogy futnia kéne és a vészvillogó ott piroslik és vijjog, mintha meg sem hallaná. Vélamágia. Pfuj.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 20:45 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Nem tetszik neki a gúnyos mosoly, nem tetszik neki, hogy játszanak vele, de pontosan jól tudja, hogy világ életében ilyen volt. Aidennel is azért húzták idáig, mert a férfi játszott, méghozzá kedvére. Most ugyanez történik, ő pedig tehetetlenül asszisztál, hiszen minden tekintetben erőfölénnyel van dolga: sem pálcája sincs, sem fizikai kiállása egy megfelelő ellentámadáshoz, a szavak pedig mit sem érnek akkor, mikor egy vélamosolyt küldenek feléd.
Épp ellenkezőleg. Shayleen azonnal zavarba jön, mint mindig, mikor olyan ember társaságában van, akit vonzónak talál. Márpedig Mihail e percben sokkal több, mint vonzó, köszönhetően a vélamágiának. Olyan érzés lehet ez, mint mikor egy szórakozóhelyen beginázzák az embert: nem igazán tudja, mi történik, de hagyja megtörténni. Sajnos emlékezni fog rá, de a tény, hogy teljesen védtelen - hacsak nincs a farzsebében egy bájital, amit gyorsan megiszik és hirtelen nem hat rá -, talán felülírja azt a másik tényt, hogy ami ezután következik, nem kis túlzással megcsalás kategória. Lesütött szemmel ácsorog, mert pontosan jól tudja, hogy valami nem oké, érzi, igyekszik agyából előkaparni Aiden arcát, az érintéseit, minden együtt töltött pillanatot, ami egy röpke ideig segít is. Mintha kezdené visszanyerni eszét, mintha az igézet megszűnni látszana, csakhogy szólnak hozzá, ő pedig óvatlanul ismét a fiúra néz. És ez itt a legnagyobb hiba, amit egész este elkövetett - túl azon, hogy egyes-egyedül jött kutatni a titkos könyvtárba.
- Én... - elnyílnak ajkai, ahogy megbűvölve pislog a rellonosra és fogalma sincs mit tegyen. Shayleenről azt kell tudni, hogy rosszabb napjain önmagától is zavarba jön, számára a kezdeményezés olyan dolog, ami szinte már tiltólistás - valószínűleg Aiden is öt ujján meg tudja számolni, hányszor teperte őt le a szőke. Így bár rettentő zavarban van, esze ágában sincs kezdeményezni. A közeledés hatására is szívesen lépne hátrébb, csakhogy nincs esélye, hiszen ott van mögötte a könyvespolc. A fenébe is! El akarja kapni tekintetét Mihailról, máshová akar nézni, akárhová, de nem képes rá. A vélamágia teljesen a fiú bűvkörébe sodorja, elméje úgy ürül ki, mintha soha nem is lett volna más benne. Agya továbbra is sikít, hogy meneküljön, de meg sem hallja. Csak Mihailt látja.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 21:21 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Még sohasem volt dolga vélamágiával, így most sem tudná megmondani, mi ez a furcsa érzés, ami hatalmába keríti. Talán Cupido lenne az? Lehetetlen, hiszen még az Edictum is megírta, hogy a szárnyas ördög távozott a kastély falai közül. Szerelmi bájital? Szintén lehetetlen, azt megérezte volna és tudná, meg ugye nem is fogyasztott semmi olyat, ami nem saját keze alól jött volna ki. Arról nem beszélve, hogy mire idáig jutna az okfejtésben, az a vélamosoly teljesen kiüríti elméjét. Valamit tennie kell, menekülnie kell, de képtelen másra gondolni, mint a férfira. Mert ő már nem fiú, hirtelenjében férfi. Tekintetével minden apró mozzanatot követ, így azt is, ahogy kéjesen megnyalja alsó ajkát. Nem ura cselekedeteinek, ösztönösen harapja be sajátját, mintha legalábbis kifordult volna önmagából.
A kérdésre képtelen felelni, a hirtelen jött közelség végleg elveszi a maradék eszét is. Érzi a kellemes, ámde erős illatot és mélyet szippant belőle, megbabonázza a fehér tincsek alól világító kék szem, szinte érzi, ahogy testük egymásnak préselődik, pedig Mihail még hozzá sem ért. Nem tudja elképzelni, mi történik vele, mintha forogna a világ, akarja, miközben minden idegszála tiltakozik; kívánja, miközben egy része undorodik az egésztől. Míg teste kérdés és gondolkodás nélkül reagál, addig belsőjében tiltakozás bugyog. Mozdulna, de nem képes rá, földbe gyökerezett lábbal figyeli, ahogy ajkaik egyre közelednek, de még tisztes távolságban maradnak egymástól. - Igen - elfúló hangon leheli, a rellonos érezheti az arcélén lecsapódó melegséget. Hogy ez arra vonatkozott-e, hogy jelenleg senki más nincs gondolataiban, csak Mihail vagy arra, hogy nincs ellenére az, ami készül, remek kérdés. Arca továbbra is kipirult, a vörösség pedig egészségesen terjed tovább lassan nyakára is. Amennyire vágyakozik, annyira hozza őt zavarba az egész, amennyire itt ragadna, annyira menekülne. Teljesen távol áll tőle ez a fajta intimitás - ami ugyan nem az, de próbáld ezt elmagyarázni egy vélamágiával megbűvölt nőneműnek.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 22:17 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Shayleen parfümje valóban bódító, hiszen az édes vanília keveredik egy enyhe jázmin illattal, ami beivódva bőrébe már egyáltalán nem karakteres. Pont annyira meghatározó és kellemes, hogy mikor közel hajolnak hozzá, lehunyt szemmel akarják beszívni és megjegyezzék. Mert ez az illat legalább annyira kedves, bájos és elragadó, mint amennyire a nő az a segítőkészségével, az esetlen sürgés-forgásával, a riadt szemeivel és kecses, már szinte sovány alakjával.
A dicséretet csak azért hallja meg, mert a férfi alig pár centire van tőle és, persze mert a férfi ajkain csúsznak ki a szavak. Ahogy ujjbegyei bőrét érintik, azonnal libabőrös lesz és miközben melegség árad szét testében, a hideg végigfut gerincén. Hihetetlenül ambivalens érzések kerítik hatalmába, amelyek ellen már nem is akar küzdeni, érezhetően megadja magát, hiszen a jeges kék szemekbe nézve végérvényesen Mihail bűvkörébe kerül. Ha eddig volt is esélye arra, hogy megszabaduljon tőle és lerázza magáról a vélamágia béklyóját, most végleg elveszett a remény. Az érintés olyan, akár egy villámcsapás, a vállán körző ujj pedig bizsergetően tölti meg lényét. Alig pár pillanat kell csak ahhoz, hogy az erős kezet megérezze tarkóján, szemei pedig elkerekedjenek, ahogy a rellonos közelebb hajol hozzá. Aztán még közelebb. Akár egy mágnes, úgy vonzza Shayleent egy ismeretlen örvénybe.
- Mhh - egy halk nyöszörgés csúszik ki ajkain, amely arról árulkodik, hogy vergődik. Arca élénkebb pirossá válik, ahogy pillái megrebbennek és félárbocra buknak, felkészülvén a csókra. Egész teste szenved az érintés hiányától, nem tudná megmagyarázni miért, hiszen nem is ismeri a másikat. Fogalma sincs arról ki lehet vagy honnan jött, még a nevét sem tudja! Ez mégsem akadályozza abban, hogy kezei önkéntelenül is kettejük közé csússzanak és rámarkoljanak a fiú felsőjére. Úgy szorítja őket, mintha kapaszkodót keresne, hogy kimászhasson ebből a sötét veremből, amibe Mihail dobta. Nem látja a fényt, nem látja Aident, nem látja Adriant, magát sem látja. Csak a férfi van szemei előtt, az ajkai, ahogy érzi a forró leheletét lecsapódni arcán, ahogy beszippantja a kellemes illatot, ahogy érzi a testét, a húsból áradó hőt. Megmagyarázhatatlan az egész, s a várakozás olyan kínzó éhséget ébreszt benne, amilyet még sohasem tapasztalt. Mi történik vele? Csak csókolja meg. Csak csókolja meg.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 29. 23:17 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Ez a vívódás a legrosszabb, no meg a várakoztatás. Hogy szándékosan nem közelít, szándékosan nem érinti meg, szándékosan nem csókolja. Csak ott van és kiélvezi, hogy Shayleen rabja minden lélegzetének, egyetlen pillantásától olvad el és érintése hatására egész teste remeg bele a mozdulatsorba. A férfi ezt élvezi és kiélvezi, visszaél a mágiája adta lehetőséggel, a nőnek pedig esélye sincs tiltakozni. Voltak pillanatok, mikor kizökkenthette volna, például ha nem néz ismét a szemébe, ha nem fordul felé. De megtette, mert fogalma sem volt arról, hogy milyen veszély is leselkedik rá. Talán ha a rellonos csak negyedvéla lenne, megküzdene ezzel az egésszel, de egy háromnegyed véla ereje felbecsülhetetlen, karkötő ide vagy oda. Hiába figyelik, hiába ellenőrzik, a legkisebb akarat, a legkisebb szándék, hogy magához édesgessen valakit elegendő ahhoz, ami talán egy negyedvéla teljes erejéhez is kevés.
Szíve majd kiugrik a helyéről, néha mégis kihagy egy-egy dobbanásnyit, ajkai elnyílnak ahogy csak milliméterekre vannak egymástól. Talán az a hangyányi, hátsó ellenállás az, ami gátolja Shayleent a kezdeményezésben, hogy pólójánál fogva ne rántsa magához a másikat és hagyja, hogy tegyen vele valamit. Bármit. Talán az az apró kis része az egyetlen józan dolog ebben a pillanatban, ami még a felszínen tartja, de már nem sokáig. Követi a kézzel irányított mozdulatot, engedelmesen néz Mihail szemeibe, elvégre ha nem azt figyeli, hát ajkára fókuszál, ami legalább annyira hipnotikusnak hat jelen pillanatban, mint a lehengerlő kékek. Mintha egyre gyorsabban verne a szíve, csak történjen már meg, csak érezze már, csak csókolná meg!
Aztán egy örökkévalóság után végre megérzi a férfi ajkának melegét sajátján, ekkor pedig ösztönösen hunyja le szemét. Olyan óvatos érintés ez, melyet szinte meg sem érez, pedig tudja, hiszen erre várt. Eddig csak vágyta, remélte, kérte, most pedig megkapja, mégis elégedetlenséget érez. Talán a rellonos is tudja, mi járhat Shayleen fejében, mert a következő pillanatban elmélyíti a csókot. A nő lábai kissé megrogynak, így pont jól jön, hogy hátát ölelve magához húzza a fiú. Olyan engedelmesen hagyja Mihailnek, hogy elmélyítse a csókot, mint kevés dolgot életében, belesimul az ölelésbe és teljes szívből, vagy inkább a bódító igézetből viszonozza is azt. Kezeit kibújtatja kettejük közül és míg egyik a széles hátra vándorol, addig másik a fehér tincsekben köt ki. Akaratlan húzza maga felé a férfit, hogy háta ismét a könyvespolcot érje és hagyja magát elveszni a pillanatban. Az idillt csupán az zavarja meg, hogy Aiden arca villan fel elméjében egy mikropillanatra, mire azonban ráfókuszálhatna, már el is tűnik. Mi lesz veled kicsi lány?
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. szeptember 30. 20:27 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Fogalma sincs, mit kéne éreznie, egyáltalán mit szabad érezni, mert ez nem kér engedélyt, egyszerűen csak jön. Magától értetődő, hogy visszacsókol, hogy a rellonos karjaiba simul, hogy vékony ujjait a fehér tincsekbe mélyeszti. Akárcsak Aidennel. Amikor heves csókcsatákat vívtak, amikor megérintette őt a legintimebb pontokon, majd eljuttatta a csúcsra. Akkor érzett utoljára hasonlót, de még akarja. Ahogy lehunyt szemmel enged a véla csábításának, ahogy a csók egyre inkább elhúzódik, már nem tudja, mi igaz és mi nem, mi valós és mi képzelet.
Ahogy combja alá nyúlnak, egy apró nyögés hagyja el ajkait, ami tiltakozás és igenlés is egyben. Az elváló ajkak hatására kipattannak szemei és újra a kékeket látni, meg azt a gyorsan forgó örvényt, ahogy újra és újra beszippantja. Már épp kiverekedné magát belőle, már épp kitörne, amikor visszaesik és még mélyebbre merül. A nyakát érő támadás hatására önkéntelenül dönti oldalra fejét, hogy rendelkezésre bocsássa az érzékeny területet teljes meztelenségében. Szemeit lehunyja, egész teste beleremeg az élvezet apró, ám meghatározó hullámaiba. Aztán megint felsejlik Aiden arca. Mi történik, mit csinál? Épp csak a padra érkezik, mikor a selymes hang fülébe jut: köszönöm. Nem akar ránézni, nem akarja látni, magához akar térni, fel akar ébredni, azonban az egyetlen reakciója, hogy beharapja alsó ajkát. Így, hogy nem látja a fiút, csak érzi, még intenzívebb az élmény, viszont ez némi józanodást is eredményez. Szíve hevesen ver, libabőrödzik a testén felfelé haladó kezek érintésétől és akaratlanul is ívbe feszül háta, ezzel a rellonos tenyerének nyomva melleit. Aztán újabb felismerés hasít belé. Hol van? Mit csinál? Kivel van? Lassan nyílnak ki szemei, tekintete találkozik a sötét plafonnal, ekkor pedig belé hasít a felismerés, hogy valami nincs rendjén. Valami nem jó.
- Aiden... - csúszik ki a név duzzadt ajkai közül, de amikor fejét előre billenti, nem őt látja, hanem egy idegent és, bár a vonzalom továbbra is tagadhatatlan, kétségbeesik. Hiszen azok a tenyerek az ő mellén vannak, szája pedig egy idegen férfi csókjától piroslik. Még érzi az ízét, illata még mindig kitölti orrát és az a hihetetlen, mágikus aura tébolyultan vonzza elgyengült testét. Előnybe kerül. Már nincs Mihail kezében pálca, arcát már a félhomály rejti el jótékonyan, így pedig Shayleennek van egyetlen másodperce, hogy mérlegeljen. A döbbenet jeges fuvallatként vágja arcon és eddig nyitott, befogadó testtartása megváltozik. Kezeivel arrébb löki a fiút, lábait hirtelen csukja össze, majd átkarolja saját magát. Már tudja. Már tudja, hogy mi történt és mocskosnak érzi magát. Még szavai is elállnak, ahogy rájön, mit tett és ezen az a tény sem változtat, hogy nem önszántából tette. Összeszorítja szemeit, hogyha a rellonos ismét próbálkozna, ne érhessen el nála semmit. Elég. ELÉG.
Szál megtekintése

Catherine Shayleen Black
INAKTÍV


kalitkába zárt madár
offline
RPG hsz: 229
Összes hsz: 750
Írta: 2019. október 10. 11:44 | Link

Mihail
éjszakába nyúló kutatás | este nyolc óra körül

Minden, ami történik, egy hazugság. Tehetetlenül enged az állatias vágyaknak és annak az ismeretlen erőnek, amely megállás nélkül vonzza Mihail felé. Akár egy doromboló kiscica, úgy idomul az érintéshez, az öleléshez, miközben az élvezet apró hangjai szöknek ki ajkain. Bár ez a fajta nyersség, mely vágyat ébreszt a hús iránt, nem belülről fakad, mégis gyönyört ad, akármilyen bűnös is mindez.
A hosszúra nyúló pillanatok és a semmibe vesző sóhajok azonban elhalkulnak és megszűnnek, helyükbe vészvillogó és pánik lép. Már nincs a mágia hatása alatt, ha pedig tart is még, már nem olyan intenzíven, mint addig. Minden porcikája összerándul, igyekszik a lehető legkisebb méretűre gömbölyödni, ahogy karjai teste köré fonódnak, szemeit pedig annyira összeszorítja, hogy lassan már látja az apró pöttyöket is. Nem hajlandó a rellonosra nézni, mert tudja, hogy akkor történt valami, akkor érezte azt, amit eddig még soha. Nem akarja újra átélni az egészet. Csak menekülni akar, jó messzire, haza Aiden óvó karjaiba, aki talán sohasem bocsátja majd meg ezt. De hiszen ártatlan és nem tehet róla! Bármire megesküszik, hogy kedvesén kívül nem szeretett egyetlen férfit sem úgy, még csak gondolatban sem, nemhogy tettlegességig fajult volna. Ajkai bizseregnek fogai alatt, ahogy azok belemélyednek a csókoktól piros duzzanatba. Ahogy Mihail a pálcát felé nyújtja, hirtelen nyitja ki szemit, de koncentrálva, hogy ne nézzen rá, kikapja kezéből a fadarabot. El akar tűnni, ismét láthatatlanná akar válni.
A fehér haj eltűnik a sorok között, Shayleen testét pedig a hideg, az undor és a sírás egyszerre kezdik rázni. Kezét ajkára tapasztja, ahogy leugrik a rozoga bútordarabról és futásnak ered. Mocskosnak és gusztustalannak érzi magát, mintha a srác még mindig a mellét fogná vagy karjaiban tartaná. Szíve szerint addig súrolná száját, míg az el nem tűnik teljesen, s már kiserken rajta a vér. Úgy lohol a folyosókon, majd löki a kastély főbejáratát, mintha az élete múlna rajta. Megtanult futni, képes lenne végkimerülésig menni, ezt pedig már szinte meg is teszi. A könyvtártól egészen a házukig rohan, hogy aztán az ajtón bezuhanva, kapaszkodva a kilincsben térdre rogyjon és végre kitörjön belőle a zokogás. Mit tett?
Szál megtekintése

Titkos könyvtár - Catherine Shayleen Black hozzászólásai (9 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint