30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Évnyitó ünnepély a Nagyteremben!

Megjelent az Edictum legújabb száma!

Elkészült a discord szerver, elérhetőség ITT!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Titkos könyvtár - Állia Szipenni hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2014. január 1. 14:40 | Link

Kőszegi Brigitta Hanna

Reggel elterveztem már, hogy le megyek a könyvtárba, de nem a simába, hanem a titkosba, az sokkal jobban tetszik. De csak délután tudtam időt szakítani rá. Szobámban lepakolok, majd elmegyek a fürdőbe és összekötöm a hajam, hogy ne zavarjon az olvasásban vagy más egyébben, mi után ez kész, elindulok, nem viszek semmit. Kilépve a folyosóra megállok egy pillanatra, majd újra elindulok. Ahogy haladok a folyosón meglepődök, nagy a csönd. Pedig szünet van még. Elgondolkozom, van-e valami program mára, de nem emlékszem, hogy lenne. Már a lépcsőn vagyok, mikor meglátok pár diákot. Megnyugszom, biztos csak mindenki pihen, vagy tanul már,hisz már csak pár nap van hátra a szünetből. Erről eszembe jut az, hogy mindjárt, jönnek holnap vagy holnapután azok, akik elmentek. Már a lépcsőn haladok fel a könyvtár felé. Elkezdek gondolkozni, mit is szeretnék olvasni, vagy mibe szeretnék bele csöppenni. Majdnem a folyosót rejtő festményhez értem már. Ahogy haladok, a festményeket nézem, elég csöndesek. Örülök neki, ez azt jelenti hogy a mai csöndes egy nap lesz. Elérek a festményhez, leolvasom a nevet. Odahajolok a festmény füléhez és halkan bele mondom a nevet.
-Rydan Colthan
Megvárom míg a festmény feltárul, és belépek a kereten át a folyosóra. Körülnézek, szűk a folyosó és, mint minden, csendes. A festmény mögöttem becsukódik. Hátra nézek, látom hogy csukódik le. Majd lassan elindulok. Pár lépés és már a titkos könyvtárban is vagyok. Körülnézek. Szemet gyönyörködtető látványban részem. Sok-sok érdekes könyv van itt már első látásra is tudom. Beljebb megyek, elkezdek sétálni a sorok között. Olvasom a címeket, ámulok azon, hogy milyen sokféle és érdekes könyv van itt. Közben mintha léptek zaját hallanám, de nem törődök vele, nem érdekel. Csak sétálok, és olvasom a címeket. Nagyon sok könyv tetszik, de egyet sem veszek le, mert még nem találtam meg az igazit. Egyszer csak megtorpanok, leveszek egy kopott olvashatatlan című könyvet. Belelapozok. Teleírt naplószerű, sok képes könyvet találtam, érzem, hogy ez a tökéletes olvasnivaló mára. Leülök és elkezdem olvasni.
Utoljára módosította:Axel Sebastian Sjölander, 2014. január 16. 19:00 Szál megtekintése

Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2014. január 1. 16:36 | Link

Kőszegi Brigitta Hanna

Ahogy olvasok, a csöndben léptek zaját hallom. Fülelek, várom mi lesz. Felpillantok a könyvből. Egy lány ül le nem messze tőlem egy székre. Erről eszembe jut, hogy én a földön ülök. Van mellettem egy szék, de nem érdekel, jobb itt a földön. Eszembe jut a lány, elgondolkozom, hogy ismerem-e. Rövid gondolkozás után eldöntöm, hogy nem. Finoman felpillantva megnézem. Szőke, magas, talán velem egyidős. Ami azt jelenti, hogy új, persze csak akkor, ha nem tévedek. A könyvet is meg nézem, amit olvas, sárkányokról szóló könyv van a kezében. Miután felmértem, úgy döntök, nem érdekel. Ha nem szól nekem, én se neki, jobb nem piszkálni az olvasó embert. Megint a könyvemre nézek, de már nem olvasom. Lapozgatom és gondolkozom. Oda menjek a gömbhöz, ezen töröm a fejem már az óta mióta be léptem. Rá szánom magam, becsukom a könyvet. Felállok visszateszem a helyére. Kicsit időzök fölötte, de végül ténylegesen úgy döntök, hogy nem ez az a könyv, amibe bele szeretnék kerülni. Megint elindulok a sorok közt. Lassabban haladok, fegyelmesebben olvasom a címeket. De most nem találom a szimpatikus könyvet. Leveszek itt-ott egy könyvet ugyan, de szinte alig lapozok bele úgy visszateszem. Egyik sem érdekel. Miközben sétálok, azon gondolkozom, hogy mit is szeretnék igazándiből. Valami krimi lenne jó, vagy valami állatos. Eközben elérem a sor végét. Hátrapillantok a lányra, majd elindulok balra egy hosszú soron. Ez a sor kicsit olyan, mint egy akadálypálya, mindenütt könyvek szerteszét. Mókás átkelni köztük, közben viszont nehéz nézelődni. Így ugrálva haladok és olvasok most.
Utoljára módosította:Axel Sebastian Sjölander, 2014. január 16. 19:06 Szál megtekintése

Titkos könyvtár - Állia Szipenni hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint