30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Évnyitó ünnepély a Nagyteremben!

Megjelent az Edictum legújabb száma!

Elkészült a discord szerver, elérhetőség ITT!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint
Titkos könyvtár - Blanka Carson hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 4. 13:16 | Link

Emmus Cheesy

Valamelyik nap azt hallottam az egyik új Eridonos lánytól, hogy a Kastèlyban van egy Titkos könyvtár, ami kényegében annyira nem tér el az itteni rendes Könyvtártól, de van benne valami  agyon különleges. Az egyik sarokban egy hatalmas zöldes-sárgásan világító varázsgömb. Mindenféle képpen kiszerettem volna próbálni, mert azt mondják róla,  ha könyvvel a kezedben hozzáérsz a ragyogó gömhöz, az elrepít téged a könyv történetèbe. Vagy külső szemlélődőként vagy az egyik szereplőbe bujhatsz bele. Viszont, ha könyv nélkül érinted meg ő választ egy történetet és az már nem biztos, hogy jól sül el. Mindenesetre, gondoltam csam kipróbálom, hiszen tele lehet varázslattal és kalanddal az egész!
Èppen ezért, mikor végeztem egyik nap az iskolàban, elindultam, hogy megkeressem ezt a bizonyos könyvtárat. Persze azt is hallottam, hogy lehet oda olyan egyszerűen bejutni, de mikor megérkeztem szerencsére könnyen vettem az akadályt.
A helységbe lépve hirtelen elakadt a szavam. Gyönyörű volt! A magas polcoktól egy kicsit elszédültem és el is estem, de utána úgy éreztem soha többet nem akarok innen felállni. Ahogy ott feküdtem a hátamon és néztem a rengeteg könyvet és éreztem azt a remek illatot és és és....Fantasztikus csodában volt részem az nap délután.
Nagy nehezen felkeltem a földről, majd egyenesen a gömb irányába haladtam. Ugyanis messziről lehetett látni ahogyan ragyog.
Mikor odaértem megint elkezdtem szédülni, de most a gyönyörtől!Egyedül voltam. Legalàbbis azt gondoltam nincs itt más rajtam kívül.
Szál megtekintése

-Egy idióta vagyok.
-Nem Papa. Csak ember.
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 5. 12:12 | Link

Emma


Egy könyv sem volt nálam, de alig bírtam ki, hogy meg ne érintsem a gömböt. Könyv nélkül viszont nem akartam, mert amilyen szerencsétlen vagyok, biztosan, valami olyasmi történetet választana nekem a gömb, ami nem éppen az én stílusom. Csak azt nem tudtam még, hogy milyen történetet vigyek magammal. Attól nem félek, hogy egyedül megyek, mert a történetben úgy is lesznek rajtam kívül mások is. Ebben a könyvtárban, még nem voltam, úgy, hogy fogalmam sincs melyik könyvet válasszam.
A gömbtől nem akarok elmozdulni, így az a körüli polcokat vizslatom, míg megpillantok egy fekete borítójú könyvet. Lassan odamegyek hozzá, majd leemelem a polcról, hogy eltudjam olvasni a címét, de a könyv olyan régi, hogy a címe már teljesen lekopott róla, és a belsejébe sincsen leírva.
Tovább kutatok, párba még bele is olvasgatok, de egyik sem tetszik meg annyira, hogy kiválasszam.
Ezek után inkább csak leülök a gömb mellé és figyelem ahogy ragyog.
~Tényleg elképesztően gyönyörű!~
A szemem csukva volt, mert egy kicsit már bántotta az állandóan vibráló fény, így történt, hogy csak később vettem észre, hogy valaki mellettem levegő után kapkod , mert megijedt valamitől. Aztán rájövök, hogy tőlem.
Emma volt az. A mindig vidám, Eridonos barátnőm, akit már egy ideje ismerek, de elég régen találkoztam vele.
-Ne haragudj! Nem volt célom, hogy rád hozzam a frászt! -nevettem fel, bár egy kicsit én is megijedtem, mikor egyik pillanatról a másikra egy Emma tűnt fel mellettem. -Csak egy kicsit elgondolkodtam... Vagyis inkább nagyon!-magyarázkodok.
-És mondd, mi járatban vagy erre?-kérdezem.
Erősen gyanakszom arra, hogy ő is szeretné megérinteni a gömböt, és nála még volt könyv is, úgy, hogy lehet, hogy együtt is belemehetnénk a történetbe. De jó lenne, egy ismerőssel annyira nem is félnék!
Szál megtekintése

-Egy idióta vagyok.
-Nem Papa. Csak ember.
Blanka Carson
INAKTÍV


Blani, Blanesz^^
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 361
Írta: 2014. február 7. 13:35 | Link

Emmus  Kiss


Meglestem a könyvet, amit Emma tartogatott a kezében, és ijedten hátrébb léptem egyet.
-Tetszik neked ez a könyv? -kérdeztem. Én már a címéből megállapítva biztosra tudom, hogy nem fogok beleolvasni soha sem!
Emma viszont, pont ezzel a könyvvel a kezében, jött a gömb felé, szóval lehet, hogy ebben a történetben akart elmerülni!
~Ez ijesztő!~
Aztán kiderült, hogy nem ismeri, mire való a gömb, ami egyrészt szerencsének számít, mert akkor ezek szerint nem volt szándéka azzal a könyvvel bemenni oda. Másrészt viszont, lehet, hogy ha nem vesz észre engem véletlenül belekerült volna ebbe a történetbe, ami semmiképp nem jelent jót!
-Én is csak annyit tudok róla, hogy ha egy könyvvel a kezedben, megérinted ezt a gömböt, akkor belekerülsz abba a történetbe, ami nálad van, viszont, ha könyv nélkül érsz hozzá, a gömb választ neked bármelyik polcról egy könyvet, és az nem túl biztató, úgy gondolom! -okoskodtam. Én sem ismertem még nagyon ezt a dolgot, fogalmam sincs, hogy ketten egyszerre bemehetnek-e vagy ilyesmi, én csak annyit tudok, amit elmondtam.
-Nagyon izgalmas lenne az biztos! -nevettem fel. -Tényleg, tegyük azt! Menjünk beleeee!! -kiáltottam fel vidáman, és örömömben elkezdtem Emma körül ugrándozni. -Csak ne abba a könyvbe, jó?-mutattam Az ördög játszmája című történetre.
Fogalmam sincs mi volt benne, de ha Emma is megijedt tőle, akkor semmi jó, az biztos!
~Még soha sem voltam benne, semmilyen történetben!~
Elkezdtem körül nézni a polcokon, hátha találok valami érdekes történetet, ami Emmának és nekem is tetszene.
Utoljára módosította:Blanka Carson, 2014. február 7. 13:35 Szál megtekintése

-Egy idióta vagyok.
-Nem Papa. Csak ember.
Titkos könyvtár - Blanka Carson hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint