29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 1. 19:02 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

A helyzet az, hogy a leülést és magolás igénylő tanulás nem az ő asztala: régen is utálta, most is. Nincs mit tenni, nem szereti azokat a helyeket, ahol lepisszegik, ahányszor csak hangosabban meg mer szólalni. Meg aztán, még társasága sincs, mert jobbára a barátai és ismerősei nagyja hasonlóan hozzá máshogy élvezi az életet, nem könyvekbe süppedve. Az tehát, hogy saját megfontolásából, teljesen önszántából, mindenféle külső kényszerítő hatás nélkül lebeszélt egy találkozót azzal a sráccal (férfival, igazából), akivel már az elemista teraszon egyszer egy igencsak futó találkozás erejéig bemutatkoztak egymásnak. Neki mindenesetre az is elég volt, hogy hozzá hasonlóan aero ahhoz, hogy egy-két rövid bagolyváltásban lebeszéljenek egy közös sessiont itt. Mint aero az aeroval vagy mi. Valójában Frank első látásra simán kompetensnek és okosnak tűtn. Tudja, hogy egyedül sosem jutna el a kész, kitöltött kérdőívig, szimplán azért, mert sokfele terelődnének közben a gondolatai. Nem úgy, most! Ezúttal talán lesz valaki, aki az ő koncentrációját is szinten tartsa, merthogy előbb-utóbb valamicskét csak haladnia kellene az elemi tanulással. Az eddigi záróegyenlege nem túl rózsás a vadmágia miatt kiesett több mint egy év miatt, de erre valójában már lelkileg akkor felkészült, mikor a korlátozó karkötő a csuklóján kattant.
Utána jó rosszul is volt, ahogy messze kevésbé fokozatosan szakadt ismét a nyakába minden elemi mágiája, mint azt ildomos lett volna. Úgy látszik, mint a varázspálcája, úgy a tehetsége az elemi mágia területén is meglehetősen rakoncátlan. Vannak napok, amikor úgy érzi, amennyire jelenlegi képességeiből telik tökéletesen uralja, máskor minél erősebben próbál rámarkolni a kontrollra, annál könnyebben csúszik ki a kezei közül. (Mondjuk legalább olyan kellemetlen ki töréseket nem okoz már.)

Miután hosszas bogarászást - majd a keret aljának felolvasását - követően sikerül bejutnia, tekintetével Frank nyurga alakját keresi rögtön, hogy aztán lemondóan vegye tudomásul, hogy nem kellett volna tíz perccel előbb érkeznie, most aztán várakozhat. Addig a helyiség központi részére elhelyezett fénygömböt figyeli. Érdekes, erről úgy tűnik lemataradt attól, mi is ez pontosan. Note magának: ne selejtsen el rákérdezni.
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 4. 12:03 | Link

Diácska


Mondjuk úgy, hogy meglepett, hogy levelet kaptam tőle, mint aero az aerotól. Eddig csak Denis-szel gyakoroltam, vele is inkább azt, hogy mire vagyok képes én, mint aero az ő pyrojával szemben. Olyat sosem csináltunk, hogy az ő levegőjét használtuk. Furcsa gondolat, de valahogy nagyon vonzó is.
Hallottam már korábban is Diáról, és amit hallottam, nem, hogy elrettentett, megmozgatta a fantáziámat. Szóval igent mondtam neki, persze nem azért, hogy akkor majd összetegyünk, amink van, pusztán csak mert kellenek az életembe olyan személyek, akik felpörgetnek, és valljuk be, ez a csaj pörög. Szóval megengedtem magamnak egy világosabb farmert, egy fekete pólóval, meg lazán tornacipőt. Semmi extra, nem akartam kitűnni. Ennek ellenére természetesen megállítanak, és mindenféle igazolót elkérnek, hogy én bejöhetek-e ide. Komolyan? Ennyi idő után? Még jó, hogy mondjuk a kis levél mindig nálam van, így egy alaposabb - értsd vagy tíz percig tartó morgás - átvizsgálás után, végül utamra engednek, és azt mondják, hogy csak ésszel.
- Ésszel?
Oké, inkább csak simán nem mondok semmi arra, hogy közelebb a harminchoz, mint a húszhoz, miért ne viselkednék egy iskolában ésszel, de ahogy haladok előre, rájövök, hogy itt nagyon más világ van, mint amikor még idejártam. A lényeg a könyvtár, meg az, hogy bejussak oda.
- Csak óvatosan. Ha hozzáérsz, egy történet szereplőjévé válsz, és mivel nincs a kezedben könyv, bármelyikbe belecsöppenhetsz.
Végignézek a könyvtárba járós szettjén, hát az biztos, hogy ő minden, csak nem egy olyan egyszerű lány, mint amilyenekkel a folyosón találkoztam. Ösztönösen felmerül bennem a gondolat, hogy ha ebben jött ide, egy visszafogott helyre, akkor miben mehet bulizni?
- Mondjuk ha Jorah Eskimov életútja lenne a kezedben, azt mondanám, menjünk, mert kiderülne végre, mint jelent, hogy saját eleme emésztette fel, életének közepén.
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 4. 17:19 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

Well, sosem volt az önuralom és visszafogottság mintaképe, szóval most is, mint valami macska a karácsonyfadíszek előtt, Diána is úgy áll a világító gömb mellett. Már nyújtaná is ki a kezét, hogy meggondolatlanul hozzáérjen, mikor valami megszólal mögötte. Erre egyrészt kicsit megugrik, mert teljesen belemerült a látványba, másrészt azzal a lendülettel féloldalasan hátra is fordul, hogy a hang irányába pillantson.
- Ááh, hali. Kösz, fogalmam se volt, nem nagyon járok ide. - El is húzza a kezét rögtön, hogy még véletlenül se tapicskoljon bele, mert nem feltétlen töltené azzal a fél napján, hogy egy random történetből evickéljen ki.
- Kösz, hogy jöttél, nem nagyon szeretek egyedül tanulni, meg aztán gondoltam, még úgysem nagyon beszélgettünk, pedig tanonctársak vagyunk. - Ez az ő szájából egész természetes és valid érvnek hangzik, tényleg kinézi belőle az ember, hogy egyszerűen képes ezt is arra használni, hogy szocializálódjon és ismerősöket szerezzen.
- Ez amúgy nem is rossz ötlet, izgalmasabbnak hangzik, mint az, ha csak felcsapjuk a könyvet. - Ha így belegondol, az olvasmánylistájukon olvasott ő is néhány olyan szinopszist, amely elég érdekesnek tűnt még neki is. Például az az Adalbert Epstein kötet, ami az aeromágusok leggyakoribb kontrollvesztés okait taglalja, kezdve a mélylélektantól és pszichológiától az ezekkel összefüggő mágiaelméleti fejtegetéseken át a tényleges esettanulmányokig. Igaz, az elméleti kifejtő részeg elég unalmasnak tűntek az elején, de aztán valahogy a konkrét esetleírások sokkal egyértelműbbé tették, és amit a tudományos terminus technicusok miatt nem értett, azok hirtelen a helyükre kerültek a leírt szituációkban. A bevezető szerint ez egy alapfogalmakat taglaló, amúgy  nem phD értekezés, hanem ugyanúgy a fiatalabb korosztály számára is íródott, de látszik, hogy Epstein idős professzor volt, egyszerűen nem tudott elég közérhetően fogalmazni, a kötet leírásai sokszor bonyolódtak érthetetlen körmondatokba, ami miatt Dia a felénél le is tette inkább.

Oldalra néz Ariera.. vagy Frankra.. őő, ebből még bajok lehetnek, inkább tiszázza most gyorsan a benne felmerülő kérdést, mielőtt használatban gabalyodva bele.
- Amúgy hogy szereted, hogy hívnak? Frank? Arie? Martin? Vagy valami becenév?
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 4. 18:23 | Link

Diácska


Szíve melegséggel töltődik el, mert, ahogy kimondja Jorah Eskimov nevét, úgy törnek fel az emlékek. Könyve, a Viszontagságos Elemem, egy alapmű. Laza nyelvezet, kiváló humor. Nem mondaná meg az ember, hogy Eskimov és Epstein egy korosztály, pedig alig néhány hónap van kettejük között. Eskimov kifejezetten aeromágiára szakosodott értekezése világosan taglalja azokat a ráutaló jeleket, melyek már jó előre megmondják, hogy valakiben szunnyad-e elemi mágia, és visszagondolva az életemre, én is bele tudom magyarázni a dolgokat. Persze, tudom, ez már inkább csak belemagyarázás, de akkor is. Eskimov halálának tizedik évfordulóján, vagyis 2020-ban díszkötetet adnak ki, amire már most elkezdtem gyűjteni, hiszen Chleoval kapcsolatban is számos hasznos tippet kaptam belőle. Aeroknak alapmű.
- Én is jobb szeretem párban csinálni.
Értek vele egyet, bele se gondolva, hogy mennyire félreérthető is ez a mondat. Szerintem amúgy Dia lénye maga vonzza azt, hogy az ember ilyen kétes értelmű mondatokat mondjon. Én is már szinte zavarban vagyok, de azért még tartom magam.
- Te gyakoroltál végzett elemissel? Láttam a szabályok között, hogy van rá lehetőség, ami azért elég király, látni, hogy mit tud, meddig tudsz elmenni, de engem valahogy inkább frusztrált volna a dolog, mert mi van, ha én nem leszek olyan, hogy is mondjam, színvonalas benne. Inkább választottam egy olyat, aki régebb óta tanonc, mint én, mert ott is látom a fejlődést, de nem olyan, mint egy bajegyzett. Érted, mire gondolok, ugye?
Amúgy tetszett, először, amikor olvastam, tényleg tetszett, hogy megnézzem, mit tud egy olyan ember, aki évek óta "űzi az ipart", de rá kellett jönnöm, még időben, hogy valóban nagyobb fejfájást jelentene jelenleg tudni, mint később tapasztalni, így nem tettem.

- Tudom, a szüleim nem szerettek, nem adtak nekem rendes vezetéknevet. Amúgy, mint a háromra hallgatok. A lányok valamiért az Arie-t szeretik, biztos mert olyan cuki vagyok.
Hahaha, ugyebár.
Utoljára módosította:Frank Arie Martin, 2019. augusztus 4. 18:25
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 4. 19:20 | Link

Frank Arie Martin
-megjelenés-

Szélesen elvigyorodik és épp csak kacsintva muszáj lecsapnia a labdát, mert ha már feldobták, kár enne hagyni tovább pattogni. Még csak nem is tudatos, mert reflexből érkezik - és nem is szuggesztívebb a kellenténél, nem párosul kellemetlen, feszengő bámulással.
- A legtöbb dolgot úgy jó. - És ennyi. Nincs természetellenesen hosszú szemkontaktus, épp csak ami egészséges. Közben elkezd nézelődni a könypolcok közt, hátha rátalál az elemi mágiákkal foglalkozó részlegre. Nincs nagyon kiélezett könyvtárismerete, de azért nem veszik el a rengeteg kötet közt. Kicsit pipiskedik, hogy elérjen egy könyvet a fenti polcról, de akárhogy is próbálkozik, csak nem sikerül, épp csak az ujjbegyével érinti meg a fóliáns gerincének alsó miliméterét.
- Cehh. - Homlokráncol, majd gondol egyet, és koncentrálja a mágiáját, épp csak annyira meglökve levegővel a már így is féligmeddig kipiszkált könyvet, hogy az a kinyújtott kezébe pottyanjon. Nah, így jó. Mindig arra gondol mondjuk ilyenkor, mennyire nincsenek nagy tervei az elemével, valahogy sosem gondolta a karrierjébe szőni. Lehet, örökké ilyen apró-cseprő ügyek megoldására fogja használni.
- Nem, még nem. Mondjuk nem is vagyok amúgy sem valami ambiciózus ebben, szerintem amúgy sem fogok olyan durva dolgokat tudni csinálni, mint némelyik végzett. Szóval.. nem frusztrál az ilyesmi. Aztán meg, mivel ők már túl vannak a vizsgán is, elméleti cuccokat is kellett tanulniuk, talán nagyobb rálátással vannak mindenre tudod. Több visszacsatolást lehet kapni valakitől, aki már túl van a tanulási folyamaton, és külső szemlélődőként lát rá. Ha valaki ugyanúgy tanonc, mint te, és félresikerül, nem sikerül valami, lehet hogy az illető is csak tanácstalanul, széttett kezekkel áll majd. Ha valaki levizsgázott, több eséllyel otthon van az elméletben. - Megrántja a vállát, olyan kis féloldalasan, flegmán, mint aki maga is elismeri, hogy túl nagy hozzáértéssel nincs a téma irányába, de ettől függetlenül véleménye még van.
- Hajlok arra, hogy hallgassak az idősebbekre. Általában jól jön ki. - Némi szünet után elgondolkodva, de láthatóan némi hátsó szándékkal beharapja az alsó ajkát, mielőtt kiszélesedő mosollyal hunyorítva hozzátenne még egy kérdést az előbbiekhez.
- Te amúgy milyen idős is vagy?
Jóójóójó. Erre a legtöbb ismerőse azt mondaná, hogy nemár, Dia már megint?! De.. muszáj. Mármint nem muszáj, csak értitek, ez olyan mint a levegő. Csak úgy van.
- Na, de tényleg. Oké, hogy mit mondanak mások, de amúgy te melyiket szereted a legjobban? Az Arie egyébként azért menő, mert tisztára úgy hangzik, mint az aero, érted, szinte beszélő neved van.

Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 7. 15:17
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 7. 10:05 | Link

Diácska


- Igen, bár néha azért nem árt a változatosság.
Ó, én viszont tök szándékosan csinálom, mert valahogy az én agyamban egyből ezek a mocskos dolgok villannak be, talán ez egy betegség, hogy mindig valahogy a szexhez érek el. Talán csak éppen most élem azt a bizonyos kamaszkort, amit a szüleink valahogy elfelejtettek nekünk biztosítani Lunával. Ő már révbe ért, én még nem, szóval megengedhetem magamnak, hogy mocsok perverz legyek fejben. Még szerencse, hogy Dia nem legilimentor. (Hibás válasz, de igazából nem is rossz, hogy az, lássuk be.)
Nézem, ahogy pipskedik, és segítenék, tudjátok, a fényes páncélú herceg szindrómám azért köszöni szépen, nagyon jól van, minden BJH-val szemben, de tekintve, hogy Dia az elemével piszkálja ki a könyvet a helyéről, inkább maradok csak simán Arie, a pizzásfiú.
- Én el se merem mondani, hogy mire használtam az elememet.
Pedig ha valaki, akkor Dia biztos, hogy vevő lenne rá. Arcomra kiül a kisfiús zavarom, bár nem nagyon érzem magam miatta zavarban, pontosabban, de nagyon zavarban vagyok, de azért büszke is vagyok rá, nagyon. Szóval ez egy ilyen furcsa együttállás. Viszont, ha rákérdez, hogy mit tettem, meg fogom neki mondani, mert jó, zavarban vagyok, de azért inkább büszke vagyok rá, és valahol mélyen remélem, hogy érdekelné a dolog. Engedjük el, örökre egy nagyra nőtt kamasz maradok, most már biztos. Jajj annak a lánynak, aki mégis megpróbálkozik majd velem hosszú távon.
- Szépen felvezetted a dolgot.
Az alsó ajkaiba harapás, az buktatta le, én pedig nevetve nézem őt, ahogy játszik velem, mert játszik, ahogy én is vele, de persze nem olyan nagyon feltűnően, mint ő, de azért nem is tagadom.
- Huszonhét.
Mit szépítsek? Idősebb vagyok, mint ő, jóval. Mennyi is lehet ő? Végzős forma, szóval valahol tizennyolc és húsz között helyezkedik el. Egy pasinál ez még mondjuk huszonötig okés, de én már két évvel elhagytam ezt a kort, és néha idősebbnek is érzem magam, mint aki harminchoz közelít. Harminc leszek három év múlva. Ki kéne használni ezt a három évet rendesen.
- Az Arie-t. És ebbe eddig bele se gondoltam. Mondjuk abba se, hogy elemi mágus vagyok, aztán nézd mi lett belőlem.
Tűrök játékosan egy tincset a füle mögé, pusztán az elemem használatával. Már a teraszon láttam, hogy ő minden, csak nem egy hétköznapi lány, és azóta sok mindent hallottam is. róla. Hogy izgatja-e a fantáziám? Naná.
- Az elemi mágus lényed milyen?
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 7. 14:41 | Link

Frank Arie Martin

Eszébe juthatna előbb is, hogy ez a nyújtózkodás remek lehetőség lenne, de előbb cselekedett ösztönből a lehető leggyakorlatiasabban, mikor az elemi mágiájához nyúlt, hogy ezzel kisegítse magát. Pedig nem lett volna rossz módszer némileg több fizikai kontaktusra ürügyet találni ezzel, és hát.. Dia amúgy nem is olyan mértékben híve az emancipációnak, hogy felháborítsa, ha egy férfi kisegíti. Tulajdonképpen egészen nyugodtan kisegíthetik.
Azért pizzásfiúnak sem rossz lenni, eléggé sok kisfilm alapdramaturgiáját biztosítja ez az állás. Annyi, hogy Dia egyelőre nem érzi magát otthon unatkozó háztartásbeli feleségnek.
- Pedig nem azért, de most, hogy ezt így bejelentetted, minimum el kéne mondanod.
Vagy akár megmutatnia – gondolja magában, ahogy észrevétlenül besettenkedik a fiú gondolatai közé, és ideális esetben majd a magyarázatával együtt a fejében felsejlő képekkel illusztrálja a beszámolót a lánynak.
Ez a beszélgetés olyan, ami kedvére való, nem veszi ő sem igazán komolyan, de láthatóan Arie se, és emiatt nem is válik kínossá az incselkedés, ami a megfelelő egyensúly felborulásával még feszült csendbe is fulladhatna. Ehelyett a másik könnyedén válaszol a kérdéseire, és ahogy Dia a szavaival néha-néha közelebb lép, majd cinkosan visszatáncol, úgy a fiú is mer provokatív gesztusokat tenni.
- Az jó, jól hangzik. Huszonegy, anyway. De tetszik a korkülönbség.  – Szabályos fogsora kellemesen fehérlik a széles mosolyban, amit felvillant erre. Hjaj, mondjuk tényleg tanulni jött ide, vagy legalább így valamit csinálni, de érzi hogy ez már megint a saját rossz habitusai miatt dől majd dugába.
- Egy pillanatra azt hittem, az elementált kérdezed, de jah, igen. Egy Lunari, de iszonyú neveletlen. Imádom. – Mint a gazdája. Valahogy illik is ahhoz, hogy Diánának ne valami végtelenül szelíd, kezes, jólnevelt elemi lénye legyen, hanem egy rakoncátlan, vad jószág. A lényeg úgy is az, hogy a lány ellegyen vele. (Meg nyilván, hogy ne bántson senkit, de Fenrirnek inkább a hangja meg a makacssága nagyobb, mint az agressziója.)
- Fú, erről jut eszembe, te tudsz már elementált idézni? Tudom, hogy elvileg kötelező, de minimum erősen ajánlott lenne meg minden, de valahogy nekem nem túl sok kedvem van hozzá. Az, hogy egy konkrét lényt megidézünk azért, mert.. miért is? – Vállat von. – Én nem leszek auror, hogy ilyesmi kelljen. Csak azért zsákmányoljam ki a természetet és elememet, csak hogy elmondhassam, hogy ez az, tudtam elementált előhívni? Nah. Nem hangzik túl jó lehetőségnek, sokkal inkább felesleges erődemonstrációnak. Mindez azért, hogy végül világra jöjjön egy lény, aki aztán tök fölöslegesnek érezheti magát, mert szinte sosem kell majd igénybe venni a segítségét. Azoknak kéne kötelezővé tenni, akik rendvédelmire meg ilyesmire mennek. Ők tényleg céllal hoznák létre.
Érdekesnek tűnik, hogy még ilyen aprólékosabb mozdulatokra is milyen természetességgel használja Arie a levegőt, minthogy hátratűrje a haját. Ha sokat gyakorol talán ő is tudni fog ilyeneket, még úgy is alkalmazni, mint a fiú - sokak nagy örömére. Az sem lenne ellenére, ha ténylegesen kinyúlt volna felé, viszont egyelőre izgalmas ez a kis kerülgetés.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 7. 17:52
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 9. 17:44 | Link

Diácska

#kavargós
Utoljára módosította:Frank Arie Martin, 2019. augusztus 9. 17:44
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 9. 18:33 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 12. 17:12 | Link

Diácska

#kavargós
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 12. 18:25 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 12. 18:31
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 13. 08:10 | Link

Diácska

#kavargós
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 13. 10:19 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 17. 22:45 | Link

Diácska

#kavargós
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 18. 00:19 | Link


Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. augusztus 21. 19:13 | Link

Diácska

#bosszúból
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. augusztus 23. 14:56 | Link

Frank Arie Martin

#icouldtipyoulikeavintagewine

Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. szeptember 1. 10:14 | Link

Diácska

#végjáték
Utoljára módosította:Frank Arie Martin, 2019. szeptember 1. 10:14
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. szeptember 1. 17:19 | Link

Frank Arie Martin

#icouldwrapyourmusclestight

Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. szeptember 1. 17:47
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. szeptember 24. 21:37 | Link

Diácska

#SziaDia
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. szeptember 30. 15:48 | Link

Frank Arie Martin

#icouldwrapyourmusclestight
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. október 28. 16:01
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Frank Arie Martin
INAKTÍV


Pizzamester
offline
RPG hsz: 159
Összes hsz: 358
Írta: 2019. október 1. 08:50 | Link

Diácska

#mi_a_fene
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Mestertanonc Eridon (H), Művészetis tanonc, Másodikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 173
Összes hsz: 648
Írta: 2019. október 28. 16:24 | Link

Frank Arie Martin

#icouldwrapyourmusclestight
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. október 28. 17:51
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint