30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Elkészült a discord szerver, elérhetőség ITT!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] Le | Téma száljai | Témaleírás
Ian Fraser Kilmister
Diák Levita (H), Másodikos diákoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 9. 09:21 | Link

Lily


Merengésemből egy hang húzott ki. A forrás felé nézek, kicsit megijedek. Halottam itt a diáktársaimtól a házimanóktól, de még nem találkoztam velük. Nem tudtam, hogy így néznek ki. Nem gond, csak elsőre meglepett engem, hogy itt áll előttem egy. Elég halkan jött be, de nem csodálkozom, hiszen az a dolguk, hogy halkan, észrevétlen csinálják a dolgukat.
- Nagyon megijesztett engem, de semmi baj, nincs gond. Azt hiszem csak egy megkezdett táblás csoki van nálam, ha az megfelel. Azzal tudok csak szolgálni. -
 Furcsa a megszólítása, de szerintem nekik mindenkivel így kell beszélni. Szokatlan, engem még nem szólítottak így. Nem zavar.
- Szabad a manóknak ételt kérni? Nem adnak az itt dolgozóknak alapból ellátást? -
 Kissé kiakadok, hogy kunyerál egy manó, de nem akadékoskodok. Jó indulatú akarok vele lenni, odanyújtom neki a megkezdett csokit, amit egy pillanat alatt kap ki a kezemből, és habzsolja be.
- Ian Fraser Kilmister a nevem, elsőéves. Te mióta vagy a kastélyban? Gondolom már sok dolgos évet tud a háta mögött. -
 Ha már itt van, és elkunyerálta a harapnivalómat, akkor beszélgessünk is egy kicsit. Nem szabadul tőlem olyan könnyen. Majd őt szidják le azért, mert hiányzik valahonnan. Ez már csakis az ő gondja lesz.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lily
INAKTÍV


Lilyke, a vándor
offline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 58
Írta: 2020. február 16. 12:43 | Link

Ian
Úrfi

Elengedem a fülem mellett megjegyzéseit és kérdését. Mohón kapok a csoki felé, és elmotyogok egy köszönetet. Kicsit megnyugszok, úgyhogy sikerül visszanyernem valamennyit a tisztelettudatomból, ami valamiért eltűnt, amint megéheztem.
Persze azért nem kezdek el fürödni a bűntudatban, de egy kedvesebb hangnemet feltudok venni.
 - Azóta vagyok itt, mióta Angelica Black Wing apja elbocsátott. Most lassan két éve állok Angelica szolgálatában. - mondom el röviden, amit tudni kell.
 A csokit lassan majszolom, hogy tovább tartson ki. Visszatérek az előző kérdésekre, bár a téma kicsit feszélyez. Mi köze van hozzá? Egy falat csoki lenyugtat, és válaszolok is.
- Kapunk enni, de nem valami laktató számomra. Mindenki más elégedett vele, és a falánkságom miatt ki is tiltottak a konyhából. - megvonom a vállamat, és az utolsó falat csokit is bekapom.
 Kicsit talán rosszul esett, amikor azt mondták, nem látnak szívesen, de éppen egy szelet mogyoróvajas süti volt a számban, úgyhogy nem mentegetőzhettem. Na de sebaj, majd kiengesztelem őket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Visszatértem, ahonnan jöttem.
Ian Fraser Kilmister
Diák Levita (H), Másodikos diákoffline
RPG hsz: 74
Összes hsz: 91
Írta: 2020. február 16. 16:10 | Link

Lilly


  Elég falánk a kis teremtmény, kettőt pislogok, és már nyoma sincs a csokoládénak. Az evés befejezésével nagy nehezen válaszol a kérdésekre, amit feltettem neki. Meghallom a nevet, hogy kinek a gazdája. Milyen kicsi a világ, nem régen ismerkedtem meg a faluban a gazdájával, akik nem mellesleg igen csinos lány.
- Szóval te vagy Angelica házimanója. Nem is olyan régen találkoztam vele a faluban, nagyon szimpatikus lány. Szerencsés vagy szerintem, hogy őt szolgálhatod. Jó gazdának tartod? -
 Nem tudom mennyire illik ezt mondani, hogy szerencse, hogy szolgálhat valakit. Hiszen eléggé megalázó lehet állandóan valaki másnak a kívánságait lesni. Ahogy tudom, ezek a manókat úgy kezelik, mint egy tárgyakat. Számomra ez a legszomorúbb. Nem elég, hogy állandóan kiszolgálják az embert, de még rúgnak is beléjük párat, hogy tárgynak nézik őket. Tisztelet a kivételnek, ahogy hallom sokat még fizikailag is bántalmaznak is.
- Elég nagy étvágyú lehetsz az átlaghoz képest is, hogy ki kellett tiltani téged a konyhából. Ezért kéregetsz mindenkitől? -
 Mondom neki kissé mogorván. Nem az étvágyával van gondom, hanem azzal, amit tesz emiatt. A kunyerálása dühít, bár nem tudom, hogy a nagy éhségének mi az oka, vagy csak alapból ilyen. Mindegy, tovább kell lépnem, nem éri meg ezen morgolódni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lily
INAKTÍV


Lilyke, a vándor
offline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 58
Írta: 2020. február 17. 18:58 | Link

Ian
Úrfi

Nem lep meg, hogy a gazdám a faluban jár, és az sem, hogy a navinés ismeri. Angelica mostanában szeret ismerkedni, új helyekre járni. Amikor a fiú szerencsésnek nevez, kicsit visszatér az igazi énem, és kihúzom magamat, úgy bólintok egy határozottat.
 - Bizony, szerencsés Uram! Gazdám a legjobb gazda a világon! - Úgy látszik, a bűbáj vagy bájital, ami így megváltoztatott, nem hat a Gazdám iránti érzésekre. Legalábbis csak kis mértékben befolyásolja azokat, mert azért csak megharaptam ma.
 Mivel a csokoládé egy ideig csillapítja az éhségemet, egy ideig úgy látszik nyugodtan tudok viselkedni. Nem tudom, meddig tart ez az állapot, addig viszont próbálok normálisan válaszolni a kérdésekre.
 - Általában nem vagyok ilyen. Nemrég történt valami, ami miatt elfogott a farkaséhség. Egyébként nem kéregetek mindenkitől. Általában csak megeszem amit látok és ehető. - Aprót vonok a vállamon, és félrenézek. Nem, nem szégyenlem magam, ahhoz túlságosan erős a valami hatása. Csak egyszerűen rosszul esik  a mogorva hangnem.
 Szeretnék témát terelni, de nem igazán tudok. Gazdámnak talán menne, nekem nem. Egy próbát azért megér. Csak egy kérdés, menni fog!
 - Maga ismer más házimanókat? - Más nem jut eszembe, úgyhogy csak némán állok, és töprengek azon, vajon az emberek hogyan tudnak annyi mindenről beszélni, és hogyan tudják olyan ügyesen terelni a témát, amikor az kezd kínossá válni. Vajon ez is egyfajta mágia?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Visszatértem, ahonnan jöttem.
Somogyi Viktor Domonkos
Mestertanonc Levita (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 30
Összes hsz: 32
Írta: 2020. augusztus 17. 11:34 | Link

Emmácska


tovább a hszhez...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Lóránt Emma Regina
Diák Rellon (H), Rellon Vezetőségi Segítő, Ötödikes diákoffline
RPG hsz: 40
Összes hsz: 176
Írta: 2020. augusztus 30. 20:49 | Link
Csak ketten és a pillanat...
Utoljára módosította:Lóránt Emma Regina, 2020. augusztus 30. 20:52 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Somogyi Viktor Domonkos
Mestertanonc Levita (H), Harmadikos mestertanoncoffline
RPG hsz: 30
Összes hsz: 32
Írta: 2020. október 18. 09:23 | Link

Emmácska


tovább a hszhez...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 ... 8 ... 16 17 [18] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint