29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Paithoon Chaiyasan összes RPG hozzászólása (13 darab)

Oldalak: [1] Le
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. május 26. 00:15 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

A mai napot tanulással akartam tölteni, de amint kinyitottam az egyik tankönyvet, rájöttem hogy ez nem ez a nap. De csak azért is tanulni akartam. Ebből az lett, hogy céltalanul bámulva a sorokat. Aztán meg az ablakot.
Kint süt a nap, csicseregnek a madarak, és mintha csak egy jel lenne Istentől, apa küld egy kacsát Messengeren. Jó, Isten miért küldene jelet, ha Buddhista vagyok? És apa nem Isten, ő egy szuperhős. Talán csak ennek a képnek köszönhető hogy eszembe jutott, mit csináljak ma inkább: etessek kacsát! Gyorsan lepötyögöm apának hogy "Meg van a mai program! Köszi apci!" és elpakolom a könyveimet.
Fénysebességnél is gyorsabban öltözök át az undi zöld egyedül tanulós ruhámból egy kék ingbe, farmerbe és sportcipőbe, meg egy véletlen előkerült nyakláncot is felveszek, óvatosan berakok egy kicsit hosszú fülbevalót a fülembe, egy kis kenyérkét rakok zacsiba, és mintha valami zenés filmben lennék, dúdolgatva ugrálok le a faluba.
Addig tartott az egész csodás filmbeillő kezdés, amíg el nem taknyoltam úgy kb a semmiben. Esés, nem vetted el a kedvemet, akkor is kacsát akarok etetni! Most fájó térddel ugrálok tovább, és itt vagyok a stégen úristen. Oké, nem tévedtem el, még nem felejtettem teljesen el hogy hogyan kell idáig eljutni.
Leülök egy random helyen a stég legszélére, és előveszem a kenyérkét. Sok sok kacsácska gyűlik körém, én meg vigyorogva dobálok neki kenyeret. Olyan cukik hogy belehalok hát úristen!
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. május 26. 21:13 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

A szívemhez kapom a kezemet, kicsit túljátszva a megijedést még hangosan veszek levegőt, már ha ilyen lehetséges. Ez inkább valami levegővételnek indult "haaa" volt. A kézmozdulatomra kiesik a kenyérgombóc a kezemből, és a lábamra, majd a vízbe gurul. Aha, ha hivatásos kacsaetető leszek magamra borítok kenyérgombóckákat és úgy majd a vízbe gurulnak.
- Szia, ne haragudj nagyon rá voltam koncentrálva a kacsákra! - mutatok a sok cuki kis hápira. Egyem meg őket! Jó, azt azért ne, szegény kacsák! Mondjuk... finomak, de akkor is olyan cukiiik!
Pár kacsa átúszik a lányhoz, én meg elkezdek a kacsáknak integetni, meg a szememet törölgetni. Na meg hangosan nevetni, és közben azért etetem az itt maradt kacsákat. Az egyik kacsa nagyon sokat eszik, meg van olyan, aki alig evett. Jó, lehet azért mert már tele van a pocikája, vagy nem tudom, de na.
- Hé, hé, hagyj másnak is! - nézek a kacsára szigorúan, de nem hiszem hogy értette. Mármint most komolyan, egy kacsa hogy érthetné amit mondok neki? Mondjuk... mi van ha a kacsák sokkal fejlettebbek az embereknél, és ők irányítják a világot, de nem beszélnek velünk? Mondjuk akkor miért ne beszélnének az emberekkel? Mondjuk... mert túl buták lennénk hozzájuk képest? Jó, a multiverzum - más néven buborék - elméletnek nagyobb a valószínűsége. Meg annak is hogy valójában gyíkemberek uralkodnak. De ki tudja?
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. május 26. 22:31 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

- Én Cat vagyok. - dobok jó messzire egy picike gombócot. Hupszi, szándékos volt. - Igen, most vagyok elsős mestertanonc. Alapképzéssel meg négy tanévvel ezelőtt végeztem. - mondom csak úgy random, de nem hiszem hogy érdekli. - Tee pedig kitalálom... másodikos vagy? - nézek rá normálisan, aztán kicsit hunyorítva, aztán megint normálisan. Hogy lehet normálisan nézni? Nem létezik normális. Azaz nálam nem, de másoknál biztosan létezik. Vagy nem tudom.
- Miii a kacsák tudnak verekedni? - vágok meglepett képet, de aztán meg nevetni kezdek. - Kis cukik. - dobok megint annyira messzire amennyire csak tudok egy gombócot, és a főnök kacsa már úszik is érte. Akik meg itt maradtak, azoknak gyorsan dobálok jó sok falatot. De a főnök aki nekem mostantól gonosz főnök visszajön, és a maradékot gyorsan elkezdi enni. - Gonosz főnök. - morgom kicsit hangosabban a gondolatnál. - De ha eleszi az összes kaját, akkor a többiekkel mi lesz? - dobok megint távolabbra egy kenyérdarabot, és próbálom etetni a többit, de nem hiszem hogy egyszer összejön. Mármint az, hogy amit adok kenyeret a kacsáknak, annak a nagy része ne a gonosz főnök pocijába végezze.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. május 27. 21:52 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

- Eltaláltad. Nem tudtam mit akarok kezdeni az életemmel. De aztán rájöttem! - vigyorgok, és dobok még jó sok kenyeret a kacsuszoknak. És végre nem csak a gonosz főnök zabál, király!
- Oh, majdnem eltaláltam. Nyolc éves koromig Thaiföldön, utána meg Magyarországon, nem mondom egyik országra se hogy ott nőttem volna fel. Te hol? - mert ugye nem mindig él az ember a szülőhazájában. Én se ott élek!
- Naaa kacsuk, ez nem megoldás. - már majdnem büntetésből nem adok nekik több kenyeret, de olyan cukiiiik hogy muszáj.
- Szegény lány kacsák, nem lennék a helyükben. - nézek részvétem fejjel a nőstényekre. De a gonosz főnök kacsának is miért jó ez? Á, nem értem. De mondjuk azokban a filmekben meg olvastam pár könyvet is amiben a vezérnek, mondjuk valami bandavezérnek volt vagy húsz... hát nem barátnője, hanem valami olyasmi.
- Uuu az milyen király lenne! Még sose láttam élőben hattyút én se! - és egyből látótávolságon belül minden élőlényt, vagy bármit ami mozog rendesen megnézek, hátha látok hattyút.
De nem, csak a kacsák falják itt a kenyeret. Pontosabban a gonosz főnök eszik, a többiek meg csak próbálnak. De szegények elől mindig feleszi az a mocsok. A többi kacsa meg miért nem állítja kivégzőosztag elé, vagy nem tudom? Haha, most elképzeltem egy csapat egyenruhás kacsa pisztollyal a... szárnyukban? Na de pisztollyal állnak a gonosz főnök előtt és lövik.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. június 10. 23:16 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

Ha nagy leszek... már kicsit nagy vagyok, már nem biztos hogy magasságilag. Áh mindegy, ez a mondat kicsit fiatalít. Már nem mintha olyan nagyon de nagyon öreg lennék.
- Botanikus! - mondom úgy, mint mikor a hét éves kisfiú mondja hogy tűzoltó vagy rendőr vagy orvos vagy nem tudom mi. Hah, annyi idősen én is rendőr akartam lenni... vagy orvos, nem is emlékszem. Egyszer két hétig az volt a nagy álmom hogy állatorvos legyek, de aztán... rájöttem hogy nem nekem való.
- Hát, nagyon régen jártam otthon, de amire nagyon emlékszem, az az hogy ott bal oldalon közlekednek az autók. Meg a betűk is nagy eltérés, és a szokások. - otthon... talán már nem is nagyon nevezhetném otthonnak, hisz már szinte el is felejtettem Bangkokot. Persze, sokszor van honvágyam ennyi év után is, de Magyarországon is jó. Sokkal jobb, főleg hogy apáék neveltek.
- Oh, értem, de Magyarország is szép hely. - talán még a hazámnál is szebb, de erre nem mernék megesküdni. Az egész világ szép! Kivéve ami nem, de olyan van?
- De ugye a gyerekeit nem? - ejtek ki egy nagy gombóc kenyeret a kezemből, és persze hogy a gonosz főnök eszi meg egyből. - És mi van ha elpusztul a gonosz főnök? - akkor a kacsanép felszabadul és boldog lesz? Áh, ez nem egy mese, egyértelmű hogy lesz egy új. Vagy mégsem?
- Nekem nem lenne szívem megenni egy hattyút! De ha finom, egye akinek van szíve hozzá. - még a gondolattól is kiráz a hideg, hogy hattyút enni? Szépek, meg olyan furán hangzik hogy megenni a hattyúkat. Mondjuk, a kacsa is eléggé szépek, meg cukikák, de még mennyire, és még finomak is. Őket akkor se enném meg, hát úristen! Itt etetem őket, aztán megfőzöm? Nem, nem, főleg mert ön- és közveszélyes ha a konyhában vagyok.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. június 11. 19:01 Ugrás a poszthoz

SüNi

Szép nap, szép a mai, már inkább kora este, csodálatos idő ahhoz hogy a szabadban létezzenek az emberek. De alig vannak kint, ami szuper. Kicsit nyugodtabban így a dolgok. Ma már azt hittem, sose szabadulok ki a kastélyból, de végül itt vagyok a friss levegőn! Életcél teljesítve. Vagyis nem, mert nincs is nagyon életcélom. Inkább napi cél. De életcél lenne ez? Nem, az azért gondolom nehezebb lehet. Baj ha nincsen olyan? Szerintem nem, de ha baj akkor gyorsan ki tudok találni egyet. És az nem baj ha naponta változik, ugye?
Mivel pride hónap van, egy csodálatos Born this way feliratú pulcsiba bújtam bele, egyszerű farmer meg bakancs, mert ki tudja milyen idő lesz még ma. És még egy both feliratú baseballsapkát is beszereztem egyik nap, ha meg a pridera kijutok, akkor kész a havi cél. Ó, ilyen is van! Hónap cél, milyen királyság. Vagy csak én szeretek célokat teljesíteni?
- Hát én nem mennék be nagyon mélyre, lehet érdekeseket találni kijjebb is. - vagyis félek beljebb menni. De ezt másnak nem kell tudnia, ugye? Odanézek, látom is a gombákat, amiket én sem ennék meg. - Nem bízok az erdei gombákban. - mondom olyan halkan, hogy talán nem is hallja. Nem bízok az erdei gombákban, oké, ez úgy hangzott mintha azt mondanám, xy-ban nem bízok.  Pedig a gombákkal nem is lehet kommunikálni. Mondjuk lehet, hogy csak túl buták az emberek ahhoz, hogy kommunikáljanak a gombucikkal. Ki tudja?
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. június 16. 18:56 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

Ami jobban érdekel? Hű ez most egy jó kérdés volt, gondolkodok is rajta, de nem sokat.
- Igazából minden érdekel a növényekkel kapcsolatban. - vannak olyan dolgok, amiket nem tudok, vagy tudok, és nem hiszem hogy lehetséges mindent megtanulnom a növényekről, de amit meg tudok tanulni róluk, azt meg is akarom! Meg a tudás hatalom. Hú ez rímelt, elmegyek költőnek inkább! Nem, miről is költenék verseket, növényekről? Végül is, egy elbeszélő költemény egy szobafikuszról aki világot akart látni? Ez aranyos, talán egyszer megvalósíto... megvalósítanám, ha tudnám. Ez a rím is a gondolataimban teljesen véletlen volt.
Kicsit furán nézek hogy mi van Angliával? Aztán mikor folyatja, olyan fejet vágok mint aki most jött rá valami hatalmas és világmegváltó dologra. - Nem voltam még Angliában, de hallottam róla hogy ott is bal oldalon közlekednek. - az írás tényleg mintha hasonlítana a rajzolásra, csak mégsem. - Nem igazán, az inkább a kínai meg a japán betűkre jellemző. A thai betűket írni kell nem rajzolni. Egyáltalán nem hasonlít ott a többi keleti betűkre, de a latin vagy a cirill betűkre sem. - lehet csak én gondolom így, mert thai vagyok, hogy a betűink különlegesebbek. Nem olyan sokkal, de mondjuk a cirill betűk kicsit hasonlítanak a latin betűkre, például az a ha jól tudom ugyan úgy néz ki mint a latin betűs a. Bár ha jobban belegondolok, a thai írás hasonlít a khmer írásra.
- Az egész világ szép hely! Lehet hogy nem egyformán az, de szép! - lehet hogy vannak olyan helyek, amiket az emberek csúnyának, vagy ijesztőnek tartanak, de akkor is szép a maga módján. Például egy elhagyott város is lehet szép, csak nem úgy mint mondjuk egy erdő.
- Huh megnyugodtam. Ú, olyan is van hogy nőstény hápi vezér? - és ez most nagyon félreérthetően hangzott - Mármint nem azért, csak az állatoknál tudtommal még élnek azok hogy a férfiak a vezérek. De lehet egy nő sokkal jobb vezér mint egy férfi, vagy bármi! A legtöbb dolog nincs nemhez kötve. - bólogatok is hozzá, mert tényleg. A nők sokkal jobb vezérek mint mi.
- Az eszembe se jutott! Pedig jó lett volna. - oké, lehet került volna valamennyi pénzbe, de jó lett volna bejárni Európát - Nem, apukámnak és a feleségének van egy virágboltjuk Budapesten, ott dolgoztam. - de nem bántam meg, talán ha Európát jártam volna be, akkor nem jöttem volna rá hogy én növényekkel akarok foglalkozni. Pillangóhatás, nem változtatnám meg az utóbbi négy évet. Igazából, az egész életemet nem változtatnám meg, jó az úgy.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. július 31. 22:26 Ugrás a poszthoz

Laura
#NapiCat

- Olyan... betűs, vagy nem tudom. Lehet csak nekem nem tűnik rajzolásnak. Hasonlít a khmer írásra. - köszönjük Cat, ez a magyarázat csodálatos volt. Ne menj tanárnak, nem való neked. És megint magadhoz beszélsz. Fejezd be! Befejeztem, nem beszélek magamhoz. Igazából nem is beszéltem magamhoz, mert nem mondtam ki. Áh mindegy, ezen miért is gondolkodok?
Úgy hallgatom, mintha egy érdekes órán ülnék. Csak sokkal több energiával, mert mégis csak hétvége van. És ez nem kötelező.
- A hiénák cukik, és ezt nem is tudtam! - oké Cat, neked melyik állat nem cuki? Te nem vagy cuki csak, pedig egy macska vagy. Jó, nem vagy igazi macska, csak a szüleid adták neked ezt a becenevet, mert hiányzott nekik a halott macskájuk. Csak nem érzed magadat macskapótléknak? Már csak pár hét volt a születésedig, mikor elpusztult szerencsétlen állat, nem mondhatod hogy biztos csak azért kellettél mert nem volt már a macska. Hű de régen is volt már az! És kezdődik újra ez a magamhoz beszélek, azaz nem beszélek hanem gondolkodok... vagy gondolatban beszélek magamhoz? Az még lehetséges. - Azt hallottam már hogy az imádkozó sáskáknál mik történnek. Nem lennék a helyükben. - szegénykék. Arra kíváncsi lennék, hogy a nőstény mit érezhet miközben megeszi a hímet. De lehet nem érez semmit, vagy nem tudom. A hím egyáltalán tudja mi lesz a sorsa? Vagy talán nem is akarja?
- Hm lehet megteszem, jó ötlet. De ki tudja mit hoz a jövő. - hát nem én, és nem is én vagyok aki tudni akarja. De végül is, izgalmas lehet bejárni Európát, ki kellene próbálni. Csak nem egyedül, úgy nem merem.
- Táncolni, és nagyon régóta táncolok is. - hány éve is? Egy, kettő, három... nem fogom kiszámolni egyesével, régóta. - És te miket szeretsz csinálni? - visszakérdezni szabad, ugye? Hát persze hogy szabad. És megint magamhoz beszélek gondolatban. Hangosan még nem. De csak még nem, egyszer tuti azt is fogok. Vagy nem, ezt nem láthatom. De remélem nem fogok magamban beszélni.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. szeptember 18. 22:25 Ugrás a poszthoz

Angel

Én esküszöm figyeltem mindenre! Azaz majdnem mindenre. Mert ezek szerint nem sikerült. És ez még nekem is fájt rendesen, pedig két lábon maradtam valahogy.
Össze-vissza pislogva próbálom eljuttatni az agyamig mi a frász történt. Nem is hallottam hogy jön, aztán bumm. Ideteleportált, vagy mi a szösz? De lehet csak én vagyok süket szokás szerint.
- Jól vagy? - hát nem tud felállni ahogy látom, hogy lenne jól? Nyújtom neki a mancsomat, hogy segítek neki, hátha akkor fel tud. Nem vagyok csodatévő, nem azért. - Elkísérjelek a gyengélkedőre? - remélem azt nem kell. Nem szeretem a gyengélkedőt, gyengélkedő se szeret engemet. Meg alapból minden kórházszerű helyiséget utálok.
Közben végignézek a lányon. Láttam már valahol, szerintem ő is Levitás. De fogalmam nincs hányadikos lehet. De nem akarom tippelni gondolatban, mert az milyen már? Meg nem is fontos. Én nem örülnék ha valaki a koromat próbálná megtippelni, főleg akkor nem, ha idősebbnek lennék gondolva. Kikérem magamnak, én nem vagyok több mint amennyi, és nem is nézek ki többnek. Meg nem is akarok többnek kinézni. De egyszer úgyis megöregszem.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. szeptember 22. 15:04 Ugrás a poszthoz

Angel

De hát az előbb nem tudott felállni! Oké, mindegy, lehet van valami különleges képessége amivel hamar meggyógyítja a kisebb sérüléseket. Vagy fogalmam nincsen!
- Én Cat vagyok. - oké, becenevem, de nem biztos hogy a Paithoon-t ki tudná mondani olyan könnyen. Nem lehetetlen, csak furi. Meg a Cat még mindig jobban hangzik mint a Paithoon. Mert cicaaa. Lehet nem vagyok olyan cuki mint egy cica, de a cicák cukik, a cicákat szeretem. Meg minden más élőlényt.
Kicsit, jó nagyon meglep a hirtelen témaváltás, mert most ez hogy jött ide? Elesett, bemutatkozott, de manók sehol sincsenek látótérben. Vagy csak én vagyok vaksi, ami meglehet.
- Miért ne szeretném őket? Minden élőlényt szeretek. Ki tudja, ki volt előző életében? - oké, lehet félek például a méhektől meg egy csomó állattól, de az nem azt jelenti hogy nem szeretem őket. Csak ijesztőek nekem, ennyi.
- Az király lehet. - gondolom aranyvérű, nekik szoktak manóik lenni. Vagy félvér, vagy fogalmam nincsen. De igazából nem érdekel, nem hiszem hogy ismerek mást a családjából. Meg én pont nem nézem a származást. Nem igazán fontos szerintem.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. szeptember 28. 18:43 Ugrás a poszthoz

Angel

- Kiolvastam... nincs több oldal. - bámulta reggel a kezében tartott könyvet. Lehet már hetedszerre olvasta el, de mindig így reagálta le. Aztán kijelentette saját magának, hogy ő bizony nyolcadszorra is kiolvassa, de nem ma, sok még amit ki akar olvasni. Így történt, hogy délután a jó időt kihasználva a rétre sietett, hóna alatt az első kezébe akadt olvasnivalójával.
Elkezdett volna keresni egy helyet ahová letelepedhet, mikor észre vette a síró Angelicát. Persze hogy egyből, nem arra gondolt, mi lehet pontosan majd a könyvben. Elindult a lány felé, miközben a zsebében zsebkendő után kutatott.
- Hé, mi a baj? - kérdezte, mikor már mellette volt. A zsepi kutató akciót elvetette, mert valószínűleg nem volt nála, vagy csak nem talált. Oké, alig ismerik egymást, lehet nem fog válaszolni a kérdésére, de azért jól eshet az embernek ha valaki rákérdez ilyenre mikor látja hogy baj van.
- Tudok valamiben segíteni? - és ez se biztos, de azért egy kérdést megér. Inkább, minthogy egyszerűen itt hagyja. Akkor se hagyja ott, mikor pár negyedikes rájuk néz, és hangosan uuu-zni kezdenek. Higgyenek amit akarnak, nem ismerik őket, vagyis Paithoon-t biztos nem.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. december 22. 23:00 Ugrás a poszthoz

Theon

Túl jó idő volt. Annyira, hogy Cat csak egy hatalmas pulcsit vett fel a fekete farmerjéhez. Olyannyira hatalmas volt, hogy szinte elveszett benne, és még apróbbnak tűnt, mint amilyen valójában. Pedig nem nagy darab, nagyon vékony, annyira hogy néhányan szinte félnek, hogy bármikor összeeshet. Emellett még nem is a legmagasabb, és az arca is olyan lányos, ha lenne melle és talán hosszabb haja, bár az nem szükséges, lehetne hinni hogy egy lány. De nem, ő egy fiú.
Elindult csak, hogy valahova leül, esetleg ha összefut egy ismerőssel beszélget, mert egyedül a szobájában halálra unta magát. Aludni nem tudott, a könyvei pedig épp csak néztek rá, de nem volt ereje olvasni őket. Azért az első könyvet ami a kezébe került hozta magával, hátha megjön közbe a kedve.
Így történt, hogy azon a napon nem figyelt, és véletlenül nekiütközött egy társának. Először, nem ismerte meg, de másodszorra se. Még akkor se, hogy megszólalt, hogy:
- Ne haragudj, az én hibám. Jól vagy? - mosolygott rá, és talán ez után kezdett derengeni neki, hogy mintha már beszélt volna vele, a neve is valami T vagy D betűvel kezdődik, igen, tudja, ő az a Theon gyerek, aki lekapta a házvezetőjét, meg annak az öccsét, akinek a helyét vette át prefektusként.
Paithoon Chaiyasan
INAKTÍV


Cat | Cicatárs
RPG hsz: 39
Összes hsz: 238
Írta: 2019. december 26. 20:24 Ugrás a poszthoz

Theon

Mikor már megszólalt, teljesen biztos volt benne, hogy ő az. Nem ismerte, nem beszélgettek, csak néha látta a folyosón, meg persze hallotta amiket beszéltek róla. Meg egy ilyen világos hajú ember kinek ne tűnne fel? Főleg mikor még hosszú is volt a haja.
Mondjuk Cat mindenkit megnézett. Már nem azért, mint más fiúk tennék, ő inkább mintha keresett volna valakit. Persze nem túl feltűnően nézett meg minden szembejövőt, és persze arra sem volt mindig lehetősége, hogy mindenkire vessen pár pillantást, de igyekezett.
Már ment volna tovább, mikor hallotta hogy Theon újra hozzászólt.
- Csak Cat. - még mindig fura volt neki a Paithoon, így igyekezett azt mondani. Igazából jobban is szerette a Cat-et mint a valódi nevét. Hiszen évekig a becenevén hívták, és most így huszonnégy évesen a semmiből hívják máshogyan? Jó, nem szó szerint a semmiből, mert ez a hivatalos neve, de na. - És igen, én vagyok. Miért kérded? - nem mintha parázott volna amiatt, hogy mi miatt kérdezi. Nem gondolt olyanokra, hogy biztosan valahonnan valamilyen pletykát hallott róla, vagy hallotta ahogy kibeszélik. Ha ez is lett volna a helyzet, Cat valószínűleg csak hátradőlt volna a székében vagy gondolatban, és azt mondta volna: "Azta! Van egy fanclubom!".
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Paithoon Chaiyasan összes RPG hozzászólása (13 darab)

Oldalak: [1] Fel