29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🖋️
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Christiano Santos összes RPG hozzászólása (24 darab)

Oldalak: [1] Le
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 7. 19:23 Ugrás a poszthoz

A  hihetetlen   hölgy
SleepyBear - 10th May; too early - Ki az aki tiltja?


Világ életében más kontinensen élt, az időeltolódás nem kicsit kikészítette Christ. Amikor pörögni kezdett, a legtöbben aludni indultak, fényes nappal pedig olyan sűrűn ásítozott, hogy simán látni lehetett a reggelijét. Nagyon finom pirítós volt egyébként, köszöni szépen. Még jobb lett volna, ha előtte a húga nem hideg vízzel ébreszti fél óra kiabálás után, de hát ez már részletkérdés.
Az említett nő profi rabszolgatartóként fogta munkára, aznap is cipekednie kellett. Pécsről akart pár cuccot hazavitetni, de ahogy megérkeztek az állomásra, egyszerűen otthagyta azzal, hogy várja meg, neki fontos dolga van. Női logika, sosem fogja megérteni. Eleve a vonaton kínlódott, de a váróteremben még rosszabb volt. Ülve elaludt, állva eldőlt. Halántékát masszírozva egy kávéért imádkozott, de már a kóla is megtenné a hatását. Bármit, csak...
Isteni beavatkozásként csörgést hall, kérdés nélkül odakapja a fejét. Még épp elcsípi, ahogy az automata visszabillen a helyére egy nő előtt, akit csoda, hogy a szél nem fúj el. Hogyan... ?
Az üdítők újabb zúgások közben esnek a földre, és Merlinre, van közötte kóla is. Megütötte a jackpotot, ez már biztos; talán még lottót is tehetne. Jellegzetes vigyorával lép közelebb a hölgyhöz, idő közben felkap pár dobozt a padlóról.
- Ehhez kétség sem fér - jelenti ki könnyedén, a csokor üdítőt felé tartja. - Fantát, kólát, vagy schweppes-t kérsz? Mondjuk inkább olyan sprite-os lánynak tűnsz - folytatja, ahogy szemtelenül végigméri őt. Egyik szemöldöke halványan megemelkedik a sebek láttán.
- Beperelheted ám Utónium professzort a hibás x-vegyszerért. Ügyvédet nem tudok ajánlani, de elviszem neki a virgácsot, akarom mondani a nyaklevest még a karácsonyi ebéd előtt.
Ellie már ezerszer elmondta, hogy ne viccelődjön, főleg nem idegen emberek előtt, mert egyszer be fogják zárni egy gumiszobába a szóvicc bűnözésért. Hősünk azonban a mindent vagy semmit elvet vallotta, azaz magasról tett a szabályokra.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 7. 23:03 Ugrás a poszthoz

A  hihetetlen   hölgy
AttractedBear - 10th May; too early - Ki az aki tiltja?


A sprite látszólag nem talált, de nem esett komolyan kétségbe a tévedése miatt. Sokáig ő is azt hitte, hogy sajtburgeres, de pár éve kiderült, hogy inkább nuggets-es. Az élet tele van komoly fordulatokkal, amit vagy elfogadsz, vagy tagadod. A nuggets nem a legmenőbb dolog, de finom. Ahogy a sprite is.
- Köszönöm. - Szabad kezével kinyitott egy kólát, hogy aztán a lányéhoz koccintsa egy kacsintás kíséretében. - A több túlvásárlásra!
Ahogy a lány folytatja, bele is kortyol a mennyei italba. Már nem szükséges annyira a koffein-pótló, anélkül is éber lett a másiknak köszönhetően. Csak ez kellett neki, máris szépen indul a nap. A kólát lenyelve vigyorogva törli meg a száját; tetszik neki ez a kihívó hangnem.
- Megfizetem az árát, efelől ne legyen kétséged - feleli, miközben esélyt sem ad a lánynak félre nézni. Leplezetlen őszinteséggel tartja fogva a pillantását, ahogy újra felé emeli az italt. Nem kell mélyrehatóan ismerni, hogy megértse, ez egy ígéret, nem véletlenszerű hadoválás.
- Egyelőre ez is megteszi - hangsúlyozza ki különösen a mondat elejét. - Akármi van odafent, ő küldött téged, így legalább sikerül életben maradnom ma. De ha nem lenne kóla, akkor is segítenék; ez a hősök feladata - céltudatosan bólint egyet, tökéletesen átérzi a szerepét. Idiótát csinál magából? Lehet. Érdekli? Nem éppen. De ha már sikerül mosolyt csalni a szépség arcára, megérte.
A kezében maradt bontatlan üdítőket az automata tetejére pakolja, mivel nem tervezi ítéletnapig tartogatni őket. Átmozgatja ujjait ahogy végez ezzel, majd visszafordulva nekidől a nagy doboznak.
- A húgom kijelölt gardedámját játszom éppen, csak lelépett, mielőtt megbeszéltünk volna bármit is. Testvérek - sóhajtott fel. Ebben az egy szóban benne volt minden, amit csak el lehet képzelni; kín, szánakozás, szórakozottság és persze a boldogság is.
- És te? Hol maradt a többi pindúr pandúr? - kérdez vissza, ahogy lehetősége nyílik. Nem tudja elengedni a hasonlatot, pedig a nő egyáltalán nem hasonlít az idegesítő, világot megmentő kislányokhoz. És neki biztosan szebb neve van, mint azoknak a vakarcsoknak.
- Chris Santos egyébként - nyújtja felé a jobbját, ha már így eszébe jutottak a nevek.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 9. 22:30 Ugrás a poszthoz

A  hihetetlen   hölgy
AttractedBear - 10th May; too early - Ki az aki tiltja?


A mosoly megvan, és el kell ismernie, egész jól áll a leányzónak. Nem egy szende szűz, ezt pedig külön díjazza. Sokkal jobb, ha felveszi a társalgás menetét, nem pedig pironkodva elbújik a haja mögött.
- Akkor jó, mert ez a cél - feleli továbbra is szemtelenül vigyorogva. A mozdulatsor, amit a szájánál csinál persze nem kerüli el Chris figyelmét, megbűvölve nézi végig. Egyébként is nagy hódolója a másik nemnek, a nő pedig pontosan tudja, hogyan kell kijátszani a kártyalapokat.
- A tétek folyamatosan emelkednek. Most még kvittek vagyunk, de a következő alkalommal már duplázni kell. - Tehetetlenül megvonja a vállát, mintha kőbe vésett szabályokról van szó. Egy másodperc múlva ugyanolyan könnyedén folytatja a kis teóriáját. - Ha nekem belépőt kell fizetnem, szerinted beérem egy kis üdítővel? Nem lehet mindig a színekre tenni, a nagy szériával többet lehet nyerni. És az álruhás hősök mindig megérik a rizikót - bólogat komolyan. A rulett szabályokat bármikor rá tudná húzni élete bármelyik részére, ez alól a mostani véletlen kaland sem kivétel. A nő pedig minden kétséget kizáróan megéri a pénzt, nem kell ehhez órákat átbeszélni.
Röviden felnevet a hasonló másik hasonló véleményén. Ezek szerint ő is nagytesó, ez pedig egy újabb véletlen lenne? Nem; a túl sok egybeesés már más kategória. Ezt már Ted Mosby bebizonyította kilenc évadon keresztül.
Mégis hogy nevezne el egy állatot? Az ilyen feladatokat mindig rábízta a család női tagjaira, a lányai pedig előszeretettel álltak elő a bizarr ötletekkel. Mi is volt az aranyhaluk neve? Aha, megvan!
- Fasírt - jelenti ki halálosan komolyan. Egy malacnak pláne jobban állna, mint egy halnak. De most először hall olyat, hogy valaki malacot tart. Nem furcsállja, de azért érdekes infó.
Halványan megemelkedik a szemöldöke, lazán visszaejti a kezét maga mellé. Sok mindenre számított, erre pont nem. Mármint mennyi az esély, hogy egy 50 kilót épp csak elérő lány tehetne kárt benne? Tényleg valami kevert x-vegyszer kerülhetett a szervezetébe...
- Azt hiszem maradok a Ginnynél - tér vissza a beszélgetésükhöz. - Hogy kerültél ide, ilyen korán? - A mondat végére nem tudja megállni, hogy ne emelje a plafonra a tekintetét. Ebben az időpontban még akkor sem kelt fel, ha dolgoznia kellett menni.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. május 24. 13:54 Ugrás a poszthoz

A hihetetlen hölgy
AttractedBear - 10th May; too early - Ki az aki tiltja?

Ha beérné csak két kólával, nem lenne ilyen izgalmas az élete. Két sör még talán szóba jöhet, de ezt a kiskaput meghagyja magának. Mármint win-win szituáció, kivéve persze a két szék közé ül, de olyat meg nem szokott. Ritkán. Csak kivételes esetekben. Oké, azért elő szokott fordulni párszor.
- Azt mondtad, belépőt szednél más esetben, csak hogy nézhesselek. Előadóművész vagy esetleg? - kihívó tekintettel néz le Ginnyre. Az alkata simán megvan ahhoz, hogy táncos legyen, és az istenekre, biztosan megnézné jó párszor az előadását. Egymás után többször is, egyszer színpadon, egyszer a négy fal között.
- Kár volt kihagyni egy ilyen lehetőséget - csettint egyet, majd a fejét csóválja, hogy végül nem Bacon lett a minimalac. Tényleg jobb, mint a fasírt, de pont az ilyen esetek miatt létezik második név is a világon.
Fél szemöldökét megemelve nézi végig a nő mutatványozását. Eleinte valamilyen elfuserált bűvész viccen töri a fejét, de valami egészen más eltereli a figyelmét. Ezer éve nem járt fesztiválon, sem olyan helyen, ahol látott volna hasonlót, nem is lehet hibáztatni szegény férfi embert, amiért kiélvezi a lehetőséget. Igazi lakoma ez a szemnek, szerencsére nem a Hannibal Lecter féle módon.
- Roppant borzasztó lehetett - feleli ironikusan, ahogy végre visszatalál a tekintete Ginny szemeihez. - Legalább az esti meséket úgy fejezték be, hogy alkonyodik, hamarosan megy le a nap? - villantott egy csodás mosolyt mellé.
Teljesen jogos Ginny kérdése, Chris is feltette a húgának még korábban. A szőke magyarázott neki hosszan, csak éppen azt nem kalkulálta bele a férfi, hogy akármit mondanak neki, nem fog beépülni a hosszú távú memóriájába félálomban. Így maradt az, hogy kvázi céltalanul ismerkedik hajnalok hajnalán egy hihetetlen hölggyel.
- A női szeszélyeket nem dolgom megérteni - megvonta a vállát, ezzel nem is beszélt mellé. - De otthon is sok a munka, gondolom most ért rá - vigyorogva figyeli a hajas műveletet. Közelebb lépve az egyik kósza tincset a nő füle mögé simítja, majd újra a szemébe néz. - Lehet, hogy nem ez volt kezdetben a cél, de kár lenne kihagyni a lehetőséget. Nem igaz?
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 4. 22:54 Ugrás a poszthoz

A hihetetlen hölgy
AttractedBear - 10th May; too early - Ki az aki tiltja?

Így legyen ötöse a lottón. Oké, ezzel csak négyese lett volna, mert énekel Ginny, de akár táncolhat is. Egy négyötödöt azért megadott magának.
- Ha újra bevetnéd magad, majd hívj fel - kacsintott rá. Nem kell sokat várni, hogy leessen neki, még nem is kérte el a telefonszámát, sem semmit. Vagyis Bogolyfalván megtalálsz a pubban. Azt hallottam, itt egész híres helynek számít az országnak. - A húga igazán megköszönhetné az ingyen promót ezek után. Meg minden mást is.
Megcsóválja a fejét, meglepően könnyen koncentrál a beszélgetésre, amikor elázott a másik pólója. Értelmes és erős a kiscsaj, ritka jó kombináció.
- Milyen ápolók vannak itt? - kérdezett vissza színlelt felháborodással. Még legyintett is a kezével csak a hatás kedvéért. Nem fog tornyokat lerombolni ezért, elég annyi, hogy egyben kijött a leányzó. Akár ismeri, akár nem, örül, hogy most itt italautomatákat rombol ezen a reggelen.
Főleg, hogy a kémia is működik. Úgy vigyorog, mintha legalább megnyerte volna egy nagy söröshordót, amiért nem is jelentkezett.
- Nem, ami azt illeti, ez az első ilyen. Nem potyognak csak úgy hajnalokban csinos hölgyek az égből. Sem kólák az automatából - nevetett fel röviden, ahogy befejezte. A kezét leengedte maga mellé, de még nem lépett hátra. Nem úgy tűnt, mintha Ginnynek kedve lenne menekülőre fogni, hát akkor ő sem fog tiltakozni.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 20:35 Ugrás a poszthoz

Anastasia
HungryBear - 09th June; Afternoon


A húga feltűnően sokszor kívánja meg a sütit és Chris sem olyan hülye, hogy ne vegye észre a jeleket. Nem iszik kávét, nem festi a haját, amikor pedig azt hiszi, hogy nem figyelik, akkor a hasát fogja. Kétszer csinálta ezt végig egy nő mellett, most csak kivárt, mikor fogják végre őt is beavatni.
Tehát nagy dobásra készült, amivel meg tudja fogni Lelét, ehhez pedig segítség is kell. A cukrászda felé menet már ki is szúrta a kedves hölgyet, épp a kirakatot figyeli. Olyan biztos volt benne, hogy benne lesz, mint amikor nulla tanulással megjelent a reptan vizsgáján. Sima pite lesz ez. Mellé sétált, lágyan a vállára tette a kezét, hogy azért ne ijessze halálra.
- Szép napot, szeretne egy ingyen sütit? - kérdéséhez mellékelt egy ellenállhatatlan mosolyt, ahogy mélyen nézett a nő szemébe.
Persze a sikert közel sem érzi a zsebében, ehhez kelleni fog a színészeket is megszégyenítő alakítás, de ha mása nem is volt, a magabiztosság az ő oldalán állt. Az ismeretlen hölgyre is szükség lesz, de ha nem lövi le előre a poént, akkor biztos meg fog lepődni és a szerepe szerint is csak ennyit kell tennie.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 21:10 Ugrás a poszthoz

Anastasia
HungryBear - 09th June; Afternoon

Ahogy mosolygott a nő, úgy lett egyre biztosabb a dolgában Chris. Legalább ő is látja maga előtt a célt és most csak ez számít. Nem mintha nem lenne pénze sütire, azért ez nem a világ vége; de mégis mennyivel jobb már azt mondani, hogy ingyen kapott valamiből, ami másnak fizetős. Még csak nem is ez lesz a lényeg, hanem maga a kivitelezés.
- Még szép, hogy ingyen lesz - kacsintott le vidáman a hölgyre. Nála jobbat keresve sem talált volna, ezt külön ki fogja emelni a húgának is később.
Nem látta értelmét, hogy tovább ácsorogjanak kint, már bele akart vágni a műveletbe. Süti akciónak nevezte el magában, de ez még nem végleges, valami ütősebbet akart ennél.
- Akkor remélem felkészültél, csak annyi a lényeg, hogy kövess engem - mondta, ahogy végignézett gyorsan a szőkeségen, mielőtt megfogta a kezét és maga után húzta a cukrászdába. Az már más kérdés, hogy nem csak ennyi lesz a dolog lényege.
Beállt a sorba, ami szerencsére nem volt hosszú. Mintha mindent Mitzinger rendezett volna így, neki van ekkora érzéke a helyzetek megteremtéséhez. Egy pár kért épp a pultostól, mögötte pedig egy lány várakozott. Chris megköszörülte a torkát, de csak a drámai hatás kedvéért. Újra a nő felé fordult, még küldött felé egy biztató mosolyt, aztán fél térdre ereszkedett.
- Kis figyelmet kérnék - szólt hangosabban, hogy mindenki feléjük forduljon. Előhúzott egy dobozt a zsebéből, amiben csak egy játékgyűrű lapult, de olyan magabiztossággal mutatta meg az alig pár perce megismert nőnek, mintha egy Swarovski gyémánttal villogna. - Hozzám jönnél? - tette fel a nagy kérdést a megszokott hatásszünet után. Csak akkor jutott eszébe, hogy még a nevét sem kérdezte meg.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 22:10 Ugrás a poszthoz

Anastasia
HungryBear - 09th June; Afternoon

Akár rosszul is elsülhetett volna mindez, bár ő mindenhogy profitálna. Ha mondjuk kiakadt volna a nő, Hattie akkor is megsajnálná, már ha nem lenne számára túl átlátszó ez az első pillanattól. Túl sokat jár ide, már megismerték. Vagyis a pultos lányban még reménykedett, rajta talán fog a "szerelem" varázsa.
Legszívesebben megtapsolná saját magát és a partnerét is, de az azért túlzás lenne. Majd ha kint lesznek.
Nem eshet most ki a szerepéből, így szélesen vigyorog felfelé, párat még pislog is, mint aki alig hisz a fülének.
- Tudom, hogy az apád nem kedvel engem - sosem kedvelik a vejt, ebben már volt tapasztalata -, de ígérem, hogy boldoggá teszlek. Most és mindörökké. - A mosoly eltűnik az arcáról, komolyan tesz fogadalmat. Merlinre, tényleg pályát tévesztett, amikor a kviddics mellett tette le a voksát annak idején.
Felállva a nő kezéért nyúlt, a szája széle újra felfelé mozdult, amikor az ujjára húzta a gyűrűt. Mitzinger lehet nem lenne erre büszke, elvégre legalább ezer jobb szövege is lehetett volna, de itt és most a süti volt a lényeg.
- Most már te vagy a mindenem, mókusfülbojt - közelebb húzta magához a nőt, vigyorogva ölelte át. A buta becenevek is mindig beválnak, ez tény. Ha a cukrász lány elmosolyodik ezen, az pedig dupla nyereség.
Most már tényleg megérdemelnék azt az ingyen sütit, ez nem kérdés. Nem volt nehéz körülnéznie a hölgy felett, volt egy enyhe magasságkülönbség kettejük között. A gyengébb nem tagjai közül sokan meghatódva nézték végig a jelenetet, a férfiak pedig többségében riadt pillantással jutalmazták. Mintha nem tudnák, hogy az eljegyzés nem vezet mindig házassághoz.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 22:56 Ugrás a poszthoz

Anastasia
HungryBear - 09th June; Afternoon

Még Chris sem tudta pontosan eldönteni, hogy hol ér véget az alakítás és hol kezdődik már az igazi jókedve a nőnek. Fogalma sem volt, hogy mit csinál, amikor épp nem kérik meg kamuból a kezét egy cukrászda kellős közepén, lehet, hogy épp a színházban szerepel. De az biztos, hogy sikereket értek el most, ennyi pedig elég neki.
Arra viszont nem gondolt, hogy nem ő az egyetlen törzsvásárló itt. Az egyik kislány olyanokat mondogatott a hátsó sorban, hogy "úristen, a jévé bácsi megkérte a tanárnő kezét". Még egy munkahelyen is dolgoznának?
Széles vigyor költözött az arcára, amikor belenézett a nő szemébe. Tudta jól, mi következik, ezzel már a legelején tisztában volt. Nincs lánykérés csók nélkül, az teljesen elrontaná a hatást, azt pedig nem szeretné. Nem mintha nagy dolog lenne; ez csak egy csók.
A nő álla alá tette a kezét, hüvelykujjával lágyan simított végig a bőrén, ahogy lentebb hajolt. Alig választotta el pár centi, amikor kacsintott. Ez csak egy játék, a színpadi csókot pedig nem fogja megbánni. Mivel nem úgy tűnt, hogy most fog kapni egy pofont, a száját a nőére helyezte, a derekánál fogva húzta magához még közelebb. Nem fogja elmélyíteni, máskor sem tenné. Még Chrisnél is vannak dolgok, amiket jobb szeret a négy fal között tudni.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 9. 23:35 Ugrás a poszthoz

Anastasia
HungryBear - 09th June; Afternoon

Érezte a bizonytalanságot a nőn, nem is nagyon tudta hova tenni. Bár mások nem szoktak sportot űzni idegenek megcsókolásából, lehet, hogy csak a pozitúra volt szokatlan számára. Akárhogy is, ujjongások közepette távolodott el tőle, mire érezte már a szájában a csokis sütit. Hazudna, ha azt mondaná, nem lepődött meg azon a puszin, de nem olyan ember, aki ennek olyan nagy jelentőséget nyilvánítana.
- Köszönöm - jelentette ki őszintén, kicsit kiesve a szerepből. Még ha nem is tud róla a titokzatos idegen, de rengeteget segített Chrisnek, amiért elvállalta ezt a szerepet. Fontos információhoz fog ezáltal hozzájutni, legalábbis őszintén remélte.
Még egy utolsó vigyort küldött felé, hogy aztán a pult felé kormányozza. Ahogy sejtette, szabad utat kaptak - idő közben kiszolgálták a másik párt, az előttük álldogáló diák pedig inkább tett egy lépést oldalra. A nehezén már túl vannak, innen megint csak önmagát kell alakítania, az meg azért nem nehéz feladat.
- Bocsi a kis közjátékért, de nem tudtam tovább várni - megvonta a vállát, mintha ez mindennapos lenne. - Azt az egész csokis tortát szeretném, most mindenkinek jól jön az extra boldogság. Mit szeretnél cukorbogyóm, nem próbálsz ki most valami újdonságot? - fordult újra a hölgy felé. A kezét továbbra is a másik derekán nyugtatta, tekintete elárulta, hogy mennyire boldog. Ha eddig nem is volt biztos a sikerben, most már egy tálca sört is feltett volna magukra.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 11. 21:20 Ugrás a poszthoz

Brotastic Bende
DaddyBear - 10th June; Afternoon

Nem tudta eldönteni, hogy egy gurkóval van nehezebb dolga, vagy a hatéves Ciarával. Utóbbi általában kezes bárány, de elég egy négylábú - mindegy, milyen fajta -, és meg se lehet állítani. Hiába ficánkolt, csak akkor engedte el a kezét, amikor végre a kutya is hemperegni kezdett az árnyékban. Igyekezett tökös lányokat nevelni, ezért nem is zavarta, hogy Ana elrohant Mici kalapjával. Tíz percet se kell várni, ő is vissza fog jönni a kutyához.
- Gyűrű volt az ujján, vagy terhes? - kérdezett vissza, ahogy elvette a pécsit. Okos kis emberek a magyarok, jóféle sört csinálnak.
Egyébként egyszerűbb válaszra számít, mint új munkahely, előléptetés, ruhatárcsere, vagy bármi hasonló. Nem keveset időzik nők körében, csak az új körmöst szerinte még Han Brolo se tette volna egy szintre az összeköltözéssel. Talán Stellácska igen, de ő teljesen más világ. És itt kivételesen Wittnerre gondol, nem pedig Artoisra.
- A jövőhéten veszünk új házat Ellievel, utána jöhetnek a csajaim. Valószínűleg nem maradna ép csontú ember a pubban, ha beengedném őket oda - felelte komolyan az első korty - fél üveg - után. Egyik lábát felhúzta, azon támasztja meg karját, miközben a másikkal ledobta a sapkát a fűbe, a szemüveget pedig feltolta. Megkedvelte a pub közösségét, pont ezért nem akar balhét. Hiába egy békés ember, elég egy távoli utalás a lányokra és lángolni fog minden.
Utoljára módosította:Christiano Santos, 2019. június 11. 21:20
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. június 24. 20:39 Ugrás a poszthoz

Anastasia
FakeMarriedBear - 09th June; Afternoon - Köszöntem

Érdekes, hogy egy ilyen kis színjáték után a nő képes önmagát alakítani. Persze Chris sem jár messze a megszokott stílusától, mindig is ilyen játékos volt, főleg a hölgyek társaságában. Senki kedvéért nem venné fel a komor szerepet, még a komoly szituációkat is igyekszik humorral feloldani. Ez Chris Santos; a férfi, aki nem tűri a szomorúságot maga mellett.
Kicsit elkanyarodott gondolatban a jelen helyzettől, ahol épp a sütivásárlás folyik. Vigyorogva nézte az ál-menyasszonya rendelését, egy pillanatra sem lepődött meg a választásán. Sőt, felvette a saját listájára is, ha egyszer kedvet kap majd a sütihez - és a húga vagy a lányok nem eszik meg előle az összeset - talán ki is fogja próbálni azt.
- Akkor lesz egy karamellás, meg három csokis torta - összegezte, ahogy újra a pultosra nézett. Kedvesen megkérte, hogy külön csomagolja, mert a kettő külön-külön finom, nem pedig együtt. Ahogy sejtette, amint elővette a tárcáját, a lány csak legyintett, hogy a ház vendégei és persze sok boldogságot kívánt. Ennél szélesebben régen mosolygott, úgy kísérte ki a nőt a cukrászdából, mintha a vörös szőnyegen sétálgatnának. Persze nem volt őrült, nem azonnal a bejárat mellett állt meg, jó pár méterrel odébb fordította maga elé a partnerét. Egy pillanatra sajnálta, hogy nincs több ideje, de még így is szerencsés lesz, ha ébren találja a húgát.
- Csodálatos voltál bent, köszönöm a segítséget - hálálkodott őszintén. Ha eddig nem viselkedett úriember módjára, most megadja neki a módját alapon emelte fel az apró kezet és nyomott rá egy csókot. - Sajnálom, hogy most így el kell rohannom, de azt hiszem, túl kicsi a falu ahhoz, hogy ez legyen a végső búcsúnk. Addig is vigyázz magadra és jó étvágyat - nyújtotta felé a csomagot egy kacsintás kíséretében, miután kivette a saját részét. Elengedte a kezét, megvárta hátha még elköszön tőle a nő, hogy aztán nagy boldogan induljon el a pub hátsó bejárata felé. A következő menet már nem lesz ennyire örömteli, ezt sejtette.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. július 9. 21:43 Ugrás a poszthoz

Brotastic Bende
DaddyBear - 10th June; Afternoon

- Nocsak - vonta fel a fél szemöldökét, de azért le nem tudta volna törölni a vigyort a képéről. - Még a kórházban is találkozhatunk akkor. De a tejfakasztókat összehnagolhatnánk.
Új volt számára ez a dolog, csak a pubban hallott róla. Mivel a húga esetében nincs pontos apa figura, Chrisnek kell magára vállalni ezt a nehéz, de fontos feladatot. Nem számított, hogy Ellie kijelentette, hogy felesleges, Chris komolyan hitt a magyar szokásokban. Márpedig a nő itt fog szülni, ergó az itteni feladatokat kell követni, fel is út, le is út.
- Ja, valami felújított farmház vagy mi - vonta meg a vállát. Ez csak a nőknek számít, Chrisnek elég, ha van fedél a fejük fölött, meg hűtő a sörnek. - Lele teljesen lázba jött, de majd eldől, hogy mennyire lesz jó az a felújítás. Ha a ház fele kész, a másik feléből pedig Pennywise fog integetni, akkor mást nézünk.
Hiába élné azt is, Ciara még a villámlástól is fél egyelőre, nemhogy recsegő parkettától. Hipp-hopp meg lehet csinálni, de jelenleg nincs túl sok idejük még házfelújításra egyiküknek sem.
Igazi, büszke apás mosoly terül szét az arcán, főleg, hogy Ana most rohant vissza Mici kalapjával. Hamar rátapintott a lényegre ő is, és reményei szerint mindenki más is.
- Még szép, ők lesznek az amazonok új nemzedéke. Ana esetében még próbáltam is rávenni az exem, hogy Diana legyen, mire levette a "di"-t. Ki tesz ilyet? - drámaian sóhajtott fel, mielőtt újra meghúzta a sört. A lányok most együtt próbálják rávenni Duplót, hogy hemperegjen nekik, és ezért az egyért nem keseredett el. Szégyen vagy sem, de hiányzott néha az exe, a közös családi fészek. A lányok miatt még csak nem is tud igazán mérges lenni a nőre.
- Azt hiszem, Ciara kicsit fél tőle, neki vannak már az otthoni előkészítőben haverjai. De ebben Ellie amúgy sokat segít, szerencsére szeretik mindketten a nagynénit. Ő meg csak attól fél, hogy lesz elég időnk a kölykökre - szemeit forgatva imitálta - hamisan - a húga hangját. Csak aggódni tud az utóbbi időben, ami elég meglepő Chrisnek, főleg, hogy a spontán Santoshoz volt szokva.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. augusztus 21. 21:26 Ugrás a poszthoz

Ál-menyasszonyom
CuteBear - 21st August; Noon

Érdekelte Christ valaha is az, hogy nem léphet be valahova? Legalább annyira, mint amikor eltiltották a kviddicstől még az alapképzése elején. Semennyire. Úgy sétált a kastélyban, mintha világ életében ezt tette volna, pedig a pályán és az öltözőkön kívül még csak a területének más pontján sem járt. Nem volt nehéz megtalálni a tanárit, csak követni kellett egy idősebbnek tűnő férfit, és itt is van.
De hogy miért is? A húgát akarta elrabolni egy röpke órára ruhát választani a babaváróra a lányainak. Amikor már fél órája csak ücsörgött, akkor jutott eszébe, hogy Stellánál kellett volna kezdenie ezt a kört, nem pedig itt. Feltápászkodott az addigi helyéről, hajába túrva indult meg. Hogy a lányt hol keresse, az már sokkal jobb kérdés.
Viszont feltűnt előtte egy ismerős alkat, mire rögtön eszébe jutott az ingyen süti esete. Szegény nőt úgy hagyta ott, hogy még a nevét sem kérdezte meg, miután megkérte a kezét és megcsókolta. Érdemelne egy enyje-benyjét, ezért is inkább a kedves nő felé lépdel.
- Helló - szólítja meg vigyorogva. - Ígérem, most nem készülök semmire - emeli fel a kezeit védekezően, amit aztán le is enged.
Ha a nő rá figyel, egy vigyort mutat fel, közben a kezét nyújtja felé.
- Nem volt alkalmam bemutatkozni. Christiano Santos, de csak Chris.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. augusztus 30. 19:01 Ugrás a poszthoz

Csapatkapitányok gyöngye
TiredBear -  30th August; After Qudditch

Nem volt pite ez a mérkőzés, amit nem is sikerült annyival lezárni, hogy összeszedte a labdákat és gratulált mindenkinek. Nem, itt történt egy kis eset, amit még Chris sem akart szó nélkül hagyni.
A labdás dobozt a földön hagyta, hajába túrva indult el a kispadok felé, ahol Esztert sejtette. Emberünk mondhatni halvérű, még az sem szokta kibillenteni a zenből, ha valamelyik lánya kiborítja az esti sört. De ha van, amin képes felhúzni magát, az a hangos bazdmegelés. Ez nem fradi meccs, haló sznia-sznia. Akármilyen családból is jött a lány, szeretné, ha egy bizonyos határon nem menne túl, hiába van útlevele.
Nem kellett sokáig keresgélnie, a barna hajú leányzó csapattársai gyűrűjében állt. Illetlenség vagy nem, de helyet csinált magának, és megállt Eszter előtt.
- Beszélhetnénk? - kérdezi, miközben fejével félre int, ahol nincsenek játékosok. Tény, hogy még mindig szakad az eső, pedig már ideje lenne csillapodnia. Nem biztos, de könnyen meglehet, hogy az első mondat után megkéri a lányt, hogy helyezzék át a megbeszélést a kocsmába, még egy sörre is meghívja, ha ezen múlik.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. október 21. 08:51 Ugrás a poszthoz

Ál-menyasszonyom
CuteBear - 21st August; Noon

Mosolya töretlen, habár felvonná a szemöldökét a nő neve hallatán. Nem az orosz vonatkozás - vagy ukrán, bolgár, soha nem lehet tudni náluk -, a beceneve ugyanaz, mint a kislányáé. Még ha problémája lenne a névmemóriájával, akkor se lenne így nehéz megjegyezni.
- A vendéglistát? - most egy pillanatra értetlenül bámult maga elé, kellett pár másodperc, míg eszébe jut az esküvő. Mármint logikus az eljegyzés után az esküvőt tervezni; egyszer már végig is csinálta. - Igen, de már most le kell szögeznem, hogy nem ülhet egy asztalhoz Ellie és Alicia néném, mert abból semmi jó nem sülne ki - rázta meg a fejét röviden felnevetve.
A húga és a nagynéni nem igazán találtak közös nevezőt, Lele pedig határozottan hajlamos volt felemelni a hangját, hogy elcsitítsa az idős hölgyet. Csak a család.
- De ha már Eleonore, nem láttad esetleg? Olyan érzés rá várni itt, mint a mugli focit végignézni - a plafonra nézett egy pillanatra, még az említés is majdnem fizikai fájdalmat okozott neki. Azóta nem mondja, hogy szereti a labdajátékokat, az is biztos.
- Épp ruhákat kellene választanunk, de szokás szerint akkor vált kámforrá, mikor igazán szükség lenne rá - megvonta a vállát, de egy pillanatra sem érezte magát mérgesnek.
Tudta, hogy ideje mennie, és ezzel lezárni ezt a rövid találkozót. Most legalább eljutottak a bemutatkozásig, ki tudja, talán egyszer még azt is megtudja, Ana mit szeret inni.
Közelebb lépett hozzá, fél karral röviden átölelte, és talán a neve miatt, talán megszokásból, de gyorsan a hajába csókolt, mint a lányaival tenné.
- Rohannom kell tovább, addig is vigyázz magadra.
Időszűkében nem volt ideje megvárni a nő válaszát, így elindult a levita felé, hogy levadásszon valakit, aki szól a húgának.


//Elmondani nem tudom, mennyire sajnálom, de köszönöm Love
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. október 21. 09:03 Ugrás a poszthoz

Csapatkapitányok gyöngye
TiredBear -  30th August; After Qudditch

Egy teljes pillanatra csak bámulta a lányt, és nem kapott szikrát. Valahogy nem ilyen engedelmesnek gondolta az eddigiek alapján, sőt. Eszter egy harcos amazon volt, aki félelem nélkül nézett szembe bármivel a pályán. Meg a pályán kívül is.
- Hát csak arra akartalak megkérni, hogy következőnek kicsit fegyelmezd magad, de ahogy érzed - vonta meg a vállát. - Akár el is nyújthatjuk - villantott egy mosolyt a csapatkapitányra. Nem mellékesen, Chris nagyon tehetséges a dolgok elnyújtásában.
- Gondolatolvasó is vagy? - vonta fel a szemöldökeit egy pillanatra. - De semmi ellenvetésem, a mátrában még nem kósoltam sört. A húgom örülni fog, ha nem hozzá viszlek. - A félreértések elkerülése végett nem Eszterre gondolt itt, hanem magára és a meccsek utáni sörözési szokására. Minden más csak a véletlen műve.
Végül persze félretette az apró szokását - alkoholizmusát -, hogy beismerje, Eszter még diák és nem illene meghívnia.
- De persze az öltöző is jobb, ott nem esik ez az istencsapása - csóválta meg a fejét. Meg sem várva indult el a szertár felé inkább, ahol le is zárhatja a labdákat.
- Visszatérve a lényegre, értékelem az odaadást, de kicsit átestünk itt a ló túloldalára. Helyes meglátásaid vannak, nem erről van szó. De a megfogalmazás nagyon fontos, szerintem máshol is tapasztaltad már - kezdett bele, a végén azért oldalra pillantott, hogy ellenőrizze, még nem szökött meg a Vajda lány.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 21. 12:44 Ugrás a poszthoz

Stellácska
ChefBear - 22th of Nov; Afternoon

Lele különösen kedves tud lenni, ha akar valamit. Például akar otthonra egy cukrászt, ezért ajándékba vett egy séf sapkát és főzőtanfolyamot Chrisnek. Micsoda alázatosság, micsoda önzetlenség!
De a medvét nem olyan fából faragták, hogy nemet mondjon egy kis kihívásra. Meg elég nyomós tényező volt, hogy a lányai is már beharangozták az előkészítőben "apa különleges süteményeit". Innen már nem volt visszaút, a fejébe vette, hogy végigcsinálja ezt és lepipálja az összes anyukát. Ana szülinapja hamarosan itt lesz, és ennek alkalmára olyan tortát fog készíteni az előkészítőbe, amiről évekig mesélni fognak. Vagy a következő szülinapig biztosan.
Szóval a megbeszélt időpontban a cukrászda előtt várt a második kedvenc Stellájára. Bocsi kislány, de Artoist leelőzni majdnem lehetetlen. Nem volt nehéz elintézni, hogy párban legyenek, mivel Wallace-nek Lele elég rendesen benyalt... vagyis összebarátkoztak.
- Helló-belló crazy cat lady. Hányan vagytok már otthon? - összevonta a szemöldökét, de egy pillanatra sem felejtett el mosolyogni, miközben a tenyerét tartotta. Ha a lány most nem fog pacsizni, Chris thai útlevelet szerez, inkognitóban elhagyja az országot és új életet kezd.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 21. 13:22 Ugrás a poszthoz

Csapatkapitányok gyöngye
TiredBear -  30th August; After Qudditch

Megvonja a vállát, még egy vigyor is átfut az arcán.
- Nem vagyok a szentbeszédek híve. Vagy megérted, vagy nem, mindegy, hogyan adom elő. A lényeg attól még ugyanaz - feleli. Elsődlegesen apaként gondol magára, nem pedig pedagógusként; szerencsére amúgy sem az. Elégszer átmosták már Chris fejét, hogy tudja, sehova nem vezet az ezer évig tartó mondóka az illemről, etikusságról, meg ilyen dolgokról.
Oldalról lenéz a lányra, aki csak úgy vibrál. Ez még a gondolatai között is furán hatott, de jobb kifejezést nem talált. Eszter nem pazarolta el az éveit, nagyon úgy tűnt, még ha hibákat is követett el, de már tapasztalt egyet 's mást.
- Bizonyára érdekel, hogy mit pletykának mások - természetesen az irónia elég erősen érződött a hangjában, pedig csak tipp volt. Most beszél először komolyan a csapatkapitánnyal, közelről sem lehetne mondani, hogy ismeri. Szimplán az ösztöneire hagyatkozik, mint mindig.
Elismerően bólintott egyet, nem kellett agytrösztnek lenni, hogy ilyen beszólás után rájöjjön, hogy legilimenciát és/vagy okklumenciát tanulhat. Nem lehet egyszerű, nem mintha valaha is próbálta volna Chris.
Egy pillanatra lefékezett, kérdőn vonta fel a szemöldökét. A vén medve már nem is gondol ilyenekre.
- Akkor maradt a csárda - feleli végül egyszerűen. Nem mintha problémát csinálna ebből, de az istenért se akar rányitni gyerekekre. Vannak dolgok, amit még ő sem akar megzavarni.
Felnevet Eszter reakcióján, mást nem nagyon tud. A tegezésig eljutottak, de valahogy még mindig azt érzi, mintha a lány visszafogná magát. Nem akar öribari lenni, semmi hasonló, de az őszinteséget csípi.
- Reméljük nem lesz még egy ilyen - jelenti ki már egy fokkal komolyabban, ahogy egyenesen a csapatkapitány szemébe néz.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 21. 13:44 Ugrás a poszthoz

Az éjjeli portás
DrunkBear - 21th of Nov; Somewhere between 2-3 am - A _portán_

Mióta elvesztette az állását és a kviddics eltűnt az életéből, Chris nem igazán találja a helyét. A kaszinóval még mindig egy álma vált valóra, közel sem lett nincstelen, de a sport nélkül újra pont olyan elveszettnek érezte magát, mint amikor az exe elhagyta.
De erről persze nem beszélt senkinek, mert a végén még a nagymedve is megkönnyezte volna. Tehát maradt a jól bevált módszer, a sörről valami erősebbre váltott, és a következő pillanatban már Pécsen volt egy szendviccsel az egyik és egy fél üveg Jim Beam-el a másik kezében az egyetem előtt. A szendvics és a helyszín számára is rejtély, amit valószínűleg még Sherlock Holmes, hovatovább, Bogna se tudna megfejteni.
A kocsmatúra előtt jó lenne valami havert találni, egyedül mégse annyira fun. Valahonnan derengett neki, hogy a SheHulk egyetemista, szóval nem is tett felesleges köröket, egyenesen a portára csörtetett.
- Szép jó estét kívánok az úrnak - emelte meg a kalapját... volna, ha lenne rajta kalap. Így a keze - a szendvicses - a levegőben ragadt, amit jó pár pillanatig bámulta is, mielőtt leeresztette volna.
- Egy kedves hölgyet keresek - folytatta, mintha mi sem történt volna. Szerényen felkönyökölt a pultra.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 25. 10:52 Ugrás a poszthoz

Ana - Bár egyelőre csak jómagam
HungryBear - 15th of Nov; Afternoon

Előző héten rendesen eltette magát, így ezen a hétfőn már igyekezett újra felelős felnőttként viselkedni. Reggel elvitte a lányokat az előkészítőbe, utána a kaszinóban járőrözött leginkább, csak kétszer ült le a black jack asztalhoz osztani. Ahogy végeztek a lányai a sulival, haza vitte őket, majd visszament még egy kicsit a kaszinóba. Megvárta a hat órát, csak akkor tette le a lantot. Ahelyett, hogy egyenesen hazament volna, kivételesen nem a pubba, de még csak nem is a csárdába tért be.
A terve szerint kivételesen nem rohan, hanem leül a cukrászdában, elfogyasztja Hattie egyik kreálmányát és még haza is fog vinni párat, hogy örüljenek a gyerekek. Meg a húga. Legfőképpen a húga.
Így hát kikérte a tripla csokis csodát, helyet foglalt egy ablak melletti asztalnál, és... elővett egy újságot. Halál nyugodtan kezdte el böngészni a sport részleget, hátha talál valahová felvételt, vagy hasonló. Nem nézelődött, kivételesen nem számított arra, hogy bármilyen ismerőssel találkozna.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. november 25. 11:03 Ugrás a poszthoz

Az éjjeli portás
DrunkBear - 21th of Nov; Somewhere between 2-3 am - A _portán_

Chrisnek első ránézésre ez az ember nem tűnt túl vidámnak. Vagy úgy is fogalmazhatna, hogy nem buzgott benne az élni akarás. De hát mit ad Isten, ő pont az a fajta, aki hős, csak nem hord köpenyt. Megérkezett a mentősereg haver, semmi ok a pánikra.
Na nem mintha pánikolt volna a portás.
- Nagyjából ilyen magas - mutatta Frankie magasságát, ami neki valahol a válla alatt volt. -, nagyon belevaló, megmondja a frankót. Nem olyan régen elkelt, de egyébként ők a fedősztorim, ha érted, mire gondolok - húzta fel az egyik szemöldökét többször is egymás után, közben sejtelmesen vigyorgott. - Meg erős a leányzó, még engem is lenyomna - itt elgondolkozva nézett le a karjaira, amire azért büszke lehet.
Közben rájött, hogy a szendvics csak hátráltatja, így egy tíz pontos dobás keretei között eltüntette a kukában. Még Chris is alig hitte el, hogy ez elsőre sikerült a jelen körülményei között.
- Te új vagy, igaz? - összeszűkült szemekkel méregette a pasast, mintha bármi köze lenne ehhez a helyhez. A helyzet az, hogy másodjára jár itt, de ki számolja azt.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. december 3. 11:20 Ugrás a poszthoz

Ana; kis menyasszonyom
HungryBear - 15th of Nov; Afternoon

Úgy tűnik, a cukrász megint kitett magáért, Chris képes volt pillanatok alatt betermelni a kikért szeletet. Nem mintha annyira sietne, de nincs kedve egy üres tányér felett üldögélni, így eltette az újságot és kabátját magához fogva lépett újra a sorba. A családnak is kikérte az adagot, már ment is volna tovább, ha nem szúrja ki a "menyasszonyát". Elmosolyodik, mert kivételesen nem rohan, talán végre tényleg tudnak beszélgetni pár szót.
- Üdv, kedvesem - szalutált a nőnek ünnepélyesen, majd letette az elviteles dobozt a pultra. - Úgy tűnik, itt elég gyakran összefutunk - jegyezte meg vidáman.
Ahogy a nőre nézett, még ő is észrevette, hogy valami változott. Talán a front miatt nézhet ki másképp? Vagy hosszú napja volt? Nem szokása találgatni, így inkább úgy dönt, rá is kérdez egyenesen.
- Milyen napod volt? - érdeklődött azért figyelmesen. Azért nem akarja úgy kezelni a hölgyet, mint a portást az egyetemnél. Nem mintha a srác megérdemelte volna, de akkor a körülmények nehezítették Chris helyes ítélőképességét.
Christiano Santos
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2019. december 3. 11:31 Ugrás a poszthoz

Az éjjeli portás
DrunkBear - 21th of Nov; Somewhere between 2-3 am - A _portán_

- Persze, hogy van neve, mindenkinek van neve - nevetett fel talán hangosabban, mint szokott. De válaszolni már el is felejtett, inkább az előző kérdésén gondolkozott. - Hát a haja ilyen is, meg olyan is. De extrém. Nekem ápoltnak tűnik, de ki ért ezekhez - legyintett egyet.
Talán az alkohol miatt - biztosan -, vagy egyszerűen ilyen hangulatban volt, de amennyire meg akarta találni Ginnyt az elején, most olyan jól szórakozik. A testvére talán nem lenne rá büszke, viszont ez az utolsó dolog, amire gondolni szeretne. Mindenkinek jár egy szabad nap, nem? De.
A következő állításokra felvonta a szemöldökét. Az egy dolog, hogy erősen mellényúlt, de ez az alak azt mondta neki, hogy fiam. Fiam. Próbálta megemészteni, minden megmaradt mentális erejét bevetette, de csak nem sikerült.
- Tudok pár munkalehetőséget, ha váltani akarsz. Amúgy meg ezek az egyetemisták nem tűnnek szörnyetegnek. De hány éves vagy, bro? - csak úgy ráömlesztette a gondolatait, igazából hangosan kimondva nem is tartott szünetet. Oké, akkor kicsit most visszavesz, ezt el is határozta.
- Christiano Santos, és amúgy a leányzó, akit kerestek, Ginny Yazel. Vagyis most már Mitzinger - vonta meg a vállát, majd a kezét nyújtotta a portás felé.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Christiano Santos összes RPG hozzászólása (24 darab)

Oldalak: [1] Fel