27. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Candyland fesztivál még tart, eredetileg szeptember 15-ig lenne lehetőségetek, de a sok futó játék és érdeklődő miatt arra kérünk titeket, hogy szeptember 30-ig zárjátok majd a játékaitokat!

Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lia McNeilly összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Le
Lia McNeilly
Előkészítős, Bogolyfalvi lakos


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 8
Összes hsz: 15
Írta: 2019. április 10. 17:39 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Briodarnach - húztam el a számat egyértelműen jelezve az egyet nem értésem. Erre azt mondanák otthon, hogy megint nincs rám jó hatással, hogy Arthur bácsival együtt olvasunk esténként mesét, de ez komolyan ilyen... nem tudom mi ez magyarul, de mint amit a végén kiöntenek és undi. A kanalamon furán, ragadós állagban marad rajta én pedig egy kicsit sem kedves felhördüléssel tolom a mellettem ülő fiú felé, aki nagyban hamizik. HA annyira kell, itt van ez is.
- Remélem Ezra vagy anya főz vacsit, mert már most éhes vagyok - tettem a kezem a pocimra meg is dörzsölve, hogy végül a poharamba szürcsöljek. - Nem tudom, de azt hallottam legutóbb, hogy új nénik fognak főzni ránk itt, remélem ők láttak is már szakácskönyvet - meséltem el, hogy mit is hallgattam ki legutóbb, majd ügyesen elhajoltam, mikor a velünk szemben ülő páros a kajával kezdett játszani és felénk pöccintették. Undorítóak.
- Nem hiszem, én tegnap is beleborítottam vééééletlenül a tálcák közé azt a levesszerű valamit, aztán nagyon megbánóan néztem és csak kaptam tőle egy pogácsát - vontam párat a vállamon, hogy aztán nevetve döntsem a vállam az övének súgva folytatva. - Szerintem ma is van nála, ha éhesek vagyunk még hazamenetel előtt.


Szótár;
Lia McNeilly
Előkészítős, Bogolyfalvi lakos


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 8
Összes hsz: 15
Írta: 2019. május 12. 17:51 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Dehogy! Vacsi mindig van, csak néha nem tudom ki csinálja és hol. Ilyen meglepetés, tudod - nevettem el magam, mert bár furcsa volt, Bence is igen csúnyán nézett, mikor elsőre hallotta; nekem tetszik. Ezra aranyos, ezért van nálunk papucsa, meg köntöse, meg marad ott néha a mesémre, vagy mi vagyunk ott. Ettől még szerintem nagyon jó ember, és anya is tudom hogy ezt gondolja. Arról nem beszélve, hogy még anyánál is jobb tésztát tud csinálni. De neki ne szóljatok!
- Ezt még egy kis cocának se adnám. Ártottak ők valakinek? - fintorogtam még egy sort, de aztán csak mély levegővel megittam az innivalót, mire a hasam morogni is kezdett egészen hallhatóan. Éhes lennék, de nem erre. Ki tudna erre az lenni? Nagyon nagyon undi. Mint a felénk repült fura, zöld darabka. Pont jól időzítettünk, így közöttünk a földre pottyant, fúj.
- Nagyon remélem, de ennél csak jobban járhatunk - billentettem az állam a tányér helye felé, mert ugye én azt továbbadtam a szőke fiúnak mellettem. Mire felfigyelek pedig már az asztal alól beszél nekem Peggy én meg a szám elé véve a kezem nevetgélek és véletlen elkönyökölök egy villát az asztal alá, majd gyorsan ott is termek. de fel nem veszem csak arrébb rúgva mászok a szőke barátnőm után. De fura cipője van annak a srácnak. Az egy rózsaszín medve rajta? Mutogatok is Peggynek nézze már meg, aztán megijedek mikor hallom az egyik felügyelő néni hangját.
- Igyekezzünk! Tetszik a rajzolás, úgyis ki kell még színeznem egy rajzot, amit ajándékba csináltunk Cel nénivel.
Lia McNeilly
Előkészítős, Bogolyfalvi lakos


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 8
Összes hsz: 15
Írta: 2019. június 13. 17:20 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Igen, Arthur bácsi, mikor befut, ő is mindig zacsis kaját hoz, szerintem ha ezt Ezra tudná, tökre nagyon kitiltaná. Még tésztát se veszünk ám boltban mióta így - mutogattam a kezemmel neki, hogy hát össze vagyunk állva, mint a legók vele anyukámmal. Sok dolog máshogy ment, de olyan jól máshogy. Sokat szomorkodott szerintem a mama azon, hogy el kellett költöznünk, biztos neki is hiányzik onnan minden. De itt jó a munkája, sok barátja is van, közel vannak az unokatesóim is. Én már látom, hogy ez jó.
- Szerintem minden állatot lehet szeretni, de most nem az undikra gondoltam. Van ám belőlük ilyen kicsi - mondtam, de félbeszakított minket pár kajadarab, úgy szó szerint, így fintorogva rázogattam a kezem, mintha lenne rajta valami, majd ingatva a fejem megnéztem Peggy haját. Szerencsére nem volt benne semmi.
Nem volt baj azzal, ha valahonnan meg kellett lépni, de értem már, miért mondja anya, hogy jó, ha zoknit is cserélek néha, nem csak benti cipőre cserélem az utcait. Mászás közben sajnos nem tudtam befogni az orrom, így csak igyekeztem gyors lenni, amennyire csak lehet. Miért van egy fiúnak rózsaszín pöttyös zoknija?
- Tudod, mutattam a Bencénéset, megint csináltam egyet, megmutatom, szerintem fel fogod ismerni - vigyorogtam rá olyan nagyon cselesen nézve, hogy aztán lassan elérjünk az asztalok vége felé. Hála az Istennek. - Keressük... a mi? Hát... ez egy kicsit bonyolult. Szerintem anya szerelme, az meg ugye akkor olyan pár, aki egy családnál az apa, nem? Én ezt megkérdeztem tőle, hogy ő az apukám lett-e, de csak nagyon néztek és senki nem felelt.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lia McNeilly összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Fel