29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lia McNeilly összes hozzászólása (9 darab)

Oldalak: [1] Le
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. április 10. 15:42 Ugrás a poszthoz

Jó az 15:42-nek is Grin
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. április 10. 16:05 Ugrás a poszthoz

Szerintem is*-* Szia Zina Pirul
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. április 10. 17:39 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Briodarnach - húztam el a számat egyértelműen jelezve az egyet nem értésem. Erre azt mondanák otthon, hogy megint nincs rám jó hatással, hogy Arthur bácsival együtt olvasunk esténként mesét, de ez komolyan ilyen... nem tudom mi ez magyarul, de mint amit a végén kiöntenek és undi. A kanalamon furán, ragadós állagban marad rajta én pedig egy kicsit sem kedves felhördüléssel tolom a mellettem ülő fiú felé, aki nagyban hamizik. HA annyira kell, itt van ez is.
- Remélem Ezra vagy anya főz vacsit, mert már most éhes vagyok - tettem a kezem a pocimra meg is dörzsölve, hogy végül a poharamba szürcsöljek. - Nem tudom, de azt hallottam legutóbb, hogy új nénik fognak főzni ránk itt, remélem ők láttak is már szakácskönyvet - meséltem el, hogy mit is hallgattam ki legutóbb, majd ügyesen elhajoltam, mikor a velünk szemben ülő páros a kajával kezdett játszani és felénk pöccintették. Undorítóak.
- Nem hiszem, én tegnap is beleborítottam vééééletlenül a tálcák közé azt a levesszerű valamit, aztán nagyon megbánóan néztem és csak kaptam tőle egy pogácsát - vontam párat a vállamon, hogy aztán nevetve döntsem a vállam az övének súgva folytatva. - Szerintem ma is van nála, ha éhesek vagyunk még hazamenetel előtt.


Szótár;
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. április 10. 19:45 Ugrás a poszthoz

Én?  Shocked
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. május 12. 17:51 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Dehogy! Vacsi mindig van, csak néha nem tudom ki csinálja és hol. Ilyen meglepetés, tudod - nevettem el magam, mert bár furcsa volt, Bence is igen csúnyán nézett, mikor elsőre hallotta; nekem tetszik. Ezra aranyos, ezért van nálunk papucsa, meg köntöse, meg marad ott néha a mesémre, vagy mi vagyunk ott. Ettől még szerintem nagyon jó ember, és anya is tudom hogy ezt gondolja. Arról nem beszélve, hogy még anyánál is jobb tésztát tud csinálni. De neki ne szóljatok!
- Ezt még egy kis cocának se adnám. Ártottak ők valakinek? - fintorogtam még egy sort, de aztán csak mély levegővel megittam az innivalót, mire a hasam morogni is kezdett egészen hallhatóan. Éhes lennék, de nem erre. Ki tudna erre az lenni? Nagyon nagyon undi. Mint a felénk repült fura, zöld darabka. Pont jól időzítettünk, így közöttünk a földre pottyant, fúj.
- Nagyon remélem, de ennél csak jobban járhatunk - billentettem az állam a tányér helye felé, mert ugye én azt továbbadtam a szőke fiúnak mellettem. Mire felfigyelek pedig már az asztal alól beszél nekem Peggy én meg a szám elé véve a kezem nevetgélek és véletlen elkönyökölök egy villát az asztal alá, majd gyorsan ott is termek. de fel nem veszem csak arrébb rúgva mászok a szőke barátnőm után. De fura cipője van annak a srácnak. Az egy rózsaszín medve rajta? Mutogatok is Peggynek nézze már meg, aztán megijedek mikor hallom az egyik felügyelő néni hangját.
- Igyekezzünk! Tetszik a rajzolás, úgyis ki kell még színeznem egy rajzot, amit ajándékba csináltunk Cel nénivel.
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. június 13. 17:20 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Igen, Arthur bácsi, mikor befut, ő is mindig zacsis kaját hoz, szerintem ha ezt Ezra tudná, tökre nagyon kitiltaná. Még tésztát se veszünk ám boltban mióta így - mutogattam a kezemmel neki, hogy hát össze vagyunk állva, mint a legók vele anyukámmal. Sok dolog máshogy ment, de olyan jól máshogy. Sokat szomorkodott szerintem a mama azon, hogy el kellett költöznünk, biztos neki is hiányzik onnan minden. De itt jó a munkája, sok barátja is van, közel vannak az unokatesóim is. Én már látom, hogy ez jó.
- Szerintem minden állatot lehet szeretni, de most nem az undikra gondoltam. Van ám belőlük ilyen kicsi - mondtam, de félbeszakított minket pár kajadarab, úgy szó szerint, így fintorogva rázogattam a kezem, mintha lenne rajta valami, majd ingatva a fejem megnéztem Peggy haját. Szerencsére nem volt benne semmi.
Nem volt baj azzal, ha valahonnan meg kellett lépni, de értem már, miért mondja anya, hogy jó, ha zoknit is cserélek néha, nem csak benti cipőre cserélem az utcait. Mászás közben sajnos nem tudtam befogni az orrom, így csak igyekeztem gyors lenni, amennyire csak lehet. Miért van egy fiúnak rózsaszín pöttyös zoknija?
- Tudod, mutattam a Bencénéset, megint csináltam egyet, megmutatom, szerintem fel fogod ismerni - vigyorogtam rá olyan nagyon cselesen nézve, hogy aztán lassan elérjünk az asztalok vége felé. Hála az Istennek. - Keressük... a mi? Hát... ez egy kicsit bonyolult. Szerintem anya szerelme, az meg ugye akkor olyan pár, aki egy családnál az apa, nem? Én ezt megkérdeztem tőle, hogy ő az apukám lett-e, de csak nagyon néztek és senki nem felelt.
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. október 22. 11:56 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Ezrás tésztát. Mármint nem belőle, hanem ő csinálja. Szokott mindenfélét, múltkor masnikat is csinált nekem - meséltem el nagy lelkesen, mert erre múltkor el is felejtettem kitérni. Eléggé szeretek minden ilyen kaját, és már eléggé uncsi volt hogy mindig kocka, vagy hosszú, vagy az a kagyló. Azt nem igazán kedvelem, de ez a masnis, uh, szóval az tökre jó.
Az arcom nagyjából úgy nézhetett ki a krumplira, mint Bencéé, mikor elsőre jött át és nem csak én meg anya voltunk otthon. Ha ez a kaja, amit annak nem neveznék ebből készült. Néha beazonosíthatatlan. Én nagyon várom már az új szakács néniket, akikről Hannah néni meg Ezra beszéltek. Mondjuk ahogy elnézem a padlót néhol új takarító se ártana, meg vagy huszon csomag illatosító. El is húztam a szám próbálva csak ott venni levegőt az orrom helyett. Ez nem nózibarát.
- Nem tudom, Arthur bácsi szerint, bár már régen láttam, nekem biszinisz néninek kell menni - kerestem a szót, de biztos ilyesmit mondott. A lényeg a komoly munkán volt, ahol lehet rajzolni, de csak hobbiként, cserébe bármit megtehetek a világon. És vehetek magamnak bármit, engedélykérés nélkül!
- Mert szerinted Ezra az apukám? Mármint persze, az, vele lakom, ő olvas este mesét, ő takar be, vele sütünk és fésüli a hajam is. Mármint...  - álltam meg egy pillanatra mert ez a mi derül ki meg mi nem most tökre megzavart.
- Menjünk a fal mellett, arra nem néznek olyan űrűn, és közel az ajtó!
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. október 27. 23:27 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

- Ezt már én is kérdeztem tőle. Aztán hümmögött, és azt mondta ez igaz - vontam a vállamon. Nem mindig értem a felnőtteket, még azt a kettőt se, akivel minden egyes nap beszélek a fontos dolgokról. Múltkor elmeséltem például, hogy mennyire szép gyomrost adott Peggy a fiúnak, aki a haját húzkodta. Azt mondjuk nem tettem hozzá, hogy eközben én fogtam le a csoporttársunkat, mert ő nagyon hadonászni akart és erősnek hitte magát. Amíg én itt vagyok csak senki ne bántsa a barátaim. Undik ezek a fiúk, ha mind ilyen, remélem sosem kell velük foglalkozni. Az utolsó rendesek biztos hogy Peggy apjáéknál voltak, meg Ezra és Bence osztályában. Azóta mind ilyen undi selejt. Peg tesója is néha tök fura. - Nem tudom, de lehet most már fogja. Már csomagolt is el, nem csak elhasználósra csinál.
Én örülnék neki, ha Ezra tésztája sok helyre eljutna, mert amit csinál, azt bűn lenne eltitkolni mindenki elől! Persze mondjuk annak a Ricsinek az egyik osztályból nem járna, ő tökre otromba, meg szerintem annak a Sziminek se, aki mindig kicsúfolta a szeplőim. A többiek vehetnének, megengedném tökre.
- Anya azt mondta hogy autókat szerel, most akkor mit dolgozik az apukád? Azt is mondják tanár bácsi - összezavarodtam kicsit, de tudom, hogy Peggyéknél rengeteg mindent dolgoznak a szülei. Az anyukája is menő nagyon. Repül is, tanár is, meg ott az a szép, sok könyves bolt is.
- Ez bonyolult, én nem tudom, hogy miként működik. Mármint... a legtöbb mesében van egy király meg egy királynő, és megszületik a herceg vagy a hercegkisasszony. Mi van, ha a király már nincs, mert... messze elment. Csak úgy jön új király? Vagy a  régi nem az?
Annyi meg még annyi kérdésem volt, de Peggy olyan okos, lehet tudjuk együtt a választ, vagy megtaláljuk. De most fontosabb teendő volt, így annyira a falnak simultam, a hajam még fel is töltődött kúszás közben és így állt minden irányba, vicces volt, összenéztem a barátnőmmel és el is kuncogtam magam, de csak halkan. Már majdnem kint voltunk! Pár lépés!
Lia McNeilly
INAKTÍV


Hajóskapitány ~ Mugmaker
RPG hsz: 12
Összes hsz: 19
Írta: 2019. november 24. 23:22 Ugrás a poszthoz

Bestie Love

Hiába vonogatom a vállam, az egyetlen dolog, ami biztos, hogy erre csak Ezra tudja a választ. Nagy tervezésben van mifelénk valaki mindig, szerintem annyi a dolga nem volt ideje. Igazgat Hannah nénivel itt az előkészítőben, sokat tanít a másik iskolában is, meg van egy háza. A sárga, mint régen anyának. Nagyon hasonlítanak, én nem is igazán értem régebbről hogy nem ismerték egymást.
- Én is, remélem most már fog is - tettem még hozzá, ahogy ügyesen kommandóztam tovább kifelé. Azt nem lehet elvenni se nem tőlünk Peggyvel, hogy ha értünk valamihez, akkor az a lopakodó! Múltkor Adrit is tökre legyőztük benne, mert Grace néni csak őt vette észre, minket meg nem. Jól ki is nevettük. Nem volt boldog. Mondjuk akkor sem az, mikor mi itt is rákenjük a dolgokat.
- Szuperhős? De ugye nem köpenyes? Múltkor elolvastam a könyvet, tudod, amit hoztál nekem. Na, láttam benne mennyi baleset van ezekből. Nem lenne jó, ha rosszkor esne el vagy hasonló! Ugye megmondtad már neki? - néztem a barátnőmre, mert én elismerem tökre nagyon mennyire ügyes apukája van, de mindenkinek jó óvatosnak lenni. Én is minden reggel úgy köszönök el anyától is, mikor megy a sárkánokhoz, hogy mindig jól kösse be a cipőjét, ha van fűzője, illetve az sem árt, ha nem húz nagyon hosszú szoknyát.
- Kertész is? Tim tudom hogy szereti a virágokat, jóban van ugye Ezra bácsi gyerekeivel, hallottam már - bólogattam nagyokat, mert Stella is mesélte, meg Dávid is, mikor összeültünk együtt vacsorára. Nagyon nevettem, mert az elsőn furán kínosan viselkedett anya meg apa is. Ezrapa.
- Olyankor újat koronáznak, és akkor a királyság, a király lánya meg a neje is az övé? - néztem rá nagy szemekkel, majd fordultam volna, hogy sikeresen meglépjünk és meg kellett torpanjak.
- WC-RE - kiabáltam szinte rá ijedtemben, ez tökre jó válasz! Oda is siet az ember, meg miért érdekelne bárkit az ok, ugye? Néztem is Peggyre, hogy erősítsen meg.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lia McNeilly összes hozzászólása (9 darab)

Oldalak: [1] Fel