29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kerpely L. Eszter összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Le
Kerpely L. Eszter
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2018. december 5. 21:33 Ugrás a poszthoz

Bence

Ha őszinte akarok lenni, ezer más tevékenységet el tudtam volna képzelni délutánra, mint hogy a bájital-laborban suvickoljak különféle üvegcséket, és próbáljak rendet tenni az amúgy ötezer éves pókhálókkal átszőtt polcok közt.
Egy kicsit el is álmosodtam, s inkább unottan tevékenykedtem, nem figyelve arra, hogy mit is csinálok, míg Bence – azt hiszem, ezen a néven mutatkozott be a srác – rám nem szólt, hogy mit is rontottam el.
- Haj neee, micsoda szörnyűséget tettem – némi gúny is megült hangomban, ahogy picit próbáltam kifigurázni a szőke herceget, miközben hetykén rámosolyogtam.
- Nem lehet, hogy egy picit túlságosan rá vagy görcsölve ezekre a dolgokra? Amúgy, ha ellenőrizné, szerintem akkor sem venné észre, olyan vaksi már az öreg – igazán nem ismertem őt, de nagyjából efféle elképzeléseim voltak az ötven pluszos oktatókról, s nem is akartam ezen nézeteimen változtatni, mert akkor én magam is félősen dörgöltem volna azokat az üvegcséket.
- De tudod mit? Hogy a kis lelked megnyugodjon, egészen alaposan át fogom törölni, látod? – az egyik edény belsejébe leheltem, míg az be nem párásodott, s csak utána dörgöltem át a ronggyal, míg arról el nem tűnt az utolsó folt szennyeződés is.  – Tessék, lecsekkolhatod – ha elvette, kezébe nyomtam az üveget, majd feljebb nyújtóztam, hogy egy újabb edénykét emeljek le a takarítás szent oltárára. Pechemre azonban az üveg kicsúszott ujjaim közül, s kettőnk közt tört darabjaira, éppen a lábunk előtt, ezzel pecsételve meg Bence kérdését.
- Upsz…ennek lőttek. Egyébként.. – felpillantottam a srácra, szinte már magam előtt láttam szörnyülködő arckifejezését, de inkább beszéltem, mint hogy ismét megdorgáljon– ..nem rossz a suli, bár kicsit máshogyan képzeltem el. – vállat vonva nem igazán akartam neki arról mesélni, hogy mennyire negatív emberekkel vagyok körülvéve, s hogy milyen nehéz barátokat találni házon belül.
- Látom, nagyon tartasz ettől a Felagund professzortól – jegyeztem meg egy sanda mosollyal, s közben leguggoltam a földre, hogy összegyűjtsem a törött üvegszilánkokat.
- Ha tényleg kíváncsi vagy rá, azért kaptam büntetést, mert visszafeleseltem az egyik professzornak, aki ki akart oktatni engem bizonyos dolgokról. Nem tetszett neki, és gondolom azonnal szaladt Felagundhoz, hogy bemószeroljon. – vállat vontam, már megszoktam azt, hogy az emberek így viselkedtek.
- Na és te, Bence? Mit követtél el? Halljuk! Nekem te nem tűnsz egy bajkeverő alaknak, nálad ezerszer rosszabbak vannak a rellonban…-kíváncsian emeltem pillantásom a srácra.
Utoljára módosította:Kerpely L. Eszter, 2018. december 5. 21:38
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kerpely L. Eszter összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Fel