29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Velencei-tavi tali! Részletek a Varázslatos találkozók témában Cool
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ryan Wolf Falkom összes RPG hozzászólása (14 darab)

Oldalak: [1] Le
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 8. 13:06 Ugrás a poszthoz Bence

-Semmi gond- átnyújtja neki a könyvet. Gyorsan elkapja tekintetét a polcról és az ismeretlenre néz. Nem ismeri és mivel látja hogy Fanni csinálta a haját Eridonosnak ítéli. Mivel a fiú is őt nézi, teljesen kínosnak érzi és visszanéz polcra. Észreveszi a könyvet amit keres, és macska ügyességgel felmászik érte.
A könyv egy 500 oldalas kötet a varázstalizmánokról. Egy kérdés jut az eszébe és fel is teszi a -még nem biztosan- Eridonos fiúnak:
-Mért nem másztál fel érte?
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 8. 13:47 Ugrás a poszthoz

Bence

-Nyugi a könyvtáros miatt, úgy se vett volna észre- elfogadja a kézfogást- Falkom- mutatkozik be. Aztán elkezdi tanulmányozni a könyve hátulját, amin egy jáde nyaklánc látható, és egy jelenet, ahol egy idős emberen van a nyaklánc és egy tűzgojó repül feléjük majd mintha egy falba ütközne, eltűnik.
Viszanéz Bencére, és eszébe jut a fiú kérdése:- Hol tanultál meg így mászni-és arra jutott, hogy válaszol:
-Még kiskoromba, amikor még mindenhova felmásztam- mondta.
Utoljára módosította:Széplaki Alíz, 2018. április 22. 16:13
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 9. 13:16 Ugrás a poszthoz


 Bence

-Nem, még a kastélyon kívül nem jártam, pedig szeretnék, mert már másodikos vagyok-válaszolta.Belepillant a másik fiú könyvébe, majd a salyátjába, elkezd lapozni és Bencének mutat egy varázsrojtokról szóló fejezetet, ami elméletileg  
felgyorsítja a varázs szőnyegeket.
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 9. 19:58 Ugrás a poszthoz


Bence

-Nem akarok dicsekedni, de már benne vagyok- közben átles a másik fiú vázlatára, és halkan szól- Oda adom, ha kell- mondta. A nap már lassan kezd lenyugodni, és vöröses szín tölti meg a termet.Átnéz a válla fölött, és látja, hogy a széjjel hagyott könyvek a helyükre repülnek. Hirtelen fogja magát, leteszi az asztalra a könyvet, és elrohan. Tíz perccel később tér vissza egy szakácskönyvvel. Mikor visszaért kilihegte magát és hozzáfogott a magyarázathoz: -Tudod, mindig is szerettem volna azt, hogy milyen szakács vagyok.A könyv egy 100 oldalaskötet, a címe: Főzés, sütés alapfokon I..
aztán megkérdezte : -Nem próbáljuk ki, hogy mire vagyok képes a konyhában?
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 29. 17:21 Ugrás a poszthoz

Nóra

-Helo -köszön az épp most érkező lányra egy fa rejtett árnyékából. Kezében egy könyv melynek címe: Alap védekező varázslatok legendás lények ellen. Az étel illatára a saját szegényes kis csomagára pillant, és elvesz belőle egy natúr kekszet egy szem szőlővel, mivel reggel nem akart bemenni a nagyterembe reggelizni.Lapoz, és végignézi a következő oldalt, majd felszisszen: -Barbárság- jelenti ki , majd Nóri felé fordítja a könyvet. A képen egy csupasz, fehér bőrű sárkányt kínoztak. -Attól még hogy nem tetszik nekik a külseje nem kell kínozni, igaz?- kéri közben a lány véleményét is.
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. április 30. 18:51 Ugrás a poszthoz

Nóra

-Én Ryan Wolf Falkom vagyok, eridonos, másodéves, és köszönöm szépen- mondja, miközben elvesz egy szendvicset virslivel párost. Tovább nézte a könyvet, lapozott, majd lettem a könyvet. A diákok lassan lesétálnak a rétre. Hirtelen megrázza a fejét,: egy termetes vízcsepp esett a fejére. Örül, hogy a lány nem látja az ő arcát, viszont ő látja őt. Mivel egy kissé zavarja a dolog előveszi a pálcáját, és ezt mormogta :Lumos - mire a pálcájából fény gyullad ki.
Utoljára módosította:Ryan Wolf Falkom, 2018. április 30. 19:43
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. május 31. 13:02 Ugrás a poszthoz

   Lily


 Egy sötét pléd alatt olvasok a könyvtárban. Szerencsére nem járkál tanár
 ilyenkor . Egy könyvet olvasok melynek címe :Titokzatos állatok .
 Hajnali kettő . Lépteket hallok . Most fogok lelepleződni ! Kinézek . Egy lány tétovázik hogy mit válasszon . Megijedek, hogy prefektus.
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. június 16. 13:21 Ugrás a poszthoz

Nóra


 -Hát, én már hajnal óta kiszöktem, azért nincs nálam semmi kaja. - Nevetem el magamat. A diákok lassan ellepik a rétet. Piknikeznek, hangoskodnak , szórakoznak , olvasgatnak, csókolóznak. - Hmm... -kezdek hangosan gondolkodni -Talán megcsinálhatnám a házimat. Tovább fürkészem a lányt, és tekintetem a prefektusi jelvényére vándorolt. -Kérlek szépen, ne adj büntetőmunkát, mert már így is elég házit kaptam - mondja , majd előveszi a háta mögül a táskáját, kivesz belőle pennát és pergament, és elkezd írni.
Utoljára módosította:Ryan Wolf Falkom, 2018. július 9. 10:39
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. július 19. 20:38 Ugrás a poszthoz

  Mária és Lili

 -Mi ez-gondolkodom -Valaki bejött. Ryan egy adag Vízinövény mögül úszik ki, hogy megnézze ki érkezett. Kezében - mint mindig - volt egy könyv melynek címe :Hasznos varázslatok, viszont volt nála nem megszokott módon volt egy napló is. A napló sárkánybőr borítású, kék színű , arany lakatos szépség. A másik kezében pálcát tartott, mert a robbanás óta minden neszre előveszi a pálcáját. Mivel nem akarja fenyegetni a lányokat, gyorsan a lakatra szegezi és érthetően kimondja: Colloportus Néhányszor Újrapróbálja, de aztán kattant a zár. A lányokra néz.
 - Sziasztok
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2018. augusztus 11. 12:18 Ugrás a poszthoz

Róza

 Szóval ilyen nagynak lenni - mondom magamnak már harmadszorra. Ryan sose gondolta volna hogy csak egy bájitaltan órába kerül, és máris nagy lehet.
Nagyon élvezi  ezt, mert végre megtapasztalhatja az életet felülről. Csak egy  gondja van: nem mehet ki a gyengélkedőről. Lassan be kell vennie a gyógyszerét. Nem látja. észreveszi hogy egy lány bámulja az ajtóból. Elhatározza magát. -szia, nem láttad a gyógyszerem?
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. június 9. 16:02 Ugrás a poszthoz

Angelica

A nemrégiben felfedezett könyvtár új könyvekkel szolgált a kutatásomat illetően. Igazából a kutatásomba minél régebbi könyveket nézek meg, mert keresni akarok egy titkos helyet, ahova elbújhatok, gyakorolhatok,és elmondhassam magamról, hogy olyan helyet ismerek, amit senki más. Meghát, ugye itt a könyv, és meg tudom lesni a régi Bagolykő kastélyát. Miközben a sorokban keresek, egy ismerős arc köszön rám.
- Szia, Angelica - köszönök a nem rég szerzett barátnak. Megnézem a könyvet, amit mutat, majd elkérem tőle. Megnézem  a nyomtatás dátumát. - Nos, ez kb. 200 éves könyv, úgyhogy vigyázz vele. És nem tudom ki írhatta, bár arra tippelnék, hogy régi tanulók, tanárok, dolgozók, stb. verseik lehetnek benne, mert sok sora a verseknek a kastély körül írja, ami nagyban megegyezik a valósággal. Meg ír olyat is, hogy például, diákként a Bagoly-kastélyban". - sorolom el neki észrevételeimet.
Kissé idegesítő lehet, de ezeket úgy is felírnám. És már számomra csak egy kérdés maradt:Mibe utazzak? Miközben ezen tűnődöm, felcsillan a szemem: jöhetne Angelica is!
- Nincs kedved eljönni velem egy könyvbe?
Utána a kérdésére válaszolok:
- Az iskolánk történelmét, bár inkább egy titkos helyet
Utoljára módosította:Sárközi Alexandra, 2019. június 12. 20:54
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. július 24. 15:23 Ugrás a poszthoz

Theon

Hőség. Nincs rosszabb dolog. kivéve, persze, azokat az idegörlő alakokat, akik ellopják az ember törölközőjét. Vagy az is lehet, hogy Ryan hagyta el. Na mindegy, lényeg a lényeg; Ryan érezni akarja a vizet, de nem akar órákig a napon száradni. Ezért nem megy máshova, mint a varázslatos Akváriumba. Majd kikiabálja itt magát. Már csak egy kis lépcső, és befordul az emeleten. Itt már lassabban megy, elmélázva nézi a csodás portrékat, szobrokat,ajtókat (mondjuk nem érti,mi különleges egy ajtóban). Megáll az ajtó előtt,melyre rá van írva:Akvárium. -Megjöttünk-gondolja Ryan ez az a hely. Vesz egy nagy levegőt vesz, és benyit.
Bárgyú mosoly terül el az arcán, ahogy látja, hogy egy fehér hajú srác ezt a helyet használná fürdésre, de azt nem érti, miért vesz le minden kábé?! Inkább csak int neki, köszönés képen, és beljebb megy, és ordít egyet. Utána elkezd lebegni a vízen, majd eszébe jut a srác. Előveszi a pálcáját, és ezt írja ki neki bubikkal: Hogy hogy ősz hajad van? majd egy elégedett mosolyt enged meg magának.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2019. augusztus 10. 20:33
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. augusztus 30. 19:21 Ugrás a poszthoz

Theon

 Van víz. Hideg víz. Tökéletes... lenne, ha Ryan nem lenne ilyen. A másik
 fiúnak tett megjegyzése után egyszerűen csak odaúszik az ajtóhoz, bezárja a
 pálcájával, majd szaltózgatni kezd. Nagyon várta már ezt a nyaraló hangulatot
 ebben a melegben. Elővesz néhány sütit, majd  odanyújtja a másiknak, és
 fejét oldalra dönti, fura lesz a hangja, és ennyit mond Ryan: -Kérsz egy
 süti?
-  majd a fiú kérdésére válaszolva hozzátette: -Aha. Nem fogom
 meg te beteg állat!
. Majd buszúként elővette a kulacsát, felúszott, megtöltötte levegővel,lement, majd a kanapé alatt kiengedte,és felnagyította a légbuborékokat, amik felemelték a kanapét. Miközben ő a mások fiú elé úszott, csak ennyit mondott: Gólya vagy,
Ryan Wolf Falkom
KARANTÉNRPG hsz: 27
Összes hsz: 189
Írta: 2019. szeptember 1. 11:45 Ugrás a poszthoz

  Angalica

Nézem a lány tátott száját. Vicces. A nap is aranylóan süt. Minden jó...
lenne egy teapartihoz. Mondjuk ez az ötlet nem tudom honnan jött. De tényleg,
hideg mézes gyümi tea és fahéjas keksz. Jó lenne. Ez jut eszembe Angelica döbbent arcáról, de hogy miért, azt a jóisten se tudja. -Megmondom őszintén, két hónapomba telt ezt megtudni, de lehet hogy kamu az egész - nevetem el magam. De tényleg, melyik könyvbe menjünk? Vagy kétszáz könyv van itt, és ahh. De lehet tankönyvbe kéne menni, a vizsgák miatt. És megvan, eszembe jutott. azért jutott eszembe a lányról a fahéjas keksz mert van nálam. De ez a könyvproblémát még nem oldja. Megvan a megoldás amit el is mond a lánynak: - Válassz te könyvet - majd mint a ki jól végezte, lehuppan egy székre, de fel is pattan, hirtelen ötlettől vezérelve. fejét oldalra dönti, hangját megváltoztatja, majd ahogy a horror filmekben látja, megkérdi: - Kérsz egy sütit? - kezében meg már ott is a felkínált keksz.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Ryan Wolf Falkom összes RPG hozzászólása (14 darab)

Oldalak: [1] Fel