29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Újabb tali a láthatáron! A kérdés, hogy mikor és hol? Gyertek ötletelni a Varázslatos Találkozók topciba!  Pirul Love
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiss Roland összes RPG hozzászólása (11 darab)

Oldalak: [1] Le
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 1. 18:13 Ugrás a poszthoz

Alieen AuroraHát, nekem megint sikerült az, ami másnak lehetetlen. Elaludtam a vonaton, épp abban a kabinban ahol egy teremtett lélek sem tartózkodott rajtam kívül. Még szerencse, hogy a kalauz átnézte az összes kocsit, mielőtt visszaindult volna arra, amerről jött.
Az órámra néztem. 14:17! Nem sok jót jelent, mert fél háromra kellene a kastély kapujában várnom egy felsőéves hallgatóval. Csak ennyit tudok, na meg a nevét. Elég izgalmas a neve. Aurora, ízlelgetem a nyelvem hegyén.
Nem képzeltem el magam elé, hogyan is nézhet ki. Mivel tél van, biztos valami vastag kabát lesz rajta, Esetleg bunda, vagy valami téli talár. Lehet épp olyan mint az enyém. Nem túl vastag, de a hideget mégsem engedi át.
A legnagyobb problémám, hogy ezt a vacak utazóládát egyedül kell cipelnem. Hát, húzom magam után. Még jó, hogy a hóban alapvetően jól csúszik.
Már majd lefagy a kezem amikor elérem a kastélykapu előtti területet.
A kapu nagyon szép, hatalmas impozáns látványával lenyűgöz. Ahogy közeledek meglátok valakit szép kék téli talárban. Nyakát behúzva vár valamire. Vagy valakire?
Hát ennyire elkésetem volna? Nono! Talán nem is Ő aki rám vár.
Közelebb lépek, leveszem a szemüvegem, mert eléggé bepárásodott és félénken megszólalok.

- Hölgyem! Roland vagyok. Ön véletlenül nem rám vár?

Ahogy visszateszem a szemüvegem látom csak jobban, hogy egy gyönyörű szempár tekint rám. Nem olyan idős, mint ahogy elképzeltem. Csak pár évvel idősebb nálam. Ez azért kicsit elbizonytalanít, talán mégsem ő Aurora, az én kisérőm.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 1. 19:41 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora


Meglepődtem egy kicsit ahogy Aurora elővette a pálcáját és felém fordította, de szerencsére felismertem    varázsszót, hiszen ezt már többször hallottam otthon is. De ami mindig elbűvölt az az, hogy a nehéz tárgyakat ilyen könnyedén tudják vele mozgatni. Nagyon hálás volta most ezért a kisérömnek.
-Igen. Köszönöm az érdeklődését hölgyem. Válaszolok tisztelettudóan. Ez a minimum, hogy miattam itt fagyoskodott.
- Köszönöm a segítséget is. Az a láda nagyon nehéz. Mikor tanulhatom én is meg?  Tettem fel egy engm igen érdeklő kérdést.
De közben nagy léptekkel követtem a lányt.
-Remélem hamar beérünk a meleg helyre. Nagyon hideg van.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 2. 17:59 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora


Ahogy hallgattam Aurora szavait arról, hogy mikor fogom megtanulni ezt a varázslatot, nem is figyeltem arra, talán épp a hóesés miatt, hogy végre elértük a kastélyt. Alig kétnyújtásnyira volt, de mégis még olyan 50 méter választott el minket a hatalmas kétszárnyú ajtó védelmétől.
Aurora kinyújtotta a karját, amikor jelezte, hogy megérkeztünk. Ezt olyan kecsesen és természetesen tette, mintha az otthonába invitált volna meg. Úgy éreztem magam ebben a pillanatban, mintha hazatértem volna egy hosszú útról és az eddig még nem látott kedves nővérem invitálna be a házunkba.
Ennek a gondolata mosolygásra késztetett. Nagyon jó érzés volt.
- Hát akkor siessünk. Felelem kissé átfagyva.
- Már úgyis vacognak a fogaim. Rámosolyogtam kísérőmre, majd mint aki nem vár nógatásra nagy léptekkel, na és persze bátran megindultam. Majd hátrafordultam, hogy leellenőrizzem, a ládámmal együtt követ-e Auróra.
- Elfelejtettem mondani, hogy a baglyom is benn van a ládában kalitkástól, mert féltem, hogy megfázik. Most meg attól, nehogy megfulladjon. Ezen az elmés tréfámon elmosolyodtam. Pedig nem vicceltem. Apámtól kapott baglyom tényleg ott lapul a láda egyik szegletében.
Ahogy beléptünk a kétszárnyú kapun hirtelen meleg levegő áradt felénk. Gyönyörű látvány tárult a szemem elé. Nem is csoda, hogy lecövekeltem a teremben, ahova érkeztünk. Hát ez az a híres bejárati csarnok? Vajon mit mesél erről nekem majd Aurora?  
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 3. 18:30 Ugrás a poszthoz

Aileen AuroraA bejárati csarnok teljesen elbűvölt. Szüleim már meséltek a házakról és a házkupákról, de ahogy a kísérőm beszélt róla tudatosult csak bennem, hogy ennek mekkora jelentősége is van az iskola életében.
Ahogy követem Aurora tekintetét a kviddics kupákra, egyből elfog egy furcsa érzés.
Kviddicsbajnok akarok lenni! Na és a házkupát is elnyerni.
Persze ezek is lenyűgöztek teljesen. De maga az épület belseje minden képzeletemet felülmúlta. Sosem volt ilyen otthonom még, de mégis úgy éreztem megérkeztem.
Már nem féltem az ismeretlentől, valamiért nyugalom érzete szállt meg, mint valami bűbáj.
Ahogy a homokóra felé fordítottan a tekintetem, teljesen elámultam. Ez hihetetlen. Csodaszép volt amit láttam. Maguk a kövek és a zászlók fenséges látványt nyújtottak.
Csak hallgattam Aurora bemutatását és idegenvezetését.
Közben felfedeztem egy hirdetőtáblát, ami biztos központi szerepet jutott neki. Majd ha legközelebb erre jövök megnézem jobban.
Ahogy a freskókat csodálom még a számat is eltátom. Igaz a festmények is érdekesek, de hát hasonlók nekünk is vannak otthon, de azt hiszem ezeket is jó lesz megismerni a későbbiekben.
Csak egy dolog hozott vissza a jelenbe és az álmodozásból, az pedig nem a kísérőm dallamos csengő hangja, hanem a gyomrom mélabús korgása. Hja, aki utazás közben nem tud enni....
Mindegy, egyszer csak elérünk a vacsorához is.

Utoljára módosította:Kiss Roland, 2016. január 3. 18:52
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 4. 18:57 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora


-Ahogy nézem az idén az Eridonnak jó esélyei vannak. Habár gondolom még nem lefutott a verseny, hiszen jócskán van még idő ebből az évből is vissza.
A kastély nyugati szárnyát jó lesz megjegyezni- gondoltam magamban. Konyha- könyvtár- gyengélkedő. Akárhogy is nézem mindháromban otthonos leszek, ahogy magamat ismerem. Talán kicsit el is mosolyodtam magamban ennek a gondolatára.
Természetesen eközben is figyeltem Aurora minden mondatára amivel ellátott ezen az úton. fel kell térképeznem mindent, hogy holnap eltaláljak bárhová a kastélyban.
- Á, tényleg van saját konyhája a házunknak? Bárki főzhet bent, vagy a diákoknak nem szabad? Habár gondoltam mi lesz a válasz, de jó lenne hallani, még mielőtt beleélném magam és kiderül, még sincs helyem a konyhában.
Hát akkor ennyi a nyugati szárny. Elég tágas, te jó ég mekkora akkor az egész kastély.
Ahogy kísérőm fordult a keleti szárny felé, én is követtem. Persze azért felmerült bennem egy kérdés még. Ami egyértelműen a nyugati szárnyhoz tartozik még.
- Hölgyem! A gyengélkedőn sokan megfordulnak a tanév során? Vagy csak olyanok kerülnek oda akik amúgy is elesnek a saját lábukban?
Próbáltam kicsit viccelődni, mert mostanra már tényleg felszabadultam. Bármi is lesz a lány válasza, tudom, hogy párszor bekerülök én a gyengélkedőre, pedig én nem is vagyok esetlen, csak nagyok aktív.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 5. 21:00 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora


Ahogy haladtunk a folyosón észrevettem, hogy kisérőmre milyen tisztelettel köszönnek, pedig még Ő is nagyon fiatal. Nem mertem rákérdezni, hogy esetleg a házunk kviddics sztárja, vagy  ennyire népszerű tanár az iskolában. Èn az utóbbira gondolok.
- Igen, tudok főzni! Húzom ki magam büszkén.
- Ha lesz elég bátorsága a tanárnőnek, szívesen megkínálnám majd a főztömből. Szereti a halászlevet? Esetles a szílvásgombócot? Ezeket nagyon tudom.
Kísérőm azon szavain jót mulattam, hogy milyen veszélyek leselkednek rám. Habár más szenszögből én arra gondolnék, vajon a veszély tudja, hogy most rajtam kellene kifognia?
A vigadófreskó folyosórája érve újra tágra nyílt szemmel tekintettem a képekre. Meglepő módon az illatok is erős hatást keltettek bennem.
Jól érezhető borszag terjengett az egyik kép elött, amin valami nagy tivornyázás volt.
Persze ezt nem jegyeztem meg.
Az viszont tetszett, hpgy Aurora, ahogy a hideg után újra felengedett egyre többet beszélt, mesélt igazi átéléssel.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 7. 20:00 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora


Ahogy a keleti szárny első emeletének jobb oldalánál megálltun, etünődtem vajon ez a hatalmas festmény miért egy szfinxet ábrázol. Persze tudtam, hogy a házunk jelképállata elött áltunk meg. Azt is tudom, hogy ebben a szárnyban van a lakrészünk, de eddig ajtóval nem nagyon találkoztam.
Vajon miért szeretné nekem már a megérkezésem napján ezt bemutatni?
Ahogy közelebb érek, a festmény megelevenedil. A szfinx közelebb érkezik, szinte teljes nagysábban betölti a képet. Ez azért nem rémiszt meg. Felnézek hàt Aurorára és megkérdezen:
- Miért épp itt álltunk meg?
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 11. 20:28 Ugrás a poszthoz

Ronald Little- Leah

Ahogy közeledek az erdő felé, hogy közelebbről is láthassam miért is lehet tiltott terület hirtelen egy nagy és őreg fát veszek észre. Mivel még jóval az erdő elött van, így közelebb megyek hozzá, hogy megnézzem. A fa hatalmas tőrzse körűl lépcső vezet fel a lombok közé. Követem hát, de amint kibukkan a fejem az alsó lombkorona mögül fenséges látvány tárul a szemem elé. Egy nagyon öreg fából eszkábált faház, magán az öreg fán. Félve lépek a kicsiny tornácra, ami mögött épp csak akkora ajtó nyillik, hogy meghajolva lehessen bebújni.
Félve bár, de biztos léptekkel lépek be a lakba. Nem tűnik elhanyagoltnak, de épp lakottnak sem. Sok nagyszerű holmi közűl egy lila babzsák vonja magára a figyelmemet. Elég kényelmesnek és tisztának tűnik, hát kipróbálom.
Nem tudom mennyi ideje lehettem már itt, de furcsa neszre ebredtem. Mintha valaki óvatosan közeledne a lombkorona rejtekében lapuló rejtehhely felé.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 12. 20:20 Ugrás a poszthoz

Aileen AuroraAhogy a szfinx előtt álunk, kísérőm felhívja a figyelmemet arra, hogy ennek a festménynek sokkal nagyobb jelentősége van számunkra, mint a többi házat örző festményeknek. Oda egyszerű jelszóval bárki bejuthat, de a mi házunk lakói csak tudásukkal kerülhetnek beljebb.
Tartottam tőle, hogy a szfinx nem fog könnyű kérdést feltenni, de ahogy hallottam verses- éneklő hangját, mintha csak bennem hallanám, valamiért megnyugtatott.
Persze nem kellett félnem, hiszen Aurora is itt van mellettem, de talán a szfinx is látta, hogy új diák és új lakó vagyok, így barátságosabb feladványai közűl választhatott.
- Arany. Mondom büszkén.
Majd Aurora szemébe nézek és várom megerősítését.
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 13. 19:26 Ugrás a poszthoz

Ronald Little-Leah


Hallottam, hogy jön valaki, de nem gondoltam arra, hogy veszélyben lennék, itt az iskola területén belül. Ennek ellenére felálltam a puffból, hogy ne szétterülve várjam a jövevényt.
Meglepetésemre az ajtón bevágódott egy test, majd elhangzott egy varázsszó is. A pálcám kirepült a talárom zsebéből, majd koppanva ért padlót.
Biztos bamba képet vághattam, mert a támadóm arcán tükröződött a meglepetés is.
Ezt a fiút felismertem. Mellettem ült a tegnapi összevont órán.
Ha jól emlékszem ötödikes.
- Jól rám ijesztettél! megvesztél?- kérdeztem támadómat.
Biztos mindig ezt csinálja szegény!
Kiss Roland
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2016. január 17. 18:42 Ugrás a poszthoz

Aileen Aurora

Nagyon örültem neki, amikor Aurora bólintott a helyes megfejtésemre. Láttam rajta, hogy talán jobban izgul mint én. Pedig Ő már régóta bejáratos a Levita házba. Meghallgattam még a mondandóját, gyors döntésre is jutottam.
Azt hiszem ma már nagyon sok idejét lefoglaltam és sok új dolgot is megismertem neki köszönhetően.
- Köszönöm. Nagyon jól esett a sok szép dolog, amit megmutatott nekem. De úgy gondolom, ma már mindketten fáradtak lehetünk. Inkább felfedezem majd egymagam, vagy pár évfolyamtársammal a Levita ház rejtett titkait.- mosolyodtam el, hálás szemekkel néztem fel rá.
- Persze annak azért még örülnék, ha a gólyalakig megmutatná nekem kisasszony az utat.
Majd nagy örömmel elindultam Aurora mellett át a Levita toronyba.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiss Roland összes RPG hozzászólása (11 darab)

Oldalak: [1] Fel