29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lolita Marks összes hozzászólása (109 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. április 16. 09:06 Ugrás a poszthoz

Victoria Fresmoon

Öltözék


Szép holdfényes este volt. Hősnőnk ilyenkor kedvenc zeneszáma kíséretében szokta kiválasztani holnapi viseletét. Azonban most másképp cselekedett. Szülei ugyanis az iskolába való bejutásának örömére tengernyi kötettel ajándékozták meg lányukat. Azt persze ismét figyelmen kívül hagyták, hogy Lolita inkább felnyalná a suli minden egyes helyiségének padlózatát, minthogy kezébe vegyen egy...brrr, könyvet. Ezért, nehogy még egyszer a kezébe ügyébe kerüljenek, szegény drága kénytelen volt erőt alkalmazni, hogy lecipelje azt a kéttonnányi könyvet a szertárba. Úton a végállomás felé véletlenségből elcsúszott valamin és egy hangos puffanás következtében a földön találta magát, megannyi könyvel beterítve. Ezt persze a hölgy szokásához híven szitkozódás követte.
- B**d meg a k***a anyád! -kiabált fennhangon, közben ellenőrizve, hogy a zuhanás nem tett-e kárt makulátlan kinézetében. Amikor végre elért az áhított célhoz, félretéve minden finomkodást, egy laza mozdulattal berúgta az ajtót kemény talpú bőrbakancsával. Az ajtó nagy hangzavart csapva kivágódott, Lola pedig betipegett és az első helyre, amit alkalmasnak vélt, lehajította a könyveket, melyek a gravitáció jóvoltából egytől egyig szétszóródtak a padlón.
- A többi már nem az én bajom. -ütögette össze a tenyerét elégedettem, hogy megszabaduljon a rárakódott porrétegtől. Amint igyekezett kifelé, észrevett egy lányt, aki nagyban szemezik egy üveggel. Hősnőnk persze hívatlanul odasomfordál a másik csajhoz.
- Édes, meg is iszod, vagy megvárod, amíg téged isz meg? -kezdte, szokásához híven egy bunkó beszólással. -Mellesleg mi a f***t keresel itt? -förmedt rá a lányra. Úgy tűnik Lola igencsak elemében van.
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. április 16. 12:56 Ugrás a poszthoz

Victoria Fresmoon

Öltözék


Lolita több okból is kicsit hisztisebb volt, mint egyébként, első oka rossz hangulatának pedig az, hogy a szülei egyszerűen nem fogják fel épp ésszel, hogy lányuk nem az a "leülök és olvasok" típus. De ez mg önmagában annyira nem is lenne ok a morgásra, ha nem egy egész tonna olvasmányt küldenek. És ez még nem minden, hisz a lánynak hihetetlen erőfeszítések közepette le kellett cipelnie az egész köteget a szertárba, ami nem mellesleg olyan, de olyan penész és egyéb szörnyen erős szagok tárháza volt, hogy hősnőnk kis híján kitüsszentette magát halálfejes ruhájából. És az a lány, akivel ott összehozta a sors, úgy néz ki, nem épp a legjobb barátnőkként fognak távozni.
- Na ide figyúzz kis anyám, még egy beszólás és azt a napot is megbánod, hogy megszülettél! -fenyegetőzött affektálva, mutató ujját feltartva. Igen csúnya gondolatok keringtek most Lola fejében, például hogy: Mit képzel magáról ez a kis p***a?! Vagy éppen: Úgy megruházlak, a lábad nem éri a talajt. A külső szemlélők (ha volnának) persze jogosnak tartanák a csajszi reakcióját, aki eközben már meg is ízlelte az üveg tartalmát.
- Kér a halál! Add ide szépen! -követelőzött cinikus arckifejezéssel, majd abban a minutumban kikapta a lány kezéből az üveget és elég szépet kortyolt belőle, elvégre már jártas volt az ilyenekben. Az ivászat után megtörölte a száját ruhája ujjában, a palackot pedig a csaj kezébe nyomta.
- Nesze b***d meg, így kell ezt. -mondta oda neki büszkén, habár hangjában elég sok gúny és lesajnálás bujkált. E pillanatban nagyon büszke volt magára, hogy megmutatta ennek a kis p****nak. Habár a lány nem biztos, hogy ennyire büszke, sőt biztosan elég dühös lesz az imént történtek miatt.
Utoljára módosította:Lolita Marks, 2015. szeptember 10. 14:17
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. július 28. 16:00 Ugrás a poszthoz

Fogság.
(Állia és a prefik)


Gönc


Ilyen nincs! Büntetés!? Ráadásul fell kell nyalniuk a szárnyas dögök odúját, méghozzá varázslat nélkül!? Lolának semmi kedve nem volt elvégezni ezt a nyomorult melót, pláne ezen a verőfényes napon. Egész a büntetés eljöveteléig vagdosott, csapkodott és tombolt a szobájában. De nagy nehezen csak lenyugodott valahogy, felkapott valami régi göncöt, felkontyolta göndör hajzuhatagát, majd lassan, kínkeservesen megindult a bagolyház irányába. Halál lazán, zsebre vágott kézzel baktatott felfelé. Ekkor észrevett egy kis taknyost, aki épp lefelé lohol. Lola halványan elmosolyodik és kirakta a lábát, hogy a kis törpe eltaknyoljon benne, ami be is következett. A taknyos nagy puffanással a földre zuhant, Lola pedig vigyorgott, majd egy "Bocs, direkt volt!"-tal ott is hagyta, had szenvedjen. Amit odaért, lazán kivágta az ajtót és besétált. Amit meglátta a két prefektust, arcán fintor jelent meg, és megszólalt.
- No, kezdődhet a kínzásunk? -kérdezte kelletlenül, majd megbontott egy csomag mentolos rágót, egy darabot pedig a szájába is hajított. Undorral az arcán körbejárta a bagolyházat, hogy felmérje, kábé mennyi idő, mire felnyalják a tollas koszfészkek mocskát. Mérgesen és fintorogva vette tudomásul, hogy ez a tollfészek nem is lehetne mocskosabb. Igyekezett lenyelni az összes trágár szót, amit ki akart mondani, nem ám még egyszer ki kell nyalnia ez a nyomorult koszfészket.
- Na, b****us, essünk túl rajta! Hol vannak a tisztító-szerek, vagy mi a nyavalyák?
Utoljára módosította:Lolita Marks, 2015. augusztus 22. 18:32
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. augusztus 22. 20:19 Ugrás a poszthoz

Fogság.
(Állia és a prefik)


Gönc


Amint a Bagolyház ajtajához ért, Lola már valamennyire beletörődött abba, hogy egy-két órát erre a nyomorult melóra kell szánnia az értékes életéből. Szokásához híven lazán kivágta az ajtót és besétált. A tovább fenyítések elkerülése végett köszönt is, de közben összeszűkült szemekkel, lenéző tekintettel nézett végig a két prefektuson, a lánnyal még össze is akadt a tekintetünk. Ezután hősnőnk tartott egy kis terepszemlét mocsok-felmérés céljából, ami még nagyobb undort és kedvtelenséget vont maga után. Mivel egy (a prefik szerint) nem épp odaillő kifejezés is kicsúszott a hölgyemény száját, így az egyikük figyelmeztette is, ha továbbra is hasonló szavak hagyják el a száját, a következő hétre is szerveznek neki hasonló programot. Lola rá nézett, elmosolyodott és válaszadás közben felemelte kezeit.
- Oké, tanárnéni, jó kislány leszek! -nevetett, majd elfordul, hogy a lány ne hallhassa, majd hozzáfűzte- Egyenlőre... -eközben befutott Állia, aki oda is köszönt Lolának, aki a választ egy egyszerű "Csá" formájában letudta. A másik prefektus kérdésükre válaszolva elárulta a tisztítószerek honlétét és affelöl érdeklődött, hogy a lányok hoztak-e magukkal gumikesztyűt.
- Az meg mi a...vagyis minek kell? -értetlenkedett- Amíg nincs manikűröm, addig nem is kell. -legyintett Lola, közben egy röpke pillanat erejéig Álliára nézett. Végignézte ahogy a srác bepakolja a seprűt, felmosót és egyéb mugli takarító-szereket, majd kisétál. Amint kilépett az ajtó, Lolita egyből a zsákhoz sétált, és elkezdte kipakolni annak tartalmát. Egy kis idő múlva társára pillantott.
- Szórakoztató nézni, ahogy itt b****kodok? -utalt ezzel arra, hogy igazán segíthetne a pakolászásban.
Lolita Marks
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. szeptember 10. 15:47 Ugrás a poszthoz

Victoria Fresmoon

Öltözék


A szertárban való indulatok eléggé kezdtek elharapódzani, az a kicsiny üvegben lévő löttyike is rásegített a két lány közti ellentétére. A rossz hangulat másik eszköze maga Lolita volt, aki az imént elég csípős megjegyzés közepette szolgáltatta vissza az üvegcsét. A lány kérdésére Lola kisebb gonosz indíttatással felkacagott.
- Ha akarod szívem... -kacsintott egy gonosz mosollyal az arcán, ám a fülét kicsit bántotta a csajszi vihogása. De végül is megérthető, hisz mindkét lány elég szépen a üveg aljára nézett, szóval, ha Lola is egy ilyesfajta nevetésben törne ki, az is megérthető lenne. A kis csaj beszólására azonban végleg elpattant a cérna hősnőnkben, és talán meg is folytja, ha az nem szegezi rá a pálcáját és átkozza meg. Lola egy sikítással hanyatt esett, majd miután földet ért tomboló dühe kimutatására fújtatott egyet, majd próbált felállni, miközben valami ilyesmit dörmögött, miközben karmolás-szerű mozdulatokat végzett a kezével.
- Na most meghalt te kis r****c! -ám amikor már majdnem feltápászkodott, ismét a földre zuhant- Mi a f***? Mit tettél, de kis r***? -nézett fel villámokat szóró szemekkel a rá átkot küldő lányra. Egy két perc gondolkodás után hirtelen a lány lába után vetette magát, abból a szándékból, hogy feldöntse. Több kevesebb sikerrel...
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 12. 19:01 Ugrás a poszthoz

Hé, punkok! Mi a dörgés! Cool
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 12. 19:06 Ugrás a poszthoz

Jó, ezt csak poénból mondtam. Smiley

Óvatosan, nem ám összetörtök itten! Shocked

Karina! Love Love Love
Mi a helyzet jégvirágom? Smiley

Hát, Bence, szúrkolok, hogy elinduljon!
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 12. 19:14 Ugrás a poszthoz

Semmi különös Karina, csak hsz-t írok. Smiley
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 12. 19:26 Ugrás a poszthoz

Persze Lilith! Smiley
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 12. 21:02 Ugrás a poszthoz

Sakura Petra

Kinézet


Sötétség, bánat, eső... Ezek voltak azok, amikben Hayley az utóbbi heteket leélte. Egy mély, feketén sötétlő lyukat érzett a lelkében. Elvesztette. Elvesztette és nem láthatja soha többé. Őt, akivel oly sok szép emléket éltek meg együtt. Lehet, hogy elbúcsúzott tőle, de ez nem tudta kárpótolni a barátja haláláért. Szépséges emlékeik újra átéléséért Lily ellátogatott a Múlt árnyainak termébe, azzal a céllal, hogy még egyszer legalább láthassa kedves barátját. El is baktat a kastély északi szárnyáig, ahol a termet sejti. És sejtése beigazolódik. Vagyis ő ezt nem tudta biztosan. A terem ajtajához érkezvén lágyan megfogja a kilincset, körbekémlel, mintha kémeket észlelt volna maga mögött, majd benyitott. Becsukta az ajtót maga mögött és lassan körbejárta a termet. Semmi érdekes. Ekkor ajtócsukódást hall és riadtan fordul hátra. Egy lány az. Vajon mit akar? A vörös törpét roppantmód furdalta a kíváncsiság, így rá is kérdezett:
- Öh, csá! Hallod, majdnem összeestem, annyira megijesztettél! -nevetett kedvesen a lányra- Figyu, amúgy mit is keresel itt? -vonta kérdőre a lányt.
Sátáni Bukott-angyal
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 26. 16:33 Ugrás a poszthoz

Hé, punkok, mizu? Afro
Sátáni Bukott-angyal
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 26. 16:40 Ugrás a poszthoz

Az angyalt. Angel Cheesy És Te? Wink
Sátáni Bukott-angyal
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 26. 16:51 Ugrás a poszthoz

Szintúgy! Cheesy
Sátáni Bukott-angyal
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 26. 16:56 Ugrás a poszthoz

Avialanyom valami balerina-szerűségnek, én meg bukott angyalnak. Cheesy
Sátáni Bukott-angyal
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 26. 18:11 Ugrás a poszthoz

Czettner L. Zoé - 2015.10.26. 17:56
Hűű, és a bukott angyal jelmez milyen? *-*


Feketék a szárnyai és feketében van. Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 10:58 Ugrás a poszthoz

Tanja Gitta Polter

Kinézet


A többi emberrel ellentétben Hayley édesébe, egészen pontosan macaronba fojtotta a bánatát. A szekrényében mindig volt egy kis zug, ahol vészhelyzet esetén. Ám egyszer minden kifogy, így újra kellett tölteni a készletet. Le is szaladt gyorsan Bogolyfalvára, pontosabban a cukorkaboltba. Nem volt túl hideg, nem is nagyon fázott a kis rózsaszín ruhácskájában. Végre odaért az üzlethez. Már messziről látta, hogy a sok színes édesség szinte kivilágít az üzletből. Boldogan lépett be és ahogy az illendőség diktálta, köszönt is egy jó nagyot:
- Jó napot kí-vá-nok! -mozgolódott ide-oda és boldogan nézett körbe, s ekkor felcsillantak a szemei. Ennyi édességet egy rakáson még sosem látott. Boldogan ugrott egyet és szájtátva és felhőtlenül boldogan elkezdett rohangálni akár egy öt éves gyerek a...hát igen, a cukorkaboltban. Énekelve, ugrándozva, hatalmas vigyorral az arcán járta végig a boltot, az áhított édességet keresve. De végül nem állhatta meg, hogy ne vegyen más nyalánkságot. Egy-két-három nejlon-zacskót vett és megtöltötte a neki leginkább ízletesnek tűnő finomságokkal. Perdült-fordult, akár egy gyerek, nem is törődve a környezetével és az, ahhogy Hay-nél általában lenni szokott, balul sült el. Ugyanis a szép, sima, fehér talaj olyannyira szép és sima volt, hogy Hayley-nek sikerült elcsúsznia, pontosabban fenékre ülnie és elejtenie a cukros zacskókat. Mérgesen szedegetni kezdte a padlóra hullott cukorkát, közben néhány igazán csúnya szót is elmormolt a bajsza alatt. Ilyen kor nincs segítség a közelben?
Utoljára módosította:Hayley L. Martinez, 2015. november 28. 00:29
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 21:20 Ugrás a poszthoz

*énekelve bepattog*
Hé, punkok! Cool
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 21:55 Ugrás a poszthoz

*nézi a tömeget, énekelget* Smiley
Én is már ettem...és...hát szerintem se egy macaron. *neki meg az* Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 21:58 Ugrás a poszthoz

Karináááám!!!! Love Love Love
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 22:03 Ugrás a poszthoz

Mi a helyzet felség? Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 22:17 Ugrás a poszthoz

Az remek... Smiley
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. október 30. 22:53 Ugrás a poszthoz

Choi Min Jong

Kinézet


Egy ideje gondolkodott rajta, hogy meg kéne tanulnia főzni. Lelki szemei előtt már látta is, ahogy a majdani férje hazaérkezik a munkából, ő pedig finom vacsival várja majd. Igen ám, elgondolni mindig könnyű, csak azután jön a valóság és pofátlanul belerondít a terveinkbe. De azért a saját ellátása szempontjából is jó pont lenne a főzés tudományának elsajátítása. De egyedül talán még a vizet is odaégetné, így egy társsal karöltve vágott neki a főzőtanfolyamnak. Úgy beszélték meg, hogy az étterem előtt találkoznak. Hay nem vette túl csicsásra a figurát, de azért igyekezett kicsit elegáns lenni, persze az időjárásnak megfelelően. Gyorsan le is trappolt Bogolyfalvára, az elé a bizonyos étterem elé. Nem látott előtte semmit, pontosabban senkit, aki úgy tűnt, mintha várna valaki, esetlegesen, netán, elképzelhetően pont egy vörös hajú, rellonos törpére. Ahogy az étteremhez ért, lecövekelt, hátratette kezeit, és elkezdett a talpán hintázni. Ide-oda nézelődött, nem különösebben a partnerét kémlelte a tömegben, csak úgy mindent megnézett, szemügyre vett, mondhatni "analizált". Kantáros nadrágja zsebéből néha-néha előkapta az okos-képernyős mugli-ketyeréjét és megnézte rajta az időt. Mugli ketyere? Milyen gyorsan elfelejtette a nevét annak a készüléknek, amit még néhány hónapja folyamatosan nyálazott. Hihetetlen, hogy a barátja halála mennyire megváltoztatta az életét. De nem, most nem akart rá és a szomorúságra gondolni. Ekkor észrevett a távolban egy hímnemű egyedet, amit felé közelít. Bizonyára ő lesz a főzőpartner. Hayley mosolyra fakadt, majd boldogan a fiú felé rohant, mintha csak ezer éve ismerné és a nyakába ugrott. Amint elengedte, előtört belőle a szóáradat.
- Júj, szia, biztos te vagy a főzőpartnerem, örülök, hogy megismerhetlek, én Hayley vagyok, de hívj csak Hay-nek, vagy Hay-linnek, vagy akár törpének is, vagy vörinek, vagy ahogy akarsz, mindegy, óh és téged hogy hívnak, bocs, hogy csak most kérdeztem, remélem te tudsz főzni, mert én még a vizet is odaégetem, jaj, de kis butus vagyok, hisz ha tudnál főzni, mit keresnél itt? -fakadt ki belőle egyszerre, szinte egy levegővel. Ahhoz képest, hogy kicsi, jó a beszélőkéje...
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 15:21 Ugrás a poszthoz

Hé, punkok! Cool
"Focus on me..." Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 15:24 Ugrás a poszthoz

Az jó! Smiley Hogy vagy Noel? Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 15:28 Ugrás a poszthoz

Szijamija Kami! Smiley Szép a képed! Smiley Mi jót csinálsz?
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 15:46 Ugrás a poszthoz

Én lustára vettem a figurát, Ariana Grandét hallgatok, profilt szerkesztek. Cheesy

Moziiii???? Pirul Shocked Juj, de szupcsi!!! Grin
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 15:56 Ugrás a poszthoz

ÚRISTEN, Bella, vigyázz hazafele! El ne üssenek! Shocked Shocked Shocked

Szia Tilda! Mizu? Smiley
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 20:33 Ugrás a poszthoz

Hé, punkok! Grin
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 20:51 Ugrás a poszthoz

Ideje lenne valami kevésbé félreérthető köszönést kitalálni... Undecided
Akk hali mindenki! Grin Cheesy
Hayley L. Martinez
INAKTÍV


A hajszínemnek semmi köze a pszihés problémáimhoz!
RPG hsz: 21
Összes hsz: 327
Írta: 2015. november 7. 21:31 Ugrás a poszthoz

Fannikám! Mizu? Smiley
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lolita Marks összes hozzászólása (109 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel