29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiranella Amorden összes RPG hozzászólása (69 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Érkezés
Írta: 2014. november 12. 18:44
Ugrás a poszthoz

-Jól van ne aggódj oda találok!
Mondtam anyának aki a vasútállomásig aggodalmaskodott. Mikor megérkezett a levél az iskolából egyikük sem volt meglepve. Nem értek rá, mert a kutyát kellett éppen visszavarázsolniuk, akit ijedtemben véletlenül felfújtam, mint egy lufit. Apa tagadhatatlanul büszkén segített beszerezni mindent, ami kellett az iskolába és még többet is, így a pakolás kicsit nehézkesen ment. Apám kiszállt és a bőröndöt segített kivenni, majd jól megölelgetett mikor felszálltam a vonatra és feltették a szokásos kérdéseket: Megvan e minden? Biztos mindent betettél e? Kiborító volt. Ha ezt hosszúra nyújtották volna biztos, hogy kiver a víz, de anyám megfogta apám könyökét és biztatóan ránézett. Egy utolsó integetéssel magamra maradtam gurulós bőröndömmel és a nehéz válltáskával a vonaton. Nagyot sóhajtottam, majd kerestem egy szabad helyet. Csipet igazi mókusúrként tűrte a hosszú utat a bőrönd tetején, majd az ölemben aluszkálva. Magabiztos elsőskét  vettem az irányt az iskola felé. Azaz csak vettem volna, ha tudtam volna merre van. Útba igazítást kértem egy kedvesnek tűnő fiatal pártól, akik meg is mutatták merre kell mennem. Most örültem csak igazán, hogy Csipetnek nem kell kalitka, vagy ketrec, még azt is cipelni tényleg nehéz lenne a kapu felé. Bezzeg a gurulós bőrönd tetején trónolva neki könnyű az utazás. Kicsit szuszogva álltam meg, idáig könnyen ment, de most vajon hogyan tovább?
Huh... betettem a pálcát? Remélem betettem! Futott át rajtam pánik szerűen a gondolat. Gyorsan beletúrtam a válltáskába és megkönnyebbültem mikor a kezembe akadt a díszdoboz. Kinyitottam és büszkén még egy pillantást vettem a sárkányszív-húrral készült csavart elejű fekete pálcára, majd gondosan visszaraktam a helyére. Visszatértem a problémához a kapu előtt ácsorogva.
Vajon most hogyan tovább? Csipet a bőrönd tetejéről csirregett rám, türelmetlenül! Fürgén végigszaladt a bőrönd tetején és a karomon, majd a vállamra ülve csirregett tovább, egyenesen bele a fülembe.
-Jól van na! Ne sürgess már Csipet! Mindjárt bemegyünk!
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 12. 19:58
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Érkezés
Írta: 2014. november 12. 20:29
Ugrás a poszthoz

Megkönnyebbülten vettem észre a mentort, aki kötelességtudóan elém sietett. Azt még inkább, hogy nagyon kedvesnek és szimpatikusnak tűnt már elsőre is. Kicsit ugyan olyan érzésem volt, mintha sietett volna és talán még mindig sietne. Így hamar beljebb kerültem a kapun Csipet legnagyobb örömére, aki egy jól irányzott ugrással vette le magát a vállamról, hogy elszaladjon, mint a csík felfedezni a közeli vidéket.
-Szia! Igen én vagyok, nyugodtan szólíts Kirának. Nagyon örülök a találkozásnak Annelie. Köszönöm jól utaztam nem történt semmi különös... eddig.
Néz végig a terepen, mert valahogy biztosra veszi, hogy ez nem tart, majd ezen a helyen sokáig. Apja ugyan nagyjából elmondta milyen volt, amikor ő volt tanonc, de azért az már nem ma volt. Még egyszer rápillant eligazítójára és megpróbál valami ismerkedés félébe fogni, mert úgy érzi eddig kínosan udvarias volt, mintha csak a szigorú Amorden nagyapa figyelné elég jól nevelten viselkedik e?
-Jó ez a suli, örülök, hogy végre itt lehetek. Biztosan sokan érkeztek már előttem újak. Olyan jó te már biztosan sok varázslatot ismersz, alig várom, hogy én is tudjam őket.
Hangja tényleg lelkesen csengett és őszintén. Közben körbe pillant, hol jár Csipet, de a mókust nem kell félteni fürge lábaival körülöttük ugrabugrál, időről időre eltűnve a szem elől, hogy pár másodperc után újra felbukkanjon valahonnan és kezdje előlről.

Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 12. 20:32
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 12. 21:14 Ugrás a poszthoz

Kicsit meglepődik a tényen, hogy a lány csak másodikos, valahogy neki elsőre idősebbnek látszott. Azért kitartóan marad annál, hogy ilyen rövid idő alatt megkedvelte. bár úgy tűnik a kérdéséből, hogy mókusa nem nyerte el tetszését. Még, jó, hogy nem ismeri jobban, mert akkor egészen biztosan nem kedvelné, pedig nagyon szeretni való jószág, csak egy kicsit önfejű és néha vonzza a bajt.
-Igen ő az én mókusom a neve Csipet. Csipet gyere ide, ne rohangálj!
Szól rá a mókusra, mert azért szeretne jó benyomást tenni. Csipet szerencsére nem engedi el a füle mellett a kétést és gyorsan felkapaszkodik újra a bőröndre.
Követi Annelie lefelé a pincébe és közben nem tud szabadulni az érzéstől, hogy valahogy sietős a dolga. Nemsokára szavaiból is kiderül milyen elfoglalt, így úgy dönt nem nehezíti meg a dolgát.
-Tényleg köszönöm, hogy idekísértél, most már boldogulok szerintem. Ha sok a dolgod, akkor nem tartalak fel. Remélem nemsokára találkozunk újra.
A legkedvesebb hangján mondja, hogy tényleg annak hangozzon ami, elbocsátó szép üzenetnek és ne felháborodott végszónak. Még egy mosolyt is megereszt és őszintén azt gondolja jó hely lesz ez a suli. Első benyomása legalább is ez. Na akkor lássuk az új osztálytársakat. Gondolja magában és indul tovább a most már elkönyvelten szerencsés megérkezés után.
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Új ismeretség
Írta: 2014. november 12. 22:31
Ugrás a poszthoz

Mikor kijut a teraszra nagyot néz. Amit idáig látott az iskolából annyira lenyűgözte, hogy teljesen elfelejtkezett mindenről és észre se vette, hogy már majdnem két órája járkál a különböző termekben és folyosókon. Volt ugyan olyan rész, amit jobbnak látott elkerülni, sötétsége, vagy lezártsága esetleg tanár lakta mivolta miatt. A beszűrődő fényt követve most megint egy nagyon vonzó helyhez érkezett, a terasz amire kilépett gyönyörű. Elégedetten szemléli meg a kilátás adta környéket. Csipet végig a nyomában volt, persze itt ott lemaradt, vagy előre futott, de hűségesen követte mindenhová. Ami őt illeti köszönt  mindenkinek, akivel csak összefutott, de egy illedelmes köszöntés, vagy biccentés után mindenki ment a dolgára, vagy sietett tovább. Hiába látszik, hogy folyik a tanév és mindenki nagyon elfoglalt. Az egyik székre lehuppan miután a megfelelő látvány felé irányította azt. Igaz, így háttal van a bejáratnak, de nem vár ugye senkit. Elgondolkodva nézi a tájat, ami innen nagyon is jól látszik. Vajon milyen órákat kell, majd felvennie? Jó lenne megtanulni hoppanálni, de azt még biztosan nem fogják engedni, ahhoz még nem elég idős. ilyen és hasonló hasznos dolgokon töri a fejét és közben felhúzza lábait a fotelba maga elé, hogy kényelmesebben tudjon ülni. Csipet a növények között babrál, elképzelése sincs, hogy miért, de jól érzi magát itt és ez a lényeg. Akaratlanul is elhagyja száját az apró sóhaj, ahogy eszébe jut otthon lassan anya teríti az asztalt és megeteti az ikereket. Úgy tűnik ezen a békés helyen rátört hirtelen a honvágy.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 12. 22:35
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 17:24
Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Már éppen azon volt, hogy folytassa a sétát, amíg az idő engedi, de akkor megjelent a fiú, aki nem is véve észre őt egyenesen a kilátásban kezdett gyönyörködni. Kicsin meg is hökkent elsőre, de aztán gyorsan mérlegre téve a dolgot úgy döntött nagyon örül, hogy nincs egyedül, bár ez nem teljesen igaz. Meg is kellene szólítani valahogyan. Így, hogy a háta mögé került akaratlanul is, nem tartja túl jó ötletnek ráijeszteni egy hangos Sziával. A szőke nyúlánk fiú látszólag nagyon el van merülve a táj látványában, de Csipetre természetesen lehet számítani a fiú mellett lévő cserépből néz lemerevedve két lábát a levegőbe emelve. Ő gyorsabban reagál nála és csirreg kicsit, a fiú felé bátortalanul, hogy felhívja magára a figyelmet. Most már kezdi kínosan érezni magát a nagy csendtől.
-Khm... khm..
Köhint diszkréten és ha a fiú felfedezte, akkor megereszt felé egy örvendek mosolyt.
-Ugye milyen szép itt? Szia! A nevem Kiranella Amorden.
*Ráfüggeszti a szemeit. Első találkozásnak az új iskolában nem is rossz. ( persze leszámítva kedves mentorát és a jövő menő többieket). Első ránézésre a fiú szimpatikusnak látszik, azért kivár egy kicsit, hogy az első benyomást követhesse a második.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 17:28
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 18:10 Ugrás a poszthoz

    Dereknek

Angyal...? Muszáj egy kicsit kuncognia. Kérdeznéd meg csak apámat... de azért kedves gondolat. Helyes fiú, de azt hiszem totál zavarba hozta a hirtelen felbukkanásom.
-Sajnos csalódást kell okoznom nem vagyok angyal. Honnan vetted ezt?
Mégis csak útjára indul a kis alig észrevehető kuncogás, de hamar abba is hagyja. Az első beszélgetése itt egy helyes fiúval, aki a második benyomásra is szimpatikus nem akarja elrontani az ismerkedést, azzal, hogy mesérti, vagy ... valami. Nem tudhatja mennyire érzékeny lélek és itt egyáltalán nem ismer eddig senkit. Jó lenne, ha akadna itt egy ismerős, barát, vagy hasonló.
-Szia Derek! Örülök, hogy alkalmam van beszélgetni valakivel végre. Tudod nem régen érkeztem, egészen pontosan ma. Itt van a szállás helyem. A Rellon házba lettem beosztva. Itt fogok tanulni, akkor ezek szerint te is.
Csipet eddig a pontig bírta türelemmel, csirreg egyet és felugrik a lábára, majd felkapaszkodik a vállára és onnan néz kíváncsian Derekre.
-Ő itt Csipet a mókusom.
Mutatja be kis állatkáját is és reméli a srác jobban reagál, majd rá, mint eddig a többiek. Nem mindenki szereti a rágcsálókat, de legalább valaki...
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 18:50 Ugrás a poszthoz

Dereknek

Szép vagy... mint egy angyal. Ezt csak ilyen egyszerűen mondja, mint egyszerű tényt, mégis sikerült zavarba hoznia vele. Ha kicsivel nyomulósabb lenne a hangsúly, vagy tolakodó, akkor tudna vele mit kezdeni, rögtön visszavonulásra késztetné, de így olyan őszintének hangzott. Kicsit bele is rózsaszínedik az arca, hogy megállapodjon valamivel sötétebb árnyalatban. Zavarában egy kicsit elmosolyodik.
-Aranyos tőled. Szólíts csak Kirának egyszerűen, a Kiranella szép, de kicsit hosszú. A szüleim is, így hívnak néha.
Szóval mugli a srác, akkor ezért van egy kicsit elveszve, vagy nem is elveszve, de elvarázsolódva mindentől.
-Akkor tényleg nagyon új lehet neked minden. Tudod az apám varázsló, így nekem már nem annyira idegen ez a világ. Ha szeretnéd segíthetek neked, ha valami nem tiszta elsőre. Igaz a helyről, azért én sem tudok sokat, most járok itt először, bár sokat hallottam róla.
Már megint, úgy találja túl kimért és udvarias. Akár az időjárásról is cseverészhetnének ilyen alapon.
-Nyugodtan simogasd meg, Csipet nem szokta kéreti magát, ha erről van szó.
Valóban a mókus jókedvűen tűri a simogatást és át is költözik hamarosan Derek vállára.
-Tudod már milyen órákat szeretnél felvenni? Tényleg ismered a Kviddics játékot? Nagyon jó, szerintem tetszeni fog.
Persze egy mágus családba születettnek nem kell bemutatni a kviddicst, de lehet Derek nem ismeri még.  

Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 19:06
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 20:08 Ugrás a poszthoz

   Dereknek


-Ahogy vesszük, anyám mugli ahogy a családja is ráadásul nem is tudják, hogy van varázsló a családban. Rám a félvér jelzőt szokták aggatni.
Nyugtatja meg gyorsan az elé telepedő fiút, mert idő közben már ő is kényelembe helyezte magát újra a széken. A következő kérdésre felvonja a szemöldökét.
-A házimanó? Ilyen kicsi és nagy fülei vannak. Tényleg hasonlít egy manóra. Nagyon szolgálat készek és tudnak varázsolni. Sajnos van, aki rosszul bánik velük, de ez már szerencsére egyre kevesebbszer fordul elő. Amorden nagyapának van házimanója, de ő is önszántából maradt a családnál, mert el sem tudna képzelni mást és nem ám rongyokban jár. Nagyapa elegáns kis ruhákat varrat neki, mert szabad manó csak ragaszkodik az Amorden házhoz. A neve Gima.
Lelkesen magyaráz és közben egészen jó kedve kerekedik. Derek szuper első ismeretség, már majdnem barát is. A barátság is születhet első ránézésre? Lehet igen, mert neki most nagyon olyan érzése van.
-Jó lenne együtt járni... MAJD AZ ÓRÁKRA!
Teszi hozzá gyorsan, mert eszébe sem jutott másra gondolni csak nagyon úgy hangzott. Jujj de ciki, gyorsan rátér a következő témára, mielőtt feltűnne a zavara.
-A Kviddics az egy labda játék, amit seprűvel repülve játszanak a csapatok. Én nagyon szeretem, nézni. A játékban nem vagyok ügyes, de a szurkolás nagyon megy. A kviddicset négy labdával játsszák. A kvaffot a hajtóknak kell bedobniuk az örzők által védett gólkarikák egyikébe. Két gurkó is van, ezeket jobb elkerülni kemény vasgolyók,amiket az ellenfél megzavarására terveztek és komoly sérüléseket is tudnak okozni. A legkisebb és leggyorsabb labda az aranycikesz, amit a fogó próbál elkapni. Nagyon izgalmas, majd meglátod. A sulinak is vannak csapatai, minden háznak. Lehet nemsokára látlak is, majd a pályán, tetszeni fog.
Néz bátorítóan rá. Igaz ő a Rellon ház színeiben fog szurkolni, de azért szoríthat, majd Dereknek is, ha látja a pályán. Részéről ez nem összeférhetetlen dolog. Na már megint felmondta a leckét, A nagyapa büszke lenne, de ő zavarában annyit beszélt egy huzamban, hogy majdnem kiszáradt a szája, kap észbe.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 20:23
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 20:37 Ugrás a poszthoz

  Dereknek


-A félvér tulajdonképpen nem olyan csúnya szó. Szokták mondani, ha valakinek, csak egy szülője varázsló, vagy boszorkány. Ami csúnya szó az a...
Itt megakad, mert valahogy nem áll rá a szájára ez a csúnya káromkodás, de Dereknek, azért jó lenne tudnia nehogy bajba kerüljön.
-Szóval a sárvérű...
Szinte suttogja a szót alig hallhatóan.
-Azt semmiképpen ne mond, mert nagy sértés. A régi időkben így nevezték a mugli származású varázslókat, mert akkor még voltak akiknek ez számított.
Azt elhallgatja, hogy az ilyen őskövületekből az egyik a nagyapja. Ahogy gondolta legújabb ismerősének azonnal felcsillan a szeme a kviddicstől. Mindenki oda van érte. A lelkesedését olyan kedvesnek találja, így amikor kételkedni kezd gyorsan megnyugtatja.
-Miért ne kviddicsezhetnél? Ha nem lennél varázsló, akkor most nem ülnénk itt nem igaz? Különben biztosan lesz, majd válogató, ha ügyes vagy bekerülsz a csapatba az biztos.

Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 20:43
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 21:15 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Felszisszen látványosan, amikor a srác fennhangon mondja a szót. Aztán megint és... megint. Na ne! Nem, azért mondta, hogy most meg ezt szajkózza, pláne nem, azért, hogy magára vegye, hanem miért is? Már bánja, hogy egyáltalán szóba hozta csak információ közlének szánta és semmiképpen sem sértésnek.
-Kérlek ezt ne mond többet. Magadra meg pláne ne! Nem vagy az, ahogyan én sem aranyvérű. Te Derek Taylor vagy varázsló, ahogy én boszorkány és kész!
Jön a mondattal a parancsoló Amorden tekintet, ahogyan a nagyapa mondja, ilyenkor "ebben a kérdésben nem tűrök vitát!" Aztán a tekintete megenyhül és újra mosolyog.
-Akkor hadd mondjam úgy! Ha a barátom szeretnél lenni, akkor ezt ne mond többet. Különben... barátból egy új iskolában sosem lehet elég.
Nyújtja felé a kezét egy kézfogásra barátságos mosollyal és kérdő tekintettel, ha kezet ráznak, akkor részéről a dolog eldőlt. Csipet, már amúgy is cserreg egy ideje, hogy mi lesz már azzal  a barátkozással, mert, ha újra találkoznak, majd Derekkel, el fogja várni a fülvakarást és a pocak simit.
-Akkor barátom, azt hiszem osztoznom kell veled Csipettel. Ő is szeretne a barátod lenni.
Ha kap egy újabb simogatást a mókica akkor már szalad is újra a gazdi vállára, nehogy azt higgye lecseréli őt valaki másra.
-Ami a kviddicst illeti szerintem hamar bele fogsz jönni. Ha seprűre ülünk, majd meglátod milyen könnyen megy, hamar bele fogsz tanulni.
Kicsit ő is körbe néz. Sajnos tényleg későre jár. Kár pedig folytatná most a beszélgetést reggelig, új barátjával. Az első napon sikerült barátra találnia, de nagy mázli.
-Az enyém a pince helyiségben van egy ideig együtt tudunk menni. Tényleg nem festene túl jól, ha már az első nap elkapnának.
Vigyorog egyet ő is vissza. Apa meg anya szívrohamot is kapna az biztos.
-Akkor megyünk?
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 21:19
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 22:16 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Barátja habozni látszik, így megindul visszafelé, de hamarosan ő is kicsit elbizonytalanodik. Olyan sokat járt kelt ma, hogy csak remélni tudja vissza talál a kiinduló pontra. Közben néha rápillant a mellette lépkedő Derekre. Különös, hogy mugli sráccal barátkozott össze elsőre. Direkt engedte el a füle mellett a manókat szeretnék látni megjegyzését. Szívesen mondta volna, hogy lesz nyári szünet is és Párizs idillien szép gyere el a vakációra és ismerd meg Gimát, ha nem láttál még manót. De nagyapa... hát igen. A saját menyének is azt mondta nem tűr meg muglikat a házában. Azóta persze lecsillapodott, de nem teljesen. Majd Fleur nénikéjének beszél, majd új barátjáról. Ő olyan jó fej, biztosan örülni fog neki.
-Neked vannak testvéreid kérdezi már a folyosó végén. Nekem vannak iker húgocskáim. Két évesek és nagyon aranyosak.
Kicsit cseveg még, de amikor megkönnyebbülten látja, hogy kiértek az ismeretlen terepről egy kicsit lefékez, mert innen már tudja az irányt. Nem akarózik neki menni, de tudja, hogy nagyon késő van és most már tényleg búcsúzni kellene.
-Nekem innen arra visz az utam.
 Mutat a pince felé a Rellon háza tájékára.
-Nagyon örülök, hogy megismertelek Derek. Holnap, ha gondolod találkozhatunk újra a Teraszon órák után. Aludj jól! Szia!
Ha választ kap még int egy utolsót és Csipet búcsú cserregése után el is indul a hálószobák felé. Még megfordul egyszer mentében és visszaint egyet, de lehet ezt már a srác nem látja. Miközben a rellonos hálószobák felé tart valahogy ott ragad a mosoly a száján és erős a gyanúja, hogy egész este kitart, majd.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 22:25
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:11 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

-Ez érdekes volt.
*Mondja miután sok érdekes  tudnivaló után az óráról eljöttek.
-A tanár nagyon jó fej, azt hiszem szeretni fogom a rúnatant.
Mondja mosolyogva, amikor feltűnik előttük az iskola egyik legszebb helye. Ráadásul nagyon is ismerős neki a csirregés ami a szökőkút felől érkezik. Gyorsan odakapja a fejét és meg is pillantja a szökőkút szélénél kis mókus barátját, így rögtön arra veszi az irányt.
-Szia Csipet! Hát te, hogy kerültél ide?
A mókus gyorsan végig szalad a vállán, majd odaszalad Derekhez is és felkapaszkodik egy pillanat alatt a nadrágján, hogy aztán az ő vállára telepedjen végül rá, majd egy jól irányzott ugrással ismét célba vegye a kert virágait. Kicsit megcsóválja mosolyogva a fejét. Fogalma sincs, hogy kis barátja, hogy találhat oda minig, ahol éppen ő van, de tény, hogy mindig megtalálja.
-Van kedved itt maradni egy kicsit?
*Kérdezi a fiútól, mert tetszik neki a kert és úgy látja Csipetnek is. Így kérdő tekintettel várja a választ.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:20
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 20:48 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Ő is leül a szökőkút szélére derek mellé és leteszi a könyvekkel megpakolt táskáját maga mellé.
-Igaz, félbe lett szakítva az élmény beszámoló. Szóval először felkeltem, aztán elmentem reggelizni. Láttalak, de akkor már nagyon siettem ,mert a kastény másik szárnyában kezdődött az első órám. Aztán siettem a seprű repülést tanulni, aztán a könyvtárba mentem olvasni a kötelezőket. Ebédnél találkoztunk, legalább is integettünk.
*Mondja kicsit határozatlanul. Tény, hogy elég távol esznek egymástól, mer a Rellonos asztal, ami mellett ő szokott enni pont a túl oldalon van. most egy kicsit azt érzi nagyon is távol barátjától.
-Aztán siettem tovább az órákra. De sajnos hoppannálni nem tanulhatok még. Azt csak harmadiktól lehet azt hiszem.
Mondja némi szomorúsággal a hangjában, mert tényleg szeretné már megtanulni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 20:48
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 21:31 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

-Nézi a rögtönzött varázslatot és szórakozottan meg is tapsolja.
Derekkel lenni valahogy szórakoztató állapítja meg magában.
-Az egyik húgom neve Irisz  a másiké Yolande. Még szinte alig járnak és beszélnek. Egy francia és egy magyar név, hogy teljes legyen az egyensúly. Olyan édesek, nagyon egyformák, mint két tojás.
A srác elmesélte, hogy nincsenek testvérei, így csak remélni tudja, hogy élménybeszámolója nem érinti rosszul, bár talán neki is lehet még testvére. Vajon neki milyen a mugli világban?
-Mond neked mivel foglalkoznak a szüleid?
Érdekes lenne megtudni vajon milyen a családja, úgy gondolja azért ez eléggé kíváncsian hangzott, így gyorsan hozzá mondja.
-Az én apám most művészeti alkotásokkal kereskedik. Kiállításokat szervez, bár nemsokára átveszi nagyapa cégét. Anya pedig fogorvos.
Úgy gondolja, így azért már jogos a kíváncsisága, mert ő is beszámolt a családról. Ha már barátok akkor ismerjék egymást egy kicsit jobban. Csipet is odatelepszik egy ugrással az ölébe, mintha ő is kíváncsi lenne a válaszra. Végig simít kis mókusa hátán és puha szőrén, szemét pedig Derekre függeszti várva a választ.
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 22:14 Ugrás a poszthoz

Dereknek

Derek lelkesedését látva Csipet két lábra emelkedik és orrocskáját mozgatja, az érdeklődés jeleként. Kap még egy hátsimit a gazditól. Ez a srác olyan aranyos mindenben olyan lelkes. Mosolyogva kezd bele a válaszok sorába.
-Igen van róluk képem.
*Mondja és előkotorja a mobilját a táska zsebéből, majd mutat egy képet dereknek, ahol húgai éppen talpig rózsaszínben mosolyognak, majd kiugranak a mobil képernyőjéből és felé integetnek, majd újra és újra kiugranak és integetnek. Hiába ez egy varázs mobil. Egy kis ugrabugra még aztán kikapcsolja a képet, hogy rátérjen a következő témára.
-Anyukád művész? De jó! Apukám nem alkot csak segít eladni a művészeknek az alkotásokat. Olyan a galéria, mint egy igazi múzeum. Vannak ott festmények, szobrok, kerámiák, még festett bútorok és vázák is. Tényleg mindenféle van.
*Mondja gyors egymásutánban. Azon a tényen nem lepődik meg, hogy a fiú nem bírja a fogorvosokat, a legtöbb gyerek nem szereti őket. Abban biztos, ha anyjához vitték volna Dereket annak idején akkor nem lett volna ilyen rossz élménye.
-Azért meg van az előnye, ha valakinek fogorvos az anyukája. Tökéletesek a fogaim.
Vicsorog szórakozottan, hogy látszódjanak szép fehér egészséges gyöngyfogai, majd felnevet jókedvűen.
-Héj.. csak lassabban a kérdésekkel!
Nevet fel.
-Nálunk két ága van a családnak és szinte mindig ingázom a varázsos világ és a mugli világ között. Ha otthon vagyunk akkor, azért láthatsz nálunk repkedő seprűket a kertben és magától keverő fakanalat. Apa rendszerint bűbájosan takarít.
Kacag újra.
-Az anyai nagyanyámékra való tekintettel a ház teljesen normális és nincs benne semmi varázslat nehogy sokkot kapjanak. De Amorden nagyapáéknál más a helyzet. Ők Párizsban laknak és náluk tényleg sok a látnivaló. mozgó festmények a falon, a hoppanálló kandalló és azt hiszem említettem már Gimát, ő is ott él.
Kezdetnek ennyi jut az eszébe a varázsos világról, persze tudná még sorolni a látnivalókat, de hagyja barátját is szóhoz jutni.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 22:20
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 14. 23:45 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

-Ez csak egy képkeret nem igazi mobil.
Mosolyog Derekre, hogy ne aggódjon. A rendes technikai eszközök itt neki sem működnek. Nevet jóízűen amíg szegény Derek kapálózik és még jobban muszáj nevetnie a döbbenetén, amikor a szobor ráolvassa bölcsességét.
-Azért ne kapj szívrohamot.
Nevet még mindig
-Lehet, így is, úgy is. A Párizsi kastély már nagyon régen száll apáról fiúra az Amordeneknél.Én szeretem mind a kettőt. Mind a kettőben otthon vagyok, de azt hiszem a nagyapám komoly reményeket fűz hozzám.
Mondja elgondolkodva, majd folytatja a válaszok sorát.
-Csak általános iskolába jártam itt Magyarországon. Járhattam volna párizsi iskolába is a többi mágus család gyerekeivel, nagyapa ragaszkodott hozzá, de végül nem így lett.
Csipet a szökőkút széléről vizsgálta idáig a fura szobrot, aztán szórakozás képen egy jól irányzott ugrással veszi célba, majd próbál rajta felkapaszkodni, hogy azután felfedezze körmöcskéi nem tudnak kapaszkodót találni a csúszós kövön. Azután némi kétségbeesett cincogást hallatva pottyan a szökőkút vizébe. Ijedten ugrik oda, ha Derek nem előzte meg és halásza ki kis barátját, aki a víztől csöpögősen felháborodottan cserreg a szobor felé. Összeakad a szeme Derekkel és kitör belőle a hangos nevetés.*  
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 14. 23:58
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 15. 19:08 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

A jóízű nevetés után jókedvűen figyeli, ahogy mókus barátja lerázza magáról a vizet. Még mindig bosszúsan cserreg a szobor felé méltatlankodását mutatva*
-Vigyázz legközelebb kis butám.
Simogatja meg egy kicsit a kér füle között, de mókus még egyszer megrázza magát, aztán egy ugrással terem a közeli pad tejeén, mint aki a víz közelébe sem akar menni egy ideig. Kuncog egy kicsit még és jókedvűen ül vissza a szökőkút szélére, ahonnan ijedtében felugrott, igyekezve kerülni a vizes részeket. Igyekszik felvenni a beszélgetés fonalát újra, ami Csipet miatt egy kicsit megszakadt.
-Tulajdonképpen, majdnem. Igazából kezdetnek csak a kitűnő bizonyítványomat kell átadnom, mint osztályelső. aztán, ha elég idős leszek nagyapa rám akarja örökíteni az Amorden birodalmat, mindenestül.
Kicsit sem lelkes a hangja. Ő, azért vág ehhez jó képet, mert családját békében és egységben akarja tudni. Úgy érzi ennek talán ez lehet a módja.
-Varázsló szakma van egy pár.
Tekeri tovább a fonalat*
Például lehetsz tanár is.
Mosolyog egyet huncutul, majd folytatja kissé komolyabban.
-Mondjuk lehetsz sárkánykutató, vagy Auror. Az elég népszerű szakma varázsló körökben. Ők a varázs világ rendőrei.
Mosolyog az elnevezésen, majd eszébe jut egy szakma, amiben derek biztosan máris egy orrhosszal a többiek előtt jár a tanulásban.
-Lehetsz Mugli viselkedés elemző, vagy szakértő is.
Kuncog egyet, mert szinte biztosra veszi, hogy a fiúnak nem ez lesz a választása, ha szakmát kell, majd tanulni.
-De, ha jól megy a kviddics, akkor lehetnél sztár játékos is.
Folytatja a felsorolást, aztán hagyja szóhoz jutni barátját is.

Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 19. 20:36 Ugrás a poszthoz

Dereknek

Kicsit elgondolkodik, majd rámosolyog a fiúra.
-Ha arra gondolok, hogy a nagyapám egy hatalmas üzletlánc tulajdonosa és van egy két gyára meg étterme, kastélya, helikoptere, akkor lehet. De mi itt Magyarországon, azért egyszerűbben élünk. Igazából erre a kérdésre a válasz nem, csak meg van rá az esélyem, ha úgy döntenék.
Mondja meg egészen őszintén, elvégre barátok, vagy mi, akkor meg így dukál.
-Szörny kutató? Ezt úgy érted, hogy legendás lények gondozó? Szerintem lehetsz még szép. Megértem, hogy nincs kedved a muglis állásokhoz, ez neked nem olyan érdek feszítő.
A másik kérdése maga sem tudja egyenlőre a választ, de nagyon kutat utána. Kicsit ő is közelebb hajol, bár semmi titkos dolog nem hangzik el, de ez valahogy magától jön. Egyszer kétszer megfordult a fejében, hogy auror lesz, de nem volt komoly az elhatározása, azóta is sokszor sok mindenhez érzett kedvet, de egyik sem tudta igazán lekötni. Pontosabban egy valami igen érdekli, de az nem éppen a legkedveltebb szakmák egyike, azért úgy dönt elmondja.
-Én még nem igazán döntöttem el, hogy mi leszek. Egy ideig auror akartam lenni, de az elég régen volt, azóta nincsen még szilárd elhatározásom, de a bájitalkeverés igen csak érdekel.
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 22. 18:29 Ugrás a poszthoz

Dereknek

-Nagyapámé a Rêver au Clair de Lune üzletlánc. Drága anyagokat gyárt, minden fajta ruhához.
Mosolyog, mert Derek csudára tud kérdezni. Minden érdekli, ami a varázsvilággal kapcsolatos. Kicsit olyan érzés, mintha ő lenne lassan a tanárnéni, aki tanítja a fiút a varázs világ dolgaira, de nem bánja a dolgot. Derek kedves fiú és jól áll neki ez a kisfiús csodálkozás, olyan aranyos tőle. Gondolja végig, majd nagy levegőt vesz és belefog a további magyarázatba.
-Hát, vannak a az akromantulák, azok embernél nagyobb pókok, meg mondjuk a főnixek és ott vannak a  hippogriffek egy sasfejű, lótestű szárnyas állat, aztán, kentaurok, kákalagok, sellők, sárkányok nagyon sok legendás lény létezik ezeken kívül is és lehet tanulni, tanítani és gondozni és főleg megérteni őket.
Mosolyog, mert tudja, hogy a mugli születésű fiú ettől a felsorolástól valószínűleg nagyon meglepődött. Aztán kicsit elgondolkodik.
-A bájital tan? Ha azt tanulod, akkor megtudod, hogy lehet különböző főzetek, esszenciák, mérgek és ellenmérgeket elkészíteni. Kicsit olyan, mint a mugli világban a kémia. A varázsfőzetekkel hihetetlen hatásokat lehet elérni és nem könnyű megtanulni, de ha sikerül, akkor nagyon nagy tudásra lehet vele megszerezni.
Mondja lelkesen, aztán ő is felnéz az égre, lassan menniük is kellene már. Csipet mintha ráérezne a dologra, vagy csak, mert félti kis vörös bundáját az újabb víz adagtól, a lábához ugrabugrál és két kis mancsát megtámasztva a bokájánál cserreg egy sort.
-Jó igazad van Csipet! Néz rá Derekre
-Mennünk kellene, azt hiszem vacsorázni lassan.
Mondja, majd, hogy nyomatékot adjon szavainak fel is áll és táskáját, a vállára veszi, aztán várakozóan néz a fiúra, miközben mókusa, már a táskán kapaszkodik fel, hogy azután a vállára üljön.
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 22. 21:13 Ugrás a poszthoz

Dereknek

Ahogy az alagsorba lépkednek, meglátja az ajtót.
- Szerintem ez lesz az.
Mióta órák után a szünetben meghallotta a két lányt beszélni a csodás teremről, amiben  megidézhetők a múlt alakjai, egészen izgatott lett. Nem járt a kastélynak ebben a részében, és egyedül nem igen szeretett volna az alagsorban kalandozni, így elkezdte keresni új barátját, hogy beszámoljon a felfedezéséről. Remélte, hogy Derek vele tart, majd megkeresni a termet, ami elrepíthet a múltba. Kicsit nehezen találta meg, mert kellett várnia az ebédet, amikor is meglátta végre a távolabbi asztalnál. Úgy igyekezett, hogy kifelé menet biztosan keresztezze útját, majd félrehívta és gyorsan elmondta neki, hogy szeretné felkeresni a mesés termet, ha van kedve, akkor órák után találkozzanak és irány az Északi szárny. Ő kicsit előbb ért a megbeszélt találkahelyre és aggódott egy kicsit, hogy Derek nem találja meg, de végül felbukkant és vidáman indultak neki a felfedező útnak. Jól hallotta a terem az északi szárnyban van az alagsorban, de ott elakadt egy kicsit, mikor odaértek. Jobb ötlet híján minden szobát kinyitottak, mindenhova benéztek. A sötét alagút kicsit fura volt, de eddig nem jártak sikerrel. Egy egyszerű ajtó előtt mentek el nem sokkal ez után, és automatikusan be is nyitott rajta. Az egyszerű terem megfelelt a hallottaknak így intett barátjának is, hogy lépjen beljebb. Egy elhagyott tanteremre hasonlít, állapítja meg, ahogy nézeget minden irányba. Gondolja leteszteli a dolgot és maga elé képzeli Egyiptomot. A piramisok lassan kirajzolódnak eléjük. Ettől úgy meglepődik, hogy nem koncentrál és a kirajzolódó alakzat lassan elhalványodik, majd eltűnik.
-Most már biztos, hogy ez az!
Kiált fel lelkesen és széles mosollyal.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:27
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 22. 22:02 Ugrás a poszthoz

  Derek


- Igazából nem is nagyon értem, hogy lehet. Csak el kell képzelni magad előtt és megjelenik, mintha ott lennél, azt hiszem.
Tesz még egy próbát, ezúttal érzi a homokot a cipője alatt és a piramisok felől egy menet kezd kibontakozni. Fehér leples, arany övű rabszolgák sora kíséri a hordszéket és hozza feléjük katonákkal kísérve.
-Ez... Kleopátra!
Mondja döbbenten, és nem győzi csodálni az aranyfejdísszel előtte elvonuló uralkodónőt. Olyan jellegzetes, hogy biztosan felismeri.
-Utánamegyünk?
Kérdezi vigyorogva, mikor a menet elvonul. Majd meg sem várva a választ kilép, hogy a menet végén lépkedve kövesse azt. Lassan feltűnik előttük a kikötő és számtalan hajó tűnik fel. Ahogy közelednek, egyre inkább kivehető a sok-sok hajó és a kikötőben ácsorgó római katonák hada. Végül a menet megáll, és Kleopátra hordszéke is lassan a földre kerül, hogy kilibbenjen belőle, a hajó felől egy római közeledik, de még nem lehet kivenni. Egy biztos, elképesztő ez a terem. Tényleg olyan, mintha ők is ott állnának most az élő történelemben.
-Mit szólsz ehhez? Nem semmi, ugye?
Egy őr fordul hátra a hangjára és összevont szemöldökkel nézi. Döbbenten fedezi fel, hogy ezek szerint hallják is őket és látják. Gyorsan Derek felé pillant, hogy vajon ő is ugyanolyan döbbenten fogadja e az új fejleményt, mint ő.Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:30
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 23. 20:58 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Kicsit elkerekedik a szeme a gyermekien őszinte bóktól, majd mosolyognia kell tőle, hogy kivillannak a fogai is. Derek olyan egyszerűen aranyos tud lenni, mint Csipet, alapból. A suttogásra közelebb hajol és bólint, mikor Antonius neve elhangzik. Ő ismeri pontosan ezt a régi ókori históriát, nem régen olvasta és nagyon tetszett neki. Most esik le, hogy talán pont ezért látják, most ezt itt. Akkor pedig a történelmi regény szerint, most bevonulnak, majd a palotába egy pazar ünnepségre, ahol Cézár fia is ott lesz. Eszmefuttatása közben nevet fel Derek és tekintetét követve végignéz magán. A szája nyitva marad a csodálkozástól és elkezdi tapogatni a ruhát. Tisztára, mint az igazi, mikor felnéz hátralép egy fél lépést, és neki is nevetnie kell, de igyekszik visszafogni a hahotát és kuncog. Barátja félmeztelen felsőtestén széles félkörű fémnek, vagy tűzzománcnak tűnő gallérszerű ékszer van, válláról pedig bőrszíj vezet keresztül, ami egy kardban végződik. Alul, mintha fehér szoknya lenne rajta széles színes övvel középen lelógatva, a haja pedig fekete és félhosszú csak egy színes pánt van a homlokán.
-Igen, eléggé egyiptomi vagy, nem hiszek a szememnek. Ez csúcs!
*Hirtelen megszólal egy hang
 -Köszöntsétek a nagy Antoniust! Az Istenek aranyozzák be viszontlátásának napját!
 Erre mindenki mélyen meghajol, az egyik katona meghajlásából kissé felnéz és int fejével, mire gyorsan megfogja Derek kezét, és húzza őt is, ahogy meghajol mélyen, nehogy illetlennek mutatkozzanak, ha már a Nílus királynőjénél vannak vendégségben.
Ahogy felnéz, megpillantja, hogy Kleopátra átöleli Atoniust, majd valamit súgnak egymásnak, amit nem hall, de kettéválik, elől  katonák sora és sok-sok holmi kerül elő hirtelen. Gyönyörű fadobozok, ládák, egzotikus madarak, vázák és korsók. A kísérők, majd mindegyike fog már valamilyen tárgyat, amikor rájön, hogy valószínűleg ajándékok lehetnek ezek  a királynőnek, mire ezt felfogja az ő kezébe is belenyomnak egy kalitkát benne egy nagy színes papagájjal. Úgy látja, Derek is kapott valamit, de a korsószerű sodort fonott kosár az egyszerű lapos tetővel valamiért nem tetszik neki. Aztán kapcsol.
-Ki ne nyisd! Ez... szerintem...kígyó.
Mutat a nagy kalitkát szorongatva a kosárra és figyelmeztető pillantást vet a srácra.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:35
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 23. 21:54 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Igyekszik a menetet követve ő is lépkedni, mert ha nem teszi, a sarkára lépnek. Kicsit nehezére esik a nagy kalitkát tartani.
- Egy kígyót akarsz háziállatodnak?
Kuncog megint.
-Nem hiszem, hogy ki lehet vinni szerintem eltűnik, majd ez is a többivel.
Lassan megérkeznek a palotához. Nem győz csodálkozni a pompás látványon. Hosszú lépcső, majd oszlop csarnok. Mindenütt nyüzsgő emberek.
- Hé, ti ketten!
A hátuk mögül jön a hang, és egy katona kinézetű egyiptomi ember jön feléjük. Szaladjatok, mint a szél és szóljatok  a főépítésznek. A sírkamráknál találjátok. Mutat az egyik piramis irányába, ami egy kicsit távolabb esik a palotától. Egyenlőre ő csak a száját tátja, és a kalitkára néz, amit szorongat, majd Derekre. Hirtelen nem nagyon tudja, mit tegyen. A katona türelmetlenül int a kezével, mire két fiú szalad eléjük a palotából, és elveszi tőlük a kalitkát és a kosarat. Még mindig habozik egy kicsit és kérdőn néz barátjára, vajon ő elindul e?
-Na, mi lesz már! Induljatok gyorsan! - szól megint a parancsolónak ható kérés erre megindul gyors léptekkel a mutatott irányba. A palota felől nyíló út mentén pálmafák sorakoznak. Útjuk arra visz, a tevék és jövő menő emberek hada között. Végre beszélhetnek hangosan.
- Ez tényleg nem semmi. Vajon hogy fogjuk megtalálni azt az építészt, vagy mit?
Kicsit tanácstalanul néz körül, a piramis és a szorgosan dolgozó rabszolgák hada már látszik világosan, de nagy a tömeg az építés körül. Elmosolyodik és vidáman néz a fiúra.
- Láttál már piramist belülről? Ha odamegyünk, bemehetnénk megnézni!
Kalandvágya feltámad, egy piramis belseje nagyon érdekes felfedezésnek ígérkezik.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:37
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 23. 22:59 Ugrás a poszthoz

  Dereknek


Mosolyog, akkor már csak egy akvárium kell és dereknek is megvan az új kedvence.
Barátja önbizalma ragadós, most már ő sem aggódik az építész megtalálásán. Jót nevet a poénon. A jó kis átkok említésére egy kicsit visszavesz a lelkesedéséből, de aztán meggyőzi magát, hogy nem is lesz az olyan nehéz, elvégre óvatosan haladva nem lehet nagy baj. Kíváncsisága, erősebb, mint félelme az újtól.
- Nem aggódom emiatt, végül is óvatosan felfedezhetjük, ha odafigyelünk, nem eshet  bajunk. Kár lenne kihagyni, ha már itt vagyunk. Még kincsek is lehetnek benne.  
Derek felvetése nagyon érdekes, úgy rémlik hallott már róla. Végül is Cézárt bűbájjal kötötte magához.
-Igen, úgy rémlik hallottam már én is, hogy boszorkány volt. Gondolod ez azt jelenti, hogy a sírkamrákat varázslat is óvhatja?
Ahogy közelednek a piramishoz, egy idősebb embert pillant meg a fal tövében, ahogy egy asztalféle fölé görnyed, majd felnézve folyamatosan mutogat és kiabál.
- Lehet, ő lesz az.
Mutat a kiabáló ember felé, akinek ruházata is előkelőbbnek hat, így egyre valószínűbb, hogy neki kell átadni, majd az üzenetet.
- Szerintem ő lesz az, akihez küldtek.
Int a kiabáló felé fejével.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:40
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 23. 23:35 Ugrás a poszthoz

  Dereknek


Hajlamos elhinni, hogy Dereknek igaza van, elvégre, ha a napsütés valóságosnak hat, akkor minden hatás az lehet körülöttük. Talán jobb lesz nem kísérteni a sorsot, nehogy bajuk essen. Nem szeretné a következő napokat a gyengélkedőn tölteni, ha valami balul ütne ki. Dereknek igaza van jobban hangzik az ünnepség, így a kérdésre vállrándítással és egy vigyorral felel.
-Ha oda akarunk érni időben az ünnepélyre, akkor oda kell mennünk.
Gyorsan meg is indul a kiabáló felé, majd amikor elé ér ( reméli Derek a nyomában van) megtorpan egy kicsit. Ahogy a szúrós szemek ráirányulnak maga mellé néz barátjára, majd kacsint egyet és tiszteletteljesen meghajol.
-A főépítészt a palotába kéretik.
A férfi látványosan összevonja a szemöldökét, majd összetekeri az asztalon lévő pergament és sebes léptekkel megindul a palota irányába.
-Na? Megyünk akkor mi is a palotába? Verseny?
Nevetve kezd szaladni szélsebesen vissza a pálma fák sokaságával szegélyezett úton, majd fel a lépcsőn be a palota íves boltozatos, kapuján, majd a termek bejáratát jelző boltív alatt megáll és kicsit kapkodva a levegőt nézi meg barátja beérte e? Közben meghallja a kiszűrődő furcsa zenét a termek valamelyikéből. Mintha egy nádsíp és egy dob szólna meg valami csörgő féle is. Kíváncsian pillant a zajok irányába.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:40
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 26. 18:52 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

Mosolyog egyet Derekre, mikor hallja a bókot. De őszintén bevallja, hogy ez nem rendkívüli képességeinek köszönhető.
-Igazából csak elképzeltem, mit mondana egy előkelő úrnak egy futár Egyiptomban. Ha ez itt az én képzeletem, akkor gondoltam működni fog. Úgy látszik bejött.
A futásba mindent bele ad, hosszú lábaival ez mindig is erőssége volt, de barátja is kitesz magáért, mert hamar el és fel kapja mikor beéri, nevet hangosan, mikor körbe forgatja.
-Azért te se panaszkodhatsz a gyorsaságodra.
Elgondolkozik a következő kérdésen. Tényleg vajon bemehetnek e? végül is, úgy tűnik szolga sorban vannak jelenleg, még, ha nem is rabszolga sorban.
-Igazad van én sem tudom szabad e? Pedig igazad van sokkal jobb lenne vendégként részt venni egy ilyen ünnepségen. Várj kipróbálok valamit!
Úgy dönt tesz egy kísérletet és koncentrálva gondol egy egyiptomi hercegnőre és egy trónörökös hercegre behunyt szemmel. Kicsit hitetlenül nyitja ki a szemét, azért ez csak nem lehet ilyen egyszerű, de mikor kinyitja meghökkenve próbálja kuncogásnak álcázni a nevetését. Az egy dolog, hogy Derek nyakában egy nagy madár alakú arany gallér féle lóg, de azt csak nehezen lehet kibírni nevetés nélkül, hogy kopasz fején egy hosszú kalap szerű, kék fejdísz van kígyóval és nappal az elején. A végén nem bírja megállni és elneveti magát.
-Azt hiszem most már bemehetünk - néz magán is végig -
A hosszú fehér ruha, az arany öv és az arany fejpánt, amit ujjával kitapint elég meggyőzőnek hat. Elgondolkodva néz barátjára.
-Ha megkérdezik, bár nem biztos, de ha igen mit mondunk kik vagyunk?
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 1. 18:41
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 26. 20:06 Ugrás a poszthoz

  Dereknek


Mosolyogva figyeli, hogyan töri a fejét a srác. Mikor még az "orra is gondolkodóba esik" szélesebben mosolyodik el és kivillannak a fogai.
~Milyen ari!~
Végül megszületik a név, ami ugyanaz, mint a sajátja. Kicsit megforgatja a szemét.
-Aha szóval legyen Kiranella, Zseni vagy! Azért kedves vagy, hogy hercegnőhöz hasonlítod a nevemet.
Az első rész kicsit, gúnyosan cseng, de arra azért ügyel, hogy a másodiknál hangszíne nagyon kedvesen szóljon, elvégre tényleg kedves gondolat. Picit ő is eldilemmázik és végül eszébe jut valami.
-Figyelj, ahhoz mit szólnál, hogy Szimut? Ő egy nagy fáraó fia volt és biztosan jó lesz. Én meg lehetnék Kemszit az egyik egyiptomi királynő után. Ezek szerintem előkelő nevek.
Megvárja a választ és ha barátja beleegyezik, akkor lassan elkezd óvatosan befelé lépkedni. Valahonnan eljut a füléig egy elsőre különösen hangzó zene, mintha furulya és csengő meg dog szólna. Ránéz Derekre ő is hallja e, aztán int kezével, hogy arra felé vegyék az irányt. Szolgák állnak az ajtó előtt, néhányan meg kancsóval tálcával mászkálnak ki be, de mikor meglátják őket közeledni meghajolva engednek utat nekik a terem felé. Mikor belép a terembe barátja mellett, kikerekedik a szeme a bent lévő pompától, ahogy végig néz a hosszú asztalok sokaságán. A főhelyen Egyiptom mesés királynője ül Antonius társaságában. Annyira bámulja, hogy nem veszi észre az előttük meghajoló írnok kinézetű embert, aki mikor ráköszön őszintén meglepődik.
-Köszöntelek benneteket Nap Isten gyermekei. Káten vagyok az Isteni Kleopátra írnoka. Kérlek áruljátok el kiknek mondjunk tiszteletet és kiknek kérjünk áldást a következő áldozatbemutatásnál?
Csodálkozva néz az írnokra és hirtelen nem is esik le neki, hogy az a neveiket kérdezi. Kicsit leblokkolva néz segélykérően Derekre, hátha ő most gyorsabban ki tudja vágni magát.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 26. 20:14
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. december 3. 21:58 Ugrás a poszthoz

  Dereknek

~ Na, nekünk lőttek... Szimat és Keksz most bajba kerül, az biztos.~
Fut át rajta a gondolat, mikor Derek elkezd hebegni. Igaz, most ő sem volt a toppon, hogy kivágja magát. Lázasan kezdi törni a fejét, hogy valahogyan mentse a helyzetet. Nagy örömére és meglepetésére barátja kihúzza magát és olyan méltóság teljesen vágja ki magát, mint egy igazi nemes Egyiptomi, még a nevekre is pontosan emlékszik ezúttal. Nehéz visszatartania a mosolygást a Nílus gyökeréből érkezett nemes modor hallatán, ami annyira nem illik a fiúhoz, ő is kihúzza magát és a lehető legméltóságteljesebben bólint az írnok felé, akit úgy tűnik, meggyőztek, mert hajlongva szólítja fel őket, hogy kövessék, és egyenesen Kleopátra elé vezeti őket. Gyorsan barátja fülébe súgja, miközben vonulnak a teremben.
- Ez ügyes volt, Szimat herceg.
Néz rá vigyorogva, de sokáig nem tud, mert az írnok bejelenti érkezésüket jó nagy hangon, amire szinte minden fej feléjük fordul. Kicsit zavarba jön, de elvileg ő most egy hercegnő, úgyhogy orrát igyekszik fent tartani és kecsesen kihúzva magát lépkedni, mintha ez lenne számára a világ legtermészetesebb dolga. A terem központi helyén elhelyezett asztal elé érnek, ahol Kleopátra feje feléjük fordul, és gyönyörű ívelt szeme végig néz rajtuk, amitől majdnem tátva marad a szája. Szeme sarkából vidáman pillant Derekre, majd egy szép meghajlást produkál a királynő felé, ha barátja nem követné a példáját, azonnal akkor elkapja a ruhája ujját, ha lehet észrevétlenül és magával húzza. A királynő nagylelkűen mosolyog és megjegyzi, hogy Kemszit nagyon megnőtt mióta utoljára látta nem is beszélve a jóképű és erős Szimut hercegről, akit alig ismer meg, majd egy kis kacsintással feléjük hívja őket, hogy velük tartsanak. Felemeli díszes uralkodói jelképét, egy hajlított bot szerű kék és arany színű jogart, és a nem messze tőle lévő asztalra mutat, aminél szabad hely van. Mosolyogva néz Derekre, miután köszönetüket kifejezve megint meghajol és gyorsan helyet foglal a finomságokkal megpakolt asztalnál. Ha Derek is leül akkor halkan odasúgja neki.
-Kleopátra hihetetlenül szép és nagyon kedves is volt, nem?
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. december 14. 15:46
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. december 22. 13:34 Ugrás a poszthoz

Kilt Zoltán

kinézet

A szobámban végre felpróbáltam a ruhát, amit a bálra küldött nekem anyu, a bagollyal. Egész jónak tűnt. Éppen csak, hogy felöltöztem, mikor mókus barátom, úgy gondolta megtréfál és elszaladt a hajdíszemmel együtt. Én meg át sem gondoltam csak rohantam utána fel a lépcsőn át a bejáratokon a folyosókon. Csak most esett le, hogy elég furcsán nézhetek ki. Itt rohangálok a csillogó fehér új ruhámban, mint egy eszement angyal, nem hiszem el! Hol lehet ez a mókus? Mióta megemlítettem, hogy nem tudom magammal vinni a bálba, sértődötten viselkedik. De még az sem biztos, hogy én elmegyek nem tudom miért olyan érzékeny erre. Hirtelen meglátom végre, ott cserreg az egyik terem bejáratánál, nála van a csillogó fejdíszem még mindig. Olyan, mintha kinevetne esküszöm. Körül nézek azt sem tudom, már merre vagyok. Hihetetlen milyen galibát tud okozni ez a mókus, ha akar. Kicsit megfenyegetem a mutató ujjammal.
- Csipet meg ne mozdulj! Maradj ott, elég a mókából!
Kicsit megközelítem felé lépve, most talán sikerül elkapni. Nem igaz most meg berohant abba a szobába. Na gyorsan futhatok utána, ha már idáig követtem akkor most nem fogom futni hagyni a kis csibészt.
- Csipet ez igazán nem vicces! Hozd vissza, de rögtön.
Berontok a terembe és szemem cikázik végig a társalgó féle helyiségen, aztán belém akad a szó meg a mozdulat és nagyjából kővé válok. A szemem a fiúra téved, akinek láthatóan Csipet szerencsésen a vállára ugrott, csillogó fejdíszestül. Nem nagyon térek magamhoz csak állok bambán és nézem. Nem számítottam senkire, eddig nem is nagyon futottam össze senkivel a folyosókon, hála az égnek. Fogalmam sincs most mire gondolhat ez a srác, de biztosan nem arra, hogy eszemnél vagyok. Elég furán nézhetek ki ebben a pillanatban. Csapzott haj, fehér estélyi, kapkodom a levegőt, hű de ciki. Na jó Kira, szólalj már meg, mondj valamit!
- Szia! Öhm… ne haragudj, ha megzavartunk. Csipet elszaladt az előbb én meg idáig kergettem. Elcsente a hajdíszemet és attól féltem elrejti valahová.
Na jó ez tök idétlenül hangzott. Remélem nem néz teljesen ütődöttnek ezek után.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2015. január 5. 22:53
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. december 23. 22:41 Ugrás a poszthoz

Kilt Zoltán

kinézet


Zavartan mosolyogva veszem el Csipetet a fiútól, aki elsőre is nagyon szimpatikusnak tűnik. Kis mókus barátom, mintha pontosan tudná, hogy ezennel vége a fogócskának, a vállamra ugrik én meg a fejdíszemet kezdem babrálni a kezemben amit végre szerencsésen visszaszereztem tőle, hála új ismerősömnek Kilt Zolinak. Most már a nevét is tudom, hogy bemutatkozott. Kicsit zavarban vagyok, mikor a ruhát említette kedves volt, de azért mégis csak ciki, mert nem tervezetem, hogy ebben fogom végig rohanni az iskolát. A bókra egy kicsit ki is pirosodtam érzem. Lehet, hogy ennyire zavarba jöttem? Igen, ez a helyzet. Remélem, azért nem látszik nagyon, hogy elvörösödtem. Olyan aranyosnak tűnik ez a srác, ahogy a kezét nyújtja, milyen udvarias, máris mosolyognom kell.

-Igen az enyém köszönöm, hogy megfogtad. Én Kiranella Amorden vagyok. Igazán örülök, hogy megismerhettelek.

A kezemet nyújtom felé reflexből, ahogy meglátom, hogy ő is nyújtja. Közben mosolygok rá még mindig ami nem nehéz, mert nagyon kedvesnek találom a gesztust.
 
-Ami a ruhát illeti,  én arra gondoltam  lehet, hogy elmegyek a bálba, de nem vagyok még biztos benne. Csak felpróbáltam, hátha kelleni fog, akkor szaladt el Csipet én meg utána.

Bajkeverő mókus barátom, mintha csak tudná, hogy ő került szóba cserreg egy kicsit és a vállamon elhelyezkedve kinyújtott nyakkal nézegeti Zolit kíváncsian. Igazgatom a ruha alját, kisimítva azt egy párszor, bár nem tűnik gyűröttnek, de azt hiszem zavarban vagyok még mindig.

-Én elsős Rellonos diák vagyok. Te melyik házba lettél beosztva?

Kezdeményezek beszélgetést, mert szimpatikus nekem elsőre is ez a fiú, igazán jó fejnek tűnik.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2015. január 5. 22:52
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Kiranella Amorden összes RPG hozzászólása (69 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel