29. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! 🖋️
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Laduver Nerella Rodé összes hozzászólása (68 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 7. 16:51 Ugrás a poszthoz

Stacy Lawrence

Teljesen újvilág tárult itt a szemem elé az elmúlt két napban. Azt se tudom már hol áll a fejem, rengeteg mindent meg kell még tanulnom. Sajnos nem ismerek senkit a kastélyban, ami elég nagy probléma, ugyanis jól jönne, pár hasznos infó és tanács. Mi merre van, mit lehet és mit nem és ehhez hasonlók. Mindenesetre talán kezdhetnék azzal, hogy megpróbálok fölzárkózni, hiszen hatalmas lemaradásokban vagyok és így sárvérűként semmi sem könnyű. Annyira szokatlan ez az egész varázsvilág és valahogy az az érzésem, hogy rengeteg meglepetés és újdonság fog érni.
Mintha gyógynövénytan órán hallottam volna az egyik diáktársamat a könyvtárról beszélni. Ott biztosan a segítségemre lesz valaki, ha más nem is, akkor legalább a könyvtáros (remélem).
Könyvtár, könyvtár... merre vagy? Istenem ez az iskola kész útvesztő. Nem értem, miért nem lehetett egy egyszerűbb elrendezést kitalálni... Áh, talán ez! - egy faajtóval találom szembe magam, de mintha ez különbözne a többitől. Magabiztosan nyomom le a kilincset és lépek be a könyvtár... vagy nem?! Illatokból, és a zajokból hamar rájövök, hogy ez bizony közel sem a könyvek hálószobája, hanem sokkal inkább... a konyha! Néhány manó sürög-forog és látszólag nem igazán örülnek a jelenlétemnek. Gyorsan sarkon fordulok és már mennék is, de...
- Úgy látom nem csak én tévedtem el - mosolygok az ismeretlen lányra. Őszintén szólva kicsit megnyugtató, hogy nem csak én nem vagyok tisztába még azzal, hogy mit merre találok.
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 9. 16:17
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 7. 17:57 Ugrás a poszthoz

Stacy Lawrence

Magam sem hittem volna, hogy ekkora megdöbbentést fogok okozni. Az ismeretlen lányt sikerült olyannyira megijesztenem, hogy a kezébe kapott tányért egy az egyben el is hajította. Szerencsére itt minden manó oda tud figyelni egyszerre több dologra is, sőt igazából minden kis apróságra, szóval a tányér és a rajta lévő torta épségben landolt a nem messze lévő konyhapulton.
A rémült idegen kissé mintha mérges volna rám, pedig esküszöm nem volt szándékomban megijeszteni. Sőt az sem zavart volna, ha meg is eszi azt a süteményt. Ami egyből megütötte a fülem, az az, hogy a hölgyemény elég érdekesen beszél. Biztosan ő is külföldi származású, mint az iskolában jó páran. Annyira érdekes, hogy milyen vegyes a társaság a kastélyban. A világ minden szegletéből érkeztek ide, amit mondjuk én egyáltalán nem is bánok, mert így legalább színes a közösség és rengeteget tanulhatunk más kultúrákról.
- Én éppen a könyvtárba tartottam, szeretnék felzárkózni. Nem rég érkeztem, így hatalmas lemaradásokban vagyok sajnos. De ahogy elnézem sikerült nagyon eltévesztenem a házszámot - fordulok jobbra-balra, hogy még egyszer jobban szemügyre vegyem a helyet. Bár elég kis esély van arra, hogy bármi is változott válna. Vagy hát végül is ki tudja? Itt akármi lehetséges, akármi megtörténhet.
- Na és te? Te merre tartasz? - A lány előtt heverő fél... negyed süteményt elnézve én is kissé megéheztem egy kis édességre. Vajon engem is megkínál valaki? Nem! Eleve, szerintem nem is szabadna itt lennünk. Mondjuk igazból teljesen mindegy majd rá fogom, hogy új vagyok ott ha netalántán bajba kerülnék emiatt.
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 9. 16:18
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 7. 22:29 Ugrás a poszthoz

Stacy Lawrence

Szóval a könyvtár az emeleten van. Valamiért nem érzem ezzel az információval se sokkal előrébb magam a témában. A kastély nem csak hosszába, de széltébe is elég óriási. Sajnos így sem fogom egy könnyen megtalálni, de legalább egy fokkal előrébb vagyok.
"Én a körletembe akartam eljutni..." - ahogy lány talárjára pillantok, egyből a szemembe tűnik a zöld sárkány képe. Eridon? Nem! Aaa... Rellon! Na, hát a Rellon hálókörletek hollétéről még annyit se tudok, mint a könyvtáréról.
- Nem vagyok éhes - füllentettem. Valójában farkaséhes vagyok, de valahogy nincs kedvem enni. Létezik egyáltalán ilyen? Nincs kedve valakinek enni? Ezek szerint igen. Most inkább szeretnék megismerkedni közelebbről a tantárgyaimmal, kicsit jobban belemerülni, aztán pedig felfedezni az iskolának legalább azon részeit, amelyeket minden nap látogatnom kéne.
Egy pillanatra elmerengtem a gondolataimban és az ismeretlen már fel is pattant. Biztos valami halaszthatatlan dolga akadt. Vagy mégsem?
- Az előbb azt mondtad menned kell - most aztán teljesen össze zavarodtam. - Viszont, ha ráérsz, akkor nagyon hálás lennék, ha megmutatnád merre találom a könyvtárat - most vagy soha - gondoltam. Ha már valaki felajánlotta akkor igazán élek a lehetőséggel. Ki tudja mikor akadok össze még egyszer egy hasonlóan segítőkész lénnyel itt?

Azonban nem tartott sokáig a lelkesedésem, illetve a társamé se. Mintha hirtelen eszébe jutott volna valami. Csak intett egyet és elviharzott. Biztosan valami halaszthatatlan dolga akadt. Na se baj, majd megkeresem a könyvtárat egymagam.
Az lassan az ajtóhoz lépkedtem és végül én is távoztam.
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 12. 18:47
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 12:58 Ugrás a poszthoz

Jelen!  Smiley
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 13:10 Ugrás a poszthoz

Na hát nekem is tanulni kéne, de egyszerűen nem vesz rá a lélek. Sad
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 13:16 Ugrás a poszthoz

Miért, mi történt veled?:o
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 13:21 Ugrás a poszthoz

Uhf:S Jobbulást!!
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 13:48 Ugrás a poszthoz

Szia Luca!  Smiley
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 16:00 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Sajnos az órai lemaradásaimat még mindig nem sikerült pótolnom, pedig én tényleg nagyon igyekszem. Igazán megvárhattam volna a vizsgaidőszak végét, és kezdhettem volna egy új, tisztalappal. Na majd holnaptól minden erőmmel a tanuláson leszek... legalábbis nagyon remélem. Most viszont annyira nem tudok erre gondolni. Hajt a kíváncsiság, hogy vajon mi mindent rejthet még ez a hatalmas épület. Egyszerűen mindig meg tud lepni valamivel, mindig valamilyen új arcát mutatja meg és ezzel teljesen elbűvöl. Persze olykor elég rémisztő is tud lenni, de egy idő után hozzászokik az ember, és végül már mindig számít valami meghökkentőre. Úgy döntöttem, hogy ma bebarangolok pár folyosót, termet. Megyek amerre a lábam visz, de közben igyekszem mindent - legalábbis minél több mindent - megjegyezni a látottakból, hogy végre tisztább képet kapjak a termek és egyéb helyszínek hollétéről.
Valahol a kastély nyugati szárnyában lehetek, ha jól számolom a második emeleten. Egy piros ajtóval találom magam szembe. Kicsit hezitálok, hiszen csak nem nyithatok be mindenhová csak úgy. Mondjuk... az "új vagyok még, nem tudtam, hogy ide nem szabad belépni" szöveget még egy ideig ellőhetem. Ezzel nyugtatva magam, felbátorodva nyomtam le a kilincset és léptem be a terembe. Annyira megijedtem, hogy azzal a lendülettel vissza is tébláboltam. Jézusom! Mi ez a rengeteg víz? És hogyhogy nem...? A terem szinte plafonig teletöltve vízzel, de ahogy az ajtót kinyitom a víztömeg mégsem csordul ki a folyosóra. Hát ez eszméletlen! Annyira tudtam, hogy rengeteg érdekességet tartogat még számomra ez a kastély. Elámulva - és a tüdőmre szívva egy hatalmas adag levegőt - léptem ismételten be. Teljesen elkápráztatott a látvány. Eltelt pár másodperc mire arra is ráeszméltem, hogy levegőt is kapok a víz ellenére.
A káprázatból egy hang rázott fel. Fogalmam sincs kicsoda, talán összekever valakivel. Vagy csak ennyire barátságos?!
- Szia! - Köszöntöttem én is az ismeretlent.
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 9. 16:00
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 17:36 Ugrás a poszthoz

Elena Rose - ZongorLányka

Ámulatba ejt az egész szoba. Bizonyára el van varázsolva, mint körülbelül minden más is a kastélyban. Valahogy éreztem, valahogy tudtam, hogy van itt még valami érdekesség az iskolában. De mélyen, belül valami azt súgja, hogy ez még csak a kezdet és itt létem alatt rengeteg újdonsággal fogok még találkozni. Amit egyáltalán nem is bánok. Így legalább minden nap érdemes felkelni, mert mindig valami érdekességgel találja magát szembe az ember. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy tényleg eljöttem ebbe az iskolába.
- Igen, igen. Pár napja érkeztem még csak - válaszolok a lánynak, és próbálok jól artikulálni, ugyanis kicsit nehézkesen hallható itt a víz alatt a hang, ami teljes mértékben érthető is. Bár mondjuk, ha már ennyire elvarázsolt a szoba, ezt is megoldhatták volna, de nem panaszkodom, semmi okom nincs rá. Így is eszméletlen az egész. Mugli származású vagyok, nekem ez mind teljesen új. Olyan vagyok mint egy kisgyerek a cukorka boltban, aki minden édességből akar legalább egy kis kóstolót.
Most egy kicsit lefagytam. Az ismeretlen lány, először köszönt, majd elkezd velem társalogni, de végül se szó, se beszéd, elúszik. Leül a helységben lévő zongorához és játszani kezd. Szemmel láthatólag rendkívül élvezi, én viszont kicsit értetlenül állok. Nem igazán értem, hogy honnan jött hirtelen ez a "zongorázhatnék", de hát legyen. Itt mindenki olyan furcsa.. Kis idő után a hölgyeménynek is eszébe jutottam.
- Szia Elena - na egy újabb külföldi. - Laduver Nerella Rodé a becses nevem - visszamosolygok a lányra. - Ja! És a félreértések elkerülése végett még most mondanám, hogy a Laduver a vezetéknevem. Csak mert sokan eltévesztik... - teszem hozzá még gyorsan.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 9. 20:51 Ugrás a poszthoz

Elena Rose - ZongorLányka

Látszik, hogy Elena eléggé zavarba jött. Kicsit furcsa szituációi volt az előbbi, de megesik az ilyen. Ő is ugyanúgy friss gólya, szerintem totálisan egy csónakban evezünk.
- Nerella, Rodé, Rodó... akármit, csak Ellát ne. Azt egyszerűen gyűlölöm. - Pfej. Még a hideg is kiráz tőle. Szeretnek becézni és sajnos sűrűn beletrafálnak az Ellába. Bármit hajlandó vagyok elfogadni, csak ezt nem. Ellenszenvemet ezzel a névvel kapcsolatosan megokolni nem tudom, egyszerűen csak van és kész.
- Ugyan már - rá mosolygok a lányra. - Nem történt semmi katasztrófa. Mellesleg nagyon szépen játszol. - Nem kell túl reagálni. Nem ettem még embert és nem is terveztem, főleg nem ilyen okokból. Elena pedig tényleg szépen zongorázott, valójában meg is értem, hogy miért rohant úgy oda a hangszerhez.
- Ennyire mogorvának tűnnék? - A lány nagyon megijedhetett tőlem, ha már ilyeneket kérdez. - Persze, hogy nem zavar és nagyon szívesen megismernélek. - Valóban örülök a lány közeledésének, ugyanis alig ismerek még itt valakit. Továbbá Elena is nagyon kedves lánynak tűnik, örülnék ha minél többet megtudhatnék róla.
Amerika. Hmm... Az se a szomszédban van. Minden erőmmel igyekszem a lány szavaira figyelni, de közben azért a szobát is csodálom. Jobb kezem felemelem és magam előtt húzom jobbra-balra. Pont mint az óvodások. Na de most mondjon valaki egy embert, aki ne élvezné azt, hogy a víz alatt levegőt kap, sőt látni is lát, mert a szemét sem csípi ki a víz. Talán életem eddigi legnagyobb élménye ez.
- Én magyar származású vagyok, Budapesten születtem és ott is éltem. Én onnan jövök. - Egy újabb mosollyal nyugtázom a mondanivalóm és ezzel is jelzem a lánynak, hogy nincsen semmi problémám. Örülök, hogy ismét sikerült valakivel szóba elegyednem.
- Na és hogyhogy olyan messziről, pont ide jöttél? - De tényleg? Vagy csak itt volna varázsvilág? De hát minden Amerikában van! Kell lennie valaminek ott is.
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 9. 20:54
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 16:51 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Annak ellenére, hogy Elena állítása szerint régen járt a zongora közelében, ahhoz képest mégis nagyon ügyesen bánik a billentyűkkel. Kíváncsi lennék, hogyan hangozna egy darab, amit ő játszik, valahol máshol, nem pedig itt a víz alatt. Kedvelem a zongora hangját, meg úgy alapvetően a zenét. Mielőtt ideérkeztem, otthon mindig a híres Yiruma zongorista játékára, a River flows in you-ra keltem. Egyszerűen imádom azt a számot, olyan kis dallamos és megnyugtató. Ébresztőnek pedig pont ezért tökéletesen meg is felelt.
Elena barátságosnak tart. Ez elég jó hír. A mondat hallatán, egy kisebb mosollyal köszönöm meg a "bókot".
Az ő arcáról azonban hirtelen teljesen lefagyott a mosoly. Na most vajon mit csinálhattam ami ennyire elkedvtelenítette? Egyszerűen nem értem.. Értetlenkedésemre a lány, ugyan habozva, de megadta a választ. Sikerült beletrafálnom az egészbe, és jól lehervasztani a lányt. Gratulálok Rodó, nagyszerű kezdés. Taps taps. Nem is én lennék, ha nem léptem volna bele egy ekkora árokba.
- Oh... Nagyon sajnálom. Részvétem. - Nem is tudom, hogy ilyenkor mi mást szokás mondani, vagy mit illene mondani. Talán ilyenkor nincsenek is megfelelő szavak. - Ne haragudj, hogy eszedbe juttattam ezt a szörnyű tragédiát. - Számat kicsit elhúzva lefelé pillantok, jelezve, hogy megbántam. Ez kicsit kizökkentett a társalgásból, hiszen még mindig víz alatt vagyunk és még mindig emberfeletti jelenséget tapasztalhatunk amivel egyszerűen nem tudok betelni, de szerintem nem is lehet. Egy kis elmélkedés után arra jutottam, hogy elég felelőtlenül döntöttem, mikor csak úgy beléptem ebbe a szobába. Mikor innen kimegyünk - ami kitudja, hogy mikor fog bekövetkezni - teljesen elázva lépünk majd ki. Bár jobban belegondolva, talán még így is megéri az itt tartózkodás.
Nagy levegőt veszek és újra Elenára pillantok. Nem tudom, mennyire beszédképes még ezek után, hogy így az eszébe juttattam a rossz emlékeit.
- Beszéljünk másról, vagy most inkább nem szeretnél, vagy hogy legyen? - Csak ő tudja, hogy számára mi a legjobb. Én pedig nem szeretnék neki rosszat, szóval, ha nem szeretne tovább beszélgetni, vagy éppen pont másról akarna beszélni - nekem általában  ez segít; gondolatelterelés tökéletesen bevált - legyen. Én bármire kapható vagyok.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 16:59 Ugrás a poszthoz

Szép estét(lassan már)!
miújság erre felé? Smiley
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 17:15 Ugrás a poszthoz

Milyen edzésre mész ilyen sietősen? : D
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 17:20 Ugrás a poszthoz

angolul is értem Cheesy az tök jó lehet:o én is gondolkoztam ilyenen, de sajnos nem túl elterjedt Magyarországon:(

szia Keiko:)
Utoljára módosította:Laduver Nerella Rodé, 2014. február 10. 17:21
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 17:39 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Úgy tűnik, hogy az előbbi kis sajnálatos és egyben negatív kitérőnktől el tudunk tekinteni. Legalábbis nekem úgy tűnt, hogy nem hibáztat a téma miatt. Végül is nem tudhattam előre,  hogy aknába lépek. Mindenesetre remélem, hogy hasonló "incidensek" többé nem fognak előfordulni.
Pár percbe beletelt, míg Elena túltette magát a felmerülő emlék fájdalmán (Lehet egyáltalán ilyen tragédiákon túllépni?), de végül nagy szerencsémre sikerült neki. A hatalmas veszteségek ellenére, elég tiszteletre méltó, ahogyan kezeli a történteket. Én képtelen lennék ilyen nyugodtan beszélni egy hasonló esetről. Valahogy engem teljesen megráznak az efféle események.
- Hogy az én családom? - Talán nem venne ki magát túl jól, ha elmondanám, hogy a mi családunk szinte már nevetségesen mesébe illően tökéletes. Jó azért nem teljesen tökéletes, de nekem aztán tényleg semmi okom nem lehet a panaszkodásra. Ennek én teljesen tudatában vagyok és ezért valóban nem is panaszkodok. - A szüleimmel és a testvéremmel élünk illetve most már csak éltem Budán. - Fogalmam sincs, hogy mi mást mondhatnék még. Talán ez a családos téma, nem éppen a legjobb ötlet volt. És talán nem is a legérdekesebb. Ezek már inkább csak olyan háttér információk. Viszont azért mégsem kezdhetek egy olyan kérdéssel, hogy "mi a véleményed az atomenergiáról"? A "mi a kedvenc színed/állatod stb." kérdésekből meg már szerintem kinőttünk. Persze, ez is lehet érdekes, de majd az ilyen tudnivalók jönnek maguktól.
- Te tudtad, hogy ez a szoba ilyen? - Talán így kicsit más irányba tudom tolni a beszélgetést. Elena válasza pedig valóban érdekel. - Mármint, hogy ilyen elvarázsolt?
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 10. 18:55 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Éreztem, hogy váltanunk kell a "Te családod milyen?" témáról. A mai világban sajnos gyakran előfordulnak hasonló esetek, noha nem ekkora tragédiák, de például a szülők válása egyáltalán nem ritka. Szép lassan végre sikerült is lezárnunk ezt az ügyet, és lapozhattunk. Egy új oldal, tiszta lap, remélem nem trafálok bele hasonló szörnyűségekbe.
Megkönnyebbülésemre nem csak én voltam ilyen "tudatlan". Jól esik találkozni olyanokkal, akik szintén hasonló cipőben járnak mint én. Ilyenkor kicsit jobban érzi magát az ember, hogy nem csak ő az egyetlen tudatlan a sok okos között.
Mellesleg a szoba valóban varázslatos. Egy ideje már ácsorgunk ebben a mesébe illő szobában, azonban még mindig nem tudom túltenni magam a látványon. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ezt vajon mi tudja még überelni. Bár van egy olyan érzésem, hogy bőven van még ennél sokkal-sokkal elbűvölőbb helység ebben a hatalmas kastélyban. Mindenesetre ez is bőven megteszi. Lehet, hogy legközelebb már szándékosan úszócuccban jövök, talán minden kora reggel. Nagyon hiányzik már egy kis sportolás, talán ez majd kielégíti a vágyaim. Egyenlőre...
- Én is. Annyira megijedtem, hogy ahogy feleszméltem a tudatból, hogy víz alatt vagyok, egyből rohantam is kifelé. Aztán sikerült feldolgoznom a tényt, hogy itt a fizika törvényei nem teljesen úgy működnek mint a muglivilágban. - Azért megnézném a volt fizika tanárom arcát, hogy ő vajon mit szólna egy hasonló jelenséghez.
- Na és te már sokfelé jártál már? Én alig egy hete érkeztem, szóval körülbelül minden pillanatban képes vagyok elveszni. Általában igyekszem követni a tömeget, vagy egy-egy háztársamat. Remélem mihamarabb megismerem a kastélyt.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 11. 19:11 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Boldogsággal töltött el, hogy sikerült végre valakivel úgy komolyabban szóba elegyednem. Nem mondanám azt, hogy túl sok embert ismerek itt, sőt talán igazából csak egyet. Hatalmas félelemmel töltött el, mikor ideérkeztem, hogy vajon hogyan fognak fogadni diáktársaim és, hogy vajon mennyire fognak elfogadni avagy megkedvelni. Sajnos nem sok tanulóval volt még szerencsém beszélgetni, de végre itt van Elena, akivel úgy gondolom egész jól kijövünk. Remélem sűrűn látjuk majd egymást, bár ahogyan elnézem a talárját, ő az Edrionba tartozik. Vagyis az Eridonba! Csak megtanulom majd végre legalább a házak nevét...
- Más furcsa helyekkel? Például milyenekkel? - Szemeim tágra nyíltak Elena mondata hallatán. Ennél érdekesebb hellyel is találkozott már? Egyszerűen ötletem sincs arra, hogy mi minden lehet még itt. Illetve van pár ötletem, de ez mind csak a képzeletem vad szüleményei.
- Nem, sajnos nekem nem volt még szerencsém hasonló helyen járni - húzom el a számat. Eléggé bánt is a dolog, mert rendkívül felkeltette az érdeklődésemet az egész kastély, és a varázsvilág. Noha a mentségemre szól, hogy még egy hete sem vagyok tagja a Mágustanodának.
- Viszont reménykedem benne, hogy ez mihamarabb változik és egyre több mindent és mindenkit ismerhetek majd meg. - Habár nem az a célom, hogy az iskola celebje legyek. Szimplán csak szeretnék tisztába lenni legalább azzal, hogy mit, merre találok.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 12. 18:41 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Miközben Elenával társalgok, hirtelen eszembe jut Szaffi. Ugye mikor ideérkeznek a diákok a kastélyba, lehetőségük van, hogy egy "háziállatot" (mugliknál ebbe a kategóriába más állatok tartoznak) hozzon magával. Szaffi az én társam, akit tavaly születésnapomra kaptam a húgomtól, ezért nagyon sokat jelent nekem. Szaffi elég furfangos kiscica, sűrűn megviccel. Azonban már elég aggasztó, hogy akkor láttam utoljára, amikor megérkeztünk. Talán eltévedt valahol...? Nem! Annál ő sokkal okosabb. Valahogy mindig tökéletesen tudott tájékozódni, mindig megtalálta a hazavezető utat, ugyanis sűrűn elkóborolt. Egy olyan világjáró típus, de azért bízom benne, hogy nincsen semmi baja.
Elenától egyre érdekesebb dolgokat tudok meg. Elképesztő, hogy mennyi minden van még itt, habár gondolhattam volna, hiszen óriási ez a kastély. Kíváncsian figyeltem a lányra, szerettem volna minél több mindent megtudni.
Jézusom, mennyi minden! És új termek jelennek meg? Csak úgy a semmiből? Eszméletlen! Jobb ez az egész kastély mint valami tündérmese. Annyira hihetetlen, hogy mind ez valódi.
- Titkos könyvtár? Hát ez hihetetlen! Nem tudod, hogy merre találom? - Teljesen bezsongtam. Imádok olvasni, ez pedig egy gigantikus élménynek látszik. Belekerülni abba a  könyvbe, amit éppen a kezembe kapok?  Mindenképpen el kell oda jutnom. Mihamarabb! Akár még ma is!
Már gondolni se merek arra, hogy mi minden várhat még rám a Mágustanodában. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, hogy bekerültem az iskolába. Talán haza se akarok majd menni.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 13. 19:51 Ugrás a poszthoz

Elena Rose

Ez a titkos könyvtár nagyon érdekes lehet. Annyira hajt a kíváncsiság, hogy megtapasztaljam, mi is van ott. Lenyűgöző az egész kastély, mármint amit eddig láttam belőle. Azonban így hallomásra is elég mesésnek tűnik. Hirtelen kedvem támadt tovább állni, és újabb helységeket megismerni. Többet akarok látni!
Tehát déli szárny, első emelet. Ezt az információt jobb lesz mélyre elraktározni.
- Igazából csak felfedezőkörútra indultam. Szerettem volna jobban megismerni a kastélyt. De egyszerűen annyira elvarázsolt ez a szoba, hogy leragadtam... - félreértések elkerülése végett azért még gyorsan hozzá teszem - meg hát persze örülök, hogy végre sikerült szóba elegyednem valakivel. - Egy mosollyal erősítem meg az előbb elhangzottakat.
Sötét Varázslatok Kivédése... Számomra valahogy túl komolynak és nehéznek hangzott ennek a tárgynak már csak a megnevezése is. Sárvérűként én nem mertem fejest ugrani egyből mindennek. Úgy gondoltam, hogy az ilyen Mugliismeret, Mugli történelem órák tökéletesen megfelelnek nekem. Muglik között nőttem fel, mugli családom van, többet tudok róluk, mint a varázsvilágról. Mivel kicsit - sőt, elég - későn érkeztem, nem vállaltam be mindenféle tantárgyat. Főleg, hogy hamarosan vizsgaidőszak fog következni, nekem pedig hatalmas lemaradásokat kell pótolnom. Azonban ha sikerülnek a vizsgáim, akkor a következő tanévben már sokkal merészebb és nyíltabb leszek a különböző tantárgyak felé.
A titkos könyvtár egyszerűen nem hagy nyugodni. Igaz, hogy még a "sima könyvtárat" se (van egyáltalán itt olyan?) találtam meg, de ha már ez szóba jött, kár lenne veszni hagyni.
- Nem lenne kedved, esetleg most elmenni a titkos könyvtárba? - Nézek rá a lányra kérdően, de remélem, hogy a válasz egy határozott igen lesz.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 08:21 Ugrás a poszthoz

szép jó reggelt^^
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 09:06 Ugrás a poszthoz

szia Keiko :3
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 14:10 Ugrás a poszthoz

Kőszegi Brigitta Hanna

Alig egy hete érkeztem meg a kastélyba és máris megkezdődött a vizsgaidőszak. Szuper. Nem igazán érzem magam elég felkészültnek, pedig az elmúlt pár napban reggeltől-estig csak a könyveket bújtam. Nem tudom, hogy ez mennyire lesz elég. Kicsit aggódom. Mindenesetre nem akarok ezen sokat rágódni. Senki sem várhatja el, hogy egy hét alatt sikerül majd bepótolnom mindent, főleg sárvérűként. Valójában lehetséges, hogy az lenne a legjobb, ha nem is lépnék évfolyamot. Egyáltalán nem érzem stabilnak az eddigi tudásom és nem akarom elszalasztani a szilárd alapok megszerzését.
Úgy döntöttem, nem őrlődöm tovább, inkább körülnézek a kastélyban, hiszen még mindig nem sikerült megismerkednem úgy igazán vele. Ismételten csak céltalanul bolyongok a hatalmas épületben, megyek, merre a lábam visz. A múltkor is bevált. Akkor - teljesen véletlenül - egy akváriumszerű szobába jutottam, ami el volt varázsolva, így hiába állt benne majdnem plafonig a víz, mégsem folyt ki, amikor kinyitottam az ajtót. Na meg persze arról se feledkezzünk el, hogy levegőt is kapunk a víztömeg alatt és a szemünkre sincs irritáló hatással. Varázslatos egy kis szobácska, bár Elena - a lány, akit ott ismertem meg - azt mondta, hogy vannak még ennél sokkal izgalmasabb zugok is. Annyira izgatott vagyok legszívesebben egész nap csak a folyosókat rónám, hogy újabbnál-újabb dolgokkal és emberekkel találkozhassam.
Elég szép idő van ma, ezért úgy gondoltam körülnézek, mi van a kastély körül. Az épületből kilépve megcsap egy kisebb hűvös szellő. Teszek pár lépést a hatalmas ajtótól, majd megállok és alaposabban körülnézek. Gyönyörű zöld táj, ameddig csak a szem ellát. Nem messze egy erdőt pillantok meg. Hajt a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet az erődben, vagy azon túl. Biztos vagyok benne, hogy valamit rejtenek a fák árnyékai. Egyre beljebb és beljebb lépkedem. Ahogy a talajra pillantok egy kitaposott ösvényre leszek figyelmes. Tudtam én! Lassan követni kezdem az ösvényt, ami végül egy hatalmas fatörzsnél egyszer csak hirtelen eltűnik. Egy felfelé induló lépcsőszerűség tárul elém, s ahogy a vonalát követem egy kissé lepukkant faházikót látok meg. Apránként veszem a lépcsőfokokat, kicsit félek hogy rám omlik az egész. Beletelt pár percbe, de végül csak feljutottam. A faház ajtajával találom szembe magam, azonban már habozás nélkül nyitok be. Pár babzsákfotel és hálózsák pihen a padlón, a falak pedig tele vannak vésve. Kicsit közelebb lépek, hogy el tudjam olvasni az egyik karcolást. Szeretlek Anna! Ugyan kicsit öregnek tűnik ez a kis faházikó, de úgy tűnik ennek ellenére vannak páran - feltehetőleg diákok -, akik erre járnak. Valójában érthető is, minden gyermek egy ilyen kuckóról álmodik, de sose sikerül kivitelezni.
Az egyik ablak alatt egy lányt pillantok meg, aki épp kifelé figyel. Köszönnöm kéne? Az illem azt mondja, hogyha belépsz valahová köszöntsd a bennlévőket. Azonban ez nem mindig kivitelezhető, például az étkezőben ez felesleges. Egyrészt úgy sem hallja senki, másrészről aki nem ismer, nem is nagyon érdekli a jelenléted. Ugyanez a helyzet a könyvtárba. Esetleg a könyvtárosnak suttogsz egy "Jó napot!"-ot, de nem mész oda minden emberhez köszönni. Mivel azonban rajtunk kívül más nincs, talán elég furcsán jönne ki, ha szó nélkül elmennénk egymás mellett.
- Szia! - Köszöntöm végül az ismeretlent.
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 18:33 Ugrás a poszthoz

Én is meg érkeztem!  Rolleyes Sziasztok *becsoszog*
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 19:02 Ugrás a poszthoz

Jó ezt hallani (olvasni). Smiley
Mitől volt ilyen csodás napod Keiko? Cheesy
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 15. 19:29 Ugrás a poszthoz

Én a korlát mellől se tudok elszakadni, főleg hogy már vagy 4 éve nem is volt a lábamon se korcsolya, szóval Keiko hozzám képest te őstehetség vagy:D
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 16. 10:05 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt mindenkinek!  Cheesy

Szia Keiko!  Smiley
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 16. 10:22 Ugrás a poszthoz

Nagy itt a csönd:( De ahogy észrevettem, mindig akkor pezsdül fel a hangulat, mikor épp nem vagyok itt Cheesy
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 16. 10:42 Ugrás a poszthoz

oh.. mondd nyugodtan:D
Laduver Nerella Rodé
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 1305
Írta: 2014. február 16. 10:53 Ugrás a poszthoz

csupa csupa jó indulat  Cheesy
már várom  Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Laduver Nerella Rodé összes hozzászólása (68 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel