29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Saragob Kíra összes hozzászólása (439 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 14 15 » Le
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 4. 22:56 Ugrás a poszthoz

Leonard Harris - 2013.10.04. 22:44
Deööö, a premier október 13. O_O


Az a Walking Dead Cheesy

Amúgy szia mindenki *integet*
Utoljára módosította:Saragob Kíra, 2013. október 4. 22:56
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 4. 23:02 Ugrás a poszthoz

mégmindignemtudommegszoknieztazavit. ajj.


Majd eljössz hozzám, csinálunk popcornt és anyánakmegapának nem kell róla tudnia  Angel  Wink mit szólsz? Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 4. 23:22 Ugrás a poszthoz

ennek örülök xD de amúgy, küldj egy Exmemoriam-ot arra, aki rájön, hogy ki vagy valójában XD


Majd kifestem a körmödet  Grin Grin
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 4. 23:34 Ugrás a poszthoz

Angel

Oh, hát akkor ez nem jött be xD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 4. 23:46 Ugrás a poszthoz

Ejj ezek a fránya betűk  Grin
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 7. 20:52 Ugrás a poszthoz

Ginnie és Runa

Nagyon unatkozott. Márpedig Kírának első számú, ősellensége az unalom. Egyszerűen ilyen fából faragták, hogy nem tud megülni egy helyben, és rendszerint talál is magának elfoglaltságot.  A hangulatától függően vagy bevackolja magát a könyvei közé, és valami eddig számára ismeretlen tudományos vizekre evez, vagy egyszerűen csak a házi gyertyagyártás csínját-bínját igyekszik elsajátítani. Máskor pedig inkább sétál egyet a természetben, és kíváncsi ötéves módjára fedezi fel a környezetét.
Ma úgy döntött kombinálja a kettőt. Annak örömére, hogy már egy ideje Bogolyfalvára tette a székhelyét, kicsit a helytörténetet olvasgatta. Persze nagyrészt ismerte már a falu múltját, hiszen akkor is akadt már a kezébe pár irat, amikor még csak a kastélyban tanult. Azóta viszont sok minden változott, már nem egy flúgos kislány, igazi érett, felnőtt nő lett. Fogjuk rá.  Abból a szempontból biztosan, hogy úgy döntött, nem csak olvasgatni fogja, hanem írni is a helytörténetet, igaz, erről még nem tud a falu önkormányzata,  és egyébként Kírán kívül senki a világon. Neki is csak jó öt perce született meg a korszakalkotó ötlete.  És persze, hogy is foghatna hozzá a dologhoz, ha nem terepmunkával. A falu határában álló romos épületről elég sok minden van a könyvekben, bár nem egységesek a leírások. Na mintha azt várta volna, hogy ha odamegy, az épület majd szépen elmeséli neki az egész történetet, onnantól kezdve, hogy Jóska bácsiék kiásták az alapot... Ennyire azért még ő sem volt elrugaszkodott a józan ész kereteitől. De azért, ha a házról akar írni, mindenképpen tüzetesen meg kell vizsgálnia a helyet. Igaz, valaha diákkorában többször is megfordult ott, de csak poénból, meg mert átverték.
Teljesen tájidegen öltözetben, csinos, homokszínű ballonkabátban, sötétzöld harisnyában és fekete bokacsizmában közelítette meg a helyet. Az ember általában nem ilyen szerelésben megy poros, omladozó épületekbe, de Kírát ez cseppet sem zavarta, szerette volna megadni a módjáét annak, hogy ő most megfigyel és információt gyűjt. Még egy jegyzetfüzetet meg egy tollat is berakott a zsebébe, orrá biggyesztette az okuláréját, és teljes harci díszben vonult a falu széle felé.
Élvezte ahogy a lágy, őszi szellő a hajába kap, és a napsugarak az arcát simogatják. Sőt, abban a pillanatban kifejezetten élvezte az egész életet is. Néha elgondolkodott, hogy ideje lenne már valami napirendet vagy életstílust kialakítania, de ilyesmi nem szerepelt az életében, mióta elballagott az iskolából. Egyelőre pedig nem bánta, hogy "szabadúszókén" csak úgy lézeng a világban.
Elérte a kísértetházat, de mielőtt belépett volna, a ház előtt növő különböző színes kis őszi virágok vonták magukra a figyelmét. ~ Deszép! ~ Gyorsan el is határozta, hogy szednie kell egy csokorral, de úgy döntött, erre ráér akkor is, ha már kifelé jön. Nagy levegőt vett, mint aki éppen hihetetlen veszélyes kommandóakcióra készül, és belépett az épületbe. Megállapította, hogy nem sokat változott, mióta legutóbb ott járt. Elkezdte módszeresen átvizsgálni a földszintet, hátha valahová kiírták nagybetűkkel, hogy "ITT JÁRT TUDODKI" és az évszám.
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 21:32 Ugrás a poszthoz

Hellóhelló mindenki Cheesy

ahogy látom, Zoé szerelmi élete a téma Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 21:40 Ugrás a poszthoz

a kettőtök dolgait?  Grin  Rolleyes
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 21:45 Ugrás a poszthoz

lehet, hogy a csillagok állása és a szélirány miatt jut mindenki erre a következtetésre, de nem zárhatjuk ki a tényt, hogy Mr. Wayde feltűnően forgatja a szemeit, ami gyanút kelthet az emberekben XD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 21:52 Ugrás a poszthoz

ne féljetek kimondani... Rolleyes
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 21:56 Ugrás a poszthoz

Ha te mondod, Wayde Cheesy

Szia Ash  Wink Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2013. október 18. 23:43 Ugrás a poszthoz

Ginnie és Runa

A fal semmiféle információt nem tartogat egy átlagember számára, és reménykedhetünk ugyan, hogy Kíra mégis talált valami felbecsülhetetlen értékű dolgot, de ez persze nincs így. A fal csak fal, a málladozó festék csak festék, a vakolat vagy vakolat. Még azután sem tárják fel a szupertitkos mágikus képességeiket, hogy Kíra több ízben is szakszerűen megbökdöste őket a pálcájával. Ez az apró kudarc azonban nem vette ez a lelkesedését, hiszen ettől még rengeted meg nem fejtett titkot tartogathat a ház. Neki pedig feltett szándéka kifürkészni ezeket, ám mielőtt behatóbb vizsgálódásba kezdene, egy női hang zökkenti ki a gondolataiból. Megpördül a tengelye körül és szemben találja magát egy fiatal, vörös hajú lánnyal.
- Szia! Öööö...persze - bólint mosolyogva, miután némi fáziskéséssel sikerült dekódolnia az ismeretnem üzenetét. A vörös leányzó tekintetét követve gyorsan megtalálja a lapot, amit előzetesen sikerült megtaposnia, de lényegi károsodást azért nem okozott. Nagy műgonddal arrébb lép, és gyorsan felveszi a papírt. Kíra kíváncsi természete azonnal előtérbe kerül, és mielőtt kiadná a kezéből az esetlegesen világuralmi terveket tartalmazó lapot, vet rá egy gyors pillantást és átfutja a benne foglaltakat. Valamikor hét-nyolc évvel ezelőtt akadt a kezébe hasonló példány, amikor is ötödikes növendékként el kellett döntenie, hogy milyen szakon szeretné folytatni a tanulmányait. Egy-két tantárgy és követelmény újdonságnak számít Kírának, de azt azonnal megállapítja, hogy a mestertanonci rendszer nem sokat változott azóta, hogy ő elballagott.
- És melyik szakkal szimpatizálsz? - kérdezi kíváncsian, miközben átnyújtja a lapot jogos tulajdonosának. Egyáltalán nem zavartatja magát olyan apróságokon, mint hogy egy állítólagosan kísértet járta, romos épületben tartózkodnak, vagy hogy a lány minden bizonnyal tanúja volt annak, hogy látszólag teljesen ok nélkül merően bámulta a málladozó falat. Az ő világában az ilyesmi annyira természetes, mint hogy a chupacabra szereti a kecskéket.
Még mielőtt azonban mélyebben belemerülhetnének a boszorkánynövendék jövőjébe, vagy Kíra elkezdhetne mesélni a saját iskolás éveiről, valami égtelen ricsaj szűrődik le az emeletről. Nem sok hasonló hangeffektussal volt még dolga Kírának, így sajnos nem tudja beazonosítani, hogy egy lépcsőn leguruló személy jellegzetes zaját hallja.
- Remélem kopogószellemek! - jegyzi meg csillogó szemekkel. Egyrészt ha találkozna szellemekkel, talán megtudna ezt-azt a ház történetéről - ~ ó, ezaz, szellemekkel kell majd beszélnem! ~ -, másrészt pedig szórakoztatónak tartja őket, és szívesen beszélget velük.
De nem szellemek jelennek meg, csak egy középtermetű, kissé ijedt leányzó, aki így első ránézésre azt sem tudja hol van. A habogásából Kíra azt szűri le, hogy a lányt egy bagoly hozta dobozban, amiből kiesett és így került le ide. Csakhogy ez még az ő számára is elég képtelen elképzelés, így kénytelen azt feltételezni, hogy nem teljesen jól értelmezte a lány szavait. Csak annyi biztos, hogy nem szellem. Meg az, hogy nagyon népszerű ma ez a ház. Kíra nem zavartatja magát a váratlan események miatt, sosem volt az a fajta, akit ekár egy pillanatra is leblokkol az ilyesmi, neki mindig van mit mondania, még ha elég képtelenek is néha az asszociációi.
- Szellemek? - neveti el magát Kíra. Nem akarja ő kinevetni a jövevényt, de mégiscsak mulattató, hogy azt feltételezik róla, hogy szellem! És hogy itt él!
- Lehet, hogy kicsit sápadt vagyok, de szellem azért még nem! Kírának hívnak - hogy alátámassza a szavait, még meg is tapogatja az arcát, és ha már ott magtat a keze, és a hajába is beletúr.
- De csak a magam nevében beszélhetek - ezennel pedig át is adja a stafétát a vöröskének.
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 21:34 Ugrás a poszthoz

Sziasztok Cheesy

kár, hogy én még itt se voltam a nemcserén, mert menő lennék pasinak XD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 21:40 Ugrás a poszthoz

Om-bo-zi Noelke Cheesy pedig nem is bonyi a nevem XD

Húúúú. hol lehet házisárkányt szerezni? *___*  * neki is kell *
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 21:48 Ugrás a poszthoz

Gwen Laura Kimiko Jones - 2014.06.10. 21:39


Az én hátamra is lehet jönni. Egész nap lovasat játszottunk uncsitesóimmal és én voltam a ló.
:P


oké, ha nincs sárkány, jó a ló is Cheesy

köszönöm, Tilda Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 21:55 Ugrás a poszthoz

Akkor most Annalie-t viszed vagy engem? * összeszűkült szemek* XD

és én nem tudok ._.
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 21:59 Ugrás a poszthoz

Haaaaaa Shocked csak amíg le nem esel a nyeregből  Rolleyes

Reparo! tessék mehetsz Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 22:10 Ugrás a poszthoz

jólvan, legyetek átkozottak XD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 22:15 Ugrás a poszthoz

most már nem kell * megsértődik, mert ő ilyen* majd szerzek magamnak menőbb járgányt XD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 10. 22:25 Ugrás a poszthoz

Kecske :3 Sára, ismered az ájulós fajtát? Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 18:11 Ugrás a poszthoz

Gergő

Gondtalanul heverészett az egyik kisebbfajta fűzfa lombja alatti füves területen. Azzal szórakozott, hogy megtalálja a tökéletes pozíciót, amikor a fa vékony levelei árnyékot vetnek a szemére. Aztán ha sikerült így mozdulnia, kiderült, hogy nem is fekszik kényelmesen, és muszáj volt tovább fészkelődnie. Behunyta a szemét, hátha az mindent megold. De hát úgy meg nem látta a bárányfelhőket, amikről pedig feltett szándéka volt, hogy megállapítja a formájukat. Meg aztán eszébe jutott, hogy mi lesz, ha elalszik, meglátják, és azt hiszik meghalt. Teljesen logikus lenne. Mert miért heverészne bárki is a temetőben egy ilyen szép délutánon? ~ Mit keresek én itt?~ Tette fel magának a kérdést, de a választ már nem lelte meg rá. Alapvetően azért jött ide, mert hát útba esett neki a temető, és fáradt is volt, jó volt kicsit lepihennie. Aludt is pár órácskát a batyujával a feje alatt. Ha nem lenne ilyen jó idő, valószínűleg már korábban rájött volna, hogy a temetőben csövezni nem a legjobb döntés. De nem jött, csak az tűnt fel neki, hogy csend van, szemébe süt a nap, nyomja a fejét a táska,  ~ Jé, hát nekem táskám is van!a hátát meg a föld, és rámászott egy hangya a karjára, és egyébként is unatkozik. Lassan ülő helyzetbe tornázta magát, körbenézett, azon kattogott az agya, hogy merre induljon, mi is kéne csinálnia magával. Fontos dolgokat kell elintéznie, erre emlékezett. Nagyon fontosakat. Életbevágóakat. ~ Enni kéne valamit ~ Erre az elhatározásra is csak akkor jutott, mikor mikor hangosan megkordult a gyomra. Aztán ez a felfedezés mégis elindított a kis agyában valamiféle logikai láncot, és mégis eljutott odáig, hogy neki tető kéne a feje fölé, meg valami munka, hogy képes legyen eltartani magát. Igen, ezért jött ide, új életet kezdeni. Nem pedig a temetőben lustálkodni. ~ Én butus~
Gyorsan, elszántsággal a szemében felpattant, leporolta kissé magát. Igen, azért meglátszik rajta, hogy elég sok minden történt már ma vele és a földön aludt. A haja tiszta kóc, laza barack sárga top és kopott farmer short van rajta egy szandállal. A többé-kevésbé nőies öltözetéhez azonban sehogy sem passzol a vállán lévő málha, amibe egyébként még bele sem nézett, és gyakorlatilag nem is tudja, mi minden van nála és mi nincs. Igazság szerint meglepő, mennyi személyes holmija megmaradt.
Igen, tisztán lebeg lelki szemi előtt a szent cél, ő most bejelenti magát a helyi önkormányzatnál, elmagyarázza a helyzetét, és aztán minden jó lesz. Ezt mondták neki, ezt kell tennie. Bár neki igazából így minden nagyon jó, ahogy van. Persze, ahhoz képest nem, amilyen jó volt, amikor még csak diák volt, de az az idő elmúlt, és neki alkalmazkodnia kell az újhoz...És a gondolataiból végül az ragadja ki, hogy megpillantja a köves út közepén ülő srácot. ~ Ez meg mit csinál?~ Csikordul a talpa alatt a kő, ahogy épp csak egy milliméterre a másiktól lefékez és érdeklődve pillog a földön ülőre. Egészen két másodpercig, amíg úgy nem dönt, hogy inkább ő is leül. Zsákja nagyot puffan mellette a földön, míg ő valamivel kecsesebben helyezkedik el törökülésben a srác mellett.
- Te a sírkőhöz beszéltél? - kérdezi őszinte kíváncsisággal a hangjában, de közben nem is néz a fiúra, csak a sírra függeszti a tekintetét, hátha ő is meghallja, hogy miről van szó.
Utoljára módosította:Saragob Kíra, 2014. június 11. 18:12
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 20:18 Ugrás a poszthoz

Gergő

Kírát egy percig sem zavarja, hogy a srác még az ő becses személyénél is jobban érdeklődik a sírkő iránt, nem is azzal a szándékkal telepedett mellé, hogy felhívja magára a figyelmet, vagy egyszerűen csak elterelje a másikét. Egyszerűen csak látott valami érdekes dolgot, kíváncsi lett és pont. Épp csak annyira néz a srácra, hogy láthassa a válaszul adott lassú, jelentőségteljes bólintást. Egyébként hihetetlen odaadással figyeli a márványt, még pislogni is elfelejt, annyira koncentrál. Bár nem tudja, hogy mire. Igazából még a nevet sem olvassa el. De türelmes, visszafogja magát, nem kezdi kérdésekkel bombázni a másikat. Ő is hozzáértőnek akar tűnni. Az más kérdés, hogy ez mennyire sikerül neki. Leginkább semennyire.
- Mert kíváncsi vagyok, hogy válaszolt-e  - vigyorog és ugyanolyan lazán, természetesen beszél, mint Gergely, egy pillanatig sem akad fenn azon a tényen, hogy sírokkal társalogni nem éppen hétköznapi tevékenység. Látott ő már furábbat is. Sőt, tőle sem áll távol, hogy diskurzust kezdjen bizonyos tárgyakkal. Csak úgy.
- Héj, minden oké? - kérdezi óvatosan, összeráncolt szemöldökkel, amikor a srác lehunyja a szemét. Nem tudja eldönteni, hogy a fiú nem bír ránézni, a szemébe ment  egy nargli, így aztán inkább nem találgatott, és általánosan fogalmazott. Mert csak azt látja a srác arcán, hogy valami történt. Kissé értetlenül figyeli, ahogy a srác a sírt kezdi simogatni.
- Miért? Ott nem? Vagy ott? Mindenki más is valakinek a szerelme, nem? - mutogat  a közelben álló sírokra. Indokolatlanul heves reakciót vált ki belőle, a srác elejtett megjegyzése, azt el is felejti megkérdezni, hogy mégis honnan vesz ilyeneket. Egyszerűen csak elfogadja, hogy így van.
- Ez a sír mitől különlegesebb, mint a többi, hah? -
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 20:34 Ugrás a poszthoz

hellóhelló mindenki Cheesy  

mi újság?:D
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 20:38 Ugrás a poszthoz

igen, de nem rajtad.  Rolleyes nem felejtettem ám el a tegnapot XD
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 20:42 Ugrás a poszthoz

de ha mégis véletlenül olvassa, akkor tudja, hogy felülemelkedtem a dolgon xd Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 20:54 Ugrás a poszthoz

szia Lotte Cheesy mi újság?:D
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 21:03 Ugrás a poszthoz

haligali Noelke Cheesy

még mindig a szótagolásnál tartasz? Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 21:16 Ugrás a poszthoz

küldöm hozzá a pozitív energiákat Cheesy

velem sincs sok, szenvedtem egy kicsit az Ismerj meg!gel de inkább sorozatozok Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 21:22 Ugrás a poszthoz

Ombozi Noel - 2014.06.11. 21:20
Szerintem hagyd az ismerj meg!-et, elég ha ránéznek a képedre  Grin


megnyugtató ha átment az üzenet Cheesy
Saragob Kíra
KARANTÉNRPG hsz: 174
Összes hsz: 564
Írta: 2014. június 11. 21:24 Ugrás a poszthoz

ha egyszer kitöltögetem az ismerjmeget Nyan cat lesz a karakterhez illő zeneszám XD
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Saragob Kíra összes hozzászólása (439 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 14 15 » Fel