30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Rellon összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Le
Rellon
Diák Rellon (H), Elsős diákRPG hsz: 12
Összes hsz: 30
Írta: 2019. december 26. 17:12 Ugrás a poszthoz

Éjféli csók egy rellonossal
SZILVESZTER
Azok számára, akik az újévet a kastélyban szeretnék társaikkal köszönteni, a pincében élő rellonosok készítették elő a terepet. A fénylő lelkek udvara félig bent, félig kint, a szabad ég alatt ad lehetőséget minden diáknak és tanárnak az ünnepléshez.

A benti részen nem egyéb, mint egy hangulatos, még karácsonyi díszbe öltözött vetítőszoba várja azokat, akik a puha párnák és takarók között, chipset rágcsálva várnák meg az éjfélt. Az este folyamán több filmet is lejátszanak majd a manók.
Aki megéhezne, a fal mentén sok-sok édes és sós közül válogathat, de italból sincs hiány.

A kétszárnyú ajtón kilépve, a belső udvaron már a bulizásra és étkezésre van lehetőség. Svédasztalon pizzák, sült burgonya és miniburgerek sorakoznak a szivárvány minden színében pompázó italokkal. Senki ne lepődjön meg azonban, ha valamelyik ital orron harapja, esetleg a pizzán levő kukoricaszemek életvezetési tanácsokat osztogatnak, ez mind a szilveszteri móka része.
Lehetőség van táncolni, hisz a gramofonból egész este zene szól, de a hátsó sátrakban kellemes beszélgetésre is sort lehet keríteni.

Az est legizgalmasabb része a fogadalmak megtétele. Ugyanis annak érdekében, hogy a következő évben ne vágja senki sutba terveit, a szökőkút meg van bűvölve. Az, aki a szomszédos asztalon levő cetlik egyikére írja fogadalmat, aztán bedobja a vízbe, megszeghetetlen eskühöz hasonlót köt saját magával.
/Kérjük, aki fogalmat tesz, az jelezze ezt a hozzászólása végén! Szeretnénk ezt egy kisebb mesével tovább vinni a mulatságot követően./Végezetül az éjféli tűzijáték sem marad el. A kastély felett és az udvaron táncolva különböző formákat öltenek a fények, ezzel köszöntve az újévet és a januárt. Talán ez a legalkalmasabb pillanat arra, hogy éjféli csókot lopjatok kiszemeltetektől.

Attól pedig, hogy bárki megfázna, nem kell tartani, hisz az egész udvar bűbájokkal van védve. Kellemes szobahőmérséklet érezhető, a mozizókat pedig nem zavarja a kinti zaj, hangszigetelő bűbájokkal vannak elszeparálva.

ui.: dresscode nincs!

//Kellemes szórakozást kívánunk mindenkinek! Bármilyen kérdéssel/kéréssel fordulhattok a Rellon vezetőségéhez.
Az ünnepségen RT játékra is van lehetőség, ITT.
Álmodóilag: dec. 26-tól jan. 12-ig
A játszópartneretekhez szálazzatok!//
Utoljára módosította:Quinn Ashwood, 2019. december 26. 17:19
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Rellon összes RPG hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Fel