29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Újabb tali a láthatáron! A kérdés, hogy mikor és hol? Gyertek ötletelni a Varázslatos Találkozók topciba!  Pirul Love
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Emandorie West összes hozzászólása (195 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Le
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 08:52 Ugrás a poszthoz

Ne is mondd a beadandókat, mert sikítok...  Rolleyes
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 08:57 Ugrás a poszthoz

Nekem általában a tudat maga nem szokott segíteni... Cheesy
Irodalom. Novellaelemzés, érvelő fogalmazás, minimum 4 oldal/darab. Oké, érettségi meg miegyéb, de! ez akkr sem jogosítja fel a tanárokat arra, hogy telepakoljanak minket szünetre ilyen hülyeségekkel.  Grin
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 09:01 Ugrás a poszthoz

Szép reggelt, Prof! Cheesy

Én is szeretem, csak ha nem ilyen fogalmazásokkal szenvedtetnek. Nem értem, miért nem elég neki egy ötös érvelő fogalmazás dogának, amit órán írtam meg. Gondolhatná, hogy nem fogok megbukni ééérecccségin. Cheesy

Alex, Hajnóczy Péter: Munkaterápia. És A mese mint parabola címmel kell ebből alkotni. -.-
Utoljára módosította:Emandorie West, 2012. október 31. 09:04
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 09:06 Ugrás a poszthoz

Az osztályfőnököm, aki egyben a matek tanárom, mindig azt mondogatja, hogy neki '77 óta egyetlen diákja sem bukott meg matekból és ha mi megmerünk, és elrontjuk a statisztikáját, akkor nagyon rosszul járunk. :')
Naszóval. Én ebből azt szűröm le, hogy ma már ez presztízs kérdés. Cheesy

Direkt olyan műveket meg idézeteket ad meg, amik nincsenek a törzsanyagban, sőt még a mellékmellékmellék anyagban sem, merthogy magadtól írd. A pláne az, hogy múltkor egy érvelőt kellett írnunk a szabad akaratról, meg a sorsról és a tanárnő azzal szórakozott, hogy egyesek dogáiba megkereste és odamásolgatta a linkeket, ahonnan kiírták. Grin
Utoljára módosította:Emandorie West, 2012. október 31. 09:07
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 09:13 Ugrás a poszthoz

Én sem szoktam tanulni, mégis veszem az akadályokat. Már rájöttem, hogy mindegyik tantárgyból le lehet rakn az érettségit kettesre 0 tanulással, ha az ember csak egy kicsit is odafigyel az órákon... Cheesy

De az is lehet, hogy egyelőre túl nagy a szám, aztán majd rájövök.  Grin Grin
Utoljára módosította:Emandorie West, 2012. október 31. 09:14
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 09:16 Ugrás a poszthoz

Készülök, készülök. Nem bízom a véletrenre azért, meg nem is kettesekre gyúrok. Smiley
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 09:20 Ugrás a poszthoz

Manapság már négyessel-ötössel is elég kockázatos bejutni. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 10:17 Ugrás a poszthoz

Néktek is érkezők! Cheesy

A reggel jó, ha tudod, hogy semmi dolgod - a rohadék beadandókon kívül - és nyugodtan rohadhatsz a gép előtt, mert kint hideg van. Grin
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 10:29 Ugrás a poszthoz

Ahhhhwww, kakaó! *-*

Én nem tudom, éjjel mit alkottam... de úgy fáj az orrom, mint akinek bemostak egyet. O.o
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 10:32 Ugrás a poszthoz

Nem szoktam az orrom csak úgy beütögetni, főleg nem mások dolgába. Elvagyok a saját magánéletemmel. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 10:33 Ugrás a poszthoz

Már rég megtanultam, Prof bácsi. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. október 31. 13:39 Ugrás a poszthoz

13-as a Dr. House-ból. Cheesy

Amúgy szép napot. ^^
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 26. 19:14 Ugrás a poszthoz

Szép estét. Cheesy
Az én húgom 3,5 évesen nagy gépfüggő. A Barbie-s játékokat kegyetlenül tudja művelni. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 26. 22:48 Ugrás a poszthoz

David

Ha Karácsony este, akkor fűszeres vajsör. Ha fűszeres vajsör? Egy sör nem sör, két sör fél sör… és nem folytatom, mert azt hihetné az ember, hogy alkoholistát nevelek magamból, pedig nem így van. Csak egyszer egy évben van olyan hangulatom, hogy na, most aztán jól akarom magam érezni, tehát fogtam magam és levánszorogtam a Csárdába, természetesen leánytársaim unszolására. Bút akartam, nagybetűsen akartam felejteni. Ugye nem nagy baj?
A rengeteg kosz, a tömeg teljesen elhanyagolható volt az első kör után, bár még mindig erősen élt bennem az egyszervolt este élménye, amikor sikerült borzasztóan hülyét csinálnom magamból egy nagy társaság előtt. Régi élet, bohó élet, tán meg sem történt.
Szeretem azt hinni, hogy az emberek átnéznek rajtam. Hogy nem vagyok olyan feltűnő jelenség, de talán pont azzal teszem magam azzá, hogy fényes nappal mint az árnyék, úgy közlekedem, a kviddicsarénában tudok elmebeteg lenni, ilyenkor meg… nos talán az idióta szót tudnám a nyakamba varrni.
A második kör vajsör és némi ciki sztori előadása után a jókedv teljesen felülkerekedett szürke énemen és azon kaptam magam, hogy a nyelvem összeakad magával, ami lássuk be, már művészet és egyre hangosabban fejezem ki társaimon való szórakozásomat.
A harmadik vajsör után úgy döntöttem, hogy levegőre van szükségem. A fejem égett, mintha egy gyertya lenne, vagy egy lumostól izzó pálcavég a sötétben, nem tudtam már egy normális mondatot összerakni, tehát ez egyenlő volt azzal, hogy meg kell céloznom az ajtót, különben rögtön rosszul leszek.
A tömegen keresztülrombolva értem el az ajtót, amit hangos csattanással kivágtam és kabát, sőt pulcsi nélkül az emberektől nyüzsgő utcára vetettem magam. Talán mégsem nekem találták ki az alkoholt. Csak a bajt hozza a nyakamra… nameg  a kocsma előtt buzgón dohányzó Benettet.
 - Őőő… hello  - mintha régi nagy cimborák lennénk, belebokszoltam a karjába. Vagyis bokszoltam volna, ha nem vétem el és ütöm meg a nagy semmit.
Utoljára módosította:Emandorie West, 2012. december 26. 22:53
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 26. 22:56 Ugrás a poszthoz

Háhhh.... PICIPÓÓÓNIIIII!!! *szereti Kivát, persze* Cheesy Cheesy Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 26. 23:01 Ugrás a poszthoz

Kivus, majd lerendezzük kint a havon... a nyári versenyen. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 26. 23:26 Ugrás a poszthoz

David

Szinte észre sem vettem, máris egy kabát termett a vállamon és egy erős kar a derekamon. Vanília és dohányfüst kevergett a levegőben, meg némi férfias illat. Igazán jó kombó, igazán jó.
 - Fűt a szere…. pia – el sem hiszem, hogy majd nem kimondtam a szerelem szót. Azt a szót, amit soha többet nem akarok hallani, meg érezni sem. Kikészíti az embert. Sárba tiporja, az őrületbe kergeti. Ha beteljesült, ha nem. Nem válogat, csak bolondít.
Nem sokkal később megint odabent, a koszos bárpultnál találtam magam, immáron a daliás ifjúval, illetőleg Daviddel az oldalamon, pontosítva én az ő oldalán. Közel a sárga föld, az édes sárga föld.
 - Nemöö va-gyok-ci-ca-bo-gár – természetesen nem beszélni tanultam, csak jobbnak láttam szótagolva, kissé talán túlságosan is nyomatékosan kifejezni a nemtetszésemet a becenév hallatán.
Válaszolnom sem kellett a kérdés valódi tartalmára, a két adag whiskey máris előttünk landolt. Nem volt mit tenni, inni kellett. Annyira talán még hülye sem vagyok, hogy visszautasítsak egy ilyen ajánlatot. Mi baj lehet belőle? Egy újabb rossz ágy? És akkor mi van? Megszoktam. A gyengéd érintéseket viszont egyáltalán nem, sőt elidegenedettem tőlük.
 - Ühm. Vajsört ittam, párat – felhúztam szemöldököm, még az előző apró mozdulaton voltam kiakadva. Talán csak túldramatizálok egy teljesen jelentéktelen dolgot. Részegen az ember képes eltúlozni mindent, képes belegondolni mindent mindenbe. Ez az egyik nagy hibánk.
Utoljára módosította:Emandorie West, 2012. december 26. 23:26
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2012. december 27. 12:36 Ugrás a poszthoz

David

Az emberi tapintatlanság képes határtalan mértéket ölteni, főleg ha az ember fia vagy lánya részeg. Kissé megnyugodva, egy pillanatnyi tiszta állapotomban megállapítottam, hogy a fiúra az általános rellonos sablon ebben a helyzetben nem illett. Lehet, hogy túl előítéletes voltam vele szemben már az első perctől fogva, hiszen eleve ellenfél, akitől talán még félni is lehetne, kellene.
 - Tündérke? M’ért nem  mucikám, nyuszikám, cicukám vagy val’mi? – igazából mindig is utáltam a beceneveket, mert ezek mindig buta színben tűntetik fel az embert. De hogy milyen az a buta szín? Biztos meg lehet érteni, a kifejtése nekem most túl bonyolult volna.
A vajsör és a whiskey okozta kék ködön keresztül próbáltam gondolkodni, vagy inkább csak elmélkedni azon, hogy David vajon miért ilyen kedves velem. Valószínűleg az állapotomat és naivitásomat próbálta kihasználni, hogy valamiféle élményhez jusson a vaníliás cigijén meg az alkoholon kívül.
- Neked aztán erős gyomrod van! - nagy szemeket meresztettem rá, ahogy lecsapta mindkét pálinkát, méghozzá rögtön egymás után . Soha sem értettem, hogy lehet ilyeneket kibírni, meginni. Csak úgy, ja meg szeretni is.
 - Nem, nem egyedül jöttem. A lányokkal… - automatikusan hátrafelé fordultam, hogy a barátnőimre bökjek, de nem voltak ott. Mintha a föld nyelte volna el őket, pedig meg mertem volna esküdni rá, hogy a közelmúltban még ott csücsültek mindannyian az egyik koszos asztalnál, természetesen vajsört szürcsölgetve.
 - Ja és tudod, pasizni jöttem.  Célom, hogy az éjszaka folyamán valakit az ágyamba cipeljek… – igen gyönyörű életcél volna – najó, csak vicceltem. Inni jöttem. És te? Alvómacit keresel?
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 17:46 Ugrás a poszthoz

Szép napot!... vagy estét? Cheesy

Húúúú, milyen sok új arc. O.o
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 17:49 Ugrás a poszthoz

Natiee *-* *puszit dob*

Le vagyok maradva, azt kell mondjam. Smiley Lehet, hogy rengeteg multi van, de már nem tudom névhez kötni az új karaktereket. Cheesy

Kivus. <3
Utoljára módosította:Emandorie West, 2013. március 6. 17:52
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 17:54 Ugrás a poszthoz

Ez most célzás volt, vagy célzás volt, Drága?  Rolleyes
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 17:59 Ugrás a poszthoz

Hát hogyne, persze. Cheesy

Szia Botond! Smiley
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 18:01 Ugrás a poszthoz

Nem is tudom. Cheesy Beugrottak a régmúlt emlékei. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 6. 18:03 Ugrás a poszthoz

Kb mindenre. Mindig is a célozgatás nagy mestere voltál. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 17. 10:33 Ugrás a poszthoz

Szééépséges jó fél 11-et Cheesy
Utoljára módosította:Emandorie West, 2013. március 17. 10:33
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 17. 10:38 Ugrás a poszthoz

Janey. Grin  Kiss *elvágódik*

Azt hisze, pont jó témába csöppentem bele... Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 18. 16:03 Ugrás a poszthoz

Szebb, esőmentesebb napot néktek Smiley
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 18. 16:05 Ugrás a poszthoz

A lehető legtökéletesebb. Cheesy
Jól eltaláltad, voltak, akik olyan szintű beceneveket kitaláltak már, hogy a hajamat tépdestem szálanként. Cheesy
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 19. 15:33 Ugrás a poszthoz

Szép napot. Cheesy

Csak én unatkozom így egy szűk másfél hónappal az érettségi előtt? Azt hiszem, ez csöppet elszomorító.  Grin
Emandorie West
INAKTÍVRPG hsz: 69
Összes hsz: 702
Írta: 2013. március 19. 15:40 Ugrás a poszthoz

A magyar tételeket nagyjából tudom, a törivel is jól haladok, de a 20 infó tételből egyet sem tudok még... egész jó arány. Cheesy

Nem szívjuk. Majd a szóbeli előtti egy hónapban, amikor mindent egyszerre kell. :'D
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Emandorie West összes hozzászólása (195 darab)

Oldalak: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Fel